Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘De wedstrijd tegen PSV is natuurlijk een must-win voor ons’

Laatste update:

Tottenham Hotspur leeft met een goed gevoel toe naar de wedstrijd tegen PSV van woensdagavond in de Champions League. De ploeg van Mauricio Pochettino was met 0-1 te sterk voor West Ham United en boekte alweer de vierde competitiezege op rij. In de Champions League gaat het een stuk minder en daar moet verandering in komen, weet Pochettino.

Samen met PSV heeft Tottenham nog nul punten verzameld. The Spurs hebben de ambitie om de volgende ronde van het miljardenbal te halen en dus moet er gewonnen worden in Eindhoven. "Het was een fantastisch begin van deze drukke periode", doelt hij op de zege op West Ham United. "De wedstrijd tegen PSV is natuurlijk een must-win. We moeten goed voorbereid aan die wedstrijd beginnen, als we nog in leven willen blijven in de Champions League."

Voor onder meer Toby Alderweireld betekent de wedstrijd tegen PSV een terugkeer in Nederland. De verdediger merkt dat PSV met 'een beetje realismevoetbal: counterachtig en solide achterin' goede resultaten behaalt. "Lange ballen naar Luuk de Jong, die sterk is. Lopende mensen, snelle spelers aan de zijkanten", beschrijft hij het spel. "Een heel gevaarlijk team, dat net als Oranje een stap vooruit heeft gezet. Zeker een geduchte tegenstander."

In gesprek met het Algemeen Dagblad zegt Alderweireld dat de ontmoeting 'normaal gesproken fifty-fifty is. "Maar ik hoop dat onze kwaliteit uiteindelijk de doorslag geeft. Dan moeten we wel een hoog niveau halen. PSV zit echt in een sterke periode. Maar vanzelfsprekend verschijnen we vol geloof in eigen kunnen aan de aftrap", verzekert de Belg.

Daarbij voelt men zich gesterkt door het resultaat tegen West Ham. Pochettino merkte dat zijn ploeg het in fases 'erg moeilijk' had. "In de eerste helft waren wij veel sterker en hadden we nog een of twee extra doelpunten verdiend. Maar als het slechts 0-1 staat en zij gaan druk zetten in de tweede helft, dan wordt het moeilijk. De drie punten zijn heel belangrijk voor ons. Het was een emotionele derby. Ik feliciteer onze spelers hiermee."

Wint PSV woensdag van Tottenham Hotspur?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit Tottenham zou PSV gewoon op moeten kunnen rollen. De ploeg van PSV heeft, in mijn ogen, weinig spelers die geschikt zijn voor Champions League voetbal. Spelers als Luuk de Jong, Schwaab, Viergever, Dumfries, Zoet, Hendrikx en Rosario zijn goede Eredivisie-spelers, maar komen (nog) klasse tekort voor de Champions League. Spelers als Lozano, Angelino, Pereiro kunnen wel wat extra's brengen. Van hun zou het dan dus echt moeten komen. Echter als Tottenham met zijn beste ploeg gemotiveerd speelt, verslaan zij PSV.

21 oktober 2018 om 10:29

Tottenham speelt echter nog niet top dit seizoen vind ik. Daar waar ze vorig seizoen goed voetbal lieten zien en vaak tot scoren kwamen, daar loopt het nu stroef en scoren ze moeilijk. Tot nu toe winnen ze telkens nog wel, maar elke keer nipt met 1-0 of 2-1, waarbij de tegenstander ook nog eens uitzicht had op een gelijkspel of zelfs de winst. Nee, Tottenham overtuigd nog niet, dus ik zie ze nog niet eventjes "makkelijk" winnen van PSV.

21 oktober 2018 om 10:38

De weerstand in de Premier League is hoger dan wat ik van PSV verwacht. Als ik naar hun spelers kijk, zie ik teveel huis-tuin-en-keukenspelers. Voor de Eredivisie uitstekende spelers, de meeste al jaren stabiel presterend en betrouwbaar, maar internationaal gewoon te zwak. Spelers die in sterkere competities in Europa al te licht bevonden zijn (Schwaab, Luuk de Jong), juist geen concrete interesse hebben gehad uit die richting (Viergever, Zoet) of dit nog niet hebben afgedwongen (Rosario, Hendrikx, Dumfries). Als dit team gaat spelen tegen een team met jongens als Kane, Sanchez en Alderweireld.. Tsja, dan ga ik toch voor Tottenham.

21 oktober 2018 om 12:35

De Toekomst, ben het absoluut met je eens betreft het verschil in individuele kwaliteit. Maar dit PSV is in het bezit van een goede dynamiek in de ploeg, een hoge werklust en spelers die dienstbaar spelen voor de jongens 'met iets extra's'.

Je ziet dat je in de voorronde CL, Ajax en Inter hele goede wedstrijden neerzet waarbij PSV heel stabiel staat en ook nog eens veel creëert. Het beste team wint en dan schat ik PSV niet veel minder dan een Tottenham.

21 oktober 2018 om 10:34

De Toekomst volgens mij ben jij als ajaxied erg objectief. Met zoveel matige spelers volgens jou alles zo dik winnen in de eredivisie en met de beste cijfers sinds tientallen jaren doe jij deze spelers volgens mij iets te kort. En laat raden bij Ajax lopen 11 top spelers en vandaag dat ze weggespeeld zijn door psv vorig jaar geen kampioen en nu alweer 5 punten achter. Nee als je niet objectief kunt zijn kan je beter niks zeggen

21 oktober 2018 om 10:43

Ik zeg toch dat het voor de Eredivisie uitstekende spelers zijn? En daarnaast presteren ze als team ook nog optimaal. Ze staan daarom ook zeer terecht bovenaan. Het zijn alleen geen hoogvliegers op internationaal niveau als je het mij vraagt.. En wat Ajax ermee te maken heeft of wat ik van Ajax vind is, wat mij betreft, niet relevant voor deze discussie.

21 oktober 2018 om 10:52

En volgens mij zeg jij dat weer alleen omdat hij een Ajacied is, want laten we het realistisch bekijken. Op welke positie heeft Tottenham een mindere speler dan PSV? Alleen Lozano zou zich daar realistisch in de basis spelen, omdat op zijn positie "slechts" Lamela en Lucas spelen. Vorm speelt natuurlijk een grote rol en wat dat betreft kan PSV misschien zelfs wel voor de drie punten gaan, maar normaal gesproken wint een team met de kwaliteiten toch van elke ED ploeg?

21 oktober 2018 om 10:56

En dat PSV (en Ajax) zo makkelijk hun wedstrijden winnen in de Eredivisie komt natuurlijk ook door de weerstand van de andere ploegen. Vroeger waren spelers als Strootman, Ziyech, Chadli, Alfonso Alves, Huntelaar, Elia, Tadic, Ruiz, Suárez, Mertens, Bony, El Hamdaoui, Dembélé, Romero, Theo Janssen en vele anderen nog terug te vinden bij clubs in de subtop of middenmoot. Noem mij nu eens 5 spelers uit heel de Eredivisie, op de klassieke top 3 na, waar jij ook zoveel klasse vanaf ziet komen? Persoonlijk kom ik, als ik even snel denk, dan nog het meest uit bij jongens als Kuwas, Linssen, Doan... Spelers die toch echt wel flink wat minder zijn dan de spelers die ik noemde in de tijd dat zij in de subtop speelde..

21 oktober 2018 om 10:59

Pas op, als Ajacied mag je louter de loftrompet steken over spelers van PSV of Feyenoord. Anders ben je subjectief door je rood-witte Ajax bril....

21 oktober 2018 om 11:04

Als Ajacied zou hij ook wel zien dat Schone, Van de Beek, Huntelaar en Wöber het verschil niet gaan maken tegen Bayern of Barcelona.

21 oktober 2018 om 11:05

@Forlan, ik onderbouw het toch? En ik ben ook van mening dat PSV voor de Eredivisie en misschien ook de Europa League een goede ploeg heeft staan. Nogmaals, er zitten meerdere jongens bij die stabiel een goed niveau halen. Dat is ook een kwaliteit. In de Eredivisie is dat niveau voldoende om aan overtuigend aan kop te staan, maar met het niveau van de meeste spelers heb je in de Champions League normaal gesproken weinig te zoeken. Zelf hoop ik ook dat dat volgende week anders uitpakt, maar dat zou ik echt zien als een stunt.

21 oktober 2018 om 11:09

@Zytto klopt, hetzelfde geldt nog voor Kristensen, Eiting en ik twijfel ook nog over Dolberg zolang die niet helemaal fit is. In Onana, De Ligt, Blind, Tagliafico, Frenkie de Jong, Tadic, Ziyech en Neres heb ik echter wel vertrouwen. Spelers die stuk voor stuk al bewezen hebben een hoog niveau te kunnen halen. Er zitten ook spelers bij met goede bagage van eindtoernooien met hun land of in andere Europese toernooien.

21 oktober 2018 om 12:57

Schattig, zo op je getrapt dat lezen al niet lukt. Als je goed leest heeft hij het over het klasseverschil op CL niveau. Als je niet kunt lezen, dan kun je beter niks over een ander zijn reactie zeggen

21 oktober 2018 om 13:03

@diego_forlan, haha zo werkt het andersom toch net zo goed. Elke supporter zal zijn eigen spelers verdedigen.

21 oktober 2018 om 14:03

Ten eerste een flauwe opmerking tegen " de toekomst",'juist iemand die vaak als Ajacied nog erg objectief commentaar op andere ploegen kan geven. Want jij beschuldigd hem van objectiviteit maar ik denk dat je subjectiviteit bedoelt. Daarnaast heeft hij het nergens over Ajax. Dat haal jij erbij.

21 oktober 2018 om 14:08

TheBrightOne, vergis ik me of haalt Luukos wel degelijk Ajax erbij? Lees zijn post nog maar een keer.

21 oktober 2018 om 14:11

Sorry. Begrijp nu pas dat jij op Luukos reageert en niet op De Toekomst. Mea culpa. Op de app kan ik mijn reactie niet aanpassen of verwijderen.

21 oktober 2018 om 14:16

@toekomst kan het redelijk vinden in je voorgaande reacties echter kom je nu met een individuele lijstje waarin blind, neres en onana zitten...

21 oktober 2018 om 20:57

"vorm speelt natuurlijk een grote rol"

Vorm?? Hugo llorris speelt gewoon hoor

21 oktober 2018 om 10:52

Ik vind dat je ze daarmee te kort doet. Tegen Barca verliezen oke, maar tegen Inter was niet nodig. Ik vind het jammer dat PSV niet het zelfvertrouwen uitstraalt wat ze ook in de competitie hebben. Tegen Inter leek het wel een soort van angst op momenten en als ze dat tegen de Spurs ook hebben heb ik er een hard hoofd in. Zo zie je maar dat Ajax en PSV nog wat van elkaar kunnen leren. De bravoure europees van Ajax en de zakelijkheid en extreme onverzettenheid van PSV nationaal. Ik zou zeggen, mix het beide ff. 😁

21 oktober 2018 om 10:59

Tegen Inter was het net aan, maar zo winnen Italiaanse clubs toch altijd? Als PSV meer weerstand had gegeven, had Inter ook een tandje bijgezet. En zoveel dwong PSV nou ook niet af.

21 oktober 2018 om 11:04

Voor mijn gevoel een opportunistische mening. Psv verliest tegen de huidige nummer 1 van Spanje en de huidige nummer 3 van Italie. Dat is wat anders dan de nummer 6 van Duitsland in vormcrisis en de nummer X van Griekenland.

21 oktober 2018 om 11:14

Waarom maak jij de vergelijking met Ajax? Ik heb zelf niet echt de behoefte om Ajax erbij te betrekken, omdat het nu over PSV gaat. Dus als je het inhoudelijk niet met mij eens bent, ga daar dan de discussie over aan in plaats van een ander onderwerp erbij te halen. En PSV heeft een zware poule ja, dat maakt het extra moeilijk om met dit team wat klaar te spelen.

21 oktober 2018 om 11:49

Ik betrek al onze 17 andere ploegen erbij. Maar Ajax is daar het meest relevant bij omdat die van het hoogste niveau zijn.

JIJ zegt dat psv alleen voor Eredivisie een goede ploeg heeft en het daarom van Tottenham zal verliezen. Ik zeg dat iedere Nederlandse club dat zou doen, ook Ajax.

We kunnen wel doen alsof het ligt aan de selectie van PSV maar dat is onzin. Het ligt aan de loting van PSV.

21 oktober 2018 om 14:02

A, kom nou toch. Als Ajax een punt kan pakken tegen Bayern kan PSV dit ook tegen Barca en Inter. Kun je je mooi verschuilen achter de loting en dat Ajax '' slechts '' speelt tegen de nummer zes van Duitsland, maar dat is onzin natuurlijk. PSV is te groot voor het servet en te klein voor het tafellaken.

21 oktober 2018 om 14:13

Wat ik zo frappant vind, is dat sommigen het belangrijk vinden om steeds te wijzen op een vormcrisis van Bayern. Al die opmerkingen las ik niet toen Oranje won van een Duitsland dat niet in vorm is. Blijkbaar geldt dat dus alleen wanneer Ajax speelt en niet verliest.

21 oktober 2018 om 15:28

Ik verschuil me er niet achter. Het is een feit. Sterker nog, het beste resultaat van Bayern in de laatste vijf ? Wedstrijden is dat gelijkspel tegen Ajax.

Laat je nou geen zand in de ogen strooien. Ajax is gelijkwaardig aan PSV en zou net zo erg afgaan in deze groep.

21 oktober 2018 om 15:34

Je refereert nu specifiek aan mijn opmerking. Ook Nederland heeft met Duitsland een minder sterk land getroffen uit poule 1. Net als jullie nu een dolend Bayern München mochten bespelen. Dat ontkennen is toch waanzin? Ze hebben nota bene gisteren een persconferentie belegd om naar buiten te brengen dat het geen crisis is...

En dan mag psv aantreden tegen Barca waar Messi even de motor aanzet. Dat is niet te vergelijken, maar prima sla jezelf maar op de borst.

21 oktober 2018 om 16:09

Bedoel je het Barcelona dat ook niet in vorm is?

21 oktober 2018 om 11:26

Zowel PSV als Ajax worden opgerold door Tottenham. Beide teams hebben op elke positie een (veel) mindere speler, dus het zou heel knap zijn als PSV wint van Tottenham.

21 oktober 2018 om 11:44

Schwaab, Viergever, Zoet en Hendrix kun je er prima bij hebben in een thuiswedstrijd. Rosario en Dumfries horen helemaal niet in dat rijtje die hebben al bewezen uit te kunnen blinken in de CL. Het probleem bij PSV is juist vooral het centrum van het middenveld / de aanval met Pereiro en de Jong wat gewoon niet creatief genoeg is / te statisch is. Ik zou dan ook met Malen spelen in plaats van 1 van die 2 dat zal voor flink wat meer dynamiek zorgen in het aanvalsspel.

21 oktober 2018 om 11:52

Ik zou sowieso niet beginnen met De Jong. Die heeft qua kracht, snelheid, slimmigheid en andere facetten niks waarmee hij verdedigers als Sanchez en Alderweireld kan aftroeven. Ik zou het gokken met 2 spitsen, Bergwijn en Lozano. Lekker op de counter. Pereiro en Guti op het middenveld, omdat zij een counter het beste op kunnen starten. Hendrikx en Rosario vlag voor de verdediging, omdat ik Schwaab en Viergever zie als zwakke plek op dit niveau en zij dus wel wat ondersteuning kunnen gebruiken. Daarbij kunnen zij ook terugzakken naar de defensie als Angelino of Dumfries opstomen.

21 oktober 2018 om 12:20

Mee eens, maar dan krijg je weer van die hebben we nodig bij het verdedigen van dodespelsituaties. En als je op de counter gaat spelen en Tottenham laat dicteren dan zul je zien dat ze weer veel corners en vrije trappen krijgen en dan gaat het weer mis of wordt Zoet onzeker. Nee ik vind dat je in eigen huis altijd moet proberen van eigen kracht uit te gaan en daarom gewoon 4-3-3 met Pereiro of de Jong als slachtoffer, omdat is gebleken tegen Barca en Inter dat zij niks toevoegen op dit niveau.

21 oktober 2018 om 12:58

@de Toekomst. Normaal ben je erg realistisch in je comments, maar ik vind je hier toch wel een tikkeltje negatief. Dit Tottenham rolt PSV niet op en we moeten niet overdrijven hoe goed die ploeg is. Nederlandse clubs doen het sowieso altijd goed tegen Engelsen en daarnaast is PSV als team prima in staat om resultaten te boeken in de CL. Niet alle ploegen zijn van het formaat Barcelona en er zomaar vanuit gaan dat Inter op halve kracht won is uit de lucht gegrepen. PSV moet meer gogmetone n en dan wil ik nog wel zien of Spurs met de punten vandoor gaat.

21 oktober 2018 om 13:31

Tottenham is gewoon een club die al jaren bijvoorbeeld de beste spelers uit de Eredivisie weg koopt. Jongens als Eriksen, Vertonghen, Sanchez en via een omweg Dembélé en Alderweireld spelen er niet voor niets. Kane, Alli, Dier, Rose, Trippier zijn niet voor niets Engels international. Sissoko en Lloris voor Frankrijk, Lamela en Lucas hadden hier ook sterspelers geweest.. Er is gewoon een heel groot klasseverschil.

21 oktober 2018 om 15:27

Wat een onzin. Nergens op gebaseerd dat Spurs psv wel even gaat oprollen. Je doet net alsof Spurs een wereld elftal heeft terwijl ze al tijden matig presteren. Psv heeft zeker een kans, vooral thuis.

Als dit fiftyfifty is dan doen ze bij tottenham iets niet goed met hun centjes.
Ze hebben alle mogelijkheden om te zorgen dat dit 70/30 of zoiets is. Bij 50/50 hebben ze t niet goed gedaan of psv het juist goed.

Tottenham Hotspur gaat gewoon winnen van PSV De Brabantse club stelt internationaal niet veel voor.

21 oktober 2018 om 10:34

Tja, geen enkele Nederlandse club stelt in Europa wat voor helaas. Kwartfinales of halve finales zitten er echt niet in. We hebben ook een erg zware loting.

21 oktober 2018 om 10:49

@KarelZwezwrwijn. Een loting van Barcelona, Tottenham en Inter is natuurlijk ook wel een wereld van verschil met Bayern, Benfica en AEK.

21 oktober 2018 om 10:54

En zeker, met alle respect want het is nog steeds een goede ploeg, met een Bayern in deze vorm. Hopen dat Ajax wat punten pakt voor NL en PSV met wat kunst en vliegwerk de EL nog haalt

21 oktober 2018 om 10:54

Bayern is wel een niveautje hoger dan Inter en Spurs op internationaal niveau inderdaad.

21 oktober 2018 om 10:56

@mistershakernl. Barca is inderdaad een niveautje hoger dan Bayern. Tottenham is een paar niveautjes hoger dan Benfica en Inter is een aantal klasse beter dan Aek. Niet te vergelijken dus.

21 oktober 2018 om 18:34

Bayern en Barca is zelfde niveau, absolute top. Inter, Tottenham en Benfica is subtop. AEK is de enige ploeg die niet in de CL thuis hoort. Ajax zou normaal gesproken 3e worden in de poule en PSV laatste. Maar omdat vorm nu eenmaal mee speelt ligt veel nog open

Ik hoop dat psv gewoon keihard wint. Voor de punten!

21 oktober 2018 om 10:36

Ik hoop het ook inderdaad, en PSV is geweldig in vorm in Nederland maar Spurs is toch andere koek. Zijn niet in opperbeste doen dit jaar dus hopelijk kan PSV ze verrassen, maar individueel toch een handvol spelers die beter zijn dan alles en iedereen wat hier in de ED rondloopt natuurlijk.

21 oktober 2018 om 10:53

Nederlandse clubs doen t over t algemeen wel ok tegen britse ploegen. Ik ben optimistisch.

21 oktober 2018 om 10:48

Ik hoop ook dat PSV kan verrassen. Het zou een schitterende stunt zijn voor het Nederlandse voetbal.

Met een beetje verdediger (en dan bedoel ik niet de clowns in de Eredivisie) heb je Luuk al onschadelijk gemaakt. Ik denk dat ze vooral de buitenspelers moeten vrezen. Al is Tottenham kwalitatief bijna op iedere positie beter.

Mensen zijn wel erg positief gestemd. 52% denkt in de poll dat PSV wint. Als PSV wint is het voor de hele wereld een verrassing. Tottenham is niet gelijkwaardig aan Psv, maar is een ploeg die topspelers van de eredivisie koopt. Uiteraard hoop ik ook dat PSV wint, maar ze hebben enorme pech met de loting. Zelfs met 0 punten kan je ze niet heel veel kwalijk nemen.

21 oktober 2018 om 11:13

Net alsof een poll iets zegt. Als psv hoop je dat je wint, en dan klik je maar voor die optie. Psv geef gewoon pech dat ze in een krankzinnige zware poule zitten. Mochten ze 3 e worden zou het een wereld prestatie zijn.

21 oktober 2018 om 11:18

De pech? Ajax had dat ook jaren. Ik zie het niet meer als pech, omdat bijna alle clubs in de Champions League als "lastig" omschreven worden vanuit onze beleving. In de Champions League doen nou eenmaal heel veel clubs mee die duidelijk meer kwaliteit hebben. Ajax heeft eerder geluk dat we AEK en in mindere maten Benfica erbij hebben dan dat PSV pech heeft met deze loting.

21 oktober 2018 om 12:00

Niet helemaal eens. Dit is een beetje het ene jaar pech dat Ajax ook al een keer heeft gehad met city, Dortmund en Real. Direct na de loting al weten dat je kansloos bent.

21 oktober 2018 om 12:00

Niet helemaal eens. Dit is een beetje het ene jaar pech dat Ajax ook al een keer heeft gehad met city, Dortmund en Real. Direct na de loting al weten dat je kansloos bent.

21 oktober 2018 om 12:01

De hoogst gekwalificeerde tegenstander uit elke pot loten is gewoon pech hoor. Vooral Inter uit pot 4.

21 oktober 2018 om 16:12

@Est, noem je Barcelona de hoogst gekwalificeerde tegenstander uit pot 1? Ik dacht dat dat wel Real zou zijn. En wat betreft pot 2, ik heb op dit moment niet alle namen uit die pot paraat (kan geen extra tabblad openen om te kijken nu), maar is Tottenham echt de sterkste?

21 oktober 2018 om 16:18

Inderdaad niet de hooggekwalificeerde, maar volgens Gracenote zijn dit wel de sterkste teams uit alle potten.

21 oktober 2018 om 16:28

Opvallend. De laatste jaren komt Barcelona niet heel ver in de CL. Dus ik zou denken dat Real in die competitie een stuk sterker is. Ook Tottenham komt nooit zo ver. Vandaar mijn verbazing.

Mooi geproken De Toekomst,in mijn ogen heb je je gelijk aan je zijde;maar ja veel medesupporters hebben zon enorme roze bril op,en kunnen totaal niet tegen kritiek.
En dan noemen ze jullie arrogant.
Ik hoop dat we winnen,wat goed mogelijk behoort te zijn,liet de wedstrijd tegen de Italianen ook zien,maar ik vrees toch dat de Engelsen net als Inter iets meer ervaren en leper zullen zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren