Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Dat Feyenoord kan meedoen om de titel slaat nergens op'

Laatste update:

Volgens Martin van Geel moet Feyenoord in staat worden geacht om mee te kunnen strijden om de landstitel. De Rotterdammers raakten weliswaar de nodige basiskrachten kwijt, maar haalden daar spelers als Karim El Ahmadi, Colin Kazim-Richards, Khalid Boulahrouz en Bilal Basacikoglu voor terug. Willem van Hanegem lacht echter om het streven van de technisch directeur. "Dat slaat nergens op", reageerde hij zondag op RTV Rijnmond.

/

Volgens de Kromme is Feyenoord absoluut niet sterker dan vorig seizoen. "Toen wij vorig jaar zeiden dat we kampioen konden worden, werd gezegd dat wij niet helemaal goed waren. Nu zijn we erop achteruit gegaan en zeggen diezelfde mensen dat Feyenoord kampioen moet worden", zegt de clubicoon. "Dat slaat nergens op, dat hadden ze vorig jaar moeten zeggen."

Feyenoord slaagde er bijvoorbeeld niet in een adequate vervanger te vinden voor Graziano Pellè en doet het daarom met Mitchell te Vrede, die bepaald niet de goedkeuring van Van Hanegem kan wegdragen. "Ik wil die jongen niet afbranden, maar speel vijftig ballen op hem en kijk hoe vaak hij er iets goeds mee doet. Als je een goal maakt heb je nog geen spits. Er gaan zoveel momenten verloren door de manier waarop hij knullig met de bal omgaat."

Gaat Feyenoord meedoen om de titel?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Euh.. de beste aanwinst staat er niet tussen. Toornstra!

7 september 2014 om 17:40

Vermeer.

7 september 2014 om 17:55

El ahmadi, clasie, toornstra en vilhena is toch een heel sterk middenveld.. boetius, schaken, bilal, manu zijn voor de eredivisie ook allemaal goede vleugelspelers met een paar met enorm veel potentie. Vermeer is echt een paar klasse beter dan mulder, alleen de verdediging is niet erg sterk. Top 3 moet toch makkelijk kunnen.

7 september 2014 om 18:21

Ik vind de verdediging sterker dan veel mensen doen beweren. De enige zwakke schakel die er loopt is in mijn ogen: Joris Mathijsen. Ik vind Wilkshire het prima doen in zijn eerste wedstrijden. Het is geen Janmaat, maar hij wint veel duels en heeft een hele goede voorzet in huis. Van Beek maakt af en toe nog foutjes, maar deed De Vrij dat nooit? De Vrij had vorig jaar ook een hele, hele slechte periode, heeft zich daarna weliswaar sterk herpakt maar het zou zomaar kunnen dat van Beek zich stormachtig ontwikkeld, ik zie wel veel potentie in hem. Kongolo is gewoon een groot talent en onze beste CV, jammer dat Joris de voorkeur krijgt boven zo'n fantastische speler. Fred doet er beter aan om hem in het centrum te zetten. Dan spelen we maar met Nelom op de backpositie, Mathijsen is de gene die de meeste fouten maakt.

7 september 2014 om 18:46

@ kurtzouma: ik snap ook niet dat de verdediging als zorgenkindje wordt neergezet ! Kan me inderdaad nog goed de kritiek op de Vrij herinneren. Hij moest meer optreden als een kerel en vervolgens wedstrijd er op : rood.

Pas op het WK zijn ze echt boven zichzelf uitgestegen bij feyenoord hebben ze dat nooit laten zien

7 september 2014 om 21:07

Kurtzuma, komt omdat mensen talenten niet voor vol aan willen zien. Met Kongolo en Van Beek heb je hele grote talenten voor de centrale posities. Woudenberg, Nelom en Cabral op de back kunnen nog stukken beter worden en Wilkshire pakt het prima op. Met een sterkere keeper en een uitgebalanceerd middenveld is Feyenoord over de hele linie genomen volgens mij vooruit gegaan. Meer onderlinge concurrentie en vrijwel alle grote talenten hebben een langlopend contract of gaan die tekenen.

Met Manu, Van Beek en Achahbar heb je waarschijnlijk weer drie jongens vanuit de jeugd die dit jaar minuten gaan pakken.

7 september 2014 om 17:57

Vermeer

Dat heeft hij een punt hij zeikt soms veel maar heeft meestal wel gelijk de manier waarop hij het onderbouwt

7 september 2014 om 18:34

iedere leek kan toch wel tussen de regels door lezen dat deze rancuneuze ouwe zak alleen v Geel maar wil neer halen. Deze ouwe zak is al heel lang heel vervelend en zit alleen maar te zaniken. Hij verft zijn haar omdat hij zijn eigen leeftijd niet onder ogen kan komen. Wat een verveel.

7 september 2014 om 21:11

Het lijkt er helaas op dat zijn vertroebelde relatie met Van Geel de inspirator is van dit verhaal.

7 september 2014 om 22:20

Ik snap dat je hem niet mag maar hij heeft toch gewoon gelijk. Feyenoord is geen serieuze titelkandidaat

57% en 29% VZ? Waar is die andere 14% heen?

7 september 2014 om 17:50

Die hebben op stemmen geklikt zonder dat een optie aangevinkt was.

7 september 2014 om 18:54

Heeft VZ in eigen zak gestopt

7 september 2014 om 20:02

Die hadden een snipperdag aangevraagd.......

Dan doen ze vanaf nu niet meer mee om de titel. Is dit hoofdstuk ook afgesloten Willem. Iedereen blij en in Rotterdam weten ze dat nu ook. Voor wat gaan ze dan strijden? 3e plek of toch stiekem voor de 2e.

7 september 2014 om 18:16

Mee strijden in de onderste regionen

Nee even zonder gekkigheid, is die Willem weer van zijn stoel geblazen achter de geraniums(?) De laatste tijd komt hij vaker met zijn gemopper als van ouds.

Ik dnek dat wij tekort gaan komen puur om het feit dat we geen Spits hebben gehaald Te Vrede gaat er geen 25 maken. Kazim Kazim Rischards gaat enorm floppen denk ik dat moet haast wel deze gozer heb ik totaal geen vertrouwen in. Ook een goede verdediger is een must bij Feyenoord want Bouhlarouz en Mathijssen hebben hun tijd gehad. Verder is de defensie te onervaren er zijn teveel jonkies die nog hun fouten zullen maken.

PSV is titelfavoriet in mijn ogen gevolgd door Ajax want die kunnen heel goed met de druk omgaan hebben ze al laten zien. Feyenoord is Outsider meer niet samen met Fc Twente vind wel dat Feyenoord in de top4 moet eindigen.

Het slaat wel degelijk ergens op. Namelijk het feit dat de rest van de topclubs, op PSV na, minder zijn geworden. Ik acht dit Feyenoord niet minder dan Twente en Ajax. Alleen PSV is qua spelersmateriaal betreft écht beter. Twente, Ajax en Feyenoord ontlopen elkaar niet zoveel op dat gebied. Daarentegen denk ik dat PSV erg afhankelijk is van Depay, mocht hij geblesseerd/uit vorm raken, kan PSV ook nog wel punten verspelen.

Onze brompot heeft deze keer wel gelijk (denk ik). Ik zie ook niet hoe dit Feyenoord om de titel zou moeten strijden. PSV heeft een veel sterkere ploeg en Ajax is voetballend misschien nog wel steeds de beste.

Vind wel dat we er in de breedte sterker op zijn geworden nu heb je op de bank spelers als Vilhena Bilal Manu en Kazim achter de hand.

"ik wil die jongen niet afbranden" zegt Van Hanegem en ik geloof hem wel. Hij wil Van Geel afbranden, zoveel is duidelijk.

Ik vind Feyenoord na PSV de club die zich het best heeft versterkt.

7 september 2014 om 21:29

In verhouding mer ze over hadden na de verkopen, hebben ze zich goed versterkt. Maar dit team is toch stukken minder dan het vorig jaar was. Voor middenveld zijn 3 spelers gekomen en voorin de buitenplekken. Maar dat zijn precies de plekken die niet versterkt hoefde te worden. Wilkshire is leuk, maar vele malen minder dan janmaat, je centrum en linksback is sowieso minder dan vorig jaar. Vermeer en Mulder..tsja.. ik zie niet zoveel verschil. Fouten maken ze allebei, dus dat zal niet anders worden

Ik vind dat feyenoord te veel middenvelders gekocht heeft. Ook hadden ze een lb moeten halen ipv bilal en meer geld moeten investeren in een spitta

7 september 2014 om 17:59

Er zijn 4 middenvelders weggegaan. Bakkal / onbekend, Sleegers (verhuurd) / Eindhoven, Vormer / Club Brugge en Goossens / onbekend.

7 september 2014 om 18:06

Zijn wel allemaal geen basisspelers en overbodige spelers waar basisspelers voor terug zijn gehaald.

7 september 2014 om 18:07

En geen een daarvan speelde basis. Toornstra hebben ze het nodige voor neergelegd en El Ahmadi zal ook niet zo blij worden als hij het merendeel van de wedstrijden op de bank moet plaatsnemen.

Concurrentie is heel mooi hoor, niets mis mee, maar misschien hadden ze eerst spelers moeten halen op posities waar het echt nodig is, ipv dat ze 8 middenvelders met elkaar gaan laten concurreren. Die miljoenen die ze aan Toornstra en Bilal hebben besteed, konden ze beter besteden aan een spits en/of centrale verdediger.

7 september 2014 om 18:14

Vind ik niet. Immers stond bij ons positiespel in de weg en dat is met Toornstra niet meer het geval. Toornstra vind ik dus echt een topaankoop.

7 september 2014 om 18:16

@clutch: 8 middenvelders die ze laten concurreren? Toornstra, El Ahmadi, Vilhena, Clasie en dan houdt het wel op. Immers mag banken, Karsdorp wordt momenteel vooral gebruikt als back. Feyenoord heeft momenteel 6 middenvelders, 9 aanvallers, 8 verdedigers en 3 keepers. CV is overbodig (ik zie liefst Woudenberg linksback, Van Beek en Kongolo centraal en Wilkshire rechtsback), middenveld is eindelijk echte concurrentie (een keer een bank waarvan je niet direct zwakker wordt) en aanval is redelijk in balans. Kazim mag de verrassing gaan worden die Guidetti en Pellè ook waren, en anders kan Te Vrede ook wel, aangezien je nu een middenveld hebt (of iig een 10) die wel kan voetballen

7 september 2014 om 23:40

Immers scoort 12 goals per seizoen en daarmee de best scorende middenvelder van Feyenoord van de afgelopen 15 jaar , zou dom zijn er die naast te zetten, Toornstra en Immers speelden samen bij Ado

Immers is vice aanvoerder en zijn contract is verlengd die komt heus niet op de bank

7 september 2014 om 23:54

Toornstra scoorde ook 12 doelpunten maar dan bij FC Utrecht. Dat vind ik knapper. Denk dat hij ook zoveel zou scoren bij Feyenoord.

En ik vind ook dat jij teveel naar statistieken kijkt. Immers zorgt er bijvoorbeeld voor dat wij geen fatsoenlijk positiespel kunnen spelen. Met Toornstra kunnen wij dat wel. Het wordt dus tijd om Immers lekker op de bank te zetten.

PSV heeft zo'n goede selectie dit seizoen dat is gewoon niet normaal meer voor eredivisie begrippen.

Feyenoord heeft een Blunderende keeper, een mix van broekie's en opa's in de verdediging, het beste middenveld, prima vleugels en een degelijk spits. Dan ben je niet goed genoeg voor de titel.

7 september 2014 om 18:09

Verdediging van PSV vind ik nog steeds niet heel sterk. Ken die Isimat-Mirin niet, hopen voor de PSV-aanhang dat het geen tweede Jorgensen wordt.

7 september 2014 om 18:15

blunderende keeper? die blunders vallen wel mee, en hij zal vaak at genoeg punten pakken. 2e beste keeper van Nederland gewoon

7 september 2014 om 18:29

Ik kan me de blunders tegen Nac en Utrecht nog wel herinneren hoor! Daarnaast verprutst vermeer eens in de zoveel tijd een wedstrijd door rood te pakken.

In mijn ogen niet de nr 2.

1. Krul
2. Vorm
3. Cilissen
4. Zoet
5. Stekelenburg
6. Vermeer

7 september 2014 om 22:19

elke keeper in de eredivisie maakt weleens blunders

Cilessen, Ruiter, Zoet, Velthuizen, Vermeer, Mulder, Ten Rouwelaar doen niet aan elkaar veel onder

Stekelenburg, Vorm en Krul spelen niet in Nederland dus die doen niet terzake

7 september 2014 om 22:24

Eens in de zoveel wedstrijden een rode kaart? Het zijn er 2 geweest in zijn hele carrière, dus dat valt best mee. Vermeer is gewoon een prima keeper en in de eredivisie op Cillesen na de beste.

7 september 2014 om 19:36

Dat Psv de beste papieren heeft dat lijkt me duidelijk, maar een niet normaal goed elftal is wel erg overdreven. Als Depay en/of Wijnaldum een tijdje wegvallen of in een mindere periode komen dan kan het net zoals vorig jaar nog redelijk snel in elkaar storten.

Geloof ik ook niet, pelle had een waardige vervanger voor moeten komen. Dan had ik het wel gezegd.

7 september 2014 om 23:37

ook niet want de verdedigers zijn niet gelijkwaardig laat staan beter vervangen

8 september 2014 om 18:37

Dat valt reuze mee, Wilkshire is echt niet minder dan Janmaat. Die had ook zovaak beslissende fouten. En in de eredivisie hebben wij één van de sterkste verdedigingen.

Ik ben blij dat Te Vrede een kans krijgt. Hij heeft 6 keer in 7 wedstrijden gescoord terwijl hij nog in een Pelle rol speelde. Denk dat hij alleen nog maar belangrijker gaat worden als wij van tactiek gaan veranderen waarin hij beter tot zijn recht komt. Dat is meer rondom de 16 van de tegenstander en veel via de flanken.

7 september 2014 om 22:11

@rbn_

Daarbij heeft te Vrede net zoals Kongolo en van Beek tijd nodig om te wennen aan de competitie (bilal en Manu misschien ook wel) en het aantal wedstrijden dat zij moeten spelen (presteren). Die drie zullen alleen maar groeien net zoals Vilhena die nu hopelijk een meer aanvallende rol zal krijgen.

Verder zijn we een aantal topspelers kwijt geraakt toch denk ik dat we in de breedte juist sterker zijn geworden. Er is nu een beter middenveld, keeper, verschillende type verdedigers en aanvallers iets wat veel speel mogelijkheden zal bieden. Iets wat voorgaande jaren nogal eens niet lukte omdat we een beperkt aantal spelers hadden (die goed waren voor de basis).

Veel zal afhangen hoe snel Rutten dit elftal als een machine kan laten werken. Dat is naar mijn mening het enige nadeel nu van het verlies van zoveel basisspelers.

Het verschil met vorig jaar is dat weliswaar de basis er op achteruit is gegaan, maar de bank vele malen sterker is geworden. Het enige wat dit elftal mist (dat geeft de Kromme ook meer dan terecht aan) is een killer spits. Zonde dat van al het geld wat binnen is gekomen maar 25% is geïnvesteerd. Had nog een paar miljoen meer uitgetrokken en had een spits en een linksback gehaald, dan was je zeker een kampioenskandidaat. Ik denk dat Feyenoord uiteindelijk voor de 2e of 3e plek gaat strijden.

Vermeer
Wilkshire
van Beek
Kongolo
Nelom
Toornstra
Clasie
Vilhena
Basacikoglu
Te Vrede
Boëtius

Kampioen worden ze niet. Maar met deze opstelling zie ik feyenoord toch ver komen. Goede keeper, matig tot redelijke verdediging, fantastisch middenveld en een degelijke aanval. Top 3 moet te doen zijn, en ook europa zal geen fiasco worden.

. Vermeer
.
. Wilkshire Matthijssen Kongolo
.
. El Ahmadi
.
. Toornstra Clasie Vilhena
.
. Basacikoglu Boeitus
. Kazim/manu

7 september 2014 om 18:27

Ahmadi als cvm??

Op de vraag doen ze mee, lijkt me het antwoord duidelijk. ze doen al 3 jaar mee dus waarom dit jaar niet. De selectie is niet beter maar ook niet veel minder. Feyenoord is op het moment beter dan Twente en over 2 weken zien we hoe feyenoord presteert tegen ajax. Ik denk dat het tussen psv en feyenoord gaat.

Veel mensen vinden de basis minder geworden maar is dat wel zo? Ik denk dat wij met deze 11 gewoon een goed elftal hebben. Vermeer vind ik veel beter dan Mulder. Wilkshire vind ik goed. Van Beek vind ik een klasse minder dan De Vrij. Ik hoop dat Kongolo uiteindelijk in het centrum komt te staan. Aan de ene kant verwacht ik het ook omdat Rutten aanvallend voetbal wil gaan spelen. Dat is mogelijk met Vermeer op het doel. Mathijsen kan dan echt niet meer. Nelom speelt als linksback de laatste weken gewoon prima.

Clasie en El Ahmadi als controleurs vind ik erg goed. Dat moet echt ons wapen worden en zij moeten ervoor zorgen dat onze verdediging niet zo snel in de problemen komt. Kijk maar naar De Jong op het WK hoe belangrijk zo'n positie is.

Aanvallende rol Boëtius, Toornstra en Vilhena is denk ik ook erg goed. Veel creativiteit hebben wij dan. Te Vrede moet zich blijven ontwikkelen maar daar heb ik vertrouwen in. Hij is erg leergierig en met zo'n elftal achter je dan komt het scoren denk ik wel goed.

Vermeer
Wilkshire
Boula/v Beek
Kongolo
Nelom
Clasie
El Ahmadi
Boëtius
Toornstra
Vilhena
Te Vrede
7 september 2014 om 22:18

Precies, het ziet ernaar uit dat we dezelfde gedachten hebben

En met bijvoorbeeld Manu ipv te Vrede kan je het elftal omschakelen tot een erg gevaarlijke counterploeg. Zo zou je ook nog Matthijsen ipv Nelom kunnen doen en dan Kongolo linksback laten spelen. Met Clasie en el Ahmadi kan je dan erg compact gaan spelen en met de snelheid van o.a. Manu kan je er erg snel uitkomen.

Moet alleen zeggen dat ik denk dat je verkeerd zit over van Beek. Die jongen heeft minstens net zoveel potentie. Hij heeft gewoon wat tijd nodig, hopelijk gaat hij dat krijgen.

Krijgen we nu elke dag een bericht waarin Van Hanegem zeikt over Feyenoord? Wat ben ik klaar met die man zeg.

7 september 2014 om 20:06

Als ik vind dat WvH gelijk heeft krijgt hij dat, als ie het niet heeft mag je dat ook aangeven.
Het is alleen jammer dat Willem zijn stukjes steeds meer narcistische trekjes gaan krijgen en dat hij maar beter eens in de spiegel kan gaan kijken voordat hij weer een diaree van kritiek over de club uitstoot.

9 september 2014 om 13:02

De beste man heeft een fantastische kijk op het voetbal, eentje van het niveau waar hoogstens 0,5 procent van de voetballiefhebbers op mee kan. Van Hanegem ademt voetbal, leeft voetbal en snapt voetbal.

Het is een verrijking dat hij iedere week zijn kijk op het voetbal verspreidt aan de Nederlandse voetballeek, zodat we nog een beetje iets begrijpen van waar het nu echt over gaat binnen het voetbal. Het is een kijkje in het hoofd van een voetbalprofessor en we mogen, nee we moeten hem prijzen voor het nalaten van enig egoïsme en zo ons mee te laten delen in zijn kennis en ervaringen wat betreft zijn voetbalverstand.

Van Hanegem is een aanwinst voor ons, het Nederlands voetbal en de Nederlandse trainers. Het is toch fantastische voor een speler of coach als van Hanegem jou heeft uitgekozen om over te spreken. Dat kan je alleen maar opvatten als een compliment, zelfs als een teken van boven. Men heeft het goed met je voor.

Zonder hem zou er op een hele andere, waarschijnlijk foute manier naar het voetbal gekeken worden. Je kan wel weg willen kijken, omdat je het even niet meer begrijpt, maar mijn advies is om bij berichten van en over Van Hanegem je kladblok erbij te pakken en aantekeningen te gaan maken. Het kan je alleen maar helpen in de strijd tegen de onwetendheid.

Ik word zo moe van Willem, hij wil gewoon zijn collega Cruijff, na doen om altijd negatief te praten, want was Willem niet degene die en gat in een hek knipten om we gaan te gaan bij Utrecht. Dat is pas zielig!

8 september 2014 om 13:33

Is het niet Willem die altijd zei dat een club als Feyenoord altijd voor de titel moet gaan?
Nu durven ze het eindelijk eens om dat uit te spreken en dan is het weer niet goed.

Vind van beek niet veel minder als de vrij en mathijsen speelde vorig jaar ook op die plaats bruno vond ik ook niet echt sterk op linksachter en vind wilkshire de keren dat ie heeft gespeeld gevaarlijk naar voren en verdedigend ook sterk een linksachter had gehaald kunnen worden maar die cabral moeten we ook nog zien spelen dus wie weet en kwa middeveld is het duidelijk dat het 1 van de sterkste van nederland is en aanvallend is er genoeg mogelijk ze moeten zorgen dat niet alleen de spits scoort zoals vorig jaar maar het de hele aanvallende linie inclusief middeveld moet meer durfen en gewoon knallen als de mogelijkheid er is elke keer in de zestien gaan lopen kloten

En van hanegem vind je een leuke vent maar loopt niet hele je club af te zeiken dat je het niet kan vinden met van geel is jou probleem maar dat je die jongen in het veld omlaag gaat halen heb geen zin

Ik word zooo moe van die man, als ze hadden gezegd we gaan voor Europeesvoetbal dan had hij waarschijnlijk gezegd een club als Feyenoord moet altijd voor het kampioenschap gaan. Je kan merken dat hij een daagje ouder wordt met alle respect

Dit is het sterkste Feyenoord sinds jaren, de titel ligt dit jaar voor het grijpen.

inderdaad de titel is voor feyenoord . ze hebben nog nooit zo een sterk elftal gehad als nu .

7 september 2014 om 22:17

vorig jaar waren ze outsider, dit jaar niet, PSV en Ajax strijden voor de titel , er zijn geen outsiders dit seizoen of er moet in de winterstop veel gebeuren qua transfers

Opa van Hanegem moet is ophouden met zijn frustatie richting feyenoord/ Hij moet net als Wim Jansen op de achtergrond zijn ding doen voor feyenoord.

Of je kampioen wordt hangt er natuurlijk ook vanaf of de concurrentie sterker is geworden. Op PSV na lijkt dat niet geval te zijn. Dus vergelijken tov het vorige jaar heeft geen zin, we zijn hoogstwaarschijnlijk zwakker (janmaat, Pelle en ook De Vrij hebben mindere vervangers) maar zoals de laatste jaren laten zien kan iedereen kampioen worden (gezien de verliespunten die een Eredivisekampioen tegenwoordig heeft).

7 september 2014 om 21:15

Ik vind dat er teveel naar spelers worden gekeken qua kwaliteit. Bijvoorbeeld: Wilkshire is minder dan Janmaat. Alleen het gaat er ook om hoe je speelt. Ik denk dat dat misschien wel onze beste aankoop is. Rutten wil positiespel spelen en dat is mogelijk met dit materiaal terwijl wij afgelopen seizoenen telkens de lange bal hanteerde.

Willem is wel grappig. Sinds hij niet aangenomen is bij feyenoord kraakt ie alles af. Ik geef hem wel gelijk wat betreft de spitspositie. Die tevreden heeft teveel ballen nodig. Daarnaast is het echt een hele mindere spits tov pelle.

Zou m toch maar een baantje geven in de Kuip. Ergens in een materiaalhok. Anders blijft dit gezeur elke dag.

Hij heeft wel gelijk over Mitchell te Vrede. Maar om daar nu aan te verbinden dat Feyenoord de titel niet kan winnen? Nou neen. Feyenoord is meer dan Mitchell te Vrede.

Ik denk ook niet dat Feyenoord het kan halen, ze hebben gewoon algemeen te weinig kwaliteit en ze hebben te veel spelers moeten vervangen. De jongens die vertrokken zijn hadden voor een Eredivisie niveau wel kwaliteit, het is maar de vraag of de vervangers dit minstens kunnen evenaren. Misschien wel een paar, maar wellicht niet allemaal.

Ook komen de vele vervangingen de automatismen niet ten goede en voor die er zijn, heeft de concurrentie een onoverbrugbare voorsprong.

Dus neen, voor mij is Feyenoord ook geen favoriet. Maar niet omdat Mitchell te Vrede daar zit.

is geen gezeur, klopt gewoon, er staat een mindere selectie dan vorig jaar dus ze kunnen nooit om de titel mee doen

een spits die 28 goals maakte is weg en niet vervangen door een spits die dat ook kan

3 internationals uit de verdediging zijn vervangen door mindere spelers of een speler die op zijn retour is en vaak geblesseerd

alleen de keeperspositie is verbeterd en het middenveld

PSV is sterker geworden, Ajax ongeveer gelijk

Twente ongeveer gelijk dus Feyenoord mag om de plaatsen 3-7 knokken samen met AZ, Vitesse, Groningen en Twente

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren