Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer laat Kishna op de bank met oog op transfer

Laatste update:

Ricardo Kishna lijkt voor een transfer te staan. Trainer Frank de Boer bevestigde vrijdagavond na de oefenwedstrijd tegen VfL Wolfsburg (1-1) dat hij de aanvaller geen speelminuten heeft gegeven omdat Kishna Ajax naar alle waarschijnlijkheid gaat verlaten.

/

“Er zit waarheid in de geruchten, want het klopt dat er wat speelt met Lazio. Misschien kan hij daar dit weekeinde even gaan kijken. Ik heb hem daarom ook laten weten dat ik geen risico met hem wilde nemen tegen Wolfsburg. Alleen als de nood aan de man was, zou hij in actie kunnen komen”, zei De Boer in gesprek met FOX Sports.

Volgens De Telegraaf heeft Lazio drie miljoen euro plus een doorverkooppercentage van tien procent over voor de twintigjarige Kishna. De linkspoot heeft nog een contract voor één jaar, maar de Amsterdammers kunnen die verbintenis door een eenzijdige optie openbreken. Kishna speelt sinds de zomer van 2010 voor Ajax en kwam in 47 officiële wedstrijden tot 7 doelpunten en 13 assists.

Is Lazio een geschikte club voor Ricardo Kishna?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heel jammer dit. Wat mij betreft de beste buitenspeler van ajax, maar helaas wel een mentaliteitsprobleem. Jammer dat die dit niet heeft kunnen omzetten.

17 juli 2015 om 21:43

Apson92. Veruit de minste buitenspeler van Ajax. Mentaliteit is nou eenmaal ook 1 van de kwaliteiten waarover je moet beschikken in het topvoetbal, en daar beschikt deze jongen duidelijk totaal niet over. 1 goede actie per maand is qua voetbalkwaliteiten overigens ook niet zo heel indrukwekkend. Nee geef mij maar Fischer en El Ghazi (waren vandaag overigens niet zo overtuigend).

17 juli 2015 om 21:50

El ghazi en fischer werken harder ja en hebben een beter mentaliteit. Kishna is vergelijkbaar met elghazi alleen is kishna ook nog eens verfijnder. En daarbij ben ik absoluut geen fan van fischer. Loopt vaak als een kip zonder kop op zn man af en lijdt vaak balverlies.

17 juli 2015 om 21:56

En is super blessure gevoelig, ik zou eerder voor kishna kiezen.

17 juli 2015 om 21:57

Kishna is de slimste van alle buitenspelers bij Ajax. Dan bedoel ik qua voetbalintelligentie. Hoe en wanneer de voorzet moet komen. Wanneer de actie maken. Zo iemand moet rijpen en eigenlijk zou dat dit jaar moeten gebruren

17 juli 2015 om 22:03

@fcb

Waar haalt iedereen toch vandaan dat Fischer bijzonder blessure gevoelig is? Hij is door de medische staf verkeerd gediagnoseerd, is onder de druk van De Boer toen weer te snel ingezet en daardoor voor een tweede keer langdurig geblesseerd geraakt, hij heeft helemaal geen blessurerijk verleden en is ook helemaal geen fragiele speler, hij kan best incasseren zonder geblesseerd te raken.. Kortom KUL Verhaal

17 juli 2015 om 22:05

Mentaliteit, mentaliteit, mentaliteit. Kishna sport zelf veel extra, wil een plan en leeft volgens een strict dieet. Triest dat dit soort jongetjes als eerste worden aangepakt als het minder gaat. We zijn toch Feyenoord niet! Die juichen Elvis Manu toe omdat hij blijft gaan. Dat doen wij in mindere mate met El Ghazi en Fischer terwijl Kishna een betere speler is en leuker is om naar te kijken. Alleen omdat zijn ondergrens nog laag ligt word hij aangepakt. Ik hoop dat hij blijft hij is een potentiele wereldster, kijk eens wat voor technische vaardigheden hij heeft! Trek zijn ondergrens omhoog ga met hem aan de slag maak hem sterker en leer hem koppen zoals El Ghazi en je hebt een nieuwe topspits met een eigen identiteit.

17 juli 2015 om 22:10

Nee Suarez 7, dat hij een slechte naam heeft is te danken aan zijn zaakwaarnemer en dat Kishna geen enkele moeite neemt om de uitspraken van zijn zaakwaarnemer te nuanceren danwel tegen te spreken.

Daarnaast speelt hij ook niet echt goed, maar dat kan hem nog vergeven worden omdat hij jong is.

17 juli 2015 om 22:12

Die tijd geeft ie zichzelf dus niet. Vind ik niet heel erg slim?

17 juli 2015 om 23:03

@apson92, 'verfijnder' is idd het goeie woord! Dit vind ik ook een heel groot verlies voor Ajax. In ieder geval IN POTENTIE de beste buitenspeler van Ajax

18 juli 2015 om 00:49

Vertrouwen is iets dat moet verdienen en juist daarin is Kishna te wisselvallig. Het ene moment doet hij dingen waarvoor je het stadion in komt en het andere moment is hij totaal onzichtbaar en juist dat maakt het dat hij nog steeds een talent is die nog moet groeien. Ik weet niet wat Raiola hem allemaal toegefluisterd heeft en welke gouden bergen Kishna in het vooruitzicht is gesteld maar tussenstappen overslaan is alleen weggelegd voor de hele grote zoals b.v. Messi en Ronaldo

18 juli 2015 om 01:01

Ik geloof ook inderdaad best dat de Boer een best grote rol in dit verhaal gespeeld kan hebben. De Boer kan totaal niet omgaan met spelers met een beetje personality en daar ontbeerde het Ajax de laatste jaren ook aan. Hij heeft het liefst allemaal ja-knikkende ideale schoonzonen hebben heb ik zo het gevoel. Raiola nam het slechts op voor zijn client toen met dat voorval van de warming-up. Kishna is zeker weten de beste voetballer op de flanken bij Ajax en met een beetje goede begeleiding kan hij zeker een goede speler worden. Deze jongen heeft meer talent dan El-Ghazi en Fischer.

18 juli 2015 om 01:04

@patiã«nt4life

In potentie beter dan Muric en Cerny? Die jongen loopt nu een aantal voor op de genoemde twee, en ik vind dat hij niet al te vaak overtuigd. Hij heeft briljante acties en zoals hierboven staat aangegeven heeft hij voldoende voetbalintelligentie, maar als je al niet met tegenslagen (slechte vorm, niet opgesteld worden of het publiek tegen je krijgen na keer op keer een mislukte actie/vervelende zakenwaarnemer) kan omgaan...

18 juli 2015 om 01:05

@lukaronaldo7

En al die ideale schoonzonen hebben de Boer geen succes gebracht?
Daarnaast begint Raiola direct te zeiken wanneer zijn cliënten niet worden opgesteld....

18 juli 2015 om 02:48

Als iemand 1 keer een grote blessure heeft gehad betekent toch niet gelijk dat hij blessuregevoelig is

18 juli 2015 om 03:56

De kwaliteiten heeft hij. In potentie mss wel de beste buitenspeler van Ajax. Het mentaliteitsprobleem ligt voor een deel ook bij Ajax zelf. Ik heb gewoon het gevoel dat er nog zo veel meer in zit voor beide partijen.

18 juli 2015 om 04:40

Bij 20 goals in 47 wedstrijden betrokken zijn.. En dan in jouw ogen de slechtste? Denk dat geen 1 buitenspeler de afgelopen jaren die cijfers kan weerleggen.. Ik ben ook geen hele grote fan van em maar de cijfers spreken wel in zijn voordeel .. Jammer dat zon ventje dan weer bij mino loopt die maakt en ook alleen maar gek ..

18 juli 2015 om 05:55

Hij wil toch zelf weg? Ze hem gewoon de aanbieding gedaan hoor. Kishna geeft zelf gewoon aan zekerheid en speeltijd te willen.

17 juli 2015 om 22:26

Misschien niet de beste, maar wel de meest getalenteerde. Heeft echt een geweldige actie in huis en heeft een prachtige techniek. Alleen die mentaliteit is zeer jammer, genot om naar te kijken.

17 juli 2015 om 23:03

Ik zie hem nog voor me, 1 op 1 met Alves die verkeerd stond, zeeen van ruimte.. En hij durfde geen actie te maken. Hij heeft 2,3 wedstrijden geniale dingen laten zien, maar verder was het vooral pover.

18 juli 2015 om 00:22

Tegen Barça leek hij inderdaad nogal bang, maar hij kan zoveel met die bal, hij beseft het zelf denk ik niet eens.

18 juli 2015 om 01:02

Geef die jongen dan een break. Een jonge onzekere voetballer van Ajax die maar eventjes een wereldspeler als Alves voorbij moet gaan, toe maar.

18 juli 2015 om 01:10

@lukaronaldo7

Tegern D. Alves mag je best een keer haperen. Maar tegen backs (met alle respect) van Nac, Dordrecht, Excelsior, Willem II, Heereveen mag je best wat vaker een actie maken die lukt.

Dit geldt bij Ajax (afgelopen seizoen) echter niet alleen voor Kishna

18 juli 2015 om 10:58

Kishna is helemaal niet zo goed als mensen nu insinueren. Je kunt hem na 1 mislukte actie meteen wel wisselen want daarna durft hij niets meer. Heeft best veel techniek en een leuke voorzet maar dan moet je wel vaker je man voorbij en dat doet hij nauwelijks.

Hij heeft afgelopen seizoen voldoende vertrouwen gehad en hoefde ook niet weg maar daar denkt zijn zaakwaarnemer anders over en Kishna heeft niet echt een eigen mening lijkt het wel.

19 juli 2015 om 13:18

Dat je er niet in slaagt, dat kan gebeuren. Maar hij heeft vaak wedstrijden gehad dat hij helemaal niet eens durfde om zijn man op te zoeken. Tegen Barca werd hij terecht tijdens de rust gewisseld. Kishna heeft enorm veel talent, maar wat heb je aan een buitenspeler met veel kwalitieit die zichzelf zo enorm beperkt dat hij vergelijkbaar wordt qua rendement als een ebicilio in sommige wedstrijden.

17 juli 2015 om 22:26

Op basis van wat is hij de beste?
Omdat hij in totaal een uur goed heeft gespeeld?
Hij heeft talent dat zeker.

17 juli 2015 om 23:24

Is al slecht genoeg dat iemand met dat matige talent en slechte mentaliteit de beste buitenspeler van ajax wordt genoemd... hehehehe

18 juli 2015 om 00:24

Helemaal gelijk. Zo'n onderschatte voetballer. Die arrogante mentaliteit van hem wordt in NL helaas niet gewaardeerd. Zo zonde. Ik hoop dat hij echt de pannen van het dak speelt bij Lazio.

18 juli 2015 om 00:35

Kishna is ongelofelijk getalenteerd, volgens mij veel meer dan El Ghazi en Fisher, dat is duidelijk te zien, maar die verdomde Riola maakt hem helemaal gek. En daarbij is zijn mentaliteit niet helemaal top. Soms lijkt hij te denken dat hij al een ster is en dat is hij nog lang niet. Zo gaat hij ook falen bij Lazio. Echt jammer.

18 juli 2015 om 01:26

Wat is zijn mentaliteitsprobleem? Er is niks mis met zijn mentaliteit en de wil om te slagen. Omdat Raiola toevallig zijn zaakwaarnemer is, heeft hij een mentaliteitsprobleem? Omdat Frank de Boer en hij geen klik hebben en hij voor zichzelf opkomt, daarom heeft hij een mentaliteitsprobleem?

Ik lees heel veel onzin en voornamelijk gebaseerd op vooroordelen. Kishna heeft gelijk. Gewoon wegwezen bij Ajax. Ook al mislukt zijn avontuur, dan nog heeft hij gewoon goed gehandeld. Hij kiest voor zichzelf.

18 juli 2015 om 07:18

Stua nee hij kiest juist niet voor zichzelf. Als hij dat wel zou doen zou hij ervalles aan doen om als beste onomstreden speler van Ajax weg te gaan en dat gebeurt nu niet. Ofdat fdb wel of niet goed kan omgaan met dit soort spelers is niet relevant, hij moet bij zichzelf te raden gaan. Hij is 20 jaar heeft nog geen fuck gepresteerd dan moet je nuet zeiken maar bikkelen laat maar zien waarom je zo grite mond hebt!

18 juli 2015 om 10:55

Neen, dat is in jouw ogen, de beste manier!
En als je niet met je coach kan opschieten, dan zal het nooit een goede samenwerking worden. Als je niet lekker in je vel zit, dan kan je ook nooit maximaal presteren. En al die verzonnen verhalen, dat hij zekerheid wilt wat speeltijd betreft, slaan nergens op.

En hoezo is hij aan het zeiken? Omdat jij vindt, dat hij maar gewoon bij Ajax moet blijven, daarom is hij aan het zeiken?

Hij heeft gewoon helemaal gelijk, hij kiest voor zichzelf en niet voor Ajax of Frank de Boer.

bye bye Kishna... toch jammer, houd toch wel van zijn stijl, maar ja...

Ik vind Kishna meer Sturm Graz of Wigan Athletic materiaal. Of zeg ik nou iets geks ?

17 juli 2015 om 21:54

Ja dan zeg je iets geks.
Ik denk dat iedereen wel kon zien dat hij veel talent heeft en dat hij met de juiste mentaliteit en begeleiding een top speler kan worden

Heeft een aantal leuke dingen laten zien, maar komt op mij over alsof hij al zich al bewezen heeft. Kan het mis hebben, maar geloof dat hij bij Ajax ook geen meerwaarde heeft. Behalve tegen de wat kleinere clubs uit de eredivisie.

Zou het ook jammer vinden. Het hele team draaide niet echt lekker vorig jaar maar je kunt wel zien dat deze jongen kan voetballen. Jammer dat spelers misschien mede door zaakwaarnemers zo vroeg een club moeten verlaten zonder echt doorgebroken te zijn.

Ik vind het aan de ene kant echt zonde dat hij weg gaat. Toch een onberekenbare buitenspeler die erg goed had kunnen worden bij Ajax.
Aan de andere kant kun je iemand met zo'n slappe mentaliteit maar beter kwijt zijn.. Zelden zo'n zwakke ruggengraat gezien als wat deze man tentoonstelt. Zonde van het talent.

Paar acties waren mooi van hem maar voor de rest toch erg weinig laten. Daarbij opgeteld dat zijn mentaliteit niet top is. Snap ik wel dat hij mag vetrekken. Speelt vaak wedstrijden waarin je ziet dat hij er weinig zin heeft. Kan ook met frustratie richting Ajax en de staf zijn maar. Maar het is voor beide partijen beter

Gewoon lekker weggegaan. Als je je belangen laat behartigen door een figuur als Raiola zegt dat veel over jezelf. Ook zou ik me iets loyaler opstellen naar mijn werkgever als die maandenlang je revalidatie heeft betaald/geregeld. Buiten dat heeft hij sporadisch laten zien aardig te kunnen voetballen. Ik denk dat hier weinig aan verloren gaat, gaat met zo'n instelling nooit de top halen.

Echt jammer dit, ik had hem echt graag nog 2-3 jaar bij Ajax willen zien.

Ik denk dat als De Boer Kishna iets anders had behandeld dat hij wel zou willen blijven. Dit ligt nl. niet enkel aan Kishna en zijn mentaliteit/manier van denken (en Raiola) maar ook aan De Boer die niet kan om gaan met bepaalde jongens.

17 juli 2015 om 22:32

@medelin
Hij heeft absoluut het meeste talent van de buitenspelers bij Ajax. El Ghazi is erg voorspelbaar en Fischer win je de oorlog niet mee denk ik. Kishna kon nog wel wat verassing brengen. Helaas kan De Boer zoals je zegt niet met wat moeilijkere jongens om gaan. Want dat Kishna een vervelend ventje is, ben ik het 100% mee eens. Toen ik zijn eerste interview zag, moest ik al kotsen van deze jongen. Maar ja neemt niet weg dat ik hem wel de beste buiten speler vond

17 juli 2015 om 23:22

Erg voorspelbaar is El Ghazi nou ook weer niet, we hebben het hier niet over Luciano Narsingh die louter buitenom kan gaan. Maar hij heeft niet de ongrijpbaarheid die Kishna af en toe heeft.

Kishna is onvoorspelbaar, maar dat geld helaas ook in negatieve zin. Wanneer hij het op zijn heupen krijgt is hij een ware plaag voor verdedigers. Probleem is alleen dat hij in het overgrote deel van de wedstrijden helemaal niet op zijn heupen krijgt. Het gevolg is daarom ook dat hij veel wedstrijden weinig toevoegt. Zijn rendement is veel te laag, helemaal als je kijkt naar El Ghazi en Fischer.

Natuurlijk is het doodzonde dat De Boer niet de juiste trainer is voor Kishna. Hadden we een Martin Jol als trainer, had je een kans dat hij enkele jaren zou zijn gebleven en zou uitgroeien tot een van de beste voetballers van de Eredivisie. Maar goed, dan hadden we waarschijnlijk ook een boel spelers kunnen afschrijven die er dankzij De Boer wel gekomen zijn.

Met dank aan Raiola en De Boer en ook zijn eigen mentaliteit hebben we nooit de ware Kishna kunnen zien. Erg zonde want hij gold eerst als het grootste Ajax talent. In Italië gaat het nog lastiger voor hem worden om door te breken met die ijzersterke verdedigers daar.

Godver, de potentie in Kishna is zo groot en ik hoop zo dat hij voor zijn kansen gaat. De Boer is een type die een speler dan liever laat weggaan dan dat ze proberen er wat van te maken en dat respecteer ik, maar ik zie hem echt niet graag gaan.

17 juli 2015 om 21:55

Als Kishna echt zo goed is als hij zelf vindt moet ie dat eens laten zien. Hij moet gewoon zorgen dat de Boer niet om hem heen kan, zoals bijv Tete doet. Maar Kishna kiest er voor de handdoek te gooien. Ook prima maar geef daar de Boer de schuld niet van. Dit bevestigt alleen maar dat de Boer het goed gezien heeft en hij het karakter ontbeert om een topvoetballer te zijn/worden.

18 juli 2015 om 00:17

De Boer probeert het toch? Kishna heeft afgelopen seizoen maar liefst 36 wedstrijden mogen spelen. Het is niet de Boer die hem geen kans geeft, het is zijn zaakwaarnemer die hem zo snel mogelijk wil verkopen in Italie. Daar brengt hij al zijn jonge klanten vroeg naar toe, is al jaren zo.

waar komt dat idee vandaan dat de boer niet met " lastig" jongens om kan gaan? vanwege el hamdoui? als hij een ding goed heeft gezien is het dat dat een dweil van een gozer is. iedere club heeft hem weggestuurd, zelfs az was ondanks zijn goals blij dat ze van hem verlost waren. ook met kishna vind ik het makkelijk gezegd. heeft hij echt aangetoond dat frank de boer niet om hem heen kan? ruggengraat van een vis als je je zo makkelijk aan de kant laat schuiven.

Ongelooflijk. Ricardo Kishna is een speler die een camouflage zou moeten zijn voor Ajax. Eigenzinnig en brutaal maar ook talentvol en ambitieus. Ik hoor veel mensen hier praten over mentaliteit. Kishna zit vaak in de sportschool en heeft juist aangedrongen op extra trainingen met Bergkamp. Hij wil een plan hebben en is gretig. Deze jongen kan de absolute top halen met betere begeleiding zijn inzicht en technische verfijndheid is uniek, nu zitten we komend jaar opgescheept met kleurloze voetballers zonder identiteit. Kishna heeft een eigen stijl, dat kunnen veel Ajacieden niet zeggen.

17 juli 2015 om 23:11

Hier sluit ik mij volledig bij aan. Hij is idd echt stuk breder geworden, getuigd. ook van investeren in jezelf. En ja, FdB heeft hier ook een aandeel in. Een echt goede leraar op school weet ook goed aan te sluiten bij lastige leerlingen en helpt hen het beste uit zichzelf te halen.. vind dat FdB ook niet goed aansloot bij Kishna. People-management is ook een kwaliteit.......

17 juli 2015 om 23:14

*denk overigens niet dat Ajax kleurloos wordt.. Bazoer, Klaassen, El Ghazi, Gudelj

18 juli 2015 om 01:06

Helemaal mee eens. Hoop dat het nog niet te laat is. Ajax moet hem niet laten gaan. Ik zou zelfs een 442 willen overwegen met Milik en Kishna voorin waarbij ze meer vrijheid hebben dan nu.

Beetje dubbelop dit. Aan de ene kant om hem niet met een blessure te zien afdruipen en de transfer mislukken en aan de andere kant geen speeltijd bij Ajax meer, want hij haat toch weg.

Potentie heeft Kishna zeker, maar het is de vraag of hij dat bij bijvoorbeeld Lazio gaat waarmaken. Met de mentaliteit die hij bij Ajax nastreeft gaat hij het niet redden.

Een foute zaakwaarnemer en een trainer die niet met lastige jongens om kan gaan, erg jammer! Had Kishna hetzelfde vertrouwen/krediet gekregen als Andersen, Siggi of Boilesen, dan had het een veel mooier verhaal kunnen worden. Uiteraard heeft hij zelf ook een aandeel in dit alles.
Helaas te weinig gezien van zijn kunnen, maar ik hoop voor hem dat Lazio een succesverhaal gaat worden!

Is maar beter zo, ging bij Ajax toch niks meer worden. Nu kan die iig cashen mochten zijn knieën hem toch in de steek laten.

17 juli 2015 om 23:11

Uitstekend talent. Er word al veel aan mentaliteits training en mentaliteitsverandering binnen de meeste jeugd opleidingen gedaan. De vraag is heeft hij deze opleiding ook gehad ? En is hij juist begeleid ? Vaak word er geroepen over een lastig of moeilijk talent het ligt aan zijn mentaliteit of hij heeft een te groot ego zijn dan de woorden. Erg jammer want een degelijke psychische opleiding hoort er ook bij. In mijn ogen is dan niet de speler wie faalt , maar juist het opleidings instituut.

Ik vermoed dat wanneer Kishna vertrekt er louter spelers zullen vertrekken die door Ajax zelf graag wilt kwijtraken. De selectie is wat betreft de technische staf betreft aardig compleet. Ik zelf twijfel nog erg over de defensieve capaciteiten van de selectie.

Ergens is het jammer dat hij gaat. Maar laten we eerlijk wezen, hij heeft anderhalf jaar de kans gehad om zich te bewijzen. Maar ja, er kwam zo weinig uit... Dat de Boer niet met hem om kan gaan geloof ik niet. Ik weet wel dat de Boer de pest heeft aan onprofessioneel gedrag, iets wat deze jongen nogal eens laat zien. Daarbij kan hij kennelijk slecht met kritiek omgaan. Als el Ghazi iets verkeerd doet, geeft hij dat vaak toe en belooft hij beterschap. Zoiets zie ik nooit van Kishna. Ik snap hem niet want bij Lazio zal hij het voorlopig niet redden in het eerste. Hij wordt daar gehaald als een buitenkansje, niet om de selectie te versterken. Hij mag zijn handen dichtknijpen als hij de bank haalt.
Verder las ik dat Raiola hem leert voetballen met tv-beelden. Dat hij mentale begeleiding heeft. Raiola heeft opvallend veel tijd voor hem, in een drukke transferperiode.
Ik denk dat Ajax hem laat gaan omdat er elke keer gezeur met hem is. Daarbij stelt men dat je graag voor Ajax moet willen spelen, anders heeft men je niet nodig. Hij mag blij zijn dat hij niet bij PSV zit, want dan moeten er nog een aantal euro's uit geperst worden. Ajax laat zijn spelers gemakkelijker gaan.

18 juli 2015 om 00:13

mayarood, Kishna onprofessioneel? Kishna vroeg aan de leiding van Ajax of hij buiten de normale trainingsuren extra training kon krijgen van Bergkamp om aan zijn voorzetten te werken. De Boer kiest duidelijk de weg van de minste weerstand en heeft in het verleden al laten zien dat hij niet om kan gaan met mondige spelers. Kishna is een uitgesproken talent en beschikt over het gewenste niveau. Eigenlijk is er geen enkele reden te bedenken waarom Ajax deze jongen zo gemakkelijk laat gaan, De Boer kan duidelijk niet door 1 deur met Kishna en maakt weer dezelfde fout als vier jaar geleden.

18 juli 2015 om 01:23

Ik kan me niet voorstellen dat de Boer weigert wanneer Kishna voor extra training vraagt.
Daarnaast is er wel degelijk een reden te bedenken waarom Ajax hem zou laten gaan. Namelijk dat het er niet uitkomt in de wedstrijden. Hij overtuigd niet en hij heeft toch duidelijk (genoeg) kansen gekregen om indruk te maken

18 juli 2015 om 01:24

Dat straalt hij in ieder geval uit. Hij weerlegt de uitingen van zijn zakenwaarnemer niet en geeft niet te kennen dat hij voor zijn kans wil gaan bij Ajax.

18 juli 2015 om 07:04

Hij is ook te vaak bezig met de B.v. Kishna in plaats van met de ploeg. Een van de dingen die ik bewonder in Frank de Boer is dat hij het teambelang stelt boven het individueel belang. Hierdoor is Ajax vaak een homogene groep zonder vervelende mannetjes. Het is een van de belangrijkste redenen dat Ajax 4 keer kampioen werd.
Als Kishna het teambelang schaadt pikt Frank de Boer dat niet.
Ik denk dat Kishna niet beter af is bij Lazio. Raiola is Italiaan, dus voor hem geen beter land, maar Kishna zal het daar zeer moeilijk krijgen.

wel droog? "mischien kan hij daar dit weekend even kijken"

Goed nieuws voor ado. Kunnen wel weer wat eurootjes gebruiken nu we nog niks van die Chinees hebben gekregen.

Wat toch weer een typische kansloze actie van Ajax. Heb je eindelijk een speler die iets extra's heeft en dan laat je hem gaan. Nou ja stel maar weer een koorknaap op die het balletje terug speelt dan.

18 juli 2015 om 01:26

Wat heeft hij dan extra? extra talent? dat mag er dan wel uitkomen als je toch geregeld een kans krijgt... Je kunt niet op je talent blijven teren (geldt ook voor Andersen en in mindere mate voor Fisscher)

18 juli 2015 om 01:48

Een actie, een geniale ingeving, een versnelling, een vlammend schot....

18 juli 2015 om 02:12

zolang dat 1x per 5 wedstrijden is vind ik het niet de moeite waard om hem te laten staan, laat staan kosten wat kost te behouden wanneer hij met zijn zakenwaarnemer al naar het buitenland wilt.

Kishna staat op allerlei lijstjes bovenaan kwa technisch inzicht,pasing,snelheid en schotkracht.
Deze gozer moet gewoon vertrouwen krijgen dan zie ik het wel goed komen.
En laten we niet vergeten hij is pas 20 jaar.

Ach .. gossie .. In Nou Camp speelde Ajax met 10 tegen 11 omdat Kishna liever droomde dat ie voor Barcelona speelde. Strik erom, wegwezen ....

Dit is typisch Ajax op het moment. Spelers spelen drie wedstrijden en denken dat ze er al zijn.

Ze hebben nog niets laten zien als het moet in de Nederlandse competitie ..

Dit is gewoon triest voor het Nederlandse voetbal!!!!!!!

Kishna gaat het nergens echt maken, leuke straatvoetballer maar op het veld is het niets. Hij heeft wel potentie, maar vergooit dat gewoon. Hij komt pas net kijken bij Ajax, maar hij voelt zich al een vedette.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren