Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Boer: ‘Als we zo doorgaan ook mogelijk punten tegen Barcelona’

Laatste update:

De groepsfase van de Champions League dreigt voor Ajax weer het karakter te krijgen van een strijd om de derde plaats, een positie die aan het einde van de rit recht geeft op deelname aan de Europa League. De ploeg van Frank de Boer moest dinsdagavond op bezoek bij een niet bijster sterk APOEL Nicosia genoegen nemen met een gelijkspel (1-1).

/

De Boer was naar eigen zeggen teleurgesteld en trots. ''Ik ben teleurgesteld in het resultaat, maar trots op ons spel'', reageerde de oefenmeester in gesprek met de NOS. “'We waren heer en meester en kregen een penalty tegen die geen penalty was. We hebben ook kansen gehad om het af te maken. Helaas is dat niet gelukt.”

De Boer was tevreden over het spel van Ajax. “Als we zo doorgaan, dan komen er uiteindelijk punten. Dat is ook mogelijk tegen Barcelona. Ik denk dat we beter zijn dan APOEL. Overwinteren in Europa is een must. Liefst in de Champions League, anders in de Europa League.” Paris Saint-Germain won tegelijkertijd met 3-2 van Barcelona, de eerstvolgende tegenstander van Ajax in het Europese miljoenenbal.

Ajax eindigt in de groepsfase van de Champions League als ...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niet als je die Ijslander blijft opstellen. Wat een drama spits is dat. Milik is nu al een klasse beter en komt nog net kijken.

30 september 2014 om 23:30

Omdat? Hij 6x gescoord heeft tegen amateurtjes?

30 september 2014 om 23:34

Omdat hij geen bal kan aannemen
Omdat hij geen actie kan maken
Omdat hij geen overzicht heeft
Omdat hij teveel kansen verprutst
Omdat hij slecht meevoetbalt
Omdat hij (te) houterig is
Omdat hij te weinig scoort
Omdat hij medespelers omver loopt

30 september 2014 om 23:34

Zegt genoeg over de beleving van Frank. Hij neemt genoegen met een punt en is blij. Van Gaal in 95 had de ploeg afgemaakt.. Ajax is Ajax niet meer!

Frank was weer tevreden over de wedstrijd, siggy en over het spel Jan Mulder had gelijk: 'einde verhaal voor Ajax in de Champions League'. Als je niet ingrijpt als coach kennende om siggy eruit te halen, dan was er nog een mogelijkheid geweest..

Tegen hopelijk Barca:

Cillissen
v Rhijn - Veltman - Viergever - Boilesen
Klaassen - Schone - Andersen
El-Ghazi - Milik - Kishna

zoals gewoonlijk gaat dit never gebeuren en zal Frank weer verder gaan waar we gebleven waren. We worden 3e, loten een sterkte ploeg uit EL koker en we liggen alweer uit Europa.

30 september 2014 om 23:37

Veel te aanvallend. Met alleen maar aanvallende middenvelders ga je compleet overlopen worden. Zou eerder Zimling op "6" zetten, Schone naar de vleugel en El Ghazi halverwege tweede helft in laten vallen. Verder een prima opstelling!

30 september 2014 om 23:39

Ajax uit '95 erbij halen slaat nergens meer op. Andere tijden. Een Ajax met een goede spits had Apoel ook afgemaakt. Daar heb je de '95 lichting niet voor nodig.

30 september 2014 om 23:40

Ja daar heb je me ook wel een vergelijking, in 1995 was Ajax een van de beste clubs ter wereld. Niet echt realistisch om hetzelfde van dit Ajax te verwachten als het Ajax van toen. En Ajax liet blijkbaar goed spel zien anders zegt de Boer dat niet.

30 september 2014 om 23:42

Sterke ploeg uit EL koker is niet eens nodig. Zelfs subtoppers als Steau knikkeren Ajax er al uit.

30 september 2014 om 23:45

@vdvaart

Ik vind het moeilijk om Frank in te schatten in de mate hoe hij met zijn spelers omgaat. Je ziet hem soms erg boos de kleedkamer in lopen en ik ben er zeker van dat hij 1-2 minuten lang brult en dan rustig wordt en vertelt wat er moet gebeuren.

En toch denk ik dat hij veel spelers spaart en niet kritisch genoeg is in wat er bij hun individueel fout gaat en wat er moet veranderen. Hij brult wel maar hij valt ze niet persoonlijk aan en ik denk dat zoiets soms wel moet gebeuren. Maar dan krijg je het probleem dat spelers ongemotiveerd raken, er problemen ontstaan in de groep en iedereen weet dat zoiets niet goed is.

Van Gaal had Sigthorsson al lang afgemaakt.
------

De Boer had Schone nooit mogen opstellen, je zag dat hij er te snel door zat en niet 100 procent fit is. El Ghazi en Kishna, één daarvan had moeten starten. Eigenlijk hadden ze beide moeten starten in de plaats van Andersen en Schone.

Viergever deed het ook erg slecht en had moeite met het opvangen van spelers en dan krijg je zo'n situatie waarin hij geel krijgt. Daar had je iemand zoals Poulsen moeten hebben of misschien wel Zimling.

Zijn opstelling en wisselbeleid waren weer dramatisch. Überhaupt dat hij Kishna en El Ghazi pas in de 75ste minuut inbracht. Probleem was ook dat Viergever en Moisander al geel hadden, helpt ook niet.

30 september 2014 om 23:54

Veel duidelijker had u het niet uiteen kunnen zetten!

30 september 2014 om 23:55

Vd vaart die opstelling van jou heh.. tegen barca ga je dan echt verkracht worden. Totaal geen balans op het middenveld.

1 oktober 2014 om 00:43

Betreft je opstelling, het is geen fifa he.. met deze opstelling zou je op het middenveld gigantisch veel ruimte weggeven en tegen Barca is dat funest. Zet dan een Zimling of Viergever op 6. In dat laatste geval zou ik Denswil graag lcv zien aangezien deze jongen ook wel eens een kans verdiend. Verschrikkelijk veel potentie ook.

1 oktober 2014 om 07:36

Cillessen
v Rhijn - Moisander - Viergever - Boilessen
Zimmling - Klaassen - Schone
El Ghazi - Zivkovic - Kishna

Gaat alleen niet gebeuren

1 oktober 2014 om 07:56

Omdat Ajax super afhankelijk is in het spel van een bewegelijke spits langs wie een hoop combinaties lopen. Bij Sigthorsson mislukken al die combinaties en hij is niet bewegelijk. Het spel loopt gewoon vast bij hem.

Overigens wel zwak hoe afhankelijk Ajax is van de spits. Het lijkt als of er zonder een goed combinerende spits gewoon niks gecreëerd kan worden. Hier moet De Boer echt wat aan doen.

1 oktober 2014 om 08:28

Schone kan prima CVM spelen hoor, voor die plek is hij ooit gehaald. Ik vind VD Vaart's opstelling eigenlijk wel prima.

1 oktober 2014 om 09:35

Lekker optimistisch...
Waar haal je vandaan dat de Boer blij is? Hij was tevreden met het vertoonde spel. Dat is iets anders.
Ajax heeft een prima wedstrijd gespeeld, tegen een stugge ploeg die nauwelijks iets weggeeft en wacht op de fouten van de tegenstander. Barca won in eigen huis met moeite 0-1 van deze ploeg. Op een scherpe voorzet na heeft Ajax nauwelijks iets weggeven. Ze hadden de pech dat ze de penal tegen krijgen enkele minuten na de voorsprong. Wat aan te rekenen valt is dat ze de andere kansen niet verzilveren (schone, sightorsson en serrero). Op dit niveau moeten die ballen erin.
Wat betreft de keuze van de Boer voor sightorsson; de Boer kenmerkt zich door spelers vertrouwen te schenken en zich niet te laten leiden door druk van de achterban. Soms roept dat frustratie op bij de fans die, in dit geval sightorsson, al meerdere keren te zien falen. De andere kant van de medaille is dat een jongen als Andersen gisteren een van de betere spelers was, terwijl hij anders allang afgeschreven was.
Tot slot. Dit Ajax vergelijken met het Ajax van 95 is pure sadomasochisme

1 oktober 2014 om 12:32

Fubar heeft gelijk, het Ajax van 95 was een ideale mix van talent, routine en 2 of 3 spelers van absolute wereldklasse.

Ik het Ajax van de laatste jaren ook veelbelovend, maar het zal nooit wat worden in de CL als ze daar elk seizoen de beste spelers weer laten vertrekken.

Het is om doodmoe van te worden, Frank de Boer valt bijna na elk CL duel weer in herhaling: we waren beter, maar dan moet het wel mee zitten.

Nee, Frank.. Dat gelijke spel van gisteren is geen toeval, of een kwestie van geluk of pech. Het is gewoon zoals het is, je mist gewoon klasse in je team

1 oktober 2014 om 15:54

Ik zou het niet zozeer klasse noemen. Ik denk dat de lakse houding met kansen bij ons eerder een mentaliteit dan een kwaliteitskwestie is. Het gebeurt gewoon te vaak en te lang dat er laks met kansen wordt omgegaan. Ik heb nooit het idee gekregen dat De Boer heel erg hamert op je kansen afmaken. Dat moet je dus wel doen, want dan kan je niet alleen Europees gezien een grotere rol spelen van betekenis, maar neem je ook afstand van de rest van de Eredivisie.

1 oktober 2014 om 01:07

Als Ajax-supporter moet ik ook bekennen dat ik na 3.5 seizoen Sigthorsson wel genoeg gezien heb, het is gewoon duidelijk dat Ajax een dodelijke afmaker mist die 9 van de 10 kansen erin schiet!!

Zonder goede voorhoede kun je nooit overwinteren in de CL!

Wie weet Frankie.. misschien eerst is Sigi eruit halen en scoren we wat meer...

30 september 2014 om 23:34

Of gewoon is beginnen met echt vleugels? De Boer moet El Ghazi en Kishna standaard opstellen, kan Schone/andersen op Serero zijn plek.

1 oktober 2014 om 09:20

Ja serero deruit halen, die speelt zo slecht, volgens mij kijk jij nooit naar de voetbal sufferd

1 oktober 2014 om 13:23

Ik kijk elke wedstrijd van Ajax en Serero is gewoon niet de creatieve middenvelder die Ajax naar een hoger niveau brengt

Dit Barca is echt veel verder dan vorig jaar. Vooral door hun trainer. Ik ben altijd oppurtunistisch, maar nu neem ik er wat afstand van. Ik ga geen verwachtingen meer hebben. Het enige wat ik doe is achter me club staan en ze steunen. Over drie weken pas weer cl. Kloteinterlands!!

30 september 2014 om 23:58

Donder op man met je overschat het spel van barca ziet er gewoon veeel beter uit dan vorig jaar zoals bijv. Die 1 1 van barca vandaag dat vond ik een mooi doelpunt

1 oktober 2014 om 00:33

Gelukkig speelt dat real van jou een stuk beter he vent

1 oktober 2014 om 08:06

Ja moet niet zo boos doen :P maar bedoelde alleen te zeggen dat barca beter is dan vorig jaar.

1 oktober 2014 om 09:40

Nou, ik heb afgelopen zaterdag op de tribune gezeten op Camp Nou en Barca speelde toch wel zeer sterk hoor. Als je dan nagaat dat ze nog spelers spaarde en dat ook Saurez er nog bij komt dan geef ik Ajax toch weinig kans. Zeker nu Barca verloren heeft van Psg.

Dit Barcelona gaat Ajax gewoon afslachten. Barcelona is in vorm ondanks de nederlaag van vanavond en Barcelona zal met de sterkst mogelijke opstelling aantreden. Dat Ajax vanavond niet won betekent vrijwel exit CL. Zeker ook omdat PSG heeft gewonnen. Ajax zal de laatste wedstrijd tegen Apoel moeten gaan uitmaken wie de Europa League in mag. Er zat meer in maar als je dit soort wedstrijden niet wint kun je je koffers opnieuw gaan pakken.

30 september 2014 om 23:35

Haha? Barcelona gaat niemand slachten. Ik zie Ajax wel gelijk spelen tegen barcelona

30 september 2014 om 23:51

En hoe weet jij dat hatertje? Altijd maar negatief tegen de catalanen. Ga toch eens weg man. Barcelona is goed bezig de laatste tijd. Nou, ze verliezen 1 wedstrijd en de verdediging is zwak? Barcelona slacht ajax inderdaad af. Barcelona in deze vorm en Ajax in hun vorm.

1 oktober 2014 om 08:52

Echt wat ben jij een zielig persoon zeg. Altijd maar haten en het slaat nergens op. Barca heeft dit seizoen al een aantal keer met dikke cijfers gewonnen. Maar reageer aub niet meer jij.

1 oktober 2014 om 09:43

Jullie ziin zo makkelijk uit de tent te lokken zeg. Tis 1grote troll en dan alsnog. Was deze man geen troll dan is het ziin mening die jullie niet delen, maar jullie reagerne gelijk opgefokt. Chill gewoon een beetje.



On: ajax gaat het barca zeker lastig maken, maar met spelers als viergever, moisander, klaassen en sigithorsson ga je het nooit van je leven halen tegen dit barca. Al stonden ze onderaan in de liga.

In Camp Nou maakt Ajax in ieder geval geen schijn van kans. In de Arena wordt het ook heel zwaar voor Ajax, aangezien Barcelona dan op haar sterkst is met Suarez erbij. Je zag vandaag toch dat ze nog iemand in de aanval nodig hebben want Pedro speelt als een zak en Munir is nog te jong. Messi kan het ook niet in zijn eentje

30 september 2014 om 23:56

munir te jong? andersen kishna en el ghazi niet dan?

1 oktober 2014 om 00:01

De verwachting en het niveau bij barca is 5x zo hoog als dat van Ajax.

1 oktober 2014 om 00:14

Jij ziet iemand als Munir dus een hattrick maken tegen een PSG of een Real. Het is toch duidelijk dat pedro tekort komt voor de absolute top en dan barca dan dus eigenlijk maar met 2 toppers in de aanval speelt

Ik bekijk het maar per wedstrijd, dat gelijkspel tegen PSG vond ik al een bonus, en als ik PSG zoals vanavond zonder Ibra zie spelen gaan we daar geen punten pakken, Barca uit verwacht ik ook niks, je zal 2x thuis moeten winnen mocht je het ergens willen doen.

Laten we het maar per wedstrijd bekijken.

Vond Andersen vandaag meevallen , dreiging , goed overzicht, groeit met de week, ook Sigi waar iedereen maar over loopt te zeiken deed het goed, stond tegen 2 reusachtige verdedigers en werkte zoals altijd gewoon hard, bijna een doelpuntje door zich langs de verdedigers te worstellen , gewoon lekker laten staan

1 oktober 2014 om 08:38

Kerel, we zijn geen feyenoord dat we tevreden zijn met harde werkers! Wat heb jij nou? Sigtorson moet er gewoon uit en Milik een paar potjes laten staan. Die man heeft veel meer dreiging en is niet zo voorspelbaar als sigtorson.

Ik heb best vertrouwen om daar een punt(en) te pakken. Waarom niet, lukte vorig jaar ook. Vind Barca achterin helemaal niet goed.
De bal is rond en Ajax is nog lang niet uitgeschakeld!

1 oktober 2014 om 08:55

Het staat achterin nou beter dan de afgelopen jaren vriend. Tot gisteren geen tegengoals dus ga aub niet zo maar dingen zeggen.

1 oktober 2014 om 15:27

Dat zullen we nog wel eens zien. Wij gaan Barca gewoon weer pakken. Jullie worden 3e in de poule

Sorry hoor maar trots op ons spel? Het was echt niet goed hoor.

Alleen maar tikkie takkie breed die achterste linie, middenveld kan geen bal aannemen of normaal over 2 meter passen dan wel een steekbal geven. Ook omdat er maar 1 iemand is die de ruimtes inloopt (klaassen).

Nee ik snap echt niks van die euforie

30 september 2014 om 23:50

Ik snap dat ook niet. Tempo lag ook dramatisch laag vergeleken met andere wedstrijden in de cl. Het was ook pijnlijk te zien dat bij elke omschakeling van apoel het achterin niet goed staat bij ajax. Kortom na al die jaren cl geen enkele progressie!

30 september 2014 om 23:57

Ik lachte me de ballen uit m'n broek toen Frank de Boer dat bij de NOS zei.
Hij heeft echt een compleet andere wedstrijd bekeken dan ik in ieder geval. Ajax speelde op enkele vlagen na echt heel matig. In mijn ogen heeft de Boer zelf ook een onvoldoende gehaald vanavond. Hij had veel eerder moeten wisselen, want er waren voldoende spelers matig tot slecht bezig, bovendien haalde hij juist de naar mijn mening beste ajacied van de avond (Andersen) naar de kant....

1 oktober 2014 om 00:12

Serero gewoon niet meer opstellen. Schone en Klaassen in de as en 2normale vleugelspelers a la Kishna + El Ghazi op de vleugels. Normale opstelling, veld breed houden

Ga er toch van uit dat er tegen barca geen stunt in zit. Ajax moet gewoon zorgen dat ze uit bij psg punten pakken en thuis winnen van die drama ploeg uit cyprus

1 oktober 2014 om 00:08

Nu dat laatste in ieder geval. Maar Paris is niet minder goed dan Barca bleek vandaag.
Ik denk dat Ajax blij mag zijn als ze 1 punt pakken in een van deze uit duels en thuis tegen Cyprus moeten ze uiteraard winnen. Dan hebben ze 5 punten ik weet niet of dat genoeg is.
Ze moeten ook nog thuis tegen Barca toch? Wie weet zit daar nog een stunt in als Barca al door is.

1 oktober 2014 om 06:03

iIk denk wel dat Ajax nog gaat stunten tegen Barca of Psg, maar daar schieten ze na dit gelijke spel niets mee op. Tegen dit matige Apoel had Ajax gewoon 6 punten moeten halen uit 2 wedstrijden. Jammer hoor.

Nou vorig jaar lukte Ajax het ook tegen Barcelona, alleen de kansen zijn klein en eigenlijk een puntje tegen PSG is ook niet slecht. Ik zie Ajax moeilijk winnen van PSG en Barcelona, wellicht een gelijkspel, maar zoals ik al zei, met geluk kan het, alleen hadden ze deze 2 wedstrijden tegen Maribor moeten winnen, dan stonden ze er beter voor.

Frank, van Barca krijg je de wedstrijd niet kado zoals vorig jaar. Ajax is een maatje te klein voor de CL, dat is wel duidelijk na die jaren.

Wij zijn de beste. Wij pakken tegen iedereen punten zowel uit als thuis. Al is het maar 1 maar toch zijn WIJ de beste.

30 september 2014 om 23:49

Kuttino ....

Waar heb je het over ik ben ook ajax supporter maar ik blijf wel realistisch , ajax is geen echte topclub meer in europa en als we tegen barca punten willen pakken dan moet het netzo als vorig jaar gaan en dat scenario zie ik niet weer gebeuren aangezien barca zelf ook de punten nodig is

Hoe kan hij nou tevreden of trots zijn. Hier winnen barca en psg beide en als je wat zou willen moest ajax hier ook winnen. Dit ajax gaat niet stunten. Helaas tellen we niet meer mee in Europa.

ZO geweldig vond ik het niet hoor.ajax liet zich er vaak uit counteren waardoor er best wel veel kansen voor Hapoel waren.natuurlijk had ajax kunnen winnen......maar ook net zo goed kunnen verliezen.tegen Barca maken ze geen enkele kans.

Achja Die Frank. altijd grote mond.... jammer dat Real Madrid niet bij Ajax in de poule zit dan was het al klaar voor Ajax. en Frank ook geen grote bek trekken met ( mogelijk punten tegen Barca naja die zijn ook slecht

Frank heeft helemaal gelijk.vanavond konden we zien dat de tegenstander niets maar dan ook niets had te vertellen.
Echter waar ik al eerder over scheef is ,dat hij moet inzien dat met zo een trage logge,te laat komende ,misschietende ,niet mee voetballende, knullige Ijslander het wel heel moeilijk wordt om punten te pakken. We hebben er danzij hem al 4 laten liggen......
Andersen en ook viergever,vind ik steeds beter voetballen,dan komt wel goed.
Ajax kan nog steeds meedoen in het europees feestje maar dan wel met een scorende spits.

Milac??

1 oktober 2014 om 07:59

Niets te vertellen?? Apoel had genoeg kansen om de winst binnen te halen, ja Ajax had die ook maar ga dan niet met droge ogen beweren dat ajax zo goed was!!! Zoveel onnodig balverlies als er veel druk op de bal is en te makkelijk kansen weggeven, als je op die manier tegen barca speelt wordt je compleet wegespeeld. Echter verwacht ik wel dat ajax tegen barca voor eens stunt kan zorgen.

1 oktober 2014 om 09:46

Ik ben het helemaal met je eens Justbecause, ik snap die euforie ook niet.

Apoel is er ook meerdere malen goed uitgekomen en hebben zeker net zo goed zeer grote kansen gehad. In Nederland zien we balbezit krijgen schijnbaar nog steeds als domineren en riant beter zijn dan je tegenstander.

Ach, op voorhand weet je gewoon dat je waarschijnlijk PSG en Barcelona, twee absolute topclubs, voor zal moeten laten. Maar wie geen ambitie heeft zal ook nooit vooruitkomen, dus ik hoop dat Ajax vol voor zijn (kleine) kansen gaat. Met Frank de Boer weet ik in ieder geval zeker dat er geen trainer zit die gaat proberen tegen Barca en PSG de schade te beperken, maar die serieus wat probeert neer te zetten. Liever sneuvelen in de poging 4de te worden, dan 3de worden zonder enige poging om te overwinteren in de CL.

Ik hoef Ajax niet zo zeer ten aanval te zien trekken in Camp Nou, als we daar 0-0 spelen juich ik ook van harte. Maar wel dat er gestreden wordt voor een zo goed mogelijk resultaat vanuit een positief uitgangspunt (namelijk minimaal 1 punt meenemen).

1 oktober 2014 om 00:12

Nu ik denk dat een derde plek het uitgangspunt is. Een tweede plek zou een ware stunt zijn!

1 oktober 2014 om 01:14

Dat laatste is absoluut waar, het is geen schande om te falen.

Maar de 3de plek als uitgangspositie ? Misschien na de uitwedstrijd tegen Psg. Ik weet niet hoeveel punten jij Apoel ziet halen tegen PSG en Barcelona, ik in ieder geval niet meer als Ajax. Dus mocht plek 2 uit zicht verdwijnen (na 2x gelijkspel is dat nog niet het geval), kun je in de laatste wedstrijd alsnog alles op plek 3 zetten. Die plek heb je zeer waarschijnlijk tot en met de laatste speeldag in eigen handen.

Laten we gewoon tegen Barcelona gewoon proberen de punten te pakken. En waarom ook niet ? we wonnen vorig jaar ook in eigen huis van ze. En PSG uit ? als als die Franse middenmotors een punt kunnen pakken in Parijs, waarom wij niet ? We hebben ze al eens verrast.

De kans dat al die factoren samen komen is erg klein, maar ik wil wel dat mijn club voor die kans gaat. Uitgangspunt moet dan ook zijn : we gaan voor CL overwintering. Praten over dat ticket naar de EL is de moeite niet waard.

1 oktober 2014 om 09:43

Het probleem is gewoon dat ze weer een kut poule hebben. Qua loting zit het niet mee en zo kom je geen steek verder en is het nu alleen maar hopen op een stunt. En met hoop alleen gaat het niet lukken is al vaker bewezen.

Haha frank heeft wel humor zeg,punten tegen Barcelona je kunt niet eens van Apoel winnen ,niet eens van Zwolle niet eens van Groningen laat staan van dit Barcelona dat nu moet winnen,frank hou aub op met je onzin.

1 oktober 2014 om 01:26

Je hoeft ook weer niet zo dramatisch te reageren hoor! Vorig jaar zei iedereen hetzelfde en vooraf aan de wedstrijd tegen PSG lachte iedereen hem ook uit. Daar hebben ze ook 1-1 tegen gespeeld. Maar dat lag natuurlijk weer aan PSG en niet aan Ajax zelf. Altijd hetzelfde met sommige mensen hier. Wanneer Ajax een negatief resultaat haalt komen ze kwaliteit te kort en wanneer ze een positief resultaat behalen ligt het weer aan de tegenstander... Bla bla bla.

Goed gesproken Frank. Fluister je spelers extra moed in want op die manier gaan ze geen enkele wedstrijd in met ontzag voor de tegenstander. Doen ze nu ook niet en complimenten hiervoor want het is de enige Nederlandse club dat ons niet teleurstelt in Europa en voetbalt met klote. Dit is toch de hand van Frank de Boer. Zou geweldig zijn als ze Barca wat punten kunnen afsnoepen. Het is ze absoluut gegund en dit zeg ik als een niet Ajax fan.

Soms vraag ik me wel eens af of Frank iets ziet wat wij niet zien. Tevreden over Sightorsson, tevreden over het spel. Hij heeft meer positieve dan negatieve dingen gezien...

Ik sta helemaal achter het beleid, de tactiek en de ideeën van Frank.. maar als je steeds zo onzorgvuldig passes geeft, kansen niet weet af te maken, een tempo hanteert van een slak.. ga je nooit net wel eens die drie punten halen tegen dit soort tegenstanders. Tuurlijk kunnen we een keer boven ons uitstijgen, maar alles moet zoveel beter. Er is één wedstrijd afgelopen seizoen waarbij alles wel ging zoals het moest en dat was tegen Barcelona. Hopelijk gaan we die strijdwijze vaker zien.. en snapt Frank dat dit gewoon niet meer kan. Gewoon keihard aanpakken en iedereen die niet voldoet niet opstellen.

Tevens, moet hij nou een Sightorsson voorgoed laten gaan. Ik weet dat hij verantwoordelijk is voor de aankoop en dat hij in potentie een goede spits is, maar dat gaat er gewoon niet bij Ajax uitkomen. Dan is het heel leuk dat hij tegen NAC drie keer scoort, maar voor de rest gaat het hem echt niet meer worden. Geef Millik eens net zoveel vertrouwen als je Sightorsson heb gegeven de afgelopen drie seizoenen en ik zie mooie dingen gebeuren.

Veel te vrijblijvend, Frank. Deze wedstrijd moet je winnen. Nu is het weer leuk / aardig / trots, maar slechts 1 punt. Er wordt in de CL nooit 'ns een uitwedstrijd gewonnen. Dan wordt je ook nooit 'ns tweede.
Kansen genoeg om de wedstrijd te beslissen, maar het blijft allemaal hangen in goede bedoelingen.

Gemiste kans, andermaal.

De Boer ziet ze vliegen en probeert de moed er in te houden. Ajax kon geen vuist maken tegen Apoel en het hoogst haalbare is derde in de poule.

Thuis misschien een puntje...als je dan wel effectief met je kansen omgaat.

Weet je wat ik zo gruwelijk irritant vind van Sigthorson... Elke keer weer denk ik na maandenlang ergeren van ja! Nu gaat ie het eindelijk waarmaken! Nu gaat ie het doen! .... En dan doet ie t weeeer niet. Dit gaat al een paar jaar zo. Nu denk ik t weer. En weer gaat ie teleurstellen.

wat ik niet begrijp waarom geen extra spits inbrengen als je gelijk sta , en het betere spel heb , speel dan met nog meer lef.

haal viergever eraf en speel 424 formatie

Hahaha, alsof ajax gister top gespeeld heeft! Pff zaten toch wel veel fouten bij hoor waar een barca normaal gesproken wel van geprofiteerd van zou hebben... maar oké we zullen zien

Tegen Barca kan je eens de V.gaal formatie gaan spelen

Vrij rol Kishna voorin.

Ik zie deze opstelling wel zitten.

Cillessen
Veltman
Moisander
Viergever
V.Rhijn
Klaassen
Ziemling
Boilessen
Schone
Milik
Kishna

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren