Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Engeland-duo in problemen door meebrengen vrouwen naar hotel

Laatste update:

Phil Foden en Mason Greenwood hebben zichzelf in de problemen gebracht, zo weten onder meer de Daily Mirror en de Daily Mail maandag te melden. Het duo zou na afloop van het Nations League-duel van Engeland met IJsland (0-1) de quarantaineregels hebben overtreden. De middenvelder en aanvaller van respectievelijk Manchester City en Manchester United worden ervan verdacht dat ze vrouwen hebben meegenomen naar het spelershotel van the Three Lions. Het tweetal is inmiddels uit de selectie gezet door Southgate, zo maakte de bondscoach bekend op de persconferentie voorafgaand aan de ontmoeting met Denemarken van dinsdag. De FA is een onderzoek gestart.

Het IJslandse medium DV is in het bezit gekomen van Snapchat-video's van twee vrouwen uit IJsland die zondag een afspraak hadden op de hotelkamer van Foden en Greenwood. Op één van de video's geeft één van de dames toe dat ze daadwerkelijk heeft afgesproken met Greenwood. Beide spelers komen ook even in beeld. Tegenover bovengenoemd medium willen de IJslandse vrouwen geen details prijsgeven. "We willen niet dat ze in de problemen komen." Er is wel verbazing over het uitlekken van de foto's. "Zij (Foden en Greenwood, red.) hebben niets gezegd over bepaalde regels. Ook is het ons niet verboden om foto's te nemen. We hebben ze hiervoor gewaarschuwd, maar er is nog geen reactie op gekomen."

Foden en Greenwood op de uitgelekte Snapchat-foto's

"Verder kan ik alleen maar zeggen dat ik met één van de spelers een aantal dagen contact heb gehad. Hoe dat tot stand is gekomen ga ik echter niet zeggen." Greenwood is sinds enkele maanden weer vrijgezel, voegt DV daaraan toe. Foden heeft een relatie en is de vader van een tweejarig zoontje. Verschillende Engelse media melden al dat de twee debuterende internationals binnenkort op het matje zullen worden geroepen door de Engelse voetbalbond.

De selectie van Southgate kreeg strikte regels opgelegd omtrent het bezoek aan IJsland voor de wedstrijd in de Nations League. Er mocht alleen contact zijn met ploeggenoten en stafleden en verder mocht het spelershotel alleen worden verlaten voor de trainingen en de wedstrijd van zaterdag in hoofdstad Reykjavik.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nouja zeg, toen ik student was neemde ik ook vrouwen mee naar huis. Laat deze heren toch genieten. Mannen zijn eenmaal graag in gezelschap van verschillende vrouwen. In mijn cultuur is dat sowieso normaal.

7 september 2020 om 13:35

Onder het motto: je bent jong en je wilt wat. Zoals Prem93 al reeds aangeeft, zijn het 2 geweldige voetballers en hebben af en toe nog wat streken. Media maken het tegenwoordig zo groot.

7 september 2020 om 13:36

Met de voorschriften rond Corona is het alleen niet zo handig hè?

7 september 2020 om 13:38

Klopt HakkiPanna, zolang het met respect gebeurd zeg ik laat gaan en de media duikt er weer op.
@Lierse1997: de spelers zijn getest en hebben geen Corona dus ze mogen van mij met iedereen tussen de lakens duiken.

7 september 2020 om 13:40

Die spelers zijn getest, maar ik denk dat het voor die Engelsen meer gaat of de vrouwen het hebben, voor straks heel de selectie thuis zit met corona

7 september 2020 om 13:42

Corona technisch wellicht niet handig. Wellicht hebben de dames zich ook laten testen op verzoek van de spelers?

7 september 2020 om 13:45

Prem93. Die spelers worden getest om binnen de voetbalbubbel het corona vrij te houden. Dat werkt niet echt als je mensen uitnodigd buiten de bubbel waar je zwaar fysiek contact mee hebt he.

7 september 2020 om 13:45

Zijn de dames getest? En zelfs al is dat zo. Vrij zeker dat er bepaalde regels opgesteld zijn door de Engelse bond, dan moeten ze zich daar maar aan houden.

7 september 2020 om 16:44

Ligt eraan of ze hun mondkapjes op hadden

7 september 2020 om 17:43

Maar wat wil je dan? Dat gedurende die hele corona bullshit een vrijgezelle voetballer geen seksleven meer mag hebben. Hier in Nederland maken ze het al mission impossible om even een vreemde vrouw in de kroeg op te pikken, in andere landen zijn de maatregelen nog erger.

7 september 2020 om 17:47

Nijogeth, misschien niet op een toernooi waar je met z'n allen in een hotel zit nee. Zo lastig is dat toch niet, even wachten tot je weer thuis bent.

7 september 2020 om 18:41

Maar ook daar is de FA heel streng en proberen ze een soort bubbel te creëren. Daar gaan ze in mijn ogen erg ver in.

7 september 2020 om 13:37

Normaal zou ik ook zeggen van prima joh. Maar vanwege de Corona en de bubbel waarin die spelers nu moeten blijven met hun landenteam is dit toch net een iets ander verhaal.

7 september 2020 om 13:42

Kreeg jij toen ook studentenkorting? Vraag dit voor een vriend....on topic: Met de coronaregels niet echt handig, maar alles wordt wel zo opgeblazen zeg.

7 september 2020 om 13:51

Ja maar je snapt toch best dat dit ophef veroorzaakt indien het klopt dat deze dames 2 profvoetballers hebben bezocht in coronatijden? Waarvan 1 dan nog een relatie blijkt te hebben, maar dit terzijde. Deze profvoetballers leven in zorgvuldig afgeschermde bubbels en onder strikte maatregelen en dan glippen er daar stiekem 2 ongeteste dames de kamer binnen, je snapt zelf wel dat dit moeilijk aanvaard wordt. Ik zou het zelfs een regelrechte schande durven noemen.... dat die ijslandse vrouwen zomaar hun keukens mogen verlaten.. Sorry dit flauwe mopje kon ik niet laten liggen. Nee, het gaat er gewoon om dat je je blootstelt aan 2 mogelijk besmettelijke dames terwijl de rest van het team braafjes de regels volgt en dat er 2 snotneuzen de volgende interland hypothekeren en de rest van de selectie mogelijk in gevaar brengen door hun onbezonnenheid. Om dan nog te zwijgen over het clubvoetbal dat volgende week weer begint. Nog los van hoe schandalig dit is tegenover zijn vrouw en zoontje van 2 is dit in coronatijden ontzettend dom, dat snap je toch wel mag ik hopen.

7 september 2020 om 13:52

Nou laat ik voor een keer duidelijk zijn. Dit is gewoon een storm in een glas water. Het virus ligt altijd op de loer, het vliegt gewoon door de lucht he mensen.de (britse) media wil hier onrust en paniek zaaien onder de mensen en met name de twee voetballers in een kwaad daglicht stellen. Van mij mogen ze de privacy-waakhond hier wel eens naar laten kijken.uiiteraard kunnen de dames ook Corona hebben maar ze hebben tegen de spelers gezegd 'wij hebben geen Corona', daarmee is de kous afgedaan mijns inziens. Edit: misschien hebben ze gezegd/gestest dat ze geen corona hebben, zou kunnen he mensen.

7 september 2020 om 13:59

'wij hebben geen corona' en dat is dat!!! 😂😂We kunnen alle testen afschaffen jongens. Als je gewoon zegt dat je het niet hebt dan is het klaar. Dat als de spelers straks terug gaan naar hun clubs omdat de competitie komend weekend begint en clubs in quarantaine moeten en het miljoenen kan kosten, no biggie.

7 september 2020 om 14:01

De vrouwen hebben tegen de spelers gezegd wij hebben geen corona. Oke dan zal dat wel zo zijn. Niets aan de hand.
Je weet dat de meeste jonge mensen corona hebben zonder dat ze klachten hebben? Je kunt dus alleen weten of je corona hebt als je net getest bent.

7 september 2020 om 15:10

Prem, wat jij nu allemaal zegt is precies het probleem waar we mee kampen in de samenleving. Jeugd (waar jij eigenlijk niet eens meer onder valt) neemt het allemaal niet serieus genoeg waardoor we alleen maar langer bezig blijven met die regeltjes en toestanden. Offer gewoon even wat op zodat we over een tijdje allemaal weer lekker naar een festival kunnen gaan. Fucking egoïsten overal.

7 september 2020 om 16:16

@samcro doe eens ff rustig aan. Jij doet alsof jongeren massaal een terroristische aanslag plegen. De kans dat iemand onder de 45 na het krijgen van corona daaraan overlijdt is kleiner dan de kans dat die aan een auto ongeluk overlijdt het komend jaar statistisch gezien.

7 september 2020 om 16:45

Warabe, precies mijn punt dat je nu bevestigt. De kans dat iemand onder de 45 die het niet zo nauw neemt met die regels mijn grootmoedertje besmet en dat zij daar dan aan overlijdt is weer veel hoger. Nogmaals, egoisten overal, denken alleen aan kansen op hun eigen lijden en niet aan dat van anderen.

7 september 2020 om 16:48

Tja Samcro, het leven gaat door.
De engelse voetballers zijn niet veel anders dan de jeugd: ze willen genieten en samen zijn en dit gaat prima zonder doden en overbezette IC’s.
Jij moet je geen zorgen maken.

7 september 2020 om 17:02

Tuurlijk werkt het zo. Als je een vrouw uit de kroeg meeneemt doe je toch ook de soa-check ipv de soa-test? Je vraagt netjes aan elkaar of je een soa hebt en daarmee is de kous af . OT: Zeer onverstandig van deze twee jongens in deze tijd. Denk dat het niemand iets verbaast dat die gasten met regelmaat in die hotels wat vrouwelijk schoon over de vloer hebben. Of ze nou een relatie hebben of niet. Maar in deze tijd is die zeer stom gedaan en ga er ook vanuit dat ze een boete o.i.d krijgen

7 september 2020 om 17:15

Prem, ik wens je veel succes met die instelling. Jammer dat er velen denken zoals jij, waardoor oa jullie kansen op de arbeidsmarkt ook kleiner blijven.

7 september 2020 om 17:58

Samcro, ik adviseer je grootmoeder daarom ook de voorzorgsmaatregelen in acht te nemen en drukke plekken te mijden. Jonge mensen kunnen dan gerust verder leven. Langdurig werklozen sterven namelijk 7 jaar eerder en leven gemiddeld 14 jaar meer in ongezonde toestand.

7 september 2020 om 18:40

Samcro? Mijn kansen op de arbeidsmarkt kleiner? Leg dat eens uit

7 september 2020 om 18:44

Samcro, dus alle jeugd moet zich perfect aan de regels houden, anders kunnen ze oudjes met het virus infecteren? Maar waarom houden die oudjes zich dan niet gewoon aan die anderhalve meter, dan kunnen ze het amper krijgen.

7 september 2020 om 18:57

Ik ben het met Samcro eens. Dat jongeren niet gestoord moeten worden gaat nergens over. Het enige wat gevraagd wordt is dat je even een aantal maanden gedeisd houdt of voorzichtig bent waar nodig. Het is toch een kleine moeite om een weekje te w8en met daten zodat je je mede internationals niet besmet als het zover mag komen? Mensen doen net alsof er zoveel offers worden gevraagd zodat de ouderen en zieken nog hun leven mogen voltooien. Zo lastig lijkt het me niet.

7 september 2020 om 19:26

@Nijogeth, ik ben hartpatiënt en was laatst in een supermarkt. Ik hield netjes afstand, maar moest meerdere malen aan jongeren vragen om afstand te houden van mij. Sommigen lachten erom. Dus het maakt niet uit of ik me eraan hou. Als de ander dat niet doet, heb ik alsnog een probleem.

7 september 2020 om 13:58

Dat er zo gemakkelijk wordt gedaan over vreemdgaan en het overtreden van de corona-regels zegt genoeg over deze tijd waarin veel mensen blijkbaar alleen aan zichzelf denken.

7 september 2020 om 15:23

Dat vreemdgaan is toch niet iets voor ons om druk over te maken. Dat is iets tussen hem en zijn vrouw. Komt meer dan genoeg voor, alleen komt het dan niet in de media. Als we ons daar iedere keer druk over zouden moeten maken dan krijgt de psych het nog druk.

7 september 2020 om 14:39

Ik sta er hetzelfde in als jij, mits Foden vrijgezel was en er geen Corona was. Als je op jonge leeftijd geen vaste relatie aankan neem dan aub geen kinderen.

7 september 2020 om 15:12

Prima. En dat je een relatie zou hebben nog tot daar aan toe. Maar een kind? Wat voor een schijtvader ben je dan. Als profvoetballer wordt dit breed uitgemeten in de media als het uitkomt, dat weet je. Dan heb je thuis een kleine zitten die je relatie waarschijnlijk als moederfiguur ziet en niet weet wat er aan de hand is. Laat staan hoe hard je dan gepest wordt door jaloerse kindjes op school. Nu is dit kind allicht te jong voor dit alles maar dat is geen excuus. Als je ouder wordt heb je grote verantwoordelijkheden. Mensen die die verantwoordelijkheden niet naleven zijn voor mij van het laagste soort

7 september 2020 om 15:27

Spijker en kop. Helaas kunnen we nog niet preventief steriliseren. Het wordt alleen maar erger..

7 september 2020 om 19:08

@Prem93 het was geen Nederlands wat je studeerde volgens mij..... Ontopic: normaal lijkt me dit geen probleem echter is er de afgelopen tijd het één en ander gebeurd in de wereld waardoor dit toch echt not done is.

Sterk staaltje flexibele titel hier.Phil Foden - Mason Greenwood - nee doe toch maar duo.Als ik dit soort bagger wil lezen dan haal ik het wel van de bron, de Engelse dailies. Ik kom juist naar VZ om dit niet te lezen, en dan verdomme ook nog twee push notificaties krijgen ook.Het is kaal nieuws op de maandag zie ik -_-

Wat mij het meest opviel was eigenlijk dat Foden vader is van een tweejarig zoontje. Hij is dan wel een aantal maanden geleden twintig geworden, maar dat betekent dat hij dus op achttienjarige leeftijd al een kind heeft gekregen (en dus nog eerder verwekt). Nou krijgen voetballers wel vaker jong kinderen maar zo jong vind ik toch wel een beetje frappant.

7 september 2020 om 13:57

Sterling had op die leeftijd (18 jaar) toch al 2 of 3 kinderen?

7 september 2020 om 14:05

Dat betwijfel ik dat je op je 18e 2/3 kinderen hebt. Dat betekend dat hij vanaf zn 15e al meteen zn vrouw zwanger maakte nadat ze was bevallen

7 september 2020 om 14:15

Dat kan best. Wesley Moraes van Aston Villa kreeg zijn eerste kind op zijn 14de en zijn tweede op zijn 16de. Van Foden en Sterling wist ik dit niet. Mooi toch, dat typeert echt die typische topsportmentaliteit. Overal de beste of snelste in willen zijn

7 september 2020 om 14:18

@BVB: heb het even opgezocht en hij had 3 kinderen op zijn 17de , bij twee verschillende meisjes. Niet alleen op het veld dus een snelle jongen😀

7 september 2020 om 14:25

Huh. Welke Sterling heb je het over? Raheem Sterling? Die werd op z’n 17de voor het eerst vader & in 2017 kreeg hij z’n tweede kind.

7 september 2020 om 16:57

Engeland staat ook wel bekend voor tienerzwangerschappen. Als prof is het al makkelijker als je veel verdient natuurlijk.

Jongens laat ze nou effe die telefoons in een bakje doen als ze binnen komen.

Hahah hoeveel oude voetballers die altijd zeggen dat ze blij zijn dat de technologie in hun tijd niet bestonden. Vroeger kon je er mee weg omdat gsm/sociaal media enzo niet bestonden. Maar nu de dag van vandaag word je snel betrapt..

Vrouwen meenemen naar je kamer terwijl je in voorbereiding bent voor een topduel vind ik makkelijk te vergeven. Ik vind het niet professioneel overkomen maar het zijn verder mijn zaken niet. Ze hebben zich wel lelijk in de vingers gesneden door dit tijdens Corona te doen omdat de voetbalbond daar rechtlijnig in zal willen opereren. Misschien kunnen ze Grappenhaus bellen voor tips en trucs om er, ondanks je voorbeeld positie, onderuit te komen.

Ik lees dat ze zijn verwijderd uit de selectie. Veel Engelse selectiespelers doen dit jammer man

Ik snap werkelijk niet dat je zo dom kan zijn. Ongelofelijk

Vooral grappig dat Foden zijn beeld materiaal voornamelijk laat zien dat hij alleen op een stoel zit met zijn telefoon in zijn hand. Of heb ik andere beelden gemist. 😂

Die gasten zijn jong en hebben massa’s geld. Je hele jonge leven opgeven en je volledig concentreren op je carrière, zo zou het moeten, maar het is er maar weinig gegund.
Met geld zijn vrouwen nu zo makkelijk te krijgen. In een club, in de lobby, in een winkel, op elke hoek van de straat..
En corona of niet. Maakt niks uit. Het zijn gezonde, fitte en jonge mensen. De kans dat ze dat krijgen en er gevolgen van dragen is quasi nihil. Diegene die er last van hebben hebben in meer dan 95% van de gevallen al andere klachten. Schoonste voorbeeld is wat er met de tennissers gebeurde in Servië bij Djokovic zijn tornooi, meerdere besmet en nog veel meer niet!! Maar vooral 0,0 gevolgen..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren