Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dortmund scoort zeventien keer (!) in drie duels: ‘Niets kan ons nog stoppen’

Laatste update:

Borussia Dortmund is in de afgelopen week op een ongelooflijke manier uit zijn slof geschoten. De ploeg van Thomas Tuchel won met 0-6 van Legia Warschau, was vervolgens veel te sterk voor Darmstadt (6-0) en maakte er dinsdagavond gewoon doodleuk vijf tegen VfL Wolfsburg (1-5). De cijfers zijn om te watertanden: drie wedstrijden, zeventien doelpunten.

/

Dortmund was dinsdag zeker niet heer en meester, maar ging een stuk beter met de kansen om dan Wolfsburg. “Niets kan ons nog stoppen”, sprak Pierre-Emerick Aubameyang, die er tegen Wolfsburg twee maakte, vol zelfvertrouwen. “Het is wel belangrijk dat we niet tevreden zijn met wat we nu al hebben bereikt, maar dat we hard blijven werken in de toekomst.”

Dortmund staat door de overwinning op Wolfsburg bovenaan in de Bundesliga, al kan Bayern München woensdag weer passeren. “De stand op de ranglijst laat zien dat we goed bezig zijn, maar er zijn wel een paar teams die ons kunnen evenaren”, bleef Tuchel voorzichtig. “We moeten voorzichtig en gefocust blijven.”

Denk je dat Borussia Dortmund kampioen kan worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bayern wordt, hoe jammer ik dat ook vind, dit seizoen gewoon weer kampioen. Absolute alleenheerser in de Duitse Bundesliga. Met een kwalitatief fantastisch brede selectie. Het is te hopen voor de neutrale kijker dat BVB zo lang mogelijk mee kan doen.

21 september 2016 om 10:08

Het is voor bvb zaak dat ze tegen de mindere goden ook gewoon winnen. Tegen bayern spelen ze over het algemeen altijd wel sterk. Elders laten ze de punten dan onnodig liggen. Als ze die blijven winnen zie ik ze lang meedoen

21 september 2016 om 10:40

Als Hummels nou over 2/3 seizoenen ook nog één keer de definitieve overstap terug maakt, dan is het al weer bijna als vroeger, nog ff die ander halen Sahin. oh die hadden ze al hè, lijkt me raar als klopp zijnde, zit een of andere wecke guy zijn selectie na te bouwen van 10 jaar terug

Zou mooi zijn mochten ze erin slagen deze lijn min of meer door te trekken. Mooie club met een briljante trainer, wie veel meer aanvalt dan Klopp en derhalve aantrekkelijker voetbal etaleert.

Borussia Dortmund schiet momenteel alles aan gort, prachtig om te zien! Thomas Tuchel kreeg de moeilijke erfenis om Jurgen Klopp op te volgen en gelijkmatige resultaten te behalen en aantrekkelijk voetbal te spelen. In mijn ogen is hij aardig op weg om dat te bewerkstelligen. Hopelijk kunnen ze het Bayern moeilijk maken.

Echt letterlijk maar 1 woord voor Arsene Wenger: deze man volgend jaar in de spits en je kan misschien eens serieus mee gaan draaien om een kampioenschap.

Wat een machine die Aubameyang!

21 september 2016 om 10:21

Ik denk dat de aanvoer in dortmund toch wel van een hoger niveau is hoor. Alleen Özil zou in de basis spelen bij dortmund..

21 september 2016 om 10:27

Niet echt mee eens. Arsenal heeft meerdere toppers. Cech, Koscielny, Bellerin. En kwa aanvoer dus Özil, maar ook Sanchez en misschien Cazorla kunnen makkelijk mee met dat niveau.

21 september 2016 om 10:31

En xhaka natuurlijk

21 september 2016 om 10:33

Ik denk oprecht dat arsenal geen kans maakt tegen die dortmund. De spelers die je noemt zijn idd toppers, maar, de selectie van arsenal is zooooo smal. Bij dortmund hebben ze dit jaar ook nog een bank om bij de te watertanden..

21 september 2016 om 12:59

Mwah. Denk dat Arsenal kwalitatief iets sterker is, al zullen ze niet veel voor elkaar onder doen. Het grootste verschil is dat Dortmund qua voetbal sterker is. Het is flitsend en snel voetbal en ze kunnen iedereen van de mat spelen. Arsenal is als team verdedigend niet erg sterk en heeft met Wenger iemand die toch al een tijd laat zien dat hij tactisch niet meer van topniveau is. Tuchel bewijst dit wel.

Ik snap alleen niet hoe je erbij komt dat de selectie van Arsenal smal is. Voorin heb je Lucas, Giroud, Walcott, Ox, Iwobi en Sanchez. Middenveld Ozil, Cazorla, Ramsey, El Neny, Xhaka en Coquelin en achterin ook alles dubbel bezet (alleen daar wordt het kwalitatief dan sneller iets minder).

21 september 2016 om 10:30

De enige ploeg waar Aubameyang naartoe wilt gaan is Real Madrid. Maar inderdaad zou wel een heel grote versterking zijn voor Arsenal.

21 september 2016 om 10:33

Haha dat horen we al jaren.... waarom zou aubameyang in godsnaam naar arsenal willen, als iedere europese topclub hem wilt hebben? Als hij naar engeland wilt, gaat ie wel naar manchester waar de kans op prijzen tien keer hoger ligt dan bij arsenal

21 september 2016 om 13:21

Waarom wilde Ozil naar Arsenal? Alexis? Cech?
Ja, Arsenal heeft misschien de afgelopen jaren maar 1 leuke prijs gepakt, maar vergeet niet dat Arsenal wereldwijd nog steeds onwijs populair is en hoog staat aangeschreven. Sommige clubs hebben eenmaal zo'n status.

Ik zeg ook absoluut niet dat het een kwestie is van even afrekenen en Auba speelt in een Arsenal shirt, maar naar mijn mening zou dit de perfecte speler zijn voor het spel van Arsenal. Goeie techniek en onwijs snel. Stel je voor, Alexis, Auba, Ozil en Xhaka. Dat zijn 4 topspelers. Aangevuld met een topkeeper als Cech, een geweldig talent als Bellerin en een betrouwbare verdediger als Koscielny.

Je zal ook wel een keer wat geluk nodig hebben, maar met een dergelijke selectie zou het toch mogelijk moeten zijn.

21 september 2016 om 13:29

@afcaeric

Ik wil niet de boosdoener zijn hoor, maar om op je eerste zin te reageren: ze zijn allemaal min of meer geloosd bij hun oude club.

Stuk voor stuk waren ze liever gebleven waar ze zaten, maar door omstandigheden moesten ze weg. Credits naar Arsenal dat ze klaar stonden om ze op te vangen, maar we moeten niet gaan doen alsof deze toppers daadwerkelijk vrijwillig hun club verlieten om naar Arsenal te gaan.

Bale kwam die zomer naar Real, waardoor Di Maria naar het midden verschoof ten faveure van Ozil. Bij Barca kwam Suarez binnen, waardoor Sanchez als backup van MSN zou fungeren. En bij Chelsea kwam super talent Courtois binnen, waardoor de speeltijd van Cech aanzienlijk zou dalen.

Nogmaals, goed dat Arsenal er snel bij was, maar zonder de situaties bij de verkopende clubs had Wenger dit natuurlijk nooit gerealiseerd.

21 september 2016 om 15:16

Afcaerik, met populariteit alleen kom je nergens. Liverpool is ook nog steeds onwijs populair, maar dat betekent niet dat we zomaar een aantal topspelers aan kunnen trekken... Wat dat betreft komen Arsenal en Liverpool nu een beetje in hetzelfde schuitje te zitten. Maar wees dan gewoon realistisch en stel je doelen op plaatsing Champions League, met wellicht een kansje op meer, want meer dan een outsider zijn ze niet op het moment

Hopelijk houden ze dit nog een poosje vol. Ik ga in februari naar Dortmund - Wolfsburg :-)

21 september 2016 om 11:04

Was ik vorig jaar ook met de 5-1. Hopelijk krijg jij ook zoiets voorgeschoteld. Gruwelijke sfeer daar!

21 september 2016 om 12:43

Ik ben erg benieuwd ! Waar zat/stond je in het stadion ?
Ik vind het Westfalen sowieso een van de mooiste stadions van Duitsland. Al is het alleen al om de Gelbe Wand :-)

21 september 2016 om 13:02

Ik zat halverwege de noordkant schuin achter het doel. Kon alles precies goed zien, inclusief de organische, golvende massa aan de overkant. 90 minuten lang uit volle borst zingen, behalve als hummels aan de bal kwam. Ben nog niet zo vaak in een stadion geweest, maar besef wel dat zoiets moeilijk te overtreffen is! Kaarten bemachtigen is ook niet te doen bijna, zul je zelf ook wel weten. Welke plek heb jij?

21 september 2016 om 15:26

Ik ben al wel in Nou Camp geweest, maar het bij BVB aanwezig zijn schijnt echt iets speciaals te zijn.
Ik weet nog niet waar ik zit, ik heb zelf de kaarten niet geregeld maar via een voetbalreizen site. Het is dus nog even afwachten waar ik precies zit. Maar het zal ongeveer zijn waar jij ook zat, want ik heb een zitplaats aan de korte zijde en dat kan maar aan een kant zijn :-)

21 september 2016 om 17:33

@ AS Dortmund

Soms heb ik stiekem de wens om op Nord te gaan zitten, alleen om Süd te bekijken. Kan "helaas" niet, want ik sta bij elke thuis pot gewoon in Block 12, en dat al 15 jaren lang. Inmiddels hoort het bij mijn DNA

Het mooie is dat het ook elke keer verschillende doelpuntenmakers zijn, we zijn niet elke wedstrijd afhankelijk van Aubameyang.
Hopelijk blijft deze goede reeks nog lang door gaan, ook tegen Real Madrid

21 september 2016 om 15:17

Dat valt nu iets meer op inderdaad. Vooral dit zorgt ervoor dat Aubameyang met meer rust zal spelen wanneer hij zoveel hulp krijgt van zijn medespelers. Anders krijgt hij alle ogen op zich gemikt en zal hij zich telkens moeten bewijzen waardoor de druk ook hoger kan worden voor zulke spelers. Hopelijk kunnen jullie concurreren met Bayern. Zal leuk zijn als het voor de verandering ook lukt.

Dortmund is hard op weg om Bayern het extra moeilijk te maken. Vorig jaar waren ze de 2e beste met een record aan punten. Dit jaar gaan ze het verbreken

21 september 2016 om 17:48

@ Superbuli

BVB is nog niet zo ver om met Bayern echt te concurreren.

Die wedstrijd gisteren was aanvallend natuurlijk geweldig, maar het was ook te zien, dat ze de orde in defensie na de uitval van Bartra helemaal kwijt raakten. Wolfsburg was gisteren te zwak om daar nut uit te trekken. En echte top team zal dat dan wel kunnen doen. Het is niet helemaal uitgesloten, maar ik denk niet dat we deze seizoen weer zoveel punten kunnen halen als in 2015/16.

Bayern kan zich eigenlijk alleen zelf verslaan (onderlinge ruzie, etc). Dat gebeurt zo elke 4t ot 5 jaren, het laatst in de van Gaal periode.

Als alle beide clubs dezelfde kapitaal basis hadden, zal BVB waarschijnlijk altijd overwinnen, omdat er meer positieve energie in (medewerkers) en om (fans) de club bestaat.

Nou die zal ook tevreden zijn met de overstap, Blazcykowski ;

Ik denk dat ze liever 13 doelpunten minder hadden gemaakt en "gewoon" van leipzig hadden gewonnen. Desalniettemin een erg talentvol team en ik hoop dat ze aan kunnen haken bij Bayern.

Wat hoop ik dat huidige vorm van Dortmund ook te zien zal zijn tegen Real Madrid in CL groepsfase en huidige vorm van City tegen Barcelona in groepsfase!! 4 geweldig aanvallend ingestelde teams die allemaal de kwaliteiten hebben om mooi voetbal te spelen en ze zijn ook alle 4 goed in de counters! Ik hoop echt dat we 2 prachtige wedstrijden zullen zien binnenkort en dat de returns ook spannend blijven, maar hopelijk winnen Barcelona en Dortmund dan wel =p. Was de rivaliteit situatie bijna vergeten .

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren