Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Daily Telegraph: Pochettino krijgt advies over terugkeer in Premier League

Laatste update:

Na het ontslag van Unai Emery is Arsenal op zoek naar een nieuwe manager. Mauricio Pochettino zit zonder club, nadat hij onlangs door Tottenham Hotspur op straat werd gezet, en wordt genoemd als kandidaat bij the Gunners. De Daily Telegraph weet echter te melden dat mensen dichtbij de Argentijnse oefenmeester hem nadrukkelijk afraden om bij Arsenal aan de slag te gaan.

Pochettino heeft ooit gezegd dat hij ‘nooit’ bij Arsenal zou kunnen werken, maar het is geen uitgemaakte zaak dat hij zich aan deze uitspraak houdt. Zijn vrienden zouden hem momenteel adviseren om zich aan deze belofte te houden, nu the Gunners concrete belangstelling lijken te gaan tonen. Pochettino heeft het advies gekregen om voorlopig even een pauze te nemen, om op die manier te wachten op een absolute topclub.

De Argentijnse oefenmeester zou niet alleen zijn status bij Tottenham op het spel zetten, maar komt volgens de Daily Telegraph tegelijkertijd in een slechtere situatie terecht dan hij bij the Spurs heeft achtergelaten. The Gunners moeten vrezen voor het vertrek van Pierre-Emerick Aubameyang en Alexandre Lacazette, terwijl er een beperkt budget beschikbaar is om de selectie opnieuw op te bouwen en eventuele defensieve versterkingen binnen te halen. Arsenal is momenteel de nummer negen van de Premier League.

Om die reden heeft Pochettino het advies gekregen om te wachten op een Europese grootmacht. Bayern München, Manchester United en Real Madrid worden als voorbeelden genoemd en voornamelijk der Rekordmeister lijkt concreet geïnteresseerd om de Argentijn volgend seizoen binnen te halen als de definitieve opvolger van Niko Kovac. Voor die vacature zou ook Erik ten Hag in beeld zijn. De trainer van Ajax werd door de BBC ook in verband gebracht met Arsenal, al lijkt het vrijwel zeker dat hij Amsterdam niet middenin het seizoen achter zich gaat laten.

Verder bevat het lijstje van Arsenal de namen van Brendan Rodgers (manager van Leicester City), Mikel Arteta (assistent bij Manchester City), Massimiliano Allegri (clubloos), Rafael Benítez (trainer van Dalian Yifang), Patrick Vieira (trainer van OGC Nice) en Carlo Ancelotti (trainer van Napoli). Voorlopig is Freddie Ljungberg aangesteld als interim-manager bij Arsenal, wat betekent dat hij leiding heeft tijdens de uitwedstrijd tegen Norwich City op zondagmiddag. Het is voorlopig onduidelijk hoe lang de clubleiding de Zweed in het zadel hoopt te houden.

Zie jij Mauricio Pochettino aan de slag gaan bij Arsenal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is altijd grappig om te zien hoe de media hun eigen verhaaltjes maken en deze als waarheid verkondigen. Poch zou wat mij betreft welkom zijn, Cesc zou ook nooit voor een andere club dan Arsenal spelen in Engeland. Nuno zal binnenkort een nieuwe deal met Wolves tekenen verwacht ik, zelfde geval met Rodgers bij Leicester. Even de vermeende interesse gebruiken als pressiemiddel. Mijn top 3 in willekeurige volgorde: Poch, Ten Hag, Arteta - waarbij Arteta de minste voorkeur heeft vanwege zijn gebrek aan ervaring als head coach. Voor nu sta ik volledig achter Freddie en hoop ik dat ie iedereen zal verrassen. Als je zijn interview bekijkt krijg je vanzelf zin in de volgende wedstrijd. Hij zal Xhaka en Torreira voor Tierney, Holding, Luiz en Chambers zetten vermoed ik. Voorin gewoon onze beste spelers zoals het hoort.

1 december 2019 om 08:26

Samcro, zou je Poch echt zien zitten bij Arsenal? Vind het geen type qua spelopvatting en idee voor zo'n club. Zou liever een coach zien die aanvallend voetbal predikt, met veel pressie. Een type Ten Hag. Dus zou zelf graag eerder Arteta, Ten Hag of Nuno zien dan Poch, waar het toch imo vaker neer komt op toeval en invallen van spelers dan dat er echt een idee achter zit. Ten Hag gaat t never nooit worden, durft Arsenal niet aan, dus Arteta lijkt me een hele goede, ondanks nul ervaring. Kent de club, de PL en Guardiola adept. En heeft in de keuken kunnen kijken bij de grootste clubs.

1 december 2019 om 08:42

Samcro/ ik weet niet of ik als Poch zijnde naar Arsenal zou gaan, met de interesse van andere clubs die er in de toekomst nog kan gaan komen. Maar dat Real Madrid ook genoemd wordt als potentiele club is natuurlijk onzin. Zidane heeft alles net onder controle

1 december 2019 om 10:28

De helft van de coaches die bij Arsenal genoemd worden zijn ook onzin. Toen Emery bij Arsenal kwam had niemand hem op een lijstje gezet, de media weet vaak net zo weinig als wij.

1 december 2019 om 08:57

@samcro dat eerste ben ik met je eens.... hij kan er prima heen maar dat moet ie nu toch niet willen. Dan gaat hij van de ene club waar je niks mee kunt winnen naar de andere. Ik vind Arsenal n geweldige club, maar ze liggen zo ver van den top af. Ze missen wel 10 top spelers om serieus mee te doen om de pl titel.

1 december 2019 om 11:39

Als ook hij blijft kiezen voor Xhaka dan neem ik hem meteen al niet meer serieus als trainer, eventjes overleven dit seizoen voor de zoveelste keer als Arsenal supporter..

1 december 2019 om 13:52

Tja, ik snap de negatieve tendens rond Xhaka, maar ik blijf erbij dat hij mits juist gebruikt heel nuttig kan zijn voor Arsenal. Er moet een upgrade op zijn positie komen, maar feit blijft dat we zonder hem geen overwinning meer geboekt hebben en de overige stats spreken ook in zijn voordeel.

1 december 2019 om 14:05

Ja daar heb je wel een punt maar blijf er gewoon moeite mee hebben dat dit soort middelmaat voor Arsenal uit mag komen.. man het blijft triest dat ik soms naar het verleden moet kijken om nog enigszins te genieten van die club. Eigenlijk mag je van mij alles wel verkopen los van Tierney, Torreira en Lacazette. Auba ook verkopen wat mij betreft, komt raar over maar vind niet dat zijn spel goed bij Arsenal past.

Denk dat Bayern ook alert is nu. Poch neemt een half jaartje vrij af en kan zich op een rustige manier voorbereiden op zijn functie bij de Duitsers.

Het zou mij inderdaad ook verbazen als Pochettino naar Arsenal zou gaan. Ondanks dit zou ik het wel een fantastische aanstelling vinden voor de club. Overigens opmerkelijk dat bij Europese grootmachten ook United wordt genoemd, op sportief gebied kun je daar toch niet echt meer van spreken.

1 december 2019 om 10:37

United blijft gewoon een wereldclub, ongeacht de huidige prestaties. Ze zijn gewoon razend populair over de hele wereld. Je hebt genoeg financiële middelen en een prachtig stadion met een uitstekend jeugdcomplex. Dat is gewoon aantrekkelijk voor veel trainers. Daarnaast blijf ik persoonlijk gewoon een voorstander van Solskjaer. Dat gewissel van trainer word ik een beetje moe van. Solskjaer, Carrick en Phelan hebben een United hart en dat vind ik belangrijk. Hij geeft heel veel jeugd de kans(wel of niet gedwongen) en heeft 3 goede aankopen gedaan van de 3. We moeten geduld hebben, want anders moet je toch steeds weer opnieuw beginnen en de spelers steeds weer aan iets anders wennen.

Die gaat niet komen. Kan, zoals al in de tekst vermeld staat, dadelijk bij een club terecht waar die prijzen kan gaan winnen. Lekker even half jaartje rust en dan weer beginnen.

Hoop dat Ljundberg het nu even kan doen en dan Bayern Poch binnen haalt. Kan Arsenal proberen Ten Hag binnen te halen.

1 december 2019 om 10:27

Ik weet niet of clubs die mikken op de grote prijzen wel zo happig zijn om iemand aan te stellen die nog geen noemenswaardige prijs gewonnen heeft. Daarmee wil ik Poch niet tekort doen, want ik zie hem graag naar ons komen, ik wijs enkel naar de feiten.

1 december 2019 om 12:05

Vraag is of Poch Arsenal wel iets kan bijbrengen? Het is een goed trainer, zeker en vast, maar uiteindelijk heeft hij in 5 jaar Tottenham geen enkele prijs gepakt. Desondanks krijgt Tottenham niets dan lof en wordt Arsenal, dat wel prijzen gepakt heeft, uitgelachen... go figure! Daarnaast is van Tottenham naar Arsenal momenteel geen stap vooruit( ook al is Arsenal historisch uiteraard een grotere club) dus komt Poch in een zelfde bedje als hij bij Tottenham zat: een ploeg die tekort komt om echt mee te doen om de titel en Poch heeft nog niet bewezen dat hij ploeg op het niveau van title contender kan brengen.

"de Argentijnse oefenmeester zou niet alleen zijn status bij Tottenham op het spel zetten" alsof dat uitmaakt. je bent niet eens meer in dienst bij die club want ze hebben je ontslagen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren