Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord geeft strijd om landstitel niet zomaar op

Laatste update:

Feyenoord kreeg in de Eredivisie twee tikken (3-2 verlies bij ADO Den Haag en 1-1 thuis tegen Vitesse), maar de Rotterdammers geven de titelstrijd niet zomaar op. Dinsdagavond won de ploeg van Ronald Koeman met 1-2 van Roda JC Kerkrade. Na rust was het een stuk minder van Feyenoord, maar voor rust speelden de bezoekers dominant en prima voetbal tegen de ploeg van oud-Feyenoord-speler Jon Dahl Tomasson.

/

Scheidend Feyenoord-trainer Koeman zal tevreden zijn geweest met wat zijn ploeg in de eerste helft liet zien. Het enige dat de Rotterdammers zichzelf konden verwijten is dat ze niet in een vroeg stadium afstand namen van de Limburgers. Feyenoord was in het eerste bedrijf namelijk een klasse beter, maar zette pas in de blessuretijd van de eerste helft de 0-2 op het bord. Het eerste doelpunt viel al na een minuut of tien: Roda JC-verdediger Ard van Peppen kopte de bal voor de voeten van Lex Immers, die op avontuur ging en de bal met een lage schuiver tegen de touwen werkte.

Feyenoord was dus heer en meester en de thuisploeg stond tot onvrede van het publiek met de rug tegen de muur. Een kopbal van Graziano Pellè werd gekeerd door keeper Filip Kurto, Jean-Paul Boëtius miste een opgelegde mogelijkheid (zijnet), Stefan de Vrij kopte op de lat en Pellè mikte net langs de kruising. Net toen Roda JC wat beter in de wedstrijd leek te komen, zo legde de felbegeerde Guus Hupperts de bal niet goed terug na een uitstekende vooractie, liep Feyenoord weg naar 0-2. Het was het eerste doelpunt voor Feyenoord van Samuel Armenteros. De Zweed gunde de kans aan Immers, maar toen Kurto de poging van zijn ploeggenoot keerde deed hij het maar zelf.

/

Door de 0-2 vlak voor rust zat Feyenoord in een zetel, maar Roda JC gaf zich niet zomaar gewonnen. Het gevaar van de thuisploeg kwam zonder uitzondering van Hupperts. De door AZ begeerde aanvaller vormde een plaag voor Bruno Martins Indi en na een uur was hij ook weer verantwoordelijk voor het gevaar van Roda JC, door op de vuisten van Erwin Mulder te knallen. Even daarvoor, vlak na rust, kreeg Armenteros een dot van een kans op zijn tweede en de beslissing van de wedstrijd. De Zweed kopte echter recht op Kurto af.

Roda JC zette in de slotfase alles op alles voor de aansluitingstreffer en die zou de club dertien minuten voor tijd krijgen. Roda JC claimde eerder al een strafschop en die zou het krijgen na een overtreding van Immers op Arnaud Sutchuin-Djoum. Immers mocht blij dat hij geen rood maar geel kreeg en Anouar Kali, een van de beste Roda JC’ers, benutte de penalty. Voor Feyenoord bleven er tien zenuwslopende minuten over, maar de ploeg van Koeman hield stand.

Zie jij Feyenoord nog als titelkandidaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat is dat Roda slecht zeg. Feyenoord was ook erg matig.

4 februari 2014 om 20:37

Ik vond Feyenoord in de eerste helft aardig tot goed spelen, Roda was echt abnormaal zwak.. Zelden een ploeg zo matig zien voetballen, zelfs PSV speelde beter tegen RKC.

4 februari 2014 om 21:39

Tomasson gunde Feyenoord de 3 punten wel ;-).

5 februari 2014 om 01:47

Niet overdrijven dat PSV beter speelde hahahaha

5 februari 2014 om 06:10

Ijsselmeervogels speelt ook redelijk tot goed tegen Roda in deze vorm. Maar van Feyenoord mag je toch verwachten dat ze een betere verdediging hebben. Want hoe groot het krachtsverschil ook was Roda had ook zomaar twee keer kunnen scoren voor rust en na rust ook nog eens. Als je verdediging zo slecht is dan ben je geen titelkandidaat. Ze moeten op Zuid eens wat realistischer worden hoe kun je nu denken dat je met deze selectie die namen als Schaken, Goossens en Immers kent kampioen kunt worden?

4 februari 2014 om 20:39

1e helft top, 2e helft flop van Feyenoord, mede doordat Koeman Armoeteros en Boetius van plaats laat wisselen...waarom???

4 februari 2014 om 20:42

Boetius speelde in het begin veel centraal, dat ging idd goed. Vilhena stond toen veel aan de buitenkant. Snap idd ook niet waarom dat veranderd werd.

4 februari 2014 om 20:42

Uitproberen. Boetius moet de nieuwe rechtsbuiten worden volgend seizoen. Manu op links.

4 februari 2014 om 20:48

Aha, dit zijn alvast oefenpotjes voor volgend seizoen...nu begrijp ik het!

4 februari 2014 om 20:55

Oh? Is de nieuwe trainer al bekent dan?

4 februari 2014 om 21:42

Ja hoor, net of Koeman nu al met volgend seizoen bezig is, dat is een zaak voor zijn opvolger.

4 februari 2014 om 23:44

en Immers weer belangrijk dankzij hem nog in de top 4!

ligt voor op aantal goals van vorig jaar

5 februari 2014 om 01:35

En dat terwijl hij vorig seizoen lange tijd de penalities nam. Nu zonder pingels al 8... Immers held!!

Sterke eerste helft bezorgt feyenoord deze winst.

Feyenoord had in de eerste helft meer afstand moeten nemen, want 2e helft vond ik de ploeg behoorlijk minder. Daardoor maakt Roda het Feyenoord uiteindelijk nog lastig, maar naar mijn idee had deze wedstrijd in de 1e helft al gespeeld kunnen zijn.

wat mij opviel is dat BMI het wel erg lastig had tegen Hupperts, terwijl ik andersom had verwacht.

4 februari 2014 om 20:41

Ik zei thuis na ongeveer een half uur spelen dat Indi het niet zo moeilijk had met Hupperts en net daarna maakte Hupperts die goede actie waarna hij verkeerd teruglegde. Vanaf dat moment had Indi het opeens zwaar.

4 februari 2014 om 20:43

ja eerste 30 minuten heeft Roda ook niet mee gedaan. Wat waren die apathisch aan het voetballen toen zeg. Verwonderde dat Feyenoord er toen niet over heen is gedenderd.

4 februari 2014 om 20:46

Muah viel wel mee BMI verdedigden hem een aantal keer heel goed en kwam vaak mee op en daar werd Hupperts gek van.

Hupperts koos telkens het juiste moment bij een counter/ingooi om weg te sluipen bij Bmi.

Over de hele wedstrijd gezien een verdiende overwinning, maar wat maakte Feyenoord het hunzelf ontzettend lastig. Roda speelde vandaag een van hun slechtste wedstrijden. Ze hadden Feyenoord pijn kunnen doen, maar dat lieten ze na.

4 februari 2014 om 20:56

Ze maakte het zichzelf al moeilijk in de eerste helft door niet met 0-4/0-5 de rust in te gaan.
Wat een kansen kregen ze.

Voor Feyenoord telde alleen de overwinning en die hebben ze over de streep getrokken, maar het is voor mij onbegrijpelijk hoe ze na een redelijke eerste helft zo ver weg kunnen zakken terwijl ze 2-0 voor staan en Roda echt een matig elftal heeft. Dat zal ook wel de reden zijn dat Koeman niet verder wil, er zit totaal geen constante factor in dit team.

4 februari 2014 om 20:38

Roda erg matig elftal wel PSV en Vitesse uit de beker gemikt, maar Feyenoord was ook wel matig 2e helft zeker op het eind.

4 februari 2014 om 21:01

Het is al tijde zo dat we maar 1 helft goed kunnen voetballen en het in die helft ook niet eens af kunnen maken....je houd je tegenstander in leven en daarom krijg je het elke keer moeilijk....om gek van te worden af en toe

Goede eerste helft, tweede helft dramatisch. Als vanouds continu in spanning zitten als Feyenoord-fan tot aan het eind, maar wel 3 punten!
Terechte penalty voor Roda, smerige actie van Skourtai.

4 februari 2014 om 23:19

De spits van Roda? Pff
Niet aanstellen

Jullie hebben wel een aantal verhaaltjes klaar liggen he, duurde nog geen 1 minuut.

Feyenoord op (halve kracht) terecht gewonnen.

Hoe kan je zo'n tweede helft spelen na zo'n eerste.... Alleen wij kunnen dat volgens mij.

verdomme 3 onnodige hartverzakkingen gehad, maar die drie puntjes zijn binnen. Klote wedstrijd op een klote tijdstip op een klote dag.

4 februari 2014 om 20:54

Jij hartverzakkingen, ik bijna een hartstilstand pff wat zat ik 'm te knijpen zeg.

4 februari 2014 om 20:58

Hier nog één, de laatste vijf minuten niet meer stil kunnen zitten.
En mijn vrouwtje durfde al helemaal niks meer tegen me te zeggen....

4 februari 2014 om 21:35

Haha hier nog 1! Ze was na de wedstrijd vooral blij dat ik niet weer sago was!

Deze wedstrijd is typerend voor het seizoen van Feyenoord..

Goede eerste helft.
Tweede helft teveel achterover geleund. Toch dik verdient gewonnen en amper in de problemen geweest tegen dit extreem irritante team van Roda.

4 februari 2014 om 20:42

Sorry maar Feyenoord was 2e helft nergens! Tis dat Roda zo slecht is anders was Feyenoord echt overlopen! Matig niveau van beide teams!

4 februari 2014 om 20:42

Hou op over die titel of over mondjes gesnoerd. Gewoon zaterdag weer kijken wat het word. Goeie eerste helft, slechte tweede, terechte winst.

4 februari 2014 om 20:46

In de 2e helft niet zozeer achterover geleund, maar te weinig zelf gevoetbald.

4 februari 2014 om 21:00

Nou, ik vond dat ze toch weer achteruit gingen lopen en het zich daardoor weer onnodig moeilijk hebben gemaakt.

4 februari 2014 om 21:10

Tja het is een combinatie en heeft verband met elkaar.

wat maakt feyenoord het zich weer onnodig moeilijk, het had allang al 3-0 moeten zijn.
boetius die de cornervlag had moet pakken in de 92e minuut, en feyenoord zo rustig de wedstrijd kon uitspelen.

Heel erg onterecht deze winst voor Feyenoord, ik heb gekeken vanaf de 30e minuut en ze waren geen moment beter dan Roda. En immers had rood moeten hebben, erg jammer voor Roda zat meer in voor ze maar je zag dat ze een spits misten.

4 februari 2014 om 20:41

eerste 30 minuten waren ze erg sterk, daarna hield het op en was Roda de betere, maar dat kwam voornamelijk dat ze eindelijk druk gingen zetten.

Weer zoals gewoonlijk. Eerste helft domineren, tweede helft ontzettend teruggezakt in het niveau. Onbegrijpelijk hoe dit elke keer weer gebeurd. Desondanks heel erg blij met de drie punten! Nou hopen op slippertjes van de concurrenten

Strijd landstitel ?? Er is geen strijd.

Als feyenoord van Ajax wint dan pas is er een strijd.

serieus wat heeft koeman in de rust gezegd???? Blijf voor de pot hangen en probeer vooral niet te voetballen??? En waarom speelt Boetius op recht terwijl hij een ijzersterke seizoen op links speelt. Ik hoop echt dat de volgende trainer meer voetbalverstand in dit team brengt zodat ze niet stoppen met voetballen als ze voorstaan e blijven het maar niet leren echt ongelofelijk. Plus punten Kongolo, Vilhena en 3 punten.

4 februari 2014 om 20:42

Ik denk dat de spelers erg snel al denken dat de wedstrijd binnen is (althans, daar leek het op) terwijl ze toch beter moeten weten met het oog op het verleden. De switch van Boetius van links naar rechts was inderdaad onbegrijpelijk.

4 februari 2014 om 20:45

Feyenoord speelt nooit een hele wedstrijd goed. Er moet altijd een moment komen dat het niet meer gaat en ze het weer onnodig moeilijk maken. Snap niet dat Koeman daar niet iets aan doet. Armenteros speelt weer super slecht maar mag nog zolang blijven staan. Gewoon met rust wisselen. Tactisch veranderd Koeman ook nooit iets.

4 februari 2014 om 20:49

Tsja, maar heb je een betere optie dan Armenteros op het moment? Normaal gesproken was Koeman juist tactisch heel sterk en had hij vorig seizoen tegen elk topteam een nieuwe tactiek om ze te bestrijden. Dit jaar valt feyenoord terug op één type spel, zo wordt het erg voorspelbaar en kan de tegenstander zich erop aanpassen. Dus hopen dat de nieuwe trainer verschillende speelstijlen kan introduceren wat tot een meer afwisselend Feyenoord leidt.

4 februari 2014 om 20:51

Je had gewoon manu of achanbar moeten houden ipv armenteros

4 februari 2014 om 21:02

Desnoods ga je 4-4-2 spelen en ga je op lange ballen spelen. Dit lijkt nergens op met 1 vleugelspeler die er werkelijk niets van kan. Verschrikkelijk. Feyenoord had toch gewoon wat kunnen huren? Dan laat je tenminste nog zien aan de supporters dat je wat probeert te verbeteren. Armenteros, Verhoek en Goossens zijn spelers die leuk zijn voor de middenmoot, niet voor Feyenoord 1.

Ik kan er met m'n pet niet bij dat je die gasten niet met 5-0 oprolt. Ze waren rijp voor de slacht. Door zo achterover te leunen geef je die gasten nog een reddingsboei... Overigens niet de eerste keer dit seizoen dat dit gebeurt.

Jammer, de verdiende 2-2 hing in de lucht. Valt ook op, dat Feyenoord naar 30 minuten gewoon weer ophoud met voetballen. Zoals dat ook gebeurde als tegen Ajax. Gelijkspel zou gewoon verdiend zijn geweest. Immers had eraf gemoeten. Roda weer benadeeld.

4 februari 2014 om 20:43

Kali had er ook af gemogen. Stel je niet aan.

4 februari 2014 om 23:17

Hoe kom je er bij dat kali er af moest,voor die slijdijng dat was nog niet een geel hij speelt de. Bal en raakt die van feyenoord
En huurster ging wat hart er in maar dat is nog geen rood het zijn kerels geen dames

5 februari 2014 om 13:05

Ach jonge stel je niet aan. BMI die mocht er vorige week al af.

4 februari 2014 om 20:44

En die spits dan van roda en die achterlijke aktie van kali op pelle ze komen gewoon goed weg dat ze er met 11 opblijven staan en immers geen rood ivm de vrij die er naast loopt

4 februari 2014 om 20:44

Hupperts, Kali en die donkere jongen stonden nog wel terecht op het veld?! Feyenoord benadeeld, zoveel was er niet eens aan de hand bij de penalty. Immers raakt de bal nog en er lopen nog 2 man van Feyenoord langs. Roda dus 3x een rode kaart ontlopen.

Gewoon een degelijke, zakelijke, verdiende overwinning.

4 februari 2014 om 23:07

De overwinning was min of meer wel verdiend
Hoewel Roda ook 1 puntje mee had kunnen pikken
En 3x rood?
Was geen moment om rood te geven aan Roda
Wel voor immers

4 februari 2014 om 23:16

Hupperts verdiende 4 gele kaarten.
Kali was natuurlijk direct rood.
Die donkere jonge verdiende ook direct rood.

4 februari 2014 om 20:46

Je dacht: laat ik die overtredingen van Hupperts maar buiten beschouwing laten. Zo lijkt het nog wat geloofwaardig. Die vent moest er duidelijk vanaf. Een wonder dat ie mocht blijven staan.

4 februari 2014 om 20:46

Nee man Feyenoord was de eerste helft veel beter en zakte weliswaar ver terug in de tweede helft maar zeker niet dusdanig dat Roda aanspraak maakte op een punt. Kansen waren op een hand te tellen! Verder liep De Vrij nog naast Immers dus rood had van mij niet gehoeven. Als je dan toch over kaarten begint dan had je de actie van Kali ook wel mogen benoemen...

4 februari 2014 om 20:48

Als je ziet hoe Roda de eerste 30 minuten verdedigd en daarna eindelijk druk ging zetten, werd het voor Feyenoord moeilijker. Dat is precies, wat er tegen Ajax ook gebeurde. Beetje druk op dit Feyenoord en ze weten het niet meer.

4 februari 2014 om 21:05

Denk eerder dat het de eerste helft te makkelijk ging en daardoor na rust (niet na 30 minuten zoals jij zegt) te laks werd. Verder heeft Roda echt niets gecreëerd dus 2-2 was volkomen onterecht

4 februari 2014 om 20:46

En die charge op Kongolo? Donker rood. Kan gelijk met BMI worden onderzocht

4 februari 2014 om 20:46

Ga toch weg man. 2-2 zou allerminst verdiend zijn geweest, want Roda heeft geen kans gehad. Ze hebben geluk dat Immers die penal veroorzaakt, want die sliding was onnodig.

4 februari 2014 om 20:55

In het stadion als statement fluiten vind ik prima. Maar je hier zo opstellen vind ik echt zielig. Deze partij is geen van beide teams benadeeld. Makkelie heeft slechts kleine foutjes gemaakt en dan gaat het om wel of geen voordeel en de actie van Shurkaj die geel dan wel rood had moeten zijn (daar ben ik nog niet uit).
Laten we op discussie fora alsjeblieft gewoon objectief blijven.

4 februari 2014 om 21:05

Wat een grap. Waarom noem je de 200 overtredingen van Hupperts niet. Die jongen had er sowieso met 2x geel af gemoeten. De kei harde trap van Kali is ook donker rood en dan is de overtreding van Donald (of wie was het van Roda JC) op Kongolo ook niet eens bestraft.

Waarom noem je alleen de punten van Feyenoord en niet die van Roda JC? Is je verhaal dan niet meer goed zodat het lijkt alsof je objectief ben?

4 februari 2014 om 21:10

Van Kali ging gewoon over de bal, kon je gewoon zien. Zijn been schoof door de rollende bal over de bal heen. Als je met je been in het hard van de bal zit en daarna door glijd, dan is het niet meteen rood. En 200 overtredingen Hupperts? Kom op die overtredingen die hij maakte waren gewoon lichte (die zoveel spelers maken in een wedstrijd) en uiteindelijk 1x geel. Die laatste heb ik dan toevallig niet gezien, was ff zappen naar Ado- Heracles.

4 februari 2014 om 22:32

Roda benadeeld?
Ze mogen blij zijn dat ze 'gewoon' met elf man de wedstrijd hebben 'mogen' beeindigen.

5 februari 2014 om 13:06

Stel je aan. Was niks aan de hand. Ga ff wedstrijd terug kijken ofzo

4 februari 2014 om 23:05

Ik vond de supporters van Roda al clowns voor de wedstrijd toen ik over hun 'onvrede' las en de daarbij behorende actie, dat werd versterkt tijdens de wedstrijd met hun knvb maffia gezang en jij wrijft het er nog even in na de wedstrijd. Succes in de nacompetitie.

Feyenoord verdient gewonnen, tweede helft zeer zwak maar Roda niet dusdanig beter dat ze de 2-2 verdienen en zeker niet als ik zie hoe ze de eerste helft speelde.

Makkelie ook goed gefloten. Zich niet gek laten maken. Grootste fouten vond ik het "voordeel" na de duw in de rug bij donald waarna van Peppen allà thomas van PEC naar het gras gaat (dus geen strafschop). Hier was een vrije trap op zijn plaats geweest.
En natuurlijk het missen van de actie van Shkurtaj op Kongolo, ik schat hem qua motoriek niet zo in dat het een bewuste actie maar geel was op zijn plaats geweest.
Voor de rest kan je alles wel onder de loep nemen, wel of geen rode kaart bij die penalty (regels zeggen van wel), rood of niet voor Kali. Gele kaarten voor tijd rekken etc.
Dus gewoon complimenten, voor een lastige wedstrijd om te fluiten.

4 februari 2014 om 20:45

Was volgens mij 100% bewust wat die spits deed. Iets minder opvallend dan Indi, maar net zo goed een smerige actie die een schorsing verdient.

4 februari 2014 om 20:47

Ik zag het anders, maar als het zo is dan was het zeker rood geweest. Knvb zal er nog wel naar gaan kijken en als die het bewust deed en dus geschorst wordt mag Roda hem nog een paar wedstrijden extra geven, vanwege stommiteiten bij het gebrek aan spitsen.

Helaas zit het dit seizoen niet mee, evenals het vorige seizoen overigens. Je krijgt er haast buikpijn van als je ziet dat we vorige week die penalty tegen kregen. Dan zouden we deze wedstrijd vier penalty's mogen hebben.. Bovendien was het zonder enige twijfel rood voor Lex Immers. Mensen die het argument van De Vrij erbij halen snappen geen pepernoot van voetbal. Doorgebroken speler. Rood.

Feyenoord was het eerste halfuur heer en meester. Ik moet daarna toegeven dat Roda JC tot en met de thee sterker en dreigender was. Anco Jansen is echt een verademing ten opzichte van Mitchell Paulissen. Zodra Nemeth en Dijkhuizen weer fit zijn hebben we een sterke basis.

Volgend weekend NAC verslaan en daarna weer naar boven kijken.

4 februari 2014 om 20:45

Haha ja, op basis daarvan wel ja. Maar laten we als supporters wel eerlijk blijven. We hebben recht van klagen en het is ook goed dat het publiek zich de hele wedstrijd bij iedere actie laat horen. Maar dan wel puur als statement. Verder moeten we scheidsrechters objectief blijven beoordelen en dan heeft makkelie het gewoon goed gedaan.

4 februari 2014 om 20:45

Kali mag ook wel blij zijn dat hij geen Rood kreeg. Hij schoof weliswaar per ongeluk over die bal heen, maar maakte toch een vieze tackel op Pelle.

4 februari 2014 om 20:46

Wat leuk dat je die actie van Kali en Skhurtaj (?) niet noemt als het over rode kaarten gaat. Het mes snijdt aan twee kanten.

4 februari 2014 om 20:50

Skhurtaj zet ik ook vraagtekens bij ja. Kali vond ik geen rood, was zeer ongelukkig en wat ik in het hoofd van makkelie ook mee speelde (denk ik) is dat ie voordeel geeft terwijl Kali eigenlijk de controle niet heeft en daarna die overtreding maakt. Dus geen voordeel, maar het was raar geweest om na die actie kali alsnog de vrije trap te geven.

Weer met billen knijpen de laatste 10 minuten moeten doorkomen, maar wel een opsteker deze overwinning. Voelt toch lekker na het recente puntverlies.

Vraag me af of Feyenoord denkt dat een wedstrijd maar 45 min duurt. Meerdere keren is 1 helft top en de andere flop. Bezorgt ons Feyenoorders elke keer weer grijze haren.
En Koeman, haal Boetius er gewoon uit als hij zo speelt..

Gewoon achteruit gaan lopen tegen een onvoorstelbaar zwak elftal als Roda. Voor hen hoop ik dat de eerste helft vanavond een incident was, want het leek echt nergens op. Maar Feyenoord, wat word ik toch moe van ze. Droog die gasten af man.

4 februari 2014 om 20:47

Ben het volledig met je eens en stoor mij er ook verschrikkelijk aan!
Waar normaliter spelers in de pauze gemotiveerd worden en sterk de 2de helft in gaan werkt het bij Feyenoord de laatste weken andersom en kan een wedstrijd beter na 45 minuten klaar zijn.

4 februari 2014 om 20:49

Ze moeten net als ajax doordrukken en de tegenstander niet het idee geven dat er wat te halen valt, waardoor de tegenstander veroordeeld is tot karakter.

4 februari 2014 om 20:52

Dat moeten ze inderdaad doen, maar onbegrijpelijk genoeg blijken ze er steeds niet toe in staat. 1-0 voor, kansen te over, dominant en zodra de tegenstander ook maar 1 momentje heeft, is het paniek bij Feyenoord. Onbegrijpelijk....

4 februari 2014 om 21:24

Het probleem is dat Feyenoord niet kan doordrukken omdat ze het spelersmateriaal er niet voor hebben. Bij gebrek aan creativiteit pompen ze de bal maar naar voren richting Pelle! Ben benieuwd hoe Feyenoord er volgend jaar ervoor staat als spelers vertrekken en hoe ze het gaan opvangen!

4 februari 2014 om 23:06

Dat is onzin Moodymann. Je hebt de eerste helft toch gezien? Tot de 40e minuut geen enkel probleem gehad met Roda en zelf kansen te over gecreëerd, ook na de vroege voorsprong. Ik geloof dus niet dat de spelers de kwaliteiten er niet voor hebben.

Volgens mij gaf Feyenoord het juist wel op en had het zomaar 2-2 kunnen eindigen.
De eerste helft speel je zeer degelijk, gecontroleerd en had je al op 0-3 kunnen staan.
Wat gebeurd er in godsnaam in de 2de helft? Feyenoord zakt in doet vervolgens niks anders dan hetgeen waar we juist van af willen, alles blindelings naar voren.

Al met al ben ik blij met de 3 punten!

Prima eerste helft met veel kansen voor Feyenoord om het duel te kunnen beslissen, maar zoals gewoonlijk laten ze dat na waardoor wij als Feyenoordsupporters nooit rustig een wedstrijd van Feyenoord af kunnen kijken.

Prima eerste helf van feyenoord. Immers speelde prima. Tweede eerste helft waarin iedereen werd minder behalve de janmaat, de vrij en kongolo. Ze speelde tegen Vitesse ook al goed. Vind kongolo met het oog op de toekomst in de basis moet staan in plaats van Mathijsen omdat ik kongolo het grootste verdedigende talent van Feyenoord vind

Belangrijke overwinning voor Feyenoord. Ze doen nog gewoon mee.

5 februari 2014 om 10:20

Ja alleen als jullie in de Arena winnen

5 februari 2014 om 14:34

De laatste goal die wij maakten in de Arena dateert uit 2007. Toen maakte Marcus Berg er 2. Is een 0-0 ook goed?

5 februari 2014 om 14:48

Zo dat is aardig lang geleden, ja puntverlies is natuurlijk goed.
Verwacht zelf eigenlijk dat Ajax makkelijk wint, Groningen speelt uit meestal angstig tegen de betere ploegen.

Geen woorden, maar daden. Laatste tijd is het vooral gebleven bij woorden. We zien wel aan het eind van de rit.

Feyenoord terechte winnaar vanavond. Score had hoger MOETEN uitvallen.

Jammer. Van Feyenoord kun je verliezen, maar de eerste helft was gewoon belachelijk slecht. Roda moet toch snel wat punten gaan pakken, want ik zie het somber in momenteel. Vooral met een top vijf die soms de nodige punten weggeeft aan directe concurrenten van Roda.

4 februari 2014 om 23:52

Jullie gaan echt nog wel de punten pakken, er staat een goede ploeg met Jansen waar ik nog veel leuke dingen van verwacht. Alleen die Griekse spits is wel erg slecht, met Nemeth had het vandaag een stuk lastiger geweest voor ons.

7 februari 2014 om 18:25

Klopt, hij is echt slecht! Bah bah.

Gewonnen en goede zaken gedaan voor plek 4 en misschien zit er nog ietsje meer in

4 februari 2014 om 21:43

Vitesse is al de eerste die de punten laat liggen (verschil is nog maar 2 punten!)
Morgen zal Twente ook wel punten laten liggen tegen Heerenveen.
Ajax zie ik wel gewoon weer winnen.

Zoals zovaak dit seizoen de tegenstander in leven gehouden.. Maar de overwinning is gewoon dik en dik verdiend. Onbegrijpelijk dat boetius en armenterros van flank wisselde terwijl ze juist allebei een voortreffelijke 1e helft speelde!

Op naar zaterdag! NEC moet te doen zijn.

4 februari 2014 om 21:39

Hulde trouwens weer naar de uit-supporters. De tijd 18:45 is natuurlijk te belachelijk voor woorden en alleen zo geregeld door de KNVB en Roda jc om de Feyenoord supporters te weren. Het is weer gebleken, U CAN'T BAN A FEYENOORD FAN!!

4 februari 2014 om 21:50

Fout, Roda JC vertikte het om kaarten te verkopen aan Feyenoorders van buiten Limburg voor de Thuisvakken. Er zaten jammer genoeg weer de nodige Limburgse Feyenoorders in de thuisvakken. Die hebben echt geen last van de tijd.

4 februari 2014 om 23:07

Ik denk dat hij ook doelt op een vol uitvak wat gewoon een pokke eind is met die verplichte combi onzin vanuit Rotterdam.

4 februari 2014 om 23:13

@Miln, vandaar de vele lege plekken in het stadion. Als Limburger was ik graag gegaan. Echter woekerprijzen via marktplaats wens ik niet te betalen

Meh ik zei 3-2 Roda 3-2!!
Het verlies was compleet terecht man man man Roda speelde niet erg goed. Daarom des te erger hoe Feyenoord die 2de helft speelde. Wat een dram was dat van Feyenoord. Ze hadden met een beetje pech gewoon onnodig punten kunnen verspelen.

Men moet eens een keer kappen om Feyenoord als titelkandidaat aan te stippen want dat zijn ze gewoon niet, daar spelen ze ook dit seizoen weer te grillig voor.

4 februari 2014 om 23:07

Doet de media, levert ze klikjes op of extra verkopen. Van de ene kant van hoopvolle Feyenoorders, van de andere kant van supporters of tegenstanders die zich er aan ergeren.

Feyenoord wint de wedstrijd adhv de 1e helft, toen speelde we ernstig slecht. Pas na de 60e minuut kwam het bij ons echt los.

Ongelofelijk wat Makkelie klaarkrijgt. 3 herhalingen nodig vor hij eens een penalty geeft en dan niet eens rood trekken, hoezo er werd een scoringskans ontnomen?

Zie je maar, schrijft de Knvb een open brief als reactie op de Roda-supporters en vervolgens krijg je zo'n wedstrijd voorgeschoteld. Ze hebben er gewoon schijt aan!

4 februari 2014 om 23:49

Ik snap je frustratie door de andere wedstrijden waar je wel onterecht ben benadeeld, maar Makelie floot vandaag gewoon goed en had geen drie herhalingen nodig hij wees gelijk naar de stip.
Of het rood is of niet kan ik niet goed beoordelen, zelf vind ik dat altijd een dubbele straf en hoop dat alle scheidsrechters het bij geel houden.

5 februari 2014 om 09:45

Bedoelde meer dat er voor die penalty die we kregen ook al 1 / 2 situaties waren waar hij op de stip had gemoeten/gekund.. ik vind rood zeker ook geen dubbele straf, want hij ontneemt gewoon een zekere scoringskans, dat is gewoon altijd 100% rood, alleen voor Makkelie weer niet! Wij krijgen ze wel altijd makkelijk tegen zo..

5 februari 2014 om 10:19

Maar ik kan je vertellen dat die twee situaties daarvoor geen penalty's waren. Misschien zat jij in het stadion en op tv zag je dat er bij die situaties niet veel aan de hand was.

Wat een saaie wedstrijd, ben wel gechameerd geworden van Terence Kongolo. Denk dat hij meer potentie heeft dan de Vrij en Indi.

Wat een niveauloos duel. Feyenoord speelt al tijden geluksvoetbal, waar geen enkele lijn in zit. Dit werd ook deze keer weer maximaal 45 minuten volgehouden, en zodoende kwam Roda onder aanvoering van Kali en Hupperts nog bijna weer op gelijke hoogte. En hou alsjeblieft op over die titel joh! Strijd om Kampioenschap? Een 4e plek is gewoon het hoogst haalbare, en dan mogen we hartstikke blij zijn. In mijn ogen heeft Feyenoord in het seizoen 2011/2012 een topjaar gehad, doordat er een frisse wind door de club waaide, maar vervolgens was iedereen daar alweer zo tevreden mee dat we zijn vergeten ons door te ontwikkelen. In het seizoen 2011/2012 was het direct al een stuk minder, en aan het begin van dit seizoen is in Rotterdam de vreemde conclusie getrokken dat stagnatie een vorm van ervaring is, waardoor we ineens het predicaat 'titelkandidaat' kregen. Stilstand blijft naar mijn mening nog altijd achteruitgang, zeker in het voetbal. Het logische gevolg is dan ook dat we na een 2e plaats in 2012, en een 3e plaats in 2013, in 2014 zeker niet ineens kampioen van Nederland zullen worden. En aangezien het lijkt dat Koeman de frisheid weer uit zijn elftal heeft weten te halen en er wederom een plichtmatig zooitje éénlingen het prachtige rood-witte shirt aantrekken, ben ik blij dat hij er na 2 (hopelijk 3) succesvolle seizoenen waarin hij fantastisch heeft gepresteerd vertrekt. En daarbij; neem alsjeblieft die Immers mee..

5 februari 2014 om 09:45

noem jij nou in deze reactie 'we'
denk dat jij de wedstrijden volgd op teletekst of niet, want dan heb je hier ook weinig te zoeken
als jij zegt dat we geluksvoetbal spelen mag je je diep schamen, helemaal als jij zegt een feyenoord supporter te zijn, want jij bent iemand die zegt ik ben voor feyenoord, vervolgens de zondag met je vrienden weggaat en dan als je thuis komt ff snel op teletekst kijk hoeveel feyenoord gespeeld heeft, dan in de avond een conclusie trekken tijdens de samenvatting van studio sport.
ten eerste heeft koeman het gewoon goed gedaan, ten 2e speelde immers gisteren een prima wedstrijd, zeker in de slotfase was die belangrijk. en als 3e kun je niet zeggen dat we geluksvoetbal spelen, deze wedstrijd hebben we in de 90 min gewoon verdiend gewonnen ondanks een dramatische 2e helft.
en als je zegt dat de 4e plaats het maximale is dan vraag ik me af waar je dat vandaan haalt, nee kampioen worden we niet, maar een 2e plaats zit er gewoon in. en als ik jouw spelers noem als clasie, janmaar, indi, de vrij, pelle, boetius en vilhene, dan zijn dat toch niet de minste.
dus hou op met je rare reactie, en ga niet vanavond ook posten als je op teletekst heb gezien van psv en twente hebben gedaan.
eerst gewoonn maar eens een hele wedstrijd kijken. of wellicht een keer naar de kuip gaan voor een wedstrijd.

6 februari 2014 om 01:49

Eigenlijk is het te veel moeite om hierop te reageren, maar aangezien je in 2/3e van jouw stuk mijn persoon in twijfel te trekt op basis van jouw 'mensenkennis', zal ik dit dan maar doen. Mijn reactie is gebaseerd op 13 jaar Feyenoord volgen, waarbij ik zeker 50 thuiswedstrijden heb bijgewoond, en sinds de start van Eredivisie Live alle wedstrijden live bekijk en anders de gehele wedstrijd terugkijk als ik het heb moeten missen of niet aanwezig was in het stadion. Maargoed, prima.

Dan over jouw punten; Ten eerste zeg ik niet dat Koeman het slecht heeft gedaan, ik gebruik zelfs de term fantastisch. Alleen is het nu klaar, want beter gaat hij dit team niet meer maken. Er is komende zomer wederom amper wat mogelijk en aangezien hij het team na het seizoen 2011/2012 ook niet beter heeft laten spelen ben ik blij dat hij na dit seizoen vertrekt. Kwestie van begrijpend lezen.

Ten tweede; prima wedstrijd? in de slotfase was die belangrijk? Graag zou ik een keer een goed beargumenteerde mening horen van iemand die Immers, Feyenoord en de Eredivisie volgt en daarmee Immers zijn waarde aan mij voor dit Feyenoord kan uitleggen. Want zijn onnodige meters, zijn tekortkomingen op haast elk vlak wat voetballende kwaliteiten betreft en het daadwerkelijk medespelers in de problemen brengen kan ik je namelijk wel. Daarom vind ik het ongelooflijk dat deze speler alle kansen van de wereld krijgt, en vind ik het eigenlijk een schande dat er bij een club als Feyenoord geen betere nummer 10 rondloopt.

Daarbij kom ik meteen op jouw 3e punt; ik zie geen enkele lijn in het huidige spel van Feyenoord, waar naar mijn mening al het succes gebaseerd is op individuele kwaliteiten van spelers als Guidetti, Pellè en Boëtius en in mindere mate Vlaar, Janmaat, Martins Indi en El Ahmadi. Want wanneer deze, maar zeker eerstgenoemde 2 niet meededen, wist niemand meer wat te doen, en stortte het hele kaartenhuis in elkaar. Dat is geen mening maar een constatering. Zeker als je Feyenoord de afgelopen jaren hebt gevolgd.

Daarbij vraag je waar ik een 4e plaats als maximaal haalbare vandaan haal. Dit heb ik daarna in mijn eerste reactie al uitgelegd, maar bij deze (weer het begrijpend lezen): aangezien Koeman het team niet beter heeft laten spelen sinds 2011 en er nog steeds spelers als Lex Immers rondlopen die onze talenten en de spelers die het verschil kunnen maken niet ondersteunen of sterker maken, maar juist in de problemen brengen en daardoor zwakker maken, zal Feyenoord zeker niet hoger eindigen als afgelopen seizoenen. Natuurlijk gun ik Feyenoord een 1e dan wel 2e plaats, alleen ben ik wel realistisch. Iets wat bij heel wat mensen dus ontbreekt. Daarnaast heb ik nog nooit gehoord van Janmaar en Vilhene, maar misschien zijn deze spelers alleen bekend bij de echte supporter zoals jij?

Buiten Hupperts en Kali heeft Roda een elftal grijze muizen. Feyenoord had zoals wel vaker dit seizoen de wedstrijd al in de 1e helft kunnen beslissen.

Feyenoord doet niet mee om het landskampioenschap, of andere ploegen moeten gigantisch gaan knoeien. Kop van dit artikel slaat dan ook werkelijk nergens op. Belangrijke uitoverwinning van Feyenoord.

Hahahahahahaha mensen die ja geantwoord Hebben Hahahaha

1e helft was Feyenoord veel beter,tweede helft kwam Roda wat meer uit hun schulp. In de 1e helft had Feyenoord al met 0-3 moeten voorstaan,maar volgens mij houd mijn cluppie het liever spannend.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren