Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Vrij bevestigt transfer naar Internazionale: ‘Heb er veel zin in’

Laatste update:

Stefan de Vrij heeft tegenover onder meer het Algemeen Dagblad en De Telegraaf bevestigd dat hij zijn loopbaan vervolgt Internazionale. De 26-jarige verdediger komt transfervrij over van Lazio en heeft in Milaan reeds een vijfjarig contract ondertekend. De transfer van De Vrij naar Internazionale hing al een tijdje in de lucht.

"Ik heb voor vijf jaar getekend. Ik heb er veel zin in. Het sportieve traject van Internazionale sprak me het meest aan", zegt De Vrij tegenover De Telegraaf. Het was al een tijdje duidelijk dat de verdediger zijn aflopende contract bij Lazio niet ging verlengen. Verschillende Europese topclubs, waaronder Manchester United, Liverpool en Juventus, werden gelinkt aan De Vrij, maar het was nu al een tijdje duidelijk dat hij naar i Nerazzurri zou gaan verkassen.

Piero Ausilio, technisch directeur bij Internazionale, had al laten doorschemeren dat De Vrij vanaf volgend seizoen in het blauw-zwart zou spelen. "Iedereen weet waar De Vrij volgend seizoen speelt. Wij hebben altijd respect gehad voor hem, voor Lazio en voor onze eigen spelers. Hij heeft zich nooit ingehouden in wedstrijden van Lazio en hij zal zo blijven spelen. Hij is professioneel, net als wij en Lazio." Op de slotdag van de Serie A stelde Internazionale, mede door geschutter van De Vrij, een Champions League-ticket veilig door een zege op Lazio.

De Vrij heeft nu dus ook zelf bevestigd dat hij zijn loopbaan bij Internazionale vervolgt. Lazio nam de Oranje-international in 2014 voor zeven miljoen euro over van Feyenoord, maar kon afgelopen jaar geen overeenstemming bereiken over een nieuw contract. De Vrij speelde totaal 118 wedstrijden in het shirt van de Romeinen, waarin hij voor 10 doelpunten en 5 assists zorgde.

Goede keuze van Stefan de Vrij?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooie stap en volgend seizoen in de CL (ook dankzij hem ). Ben benieuwd hoe hij het gaat doen. Bij Lazio erg goed ontwikkeld.

Hij zal ook zeker heel veel zin in CL hebben denk ik 😉

Zin in de CL zeker..... ;p

28 mei 2018 om 11:26

Ben niet meer zo origineel zie ik. Hiermee gefaald in het leven.

28 mei 2018 om 11:31

Haha ik denk dat iedereen die opmerking zou maken. Het Is geen schande.

We zijn met zijn allen best negatief over oranje en de staat van ons voetbal op dit moment. En niet geheel onterecht.

Maar met deze move naar Internationale, toch ook één van die geweldige clubs met een roemrijke Europese historie en en grootmacht in het Italiaanse voetbal, hebben we dus wel wéér een international bij een Europese topclub. Samen met Van Dijk, Wijnaldum en straks De Ligt hebben we dus in ieder geval de eerste pijlers voor een nieuwe mooie toekomst van oranje de grond in geslagen!

28 mei 2018 om 11:30

Ik hoop vooral dat Depay zich verder doorontwikkeld en dat er binnenkort een goede spits doorbreekt, want voorin missen we momenteel echt wat klasse om wedstrijden te beslissen zoals bijv Robben dat kon in 2014 in Brazilië. Achterin en op het middenveld staat het naar mijn idee prima de komende jaren.

28 mei 2018 om 11:42

Een echte topkeeper is eigenlijk ook wel nodig. Zolang Cillissen bij Barca blijt, zal er altijd discussie blijven ontstaan of je hem op stelt of niet. We hebben weer een keeper zoals van der Sar nodig, waar het nooit ter discussie stond wie er speelde. Nu krijg je die hele onzin met Zoet weer.

28 mei 2018 om 11:55

Ik vind dat Cillissen bij Oranje en Barca altijd goed presteert dus dat vind ik echt geen noodzaak, ideaal zou wel zijn natuurlijk dat hij deze zomer naar een club gaat waar die gewoon basisspeler is.

28 mei 2018 om 12:05

Wat mij betreft komen we ook op het middenveld wel tekort hoor.

Achterin ben ik het met je eens, daar hebben we Van Dijk en De Vrij, ik hoop op een sterke terugkeer van Karsdorp, en ook daarnaast nog een hoop prima spelers die je in kan zetten (blind, Ake, De Ligt, etc).

Maar op het middenveld vind ik het erg krap. Wijnaldum en Strootman zou je normaal blind opstellen, maar die hebben het echt niet geweldig gedaan in oranje de laatste paar jaar. Aanvallend kom je ook tekort. Ik zie het wel zitten in Propper, maar die moet het eerst maar eens meer dan 1 wedstrijd laten zien. Klaassen zit op de tribune bij zijn club. Sneijder is over. En jongens als Vormer hebben wat mij betreft niet het gewenste niveau.

In de aanval is het eerst aan de bondscoach denk ik, om iets neer te zetten dat werkt. Babel deed het de laatste wedstrijd erg goed vond ik, maar die zit aan zijn plafond. Als je Depay en Promes goed laat samenspelen dan kan je een tijdje vooruit, maar ruim is het niet.

28 mei 2018 om 12:48

@FutureBoss Dat doen we alleen onszelf aan want op basis van kwaliteit is er geen discussie wie er onder de lat moet staan. Plus er zijn zat voorbeelden van Ek of Wk winnende clubs zonder wereldtop keeper. Als de balletjes eruit gehouden worden kan de sterrenstatus gemist worden hoor.

28 mei 2018 om 12:49

(Landen)* uiteraard

28 mei 2018 om 13:22

Wijnaldum en Strootman kunnen simpelweg niet samenspelen. En sinds de eerste een basisspeler is bij de club die de CL finale heeft bereikt, moet Gini gewoon starten. He probleem is dat er naast hem een creatieve speler (Sneijder) en een goede controlerende speler (de Jong). Van de Beek springt gelijk in gedachte, maar ik heb geen idee wat voor een type speler hij is sinds ik de Eredivisie niet zo actief heb gevolgd

28 mei 2018 om 13:27

@twentefan3 makkelijk gezegd, maar Wijnaldum is geen onbetwiste basisspeler bij Liverpool zoals Strootman dat is bij AS Roma. Als Can en/of Ox 100% fit waren geweest had hij ook niet gespeeld in de finale of halve finale. Strootman is wel duidelijk basisspeler bij Roma, dat overigens maar ternouwernood werd uitgeschakeld in de halve finale CL, dus vind het niet zo'n uitgemaakte zaak als jij hier doet voordoen.

28 mei 2018 om 11:32

Het valt ook allemaal wel mee, we zijn van Mathijssen en Heitinga in de wk finale naar Van Dijk, De ligt en De vrij gegaan. Enige verschil is dat wij als Nederland niet vanuit de verdediging kunnen spelen maar gewent zijn vanuit de aanval. En laat ons zwakte punt nou net de aanval zijn.

28 mei 2018 om 11:42

Powntarzan

"enige verschil is dat wij als Nederland niet vanuit de verdediging kunnen spelen maar gewent zijn vanuit de aanval. En laat ons zwakte punt nou net de aanval zijn."

Tijd dus voor bezinning en realiteitszin. Wat je denkt niet goed te kunnen of daar niet goed in te zijn ----------------------- verbeteren! Zeker ook omdat in het internationale voetbal alles begint en eindigt met een stevige defensie dat het fundament vormt van je team. Van daaruit, als alles stevig staat achterin, ga je vooruit denken.

Wat dat betreft maak ik me over die zogenaamde zwakte van onze aanval nog niet eens zoveel zorgen. Dat komt allemaal wel. Loopt nu al zat talent rond, de komende jaren gaan zich meer spelers ontwikkelen voor die plekken. En het hoeft echt niet zo te zijn dat we moeten wachten tot de nieuwe Van Basten wordt geboren. Een type Vincent Janssen die gewoon de ballen erin ramt (wat Janssen ook deed in de periode dat hij veel mocht spelen) is ook voldoende.

28 mei 2018 om 12:08

@tarzan

Ik ben er dan ook van overtuigd dat die WK finale primair op het conto moet worden geschreven van Van Bommel en De Jong. Die twee gasten hebben met zijn tweeën de verdediging ontlast EN de "grote vier" in staat gesteld om hun aanvallen op te zetten.

Heitinga en Mathijsen zouden in het huidige oranje genadeloos ten onder zijn gegaan. Dat is niet erg, elke generatie heeft zijn sterkere en zwakkere linies (behalve in België, maar daar kunnen ze er geen team van maken), en bij Nederland is het nu het spiegelbeeld van 8 jaar geleden.

28 mei 2018 om 13:09

@hangover96: dat klopt. Helaas eist het Nederlandse publiek bijna dat we aanvallend spectaculair voetbal op de mat leggen. Na de periodes Van Marwijk en Van Gaal liep iedereen weg met het resultaat, maar klaagden dezelfde mensen openlijk over het vertoonde spel. 4-3-3 moest er komen; hoe dan ook. We moeten dus eerst werken aan de nationale mindset voordat wij mogen klagen en tieren.

Verder komen er een aantal alleraardigste talenten aan met F. De Jong, Chong, De Ligt, Kadioglu, Stengs, Til, Kluivert, Boadu en Xavi Simons. Zorg ervoor dat die spelers nuchter in het leven blijven staan en dan geef ik ze een kans op een grootse doorbraak.

28 mei 2018 om 13:24

Nou ik ben van mening dat de reden is dat we zo slecht spelen is vanwege het systeem dat we aanhouden. Je kan simpemweg geen spelers kopen, dus je moet je spel aanpassen aan de spelers die je hebt. 433 werkt niet met dit Nederland. Maar ik ben blij dat Koeman meer weet en niet luistert naar de stoelbondscoaches.

28 mei 2018 om 11:32

@constantkante

centraal achterin is het prima inderdaad. nu alleen nog wachten op een creatieve middenvelder en een paar aanvallers die het verschil kunnen maken die doorbreken

28 mei 2018 om 11:51

Constant Kante. Inter een Europese topclub? Op basis van wat? Zij hebben al jaren geen rol meer betekent in Europa. Zelfs in de Serie A breken zij geen potten meer. Nee dit is in potentie en qua historie een topclub, voor nu is het gewoon een stap opzij voor de Vrij.

28 mei 2018 om 11:58

Inter was dit seizoen gewoon prima, tis ook een hele lastige competitie met veel goeie clubs.

28 mei 2018 om 12:28

M.pjanic

"inter een Europese topclub? Op basis van wat?"

Op basis van het feit dat jij, aan je reactie te lezen, alleen kijkt naar de laatste drie tot vijf jaar en ik naar de laatste 30-40 jaar. Voetbal is, dankzij de media én supporters, verworden tot een dagvers product, waarbij Ajax natuurlijk ook heel erg ver weggezakt is van Europese topclub tot een klein clubje, Europees gezien, maar ik neem aan dat het best mogelijk is om je wat meer vast te houden aan een wat langere termijn dan een paar seizoenen alleen?

Doe je dat niet, namelijk, dan is PSV dus verreweg de beste club van Nederland, is Ijsland een toonaangevend land in Europa, is Cocu een toptrainer, Marcel Brands de beste TD die we ooit in Nederland hadden, is Marc Overmars een onbenul (want, verreweg al tien jaar het meeste geld maar al vier jaar niet in staat een prijs te realiseren voor zijn club) etc. etc. Allemaal conclusietjes die je alleen maarkunt trekken als je alleen maar naar de korte termijn en door een tunnel kijkt.

En ik kijk wat breder en veel kritischer dan dat. En dát is de basis voor mijn stelling.

28 mei 2018 om 14:44

'' en ik naar de laatste 30-40 jaar.'' En waarom kijk je naar de laatste 30-40 jaar en niet de laatste 50-60 jaar? je roept zomaar wat jaartallen die misschien iets met jou leeftijd te maken hebben, die jouw wel prima lijken. Waar baseer je die 30-40 jaar dan op, telt de historie van daarvoor niet mee dan, waarom trek jij daar de lijn?

In mijn ogen is een Europese topclub een club die, structureel een rol van betekenis spelen en daarin het nodige presteren. Inter daarin tegen is een club die de laatste paar jaar flink is weg gevallen uit die Europese top.

En ik ken mijn historie wel hoor, ik weet wat voor rol Inter Milaan heeft betekent in Europa en wat voor roemruchtige spelers ze hebben gehad. Toen waren ze Europese top ja, nu zijn ze mijlenver verwijdert van die titel.

28 mei 2018 om 17:29

M. Pjanic

"waar baseer je die 30-40 jaar dan op, telt de historie van daarvoor niet mee dan, waarom trek jij daar de lijn?"

Denk eventjes heel rustig en redelijk na. Om een beeld te hebben van een club en de kracht daarvan, zou dan kijken naar de laatste drie jaar of kijken naar wat die club in 30 jaar presteerde in essentie beter zijn? Of anders gesteld, maak jij altijd ieder incident een norm of is de norm juist datgene wat volgt uit een langere periode? Het antwoord is simpel. Uiteraard neem je dan een langere periode.

En waarom dan 30-40 jaar? Nogmaals, denk eventjes rustig na. Heb jij voetbal van de jaren '80 weleens gezien? Op oude beelden of zo? Voor je informatie, voetbal in de jaren '70 was een totaal ánder soort voetbal dan wat je heden ten dagen op de TV langs kunt zien komen. Voetbal in 1977 was echt anders dan nu. Stilstand voetbal, noemen we dat nu. Twee spelers bewegen, de man met bal en zijn tegenstander, de rest staat sil en kijkt toe. Echt niet te vergelijken met tegenwoordig. Dus, ik vind het minder zuiver om periodes erbij te betrekken die echt niet meer in relatie staan tot nu. Vandaar.

Maar, als jij persé zou willen dat we het over 60 jaar meten, ook prima. Inter won in 1964 De Europa Cup. Van Real Madrid. Met andere woorden, wil jij langer meten, prima, maar dan is dat koren op de molen van de stelling dat Inter, in tegenstelling ot wat jij beweert, geen Europese topclub zou zijn. Dat zijn ze natuurlijk wel.

En nog even jouw kant van de medaille, als je echt alleen op korte termijn wilt kijken, dan is AFC Liverpool, dus, een grotere club in Europa dan Bayern, Ajax, Barcelona, City, United, AC Milan, etc. Want, ze stonden dit jaar in de CL finale! Zie je wel dat alleen op korte termijn kijken zinloos is?

28 mei 2018 om 17:34

"toen waren ze Europese top ja, nu zijn ze mijlenver verwijdert van die titel."

Tja, okay, maar dan zijn er, dus, in feite maar twee topclubs in Europa. Real Madrid en Barcelona. Zij wonnen de laatste vijf finales.

Het gaat er gewoon om dat er in Europa maar 22 clubs zijn die ooit, sinds 1955, Europa Cup 1/cl hebben gewonnen. Dat zijn er, relatief, bijzonder weinig. Maar een club als Inter heeft er wel drie gewonnen. Laatste keer in 2010. Sneijder en zo, remember? Dan ben je gewoon een grote club in het Europese voetbal, in mijn ogen.

Mooie stap voor hem. Gelukkig spelen ze volgend jaar Champions League, benieuwd wat er van terecht gaat komen. Afgelopen jaren toch alleen maar Juventus structureel in de Europese top gezien met af en toe Napoli of Roma dat kan aanhaken. Zou mooi zijn om straks drie centrale verdedigers te hebben in de Europese top met de Vrij, van Dijk en de Ligt. Wellicht een Hateboer straks bij Borussia Dortmund...
Begint Oranje toch weer wat vorm te krijgen.

Mooie transfer,inter milan is natuurlijk een grotere club als lazio ookal wordt er beweerd van niet door sommige.
Hier nog 1-2 jaar knallen en proberen kampioen te worden om vervolgens als een grote meneer italie te verlaten en naar de topclubs in engeland/spanje gaan,top de vrij!

In het begin van zijn carrière bij Feyenoord had ik niet verwacht dat de Vrij het zo ver zou schoppen. Ik vond hem in veel facetten tekort komen en daarbij ook de uitstraling hebben van een verdwaalde en onzekere puber, maar bij Feyenoord en met name bij Lazio heeft hij gigantische stappen gezet, waarvoor je hem alleen maar kan loven. Ik had zelf misschien niet gekozen voor een stap naar Inter, maar ik weet natuurlijk niet welke keuzes hij had en wat zijn drijfveren zijn. De druk zal in elk geval hoger zijn dan bij Lazio. Hopelijk kan hij hier zichzelf weer doorontwikkelen.

28 mei 2018 om 12:26

Ik las laatst ergens een stuk over de Vrij. hij zou een persoonlijke tactische trainer hebben aangesteld waar hij via skype wekelijks zijn eigen beelden analyseert. hierin zou hij vooral op de kleine details letten (denk aan 2 seconde een bepaalde kant op kijken of het wel/niet aanroepen van medespelers bij situaties).

Mede hierdoor geeft hij aan beter te zijn in het helpen van zijn teamgenoten. hij is ook echt een verdediger die niet alleen zelf goed speelt maar ook de rest van de verdediging goed kan aansturen.

28 mei 2018 om 12:51

Ah, dat wist ik nog niet. Leuk om te horen dat hij zo in zichzelf investeert, daar kunnen veel voetballers van tegenwoordig veel van leren. Gezien alle camerabeelden, virtual reality momenten die tegenwoordig bekeken kunnen worden en de bankrekening van menigeen voetballer zou je toch mogen verwachten dat meerdere voetballers dit doen, maar volgens mij is dit best uniek.

28 mei 2018 om 13:00

Was ook mijn gedachte van die onzekere puber. Kan niet ontkennen dat het te maken had net zijn acne. Wat leeftijd en baardgroei al niet kunnen doen!

28 mei 2018 om 13:51

Ik kan me ook niet aan de indruk onttrekken dat spelers die naar de serie A gaan, een soort ''stylingadvies'' krijgen. Naast dat het echt Italiaans is, helemaal zo gek nog niet aangezien je uitstraling uitmaakt, zowel op het veld als naast het veld.

Kijk bijvoorbeeld eens terug naar hoe Sneijder er uit zag voordat hij naar Inter ging.
Ik zou zeggen ook precies wat de Vrij nodig had.

Met een verdedigingsduo Skriniar-De Vrij hebben we niets minder dan wereldtop... erg tevreden over deze transfer!

28 mei 2018 om 12:22

Is die Skriniar zo verschrikkelijk goed dan? Heb ‘m een aantal wrdstrijden aan t werk gezien, en daarin was ie onopvallend. Niet negatief en niet positief. Gewoon een stabiele verdediger..

28 mei 2018 om 13:26

Naja als verdediger hoop je gewoon niet opvallend te zijn. Ze maken nu eenmaal geen goals of schitterende passes. Dit betekent gewoon dat hij het goed doet.

Is er in Italië eigenlijk nog veel ophef geweest over die wedstrijd tegen Inter? Heb er op vz verder niks meer over gelezen na de wedstrijd zelf, maar kan me wel voorstellen dat dat nog een issue is geworden.

Zo, Inter heeft volgend jaar twee giganten achterin met De Vrij en Skriniar. Mocht wel weer eens een keer.

Mooie stap voor hem, goed voor NL elftal.

Heeft zich al onsterfelijk gemaakt. CL veilig gesteld voor Inter. Toch blijf ik het een rare stap vinden omdat Inter niet heel veel beter is. Hopelijk gaan ze de transfermarkt op en worden nog betere aankopen gedaan waardoor Inter om het kampioenschap speelt. Hij speelt tenminste nu wel CL! Met van Dijk, de Vrij en de Ligt heb je met een 5 mans verdediging en super centrum waar bijna niks meer door zou kunnen. Het blijft jammer dat Willems zich niet verder heeft ontwikkeld en dat Karsdorp een heel seizoen gebleseerd is. Wat een backs zou je dan hebben. Hopelijk komt dat allemaal nog. En Depay begint zich nu heerijk te ontwikkelen.

28 mei 2018 om 13:03

Het is geen rare stap, Inter zal altijd groter zijn dan Lazio ( wat overigens gewoon een mooi club is ) echter heeft Inter veel meer aanzien. Ik hoop voor Lazio dat ze een waardige vervanger halen

Toch bijzonder als je je bedenkt dat er toen hij net doorbrak bij Feyenoord en op hetzelfde moment Veltman doorbrak bij ajax er een discussie gaande was wie van beiden het meest talentvol was.
Een paar jaar later is de Vrij een van de beste en meest begeerde verdedigers ter wereld en loopt Veltman nog te stuntelen bij ajax.

28 mei 2018 om 13:27

Naja vond de Vrij altijd al beter. Het hielp ook dat hij Koeman als coach has toendertijd.

30 mei 2018 om 07:47

Die discussie kwam voornamelijk van Ajax supporters. Ik kan mij zelfs herinneren dat veel Ajax supporters tijdens het WK riepen hoe matig de Vrij was en dat Veltman er perse in moest. Ik zag aan alles dat de Vrij beter was dus dan is het mooi wanneer het zo uitkomt.

Afgelopen decennia waren vooral onze spitsen in trek. Nu zijn het juist onze verdedigers die erg in trek zijn.

Ik hoop dat dit iets moois gaat worden in Oranje.

Jammer dat mensen Inter beoordelen op de afgelopen jaren, Clubs als Inter komen altijd terug, Italië heeft weer 4 CL plekken en dat helpt ook. De Vrij heeft een goede stap gemaakt, Inter heeft geld en door de CL kunnen ze meer uitgeven waardoor ze alleen maar zullen groeien

28 mei 2018 om 13:17

@juventuspuglia: proef ik daar een beetje de behoefte aan een serieuze concurrent voor Juve? Fijn, die titels. Toch? Ook al snap ik dat een serie A-kijker liever heeft dat zijn competitie als goed en spannend in de boeken komt. In dat kader bracht de competitie veel spektakel dit jaar met o.a. Juventus - Napoli en Lazio - Inter.

On-topic: goede zet van Inter. De Vrij past in het spel van Inter en het is goed dat niet alle toppers naar Juventus gaan.

28 mei 2018 om 14:06

Ja ik mis wel die ouden tijden ja en voor Italië is het ook gewoon goed als AC Milan en Inter weer op het oude niveau komen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren