Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer onaangedaan: 'Plezier beste graadmeter'

Laatste update:
/

De uitschakeling tegen Rapid Wien in de voorronde van de Champions League heeft geen zware sporen nagelaten bij Frank de Boer. Uiteraard baalt de Ajax-coach als een stekker van het feit dat zijn elftal de groepsfase misloopt, maar hij probeert vooruit te kijken. De kritiek in de media laat De Boer dan ook gemakkelijk van zich afglijden.

De oefenmeester zegt het wel terecht te vinden dat hij de afgelopen week onder vuur lag in de landelijke pers. “Dat is terecht bij een club als Ajax en dat voel ik niet als speciale druk”, reageert hij op Ajax TV. “Ik wil als mens zo snel mogelijk dingen herstellen en dat was deze keer niet anders. Maar ik ga nog steeds met plezier naar mijn werk en dat is de belangrijkste graadmeter.”

Eerder verklaarde hij al dat het behalen van de halve finale van de Europa League de nieuwe doelstelling is voor zijn elftal. Daartoe moet Ajax wel eerst de laatste voorronde overleven. Het Tsjechische Jablonec is daarin de tegenstander. “Ik vind er niks aan om te zeggen dat ik hoop om in de groepsfase te komen”, is De Boer optimistisch gestemd over dat tweeluik.

Zie jij Ajax tot de laatste vier in de Europa League reiken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat dit team wel sterk genoeg kan worden om de laatste 8 te bereiken. Het is nu een kwestie van op elkaar ingespeeld raken, want ik geloof er heilig in dat jongens als sinkgraven, gudelj dijks en tete dit team veel sterker maken dan vorig seizoen

11 augustus 2015 om 15:03

Heilig is een groot woord. Ik hoop dat je gelijk hebt.

11 augustus 2015 om 15:05

Op papier zou dit misschien kunnen maar in de praktijk zeker niet
Na alle debacles de afgelopen jaren moet je nu gewoon even je mond houden als Ajacied vind ik. Ik ben zelf ook Ajacied maar om dit nu zo uit te spreken is echt het domste dat je kan doen als coach.

11 augustus 2015 om 15:13

Hoezo is het dom om dit te zeggen? Wat moet hij dan? "ik hoop dat we het tweeluik tegen Jablonec overleven" zou volgens jou veel beter geweest zijn? Hij heeft gewoon vertrouwen in zijn selectie en dat laat hij zien door deze uitspraak. Niets mis mee. Het is tenslotte een "doelstelling" dus geen schande als je het niet zou halen, het is immers geprobeerd.

11 augustus 2015 om 15:15

@ Xfactor

Nee het is niet dom, het is ambitie en een doelstelling. Je moet doelstellingen zetten en daarnaar streven. Wat is een leven/competitie/beroep zonder doelstelling? Frank de Boer spreekt hard op uit dat hij de halve finale van de EL wilt halen. Wat een goede ambitie is. Tenslotte mag een Ajax niet tevreden zijn met het behalen van een groepsfase EL.

Of het realistisch is, dat is de vraag. Persoonlijk geloof ik dat we serieus een uitgebalanceerde selectie hebben in zowel kwaliteit, kwantiteit, talent en ervaring. Dus ik geloof serieus dat het mogelijk moet zijn.

11 augustus 2015 om 15:29

Een reeele doelstelling... ons eerst zien te plaatsen en dan de groepsfase overleven... Waarop is de halve finale plaats gebasseerd dan? Alle voorgaande jaren lag je er al veel eerder uit! Met betere selecties zelfs...

Als je het na de groepsfase roept kan ik er nog mee leven maar zo kort na het Drama tegen Rapid Wien moet je gewoon je mond houden en doorgaan met schamen voor zo'n wanprestatie

11 augustus 2015 om 15:30

Rare Ajacied ben je dan, welke Ajacied houd er nou zijn mond? Geloof er ook niet veel van eigenlijk. Welke dabacles ook? 4 kampioenschappen op rij? 2 jaar geleden daar een slechte beslissing van de scheidsrechter niet de groepsfase doorkomen ten kosten van AC Milan?

Vorig jaar was slecht, ja. Maar er staat nu op 3 posities achterin een verbetering, het middenveld beschikt over meer dan 3 jongens die een basisplaats verdienen en met Milik en el Ghazi staan er voorin jongens met grote (maar instabiele) klasse.

Frank ziet dit ook en als deze jongens ingespeeld raken, vind ik het geen onrealistische uitspraak. Ajax moet niet als doelstelling hebben de groepsfase van de EL te halen..

11 augustus 2015 om 15:34

Debacles tegen Steau en Red Bull vergeten? Ik snap niet dat je nu met zo'n doelstelling komt terwijl het drama tegen Rapid Wien nog zo vers is... dat gaat er bij mij gewoon niet in. Ik ben er gewoon nog gefrustreerd over dat je een dergelijke goede uitgangspositie thuis nog zo weggeeft. Elke keer weer ga ik vol goede moed/hoop erheen en jaar op jaar wordt je tegen zulke zwakke tegenstanders teleurgesteld.

Milaan hadden we moeten winnen maar uit speel je tegen 10 man en win je ook niet en volgens mij verloren we uit ook van een Celtic dat een waardeloos team heeft. Thuis hebben we dus tegen Milaan onterecht punten verloren maar er waren meer wedstrijden waarin we het goed hadden kunnen maken

11 augustus 2015 om 15:36

Jij vond Boilessen en van Rhijn beter? El Ghazi, Klaassen, Milik en Bazoer niet een jaar verder? Riedewald geen beter Lcv? Serero liever dan Sinkgraven of Gudelj?

Ajax is beter dan vorig seizoen, moet alleen ingespeeld raken. 3 nieuwe verdedigers is geen kattepis. De samenwerking heeft ze genekt tegen Rapid, dat had met Heitinga misschien voorkomen kunnen worden, maar is niet gebeurt.

11 augustus 2015 om 15:40

@ Xfactor

Ja Ajax had gewoon door moeten gaan ten koste van Rapid Wien. Daar kunnen we lang of kort over praten maar het is gewoon zo. Alleen is dat niet de schuld van Frank de Boer. ALs je ziet hoe kinderlijk eenvoudige dingen zijn misgegaan terwijl zelfs de ervaren jongens o het veld stonden dan valt er weinig te verwijten. Desondanks moet je verder gaan, je kan niet nog 3 weken blijven treuren om de uitschakeling aangezien AZ afgelopen weekend alweer op het programma stond. Oftewel doorschakelen en doorpakken en dat is gebeurt.

Al met al zijn alle posities dubbel bezet, zijn we in de breedte als diepte goed genoeg om titelkandidaat te zijn en groepsfase EL te moeten overleven. En dat de Boer uitspreekt om de halve finale te halen is simpelweg ambitie. Tenslotte als hij had gezegd dat ze de groepsfase wilden overleven had de helf thier geschreeuwd dat het het niet ambitieus genoeg is.

11 augustus 2015 om 15:41

Paulurs. Ajax is beter dan vorig seizoen alleen al omdat gudelj erbij is. Maar laten we niet doen alsof het de laatste weken werelds gaat. Er wordt geflatteerd gewonnen van AZ en "kijk uit Europa, hier komen we aan". Na debacles tegen steaua, Rapid, RBS, Kopenhagen, , Sparta praag maar ook gewoon in de CL tegen Apoel uit, Auxerre uit, Celtic uit. Hoe zie je dat in godsnaam voor je als Ajax tegen een valencia of sevilla speelt? Er is werkelijk geen enkel fundament om te denken dat de halve finales of kwartfinales worden gehaald. Een pas op de plaats was gepaster. Dan maar een open deur als "we leven van wedstrijd van wedstrijd" want deze nonchalance wordt lachwekkend.

11 augustus 2015 om 15:45

Ja maar je moet wel realistische doelstellingen hebben, zulke uitspraken komen altijd weer als een boemerang terug op het moment dat je ze niet haalt en de kans dat je het haalt is gewoon heel erg klein.
Als je al een doelstelling wilt noemen dan is overwinteren de enige reële doelstelling.
Je weet immers niet wie je kan loten in een eventuele 2e ronde, kan zomaar Manchester United zijn zoals een paar jaar gelden.
Ajax heb al 18 jaar geen halve finale van een Europees toernooi gespeeld, waarom zouden ze dat nu opeens wel gaan halen?
Ik heb veel liever dat de Boer als doelstelling noemt we gaan eerst weer vermakelijk voetbal spelen waar de mensen weer voor naar het stadion komen.
Als die dat nou is voor elkaar krijgt dan komt de rest vanzelf wel.

11 augustus 2015 om 15:57

Cillessen; Ligeon, van der Hoorn, Moisander, Boilesen; Klaassen, Viergever, Blind; Schöne, Sigthórsson, Kishna

Dit was de opstelling van de wedstrijd tegen AZ in het begin van vorig seizoen.

Blind is vertrokken, Klaassen en Cillessen zijn beter geworden en de rest (op vd Hoorn na) vervangen door betere spelers. Ajax is veel beter dan vorig seizoen, liet goed spel tegen Wolfsburg zien, was tegen Rapid 2 keer de betere maar verliest op slordigheid en de verkeerde centrale verdediger. AZ kun je geflatteerd noemen, maar toch liggen er 3 in het mandje en is het daarna niet meer in gevaar gekomen. Vind wel dat ze AZ in de tweede helft helemaal die shit in hadden moeten schieten, nu was het te behoudend!

Ajax moet niet opeens doen alsof het opeens heel zielig is..

11 augustus 2015 om 16:28

@mentalist: knap van je dat je het negatieve blijft verdedigen... jij blijft positieve uitschieters zien als incident en negatieve uitschieters zien als de maat... Op deze manier kom je niet echt verder in het leven, kan ik je vertellen.
Gelukkig komt het na de groepsfase neer op 2 wedstrijden per ronde... Over 2 wedstrijden hoef je als ploeg niet eens de sterkste te zijn om toch door te gaan (zie Steaua, Rapid, Kopenhagen etc etc). Mocht Ajax zo ver geraken, dan kan Ajax even goed van een Sevilla of Valencia winnen als dat Steaua van Ajax won en Ajax van Mancity won.
Dus: het lijkt me helemaal niet gek om dit als doelstelling te hebben en om hier voor te gaan. Ajax geraakte afgelopen seizoen alweer een ronde verder... wellicht zit het komend seizoen weer mee en komen we weer een ronde verder, of zelfs 2.
"hoop doet leven, pessimisme doet snijden".

12 augustus 2015 om 07:32

@D-Bergkamp Ik geef Frank alle crediet! Neem hem niet veel kwalijk alleen schrik ik van het feit dat tegen Rapid bijvoorbeeld geen enkele vleugelspeler op de bank zat. Een Schone maar dat is een middenvelder. Verder geen vleugelspeler. Neem dan Cerny en Muric mee! Nu waren er gewoon geen serieuze opties op de bank

13 augustus 2015 om 14:06

@mentalist

Het is gewoon wachten op de dagelijkse dosis van mr. negativo.
Ik snap sowieso niet wat jou Ajax fan maakt, je hebt letterlijk geen goed woord over voor je eigen club, een supporter is iemand die zijn club Aanmoedigt (het woord support is steun), het enige wat jij doet is je eigen club uitjouwen, ik snap nogmaals best dat het geen walhalla is maar jij lijkt wel een zure PSV-supporter die elke keer op het Ajax-forum komt kraken...

11 augustus 2015 om 15:18

Misschien als ze geen amateurfouten meer maken en Veltman als wissel zetten dat ze dan de kwartfinale kunnen halen.

11 augustus 2015 om 15:20

Ik heb gisteren die oefenwedstrijd tegen Um Sall zitten kijken en de verdediging met van Rhijn, Heitinga, van der Hoorn en Viergever geeft mij toch een veiliger gevoel. Ik denk dat deze verdediging bij elke Nederlandse (sub)topper niet zou misstaan. Toch heb ook ik wel vertrouwen in Tete, Dijks en Riedewald. Maar om ze allemaal tegelijk voor de leeuwen te gooien is misschien wat veel.

11 augustus 2015 om 15:42

De besloten wedstrijd?

Ik vind dat Tete en Dijks absoluut onomstreden zijn, die hebben de leeuwen aan hun staart getrokken en zijn piepend de Arena uit gerend, wat een klasbakken! Riedewald vind ik het goed doen maar is gewoon nog jong, daar Moet de ervaring van Heitinga naast staan of misschien het fysiek van vd Hoorn. Al zou ik Heitinga en vd Hoorn ook wel eens willen zien, maakt in iedergaval optisch wat meer indruk dan een schoolmeisje en broekie van 18 (die geen verkeerde kop heeft overigens).

11 augustus 2015 om 16:02

Ja die besloten wedstrijd. Was trouwens prachtig om Nouri te aanschouwen, daar gaan we heel snel meer van horen. Ook schone was dreigend.

Tete en Dijks zijn allebei potentiële toppers die het allemaal nog maar moeten bewijzen. Het proces naar volwassenwording zal fouten met zich mee brengen. Geen probleem natuurlijk, maar dan moeten we ook niet met z'n allen klagen als het eens een keer fout gaat zoals tegen Rapid Wien.

11 augustus 2015 om 16:12

Zag inderdaad de samenvatting, daar zag het er goed uit wat Nouri deed! Maar hoe was het team van die ploeg in de eerste helft? Zoals Schone er langs ging, dat heb ik hem nog nooit zien doen, leken net amateurs..

Tete en Dijks hebben zich voor mij bewezen, elke wedstrijd hetzelfde hoge niveau tot nu toe, een niveau ook dat van Rhijn en Boilessen nog nooit gehaald hebben.

Ik ben het volledig eens met de volwassenwording van deze ploeg, 9 nieuwe spelers tov begin vorig seizoen is gewoon veel, ik zie daar alleen geen ruimte voor Veltman, die heeft bewezen dat op deze manier niet te worden. Verhuren of gewoon onderaan de pikorde voor de verandering, laat hem maar eens vechten voor zijn plek..

11 augustus 2015 om 15:10

@ Wallyposta

Men is te kritisch naar mijn idee. Ja we hadden door meoten bekeren tegen Rapid Wien. En daar hebben we serieus ook alle kansen voor gehad alleen maken we het zelf niet af. El Ghazi had moeten spelen. Gudelj had beter moeten schieten en Sinkgraven had hem moeten raken. Dan sta je 4-0 voor en is het game over en zie je ze nooit meer terug. Daar had een ervaren speler als Heitinga niets aan veranderd.

Waar het vorig jaar ontbrak aan vechtlust is in ieder geval gebleken dat tegen Rapid Wien terug komen tot 2-2 de vechtlust in principe goed zit. Kwalitatief zijn we ook zeker beter dan vorig jaar en de selectie is ook meer in balans.

11 augustus 2015 om 15:14

Kritisch of niet AJACIED ben je daar kies je niet voor! WIJ ZIJN AJAX en uiteraard ook mens! Dinsdag is geweest op naar de volgende wedstrijd!

11 augustus 2015 om 15:15

@ bergkamp: Ik weet het allemaal. Het probleem is dat ik bij Ajax dezelfde dingen structureel fout zie gaan. Toen de 2-2 viel dacht ik; ik ga niet mee juichen want straks gaat het weer fout. En ja hoor, de 2-3 valt. Het is gewoon pijnlijk

11 augustus 2015 om 15:22

@ Memadam. Ja joh. Rustig aan. Ik merk dat je helemaal aan het hyperventileren bent.

11 augustus 2015 om 15:26

@WallyPosta,
Das makkelijk lullen achteraf. Had je afgelopen zondag hetzelfde gevoel bij Az Ajax? Toen gebeurde het namelijk niet.

Ben het verder volledig eens met D-Bergkamp. Ook in de wedstrijd tegen AZ zag je Ajax echt knokken voor meer, ook bij een 3-0 stand. Dat is een heel groot verschil met vorig seizoen. Beetje vertrouwen houden, dit Ajax komt echt wel goed.

11 augustus 2015 om 15:34

Ik hoop dat jullie gelijk hebben. Nederlandse competitie doen ze het ook altijd wel redelijk goed. Heb het meer over Ajax in Europa. Dat is gewoon teleurstellend. Het is goed. Wij zijn ajax wij zijn de beste. Komt allemaal vast goed!!!

11 augustus 2015 om 15:37

@ Wallyposta

Normaliter is AZ uit altijd één van de lastigste tegenstanders die we hebben. Als je dan ziet hoe hard men er voor werkt en dat AZ over de gehele wedstrijd maar 1 schot tussen de palen heeft gecreeerd doet mij dat hoop geven. De nederlandse competitie was vorig jaar ook heel erg moeilijk omdat het elftal verre van in balans was.

De eerste wedstrijd tegen Rapid Wien loop je er 30 minuten volledig over heen.
De tweede wedstrijd tegen Rapid Wien zie je een grote vechtlust
De wedstrijd tegen AZ zie je goede goals en een harde werklust.
Oftewel alle facetten zijn aanwezig, nu is het de taak en tijd om dat gecombineerd te krijgen.

11 augustus 2015 om 15:43

D-Bergkamp, ik snap je helemaal. We gaan het zien. Tegen AZ hadden ze het inderdaad al veel beter gedaan. Goed dat je het zo positief inziet

11 augustus 2015 om 15:09

Haters.....man ga toch fietsen. Laatste 4 gaat hem echt niet worden, hooguit eerste 8. Ajax talenten worden de laatste jaren chronisch overhyped. Lukoki, ebicilio, ozbitz etc. Hadden ook allemaal zulke "potentie". Met potentie koop je niks, Ajax is gewoon te jong en ongebalaseert als elftal om hoge ogen te gooien in Europa

11 augustus 2015 om 15:12

@ Catalunya11

Ozbiliz had wel degelijk potentie en dat heeft hij na Ajax ook laten zien. Ajax heeft hem toen laten gaan omdat hij 2,5 jaar achter eenvolgend geblesseerd was aan beiden knieen. Op een gegeven moment moet je dan een beslissing nemen. Ebecillio en Lukoki hebben nooit te boek gestaan als grote talenten.

Ajax is te jong en ongebalanceerd om hoge ogen te gooien in Europa. Volledig waar. Maar Ajax gaat geen spelers halen van 10 miljoen wat bizarre risico's zouden zijn.

11 augustus 2015 om 16:34

@cataluny11: Wellicht is eerste 4 te hoog gegrepen... maar dat zeiden ze bij Dnipropetrovs ook afgelopen seizoen... en zij stonden uiteindelijk in de finale. Feyenoord (de laatste Uefa Cup winnaar dacht van te voren ook niet dat ze de finale zouden halen en winnen...toch wonnen ze hem).
Het nadeel van een opleidingsclub is dat er meer talenten mislukken, dan dat er talenten slagen... Het gros van de Ajacieden bereikt het eerste niet eens.. en van degenen die debuteren, kun je nooit zeker zijn dat ze allemaal slagen... Dat zijn de talenten die mits ze stappen maken blijvertjes kunnen worden (de Sa, Lukoki, Hose etc)... maar dat hangt dus van meerdere factoren af.
Gelukkig kan Ajax ook terugkijken op Eriksen, Vertonghen, Blind, Alderweireld, Vermaelen, Steek, Vermeer, Vdwiel en Anita, die allemaal het 1e haalde, basisspeler werden en Ajax naar een hoger niveau hebben gebracht.

Leuk en aardig dat hij steeds andere doelstellingen opnoemt, maar in ware heeft hij al gefaald met het niet bereiken van de championsleague. too bad voor hem

11 augustus 2015 om 15:27

Dus je mag een doelstelling pas uitspreken volgens jou als je het al gehaald hebt?

11 augustus 2015 om 15:38

Dat zegt hij toch niet of wel? Doelstelling niet gehaald. Punt uit. Kan je wel alles recht lullen wat krom is.

11 augustus 2015 om 16:05

Hij zegt toch niet dat de doelstelling gehaald is, of wel?

11 augustus 2015 om 16:08

@ Wallyposta

Precies, bij Ajax zijn ze er een ster in om alles recht te lullen wat krom is, mijn aller laatste hoop is dat de raad van commissarissen (in dit geval via Ling) heel dicht op de Bergkamp, de Boer en Overmars gaan zitten zodat zij eens stoppen met het afwijken van het oorspronkelijke ingezette beleid waar nog weinig van over is.

11 augustus 2015 om 16:09

Nee maar dat zeggen wij wel! Als je een doelstelling uitspreekt. Dan haal je hem of haal je hem niet. Het is toch geen hogere wiskunde of wel?

11 augustus 2015 om 16:37

@wallyposta: en als je een doelstelling niet haalt, mag je dan geen nieuwe doelstelling hebben? Dat is gek... dat zou betekenen dat je nooit een inschattingsfout mag maken...

11 augustus 2015 om 17:16

Dat staat ook nergens. Doelstelling niet gehaald!!!!!!!! Bla bla bla

Ik blijf heel positief over ons Ajax!
Een talentvolle voorhoede, middenveld en achterhoede met als echte supertalenten Bazoer en Riedewald. De rest komt er ook allemaal wel! Talent druipt er bij iedere speler vanaf. Dan heb je met Gudelj op het middenveld toch die grote sterke beer die toch ook nog relatief jong is. Hetzelfde geld voor Dijks. Die brengen ook nog eens wat kracht in het team. Dan zou ik toch liever Heitinga nog op CV in de basis zien en dan word dit een heel mooi seizoen. En vergeet niet wanneer dit team bij elkaar blijft (en dit zijn allemaal verstandige jongens) word het team elk jaar beter en beter.

11 augustus 2015 om 15:17

@ Onside

Persoonlijk vind ik het raar dat niemand El Ghazi tot de toptalenten benoemd. Vorig jaar topscoorder van de voorbereiding en in de gehele competitie gewoon bij 19 doelpunten betrokken geweest. Was na Depay de beste flank speler van de eredivisie en heeft afgelopen seizoen betere statistieken behaald dan Depay op vergelijkbare leeftijd.

En voorlopig gaat hij nu ook weer aardig van start.

11 augustus 2015 om 16:39

@D-Bergkamp: ik denk dat velen niet doorhebben dat El Ghazi dit seizoen wat minder in vorm was doordat hij meedeed aan de Ramadan (hetgeen hem verzwakte uiteraard). Vervolgens zagen ze een El Ghazi die nog niet de oude was (degene die bij 19 goals betrokken was) en daarop vormen zij hun mening (in dezelfde lijn als: Ajax verliest van Rapid, dus ze hebben niks meer te zoeken in Europa... en vervolgens na AZ: Ajax is samen met psv kampioenskandidaat... kortom: het is maar net hoe de wind staat).

wat een walgelijke vent is dit zeg bah word kotsmisselijk van zijn interviews alleen maar dingen zeggen wat in zijn voordeel zijn,hij heeft nooit wat gedaan het ligt nooit aan hem werkelijk ongelofelijk,altijd verongelijkt enz enz kan niet wachten op zijn ontslag

11 augustus 2015 om 15:14

Het zegt dat de kritiek terecht is, maar dat hij het van zich af laat glijden en positief vooruit kijkt. Weet niet wat daar zo walgelijk aan is?

Haha. Ik vind wel mooi. Zeggen dat je de halve finale van de EL wil halen, omdat er anders niks aan is. En ach, als Dnipro de finale kan halen. Waarom dan niet? Ajax liet zich onnodig uitschakelen door die lui. Dat gezegd hebbende. Dat overkomt Ajax wel vaker....

Dat is inderdaad het belangrijkste dat hij met plezier naar zijn werk gaat. Dat er weinig supporters met plezier op de tribune zitten is bijzaak!

Eigenlijk heeft hij (of sommige spelers) gefaald. En de laatste 4 is leuk, maar ligt ook weer aan de loting. Zolang er topteams meedoen aan de EL blijft het lastig. Dus is het afwachten hoe snel de jonkies stappen maken. Veltman heeft al laten zien nog steeds zelfde fouten te maken. Tete is vooralsnog beter dan van Rhijn, Dijks tot nu beter dan Boilesen, maar houden ze dat 40 wedstrijden vol?

En ja hoor ze denken weer dat ze geplaatst zijn. Win eerst van die Tsjechen!

Ik heb er vertrouwen in, erg veel talent en met gudelj erbij gaat het lukken!

Waarom zou het niet kunnen als zelfs Dnjepr de finale kan halen kan Ajax dat oook

11 augustus 2015 om 16:20

Omdat Dnjepr gewoon heel zakelijk speelde... En Ajax en niet zakelijk en niet attractief speelt. Dat eerste heeft met jeugdigheid te maken.

Dnjepr had gewoon een paar beren achterin staan. Die Douglas zou ik bang van worden als ik die in een steeg tegen kom. Veltman lach ik uit....

En Konoplyanka was iedere wedstrijd dreigend... El Ghazi is dat in Europa nog niet 1x geweest!

Daarom kan dat niet... aldus een Ajacied!

Ben het niet helemaal met je eens Ajax is dit jaar echt wel verder dan vorig jaar

Zo mag ik het graag horen, Frank!
Je niet laten leiden door de media en alles er omheen maar gewoon je eigen koers blijven varen.
En met een beetje mazzel (wat ze de laatste jaren nou niet echt gehad hebben in Europa) en gunstige loting kan het nog weleens uitkomen ook.
Hopelijk krijgen ze op papier wat zwaardere tegenstanders, daar hebben ze de afgelopen jaren het beste tegen gespeeld. PSG thuis, Mancity thuis, Manutd uit, Barca thuis, Real thuis)

Dan mogen ze zich aardig gaan versterken als ze halve finale willen halen. Komt Zlatan ofzo? Ik denk dat Ajax eerst aan de bak moet tegen Jablonec.
De Groepfase zal ook geen makkie worden. Ook de groepshoofd kan Fenerbache, Fiorentina en Southampton tegen komen in de poule.
Die teams zie ik eerder de halve finale halen en ben ik Dortmund nog vergeten + de afvallers van de Champions League. Maar als het lukt zou het geweldig zijn! Als PSV dan ook nog overwintert in de Champions League en AZ komt ook ver, dan is Nederland voorlopig uit de zorgen.
Van FC Groningen verwacht ik ook nog wel wat. Maar eerst zien en dan geloven. Rapid 'zouden we ook wel even doen'.

Dat er nog zoveel mensen ja kiezen. Bij de laatste 4 zitten meestal gewoon CL Waardige ploegen. De kwart finale lijkt mij wat meer realistischer. Dat zou ook al een knappe prestatie zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren