Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Twente overtreedt regels inzake-Eiting: FC Volendam is verbolgen

Laatste update:

FC Volendam is niet te spreken over de handelswijze van FC Twente. Carel Eiting staat in de nadrukkelijke belangstelling van de Tukkers, die een bod van vier ton hebben neergelegd in het vissersdorp. De Volendammers schatten de waarde van de middenvelder echter véél hoger in. Daarnaast is het Andere Oranje bepaald niet blij dat Eiting al persoonlijk akkoord zou zijn met Twente, vóórdat die club contact opnam met Volendam.

Het bod van Twente is veel te laag bevonden door Volendam en is dan ook resoluut van tafel geveegd, weet De Telegraaf te melden. Volendam is van mening dat de waarde van Eiting zes à zeven keer hoger ligt dan wat Twente geboden heeft. Het zou betekenen dat Volendam minimaal 2,4 miljoen euro zou willen toucheren voor de creatieve middenvelder, die in Noord-Holland nog tot medio 2024 vastligt. Wel heeft Volendam de optie om het contract nog met een jaar te verlengen. Of de 2,4 miljoen euro daadwerkelijk het minimale bedrag is waar Volendam akkoord mee zou gaan, valt nog te bezien. Wel is duidelijk dat het gat tussen vraag en aanbod op dit moment groot is.

Volendam-directeur Jasper van Leeuwen is echter niet alleen ontstemd over de hoogte van het bod. Twente zou al een persoonlijk akkoord hebben bereikt met de voormalig Ajacied voordat het contact opnam met Volendam, wat in strijd is met de bepalingen van de FIFA. Dinsdag schreef Voetbal International nog dat Eiting op een haar na speler van Twente is, waar hij de opvolger moet worden van de naar Feyenoord vertrokken Ramiz Zerrouki. Eiting staat al een tijd bovenaan het verlanglijstje van Twente.

Eiting had een groot aandeel in het succes van Volendam vorig seizoen. De Palingboeren eindigden op een knappe veertiende plaats, waardoor de ploeg van toenmalig trainer Wim Jonk zich direct handhaafde op het hoogste niveau. Eiting, die in het verleden te maken had met zware knieblessures, miste afgelopen seizoen geen enkel duel voor zijn club. De Amsterdammer kwam het afgelopen seizoen tot 35 duels, waarin hij goed was voor 3 goals en liefst 11 assists.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja, dit word weer zo'n Welles nietes spelletje. Maar vind 4 ton wel heel laag idd. Zelfs als tukker.... wat het bedrag betreft had ik het als volendam ook niet gedaan.

18 juli 2023 om 22:43

Nou inderdaad. Aardig beledigend bod.

18 juli 2023 om 22:44

Kan me nauwelijks voorstellen dat dit het bod is geweest. 4 ton is natuurlijk lachwekkend.

18 juli 2023 om 22:49

Het is wel echt totale waanzin.
Zo bizar geïrriteerd zijn omdat Feyenoord 'zogenaamd' Zerrouki z'n hoofd gek maakte.
Maar nu wel al persoonlijk akkoord zijn met Eiting zonder enige toenadering te hebben gezocht met Volendam.
Daarbij dan nog zo'n respectloos bod doen.
Als je als Twente zijnde zo groot bent en andere clubs zo graag verteld hoe je moet handelen en je moet gedragen, dan moet je zelf het juiste voorbeeld geven.
Dit is ver van het juiste voorbeeld geven.
Twente begint op deze manier nare trekken te vertonen.

18 juli 2023 om 22:52

Met je eens als dat klopt hoor. Persoonlijk wacht ik altijd wel graag even de berichtgeving van tv oost en tubantia af, die zijn vaak beter op de hoogte dan Telegraaf of vi.

18 juli 2023 om 22:55

Uiteraard, Leon ten Voorde is zeer goed geïnformeerd altijd.
Het is inderdaad wat je zegt, áls dit klopt.
Als dit onjuist blijkt te zijn, dan is het een flink staaltje riooljournalistiek.
Al zijn we van de Telegraaf niks beters gewend, helaas.

18 juli 2023 om 23:16

Het mooie van alles is dat Twente er nog op vooruit zal gaan ook met Eiting voor Zerrouki. Hoop nog steeds dat hij me de mond snoert maar de voorbereiding dusverre stemt weinig hoopvol.

Achja, als hij er volgende maand maar staat.

18 juli 2023 om 23:35

Zanazanyan, wat vind je er zelf van dat je de voorbereiding van Zerrouki 'weinig hoopvol' noemt terwijl hij twee keer een halve oefenwedstrijd heeft gespeeld?

18 juli 2023 om 23:36

Ach. Feyenoord wordt toch wel kampioen. Bosz verspeelt altijd veel punten in het begin bij een nieuwe club en PSV heeft de selectie totaal nog niet op orde, met name op het middenveld. Over Ajax lijkt me duidelijk, die gaan het erg lastig krijgen dit seizoen.

19 juli 2023 om 00:02

Vraag je me nou een oordeel te geven over mijn eigen mening? 😂

Dacht hou nog een slag om de arm met die laatste opmerking maar toch is er iemand die me denkt te moeten vertellen dat ik een speler écht niet na twee wedstrijden mag beoordelen. Zelfs niet als ik diezelfde speler ondertussen al twee seizoenen elke week aan het werk zie en niks bijzonders vind.

Twente, indien Eiting komt, gaat er gewoon op vooruit imo.

19 juli 2023 om 00:19

Eiting is toch maar een modale eredivisie voetballer? Pas een seizoen goed voetbal laten zien, bij Volendam, waar hij vrij uit kan voetballen zonder druk van buitenaf. Inmiddels alweer 25 jaar. Zou mij benieuwen of hij het op een hoger niveau aan kan.

19 juli 2023 om 00:25

@krempelicious: dat geldt ook voor Zerrouki. Geen druk,1 goed seizoen gespeeld

19 juli 2023 om 01:47

@Zanazanyan, dat je hem geen goede vindt mag natuurlijk. Maar doe dan niet net alsof je hem deze 2 oefenwedstrijden ook echt heb beoordeeld. Zerrouki kan weinig goeds meer doen bij jou en stond voor deze 2 wedstrijden al op een flinke achterstand bij jou. Bij velen trouwens.

19 juli 2023 om 09:10

Betekent echter niet dat nu hij er is ik niet hoop dat hij de pannen van het dak gaat spelen natuurlijk.

Weet niet of je de twee oefenwedstrijden gezien hebt? Indien wel dan kun je niet ontkennen dat hij de zwakste schakel was op het middenveld. Geef hem wel het voordeel van de twijfel overigens daar hij anders moest spelen dan hij gewend was bij Twente.

Enfin, nogmaals ik ga een speler zeker niet afbranden in de voorbereiding, ik had alleen gehoopt al iets meer te hebben gezien van hem daar ik inderdaad erg sceptisch ben.

Ik vind hem overigens geen slechte speler, vooral overbodig. Mijn issue met deze transfer is vooral dat hij 1) veel te duur is en dat betekent dat 2) hij voor de basis is gehaald en ik niet zie welke positie hij zou kunnen innemen omdat 3) hij het beste tot zijn recht komt op een positie waar we al twee spelers hadden.

Tel daarbij op dat we onze interesse in een speler als Pepi hebben laten varen die 8-9m kost wetende dat we wel 7.2m hebben uitgegeven aan Zerrouki en het maakt het voor mij allemaal nét iets extra zuur.

18 juli 2023 om 22:57

Dit verhaal klopt natuurlijk niet, het is ridicuul. Maar goed, zulke koppen zijn natuurlijk makkelijk scoren. Een beetje tegen Twente aanschoppen is populair op dit forum, beetje zielig gedrag vind ik dat. De redactie voedt dit mooi met dit soort flut artikeltjes.

18 juli 2023 om 23:09

Heb jij meer informatie dan? Men geeft commentaar op vrij stellige berichtgeving van de TG. Zodra die iets roepen van 'ik denk' of 'ik verwacht' dan weet je ze een mening aan het delen zijn die wmb niet heel waardevol is, maar als ze dergelijke berichten brengen met deze formulering klopt dat vaak wel.

Maar we wachten even af tot andere media het verhaal ontkrachten of bevestigen, maar desondanks een wat voorbarige conclusie van jou imo.

19 juli 2023 om 08:26

Een beetje tegen Twente aanschoppen is populair? Waar zal dat vandaan komen? Een Streuer heeft het daar toch zelf naar gemaakt? Ga niet weer het hele verhaal oprakelen alleen: "speler niet laten gaan naar een concurrent" is denk ik voldoende om te stellen dat mensen achteraf moeten lachen om Twente en vooral de persoon Streuer. Het handelen rondom Zerrouki werd Streuer ook boos over maar als in dit verhaal een kern van waarheid zit dan is het helemaal een lachertje. Feyenoord deed op zijn minst nog een fatsoenlijk bod.

19 juli 2023 om 09:15

@amsterdam4, verstandige woorden. Over de Jodenfooi welke Feyenoord in eerste instantie voor Ramiz Zerrouki over had, zullen we het hier maar niet meer hebben. Daar heb ik mij als inwoner van de Rijnmond ook diep voor geschaamd.

19 juli 2023 om 09:40

@Sergio. Feyenoord was toen een concurrent. Daarbij was het eerste bod van Feyenoord ook belachelijk laag, dus iets met pot verwijt ketel hier. Uiteindelijk heeft Feyenoord gewoon flink afgetikt dus wie lacht er nu het laatst dan? Streuer 1. Feyenoord 0.

19 juli 2023 om 12:14

Lachen om de persoon Streuer? Die man is een van de beste Td's van de hele Eredivisie. Laat die maar schuiven!

19 juli 2023 om 09:02

@dolleleen, het bod van 400.000 Euro van FC Twente is in mijn ogen net zo ongeloofwaardig als het bedrag van 2,4 miljoen Euro dat Volendam minimaal voor Carel Eiting wil hebben. Ik ga er van uit dat de Tukkers en de Wijdbroeken snel op een voor beide partijen aanvaardbare transfersom uit komen.

Is die gozer dan ook meer dan waard. Zeker 2,5 miljoen.

Ze raken aan een goede abacus in Enschede. Onze beste speler voor een appel en een ei ophalen. Stapelgek.

18 juli 2023 om 22:52

Jullie beste speler is toch Mbuyamba?

18 juli 2023 om 23:03

Das ook een pareltje.. gelukkig nog 3 jaar een contract.

18 juli 2023 om 23:18

Leon ten voorde van tubantia twittert net dat heel volendam schijnt te weten dat Eiting een gelimiteerde transfersom heeft. Dus daar zal het wel iets mee te doen hebben, kan me niet voorstellen dat Twente zo'n bod neerlegt zonder reden. (Als dit bod al waar is)

18 juli 2023 om 23:40

Kom op, dit is uit de duim gezogen, gisteten melde VI dat het bijna rond was, nu komt televaag met dit, pfff rioolkrant

Toegegeven, 4 ton lijkt wat aan de lage kant voor een jonge speler met veel potentie en die nog een aantal jaar op een contract zit. Maar ik hoop dat t rondkomt. Een sterker Twente in Europa is beter voor de coefficient.

Belachelijk laag bod indd van twente voor de sterspeler van volendam. En triest dat ze eerst een akkoord bereiken met de speler ipv de club. In mijn ogen moeten ze dat verbieden en er eerst als clubs uitkomen voordat de speler in onderhandeling mag

Bizar bod… ondertussen wel miljoenen eisen voor eigen spelers. Voor 4 ton krijg je een meet en great met Eiting

18 juli 2023 om 22:44

Ik geloof dit ook niet hoor. Iedereen ziet dat Eiting meer waard is.

18 juli 2023 om 22:49

Er klopt ook totaal niks van het verhaal van de telegraaf. Bruggink ziet in eiting een buitenkansje. Dan biedt je geen 4 ton. Dat is minder dan voor regeer en taha. En die 2 hebben nog niks bewezen.

18 juli 2023 om 22:57

Het enige verschil met Regeer is die komt van Ajax en of je het wil of niet dan is de speler vaak al meer waard door de naam.
Zelfde vergelijking kun je bijvoorbeeld met Nike schoenen maken, staat die Swoosh erop dan is de schoen al meteen een stuk duurder dan zonder.

18 juli 2023 om 23:03

Swaap, waar denk je dat Carel Eiting zijn opleiding heeft genoten + z'n wedstrijden heeft gespeeld in het eerste elftal?

18 juli 2023 om 23:20

Maar hij is niet meer Ajax momenteel. Dus dat onterechte prijskaartje wordt dan een stuk minder heftig voor een Twente (of wie dan ook)

19 juli 2023 om 00:24

@mangalitsa, daarnaast zitten er inmiddels wel wat krasjes op Eiting. Hij is inmiddels alweer 25 en dit is het eerste seizoen dat hij niet veel bankt of minimaal de helft mist door blessures

19 juli 2023 om 01:30

@fctwentersd. Niet heel lullig bedoeld, maar waar is eiting begonnen met zn opleiding en waar heeft hij zn debuut gemaakt volgens mij ajax. En wat heeft regeer meer laten zien als eiting dan? Ook niks

18 juli 2023 om 22:57

Je slaat de spijker op ze kop heb om je gelachen. Goed geschreven het is echt een belachelijk bod Twente zou hiermee een verbod moeten krijgen op transfer markt. Maar goed niet geschoten is altijd mis

18 juli 2023 om 23:03

Dat doet iedere club. Het onderste uit de kan voor eigen spelers, voor het dubbeltje op de eerste rij willen zitten voor spelers die het wil aantrekken. Dat neemt niet weg dat 4 ton wel erg laag is, ja. Dat is zelfs een vrij naief bod als je zo geinteresseerd bent in een speler.

18 juli 2023 om 23:25

Dat is wel great dan. Volendam moet zich niet de graten uit de vis laten eten in deze, verwacht wel een mooi bedrag van een 2 miljoen indien er geen clausule is

19 juli 2023 om 08:29

Jan1980 de timing midden in het seizoen zoals met Zerrouki of erna nu met Eiting is wel een verschil hè. Maar idd 4 ton is bespottelijk. Maar dit verhaal komt vd Telegraaf dus even afwachten wat er v waar is. Miljoenen eisen voor eigen spelers is overigens compleet logisch, ook voor Volendam.

Als dit zo is, is het niet netjes van Twente. Daarnaast zou ik vier ton ook veel te laag vinden. Dit staat trouwens haak op eerdere berichtgeving. Ben benieuwd wie er gelijk heeft, VI of de Telegraaf.

18 juli 2023 om 23:10

Gezien de Telegraaf zich toch vaak belachelijk maakt. Neig ik toch VI gelijk te geven. Vind het ook niet geloofwaardig dat Twente echt 4 ton zou bieden. Op een speler die zo goed gepresteerd heeft.

2,5 is zelfs een laag bod...

En maar af geven op Feyenoord met het gesteggel om Zerrouki en ondertussen zelf nog slechter zijn. Betaal wat Volendam vraagt of laat de speler met rust en maak hem de kop niet gek

18 juli 2023 om 23:11

Ten eerste gaat de vergelijking niet op. Midden in het seizoen zijn spelers duurder daarnaast is Zerrouki een international. Maar sowieso geloof ik deze hele berichtgeving voor geen meter.

Tevens betaal wat Volendam vraagt zo werkt het niet want anders had Feyenoord gewoon 10 miljoen moeten vragen want dat dacht iedereen dat Twente vroeg terwijl we nooit een bedrag hebben genoemt. Tevens ga je ondehandelen je gaat niet gelijk overstag en miljoenen bieden. Je begint laag en dan kom je vaak op een bedrag uit wat in het midden zit.

Eiting is denk ik we rond twee miljoen waard. Kan gewoon mee bij Twente en clubs als Heeremceen. Heel raar dat Twente denkt dat als hij bij Volendam uitblinkt hij maar vier ton waard is. Beetje misselijk gedrag eerlijk gezegd.

18 juli 2023 om 23:02

Heerenveen en Twente in hetzelfde rijtje noemen is als Lionel Ritchie en Tino Martin benoemen als zingende sterren.

18 juli 2023 om 23:26

Wie is Lionel Ritchie nou weer

19 juli 2023 om 00:27

@groenekat: want Twente doet het zo goed de laatste 5 jaar? Zijn gewoon 2 clubs van hetzelfde nivo normaliter

19 juli 2023 om 06:32

Nee dat zijn het normaliter niet. Kijk de historie van beide clubs eens even na. Bij Twente wordt al weer verwacht dat ze elk jaar meedoen om de 5e plek, Heerenveen heeft die druk duidelijk niet.

19 juli 2023 om 07:29

@msdmarcel. Zelf schat ik Twente toch iets hoger in. Afgelopen vijf jaar misschien gelijkwaardig. Maar Twente zie ik toch echt om plaatsen drie, vier of vijf spelen. Heerenveen zes, zeven en acht.

19 juli 2023 om 09:44

Helaas wel. Heerenveen is leeg gelopen, geen geld meer

Geloof niks van 4ton, als Twente supporter zie ik zelfs in dat dat ridicuul is.

Mocht dit waar zijn dan hebben ze zich hiermee in Enschede aardig in de voet geschoten. Sinds wanneer helpt het om een beledigend laag bod uit te brengen?, ach ja, we zullen zien

4 ton is lachwekkend, voor zoveel geld hebben wij El Azzouzi opgehaald van Dordrecht. Ik geloof daarom dus ook niks van dit verhaal. Eiting is na een prima jaar in de Eredivisie wel iets meer waard natuurlijk.

18 juli 2023 om 22:59

Ik geloof het niet. Twente betaalde ook gewoon een miljoen voor Taha en Regeer, die minder gepresteerd hebben.

18 juli 2023 om 23:06

De vraag is denk ik vooral waar dit bericht vandaan komt. Je hebt van die zogenaamde insiders die van alles op de fansites neer kalken in de hoop een keer gelijk te hebben, maar als dit uit de bestuurskamers van Volendam komt, wordt het natuurlijk een ander verhaal.

Terecht dat je voor eigen spelers veel geld vraagt, maar biedt dan geen fooi voor andere spelers.

19 juli 2023 om 00:50

doe mij maar zo'n fooi hoor ;-)

Je hebt als club zijnde geen fatsoen als je al persoonlijk rond bent met een speler en niet eens contact hebt opgenomen met de club. Dan ben je een achter de ellebogen type. En dan bied je ook nog eens een lachwekkend bod van vier ton. Maar als een topclub als Feyenoord zes miljoen bied voor Zerrouki, dan zoekt Twente de media op en schreeuwt moord en brand en kruipt in de slachtofferol. Het is wachten tot Streuer de media opzoekt en weer zielig gaat doen en dat zal dan nu richting Volendam zijn.

18 juli 2023 om 23:09

Ik denk dat jij gewoon eens tot tien moet tellen als je een bericht met betrekking tot FC Twente ziet. Dit is geen quote van een bestuurslid van Volendam en van een duidelijke bron is schijnbaar geen sprake. Mocht er waarheid in dit artikel zitten, is het natuurlijk wel een beetje lachwekkend, maar je weet weer eens niet hoe snel je in de aanval moet gaan als op het FC Twente aankomt.

De bron is tot nog toe De Telegraaf. Dan ben ik sneller geneigd Voetbal International te geloven, in ieder geval tot 1 van de daadwerkelijk betrokken partijen met iets naar buiten komt. Overigens vind ik het best ironisch dat jij in deze met de term 'achter de ellebogen' komt. FC Twente is echt als een rode lap voor je, want verder praat je best zinnig over voetbal.

18 juli 2023 om 23:12

Wat een frustratie en eenzijdig verhaal van iemand wiens club twee (!!) transferwindows lang voor het dubbeltje op de eerste rang wilde zitten, Zerrouki in totaal een jaar lang het hoofd gek heeft gemaakt. Zoals de waard is vertrouwt hij z'n gasten.

19 juli 2023 om 08:36

Dubbeltje op de eerste rang? Die kan ik niet begrijpen? Streuer noemde een bedrag (8 miljoen) dat hij wou hebben waar Feyenoord een miljoen vandaan zat (1e window).
2e window heeft Feyenoord het bedrag geboden wat Streuer in window 1 wou hebben en ineens mocht hij niet weg omdat hij zo belangrijk is en ze ergens voor aan het spelen waren, wat achteraf dus play off voetbal was terwijl Zerrouki om het kampioenschap kon spelen.

Ik hoor graag je onderbouwing want er klopt weinig tot niets van.

19 juli 2023 om 08:41

Sergio het 1e window waren er nog meer ijzers in het vuur / andere clubs en dacht Twente er nog meer uit te kunnen peuren. Niet heel gek toch? Het 2e bod was vlak voor sluiten transferwindow en dan hadden we en geen vervanging kunnen halen en wellicht nu geen Europees voetbal. Beide biedingen geweigerd dus. En aan het einde vd rit heeft Twente Zerrouki langer gehouden het geld gekregen wat ze wilden. Ik vind het niet zo onlogisch allemaal.

19 juli 2023 om 09:52

Feyenoords initiële bod was nog geen 5 miljoen

19 juli 2023 om 12:45

Je gaat nooit direct de volle pond betalen, zoals gezegd kwam Feyenoord uit op 7 miljoen in de 1e window. 2e window 8 miljoen. Dat je het niet onlogisch vind kan, dat is een mening, maar Zerrouki heb je wel een half jaar langer stil laten staan in zijn ontwikkeling.

19 juli 2023 om 15:37

Sergio Zerrouki stil laten staan in zijn ontwikkeling? Vind ik nogal wat overdreven niet? Verder heedt Twente alsnog wat het wil en heeft hij ons aan Europees voetbal mede geholpen. Oftewel goed gehandeld v Streuer. Je bent er maar druk mee, die club v ons.

19 juli 2023 om 08:37

El Fenomeno reken erop dat Streuer vragen hierover krijgt, dan zal hij erop antwoorden ja. Is dat de media opzoeken? Maar wel eens dat het een lachwekkend bod is, mocht het waar zijn. Zes miljoen paar dagen voor sluitingstijd transfermarkt wou Twente niet, geen vervanging voor te halen meer, dat snap je zelf ook wel toch? Maar wel fijn dat je weer zo met onze provincieclub bezig bent als supporter v topclub Feyenoord. 😂

19 juli 2023 om 09:20

Het is vooral elke keer wachten tot jij hier iets post dat tegen Twente is en weer zielig gaat doen. Wat moet jij een simpel leven leiden als je alleen maar kunt afgeven op een club die volgens jou toch niet zo veel voorstelt.

Als we daadwerkelijk slechts 4 ton hebben geboden, dan vind ik dat onbegrijpelijk! Eiting is meer dan eens topprioriteit genoemd en dan kom je natuurlijk niet met zoiets aan.

Denken ze in Enschede dat ze op de rommelmarkt lopen? Wat een fooitje voor een speler als Eiting..

Hahahahaha, mijn hemel. Ik begrijp dat je niet meteen hoog aanvangt met bieden maar dit is inderdaad wel erg sneu mocht het waar zijn. Ik geloof het ook bijna niet, maar goed, kansloos bij voorbaat en terecht.

18 juli 2023 om 23:05

Bruggink is nog in de leer hè 🤣

Hahahaha.....twente doet zelf altijd heel moeilijk met uitgaande transfers. Nu spekkoper proberen te zijn. Volendam heeft gelijk!.

18 juli 2023 om 23:10

Altijd? Welke transfers ( meervoud ) doel je precies op?

Betwijfel of deze berichtgeving daadwerkelijk klopt. Maar als het klopt, dan liep Twente wel heel zielig te doen over Feyenoord... Dat ze met zo'n bod überhaupt durven te komen, FC heeft het geld niet per direct nodig, gewoon lekker 4m gaan vragen aan die klojo's uit Enschede!

Dat is wel echt belachelijk laag maar geloof de Telegraaf nou ook niet zo meteen. 2 miljoen lijkt me een goed bedrag voor een speler die te goed is voor Volendam en een jaar nog onder contract staat.

Haha, welke levensloze sensatie zoeker zou dit artikel hebben geschreven? Jeroen of Mike? Mensen nemen het meteen voor waarheid aan zo te lezen, hoe dan? Nog geen 2 dagen kwam er een artikel op VI en Telegraaf dat de clubs vrijwel zeker akkoord zouden zijn, en nu komt Telegraaf met dit verhaal? Totaal ongeloofwaardig, uit op sensatie en nutteloze discussies. Sterker nog, volgens de regionale Twente watcher, Leon ten Voorde, zouden de clubs er al tijdens uit zijn en was het wachten tot de handtekeningen gezet zouden worden. Neem dit artikel dan ook met een behoorlijke aantal korreltjes zout, laat je niet gek maken en lach Verweij en Kapteijns, zoals gewoonlijk, uit om hun zielige pogingen tot breaking nieuws. Eiting is al sinds dag 1 een top prioriteit, word gezien als dragende kracht, en dan word er 4 ton geboden? Yeah right.

19 juli 2023 om 00:29

De directeur van Volendam heeft het bevestigd.
Blijf jij maar huilen over De Telegraaf.

Twente moet zich schamen.

19 juli 2023 om 08:55

Volgens Telegraaf is dit hele verhaal gebasseerd op 'bronnen rondom Twente', dat maakt het behoorlijk ongeloofwaardig, niet? En als jij mij kan vertellen waar ik kan vinden dat de directeur van Volendam dit bevestigd, zou ik wellicht iets van mening veranderen. Verder blijf ik 'huilen' over de Telegraaf, want dit is in alles gewoon een enorm lul verhaal, maar laten we gewoon doen alsof Telegraaf de waarheid spreekt. Paar dagen geleden hadden ze nog een ander verhaal, net als VI, dat het zo goed als rond was, Twente heeft al maanden bekende interesse, maar gisteren is het 1ste bod geweest van 4 ton? Als je dit gelooft, het spijt me zeer, ben je ontzettend goedgelovig.

19 juli 2023 om 00:54

Als Verweij dit had geschreven had je zeker de naam van Verweij gelezen in dit artikel. 100%

Gewoon te belachelijk voor woorden dit bod.....wel de poot stijf houden met eigen spelers verkopen Fc Twente.......met miljoenen ontvangen.......kom maar terug zou ik zeggen met een bod rond de 1 miljoen euro......kijk naar Heracles dat tegt 9 Ton neer voor een KKD spits van Willem ll

Het is bijna beschamend dat je een bod van 4 ton op tafel legt, kijk dat spelers al rond zijn met clubs gebeurd wel vaker. Maar 4 ton voor Eiting is wel het toppunt van spijkergedrag, Jezus....

Beschamend als dit waar zou zijn. Eiting heeft een prima seizoen achter de rug en dan gaan ze 4 ton lopen bieden. Hij is echt wel boven een miljoen waard hoor. Snap wel dat Volendam hier nooit mee akkoord zal gaan. Twente heeft genoeg geld ontvangen met het verkopen van Cerny en Zerrouki dus Volendam kan gewoon vragen wat ze willen...

Nou dit begrijpt Twente natuurlijk helemaal, die weten wel hoe het spel gespeeld wordt!

Wakker worden allemaal,

Eiting heeft gewoon een clausule in zijn contract van 4 ton, dat was ook de reden dat hij in volendam tekende, nu wil hij naar Twente en is ook rond met Twente, gaan ze in Volendam ineens een bommetje leggen, terwijl ze zelf die clausule hebben opgenomen, in de hoop dat er een club is die daar oveheen gaat bieden,

en de televaag is gewoon niet geloofwaardig

19 juli 2023 om 00:16

Eiting heeft echt geen clausule van 4 ton hoor, anders doet de TD van Volendam deze uitspraken toch niet?

19 juli 2023 om 04:01

@sanderr,

De td was een paar dagen geleden al zo goed al rond met fc twente, zels VI meldde het, was kwestie van dagen, omdat de zaakwaarnemer druk was, duurde het wat langer,
nu komt ineens dit verhaal??

uit welke duim komt het denk je?
dat er een clausule in Eitings contract staat is wel bijna zeker, hoe hoog die is, is gokken, maar gezien het bod is het echt 4 ton

19 juli 2023 om 07:54

Er is geen gelimiteerde transfersom in het contract. Wel heeft Eiting recht op 40% van de transferwaarde.

19 juli 2023 om 09:07

Je bent toch echt een van de weinigen die gelooft dat FC Twente uberhaupt 4 ton geboden heeft hoor Fctexper. Ik had ook gelezen dat hij als grotendeels rond met FCT inderdaad. Maar dat neemt niet weg dat dit zogenaamde bod compleet ridicuul is, ik kan haast niet geloven dat ze dit bedrag echt geboden hebben. De directeur van Volendam gaat toch niet als door een adder gebeten reageren in de media als Twente gewoon zou voldoen aan een gelimiteerde transfersom?

19 juli 2023 om 09:11

Eiting heeft wel een gelimiteerde transfersom in zijn contract staan. Meerdere media hebben dat al Meerdere keren herhaald. Maar mij lijkt niet het 4 ton is. Ik heb zelf een aantal keer gehoord dat het rond de 1,5 mil ligt.

4 ton voor Eiting lol. Hoe haal je dat in je hoofd.

Hahahaha, wat een grap weer van de Telegraaf. Intern binnen FC Twente werd al gemeld dat twee dagen geleden Volendam en FC Twente er al zo goed als zeker uit waren. En dan zou nu de club ineens van niets weten? En als er geen 4 ton ( als gelimiteerde som ) in het contract staat. ( Wat me ook zeer sterk lijkt ), weten ze echt wel dat het transfer bedrag richting de 2 miljoen zal moeten gaan. Volgens zeer betrouwbare bron binnen FC Twente is het wachten op de zaakwaarnemer van Eiting, en zal de komende dagen alles rond komen.

Belachelijk bod zeg

Als ze Volendam niet hebben benaderd, waarom is er dan een bod? Moet toch enig gesprek zijn geweest dan.

De speler wil naar Twente, nu moet er nog een goed bod naar de club komen. Wat meer dan 4 ton natuurlijk. Denk anderhalf tot 2mil toch in de goede richting zit.

Ach zo gaat dat toch altijd. Je gaat toch nooit tegenhouden dat clubs al met spelers gaan praten voordat ze een bod uitbrengen.

Ik geloof niets van dat Telegraaf artikel, in Twente hebben wij ook een lokale Telegraaf met Leon ten Voorde. Ook hij beweert bijzondere inlichten te hebben maar munt uit in vage speculaties die ook haaks staan op Telegraaf.. Vreemd en weinig kritisch is dat enkele reageerder weer vol op het orgel gaan. Zal wel komkommertijd zijn. Ik denk dat veel supporters vinden dat Twente op de vleugels wel versterking kan gebruiken.

Klopt helemaal niets van, maar iedereen slikt het als zoete koek.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren