Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Utrecht ontregelt Feyenoord en blijft zelf ongeslagen in Eredivisie

Laatste update:

Feyenoord heeft zondag de eerste nederlaag in het nieuwe Eredivisie-seizoen geleden. Drie dagen na het verlies bij IF Elfsborg (3-1) was FC Utrecht met diezelfde cijfers te sterk. De ploeg van René Hake boog een 0-1 achterstand om en blijft zelf ongeslagen in de Eredivisie: aan de eerste drie wedstrijden hield Utrecht zeven punten over. Daarmee neemt het in ieder geval voor even de tweede plek in.

Hake voerde de nodige wijzigingen door in de opstelling van Utrecht. De trainer kon niet beschikken over Gyrano Kerk, die vanwege een ophanden zijnde transfer naar Lokomotiv Moskou ontbrak in de wedstrijdselectie. Mike van der Hoorn stond voor het eerst sinds zijn terugkeer in de basis, waardoor Mark van der Maarel naar de bank verdween. Op het middenveld kreeg Simon Gustafson de voorkeur boven Othman Boussaid. Bovendien stonden Moussa Sylla en Anastasios Douvikas in de basis, waarmee ze Adrián Dalmau en Kerk vervingen. Dalmau is in de rangorde voorbijgestreefd door Douvikas.

Bij Feyenoord kreeg Ramon Hendriks in het hart van de verdediging het vertrouwen. De twintigjarige jeugdexponent is de vervanger van de geblesseerde Marcos Senesi. Donderdag, in de uitwedstrijd tegen IF Elfsborg (3-1 nederlaag), koos Arne Slot nog voor Wouter Burger in het centrum van de verdediging. Ook keerde Justin Bijlow terug in de basiself, nadat hij de wedstrijd in Zweden vanwege een schorsing aan zich moest laten voorbijgaan. Verder kende de opstelling in Stadion Galgenwaard geen wijzigingen ten opzichte van die in Zweden.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd deed zich voor in de twaalfde minuut. Na een vermeende overtreding van Tyrell Malacia op Douvikas kende arbiter Dennis Higler een penalty toe, maar na het bekijken van de videobeelden draaide hij die beslissing terug. De eerste kans van Feyenoord volgde na 27 minuten, toen Orkun Kökçü de reflexen van doelman Maarten Paes testte. Aan de overzijde kwam Feyenoord even later goed weg. Quinten Timber kapte twee bewakers uit en schoot vanaf de rand van het strafschopgebied op de paal; in de kansrijke rebound kreeg Moussa Sylla geen controle over de bal.

In de laatste minuut van de officiële speeltijd van de eerste helft opende Feyenoord de score. Na een fraaie crosspass van Alireza Jahanbakhsh nam Luis Sinisterra de bal knap aan in het zestienmetergebied, om daarna Hidde ter Avest uit te spelen en de korte hoek te vinden. In de blessuretijd kwam Utrecht echter langszij: uit een vrije trap van Adam Maher kopte Douvikas de bal terug richting Janssen, die klaarstond om van dichtbij af te ronden. Na de pauze stortte Feyenoord volledig in. Sylla maakte zijn eerste doelpunt in de Eredivisie door een kopbal van Mike van der Hoorn te verlengen, waarna een strafschop, gegeven na een overtreding van Malacia op Gustafson, tot de 3-1 van Gustafson leidde.

Halverwege de tweede helft kende Higler een penalty toe aan Feyenoord na een sliding van Janssen op Guus Til. De arbiter liep vervolgens echter naar zijn assistent, die hem er langs de lijn mogelijk op wees dat Til buitenspel stond, of dat Janssen de bal speelde. Even daarna liet Bryan Linssen rond de strafschopstip een grote kans op de 3-2 liggen, toen hij volledig vrijstond na een lage voorzet van Marcus Pedersen. In de daaropvolgende fase hing de 4-1 echter nadrukkelijker in de lucht dan de 3-2, omdat Feyenoord door Utrecht werd teruggedrongen en er goede kansen kwamen voor de thuisploeg. Het bleef bij 3-1.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Utrecht speelde goed. Fel, geconcentreerd en georganiseerd. Mijn man of the match was Gustafson, strooide als vanouds met passjes. Utrecht kwam behalve in het begin nauwelijks echt in de problemen. Higler floot dramatisch slecht. Uiteindelijk een zeer terechte overwinning van Fc Utrecht. In Rotterdam staan ze weer met de beide beentjes op de grond, hoewel ik ze niet eens slecht vond spelen maar Utrecht was op alle facetten gewoon beter vandaag. Mooie pot.

29 augustus 2021 om 14:13

Weet je wat nog frustrerender is dan de nederlaag vandaag? Het commentaar van de mensen hier. "Feyenoord weer met beide benen op de grond". Stonden we dat niet dan? Helemaal niemand van ons dacht dat we voor het kampioenschap gingen spelen. We willen gewoon over het algemeen positief voetbal zien en een 3e of 4e plaats. Dat kan prima. Alsof het trouwens een schande is om uit bij Utrecht te verliezen. Utrecht was goed, Feyenoord had een off-day en was misschien nog wat vermoeid na donderdag. Nu rust door de interlandbreak en daarna weer knallen. Het wordt een mooi seizoen.

29 augustus 2021 om 14:15

Ja heel domme opmerking. Iemand over de titel gehoord? Nou dan. Misschien zijn zij doodsbang voor feyenoord, maar binnen Rotterdam regeert het realisme.

29 augustus 2021 om 14:18

Nou ik snap wel waar het vandaan komt hoor. Er werd echt gedaan alsof Feyenoord het Ajax en PSV wel even moeilijk zou gaan maken of dat ze op zeker wel 3e zouden worden door de wedstrijden tegen zeer matige tegenstanders. Waar ze natuurlijk gewoon goed tegen speelden. Nu tegen een echte tegenstander van redelijk niveau geven ze direct niet thuis. Tuurlijk niet erg tegen Utrecht, maar het zal geen toeval zijn. Zulke ploegen zijn niet minder dan Feyenoord en dat was vandaag gewoon duidelijk. De positieve lijn die Feyenoord heeft ingezet is prima, maar er werd wel degelijk een beetje uit de hoogte gedaan door een aantal.

29 augustus 2021 om 14:19

Haha ja, er heerst een mythe dat de aanhang van Feyenoord denkt kampioenskandidaat te zijn. Heel storend

29 augustus 2021 om 14:23

XIII, het ding is dat niemand bij Feyenoord dat roept. Geen speler, geen trainer, geen supporter. De buitenwacht legt na een paar wedstrijden zulke verwachtingen op en dan wordt na een wedstrijd waarin je terecht verliest gesteld dat je weer met beide benen op de grond staat. Nou, dat stonden we al

29 augustus 2021 om 14:24

Ja tuuuuuuurlijk en Ajax laat punten leggen tegen twente ff serieus

29 augustus 2021 om 14:26

@XIII
Door wie werd er dan gedaan alsof Feyenoord het Ajax en PSV wel even moeilijk zou maken of verzin je dat gewoon even zelf ter plekke. Hoor het supporters niet roepen, spelers niet en Slot ook niet. Wat ik Slot wel heb horen roepen is dat er een paar goede wedstrijden zijn gespeeld maar dat er ook nog wel eens tegen een zeperd zou worden aangelopen zoals vandaag is gebeurd. Utrecht was vandaag sterk en Feyenoord wat minder mede door nogal wat wedstrijden in de benen, niet goed maar kan gebeuren dus eigenlijk van jouw kant een smeuïg verhaal uit de dikke duim.

29 augustus 2021 om 14:28

Ach. Die 2-1 mag toch nooit tellen. Vd Hoorn leunt 100% op Toornstra met 2 armen nota benen. Absurde beslissing. Vervolgens weer een strafschop. Het is naar mijn weten een contactsporr

29 augustus 2021 om 14:31



Dat wordt zeker wel geroepen hoor. Niet door iedereen hoor, maar absoluut door een aantal. Maar gelukkig zijn de meeste Rotterdammers ook wel realistisch, maar er werd zeker gedaan alsof Feyenoord wel 3e zou worden. Dat valt niet te ontkennen. Ik kom zelf ook uit regio Rotterdam, dus die geluiden zijn er zeker geweest. Maar niet door iedereen en ook wel de meeste hoor, dat is zeker waar. Ik praat dan tevens over de supporters, niet over de spelers en trainers en de staf van Feyenoord.

29 augustus 2021 om 14:33

En voor plek 3 is Feyenoord nu kansloos?

29 augustus 2021 om 14:42

Feyenoorders denken mee te doen om de titel, Ajacieden zijn arrogant, PSV’ers zijn calimero’s… elke club heeft zoiets waar ze niets aan kunnen doen

29 augustus 2021 om 14:44

@XIII Ohja want als je tegen Utrecht uit verliest kan je geen 3e meer worden? En je kan wel uitgaan van die enkele supporter die misschien riep dat feyenoord kampioen kan worden is een beetje kansloos. Als je naar de uitspraken van de spelers, trainer en 99.9% van de supporters kijkt dan moet feyenoord gewoon gaan strijden voor de 3e plek en dan kan een verlies bij Utrecht uit echt wel gebeuren, helemaal na zoveel wedstrijden in korte tijd en na 2,5 dag rust na een Europese uit wedstrijd.

29 augustus 2021 om 14:51

XIII, als de meerderheid volgens jou zo realistisch is, waarom benoem je dan eerst de vocale minderheid? Zo heb je overal een paar met een mening die onrealistisch is, maar waarom leg jij eerst de nadruk daarop om vervolgens te zeggen " gelukkig zijn de meeste..." Provoceren heet dat, want je weet dondersgoed dat je eerste statement onjuist is, maar je wilt gewoon een reactie uitlokken.

29 augustus 2021 om 14:51

dat Vd Hoorn iets leunde klopt ja, maar misschien kwam dat omdat Toornstra Vdhoorn aan het shirt naar beneden trok.

Maar goed dat is mijn mening.

29 augustus 2021 om 15:06

Feyenoord kan toch zeker ook wel derde worden?

29 augustus 2021 om 19:14

Feyenoorder zeker?

29 augustus 2021 om 14:14

Utrecht was vandaag gewoon beter. Hoop dat iedereen nu eindelijk heeft ingezien dat Toornstra gewoon echt niet meer kan. Passpercentage van 60% wat ongelofelijk droevig. Aursnes viel veel sterker in en zorgt voor veel meer balans op het middenveld.

29 augustus 2021 om 14:31

Een luissini, vind hem voetballend zo ontzettend weinig toevoegen. Heel triest eigenlijk.

29 augustus 2021 om 14:16

Feyenoord is het gewoon nog niet gewend die wedstrijd op donderdag en direct om 12 uur spelen op de zondag. Energie ontbrak, daar is de selectie nog niet breed genoeg voor. En Utrecht was fel en goed georganiseerd. Toch ook kritiek op Slot. Malacia zat met zijn hoofd bij oranje, makkelijke penalty, maar hij was niet scherp. Slot had hem moeten wisselen in de rust. En Toornstra was de allerslechtste van het veld, die had na de rust ook in de kleedkamer moeten blijven.
Verder weinig aan de hand, leermomentjes en kijken of we nog wat spelers in de breedte kunnen halen komende dagen. Voor iedereen die hier zegt dat er supporters waren die Feyenoord kampioenschap zagen worden en die nu op hun plek willen zetten: wellicht dat je het zelf dacht na afgelopen weken, maar wij zijn nog gewoon blij met een 3e plek. Dus maak je niet te druk en je hoeft hier niet geforceerd je gelijk te komen halen.

29 augustus 2021 om 14:16

Is ook niet raar. Feyenoord heeft de meeste wedstrijden in de benen met een krappe selectie. Al 3x is een verzoek afgewezen door de knvb. Kan me alleen herinneren dat bij PSV een keer een verzoek werd afgewezen. Feyenoord kwam pas vrijdag terug uit Zweden en nu zondagvroeg ipv de avond alweer voetballen. Als coach van Utrecht geef je mee fel en kort erop zitten en afjagen. Indien de spelers daar gehoor aan geven en dat deden ze, dan is de overwinning van Utrecht logisch en verdiend.

29 augustus 2021 om 14:30

Dat is idd wel vreemd. Feyenoord speelde donderdag uit en speelt de vroege wedstrijd, terwijl az en vitesse thuis speelden en vandaag later spelen.

29 augustus 2021 om 14:41

Verzoek was afgewezen. Vind dat raar van de knvb en gewoon willekeur.
Zo zie je dat commercie win van de rusttijd

29 augustus 2021 om 14:49

Dat komt omdat Utrecht gewoon nog zielig aan het doen was vanwege wat de afgelopen 1,5 jaar is gebeurt, terwijl feyenoord daar niks aan kon doen. Heel benieuwd hoe Utrecht jaar op dit soort acties gaat reageren, mochten ze Europees voetbal halen. Ik verwacht dat ze gaan zeuren en zeggen dat de knvb het tegen hun heeft

29 augustus 2021 om 15:06

Ik vind dat het gehuil eens moet ophouden de knvb heeft ooit een uitzondering voor Ajax gemaakt omdat ze ver kwamen in de CL en dat snap ik volledig maar tegenwoordig moet elke wedstrijd verplaatst worden voor europees voetbal zelfs in de 1e rondes al. Al zal Utrecht europees spelen zal ik hetzelfde vinden ik vind als clubs overwinteren dat er best verplaatst kan worden maar niet de 1e rondes al we zijn net begonnen met het seizoen.

29 augustus 2021 om 15:42

Hele wedstrijden schrappen, zoals Vorige week vind ik nu ook al veelste overdreven. Maar een wedstrijd van 12:15 na een Europese uitwedstrijd moet gewoon verplaatst kunnen worden. En als de knvb dat niet wilt moeten ze dat helemaal niet doen, maar dat is dit jaar ook al gebeurt, waarom mag het bij feyenoord dan niet?

29 augustus 2021 om 15:55

Ik denk dat Feyenoord vooral even naar de eigen supportersschare moet kijken. Die zorgen ervoor dat vrijwel elke lokale driehoek in Nederland wedstrijden niet op andere dan de reeds afgesproken tijdstippen wil hebben.

29 augustus 2021 om 16:57

Hahaha Joost.. dit is wel het meest treurige wat ik vandaag heb gelezen. Maar goed, vooral de schuld bij Utrecht leggen ipv je eigen spelers..

30 augustus 2021 om 07:44

@joostv97 omdat als je je even ingelezen had in deze je zou weten dat de knvb daar helemaal niks meer aan kon doen, de burgemeester van Utrecht heeft geen toestemming gegeven om de wedstrijd te verplaatsen ivm de politie inzet. dus het is geen kwestie van onwil of feyenoord pesten. maar kom, als feyenoord hier echt uitgerust aan de start had willen verschijnen dan hadden ze afgelopen donderdag al met een veredeld B elftal in europa kunnen/moeten spelen, nu stond de basis elf er bijna volledig in donderdag, terwijl je met een 5-0 voorsprong in een europese wedstrijd best wat meer spelers rust had kunnen geven.

Ontzettend matige wedstrijd van Feyenoord, te veel spelers die door het ijs zakten vandaag en volledig verdiende overwinning. Gewoon veel meer passie en strijd bij Utrecht. Feyenoord leek vooral ontzettend opgefokt. Het is ook eigenlijk belachelijk dat ze dan Bozenik van de hand doen en je overblijft met Linssen die op hollen jagen na ook weinig brengt. Die gemiste kans die op een presenteerblaadje werd gegeven zei eigenlijk alles wel. Higler overigens ook een verschrikkelijke scheidsrechter.

Laten we trouwens niet te snel conclusies trekken over één slechte pot want Utrecht uit is meestal lastig, zelfs voor PSV en Ajax. Idem dito voor teams als Heerenveen en Groningen, daar mag je best een slecht pot tegen spelen en is geen schande. Ik zie Feyenoord vooralsnog uiteindelijk derde worden op basis van het spel de afgelopen weken

29 augustus 2021 om 14:13

Waarom, nu al zeggen bij een 3e pot waar Feyenoord zal eindigen. Dat weet niemand...je weet niet eens wat er gaat gebeuren met de spelers etc.

29 augustus 2021 om 14:15

Daar heb je gelijk in! Maar het spel is ontzettend erop vooruit gegaan t.o.v. vorig seizoen en op Ajax en PSV na ben ik het meest onder de indruk van ze.

29 augustus 2021 om 14:25

Ondanks de nederlaag, is zeker heel Nederland onder de indruk van Feyenoord.

29 augustus 2021 om 14:55

"Laten er trouwens niet te snel conclusies trekken" ..... "Ik zie Feyenoord vooralsnog uiteindelijk derde"...

Als je niet weet wat je moet zeggen, houd het dan lekker bij lezen.

29 augustus 2021 om 15:19

Dommer dan dit heb je ze inderdaad niet

Utrecht uit kan je verliezen, geen ramp. 10 wedstrijden in 4 weken tijd, zeker met zo'n dunne selectie met spelers ook die lang stil hebben gestaan, gaat ons gewoon punten kosten. je ziet dat we aan het opbouwen zijn en ja dan ga je soms hard op je muil . we kunnen natuurlijk niet 34 wedstrijden met zo veel intensiteit spelen. de interland break komt voor ons op een uitstekent moment.

29 augustus 2021 om 14:12

Zo zie ik het ook, vandaag zat het erg tegen, dan loop je weleens tegen een nederlaag aan. Geen drama

29 augustus 2021 om 14:15

Elfsborg uit kan je verliezen, geen ramp. 10 wedstrijden in 4 weken tijd, zeker met zo'n dunne selectie met spelers ook die lang stil hebben gestaan, gaat ons gewoon punten kosten. je ziet dat we aan het opbouwen zijn en ja dan ga je soms hard op je muil . we kunnen natuurlijk niet 34 wedstrijden met zo veel intensiteit spelen. de interland break komt voor ons op een uitstekent moment.

29 augustus 2021 om 14:21

volgens mij wonnen we met 6-3?

29 augustus 2021 om 14:55

Nee, de wedstrijd van donderdag heb je gewoon met 3-1 verloren van Elfsborg.

29 augustus 2021 om 17:00

maar de 5-0 boeit niet? wat een eindeloos gezeik mijn god

Terechte nederlaag....op alle fronten afgetroefd!

29 augustus 2021 om 14:34

Gewoon terecht verloren. Utrecht was veel feller en zaten goed in de duels.
Feyenoord begon niet onaardig maar na 10 was de kanteling.
Laten we staan dat we verdiend verloren hebben en het puur aan Utrecht en ons zelf lag hoor.
Maar die Higler mag toch wel een tijdje keukenkampioen gaan fluiten met zijn team. Waren beide geen panels. Daarnaast mag je de sitiuatie Till minimaal gaan kijken met de var maar spel ging meteen door.
Deze man zat veel mis en komt voor nu echt te kort om deze wedstrijden te fluiten.

29 augustus 2021 om 16:38

Als de var niet ingrijpt mag je niet gaan kijken

Verdiende overwinning voor Utrecht, waren gewoon de de betere partij.Feyenoord weer even terug op aarde.

29 augustus 2021 om 14:14

Ik snap die "met beide benen terug op aarde " opmerking niet zo goed. Ik support Feyenoord niet maar ik heb vooral realistische opmerkingen gezien van Feyenoorders die blij zijn dat het weer goed gaat met Feyenoord, ook maar niemand die de illusie heeft gehad dat men eventueel voor het kampioenschap mee gaat doen en vooral hebben uitgedrukt dat plek 3 haalbaar is. Wat gewoon volledig realistisch is. Utrecht uit kan je verliezen, dat is een ploeg als Groningen,Vitesse, Heerenveen waar de hele top 3 vaak genoeg moeite tegen hebben gehad.

29 augustus 2021 om 14:16

Het is inderdaad vooral de media die Feyenoord bijzonder ophemelen en misschien een paar ‘internet tokkies’ op social media. Jeroen Grueter zei zelfs na vorige week dat Feyenoord op een roze wolk zat! Dan overdrijf je wel heel erg. Al met al geen reden voor paniek bij Feyenoord. Als je bij Utrecht niet goed voor de dag komt dan win je gewoon niet.

29 augustus 2021 om 15:59

Nou ja, het was wel extreem positief de afgelopen weken, terwijl ze eigenlijk geen serieuze tegenstander hebben gehad. Er is gewoon nog geen peil op te trekken en dat het voetbal er beter uitziet, wil niets zeggen met betrekking tot toekomstige resultaten. Laten we nou gewoon eens afwachten voordat we de polonaise lopen of alles afkraken.

29 augustus 2021 om 14:14

Gelukkig waren we al op aarde, hoor.

29 augustus 2021 om 14:30

MGMV, jij misschien wel, maar een hoop fans niet hoor. Waren ren hoop die zeiden dat ze de3e plek wrl binnen hebben. Nou ik moet het nog maar zien

29 augustus 2021 om 14:35

Val wel mee hoor denk dat mensen opportunistisch werden na de 5 overwinningen wat ik best snap maar volgens mij staan de meeste er gewoon in als we 3-5 eindigen hebben we het prima gedaan.

29 augustus 2021 om 14:40

denk dat we nog altijd favoriet zijn voor plek 3. dat mag je best hardop uitspreken als Feyenoord zijnde. daar doet 1 nederlaag tegen utrecht niets aan af.

29 augustus 2021 om 14:43

Eens hoor maar gewoon reeel blijven denk ik. Ik hoop ook op plek 3 maar de selectie is nog steeds smal en we kunnen gewoon verliezen van clubs als Utrecht en Vitesse en az

29 augustus 2021 om 14:53

Ik zie feyenoord nu nog steeds als favoriet voor de 3e plek, maar ze gaan het zeker niet makkelijk krijgen, maar het zal er ook aan liggen wat vitesse en vooral az gaan doen. Gaan er nog 1 of 2 smaakmakers bij vitesse weg, dan gaan hun het heel moeilijk krijgen en az moet echt spelers gaan halen helemaal als koopmeiners er straks nog uit is. Maar het zal gaan tussen feyenoord, Utrecht, az en vitesse in mijn beleving

29 augustus 2021 om 14:58

Een hoop fans niet. Hoeveel is die hoop. Weet je hoeveel supporters er zijn en jij komt mij zeggen dat je met een hoop hebt gesproken. Dat zijn er duizenden he?

Verschuil je niet achter een statement van de fans die er niet eens is, en zeg gewoon wat je zelf vind.

29 augustus 2021 om 14:17

Want we waren aan het zweven? Totaal niet het geval.

Gefeliciteerd Utreggg! Goed gespeeld, Feyenoord helaas niet sterk genoeg vandaag. Hopelijk snel wat meer spelers op de bank zodat er wisselmogelijkheden zijn. Geniet van de 3 punten!

Matige wedstrijd van feyenoords kant. In duels kwamen ze altijd te kort. Verdiende overwinning van Utrecht!

Tja.. Een Higler die - heel graag - penalty's geeft na vorige week (Alvarez niks mee gedaan) zie je van mijl-en-ver aankomen. Ook nog eens in een pot waar Utrecht alles, maar ook alles geeft om te willen winnen na het gedoe met de KNVB en Feyenoord, waar wij inmiddels de 9e of 10e pot in deze maand spelen (en Utrecht maar wat graag niet wilde verplaatsen trouwens). Het zat ook lekker diep gezien de goaltune die zo kinderachtig werd nagedaan en zelfs Helemaal niets in Rotterdam. Haha, man..

Maar goed, prima: echt afgetroefd op energie en mentaliteit vandaag (wij overduidelijk vermoeid), waar je die 0-1 gewoon mee de rust in moet nemen. De interlandbreak kan ons wel even goed doen. Gelukkig wisten we zelf al wel dat we een keer tegen de lamp zouden lopen, gezien de totale omslag op fysiek en voetballend gebied die we nu maken.

En oja KNVB, hou Higler lekker weg van dit soort potjes. Of straf hem in elk geval als hij opzichtig een fout maakt in plaats van hem zelfs te belonen.

29 augustus 2021 om 14:15

Het verschil werd hem gemaakt in 5 minuten na rust. Dat kan je niet wegschuiven op te ve wedstrijden. Als dit in minuut 85 tot 90 gebeurd zeg ik je hebt een punt .

Voor de rest logisch dat Utrecht niet akkoord gaat met weer wedstrijden verzetten

29 augustus 2021 om 14:16

Mwa, de eerste helft werden we al afgetroefd hoor. De as lag steeds wagenwijd open, duels werden al verloren en de passing was al dramatisch. En ik snap dat het voor jou logisch is Gefeliciteerd overigens, want wellicht komt het in m'n reactie niet over, maar Utrecht heeft verdiend gewonnen.

29 augustus 2021 om 14:22

Faire reactie en bedankt. Ik schrok trouwens van Malacia en Til vandaag als die bij het Nederlands elftal komen dan vrees ik het ergste voor Nederlands elftal. Kijk niet wekelijks Feyenoord dus hoop dat het een incident is maar hoe Malacia die bal weggaf waar die geel en vrije trap weggeeft. Dat is wel heel dramatisch.

29 augustus 2021 om 14:24

Klopt, Malacia echt slecht vandaag. Maar zo kon ik er nog wel 9 aanwijzen. Vooralsnog wel echt een incident, want speelde hiervoor echt ijzersterk en is z'n verkiezing volledig terecht.

29 augustus 2021 om 14:19

Wat kleinzerig allemaal wat betreft de scheids en het publiek.

29 augustus 2021 om 14:21

Mwa, ik vond het publiek nogal kleinzerig. Überhaupt vind ik Utrecht hoe zij ermee omgaan nogal kleinzerig. En de scheids was wel echt slecht. Maar zoals ik al zeg, dat zag je al van mijlenver aankomen.

29 augustus 2021 om 14:21

Die goaltune doet vrijwel iedere club tegen Feyenoord als ze winnen.. Niet gek toch.

29 augustus 2021 om 14:23

@pro - En treurig dat het bij andere clubs ook is. Maar goed, wellicht moet ik meer als Ajacied denken en zegt het wat over Feyenoord zelf.

29 augustus 2021 om 14:30

Ah joh, die goaltune zie ik zelf meer als compliment. Ik heb zelf echt geen idee wat er bij andere clubs na doelpunten gedraaid wordt, maar blijkbaar zijn fans van andere clubs wel heel erg met Feyenoord bezig. Dat lijkt mij een compliment.

29 augustus 2021 om 16:09

Jij doet zeker je vingers in je oren als Feyenoord tegen Utrecht scoort?
Dan zingt het uitvak het Feyenoord liedje?

Doen ze echt overal dus ook bij jou Feyenoord.

Maar goed dat is mijn mening.

29 augustus 2021 om 14:20

Het was toch gwn een pingel? Ik vond het ook een 2e gele kaart.En Toornstra had een Tagliafico'tje in de 2e helft..

29 augustus 2021 om 14:23

Het nadoen van de goaltune van Feyenoord gebeurd echt al jaaaaaren in zo ongeveer alle stadions in Nederland. Ooit eens begonnen bij ADO, als ik het goed heb, en gewoon ontzettend ludiek omdat het zo'n herkenbaar en bekend deuntje is.

29 augustus 2021 om 14:25

Is zeker waar, maar viel me vandaag gewoon weer meer op, ook vanwege dat gedoe wat Utrecht(ers), blijkbaar, ook zo dwarszit richting Feyenoord. Dan vond ik dat Helemaal niets in Rotterdam dan ook nog wel treuriger, haha.

29 augustus 2021 om 14:24

zit duidelijk wel eenheid bij de Utrecht in de hele club, het bestuur ligt te huilen in de bestuurskamer om elk klein beetje en wil wedstrijden niet verplaatsten, ondanks dat dat volgens mij wel de afspraak van de knvb was. en de spelers liggen de hele wedstrijd om van alles en niks te huilen op het veld. dit kon je van mijlen ver zien aankomen, jammer dat de knvb er dan zo'n scheidsrechter opzet. maar gefeliciteerd utrecht, ze waren gewoon beter. heb nog steeds wel veel vertrouwen in de 3e plek van feyenoord, zo op je bek gaan hoort gewoon bij een nieuwe tactiek en zo'n smalle selectie in combinatie met zo'n druk schema

29 augustus 2021 om 15:45

Het moet ook verboden worden in het voetbal, een tegenstander die alles geeft om te winnen. Hoe durven ze..

29 augustus 2021 om 16:29

Waarom zou Higler penalty’s willen geven naar aanleiding van vorige week met Alvarez. Dat begrijp ik niet helemaal.
Het is gewoon een flut scheids.

30 augustus 2021 om 08:10

@mgmv Utrecht wilde misschien niet verplaatsen maar het mocht ook gewoon niet van de burgemeester, dus al had FC utrecht het wel gewild, en hoe diep moet het zitten...., volgens mij kwam Feyenoord op 0-1 en toen klonk er uit het uitvak toch echt het "la cucaracha" tja als je dat doet dan komt er een reactie en moet je achteraf niet gaan lopen janken dat het diep zit.
en als feyenoord uitgerust aan de wedstrijd had willen beginnen dan hadden ze donderdag wat mensen rust moeten geven, want die 5-0 hadden ze nooit meer weggegeven natuurlijk, maar nee toen liet Slot de meeste mannen gewoon spelen en begon hij pas met wisselen na de rust.

Utrecht overtuigt! Als iedereen fit blijft kan dit wel eens een mooi seizoen worden!

Wat een geweldige wedstrijd van Utrecht. Zit echt veel potentie in het elftal, jammer dat het er maar een keer of 5 per jaar eruit komt. Wat vind ik die Maher toch een onwijs goede maar irritante speler. Voetbalt zo makkelijk maar altijd betrokken bij rare momenten

29 augustus 2021 om 14:13

Zit hem natuurlijk ook in het feit dat dit misschien wel de wedstrijd van het jaar was voor Utrecht, kunnen dit ook niet opbrengen tegen een Fortuna oid.

29 augustus 2021 om 14:19

Nee hoor, Utrecht heeft moeite met teams die het iniatatief geven aan Utrecht. Heeft niks met wedstrijd van het jaar te hebben maar als er ruimtes liggen is Utrecht op het sterkst.

29 augustus 2021 om 17:07

Fc Utrecht - Sparta 4-0.

Echt klasse gespeeld van Utrecht, het niveau verschil was aanzienlijk vandaag. Douvikas lijkt me nu toch wel duidelijk eerste spits, echt een lastpak voor de verdediging.

Terechte nederlaag voor Feyenoord, maar het is zeker geen schande. Deze kun je verliezen, geen reden voor paniek.

29 augustus 2021 om 14:30

Als 'topclub' hoor je gewoon te winnen van Utrecht. Beetje armoedig. Een gelijkspel eruit slepen had nog wel gekund.
Het zou me niks verbazen als er nu een slechte reeks wordt neergezet. Die Arne Slot is ook geen verlosser.

29 augustus 2021 om 16:09

Dus Ajax is ook geen topclub? Aangezien ze de laatste jaren regelmatig punten verspelen in de Galgenwaard. Utrecht uit is voor iedere ploeg ontzettend lastig en tegen clubs als Feyenoord en Ajax kan Utrecht zich vaak nog extra motiveren.

29 augustus 2021 om 16:18

Ik heb ajax ook wel vaker van Utrecht zien verliezen, ook behoorlijk armoedig van de self proclaimed beste club van Nederland

Gefaald voor de eerste serieuze test, gevalletje hoogmoed komt voor de val zullen we maar zeggen

29 augustus 2021 om 14:15

Feyenoord heeft 18 wedstrijden gespeeld met 1 van de kleinste selecties van alle teams.. niet zo gek dat het dan overal ff te laat komt

29 augustus 2021 om 14:16

Ik vind drie voorrondes overleven zo vroeg in het seizoen een veel serieuzere test.

29 augustus 2021 om 14:25

dan liever falen tegen utrecht, maar wel gewoon winnen van clubs als willem 2 en twente

29 augustus 2021 om 15:10

JantjeNeutraal, waar heb je dan zoveel hoogmoed gezien?

Zonde. Je zat vandaag totaal niet in de wedstrijd, maar toch had je die goal nooit vlak voor rust mogen incasseren. Werden vandaag afgetroefd op energie en felheid, wat ergens nog wel te begrijpen is na de Europese wedstrijd van afgelopen donderdag. Al met al Utrecht vandaag terecht gewonnen tegen een Feyenoord waarbij teveel spelers het lieten afweten en Senesi werd gemist.

Higler mag trouwens wel wat potjes in de KKD gaan fluiten, mijn lieve heer wat was die rampzalig vandaag.

Ongelooflijk slechte pot. Utrecht dik verdiend gewonnen, maar die Higler zeg wat een dwaasbanaan van een scheids. Verder lijkt het wel alsof Utrecht abonnementen uitdeelt aan haar spelers bij de lokale acteerschool. Ook wel geinig dat Feyenoord 1 pot (verdiend) verliest iedereen schuimbekkend uit zn hol komt om direct te zeggen dat het niets wordt.

Sterk Utrecht uitermate zwak Feyenoord. Volledig terecht dat mijn clubje won. Totaal Kerk niet gemist, Sylla lijkt nu op te staan.

Met vd Hoorn achterin staat het ook wat beter op de kans van Linssen en de Goal niks weggegeven.

29 augustus 2021 om 14:19

Als je een mooi bedrag krijgt voor kerk zou ik daar als Utrecht heel blij mee zijn.

Zo jammer dat die jongen echt een blind paard is. Als die jongen wat overzicht zou krijgen en koel voor het doel is hij echt levens gevaarlijk.

Haha, dit leek wel een ouderwets middagje Advocaat! Weinig kansen, geen pit, achterover hangend. Echt niks in de melk te brokkelen vandaag, verdiende zege Utrecht

29 augustus 2021 om 14:18

Advocaat had hier waarschijnlijk niet verloren. Ik moest meer denken aan Japie Stam. Dom aanvallen ook als het niet loopt en geen plan b

29 augustus 2021 om 14:24

Met Advocaat verloren we nog uit bij ADO, dus waar dit optimisme omtrent Advocaat vandaan komt is mij echt een raadsel.

29 augustus 2021 om 15:24

Omdat hij ook een lange serie heeft gehad met niet verloren wedstrijden. Een jaar niet verloren volgens mij. Wel met een corona break erbij.

You win some, you lose some. Part of the process. Er moet wel echt wat bij om deze selectie wat breder te maken. Complimenten aan Utrecht, gewoon erg goed gespeeld!

Ik vraag me af hoe Feyenoord gaat meedoen op 3 fronten, zelfs Utrecht heeft een veel bredere selectie lijkt.

29 augustus 2021 om 14:18

Simpel, dat gaan we niet. Niet tot in de eindfase althans. Dat verwacht ook niemand van Feyenoord lijkt me.

29 augustus 2021 om 14:25

Bredere selectie is natuurlijk ook een beetje een scheve vergelijking. Als Feyenoord zulke spelers had ingebracht was iedereen het erover eens geweest dat ze Feyenoord onwaardig waren geweest.

29 augustus 2021 om 15:04

Dat moet je ook niet gaan verwachten van feyenoord, ze hebben er bewust voor gekozen om meer dan 12 spelers te laten vertrekken en er maar iets van 5 terug te halen. Met dat geld dat daardoor overbleef konden spelers als malacia, bijlow en hopelijk straks geertruida verlengen. Daarmee heb je straks spelers die je voor 10+ miljoen kan verkopen en dan kan je voor meer breedte zorgen die ook nog goede kwaliteit heeft.

Eerste echte test voor dit Feyenoord, jammer. Utrecht is natuurlijk ook een verschrikkelijk lastige tegenstander, ook Ajax en PSV gaan het hier lastig krijgen dus een echte schande is het niet. Kan wel genieten van het voetbal van Utrecht, willen altijd wel aanvallen en creëren altijd ontzettend veel kansen.

Dan scoort je zelf (onterecht) vlak voor rust, krijg je 2 minuten later alsnog een tegengoal... Uiteindelijk een tegengoal uit een vrije trap, corner en (onterechte) penalty.

Gezien het wedstrijdbeeld natuurlijk terecht dat Utrecht heeft gewonnen, kunnen nog hoge ogen gooien dit seizoen.

We hebben ook nog balde. Die kreet wil ik nooit neer horen. Linssen vandaag ongesteld, mannetje loopt sinds ie scoort wel heel dapper op t veld. Echt 0,0 voetbal. Pedersen rent ook as kip zonder kop. Benieuwd hoe dit gaat na speeldag 15.

29 augustus 2021 om 14:15

Balde veroordelen op basis van deze pot is wel echt kortzichtig. Die jongen zit er net weer bij en is nog niet eens fit

29 augustus 2021 om 14:16

Die jongen is net terug van een blessure.. speelde daarvoor allemaal prima potjes

Terecht verloren en Higler een enkeltje de KKD IN

29 augustus 2021 om 15:27

Laat hem lekker in de eredivisie alsjeblieft

29 augustus 2021 om 16:14

Denk dat die vele 12.15u wedstrijden te danken zijn aan de reputatie van het legioen. Burgemeesters zien Feyenoord liever helemaal niet meer in hun stad.

29 augustus 2021 om 17:09

Oké waarom zou het dan zijn denk je?

29 augustus 2021 om 23:17

Denk dat we lang op zijn antwoord moeten wachten. 'Onzin' roepen is makkelijker dan erkennen dat het befaamde legioen de eigen club benadeeld.

Ach dit zegt nog niks. Dit kan gebeuren in het begin van de competitie. Daar weten wij alles van

Terechte uitslag en terechte winnaar. Voor het seizoen begon al gezegd dat Utrecht redelijk hoog gaat eindigen dit seizoen, die speelde in de voorbereiding al goed voetbal en had verwacht dat ze daar gewoon mee door zouden gaan. Voor Feyenoord helemaal niet erg om hier te verliezen, want dit was van tevoren te verwachten. Utrecht is minimaal gelijkwaardig aan Feyenoord en als je als Feyenoord zijnde dan niet in de wedstrijd komt en eigenlijk ook door Utrecht (en Higler een beetje) dan wordt het gewoon lastig. Het gaat een leuk gevecht worden voor plek 3, Utrecht, Feyenoord, AZ en misschien nog Vitesse. Allemaal zeer gelijkwaardige ploegen, dus het word leuk.

29 augustus 2021 om 14:19

Dat kan je van Feyenoord dan ook zeggen, die hebben niet meer kwaliteiten dan Utrecht. Beetje zure reactie van je nadat je team tegen dat team met weinig kwaliteiten volgens jou heeft verloren.

29 augustus 2021 om 14:26

Dus een sterker teamspirit dan 11 individuen

29 augustus 2021 om 14:38

Luis Sini wat een grap. Die hendriks zou bij Utrecht nog niet eens in Jong Utrecht spelen. Wat een toptalent zeg

29 augustus 2021 om 15:09

Die hendriks was vorig jaar basis speler bij een club die 13 plekken hoger eindigde dan jong Utrecht, dus dat is pure onzin. Daarnaast is hij ook de 5e cv van feyenoord, dus duidelijk geen basisspeler

29 augustus 2021 om 15:12

Maher zou niet basis staan?Hmmmm nee idd is toornstra natuurlijk stukken beter

Gefeliciteerd Utrecht – terecht overwinning. Utrecht ging het gevecht aan en Feyenoord kon niet leveren. Feyenoord oogt vermoeid, heeft natuurlijk een heel smalle selectie (kijk naar de bank) en goede aanpak van de thuisploeg. Dat de speelwijze van Slot nog meer tijd kost is ingecalculeerd en zal met in Rotterdam niet van wakker liggen. Er moeten nog wel enkele spelers komen wil Feyenoord niet een heel seizoen op het tandvlees kopen. Senesi en Geertruida zijn volwaardige selectiespelers, de rest is echt of heel jong, of gewoon echt niet goed genoeg.

Onder de indruk over de manier hoe Utrecht speelde. Ze hebben Feyenoord goed aangepakt en gebruikt gemaakt van hun zwaktes. Feyenoord heeft natuurlijk Europees gespeeld en heeft een smalle selectie , maar ze oogden wel wat zwak. Utrecht ging ook veel slimmer om met de zeer slechte arbitrage.

Terechte nederlaag, maar wat Higler liet zien vandaag is beneden alle peil.
Wat een rampzalige scheids is dat

Terechte nederlaag, gefeliciteerd Utrecht.

Op alle fronten zijn we vandaag afgetroefd. Zat al te wachten op een eerste wedstrijd waar het tegen zou zitten.

Maar Higler mag na de laatste 2 wedstrijden wel even lekker een paar wedstrijden keukenkampioenschap divisie fluiten.

Blij dat balde ook weer terug is tenminste wat meer opties in de aanval.

Utrecht heel goed gespeeld, veel energie in de pot gelegd en weinig tot nooit verzaakt in duels.
Zei her al voor de competitie, heb hoge verwachtingen van Utrecht, mede doordat ze nu zelf geen torenhoge ambities hebben uitgesproken.

29 augustus 2021 om 14:37

Tegen de kleintjes laten we nog wel punten liggen plek 4 tot en met 6 als doel. En als het meezit kan je omhoog kijken. Laten we niet meteen te hoog van de toren blazen want zoals tegen Groningen was zwaar ondermaats.

Erg matige en slordige pot natuurlijk. Maar we moeten niet in paniek raken omdat we nu een paar tegengoals krijgen uit een penalty en andere dode spelmomenten. Ik vind het wel heel makkelijk om nu direct te zeggen "zie je wel, ze kunnen er niks van!!!", net zoals ik het heel makkelijk vond om te zeggen "flitsend spel, kampioen met 102 punten!!!". Dit hoort gewoon bij het proces waar we in zitten, zeker bij zo'n vroege wedstrijd na een Europese uitwedstrijd tegen een Utrecht dat het Feyenoord om een of andere reden kwalijk heeft genomen dat die bekerfinale niet door ging en de play-offs van vorig seizoen verplaatst werden.

Ik vond het nog steeds fijner om naar te kijken dan welke willekeurige pot van vorig seizoen dan ook. Naar mijn beleving zat er nog steeds veel meer een idee achter dat vorig seizoen het geval was.

Tevens hopen dat Sinisterra blijft, wat een geweldige speler is dat geworden. Zelfs in deze pot.

Terechte nederlaag. We wisten dat dit soort potjes ertussen zouden zitten, dan kan je van een ploeg die er scherp op zat verliezen. De enkeling die is gaan zweven is weer met zijn voetjes terug op aarde, maar zelf til ik niet zo zwaar aan deze wedstrijd waarvan we wisten dat het een keer zou gebeuren. Al met al is Feyenoord op de goede weg, daar verandert deze pot niets aan.

Waar ik persoonlijk zwaarder aan til is het feit dat de dienstdoende scheidsrechter twee heel gemakkelijk waar te nemen situaties totaal ten onrechte beoordeelt als strafschop. Een mens kan niet alles zien, maar als je deze situaties zo finaal verkeerd beoordeelt (en zeker wanneer dat niet de eerte keer is) mag je je afvragen of je geschikt bent voor je vak. Het enige positieve wat je daar nog over kan zeggen is dat de man voor beide ploegen tenminste even slecht was.

Ik had dit wel verwacht. De hosanna in Rotterdam was een beetje overdragen. Feyenoord is op dit moment gewoon niks beter dan een subtopper als Utrecht. Het optimisme was grotendeels gebaseerd op goede resultaten tegen matige tegenstanders.

Dik verdiende overwinning voor utrecht
Geen schande om hier te verliezen
Niemand heeft het makkelijk bij utrecht

Feyenoord herpakt zich wel

Dik verdiende overwinning voor Utrecht. Feyenoord kon duidelijk niet dezelfde felheid en scherpte opbrengen als Utrecht vandaag. Op zich wel goed dat we weer met beide beentjes op de grond staan, want sommige supporters dachten serieus al aan een kampioenschap. Het gaat gewoon een seizoen worden met veel ups en downs. En je ziet duidelijk dat we met onze smalle selectie niet in 4 weken 10 potten kunnen spelen met dezelfde intensiteit. En als er een paar basisspelers niet thuisgeven kunnen we dat eigenlijk niet opvangen. Malacia en Toornstra waren echt dramatisch vandaag.

Verder wederom een bedroevend optreden van Higler. Geeft gewoon drie keer een onterechte penalty waar er één van blijft staan. Kaarten gingen ook weer een stuk makkelijker naar Feyenoord. Echt een aanfluiting die vent. Was vandaag niet doorslaggevend, maar wel weer bloedirritant.

29 augustus 2021 om 14:43

Tweede goal van Utrecht mocht ook wel afgefloten worden. Zoals van der Hoorn op Toornstra steunt is gewoon een overtreding

29 augustus 2021 om 14:51

Ik heb anders Til en Alireza ook niet gezien? Ben wel positief over Hendriks. Verdedigend prima.

29 augustus 2021 om 23:12

Eens dat ze makkelijk gegeven werden. Alleen er is ook nog een var? Lopen die dan ook te slapen?

Verdiende overwinning van FC Utrecht. Er zit veel potentie in dit elftal, kijk eens wat ze wisselen. Man, je gaat er niet eens op achteruit.

Ik zie ze 4e worden

Eindelijk weer een keer dat Utrecht van Feyenoord wint. Het is ook meer dan terecht. Utrecht was feller, scheper en voetballende beter. Het is ook fijn om een keer een goeie seizoenstart te hebben, na de afgelopen jaren.

Fey wordt hoe dan ook minstens 3e. Met een zeer verzwakt AZ is het onmogelijk om 4e te worden. Indien het geval na de versterkingen die Feyenoord heeft gehaald is het een teleurstelling. Met slot aan het roer zie ik fey zelfs vechten om plek 2.

Inzetten op jeugd is natuurlijk enorm toe te juichen, maar dat zes van de wissels op de bank nog tiener zijn geeft Slot weinig echt betrouwbare opties. Dan kunnen dit soort wedstrijden er tussen zitten.

Ik twijfel er geen moment aan dat we alsnog fluitend kampioen worden net als al mijn medesupporters die dit na 3 overwinningen deden
Toch was vandaag wel erg matig. Dan maar gewoon 33 potjes winnen dit seizoen.

Utrecht verdiend gewonnen. Gefeliciteerd Utrechters. Verder niemand gehoord bij de 2e goal van Utrecht. Daar leunt van der Hoorn toch volledig op Toornstra? Naar mijn idee moest deze afgekeurd worden

29 augustus 2021 om 16:19

Ik heb jou wel 2x erover zien schrijven maar waardoor leunde Vdhoorn?
Misschien omdat Toornstra erg aan het shirtje hing.
Dus ik denk een terechte doelpunt.

Maar goed dat is mijn mening.

29 augustus 2021 om 16:39

Net even naar gekeken en dat heb je bij een ander ook als comment geschreven, maar daar gaan wij het niet over eens worden.

Utrecht was ook niet veel beter. Veel druk maar weinig kansen. Jammer dat Trauner die bal mist bij de 1-1 en dat Toornstra vergeet te springen bij de 2-1. Leuk dat Utrecht "controle" had over de wedstrijd, maar als je er niks mee doet heb je er ook niet veel aan. De bank is wel een probleempje. Slot heeft een beetje het wisselbeleid van Dick overgenomen.

29 augustus 2021 om 16:22

Weinig kansen voor Utrecht? Ze hadden er met gemak nog 3 extra in kunnen prikken.

29 augustus 2021 om 17:13

Behalve de bal op de paal heb ik weinig gezien. Alles recht op Bijlow af...

29 augustus 2021 om 23:20

Dat maakt het niet minder een kans of wel? Ging behalve recht op de keeper ook nog een balletje naast enzovoort trouwens.

Tweede goal had afgekeurd moeten worden,vdHoorn leunt met 2 handen op schouders Toornstra weer fout Higler loopt erbij alsof die een Nijhuisje doet,heel irritant mannetje...⚽⚽

29 augustus 2021 om 23:09

Higler is uberhaupt gewoon een nare scheids naar mijn mening.

Vergeet niet. Feyenoord dames heben 1-1 gespeeld. Toch nog een puntje.

Hele goede wedstrijd van Utrecht hoor! Zeer terechte overwinning. Feyenoord kwam al tegen de verhouding in op voorsprong en had vervolgens via Linssen wat meer uit die tegenaanval moeten halen en de 0-2 moeten maken. Dan breek je Utrecht. Die kwamen echter op hun beurt weer plotsklaps op 1-1 en na rust was het vervolgens louter Utrecht dat de klok sloeg. Probleem is alleen dat Utrecht dit maar een x of drie per seizoen kan opbrengen. Dat is tegen Feyenoord, PSV en Ajax. Zonde, want als ze dit niveau 3 vd 4 wedstrijden kunnen halen zijn ze een serieuze kanshebber voor plek 3-4.

Heerlijke overwinning weer! Volle bak gespeeld en dan gewoon als (over)winnaar van het veld stappen...

Zonde, ondanks dat ik met mijn bril vond dat goal 2 een overtreding is en de penalty nooit een penalty is, vond ik Utrecht wel echt beter. Aan de bal zijn waren we een stuk minder weer. En Utrecht zette het goed neer. Daarnaast ik vind onze verdediging en voetbal zonder Senesi echt wel een stuk minder zeg! Helaas.

Kan gebeuren, wel jammer dat we tegen onze concurrent voor plek 3/4/5 verliezen. En daarmee vooral Utrecht vertrouwen geven dat ze het dit jaar echt kunnen. Ik had ook echt het idee dat Utrecht heel graag wilde laten zien dat ze erbij horen.

Op naar de volgende wedstrijd en hopelijk weer een betere wedstrijd van onze kant!

Een zeer terechte overwinning maar het verbaasde mij wel waarom Timber nooit werd genoemd want die begint langzaam maar zeker een grote inbreng te krijgen in dit Utrecht.
Legt veel energie in zijn duels en heeft een goede overzicht.

Maar die Janssen,,,, Wat een beest op bijna 36 jarige leeftijd. pfff

Maar goed dat is mijn mening.

29 augustus 2021 om 20:40

Voor mij was Timber de Motm. Die speelde zo sterk op het middenveld. Sowieso deed het hele middenveld van Utrecht het goed, waardoor Feyenoord gewoon niet aan voetballen toekwam.

Hoe goed en volwassen die Timber speelt is wel indrukwekkend. Dit is dus pas z'n derde wedstrijd in de eredivisie, maar ik zie bijna geen jeugdigheid in z'n spel. Wat dat betreft lijkt ie wel op z'n broer.

29 augustus 2021 om 23:08

Timber is een hele goede transfer voor Utrecht geweest. Een jongen met veel potentie. Ook vind ik Douvikas een stuk gevaarlijker in de spits dan Dalmau. Vecht in ieder geval voor elke bal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren