Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Drama voor Real Madrid: dure nederlaag acht dagen voor Clásico

Laatste update:

Real Madrid heeft zaterdagavond een bijzonder dure nederlaag in LaLiga geleden. Acht dagen voor aanvang van de Clásico tegen Barcelona ging het team van trainer Zinédine Zidane met 1-0 onderuit bij Levante. Door de eerste competitienederlaag sinds 19 oktober, 1-0 bij Real Mallorca, én de 5-0 zege van Barcelona op Eibar starten de hoofdstedelingen met een achterstand van twee punten aan de belangrijkste krachtmeting van het seizoen.

Real Madrid domineerde in de eerste helft en had ook enkele kansen op een doelpunt, maar de afwerking faalde, of de finesse in de laatste meters ontbrak of de spelers van Zidane stuitten op Aitor Fernández. De doelman van Levante maakte in de eerste 45 minuten een zekere indruk. Alleen al in de eerste tien minuten moest Aitor in actie komen op pogingen van Karim Benzema en Luka Modric. Kopballen van Casemiro en Sergio Ramos misten de juiste richting.

Dat de spelers gefrustreerd raakten, merkte ook Alejandro José Hernández Hernández. De dienstdoende arbiter werd voortdurend gewezen op gefloten én niet-gefloten overtredingen. Richting de rust zette het team van Zidane alles op alles op nog een openingstreffer te forceren. Isco schoot naast na een spectaculaire pass van Ramos, maar later bleek dat hij ook buitenspel stond. De laatste pogingen van Eden Hazard en Modric boden ook geen soelaas.

In de tweede helft bleef Aitor degene die Real Madrid hoofdbrekens bezorgen. Na zeven minuten spelen stond Hazard na een goede pass van Marcelo oog in oog met doelman, die als winnaar uit de strijd kwam. Voor de Belg zat het duel in het Ciutat de Valencia er na iets meer dan een uur spelen al op. Hij hinkte en werd noodgedwongen vervangen door Vinicius Junior.

Zidane stond zorgelijk aan de kant: Real Madrid zorgde voor veel minder gevaar dan voor rust en ook de intensiteit in het spel van de Koninklijke was aanzienlijk gedaald. Een subliem doelpunt van José Luis Morales deed de bezoekers twaalf minuten voor tijd de das om. El Comandante sprintte aan de linkerkant bij Modric weg en schoot het leer met een heerlijke poeier in de korte hoek achter de verbouwereerde Thibaut Courtois. Daar Benzema in de slotfase twee mogelijkheden onbenut liet, stapte Levante als winnaar van het veld. Real Madrid speelt komende woensdag in de Champions League tegen Manchester City.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wederom een ongelofelijk armoedig spelend Real Madrid gezien zeg. Voetballend zeer matig, de ene na de andere verkeerde keuze in zowel in balbezit als bij balbezit voor Levante en zo kinderlijk met de kansen omgegaan.. Ja Levante is een stugge tegenstander. Ja Real lijkt soms net een stukje geluk te missen. Maar man man man, nu al meerdere weken (zo niet maanden) op rij super matig spel vertoond. Geweldige goal van Morales natuurlijk, maar in mijn ogen valt deze goal Courtois voor een groot gedeelte aan te rekenen. Waarom zou je in vredesnaam je handen terugtrekken? Al zou de bal naar alle waarschijnlijkheid niet op het doel zijn gegaan, dan neem je toch altijd het zekere voor het onzekere? Hazard heeft weliswaar pech gehad met blessures en heeft wellicht tijd nodig om zich aan te passen, maar van een speler met zijn kwaliteiten mag je toch wel wat meer verwachten? Overigens vind ik Benzema zo’n onderschatte speler. Vandaag net als de rest van Real matig gespeeld en is slecht met de kansen omgegaan, maar hij offert zich echt al jaren op voor het team. Maakt veel ‘vuile’ meters en is (bijna) altijd wel in de buurt als Real gevaarlijk is.
Erg benieuwd naar City komende week, maar met name naar Real-Barca. In ieder geval een ongekend spannende titelrace!

22 februari 2020 om 22:57

Verschrikkelijk resultaat, en ondanks dat het traag ging vandaag hadden we ook best wel kansen. Twee keer op rij punten verliezen terwijl je midweeks vrij bent geweest is onacceptabel, hopelijk is Zidane wakker geworden. Maar we moeten ook niet te dramatisch doen, want Real Madrid zonder Fede en Mendy is een ander team. Het seizoen duurt nog lang. We will bounce back harder! Hala Madrid

23 februari 2020 om 01:17

Heerlijk Barcaaaaa!!!

22 februari 2020 om 22:59

Benzema wordt inmiddels zo vaak onderschat genoemd dat hij bijna overschat is. Een topspits hoort gewoon niet zoveel kansen te missen. In de zomer moeten er echt doelpunten bij, Mbappe en Sancho zijn garanties voor goals dus een van die twee moet echt binnengehaald worden.

22 februari 2020 om 23:36

Wij hebben simpelweg geen diepgang gewoon en afmakers. Ik ben een beetje klaar mee, toch blijf k kijken en hopen op fatsoenlijk spel tevergeefs. Ma wordt tijd om die oudjes te loodsen, gewoon simpelweg klaar mee.

22 februari 2020 om 23:44

Rodrygo is de enige met een bepaalde vorm van diepgang, maar die speelt momenteel zelfs voor Castilla. Het is wel echt verschrikkelijk hoe slecht de spelers in het team kunnen afronden, alleen Jovic kon dat vorig seizoen maar die is tot nu toe ook ongelukkig. Hoop niet dat het seizoen op exact hetzelfde punt als vorig jaar voorbij is, dat zou een complete ramp zijn.

Levante bedankt, verdiend was het niet maar wel uitermate gunstig voor Barça. Volgende week de classico in Bernabeu waar Barça traditioneel gezien goed resultaat haalt. Ik denk dat de winnaar van volgende week kampioen zal gaan worden. Mooi die spanning dit seizoen.

22 februari 2020 om 22:56

Barca wint heus wel van dit dramatische real dus maak je maar geen zorgen

22 februari 2020 om 23:02

Niet zo doen, Barcelona is ook niet on topvorm. Real zal gewoon Barcelona heel goed tegenstand gaan geven, de vorige wedstrijd waren ze ook een stuk beter, ben vooral blij dat ze wat constanter zijn op dit moment, hopelijk groeiende naar hun topvorm, met een Messi die in topvorm is.

22 februari 2020 om 23:02

Ja Real is niet goed dit seizoen, maar dat kan je toch ook wel van Barça zeggen, beide ploegen presteren eigenlijk ondermaats en daardoor is het ook nog spannend dit seizoen.

22 februari 2020 om 23:00

De winnaar van volgende week staat nog nergens, echt. Beide teams spelen slecht en zullen her en der nog punten verliezen.

In deze vorm word je door Man City en Barca afgeslacht. Ik hou mn hart vast.

Wat zijn we toch voorspelbaar. Traag om de 16 van de tegenstander tikken totdat de bal naar Marcelo of Carvajal gaat die hem dan kansloos verspelen. Benzema is hopeloos uit vorm, isco loopt overal waar hij niet zou moeten lopen en de backs blijven maar eindeloze voorzetten geven naar niemandsland. Zidane mag wel eens goed naar zijn team en zijn tactiek kijken want dit is waardeloos. Ook hebben we nu al zovaak gezien dat Casi, Kroos Modric gewoon niet werkt. Tegen Levante heb je het al moeilijk. Maar als je zo tegen Barca en City speelt worden we gewoon net zo hard afgemaakt als toen tegen PSG. Het tempo moet hoger, Benz moet beginnen met scoren en anders is het tijd voor Jovic. Isco moeten ze thuis laten en Marcelo op de bank voor Mendy. Schiet eens iets meer van af stand in plaats van het trage getik en je zult misschien eens wat meer scoren. Als we zo door gaan zijn we gewoon in Maart voor alles uitgeschakeld... voor het tweede jaar op rij. Kansloos.

22 februari 2020 om 22:55

Mendy erin en Fede voor Isco we gaan 3x een goed resultaat halen.

22 februari 2020 om 22:57

Moet er wel eens iemand gaan scoren.... met het tempo wat we nu spelen gaat het gewoon een vernedering worden. We speelden eerste seizoenshelft prima en dan zak je zo in.

22 februari 2020 om 22:58

Als ik president van Real Madrid was zou ik alles doen om Mbappe op te halen dit seizoen. Is echt een broodnodige versterking op dit moment.

22 februari 2020 om 23:01

Ze weten zelf ook al dat het komende 2 weken beslissend is.
Je ziet gelijk het verschil met Mendy en Fede. Daarnaast Hazard nog lang niet fit. Als die niet kan spelen dan met Vini en Rodry beginnen. Lucas is op, Marcelo is leuk tegen de minderen teams.

22 februari 2020 om 23:13

haha levante is een mindere team, maar nog steeds is hij op


Geweldig dat real verloren heeft! Dit team verdiend helemaal niks. Ik hoop ook dat ze dik verliezen van city en barca zodat dit seizoen snel over en uit is. Dus ik feliciteer city alvast met de volgende ronde en barca met de overwinning en het kampioenschap. Barca moet zich echt kapot schamen als ze geen kampioen worden want dit real is helemaal niets.

22 februari 2020 om 22:57

Ga spelen man en verander je naam gelijk. Maandje terug was alles koek en ei. Nep supporter

22 februari 2020 om 22:59

Wanneer heb jij mij horen zeggen dat alles koek en ei was? Want dat heb ik nooit gezegd..

22 februari 2020 om 23:04

Ik zie je alleen maar Real afkraken. Dus dan ben je positief als ze goed spelen. En ultra negatief als ze slecht zijn. Ze hebben gewoon zwaar onder hun niveau gespeeld vandaag en vorige week. Eerste helft moeten ze gewoon 2-0 staan niks aan de hand. Maak je kansen niet af krijg je deksel erop. Maar jij bent gewoon zwaar aan het afkraken. En ook nog eens Madrid in je naam

22 februari 2020 om 23:13

Tja er staat geen team op het veld dat wilt winnen en spelen alsof het een oefenpotje is...

22 februari 2020 om 22:59

Hoezo geweldig

22 februari 2020 om 22:59

Dus omdat ze een slecht elftal hebben, mag jouw club maar alles verliezen?

In die beredenatie zal mijn club vitesse niet eens meer bestaan dan!

Maargoed, dat is het verschil tussen een gloryhunter zijn en iemand die echt liefde heeft voor een (mindere) club.

22 februari 2020 om 22:59

Ik snap dat de emotie hoog zit maar zo kan je toch niet reageren als je de club een warm hart toedraagt. Je laat je zo niet echt van je sterkste kant kennen..

22 februari 2020 om 23:00

Barça is dit seizoen ook matig. Nog teveel afhankelijk van Messi...

22 februari 2020 om 23:08

Ben je wel een enorm rare supporter als je hoopt dat ze van barca en city verliezen

22 februari 2020 om 23:18

Ik ben ook zwaar ontgoocheld met de prestatie en het resultaat van vandaag, maar ik zal het nooit geweldig vinden dat Real verliest. Hoe kun je je nou supporter noemen als je zoiets uitkraamt?

23 februari 2020 om 20:45

Vreemde reactie als real fan ? Het was zeer matig vandaag en Hazard zonde van het geld, maar ik hoop nog steeds dat ze winnen tegen wie ze ook spelen.

In 1 week alles verkloot. Vorige week thuis gelijk tegen Celta wat nog pijnlijker was en nu tegen Levante. Zie dit real komende week ook niet winnen van city. Drama dit. Het liep allemaal redelijk goed maar de laatste weken weet ik niet waar naar ik zit te kijken

Wordt weer een heerlijk jaartje zonder prijzen, manchester City gaat hier makkelijk met 3-0 overheen en Barcelona fans bij deze: gefeliciteerd met het kampioensschap!

22 februari 2020 om 22:55

Ho ho. Ze hebben wel de prestigieuze supercopa gewonnen. 😂

22 februari 2020 om 22:57

Haha, laten we daar maar niet over beginnen

22 februari 2020 om 23:02

Iedere keer dat Real underdog rol heeft winnen ze in de CL. Vaak door Ronaldo, maar meestal door goed teamspel. Het is te vroeg om nu al 3-0 te voorspellen, maar kans is idd wel groter voor City gezien huidige vorm van beide ploegen.

Ben er ontzettend klaar mee weer. We kunnen niet schieten gewoon. Hoeveel kansen heeft Benzema nodig?! Hazard weer geblesseerd. Courtois die zijn handen terugtrekt. Weer een verloren jaar als we volgende week allebei de wedstrijden verliezen. Barcelona is ook niet in goeie doen en toch doe je het nog slechter. Puntenverlies tegen de slechtste teams. Schandalig dit. City maakt het tegen ons af en Barcelona die zondag en het jaar is voorbij

22 februari 2020 om 22:55

Barcelona wint over 8 dagen in Madrid en dan is La Liga alweer beslist.

22 februari 2020 om 23:09

Ja dat denk ik ook

22 februari 2020 om 23:00

Ze geven het echt gewoon weg.

Wat een geklungel echt serieus. Hoe kan je zo makkelijk dat kampioenschap weggeven. Tjonge jonge jonge.

Heel veel pech. Met name de eerste helft zou je denken de goal gaat zeker vallen maar wat heeft courtois z’n team vandaag pijn gedaan. Ik snap niet waarom hij niks deed of stond hij verkeeed dat hij dacht de bal gaat naast, heel pijnlijk. Je hebt nu weer Hazard die met een blessure eruit ligt terwijl er een cruciale week aanbreekt. Real blijft Real maar dit is wel een pijnlijke dag. Er wordt de laatste tijd veel kansen gemist en vandaag weer en dan zal zeker wat met het vertrouwen doen.

22 februari 2020 om 22:56

Ja Courtios zag er niet lekker uit,
Maar de speler die Real pijn deed is Benzema. Hij had 3 100 procent kansen!

22 februari 2020 om 22:59

En dit is elke wedstrijd zo. Ben ontzettend fan van Benz maar dit kan echt niet langer meer door gaan hoor. Anders mag Jovic gewoon in de spits.

22 februari 2020 om 23:04

Weet je wat ik ook echt jammer vind. Benzema wordt helemaal afgebrand terwijl hij echt op stoom was alleen de laatste wedstrijden geen goal gemaakt wat zelfs messi overkomt. Benzema moet gesteund blijven worden en niet vandaag is hij de koning en morgen een drol. Men moet respect tonen voor Benzema.

22 februari 2020 om 23:07

Benzema heeft sinds december 1 goal gemaakt. Mist elke wedstrijd minsten 2 100% kansen. We scoren sws heel lastig dus het is niet meer dan logisch dat hij als een van de schuldigen wordt aangewezen. Goals tegenkrijgen is bij ons niet het probleem, maar goals scoren wel.

22 februari 2020 om 23:48

Benzema is 3 maanden lang uitvorm. Messi is dat nooit geweest lol. En als Messi uitvorm is dan blijft hij scoren. Scoort hij 4 wedstrijden op rij niet dan maakt hij 4/5 goals in de 5e wedstrijd (zoals vandaag). Benzema is op zn best als hij naast een killer speelt, maar hij zal nooit eem killer worden. Hij is niet constant genoeg.

Het is werkelijk waar om te huilen... Dat je zo maar even 5 punten laat liggen vlak voor de twee belangrijkste wedstrijden van het seizoen. De koppositie is hiermee weg en je gaat met een laag moraal tegen City spelen en om het al helemaal niet over volgende week zondag te hebben. Hazard heeft tot nu toe nog geen groot verschil kunnen maken en met zijn opgelopen blessure van vandaag vrees ik dat hij het rest van het seizoen niks gaat laten zien. Een echt doelpuntenmaker ontbreekt en dan kijk je op Livescore eerder vandaag en dan zie je dat Cristiano ze er nog steeds intikt. Ik wil het hoofdstuk Cristiano graag afsluiten, maar zijn gemis daar worden we keer op keer aan herinnerd...

22 februari 2020 om 22:57

Hazard had zich al eerder moeten laten wisselen.

22 februari 2020 om 23:18

Ja zeg dat wel. Moest ook aan hem denken. Zijn gemis kwam weer even duidelijk naar voren. Hij had eigenhandig dit Levante kapot gemaakt.

Ik heb zo vaak op backspace moeten drukken, door mn vele scheldwoorden. Bedankt Real Madrid. Het was even genieten van de koppositie tov de slechtste Barca die ik me kan herinneren. Man man man. Werkelijk schandalig. Ik dacht dat vorige week erg was, maar dit slaat alles.
Marcelo bewijst weer waarom hij NIET moet spelen. Benzema, die moet ook banken! Maar dat gaat niet gebeuren natuurlijk. Hoeveel kansen heeft deze man nodig?

22 februari 2020 om 22:58

Barca heeft nog altijd Messi. Dan kun je die ploeg nooit slecht noemen.

22 februari 2020 om 23:00

Gewoon doorselecteren. Gasten als Modric, Marcelo, Benzema en zelfs Carvajal bedanken voor hun diensten maar verkopen. Breng Ødegaard en Hakimi terug en ga deze zomer vol voor Mbappe en Camavinga o.i.d. en begin opnieuw. Helemaal klaar met Benzema, hou van die gast, maar hij is niet de persoon die dit team nodig heeft de komende jaren.

Huilen met de pet op. Wat moet het zielig zijn om doelman, verdediger of middenvelder te zijn van Real Madrid. Hoe goed je ook presteert als je aanvallers niet scoren, win je simpelweg niet.

Real Madrid heeft het zelfde probleem als Barcelona imo, de pijp is leeg bij de oud gediende je moet op tijd door selecteren. Ik begrijp dat jongens als Kroos, Modric, Marcelo, Caravajal en in mindere mate ook Benzema je een legendarische tijd hebben gebracht met 4 Champions Leagues. Maar je moet gewoon op tijd door selecteren, lijkt me een drukke zomer te worden voor Florentino.

22 februari 2020 om 22:59

Klopt. Het verschil is dat Barca Messi heeft. En daarom denk ik dat Barca weer kampioen wordt.

22 februari 2020 om 23:01

Klopt daarom zou ik zeggen geniet ervan want jullie zullen bij het vertrek van Messi ook een aantal transitie jaren ingaan. Daarmaast zijn jullie ook gewoon kampioen dankzij de tactische onkunde van Zidane.

22 februari 2020 om 23:01

No offence maar het zal eerder aan Real liggen dan aan Messi dan..

22 februari 2020 om 23:06

Ligt weldegelijk aan Messi. Zonder hem stond Barca te strijden met Getafe en Atletico..

22 februari 2020 om 23:11

Had Real vandaag en vorige week niet zo geklungeld dan stonden ze nog steeds bovenaan. Dus naah.

22 februari 2020 om 23:19

Kunnen we ook over barca zeggebn., Als ze niet hadden geklungeld hadden jullie niet de koppositie gepakt. Je doet nu net alsof real al kampioen was maar het heeft afgestaan.

23 februari 2020 om 05:56

En het verschil tussen Barca en Real is dat Real nu al top spelers heeft voor de toekomst die deze plaatsen kunnen innemen, Barca zowat niet (bijv Hakimi, Odegaard, Jovic, Valverde, Vinicius, Rodrygo, Reinier, Militao, Kubo, Brahim). Als Messi stopt dan geloof ik oprecht dat Barca gaat instorten en ze zeker 4 a 5 seizoenen nodig hebben om weer terug te krabbelen. En niet te vergeten dat we nog spelers onder de 30 hebben die nog genoeg jaren kunnen doorgaan ( Casemiro, Hazard, Kroos, Courtois, Isco, Varane).

Helemaal top dit inderdaad. Wedstrijd niet gezien omdat ik in het buitenland ben, maar ik wist het gewoon dat Real op ieder moment de competitie zo kan weggeven, en voila. Eerst thuis tegen Celta en nu verliezen van Levante. Typisch Real. Blijkbaar is Hazard ook geblesseerd geraakt aan dezelfde enkel. En als ik social media zo lees, is die de komende weken er ook niet bij. Ook lekker. Eigen schuld dikke bult dit. Ben niet eens verrast. Zidane die lekker Jovic thuis laat omdat Benzema het natuurlijk zo geweldig doet. Ongelooflijk. Wordt weer een jaar zonder prijzen. Tegen City ga je een pakslaag krijgen en tegen Barca is het helemaal over en klaar.

22 februari 2020 om 23:03

Jovic had volgens mij griep dus die was er sws niet bij.

Mag absoluut niet klagen als Barca fan. We krijgen leuke cadeau van Levante net voor de El Clasico! Totaal niet verwacht en gelijkspel was minstens op zijn plaats geweest, maar goed Real benut kansen niet en dan kan je hem zo vies tegen krijgen!

Ik word af en toe zó ontzettend moe van dit team. Kinderlijk de koppositie weggeven. Chapeau! Het veldspel was best degelijk, maar dit team mist ontzettend veel scorend vermogen. Benzema is het helemaal kwijt, mist kans op kans en is slordig in de afronding. Hazard erg matig, die mist ritme en dat gaat hij waarschijnlijk ook niet kunnen opbouwen aangezien hij wederom hinkend het veld verliet. Dat belooft ook weer veel goeds. Ongekend hoe je positie zo kan veranderen binnen een week tijd. Tegen City moeten we gaan afstraffen, dat is wel even een ander niveau en blijkbaar kunnen we dat momenteel niet halen. De Clasico gaan we al helemaal niet winnen als onze aanval het scoren compleet is verleerd. Marcelo, Carvajal en Modric.. allemaal wegwezen deze zomer. Doorselecteren en niet meer vasthouden aan de oude garde. Het is genoeg geweest. Deze zomer Hakimi terughalen en vol, maar dan ook vol voor Mbappe gaan. Iemand die er meteen staat. Sancho is ook nog een goede optie. Ik baal hier echt stevig van. Hopelijk gaat dit niet in de koppies zitten, anders kunnen we meteen inpakken woensdag. Enne.. noem mij maar gek, maar ik wil Jovic wel zien tegen City. Niet dat dat gaat gebeuren, maar Benzema in deze vorm heb je werkelijk niks aan. Fijne avond allen, voor zover die fijn kan zijn..

22 februari 2020 om 23:05

Het ergste is ook.. je kunt het allemaal voorspellen. Het spelbeeld, het eindeloos heen en weer gepass, Benz die 3 100% kansen verpest. De counter tegengoal die je rond de 70ste minuut krijgt, die standaard 3 wissels van Zidane. Het allemaal net zo inspiratieloos als het vertoonde spel.

22 februari 2020 om 23:09

Helemaal met jou eens. Vazquez, Marcelo, Modric, Bale, Carvajal en in mindere mate Isco mogen echt hun biezen pakken deze zomer. Dat passen word ik ook moedeloos van. In plaats van schieten proberen ze acties in de 16 te maken alsof er geen verdedigers van Levante staan.. ja, zo ga je de oorlog ook niet winnen. Niemand die een sprint trekt, niemand die de diepte ingaat. Hebben we ook nog eens een spits die op het verkeerde moment uit vorm is en zelfs voor een leeg doel nog mist.. belooft niet veel goeds voor aankomende week. Alles of niets en ik ben bang voor dat laatste. Als Mbappe of Sancho niet komen deze zomer blijft onze situatie onveranderd.

22 februari 2020 om 23:17

Ik denk dat ondanks dat de selectie niet geweldig is er zeker wel meer mee gedaan kan worden. Maar dan moet de trainer dit ook zien en gaan doen. Benz in de 16 is waardeloos, probeer hem dan meer in de ruimte aan te spelen met steek ballen. Voorzetten werken echt niet, probeer dan ruimte te creeeren voor een schot vanaf 2de lijn (met modric en kroos heb je heel wat firepower), kom je achter te staan in de 70ste minuut en heb je geen extra spits? Gooi dan geen Valverde erin, wissel dan een speler voor bijv Militao en laat Ramos als stormram spelen zodat je iets kan met voorzetten. Maar elke keer komen we terug op dat trage, eindeloze Frank de Boer achtige gepass. Daarom denk ik dat zolang we Zidane hebben het niet uit maakt wie we halen. Het spelbeeld zal niet veranderen.

Dankjewel Levante voor dit resultaat heel de avond op gehoopt maar echt niet gedacht dat het ook ging gebeuren, volgende week de Clasico op de plek waar we onze beste Classico's spelen

barca felicitaties met de koppositie: Real Madrid heel drama. Benzema kan zooo nep zijn soms, sjemig. alles gewoon missen of buitenspel staan. en wat ik echt haat is wanneer zidane met modric, kroos en casemiro begint, want dan winnen we nooit. en vazquez dat is echt geen real madrid speler!
en dan die kansloze voorzetten elke keer, ik word er gek van!!. geef gewoon steekballen. er zijn genoeg spelers die dat kunnen. en ik heb nog veel meer wat ik kan zeggen, maar ik hou het hierbij

Echtwaar Zidane met zo k*t opstellingen. Hoe kan je nog steeds Marcelo, Benzema, Carvajal opstellen. Zo lang spelen ze al niks klaar. Ook nog de wissels... man man man.
Hazard die ook een miskoop blijkt te zijn. Volgende jaar gewoon volop voor Sancho, Mbappe gaan.

22 februari 2020 om 23:02

Hazard ligt er gewoon weer 3 weken uit. 100 miljoen weggegooid. Dramatisch. Triest voor hem ook, je eerste seizoen continu geblesseerd zijn.

22 februari 2020 om 23:02

Naja, Mendy staat op scherp en ik heb liever hem dan Marcelo tegen Barca.

Knap van Levante om vandaag te winnen en laatst ook van Barcelona.

Reuzendoder zeg maar!

Ik zie ze deze week in de CL zeker niet winnen en komende zondag ook niet.

Ik lees overal kampioenschap voorbij even serieus zo angstig komen de meeste over. Ik snap het gewoon niet er komen zovee wedstrijden mensen doe ff relaxed. Beide teams gaan nog meer fouten maken en ook na volgende week is niks beslist al wint Barcelona dan wordt het 5 punten, 5 punten 1x verliezen en 1 gelijk en het staat weer gelijk. Ik vind het echt overdreven dat mensen zo snel de handdoek in de ring gooien.

22 februari 2020 om 23:04

Tja als je Messi en Benzema vandaag ziet spelen dan zie je bui alweer hangen als Real supporter lijkt mij

22 februari 2020 om 23:06

Nou, inderdaad. Onze aanval is momenteel de definitie van armoede terwijl jullie die kleine magiër hebben die Barcelona waarschijnlijk weer eigenhandig naar het kampioenschap schiet.

23 februari 2020 om 10:21

Ja ik begrijp het maar het is niet alsof ik ze met elkaar vergelijk. Ik bedoel alleen te zeggen dat de real fans niet snel moeten afbranden als het ff tegen zit met iemand die zoveel heeft gescoord voor deze droogte. Het komt messi over een ronaldo is het overgekomen die nu weer aan de lopende band scoort. Ik kan daar slecht tegen man blijf je team supporte

22 februari 2020 om 23:10

@MSN zie het een beetje zoals jullie toen zaten met Valverde. Elke keer gaan dezelfde dingen mis en de trainer blijft op zijn koppige manier doorgaan. Niemand van ons hoopt dat we er door city en barca uitvliegen maar we zien het allemaal gebeuren omdat we opnieuw weer zagen hoe naief de trainer en sommige spelers waren. Je zag dat dit ook gebeurde in de 1e wedstrijd tegen psg. Het is allemaal zo inspiratieloos aan het worden.

22 februari 2020 om 23:14

Ik snap die angstige reacties wel. Barca heeft 8 van de laatste 11 kampioenschappen gewonnen. Dan is er snel paniek als hun weer de koppositie pakken vlak voor een classico en championsleague wedstrijd

Pff wat een zure resultaat. Veel beter en genoeg kansen gehad. Niet afmaken dan krijg je dit. Begin Ronaldo weer te missen zeg. Die had eigenhandig dit Levante kapot gemaakt. Te matig dit en zo zuur, en weer op nr 2. De aanval is te zwak. Zelfs een Dortmund of Leipzig hebben een betere aanval.

Drama gespeld zou je bedoelen.Wat een matige ploeg is Real.Dat zeg ik al weken.Barca is ook geen top ploeg meer maar is toch beter, constanter en heeft mensen die kunnen scoren.Benzema al 3 maandenden is geen 👻 van speler van het begin van sezoen.Isco, Kroos,Modric,Hazard en kerper onvoldoende .Rechts back is dun bezette positie en dan doe je Odrizola weg voor 3 miljoen???Barca heeft wanbeleid maar Real net zo.Woensdag en zondag zijn de laatste dagen van Zidane.

22 februari 2020 om 23:16

Real een wanbeleid? Hahaha en dat baseer je op het vertrek van Odriozola? Als er 1 club in Spanje is die geen wanbeleid heeft dan is het Real wel

22 februari 2020 om 23:50

Nee?.Hazard 120 miljoen.Bale 100 miljoen.Keeper 35 miljoen die minimaal 5 punten kon winnen maar deed het niet.Afgelopen zomer 300 miljoen uitgeven en niets sterker worden t.o.v.afgelopen sezoen noem ik wel wanbeleid.

22 februari 2020 om 23:22

Het verschil met Barca is vooral 1 speler he.. verder snap ik niks van jou punt over de rechtsback. Deze is met Nacho en Carva gewoon nog dubbel bezet. Daarnaast is Odriazola echt gewoon ontzettend matig, ook is hij gewoon verhuurd en niet verkocht. Volgend seizoen hebben we met Hakimi erbij gewoon 4 rechtsbacks. Je faalt hier gewoon omdat je niet scoort.

23 februari 2020 om 05:50

Als je voor prijzen gaat kan je niet bouwen op Nacho.Dat is speler voor Levante,Eibar maar niet voor Real.Carhavajl is ook sinds zijn hart probleem nooit topniveau geweest.Maakt vaak verkeerde passing en voorzetten zijn ook matig.Odrizola heeft nooit echte kans gekregen en is zeker klasse beter dan Nacho en Carv in deze vorm.

Zeer opmerkelijk hoe mensen hun mening over Real in 10 dagen zo kunnen veranderen. Levante is thuis een hele stugge ploeg en dat wisten we van te voren al. En daarbij speelde Mendy en Valverde niet, de 2 spelers die juist een groot aandeel hadden in het Real Madrid dat weer begon op te leven. 20 pogingen of op naast het doel is gewoon veel alleen ging het mis bij de afronding. Real kennende zal er een heel andere ploeg op de mat staan tegen Barca en City. Ik geloof nog steeds dat die twee wedstrijden gewonnen zullen worden en dan zullen de meningen vast weer omgedraaid worden.

Ik heb het echt te doen met jullie Real fans. Lijkt beetje Dortmund wel. Net wanneer ze eindelijk kans op landstitel lijken te maken geven ze het op de domste manieren mogelijk weg. Barcelona moet van geluk spreken dat Real momenteel geen type Messi ter beschikking heeft. Dit kan zomaar tweede seizoen zonder grote titel worden voor Real Madrid als ze niet snel zich herpakken. Winnen tegen Barcelona is nu een verplichting en we weten allemaal hoe goed Barcelona laatste jaren in Bernabeu speelt.

22 februari 2020 om 23:13

Bedankt voor het medelij, dat verzacht de pijn een beetje.. we hebben het inderdaad volledig aan onszelf te danken. Typisch Real, choken in de competitie terwijl je grootste concurrent ook niet hun beste seizoen draait. Barcelona gaat wel winnen in Madrid zoals altijd, daar hoeven jullie Cules niet bang voor te zijn. Ik hoop natuurlijk op een ommekeer maar ik denk niet dat dat erin zit.

22 februari 2020 om 23:17

Wauw, en jij bent een Madrilista? Echt zeer triest.

23 februari 2020 om 08:51

Ik ben gewoon realistisch. Als we zo blijven spelen gaan we de oorlog niet winnen hoor.

22 februari 2020 om 23:28

The worst case scenario is dat als je zo blijft spelen de kans er gewoon is dat je voor het tweede jaar op rij in maart al klaar bent met je seizoen. Na City en Barca spelen we tegen Real betis uit, Valencia en Sociedad, speel daar zoals je vandaag en tegen celta/sociedad in de beker speelde en je hebt gewoon 3x een L. Dat mag een grote ploeg als Real Madrid natuurlijk nooit overkomen (helemaal al niet 2x achter elkaar). Als dit wel gebeurd moet Peres keihard gaan ingrijpen en eens goed gaan kijken wie er van de staff en spelers nog wel een plek verdienen bij de club. Maar laten we het maar wedstrijd per wedstrijd bekijken. De resultaten van vorige wedstrijden geven me gewoon weinig hoop

Waarom hield die matige keeper zijn armen in? Die bal had top keeper tegen gehouden.

22 februari 2020 om 23:24

Daarom ben ik ook echt blij met ter stegen als barca fan. Courtios laat soms ballen door waarvan ik denk kom op je speelt voor real madrid.

Wat is er met die Varane aan de hand dan?

Vorige wedstrijd Ramos voorstopper, tegen Celta, Varane loopt niet op een lijn, speler geen buitenspel en doelpunt.
Vandaag, Ramos voorstopper, Varane ziet dat speler op zijn lijn loopt, kijkt ernaar, maar zet stappen terug ipv naar voren..

Snap niet wat dit is en al het geschreeuw over beste defensie. Maar daar is serieus ondermaats en duidelijk gebrek aan scherpte.

Daarnaast dat mee aanvallen van Ramos? Wie heeft de leiding achterin? Carvajal? Alles naast en achter Ramos staat, kunnen niks zonder zijn bijzijn.

Wat moet die Perez wel niet hebben gedacht,Hazard en Bale vervangen Ronaldo wel.Good thinking!!2jaar verder180miljoen voor een niet fitte speler +salaris en een golfer die sporadisch wordt opgesteld en o ja ook 17 miljoen aan salaris krijgt!Ben geen econoom,maar zou 10 miljoen jaarlijks er bij voor Ronaldo niet meer winst hebben opgeleverd!

23 februari 2020 om 01:58

Aangezien Ronaldo nog steeds in topvorm verkeert!!

23 februari 2020 om 12:21

"wat moet die Perez wel niet hebben gedacht,hazard en Bale vervangen Ronaldo" Bale was en is niet de vervanger van Ronaldo, Bale heeft 3 jaar samen met hem gespeeld --- " o ja ook 17 miljoen aan salaris krijgt!"dat is netto, bruto verdient Bale er 30.4 miljoen per jaar. --- Daarnaast is Hazard gehaald nadat Ronaldo zelf weg is gegaan, ben geen Real volger maar dat had weinig met een salaris verhoging te maken?

Prettige verrassing en 2e helft liep Real achter de feiten aan. Maar dat die keeper gewoon onder de bal door duikt was wel bizar om te zien. Hij kan geweldig keepen maar het is nooit een zekerheidje met dit soort fratsen.

23 februari 2020 om 11:31

Wordt interessante ontmoeting tussen 2 teams die niet echt in vorm zijn. Al doet Barça het al jaren erg goed op Messi's playground kan je er eigenlijk niets over zeggen wie de Clásico gaat winnen. Messi verbloemde gisteren heel matig spel van zijn ploeg. En Real laat zich de kaas van het brood eten door een laagvlieger.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren