Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer imponeert tijdens onderhandelingen en is op weg naar Engeland

Laatste update:

Frank de Boer is de topkandidaat om de nieuwe manager te worden van Crystal Palace, zo meldt De Telegraaf. De krant meldde donderdag al dat de Nederlander een aanbieding had ontvangen en niets lijkt een dienstverband in de Premier League meer in de weg te kunnen staan voor de 47-jarige De Boer.

De krant schrijft vrijdag namelijk dat De Boer een ‘voortreffelijk gesprek’ heeft gevoerd met Steve Parish en dat hij ‘indruk’ heeft gemaakt tijdens de onderhandelingen met de voorzitter. “De club heeft gisteren bepaald dat van alle kandidaten De Boer met stip op één staat en dat de onderhandelingen over een contract in Engeland in rap tempo worden voortgezet”, zo valt er te lezen.

De Boer moet de opvolger worden van Sam Allardyce, die nog een contract had, maar in mei besloot om een punt achter zijn carrière te zetten om meer tijd te kunnen besteden aan familie en vrienden. De Boer werd de afgelopen maanden gelinkt aan tal van clubs, waaronder Southampton en Club Brugge, maar gaat dus aan de slag in Londen. Crystal Palace eindigde het afgelopen seizoen op de veertiende plaats.

Een geschikte club voor Frank de Boer?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat moet je in vredesnaam bij crystal palace.
Ik had verwacht dat er wel een beter team team cq club voor hem zou komen..

Ben benieuwd wat dit moet worden niet echt de ideale stap in je prille trainerscarrière,

23 juni 2017 om 07:49

Clubs zijn na zijn korte tijd gwn wat terughoudend, als die het goed doet bij palace dan staan dadelijk de clubs weer in de rij.
Verder heeft palace een leuk team waarmee de boer goed voetbal mee moet kunnen spelen, zeker als die wat aankopen mag gaan doen.

23 juni 2017 om 08:04

Je bent manager in voor velen mooiste competitie ter wereld, je woont in een fantastische stad. De club heeft genoeg te besteden en de verwachtingen zijn niet gigantisch, waardoor je je in de picture van grotere clubs kan 'managen'. Prima toch?

23 juni 2017 om 08:04

Het ligt er maar net aan hoe je inkoopt en je selectie samenstelde. Er is geld genoeg daar in de premier League.

23 juni 2017 om 08:04

Ik kijk regelmatig forums maar volgens mij is De Boer niet zo populair in Engeland. Toen De Boer bij Southampton kandidaat was, zagen ze hem liever niet komen. Bij Crystal Palace idem.

Geen flauw idee hoe het komt.

23 juni 2017 om 08:38

Wat de boer niet kent, vreet hij niet. Of in dit geval met wat fantasie: wie De Boer niet kent, vreet hij niet.

Frank de Boer is natuurlijk als coach een relatieve onbekende voor de Engelse fan. De Eredivisie volgt men nauwelijks en verder hoort men negatieve verhalen over zijn korte periode bij Inter.

Hij moet in Engeland als manager eerst de boer op gaan en gewoon naam maken met klinkende resultaten. Dan zal de populariteit vanzelf volgen.

23 juni 2017 om 08:49

Kan je zeggen waar je dat leest? Want 1 korte kijk op de officiele fb van CP en ze zien De Boer graag komen.

25 juni 2017 om 08:39

@ arsen(e)al

Toen De Boer in beeld was als opvolger van Koeman bij Southampton zag ik allerlei berichten op saintsweb dat ze de voorkeur gaven aan een andere trainer. Na het vertrek van Puel idem.

Bij Crystal Palace zag ik veel negatieve berichten op twitter.

23 juni 2017 om 08:06

Op de 8e/9e plaats proberen te eindigen. Dan heb je het gewoon heel goed gedaan en kom je in beeld bij grotere teams. Prima keuze lijkt mij.

23 juni 2017 om 08:12

Ja dan heb je t heel erg gied gedaan Haha.
Is alleen niet heel realistisch

23 juni 2017 om 09:05

Dat hebben ze een paar seizoenen geleden ook nog gedaan dus waarom zou dat niet realistisch zijn.

23 juni 2017 om 09:19

Ja leicester is vorig jaar kampioen geworden, ook niet realistisch dat ze dat dit seizoen weer kunnen gaan doen.
Afgelopen seizoen is crystal palace 14 geworden dacht ik, dat is gewoon een realistische plek als je kijkt naar de rest van de ploegen.
Dat ze dat in t verleden gehaald hebben is niet aan de orde.
Als je eerlijk kijkt weet je zelf ook wel dat t niet realistisch is om ff 8/9 de worden.
Zo een top ploeg is t niet, er zijn wel meer ploegen beter dan 7 of 8.
Alleen de top zijn al 6 ploegen, dan heb je nog een Everton, Southampton enz.

23 juni 2017 om 09:32

@gattuso Palace was dit seizoen maar 5 punten verwijderd van die 8e plek. Er hoeven echt geen wonderen te gebeuren hoor, om een stap omhoog te maken.

Tussen plek 8 en 7 zaten dan wel weer 15 punten. Dan kom je in een andere categorie clubs. Maar daar heeft niemand het over. Niemand heeft het ook over een Leicester scenario. Dat maak jij er van, maar je overdrijft. Als je de ploeg aan de praat krijgt is plek 8/9 gewoon prima haalbaar.

23 juni 2017 om 09:52

@edo

Het leicester scenario wat ik er bij haal, is meer om aan te geven dat wat je een paar jaar geleden hebt bereikt, niet een garantie bied voor succes.
Tuurlijk is het wat overdreven, maat dit is wel het duidelijkste voorbeeld dat in jet verleden behaald succes, geen garantie bied voor de toekomst.

Ja het scheelt misschien maar 5 punten, maar plek 14 is toch echt wat t was.
Wat je zegt over dat de stap niet zo ver is, geld ook voor de rest van de ploegen, die gewoon ook net wat sterker zijn.
En als je toch gaat kijken naar puntjes, het scheelt ook maar 1 punt met de nummer 17.
7 punten met plek 18, dus er zijn maar paar kleine stapjes nodig en je degradeert.

23 juni 2017 om 11:05

Juist omdat die verschillen zo klein zijn, kan je met een goede trainer een flinke stap zetten. Waar het om gaat, is dat jij letterlijk zegt dat plek 8 onrealistisch is. Dat is dus gewoon niet waar. Er zitten maar 5 punten tussen, dus die plek is zeker realistisch.

Degradatie is ook realistisch. Dus nee, De Boer heeft geen enkele garantie. Maar het gaat nou juist om de rek die in de ploeg zit. Als je als trainer de juiste snaar raakt en je ploeg iets beter laat voetballen, hoe hoog kan je dan eindigen? Daar gaat het hier over. En het antwoord is dat plek 1 t/m 7 normaliter echt onhaalbaar is, maar de plekken daaronder niet. Dat je concurreert met een hoop andere ploegen maakt dat niet anders.

23 juni 2017 om 13:31

@gatusso, niemand beweert dat het een garantie is, jij zegt dat een 8ste plek niet realistisch is. Je maakt gewoon een belachelijke vergelijking door het kampioenschap van Leicester erin te betrekken. Daarnaast heeft ieder PL club dusdanig budget om zich te allen tijde significant te versterken. Je moet het alleen slimmer doen dan de concurrentie.

23 juni 2017 om 17:33

Je maakt zelf ook een belachelijke vergelijking/punt met een "een paar seizoenen geleden" dat is nu totaal niet meer aan de orde

23 juni 2017 om 08:29

Prachtige club met veel historie, wereldstad en maar op een uurtje vliegen van je thuis, mooiste competitie van de wereld, erg goed salaris... Wil je nog meer redenen horen?

23 juni 2017 om 12:00

Haha veel historie geloof je het zelf. Nog nooit een prijs gewonnen en wordt zeker niet beschouwt als een van de historische clubs in Londen. Fulham, Charlton, Qpr vind ik sowieso clubs met meer historie en in verhouding betere fans

23 juni 2017 om 12:01

Maar ja sowieso spelen er buiten de top 10 amper clubs met historie in de Premier League

23 juni 2017 om 09:23

@ Bliek

Dit is voor de Boer juist een hele goede stap, aangezien de premier league een geschikte competitie voor hem is en Crystal Palace een geschikte club. Bij Southampton ligt het verwachtingspatroon heel erg hoog en verwachten ze een 7e plek, terwijl dat totaal niet realistisch is. Bij Crystal Palace is voornamelijk handhaving de doelstelling en alles daarboven is goed meegenomen.

De selectie is aardig op orde, Allardyce heeft de basis goed gelegd en er zit voetbal in het team.

23 juni 2017 om 12:35

@D-Bergkamp

OK ben zeer benieuwd wat het gaat worden.
Competitie is wel mooi .

23 juni 2017 om 10:02

Bij ajax goed gedaan qua resultaat, maar qua voetbal was het moah. Daarna in korte tijd bij inter ook niet bijzonder gepresteerd. Alle grote clubs zijn voorzien, dus wie had er moeten komen? CP heeft een aardige groep qua spelers, maar tactisch is het matig. Hij zou daar best wel iets leuks mee kunnen doen dus.

23 juni 2017 om 12:14

Voor de Boer komt er echt geen betere club dan Crystal. Die kans moet hij pakken, want het wordt meteen zijn laatste in Engeland. Hij is echt niet zo'n toptrainer als menigeen denkt. Zal ook daar blijken. In zijn beschermde omgeving bij Ajax, met zijn behoudende stijl van spelen is hij 4 keer kampioen geworden, omdat er te weinig concurrentie was. Maar feitelijk heeft ie niet veel alten zien op tactisch gebied. Heeft dezelfde opleiding doorlopen als Alfred Schreuder: De Hollandse School van balbezit op eigen helft is heilig en tikkie breed. Eén jaartje Bosz heeft Ajax direct 3 jaar vooruit gebracht. Dat zijn pas resultaten, ondanks dat er geen titel was.
Van de 1988 generatie heeft alleen Koeman laten zien dat hij op hoog niveau kan presteren. De rest valt tegen. Rijkaard werd kampioen meet Barcelona, maar dat was iedereen gelukt in die tijd. Daarna niets meer laten zien, Van Basten en Gullit heeft iedereen kunnen zien. Cocu heeft een interventie van Hiddink nodig gehad, maar vorig jaar met de beste selectie ook niks gepresteerd. Daar komt nooit een club van betekenis voor. Van Bronckhorst idem. Een goed paard is nog geen goede jockey zei Adriaanse ooit. Het blijkt dat hij gelijk heeft.

23 juni 2017 om 13:20

Inderdaad zeg. Ik vind ook dat de Boer (nog?) niet zo goed is als iedereen denkt. dat vier keer kampioen is leuk, maar qua punten zou je nu niet de top3 halen. Voetbal was niet om aan te doen, in het buitenland Inter helemaal verpest, dus op basis van wat moet hij precies een grote club krijgen?

Het moet nou wel eens gaan komen voor de Boer. Je kunt 4x kampioen worden met Ajax maar verder nog niks laten zien. Laten we hopen dat dit wel lukt. Hoop toch niet dat het stroperige Ajax spel ook daar installeerd... Succes!

23 juni 2017 om 07:50

Ik denk dat ze daar niet zo'n probleem hebben wanneer ze zoveel balbezit hebben en het balletje rondspelen tot er wordt gescoord. Bij Ajax vond ik het maar saai, maar als hij resultaat boekt met dat spel, dan zullen ze niet zo snel zeuren verwacht ik.

23 juni 2017 om 07:53

Ja maar denk niet je met dat spel er gaat komen in Engeland, 1x bal verlies en je hebt een counter om je oren

23 juni 2017 om 07:56

Verder zie ik een crystal palace. Toch 1 van de wat mindere ploegen niet even 1,2, 3 de dominante ploeg worden op het veld. (tenzij je tegen West Brom speelt). Het gaat om het resultaat mij dat was bij frank op het laatst ook een probleem..

23 juni 2017 om 08:09

Qua spelers voldoende potentieel. Achterin moet wat gebeuren, oude trage cv's, maar met cabaye, zaha, benteke, townsend heb je voorin en op middenveld leuke spelers tot je beschikking om middenmoot te halen

23 juni 2017 om 08:21

De selectie van west brom is beter dan die van palace met rondon chatli foster evands

23 juni 2017 om 18:17

Nee, ik denk ook niet dat ze de dominante ploeg worden, maar ik denk wel dat de Boer zijn eigen koers wil gaan varen en dat is toch op balbezit spelen en druk zetten. Dat druk zetten deed hij in mindere mate dan Bosz, maar dat was wel zijn visie. Ik denk dat veel engelse ploegen daar wel een probleem mee kunnen krijgen, maar daar zal hij wel een aantal spelers voor moeten aantrekken. Hij zal ongetwijfeld onderhandelen over een budget. Of het gaat werken is een tweede, maar de Boer zie ik niet zo snel gaan counteren of een verdedigende ploeg gaan neer zetten.

23 juni 2017 om 07:53

Bij inter was daar al geen sprake van, hij speelde daar super aanvallend, maar het bleek kamikaze voetbal. Veel te veel kansen missen en elke counter was dodelijk met die trage verdediging.

23 juni 2017 om 18:19

Hij zal daar ongetwijfeld lering uitgetrokken hebben. Het is voor de Boer nu ook alles of niets. Wanneer hij geen succes boekt, zal hij een behoorlijke stap terug moeten doen.

23 juni 2017 om 08:11

'Verder nog niets laten zien'

Hij is net 1 seizoen Ajax-trainer af..

23 juni 2017 om 09:35

Nee, verder nog niks laten zien, dat klopt. Een van de zeer vele mislukkingen bij Inter.

Maar die 4 titels staan er wel he. Je doet nu een beetje alsof dat niks is. Het stroperige spel bij Ajax is iets waar we vooral in Nederland niet goed naar kunnen kijken. Ik vond het ook saai. Maar als hij daarmee succes boekt bij palace, dan is er niemand die daar om maalt.

Hij slaagt alleen als hij niet te veel voetbal hanteert maar investeren in fysiek en conditie want dan maak je de beste kans in de Engelse competitie.

Wanneer hij daadwerkelijk daar aan de slag zullen Kenny en/of Jaïro ook wel volgen.

23 juni 2017 om 08:38

Kenny zou best eens kunnen passen bij Palace, geen idee welke back ze daar nog meer op rechts hebben lopen maar als hij PL kan spelen dan zie ik het hem zo doen. Ga je ineens toch 2 miljoen minimaal per jaar pakken en misschien nog wel meer ook die gier van een Raiola kennende.

Wat loopt iedereen toch altijd te janken over Frank de Boer. Hij heeft een wereldprestatie geleverd bij Ajax door 4 keer kampioen te worden en 1 keer net niet, maar verdienstelijk tweede achter PSV die een veel betere selectie had. Vanaf dat hij aangesteld werd bij Ajax moest hij het elk jaar met een mindere selectie doen, de grote jongens werden jaar na jaar verkocht, er kwamen middelmatige spelers voor terug waardoor hij ook genoodzaakt was jeugd in te passen. Er was daarnaast veel politieke onrust binnen de club, waar hij de selectie goed voor afgeschermd heeft en stoïcijns doorging met zijn taken...wat Kun je meer verwachten van een coach?! Dat het voetbal elk jaar minder werd onder hem is logisch, elk jaar vertrokken zijn beste spelers en kreeg ie er niks voor terug. Ajax had namelijk als prioriteit financieel gezond worden en een buffer bouwen om enkele jaren later te oogsten. In die transitiefase zitten we nu, Bosz had deze selectie naar ongekende successen moeten leiden. Eerste signaal daarvan is finale EL en daarnaast een heel erg goede tweede plek in de ED, vervolgens komend seizoen kampioen worden en minimaal kwartfinale CL. Helaas is Bosz reeds weg, maar had ook Frank met deze selectie weleens willen zien. Met Sanchez, Ziyech, doorgebroken de Ligt, Kluivert en Dolberg, overige spelers die een jaartje verder zijn.
Bosz wordt geprezen om zijn spel, waarom? Ondanks een veel betere selectie dan de afgelopen jaren heeft hij ook maar een handjevol goede wedstrijden gespeeld met Ajax. En mislukt bij een wespennest als Internationale, lijkt me geen schande, is gewoon een kutclub.

23 juni 2017 om 09:39

Eens over De Boer. Veel mensen bagatelliseren die 4 titels, maar dat slaat nergens op.

Niet eens over Bosz, die heeft meer dan een handvol goede wedstrijden gespeeld, maar belangrijker: het waren de wedstrijden waar het om ging. Kopenhagen, Schalke en Lyon, aan het eind van het seizoen. Dat is gewoon erg knap.

Dat het bij Inter mislukt is, kan je De Boer nauwelijks aanrekenen inderdaad. Wat je hem wel kan aanrekenen, is dat hij daar uberhaupt naar toe is gegaan. Domme zet, die iets zegt over zijn beoordelingsvermogen. Dat smetje moet hij daarom wel snel weg gaan werken. Maar over zijn kwaliteiten als trainer zegt het verder niks.

23 juni 2017 om 09:42

De wedstrijden waar het om ging? Dus het maakte niet uit dat er thuis verloren werd van Willem 2? En gelijk gespeeld tegen Roda? Om er maar even twee te noemen. Ajax moet elk jaar kampioenen worden want Ookal is de finale behaald nu staan ze alsnog met lege handen.

23 juni 2017 om 11:01

Ja, dat maakt wel uit.

Maar als ik moet kiezen tussen goed spel in februari tegen pakweg Roda of Excelsior, of goed spel in april in de halve finale van de Europa League, dan kies ik voor het laatste. Als je dat niet uit mijn reactie haalde (die weer een reactie was op Ruudje) lees die twee stukjes dan nog een keer door.

23 juni 2017 om 09:40

Je zegt wel jaar na jaar gingen de besten weg, maar dan nog was er meer kwaliteit dan bij Feyenoord en psv, alleen het laatste jaar van frank had psv een beter elftal want daarvoor met eriksen, Vertonghen en alderweireld etc. Hadden wij ook kampioen geworden. Verder zag ik (en met mij velen) al aankomen dat de stap naar inter compleet verkeerd was aangezien je gewoonweg niet kan concurreren met Juventus en het bestuur dramatisch is, slechte keuze van hem. Toch hoop ik echt dat hij het goed doet bij crystal palace, is erg goed voor onze naam en hij haalt wel een paar eredivisiespelers.

23 juni 2017 om 09:42

@ruudje

Het voetbal onder de boer was van begin af aan al afgrijselijk om te zien, begrijp me niet verkeerd, hij heeft t uitstekend bij Ajax gedaan, maar t spel hield niet over.
Persoonlijk had ik de boer niet perse willen zien met de spelers die jij noemt.
De boer had van sachez waarschijnlijk een middenvelder gemaakt, van Ziyech rechtsbuiten en van Dolberg een linksbuiten.
De man vond/vind het altijd nodig om spelers hun posities te veranderen, hoogst irritant.
En ja bosz werd geprezen om een hand vol goede wedstrijden, maar dat waren er al meer dan alle jaren van de boer bij elkaar.

23 juni 2017 om 11:55

Gatusso, je slaat weer eens door. 😴 Heb jij Ajax wel gevolgd onder Frank? De eerste twee jaar speelde hij ook aantrekkelijk en aanvallend voetbal, de laatste jaren was het minder door afgeroomde selecties. All toppers werden verkocht, en de beste man heeft nooit geklaagd en getoverd.

23 juni 2017 om 17:02

Het is maar wat je aantrekkelijk vind....
En ja heb Ajax gevolgd onder frank, zie al ruim 20 jaar ongeveer de helft van de competitie wedtijden vanaf de tribune😒😒.
Was t aanvallend omdat ze meer bal bezit hadden?!
Als jij dat aantrekkelijk vind ben ik blij voor je dat je snel tevreden bent.
Maar buiten dat hadden ze na die 2 volgens jou geweldige jaren, alsnog de beste selectie, dus waarom dan zo zuur spelen????

Uitstekende club voor de Boer. Met name in de uitstraling past het goed bij elkaar. Een saaie man met saai voetbal bij een saaie club. En ook al is dat een saaie combinatie, het kan nog wel eens verrassend veel punten opleveren.

Zou toch wel een tegenvaller zijn als het CP wordt. Heeft altijd geroepen alleen voor een grote club weg te gaan bij Ajax. Er was zelfs een lijstje van. Je wordt genoemd bij Tottenham, Liverpool, Southampton en eindigt bij CP. Denk niet dat deze club op zijn lijstje stond. Maar wel eventueel de entree tot de PL. Vandaar uit proberen te bouwen en als nog bij een grotere club terecht komen. Welke indruk heeft de Boer gemaakt bij CP? Dronk hij zijn koffie zwart, had hij het mooiste pak aan? Dit is weer zo'n artikel om de krant te vullen, en iemand op te hemelen, zonder nieuwswaarde en onderbouwing.

23 juni 2017 om 12:03

Kan beter naar Sunderland, veel mooiere club met veel meer historie alleen een divisie lager

23 juni 2017 om 12:19

Dat genoemd worden bij clubs gebeurt volgens mij alleen volgende de Nederlandse kranten.

Zou toch wel een tegenvaller zijn als het CP wordt. Heeft altijd geroepen alleen voor een grote club weg te gaan bij Ajax. Er was zelfs een lijstje van. Je wordt genoemd bij Tottenham, Liverpool, Southampton en eindigt bij CP. Denk niet dat deze club op zijn lijstje stond. Maar wel eventueel de entree tot de PL. Vandaar uit proberen te bouwen en als nog bij een grotere club terecht komen. Welke indruk heeft de Boer gemaakt bij CP? Dronk hij zijn koffie zwart, had hij het mooiste pak aan? Dit is weer zo'n artikel om de krant te vullen, en iemand op te hemelen, zonder nieuwswaarde en onderbouwing.

23 juni 2017 om 10:57

Als die clubs niet komen, dan is CV opbouwen het beste dat je kunt doen. De premier league is daar perfect voor. Ik denk dat CP ook een heel mooi salaris kan bieden.

Hm...geen al te grote club voor de Boer, maar goed na geflopt te zijn bij Inter is dat missschien ook niet zo gek, hij hoopt waarschijnlijk op een traject a la Koeman in Engeland. Palace was vorig jaar wel echt een tijd in degradatienood maar als de Boer het een beetje redelijk doet verwacht ik niet dat ze komend seizoen moeten vrezen, ik tip Watford om eruit te vliegen na telkens net het hoofd boven water te houden de afgelopen jaren plus Huddersfield OF Brighton, een van die twee zal wel kunnen verassen maar niet allebei lijkt me, Huddersfield is duidelijk de favoriet om te degraderen. Als Frank in staat is Palace naar de middenmoot te leiden de komende 2-3 seizoenen a la WBA of Stoke dan zullen subtoppers als Everton en West Ham ook voor hem in de rij staan. Ben heel benieuwd naar komend seizoen als de Boer inderdaad aan het roer komt te staan, Palace heeft een aardige spelersgroep voor de middenmoot PL zonder oudere 'sterren' wat bij Inter nogal een probleem was, plek 10 of 11 moet te doen zijn met de juiste coach.

Voorbeeld van gewogen en te licht bevonden. Kan me de reacties herinneren na de aankondiging van inter: Het wordt een succesnummer. Ik heb hem lange tijd kritisch gevolg en was een andere mening toebedeeld. De boer kan geen game changen. In nl hoef je dat niet te doen, maar in andere sterke competities wel. De keuze voor de pl is onbegrijpelijk. Daar moet je iedere week se game changen wil je resultaten boeken. Ik geef hem dit keer ipv tot sinterklaas tot kerst.

Het bestuur van Crystal Palace heeft na het vertrek aangegeven dat ze door willen gaan met zeer direct voetbal, de bal snel naar voren met snelle mensen voorin zoals onder Allardyce werd gespeeld. Dat zou bij de club passen. De Boer is van het balbezit, bal breed en geduldig opbouwen. Ik snap niet dat ze hem willen halen. Dit gaat niks worden.

Goede stap! Opmerkelijk dat iedereen hier elkaar maar vrolijk zit na te praten. Het zou zogenaamd geen goede stap zijn. Als je bij een degradatiekandidaat als Palace goed presteert en hij wilt zich aan het einde van het seizoen ergens tussen plek 11 en 7 te bevinden, staat de subtop gewoon te springen om hem te contracteren.

Na het debacel in Milaan gaat er denk ik geen grotere club dan dit komen voor Frank.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren