Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer: ‘De fans vergeten deze nederlaag als Ajax wint van GA Eagles’

Laatste update:
/

Ajax likt zijn wonden na de beschamende uitschakeling door FK Rostov in de Champions League. Ronald de Boer stelt dat een zege op Go Ahead Eagles komend weekeinde het leed alweer wat kan verzachten bij de achterban. De misstap van Ajax in de Champions League komt voor de broer van Frank de Boer niet echt als een verrassing.

"De andere trainer heeft het ook niet gered de afgelopen jaren", zo stelde De Boer bij Veronica. "Het is dus al een tijdje aan de gang. Peter Bosz moet het nu gewoon zo snel mogelijk weer op de rails krijgen. Je moet het nu gewoon van je afzetten en winnen bij Go Ahead Eagles. Dan zijn de supporters deze nederlaag alweer vergeten. Het is pijnlijk, maar we zijn nu gewoon niet goed genoeg voor de Champions League."

Ajax maakte ook in competitieverband tot dusver geen geweldige indruk. De eerste drie duels leverden slechts vier punten op. Ruud Gullit vindt dat de spelers van Ajax veel te veel twijfelen: of terugzakken of vol druk zetten, maar niet een beetje ertussenin. "Go Ahead Eagles, daar moet je gewoon druk zetten. En nee, niet hoog druk zetten. Daar is deze ploeg gewoon niet goed genoeg voor."

Gaat Ajax dit seizoen kampioen worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een domme uitspraak weer van die Ronald de Boer

25 augustus 2016 om 09:43

Nee hoor, want ik heb het zelf gezien en dat zei hij helemaal niet zo.. Hij zei volgens mij zelfs dat deze nederlaag nog wel even na zou werken. Maar dat winnen de enige manier is er om er wat aan te doen...

25 augustus 2016 om 09:47

Precies. De nuance is niet terug te vinden in dit artikel. Op TV kwam het anders over.

25 augustus 2016 om 09:49

Hij zei letter als ze winnen van gae zijn de supporters deze nederlaag weer vergeten.

25 augustus 2016 om 09:56

Op tv kwam het exact hetzelfde over, hij heeft letterlijk gezegd dat na een overwinning op GAE de meeste fans het allang vergeten zijn, hij beargumenteerde dit zelfs door te zeggen dat het voorgaande jaren ook zo ging.

25 augustus 2016 om 09:57

Ik heb het ook gezien en dat zij hij inderdaad zo. Er was geen nuance. Ik denk dat ajax wel fantastisch spel of de mat moet leggen en een winst met dubbele cijfers, willen de fans dit vergeten. Het was werkelijk om te janken en om alle verkeerde redenen een onvergetelijke avond...

25 augustus 2016 om 10:11

Dan nog krijg je de opmerking dat ze dat beter tegen Rostov hadden kunnen laten zien. Dit werkt sowieso wel even door denk ik. Toch niet helemaal de beste. ...

25 augustus 2016 om 10:13

En toch kreeg ik wel degelijk zijn gevoel van nuancering mee. Hij bedoelde dat de enige remedie is door je wedstrijden weer te winnen en te beginnen bij Gae.. Althans zo kwam het op mij over..

Bovendien snapte ik hem wel hij wilde nu niet de trainer afvallen aangezien z'n broer diens voorganger was. Ik vond dat juist wel chique.. Hij zei ook niet voor niets ,eerst de vorige trainer overkwam dat ook. Pas daarna zei hij mijn broer dus...

Bovendien kan hij w.s. ook nog wel overweg met Overmars en/of v.d. Sar dus hij dacht dat hij mild wou zijn in z'n kritiek maar wel degelijk wilde aankaarten dat het probleem structureel is bij Ajax (om ook z'n andere punt ter sprake te brengen..)

25 augustus 2016 om 10:40

Helemaal met je eens ajaxmstrdam. Ik had bijna medelijden met Bosz gister, zo radeloos zat hij erbij. Wat moet je nou met zo'n dramatische selectie. Wat een afgang zeg. Het slechtste Ajax dat ik ooit heb gezien.

25 augustus 2016 om 15:13

Deze selectie hield PSV anders bijna van de titel af. Dat de wedstrijden enorm slecht zijn dat klopt maar alleen als je simpel denkt ga je alles afschuiven op de kwaliteit van de selectie en dat is onzin. Bosz moet weer het beste uit de selectie gaan halen en dan gaan ze weer presteren.

25 augustus 2016 om 17:55

Bijna en als twee woorden waar je helemaal niets aan hebt, bijna kampioen is geen kampioen en als die ene bal erin gegaan was, maar dat gebeurde dus niet.

25 augustus 2016 om 10:04

Dat zou bezopen zijn KennyTete. Als dat het einde van Bosz is dan mogen we concluderen dat we een slechter elftal hebben dan AZ en Vitesse.

25 augustus 2016 om 10:11

Veel scheelt het iig niet.

25 augustus 2016 om 10:16

Heb je ook, AZ had nooit verloren gisteren... Heb alleen de 2e helft kunnen zien, maar wat ik gezien heb is wel erg triest

25 augustus 2016 om 10:25

Als dit het einde van Bosz zou zijn, wie zou er daarna dan in godsnaam nog als trainer zijn hoofd op het ajax hakblok willen leggen?

25 augustus 2016 om 11:00

@Tannar
Dat heb je mooi kort duidelijk beschreven. Bravo! Geen trainer wilt met een half gemotiveerd elftal werken, waarbij je na een paar wedstrijden je carriere vaarwel kan zeggen. Al moet ik zeggen dat ik een akelig seizoen voorspel voor de ajax liefhebbers..

25 augustus 2016 om 12:23

Van Gaal?

25 augustus 2016 om 15:42

Ajax moet zo snel als het kan van de "versterkingen" af, gehaald door F de Boer en vriendjeskliek.
Gudelj, Viergever en Schone per direct weg. Als je die ziet spelen, doet gewoon pijn aan de ogen. Riedewald/veltman werd afgelopen seizoen al afgeserveerd in het centrum.
Veltman als back is completer als Tete.
Het middenveld met Bazoer, Gudelj en Klaassen is totaal in onbalans . Niet aanspeelbaar en daardoor staan ze voorin ook te schutteren, als een balletje per ongeluk door komt, waarbij El Ghazi of tekort komt of zoals velen zeggen: niet in vorm. Ik denk het eerste.
Dit seizoen afschrijven, direct een schone lei maken met jonge gasten verdergaan en wie weet wordt het dan weer leuk.

25 augustus 2016 om 11:11

Gigantisch domme uitspraak. Ronald is de laatste tijd een beetje de weg kwijt en grossiert in domme uitspraken. Je moet nog wel een wedstrijdje of 20 achter elkaar winnen wil ik uberhaupt het debacle van gister proberen te vergeten.

26 augustus 2016 om 17:59

Ja maar dat gaat je met deze selectie echt niet lukken..

Verder betrap ik broer Ronald wel vaker op domme uitspraken. Heb niet zo een hoge pet op van hem. Hij heeft altijd een dubbele bodem. Is niet oprecht.

25 augustus 2016 om 11:13

Inderdaad, maar dat is toch bij veel van die analisten zo? Die praten en praten maar zonder dat ze daadwerkelijk iets zinnigs toevoegen.

Dinsdag was Heitinga er weer. Wordt de vraag gesteld:
Vind je Dzeko een topspits?

Antwoord: Hij heeft een slecht seizoen achter de rug, maar Roma heeft hem toch overgenomen. Schijnbaar zien ze het daar dus wel in hem zitten.

Dan denk ik bij mezelf, dat was toch heel de vraag niet? Er wordt naar je persoonlijke mening gevraagd en dan kom je met een antwoord waarin je je mening totaal niet geeft en wat ieder weldenkend mens zelf ook wel kan verzinnen.

Ik ben in ieder geval gestopt met kijken naar al dat gelul om de wedstrijden heen. Kijk alleen VI omdat ze het daar humorvol brengen en zichzelf ook niet serieus nemen.

25 augustus 2016 om 13:06

Tuurlijk Ronald
Want weer geen Champions league zijn we zondag alweer vergeten, dat dreunt niet lekker door.
Wat een pannekoek

Nou denk t nie ronald! Wat een afgang wat het gister dat zul je niet snel vergeten!

25 augustus 2016 om 10:29

Net zoals die afgang tegen Red Bull en Rapid Wien

25 augustus 2016 om 22:18

Ja die wedstrijden ben ik ook nog niet vergeten. Laat staan de wedstrijd tegen Rostov. Deed pijn, zal nog even pijn doen.

25 augustus 2016 om 11:11

Sparta uit, Roda thuis, Willem ll thuis en Goahead uit moeten 12 punten opleveren als je kampioen wil worden. Ajax zal er maximaal 7 halen. Maar ik zie ze ook wel een punten verspillen in Deventer.

Ja, tuurlijk. Deze blammage verdwijnt echt niet door 1 overwinning, hoor. Dit blijft de eerste helft van het seizoen nog wel nasudderen bij de club...

25 augustus 2016 om 10:18

Dit is geen blamage. De nederlaag tegen Willem II was een blamage omdat Ajax normaal gesproken op alle fronten beter is dan Willen II. De wedstrijd tegen Rostov heeft aangetoond dat die ploeg op alle fronten beter was dan Ajax. En verliezen van een ploeg die veel beter is, is geen blamage. Dat is realiteit. Dat jij het een blamage noemt, komt waarschijnlijk omdat jij nog met het Ajax uit het verleden in je hoofd zit. Dat Ajax was wereldtop en daar is het huidige Ajax lichtjaren van verwijderd. Het huidige Ajax is een modale ploeg met een trainer die het te hoog in zijn bol heeft en niet met beide benen op de grond staat. Ik twijfelde onder FdB al of zijn team in staat zou zijn om het systeem dat hij voor ogen had, uit te voeren. FdB heeft zijn spelconcept uiteindelijk uit noodzaak bijgesteld toen hij uiteindelijk het licht zag. Ik denk dat deze selectie teveel tekortkomingen heeft om het spelconcept van PB te kunnen uitvoeren, terwijl er onvoldoende geld beschikbaar is om de spelers aan te trekken, waarmee het wel een kans heeft. Daarvoor is de aankoop van Zyech volstrekt onvoldoende en zijn spelers van het kaliber Sneijder en Van Persie nodig. Spelers met voldoende voetbaltechnische kwaliteiten en leiderschap en persoonlijkheid. Spelers tegen wie de jonge talenten opkijken en van wie ze wat aannemen. Zyech is geen persoonlijkheid die een team bij de hand neemt. Hij heeft zeker kwaliteiten maar niet de kwaliteiten die het huidige Ajax nodig heeft. Dat zijn leiders en dat is Zyech niet. Iedereen die verwacht dat Zyech dit dolende Ajax wel even bij de hand zal nemen, zal bedrogen uitkomen en opnieuw worden teleurgesteld.

25 augustus 2016 om 10:46

Het verlies is niet de blamage. Het spel, de inzet, de confrontatie met de (ontbrekende) kwaliteit wel. Helemaal als je dit vergelijkt met de ambitie van Ajax.

Niet alleen op het veld is het dramatisch. Het beleid daaromheen ook. Steeds zeuren dat kwaliteit niet te kopen is, maar het kwaliteit dat je hebt, ondanks miljoenen op de bank en contracten van meerdere jaren wel steeds van de hand doen.

Nee ik ben niet achterlijk. Dit Bestuur van Ajax moet eens open kaart spelen over wat ze van plan zijn, want nu heb ik het idee dat ze spelletjes spelen met het publiek.

Ben er klaar mee

25 augustus 2016 om 13:20

je haalt twee dingen door elkaar. Jouw ambitie en die van Ajax. Die zijn volgens mij niet hetzelfde. De ambitie van Ajax is zover mogelijk komen in Europa op een zo hoog mogelijk podium. Hoever de club uiteindelijk zal komen, moet nog worden afgewacht, maar zeker is dat de club niet op het hoogste podium zal acteren. Dat is financieel een strop maar ik ben persoonlijk zo realistisch om te erkennen dat dit Ajax daar niets heeft te zoeken. Als de club het per ongeluk wel gehaald had en in een poule met clubs van het kaliber Real of Barcelona terecht was gekomen, had ons waarschijnlijk nog een veel grotere afstraffing te wachten gestaan.

Als ik je goede raad mag geven, verdiep je dan eens in de regels van Financial Fair Play voor je frustraties op onterechte gronden op de bestuurders van Ajax af te reageren. Die regels hebben nl. helemaal niets te maken met hoeveel geld een club op de bank heeft staan. Dat Ajax geen dure spelers kan kopen komt niet omdat de club daarvoor niet genoeg geld op de bank heeft staan, maar omdat daarvoor niet genoeg ruimte is op de begroting. Ajax geeft op jaarbasis ongeveer net zoveel uit als er binnen komt. Als de club nog meer zou uitgeven, zou dat verlies betekenen en dat is wel tegen de FPP regels.

Nou ik denk niet dat ik dit vergeet hoor als er van GAE gewonnen wordt.. Als PSV nou met 3-0 werd verslagen Ok.. Maar elke keer dat ik Rostov af zie gaan in CL denk ik.. Daar haf Ajax kunnen spelen..

25 augustus 2016 om 09:46

Rostov is zo'n slechte ploeg nog niet. Die worden hier weggezet als een stel amateurs, maar het is een goed georganiseerd elftal met specifieke kwaliteiten om het verschil te maken. En jongens die er keihard voor knokken. Lastig te bespelen ploeg.

25 augustus 2016 om 09:49

Ja slecht zijn ze niet en je kan er tegen verliezen maar 4-1!!! Ook qua spel was het gewoon een enorme afgang. Je mag nooit zo afgedroogd worden in europa alleen tegen de absolute top kan het een keer gebeuren maar niet tegen Rostov.

25 augustus 2016 om 09:55

Het is een smerige counterploeg, ik ben PSV-er maar zo'n vieze ploeg hoort niet in de Champions League, hoop oprecht dat ze elke wedstrijd hard afgaan, bovendien had Ajax het thuis al moeten beslissen dan had Rostov gister geen kans gehad

25 augustus 2016 om 10:07

Die smerige counterploeg heeft er nog altijd heel veel meer in te zoeken dat die koorknapen van Ajax.
Of vind je echt die veel beter kunnen voetballen? Eerlijk gezegd vond ik Rostov voetballend ook nog beter.

25 augustus 2016 om 10:09

Daar zeg je het al, ajax had het moeten afmaken eerste pot, en de kansen waren er voor. En zelfs gister hadden ze beter kunnen weten ze hebben namelijk al tegen hen gespeeld dus nu konden ze niet meer zeggen dat ze die ploeg niet echt kennen pfff...
Ajax verdient het simpelweg niet om in de CL te zijn nu, en Rostov overduidelijk wel. Counteren is zelfs nog lastiger ajax heeft gewoon een drama pot van gemaakt en onnodig.
Als je countert wilt dat zeggen dat eigenlijk de kleine kansen die je krijgt je ook afmaakt, en sorry maar welke club dat ook kan is gewoon goed bezig!
Beter dat dan 90 balbezit aanvallen als een gek en dan 20 kansen missen man man man. Nee sorry Rostov hoort in de CL dat je het niet leuk vind dat snap ik dan wel weer wel

25 augustus 2016 om 10:11

Dat smerige counterploeg viel gisteren wel mee. Ze hadden het betere van het spel, hielden Ajax toch vooral gevangen op eigen helft. Ja, Ajax had de bal, maar de middenlijn zijn ze amper over geweest. De doelpunten kwamen grotendeels niet voort uit de counter, maar uit het verstoren van de opbouw van Ajax. In de Arena leek het nergens op, maar gisteren was het echt geen smerige counterploeg.

25 augustus 2016 om 10:14

Rickhabraken
Ze moeten zeker degraderen? Ajax wist al heel lang dat het een counterploeg is. Als je je daar niet tegen kunt wapenen, heb je niks te zoeken in de CL.

25 augustus 2016 om 10:17

@wanny:

Inderdaad. De manier waarop is natuurlijk echt schandalig, maar op zich is het niet heel raar dat je als nummer 2 van Nederland verliest van de nummer 2 van een land dat 6e staat op de coëfficiëntenlijst (alleen Spanje, Duitsland, Engeland, Italië en Frankrijk staan boven Rusland).

Deze ultieme vernedering voor Ajax wordt echt niet zomaar vergeten. A daarnaast vraag ik mij af hoe ze dit willen vergeten?! Ik vrees dat de Arena angstvallig leeg zal zijn de volgende thuiswedstrijd als Ajax tegen GOA ook een slecht resultaat neerzet.

Hahah nee, een 4-1 nederlaag met zo slecht spel vergeet ik komende jaren niet.

Hebben ze die botox rechtstreeks in zn hersenen gespoten ofzo? Deze vernedering vergeet ik voorlopig echt niet. Een minachting van de Ajax supporters deze opmerking van De Boer

25 augustus 2016 om 13:09

Inderdaad een grove minachting. De Ajax supporters worden hier weggezet als klapvee: geef ze wat te applaudisseren en ze vergeten dat het een bestuurlijke en sportieve puinhoop is bij hun club. Nu zijn er heel wat Ajacieden die lang met een bord voor de kop hebben rondgelopen, maar na gisteren zal dat bord weggerukt zijn en is de waarheid pijnlijk duidelijk: met een team vol met jeugd, een kinderelftal, ga je het absoluut niet redden. Een winst tegen GAE gaat dit niet verbloemen.

Dat denk ik niet en laten we hopen dat ajax van GAE wint... Ik had voorspelt dat ajax het erg lastig ging krijgen onder Bosz en dat ze in december een flik stuk achter zouden kunnen staan op Feyenoord en psv. Maar dat dit in september al het geval zou zijn had ik ook niet voorzien!

Het is nog slechter dan ik van te voren had gedacht. Benieuwd of Bosz dit nog op de rit krijgt, hij verdiend tijd en uiteindelijk zal blijken of Bosz inderdaad geen trainer is voor ajax zoals ik al zei. We aan het zien.

Wat een onzin. Dit zet je niet recht tegen met alle respect Go Ahead Eagles.

25 augustus 2016 om 10:04

Misschien hebben ze weer geluk met dat polletje

Dit is natuurlijk een uitspraak waar niemand het voorlopig mee eens zal zijn. Wat mij betreft is afgelopen avond de reden voor Bosz om het team op de schop te nemen. Al is dit natuurlijk pure hoop, want dit zal niet in het beleid passen. Dat is begrijpelijk, miljoenen gaan smijten zal ook niet helpen, maar de vervangers uit eigen jeugd zullen ook genadeloos af gaan als ze in dit team worden gebracht.

Hahaha geloof je t zelf Ronald , er gaat heel wat moeten gebeuren voordat de fans weer enigszins een beetje vertrouwen krijgen in Ajax

Maar Ronaldje,
Met dit voetbal winnen ze helemaal niet van de Eagles? Het gaat alleen nog maar erger worden.

De spelers die zullen het wel vergeten zijn. De spelers waren namelijk het gelijkspel tegen Roda JC ook alweer vergeten afgelopen zaterdag tegen Willem II. Gisteren waren ze vergeten dat ze al een rukpartij hadden neergezet tegen Willem II. De wedstrijd in Doetinchem zullen de spelers zich vast ook niet kunnen herrinneren waar je het kampioenschap verspeelden.

De fans vergeten dit echter niet, daarvoor is het te pijnlijk. Je bent erg naief als analist dat een overwinning op Go Ahead Eagles rust gaat brengen. Het blijft nog maanden onrustig door het mislopen van de landstitel, nu de CL en de inmiddels grote achterstand in de titelrace.

De Boer praat hier als ex voetballer. En dan moet je zo denken. Anders blijf je altijd in het negatieve hangen.

Nou misschien bij de massa maar deze vertoning vergeet ik niet snel hoor :P Maar daarin tegen vergeet ik ook de goede prestaties niet. Dit weekend is doorslaggevend gok ik. Kan Ajax revancheren? Zo ja dan komen ze wel weer in een flow maar als Ajax nu weer punten laat liggen dan gok ik zomaar dat er ergens koppen gaan rollen.

Ben benieuwd of ze toch Ziyech niet gaan kopen. Hij kan de ideale man zijn om het middenveld met de aanval te verbinden. Zijn passing is ongekend. Echt iets dat Ajax nodig heeft.

Deze man voegt echt niets toe als analyticus. Denkt hij serieus dat de supporters na een overwinning op de Eagles, waar Ajax elk jaar met 10-0 van zou moeten winnen, weer staan te juichen? Als je de Europese achterhoede ooit weer wilt verlaten dan mag de lat wel wat hoger liggen!

Dit is wel erg naïef van Ronald de Boer. Het is niet één wedstrijdje, dit probleem speelt al langer. Thuis gelijkspelen tegen een matig Roda? Thuis verliezen van een eveneens matig Willem II? En dan uiteraard die blamage van gisteren. Dat zet je niet recht met één overwinning tegen Go Ahead. Dit zet je recht met een reeks wedstrijden waarin je én goed speelt, én wint.

Dit zegt alles over de familie de boer . Afgaan voor heel Europa en dan denken dat na zondag alles hosanna is .

25 augustus 2016 om 09:56

Rustig aan beertje Paddington. Niet zo over één kam scheren. Voetbalzone zet de woorden van Ronald de Boer anders neer dan hij gisteren in werkelijkheid heeft gezegd. Hij zei dat dat deze nederlaag tijd nodig heeft om te verwerken, maar dat er bij een overwinning op GAE wel een stap richting het herstel wordt gezet.

En deze ''analyticus'' schijnt verstand van voetbal te hebben. Wat een Kansloze opmerking dat mensen die wel even vergeten tegen een Degradatieclub waar Ajax altijd van moet winnen.

Denk het toch niet meneer de Boer, op de verloren wk finale van 2010 na is dit wel grootste teleurstelling die ik meegemaakt heb in mijn leven met voetbal! Nederlandse voetbal is hierbij ontzettend vernederd.

Feit is dat dit niks nieuws is bij Ajax. Het spel onder Bosz is niet anders dan onder de Boer. De instelling tegen de Graafschap eind vorig jaar of die tegen roda/willem2 was ook hetzelfde.
De spelers zijn gewoon niet goed genoeg en vooral niet ervaren genoeg. Je kan van voetballers veel eisen, maar als de gemiddelde leeftijd rond de 21 zit van je team dan sorry, maar dan faal je beleidsmatig gewoon. Dat die leeftijdsgroep extreem populair is bij Ajax is bekend en zeker de laatste jaren met de hele soap rond Cruijff erbij. Maar ook gisteren werden de jongetjes gewoon verslagen door de mannen. Bij andere sporten zie je dit trouwens veel vaker (tennis/badminton dubbelspel bv) ervaring kan een hoop compenseren.
Vergeet ook niet. In zijn eerste twee seizoenen stond de Boer er ook niet bepaald rooskleurig voor. Sterker nog, het begon pas na de winterstop goed te gaan toen bepaalde spelers een blessure kregen en hij daardoor noodgedwongen moest wisselen. Maar waar het nu mis zit bij Ajax is de uitvoering van een verder prima filosofie. Je moet er alleen niet in doorslaan.

Groete ploegen hebben het vaak lastig uit bij eagles. Het kan zo gebeuren dat we 1 punt meepikken

Go Ahead Eagles gaat er zondag vol op klappen. Fanatiekste publiek van Nederland erachter en stormen. Go Ahead Eagles heeft een paar reuzen van spelers op het veld staan en die zullen er vol in vliegen. Ik voorspel een 3-1 overwinning voor de Eagles.

wat een onprofessioneel club met zo selectie vlieg je ook uit eufa league snap niet dat ze ingrijpen

Nou ik ben bang van niet en anders helpen de mensen die niks met Ajax hebben hier ons nog wel herrineren... en terecht!

Ajax heeft gisteren een lesje gehad hoe je hoog druk moet zetten. Laat Bosz de wedstrijd aan de spelers terug zien misschien dat ze er iets van leren. Ik ben bang van niet. Het verval heeft zich al in gezet tijdens de kampioens wedstrijd tegen de Graafschap. Maar kennelijk heeft men daar niets van geleerd.

ik denk niet dat Ajax gaat winnen, maximaal gelijk door hun crisis.

Wat hoop ik dat Ziyech snel verkocht is aan een andere club, met alle respect, maar in elk topic word 50x aangehaald dat Ajax Ziyech moet halen, dan is dat gezeur eindelijk eens afgelopen. Alsof hij de verlosser is van Ajax. Traore was al de verlosser, wereldspits, beter dan Milik werd er geroepen, nu is het weer Ziyech, Ajax haalt hem niet dat is al 10x geroepen.

Ik lachte me echt rot toen Ronald dit zei, wat een domme opmerking zeg!
Zo'n pijnlijke nederlaag is niet zo snel vergeten hoor, zeker niet met een overwinning op de Eagles!
Al kunnen de spelers alle steun goed gebruiken om weer zelfvertrouwen te krijgen, zitten nu ff aardig in een dip, maar goed dat kan ook zomaar weer omslaan.

Meestal werkt dat wel, maar we kunnen zeiken op de spelers enz, hoe we willen, deze nederlaag is er gewoon en voor Cillissen is het al helemaal niet leuk om zo afscheid te moeten nemen.
Dit verdiend hij gewoon niet, maar goed, alle kapiteins staan aan wal en de spelers worden afgezeikt.
Hoe kan je nu teen zon spel opkomen, lange kerels, jankers en de bal in de lucht schieten, zodat men niet tot fatsoenlijk voetbal komt. Niet dat Ajax hier geen schuld aan had, maar zo kon men geen mooi voetbal maken.

Hij heeft wel gelijk wat betreft het vergeten en dat is juist zo schrijnend. Ik merkte dat winst in de competitie er de laatste jaren gelijk voor zorgden dat deze wanprestaties werden vergeten door veel supporters, maar er is iets structureel mis. Je mist gewoon de fcking CL, door met alle respect Rostov, wat geen incident is maar gewoon normaal is geworden bij Ajax. Een kinderhand is gauw gevuld zeggen ze, dus het moet nu geen hosanna gaan worden bij winst op GAE. Wat de Boer zegt, zo denkt de directie namelijk ook. Ooh die storm waait wel over, laten we geen grote aankopen gaan doen.

Ik denk dat de fans liever gezien hadden dat Ajax doorging naar de hoofdtoernooi van de CL. Als zij zondag dan zouden verliezen, dan hadden de fans dat wel als een korreltje zout genomen.

25 augustus 2016 om 10:35

Ja tuurlijk dat is ook zo. Maar nu ze niet doorgaan hoop ik niet iedereen het dan maar vergeet als ze winnen van GAE..

Ik ben de wedstrijd van gisteren nu alweer vergeten. Er was nou eenmaal niet veel wat de moeite van het herinneren waard was. Teveel spelers kunnen niet met druk omgaan. Dat zag je de laatste 5 wedstrijden van het vorige seizoen, met de wedstrijd tegen de graafschap als dieptepunt, en dat zag je in beide returns van de voorronde CL dit seizoen. In de wedstrijden waarin de knikkers verdeeld worden halen teveel spelers niet hun niveau, terwijl ze juist in die wedstrijden boven zichzelf moeten uitstijgen.
Teleurstellend, hopelijk spelen ze zondag beter.

Ronald de Boer moet zijn mond houden! Wie denkt hij wel niet dat hij is? Ik ben geen Ajacied, maar deze nederlaag zal mij voor altijd bijblijven! Dit was de slechtste Europese wedstrijd van een Nederlands team aller tij-den!!

Met dit voetbal denk ik dat Ajax nog geen kampioen in de Jupiler league zou worden. Letterlijk.

Ach die Ronald de Boer is nauwelijks serieus te nemen met zo'n opmerking , gewoon even van Go Ahead winnen sinds wanneer wint Ajax gewoon van een willekeurige club typisch weer die arrogantie van het komt wel goed , wil je het seizoen een beetje redden moet er minimaal 2/3 kwaliteit spelers bij komen , en je moet afscheid nemen , van zeker 4/5 spelers , El Gahzi , Gudelj, Veldman, en ook Klaassen want die heeft zijn vorm van het vorige seizoen meegenomen en heeft nog geen goede wedstrijd gespeeld .

Je zal dan eerst van Go Ahead moeten winnen en dat zie ik nog niet zo snel gebeuren in deze vorm en met deze zwaar teleurstellende voetballers van Ajax. Overmars zal denk ik snel de geldlade open moeten trekken en Zyech moeten halen en een paar keiharde gemotiveerde verdedigers en het liefst een vervanger voor El Ghazi

Hahah hij vergeet even dat Psv zometeen doordeweeks in de championsleague staat en dat de Ajax supporter daar elke keer weer aan herrinerd wordt. Die vent heeft ook te vaak gekopt in zijn leven denken we maar..

Dit toont eigenlijk wel hoe de staf en de rest van de RVC naar ons als fans kijken. Die denken een kinderhand is snel gevuld!

Ze denken, ach bij Feyenoord stroomt de kuip nog steeds vol, zelfs toen ze in de degradatie zone stonden, dus waar maken wij ons druk om? Je wordt gewoon besodemieterd waar je bij staat!

Ik heb het wel even gehad met Ajax. Waar ik vroeger 10 jaar een seizoenskaart heb gehad, kijk ik nog best veel wedstrijden, maar dat wordt ook elke keer minder.

Ik had het voorspeld dat we niet door zouden gaan, Bosz is niet geschikt voor Ajax, en uiteraard ontbreekt er bij ons gewoon de kwaliteit.

Onder Jol toen het voetbal ook niet best was, zag je toch wel goede wedstrijden en wonnen we de 2 strijd van de Russen voor CL voetbal.

We hebben niet 1 topper in de selectie, dat is gewoon te gek voor woorden.

Europees zijn we niets meer dan figurant, en kan je niet zeggen dat Ajax als naam nog wat voorstelt...zo simpel is dat.

Vergeten? Nee hoor. Als je van Go Ahead wint is dat geen wereldprestatie..

Sterker, Ajax heeft het met Go Ahead in de Adelaarshorst klassiek lastig. Als dat Go Ahead een beetje vleugels krijgt en een balletje valt goed zie ik Ajax zo weer blunderen.

is ken totaal geen ajax fan, maar winnen van goa ahead is wel een must en die nederlaag van gister zou ik de komende tien jaar niet vergeten als k supp van ajax was

Deze nederlaag vergeet je nooit! Net zoals het mislopen van de landstitel bij de graafschap.

Goh, het is goed mis wat voetbal in Amsterdam betreft. 1 club in het betaalde voetbal en niets anders dan gezeik daarover. Wat dat betreft jaloers op Rotterdam. Daar kun je kiezen waar je naar gaat kijken in plaats van het te moeten doen met het wekelijkse Ajax-gezeik, een Arena die helemaal plat gereguleerd is en voetbal dat niet om aan te zien is.
Denk niet dat een simpele overwinning dit tij gaat keren, kan weleens een zeer mager jaar worden voor de trouwe aanhang.

Na gisteravond heb ik mijn twijfels.
Als je zag hoe eenvoudig die verdediging zijn mijn liet lopen,dat soort fouten mag je niet maken. En de aanvallers hebben bijna geen kansen gecreëerd.
Vooral Traore heeft nog geen echte bijdrage geleverd in een wedstrijd,schöne viel in maar leek geen hoop meer te hebben. Het middenveld was er eigenlijk niet,iedereen leek wel onzichtbaar.
Ajax heeft behoefte aan versterkingen op elke linie.
In de verdediging:een ervaren centrale verdediger,die de jonge spelers achterin kan sturen.
Op het middenveld:een creatieve speler die de vleugels goed kan aanspelen (ziyech).
En in de aanval een echte spits,die ook gevaarlijk kan zijn voor het doel. Dolberg heeft die potentie,maar voor een basisplaats tegen Europese tegenstanders komt het te vroeg.

Met zulke resultaten komt Bosz straks alleen nog maar in aanmerking voor de functie van assistent bij het Nederlands elftal.

'We zijn nu gewoon niet goed genoeg voor de Champions League.' Laten ze nou eens stoppen met dat filosofische gelul over hoe ee gevoetbald moet worden en zich vermannen. De enige reden waarom Rostov won van Ajax is omdat ze bij Rostov voetballen als kerels die niet bang zijn om voor elke meter te vechten. Bij ajax passen die extra meters bikkelen niet in 'de filosofie van de club'. Ach flikker toch op, je mag alleen zo spreken als je het tempo van je spel zo hoog ligt en je positiespel zo goed is dat je tegenstanders van de mat speelt.

Achteraf bezien was dat puntje tegen De Graafschap een paar maanden geleden helemaal zo slecht nog niet...

Wat een onzin Ronald. Natuurlijk vergeten we deze Nederlaag niet. Dan mogen ze eerst goed presteren in de EL. Daarnaast is het onzin dat we (individueel) niet goed genoeg waren om deze Russen te verslaan. Er stond een groep verwende jochies op het veld dat als kip zonder kop rondliep. Er zat geen idee achter en het belangrijkste was dat er geen inzet was. Dat zag je wel bij de Russen, die met matige kwaliteit en veel inzet onze jochies heeft overklast.

Ik heb genoten van Rostov van Afc, van Liefering en van Molde, van de Graafschap en Roda ja ook van Rapid Wien. Ik ga ook genieten van Goe. Die willen Ajax de volgende nederlaag toe brengen door er vol op te vliegen en ze de mond opnieuw te snoeren. Ajax is gewoon niet goed genoeg meer.selectie is gewoon middelmatig, net als de staf en de directie. Dat Ajax Fans heeft is echter nieuw , fans lopen niet weg als het slecht gaat en fluiten spelers uit.

Hopelijk verliest Ajax ook van GAE. Hoe eerder Bosz, Overmars en Vd. Sar weg zijn bij Ajax hoe beter.

25 augustus 2016 om 13:02

Vergeet alsjeblieft de RVC ook niet. Ook die moeten weg.

25 augustus 2016 om 13:06

Inderdaad en die engerd Hennie Henrichs moet ook oprotten!!

Het team is gewoon slecht, speelt zonder beleving en passie, zijn echt middelmatige voetballers dat is gewoon een feit

Tuurlijk Ronald. Ajax moet altijd winnen van GAE. Wij hebben dit jaar een enorm matig elftal, misschien wel de slechtste van de Eredivisie. Dan is een overwinning gewoon een verplichting. Mocht Eagles hier een punt halen of zelfs meer, is dat een afgang.

Natuurlijk vergeten we dit niet, en maar goed ook..analyseren en doorselecteren zou ik zeggen. en dan misschien ook iets wijzigen in het management. Daarnaast denk ik dat Bosz te rigoureus is begonnen.
Een nieuwe/andere speelwijze moet je langzaam aanpassen als je spelers wat anders gewend zijn.

moet wel zeggen als ze 5-0 tegen go ahead spelen ik natuurlijk wel meteen een beter gevoel heb. Voetbal is nu eenmaal de waan van de dag....

@forza14, wat een BS, als fan wil je dit soort dingen zo snel mogelijk vergeten..

Anderlecht heeft ook van ze verloren en dan zal Ajax het wel even klaren?
Het NL voetbal heeft niets te zoeken in de Cl.
We zullen zien, of PSV dit seizoen wat te zeggen heeft in de CL, of dat het 1 malig was.
Ajax moet eerst maar eens laten zien,. dat ze als een team kunnen voetballen.
Al de talenten van vorig jaar, hebben hun logische terugval.
Niemand staat op, om het even op te lossen.
Dat kan nog wel eens een probleem worden voor Bosz, hij kwam natuurlijk al binnen bij Ajax met gemengde gevoelens van de supporters, maar die laten vaak hun emoties lopen en denken niet op langer termijn.
Ajax is niet meer de beste, zoals ze vaak zeggen de supporters, maar gewoon een club, die in opbouw is, ook al duurt dat een aantal jaren.
Kampioen kan je worden, maar de extra stap internationaal is een ander verhaal.

Ronald de Boer kan de pot op. Weet je wat er gebeurt als Ajax in Deventer gaat winnen? Dat de Ajax fansites vol zullen staan met de woorden: "waarom kunnen ze het nu wel en niet in Rusland". Sterker nog, al tegen Roda en Willem ll ging het fout dus waarom denkt de broer van dat we wel even winnen in Deventer?
Nee, wat er ook gebeurt ik vergeet deze blamage niet. Ik ben pislink op het bestuur van de club waar ik gek op ben. Geen een resultaat in het komende weekend verzacht de pijn of poetst de schaamte weg.

Deze dreun zal nog wel ff natrillen. Een overwinning tegen Gaeagles zal daar weinig aan af doen, die behoor je gewoon te winnen. Maar dat zal nog niet meevallen, aangezien elke tegenstander nu moeilijk is. Met Cillissen gaat er weer ervaring weg..er blijft weinig over....

Ik weet wel zeker dat een overwinning op Go Ahead Eagles de uitschakeling van gisteravond zal verwachten. Dat werkte voorgaande jaren ook niet zo, maar Ronald de Boer vervalt vaak in clichés. De steun voor de beleidsbepalers was al laag; na de beschamende wantvertoning van gisteravond lijkt mij dat de supporters die nog wel geloof hadden in het TH dat nu ook wel over is.

Ondanks dat er wellicht koppen zullen gaan rollen is het gewoon te laat, zoals het altijd te laat is voordat er echt eens ingegrepen word. Deze keer heeft het verstrekkende gevolgen voor Ajax en het hele Nederlandse voetbal. Het behalen van de Champions League is financieel essentieel voor de club (ook al begroten ze er niet op), en daarnaast is het zo belangrijk voor de ontwikkeling van spelers en de transferwaardes die zij vertegenwoordigen. Echt, ik snap niet dat dit besef al jaren bij de heren van Ajax ontbrak. Goedkoop is voor de zoveelste keer duurkoop geworden bij Ajax, ik ben er echt ziek van.

zo makkelijk stappen de meeste supporters niet over deze en eerdere verliespunten heen.
Dat moet Ronald weten!!!! want de laatste wedstrijd van vorig seizoen, zij wij en meerdere ook nog niet vergeten.

Zo is in 1 x duidelijk hoe ze bij Ajax over ons denken.alsof we zwakzinnig en dom zijn.laat ze maar klagen volgende week winnen we weer en dan hoor je ze niet meer.

Nou nee, Peter Bosz moet de komende twee wedstrijden winnen anders gaan de witte zakdoekjes komen. Deze afgang tegen Rostov is tot daar aan toe, maar de stroeve competitiestart tegen laagvliegers mag geen vervolg krijgen. Bij Go Ahead Eagles uit moeten 3 punten gepakt worden, anders is het echt crisis. Daarna moeten we tegen Vitesse thuis en ook daarvan moet gewonnen worden omdat wij als supporters nu al 4 wedstrijden in eigen huis op een overwinning wachten.

Overigens staat niet alleen de baan van Bosz op het spel, ook de directie en de RvC zouden zomaar slachtoffer kunnen worden.

Tjah, maar na Roda, Willen 2 en Rostov uit en thuis is ook GAE niet te onderschatten. Geloof me maar, in Deventer ruiken ze bloed. Elke club weet dat Ajax nu gewoon te kloppen is.

Maar laat dat geld maar lekker op de bank staan, kwaliteit zat bij ons!

Overmars en consorten hebben nu geen tijd om over aankopen te denken.
die liggen nog allemaal te slapen in bed en dromen van hoe kon dit nou gebeuren.

deze wedstrijd vergeet je niet
ook niet na go ahead
deze slaat in als een bom bij ajax

Wat een baarlijke nonsens
Frank dacht ook altijd zo. Bizar
Alleen CL telt. De rest is peanuts

Groete ploegen hebben het vaak lastig uit bij eagles. Het kan zo gebeuren dat we 1 punt meepikken

De nederlaag bij rostov vergeten ze idd nadat ze verliezen bij gae hahahaha

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren