Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perschef FC Volendam drijft in opmerkelijk Duits jasje de spot met Carel Eiting

Laatste update:

Social media vormen anno 2023 een hoeksteen van de samenleving. Topspelers als Lionel Messi, Memphis Depay en Cristiano Ronaldo, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen. Bijzondere voetbalmomenten gaan bovendien razendsnel de hele planeet over. Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

De perschef van FC Volendam, Sonny Sier, drijft op opmerkelijke wijze de spot met Carel Eiting, zo blijkt uit beelden die in handen zijn van de Facebook-pagina Volendam Inside. Op de laatste dag van de Volendamse kermis verscheen Sier in een wit jasje met Duitse vlaggen erop, terwijl op de rug het logo van FC Twente en de transfersom (een miljoen euro) die de Tukkers betaalden voor de middenvelder staan. Ondanks de belofte van Volendam om mee te werken aan een transfer, bleef de club lang voor een overstap van Eiting naar Twente liggen. Uiteindelijk werd de middenvelder in het gelijk gesteld door de arbitragecommissie van de KNVB en kon hij vertrekken uit Volendam.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als het verhaal van Eiting klopt dat drijft hij met deze actie meer de spot met z’n eigen club.

12 september 2023 om 20:19

Alles wat Eiting zegt is waar natuurlijk. De waarheid ligt in het midden denk ik. Vast staat is dat Volendam keihard verneukt is, omdat Twente ineens wist van een vreemde constructie in het contract

Ik vind dit leuk en ludiek. Je drijft een beetje de spot met iemand zonder hem of haar fysiek (grensoverschrijdend) aan te vallen.

12 september 2023 om 19:40

Ik vind het kinderachtig en totaal niet grappig. Maar hey, ieder z'n humor he.

12 september 2023 om 20:35

Ach, hij geeft geld uit voor zo een pakje en zet hierbij ook zichzelf een beetje voor schut. Misschien is het niet jouw humor, maar ik denk dat we het erover eens zijn dat dit beter is dan iemand kleineren, bedreigen of ander vorm van opruiing.

13 september 2023 om 05:18

Maar vervolgens wel Tukkers en Twentenaren als Duitser bestempelen.

Mischien ludiek bedoeld naar Eiting, maar ik kan je al zeker zeggen dat we weer meer spreekkoren over twentse duitsers gaan horen...

13 september 2023 om 11:18

Bestempelt Sonny Sier Tukkers en Twentenaren als Duitsers? Hoe weet je zo zeker dat er spreekkoren van gaan komen. Mag ik ook wat kwijt? Ik zou als Twente supporter best zo een jasje willen hebben. Zo lelijk vind ik hem niet. Moi groot het Twente logo er achterop, de band met Schalke wordt nog even versterkt. Ik heb het idee dat sommige wel zo een jasje zouden willen hebben (zonder de 1 miljoen). Ik ken er iig 1, dat is mijn broer!

Als club moet je dit soort dingen niet doen en sowieso niet als er steeds meer details naar buiten komen die sowieso een ander licht schijnen op dit alles.

Nog steeds gaat kamp Eiting natuurlijk niet vrijuit en zo dien je je werkgever ook niet te behandelen, maar Volendam lijkt ook steeds meer gerund te worden door een bepaald kliekje waar je een bittere nasmaak van krijgt.

Op een gegeven moment moet je ook door. Eiting heeft nu alles wel gezegd en Volendam kan ook eigenlijk alleen nog maar met andere dingen bezig gaan. Alles minder dan dat is gewoon ontzettend kinderachtig gedrag van beide kampen. Bruggink moet overigens ook nog leren zich er niet in te mengen in de pers. Ook niet bepaald professioneel en verstandig. Het lijkt de kleuterschool wel...

12 september 2023 om 20:41

ik zie dit niet als een actie van de club, maar meer van een individu. Bij Go Ahead maakten we het vorig jaar ook mee. Sow kreeg van De Graafschap een ticket om van Engeland naar Nederland te reizen, en zou met de club in gesprek gaan. Go Ahead kwam ertussen en ineens tekende hij bij de Eagles. Dit bleek uiteindelijk wel volgens de regels (nadat een commissie hierover had geoordeeld), maar imo niet chique. Nu wil ik die situatie niet vergelijken met Eiting, wel op de rol van de speler en niet de club.

Op de kermis van Volendam zie je dit soort dingen gewoon en deze is goed bedacht, zie de humor er wel van in

Al dat azijnzeiken hier dat het kinderachtig is enzo, loop even over de kermis, dan zie je meer van dit soort dingen alleen dan een ander onderwerp.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren