Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Coup in de maak? Belangrijk target van PSV ook op de radar bij Feyenoord

Laatste update:

Naast PSV houdt ook Feyenoord de ontwikkelingen rond Couhaib Driouech nauwlettend in de gaten, meldt Voetbal International. De Eindhovenaren zijn bereid om ver te gaan voor de vleugelaanvaller, maar stuiten tot dusver op een hoge vraagsom. Excelsior is niet van plan om Driouech zonder slag of stoot te laten gaan en mikt op een absoluut recordbedrag.

Excelsior beschikt over een uitstekende uitgangspositie, daar PSV met de voorgenomen transfer van Yorbe Vertessen naar Union Berlin en de blessure van Noa Lang druk op zoek is naar een nieuwe buitenspeler.

De Rotterdammers verkochten Thijs Dallinga in de zomer van 2022 voor 2,5 miljoen euro aan Toulouse en zijn van plan om nu minimaal het dubbele te vangen voor Driouech.

"De club heeft verbazing gewekt bij PSV en de entourage van de speler door een vraagprijs van 5,5 miljoen euro plus een fors doorverkooppercentage neer te leggen voor de speler", schrijft De Telegraaf. "De onderhandelingen zitten daardoor op dit moment muurvast."

Volgens Elfrink is PSV bereid om een totaalpakket van twee miljoen euro te betalen voor de diensten van Driouech. "PSV wil zeker enkele miljoenen betalen, maar ook niet ten koste van alles voor de Excelsior-speler gaan", schrijft de clubwatcher.

Ook Feyenoord geïnteresseerd


Voetbal International weet te melden dat ook Feyenoord de verrichtingen rond Driouech met bovengemiddelde interesse volgt. De Rotterdammers zijn eveneens op zoek naar versterking voor de vleugels.

Directeur Dennis te Kloese gaf zondagavond nog aan 'redelijk dicht bij' de komst van Uruguayaanse jeugdinternational Luciano Rodriguez te zijn. De twintigjarige buitenspeler, die ook als spits kan fungeren, moet worden losgeweekt bij Liverpool FC uit Montevideo.

In Rotterdam-Zuid wedden ze echter op meerdere paarden en wordt dus ook Driouech nauwlettend gevolgd. Feyenoord hoopt eenzelfde scenario te creëren als met Mats Wieffer, die voor weinig geld overkwam van Excelsior en uitgroeide tot een belangrijke schakel.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Maar 2m is toch ook wel ontzettend weinig voor een veelbelovende aanvaller?
Ze zullen wel uitkomen op een bedrag van tussen de 3 en 4 miljoen gok ik.

30 januari 2024 om 14:16

De vraag is wel hoe veelbelovend hij nou is. Die gaat een Lozano, Bakayoko of Lang natuurlijk niet uit de basis voetballen. Op dit moment(!) denk ik niet dat hij verder gaat komen dan een aardige back-up. Het kan natuurlijk snel veranderen gezien zijn leeftijd, maar ik heb ook niet de indruk dat ik naar een bijzondere speler sta te kijken. Gewoon een leuk talent zoals we ze wel vaker hebben gezien.

30 januari 2024 om 14:19

Die jongen heeft een betere dribbel dan Lozano hoor. Die zie ik echt alleen maar hard rennen sinds die terug is gekomen.

30 januari 2024 om 14:25

Maar hoe lang gaat Lozano nog mee (hoeveel complete seizoenen), hoe kwetsbaar is Lang en hoelang blijft Bakayoko nog in Eindhoven.. Goed om een (in eerste instantie standin) en op langere termijn vervanger van Lang te halen.. Maarja zal niet zonder slag of stoot gaan...

30 januari 2024 om 14:29

Lozano zou, gezien zijn leeftijd, nog een jaar of 3 à 4 meekunnen. Is 28 jaar oud. Verder eens met dat de spoeling wel eens dun kan worden op de flanken.

30 januari 2024 om 14:31

Zelfs ik heb een betere dribbel dan Lozano en ik speel 2e klasse. Lozano is echter krankzinnig snel en zeer doelgericht. Vraag maar aan Ajax supporters

30 januari 2024 om 14:46

Ik weet wel zeker dat hij Lang voor de komende periode uit de basis houdt Sterker nog, dit is de pleister op de wonden voor zijn afwezigheid.

30 januari 2024 om 14:52

Altijd dezelfde spelletjes. Concurrent ineens interesse, zal heus niet van Excelsior zijn om zijn prijs op te drijven.. tuurlijk zal het weleens echt kloppen maar veel vaker niet gok ik. Kan mij namelijk niet voorstellen in dit geval dat Feyenoord na Ivanusec, Dilrosun, Minteh, Sauer, Paixao, Jahanbaksch en hoogstwaarschijnlijk Rodriguez nu denken van ‘ja laten we er nog eentje halen’

30 januari 2024 om 15:09

Is gewoon een lulverhaal van die Krabbendam, Feijenoord wil hem helemaal niet. Krabbendam wil alleen zelf dat hij naar Feijenoord gaat.

30 januari 2024 om 15:10

Jahanbaks mag wel weer naar de goffert als jullie hem toch niet gebruiken

30 januari 2024 om 15:44

@zwolsekip,

idd. Van Lozano wordt gezegd dat hij maximaal tot volgend seizoen blijft. Datzelfde zal ook voor Bakayoko gelden. En of Lang lager blijft is ook maar de vraag. Dus nu een speler halen die na volgend seizoen de eerste keuze moet zijn is een logische keuze.

30 januari 2024 om 16:07

Maar PSV is toch ook opzoek naar een aardige back-up? Lozano, Lang en Bakayoko zijn de al 3 basisspelers voor 2 posities.

PSV heeft een speler nodig die met snelheid, lef en flair als invaller een wedstrijd kan doen kantelen of openbreken. Ze hoeven niet een basiswaardige speler te halen. Daarom moet PSV ook niet teveel uitgeven lijkt me. Haal een speler die goed is voor de laatste 20 minuten, en zoek als Lang en/of Bakayoko deze zomer vertrekken een waardige vervanger.

30 januari 2024 om 14:32

Waarom is 2 miljoen weinig voor een speler die nog nooit in de (sub)top heeft gespeeld? Volgens transfermarkt is Driouech 1,3 miljoen waard en dan vind ik 2 miljoen voor een gok best wel goed betaald. Een transfersom van 3-4 miljoen, laat staan 5 miljoen, is niet erg realistisch, dan kan PSV inderdaad beter Vertessen aan zijn contract houden i.p.v. hem te verkopen voor een schamele 4,75 miljoen of 6 miljoen inclusief bonussen. Vertessen loopt al sinds 2009 bij PSV en kent de club van binnen en buiten, Yorbe heeft bovendien ervaring voldoende in de Eredivisie en ook wel op Europees niveau. Van Driouech moet je maar afwachten of hij zich aan weet te passen aan het niveau en de druk bij PSV.

30 januari 2024 om 14:44

Succes dan met Vertessen aan zijn contract te houden. Al die redenen die jij noemt zijn niet het probleem voor Excelsior, die midden in het seizoen blijkbaar een dubbeltje op de eerste rang zittende PSV moeten pleasen, maar is het probleem van PSV. PSV zit met de personele problemen vanwege blessures en een speler die liever gisteren dan vandaag weggaat en daarop kan Excelsior mooi anticiperen. Marktwerking heet dat. Al valt er natuurlijk op langere termijn ook goed te verdienen met mooie doorverkooppercentages.

30 januari 2024 om 14:49

Ik zie een buitenlandse club wel 5 miljoen voor Driouech betalen hoor. Is een speler met bepaalde kwaliteiten waar veel teams in de subtop en middenmoot iets aan hebben. Als PSV niet wil betalen gaat dit niet door ben ik bang. Voor hemzelf is het ook beter want deze jongen heeft de kwaliteiten om bij vrijwel iedere Eredivisie club in de basis te spelen, en heeft er weinig aan om straks bij PSV op het bankje te zitten.

30 januari 2024 om 15:36

@RvPstrikerNL,

Je gelooft toch niet echt dat er iemand 5 miljoen voor een speler van met alle respect Excelsior gaat betalen, ook nog met zo’n kort contract. Natuurlijk heeft hij kwaliteiten maar we moeten niet doen alsof deze man het niveau van PSV of de buitenlandse middenmoot zo maar even aankan. Hij heeft echt nog alles te bewijzen.

30 januari 2024 om 15:49

Myvision,

Grappig, je wenst PSV veel succes met Vertessen aan zijn contract te houden. Nou dan wens ik Excelsior veel succes om haar speler aan het contract te houden. Voor deze jongen is het ook nog eens een echte positie verbetering waardoor hij sportief en financieel enorm op vooruit gaat. Is toch exact dezelfde situatie als PSV heeft met Vertessen?

Ik denk als deze jongen morgen een spoedarbitrage aanvraagt hij zomaar weg zou kunnen komen ook. Overigens denk ik niet dat PSV en deze jongen dit ook niet wil. Maar denk je dat deze speler nog lekker bij Excelsior zit als ze hem een droomtransfer door de neus boren omdat ze een niet marktconforme transfersom vragen?

30 januari 2024 om 15:52

Bij de graafschap speelt önal, en daarover gaan zelfs de berichten dat hij rond de 2 miljoen op moet brengen. En Önal heeft alleen nog in de KKD gespeeld. Het voordeel voor de Graafschap is wel dat hij een Turks jeugdinternational is, hij best wel in Turkije wil spelen en 2 miljoen voor een aantal Turkse topclubs voor een Turks jeugd international geen onoverkomelijk bedrag is.

30 januari 2024 om 16:12

Zoveel is 5 miljoen toch niet? Een middenmoter in een top competitie betaald dat zo voor een talentvolle aanvaller. Daarnaast denk ik wel dat hij het niveau aan kan. Ik zeg niet dat hij direct de kar trekt bij die ploegen maar hij kan zeker wel mee, daar ben ik van overtuigd.

De tijd zal het leren of het ook zo is.

30 januari 2024 om 16:44

5 miljoen is hartstikke veel geld. Zeker voor een club als Excelsior. We hebben het hier niet over iemand die meedoet in de topscorerslijsten.

Je kan wel zeggen dat een middenmotor dat zo betaald, maar als dat het geval was dan was hij ten eerste al lang weg. Ten tweede zijn er nauwelijks voorbeelden te vinden van spelers van het kaliber van clubs als Excelsior van spelers die voor dat soort bedragen weggaan.

De tijd zal het inderdaad leren maar ben er wel vrij zeker van dat Excelsior zo’n bedrag niet gaat ontvangen hoor.

30 januari 2024 om 14:33

Toen hij vorig jaar voor 2 jaar bijtekende is afgesproken dat hij in de zomer van 2024 voor een redelijk bedrag weg mag. Zou me niet verbazen als dit max 2 miljoen wordt. Dit doet excelsior wel vaker om zichzelf aantrekkelijk te houden voor talenten. Over de winter is echter niks gezegd

30 januari 2024 om 14:41

Lijkt mij ook. 3-3,5 miljoen is een keurig bedrag voor alle partijen.

30 januari 2024 om 14:44

Mag nog wel 20% korting voor het opleiden van Achahbar en die 2 doelpunten voor Feyenoord.

30 januari 2024 om 16:08

Alleen heeft Achachbar niet bij Excelsior gespeeld

30 januari 2024 om 14:41

Ik vernam dat er ook een club uit Frankrijk en nog een andere club uit een ander land biedingen had gedaan bij Excelsior die fors hoger waren dan het bod van PSV. Excelsior hoeft niet te verkopen en met of zonder hem door, heeft misschien wel direct invloed op handhaving/degradatie. Dan begrijp ik Excelsior helemaal en is dat mijns inziens wat gefingeerde verbaasdheid bij PSV als het klopt wat Elfrink schrijft. In de transferperiode in januari liggen de prijzen ook doorgaans hoger dan in de zomer (wat ook logisch is zo midden in het seizoen).

Zal wel in het midden loslopen, 3mil ofzo. Prima - meteen afhandelen.

30 januari 2024 om 15:06

Inderdaad 3 a 3,5 miljoen is een zeer mooi bedrag voor Excelsior. Kunnen ze direct circa 50% van hun begroting mee dekken.

Sow! Wel logisch Excelsior kent de situatie net zoals de rest van NL nu van PSV. Ze moeten nog wat gaan doen. Lekker brutaal (positief) van Excelsior. Zo'n jongen kan het verschil zijn tussen handhaving en degradatie.

Tja, je moet wel gek zijn om 5 miljoen euro te gaan betalen. Uiteraard speelt Excelsior dit slim, maar je moet maar afwachten of die jongen ooit verder komt dan de bank van PSV. Bij Excelsior draait het om hem, bij PSV gaat dat niet gebeuren. Een goed talent hoor, maar ik zie hem wel makkelijk verzuipen bij PSV als je ziet wat daar voorin rondloopt.

30 januari 2024 om 14:18

5 Miljoen voor een jonge aanvaller uit de eredivisie vind ik helemaal niet zo'n gek bedrag in de huidige tijd. Graag of niet. Excelsior's doel is niet om PSV blij te maken met uitverkoopjes.

Wel een grote downgrade tov Noa Lang vindt ik..
Wat is nou het verschil tussen Vertessen en Driouech?

30 januari 2024 om 14:20

Want ze hebben ff 15 miljoen om een vervanger voor Noa Lang te halen. Ze halen een vervanger voor Vertessen, dus iemand van dat niveau ja.

30 januari 2024 om 14:24

Verschil is dat Vertessen zelfs beter is..

30 januari 2024 om 14:30

Ja de vraag bij spelers van clubs als Excelsior is natuurlijk hoe goed ze daadwerkelijk zijn als ze naar een topclub gaan en de fans niet meer tevreden zijn met af en toe een gelukte actie maar ontevreden zijn als er af en toe iets niet lukt.

Maar van wat ik gezien heb is het verschil tussen Driouech en Vertessen toch wel het bezitten van een redelijke techniek. Ik weet dat het op het moment populair is om te doen alsof Vertessen een hele goede voetballer is en hij heeft zeker kwaliteiten en zorgt voor ontzettend veel gevaar, maar als PSV fan die hem vaak heeft zien spelen weet ik dat bij Vertessen elke balaanraking een soort coinflip is tussen levensgevaarlijk zijn en pure comedy. Hij kan elke bal 10 meter van zijn voet laten schieten, de bal zonder aanleiding over de achterlijn lopen, de bal de 2e ring in schieten, een voorzet over de andere zijlijn spelen of de bal naar links schieten terwijl de goal rechts is. Maar hij kan ook uit het niks een kans creëren met zijn snelheid, de aandacht afleiden omdat verdedigers hem wel in de gaten moeten houden of de bal ineens geweldig in de goal schieten.

Driouech lijkt wat meer controle te hebben over wat er gebeurd als hij aan de bal is maar hoe gevaarlijk hij gaat zijn moeten we nog zien. Als de prijs ergens tussen het geboden bedrag en de vraagprijs uitkomt zou ik het zeker doen. Heb je Vertessen mooi vervangen en nog wat geld over.

30 januari 2024 om 14:37

Dat verschil is duidelijk, Vertessen kent PSV van binnen en buiten en is gewoon de betere voetballer als je kijkt naar effectiviteit. Vertessen wordt door velen zwaar onderschat, ook voor dit seizoen heeft hij zijn waarde meermaals bewezen.

30 januari 2024 om 14:54

Mwah als Noa Lang zo vaak geblesseerd is als dit seizoen is het geen downgrade. Lang scoorde vier keer in de eredivisie plus 1 assist. In de (voorronde + groepsfase) geen enkele goal of assist. Dus Noa Lang moet zijn waarde echt nog bewijzen over een langere periode.

Waarom moet psv hem nu weer halen. Staat bij mij voor twente al tijdje op de verlanglijstje ls ideale buitenspeler. Ga lekker voor een buitenlandse speler psv.

30 januari 2024 om 14:17

100 procent eens, hopelijk aankomende zomer.

30 januari 2024 om 14:26

Ze hebben al contact gehad met Driouech en zijn zaakwaarnemer. Ook hebben ze bij excelsior hun interesse aangegeven. Excelsior gaf aan hem niet te willen verkopen en dat ze in de zomer wel willen praten. Hopelijk gaat dit niet door.

Logisch toch? Uitstekend talent met nog 2 dagen transferperiode te gaan, in de zomer zal het al een stuk minder zijn puur omdat ze dan tijd hebben hem te vervangen.
Daarbij weten ze dat PSV ook geld ontvangt, gewoon terecht.

Wanneer ze verkopen moet het onderste uit de kan, maar als ze kopen is alles te veel. Excelsior heeft groot gelijk. PSV heeft een hoge nood en Excelsior geen enkele noodzaak te verkopen. Dan moet je dus meer betalen dan hij eigenlijk waard is.

30 januari 2024 om 14:21

Bij Vertessen was het onderste uit de kan nog lang niet in zicht, hoor, zeker niet voor een wintertransfer. Ik geef Excelsior trouwens wel groot gelijk, die snappen wel hoe het werkt.

30 januari 2024 om 14:37

dan vergelijk je ook de situatie van een 3e/4e keus met een absolute basisspeler.

Beetje alsof inter 7,5 milj biedt op Veerman... Dat gaan ze ook niet accepteren en dat is volledig terecht!

Hij is smaakmaker bij excelsior, vlak voor deadline en helpt hun er zeker in blijven

30 januari 2024 om 14:41

Vind dat wel meevallen. Vertessen scoorde tegen Arsenal B en tegen een matig Lens daardoor is zijn imago wat verbeterd. Mijn gevoel zegt me echter dat we hem beter in Berlijn kunnen laten en doorselecteren.

30 januari 2024 om 14:48

Hele slechte vergelijking, aangezien 7.5 veel minder is dan zijn waarde (volgens transfermarkt) en 2 meer is dan de waarde (volgens opnieuw transfermarkt). Niet dat transfermarkt heilig is, maar wel redelijk objectief

30 januari 2024 om 14:46

Dat is toch bij elke club zo?

Nou, dan niet. Ik sta al niet te springen om deze speler, en voor meer dan 2,5 miljoen al helemaal niet. Dat wordt huren dan maar. Ook verschrikkelijk, maar een echt goede optie is er niet. Man, man, man... wat heeft Stewart zich in de nesten gewerkt door niet gewoon te zeggen dat in de winter niemand mag gaan. En zeker Yorbe niet, die te belangrijk was.

30 januari 2024 om 14:22

Als PSV een goede buitenspeler kan huren zou ik dat toch van harte toejuichen, normaal heb ik ook helemaal niets met die huurconstructies maar dit is toch een beetje een bijzondere situatie. Dat Lang er wederom zolang uit zou liggen kon Stewart ook niet weten natuurlijk, je wilt ook niet met een speler zitten die niets liever wilt dan vertrekken. Yorbe lijkt me echt geen vervelend mannetje maar het was overduidelijk dat hij zo snel mogelijk wilde vertrekken.

30 januari 2024 om 14:28

Ik ben zelf niet zo van uitgaande wintertransfers, en Bosz was dat duidelijk ook niet. Maar klopt dat hij niet kon weten dat Lang er weer zo lang uit zou liggen. Omdat het om een lapmiddel gaat huur ik liever nu. Driouech was alleen interessant vanwege zijn vermoedelijke prijs, die nu meer dan het dubbele uitvalt. Uiteindelijk zoeken we toch weer een buitenspeler die niet voor Lang en Lozano onderdoet als Bakayoko straks weg is. Vertessen was een luxe optie als vierde keus, maar om nou specifiek een speler te kopen voor de vierde keus-rol gaat mij te ver.

Dat recht heeft Excelsior natuurlijk, persoonlijk zou ik het niet erg vinden om iets verder te gaan dan 2 miljoen maar als bij een bedrag van 3,5 miljoen ook nog een fors doorverkoop percentage komt zou ik als PSV verder kijken. Er is natuurlijk geen enkele garantie dat een speler die leuke dingen laat zien bij Excelsior kan aanhaken bij het niveau van Psv.

30 januari 2024 om 14:24

Ja daarom of of. Of een hogere transfersom van 3 miljoen, of lager maar dan een doorverkoop-percentage. Hoop voor PSV het eerste..

30 januari 2024 om 14:24

Precies, en met een EK op komst zijn er misschien nog wel leuke huurspelers op te pikken die het EK willen halen. Dat dan maar als lapmiddel. En rustig kijken voor een echte versterking voor komende zomer. Bakayoko gaat waarschijnlijk weg, en met het Bosz Ball ga je ondanks concurrentie op de vleugels nog steeds veel spelen.

5,5 miljoen is natuurlijk absurd, maar dit heeft PSV het zelf naar gemaakt. Hadden ze zich maar eerder moeten melden of een hoger bedrag moeten vragen voor Vertessen of sterker nog, hem helemaal niet te verkopen.

30 januari 2024 om 14:34

Eerder moeten melden. Wanneer dan? Dit gaat om een vervanger voor Lang he. Die is nog maar net weer geblesseerd.

30 januari 2024 om 14:56

Op het moment dat ze Vertessen overwogen te verkopen. Interesse voor hem liep al sinds begin transferperiode. Als je zelf de hele periode heb lopen kloten en pas de laatste week besluit akkoord te gaan met een verkoop zonder een vervanger achter de hand dan moet je niet raar van opkijken als je last minute geconfronteerd wordt met nieuwe personele problemen en je in een slechte onderhandelingsituatie komt te staan.

PSV boekt sportief gezien grote successen, maar bestuurlijk is het gewoon een amateuristische bende. Van mensen als Ernie Stewart mag je toch wel beter werk verwachten.

30 januari 2024 om 15:29

Waar maak je je druk om? Ik begrijp weinig van de reacties onder dit artikel. Waarom zou PSV zich in hemelsnaam scheel betalen voor deze speler? Excelsior kan vragen wat het wil dat is hun goed recht natuurlijk, maar zo goed is deze speler niet en of hij echt van waarde gaat zijn betwijfel ik. Zeker dit zijn seizoen zal zijn invloed toch niet heel groot zijn verwacht ik.

Een amateuristische bende omdat ze nog een vervanger willen halen, omdat er een speler geblesseerd raakt vind ik ook nogal overdreven.

Typisch weer, zelf een speler voor een appel en een ei laten vertrekken aan het einde van de winterstop en dan verbaasd zijn dat andere clubs wel de hoofdprijs vragen in deze fase.

30 januari 2024 om 14:47

Inderdaad, andere clubs zouden dat nooit doen. Heel raar van psv.

De kleinere clubs in Nederland moeten dus alles maar voor een vrienden prijsje laten gaan binnen Nederland?

En als een internationale club aan de deur komt voor Bakayoko hebben ze t over 50mil +.

30 januari 2024 om 14:26

PSV verkoopt haar spelers al jaren voor een vriendenprijsje.

30 januari 2024 om 14:36

Waar staat dat de kleinere clubs spelers voor een vriendenprijsje binnen Nederland moeten laten gaan? PSV wil tot een maximaal bedrag gaan, en daarna gaan ze kijken naar alternatieven. Logisch dat Excelsior een hoger bedrag wil, logisch dat PSV zo min mogelijk wil betalen. Uitiendelijk zal die speler nu ook zijn zinnen zetten op een stap, voor hem een unieke kans om CL te spelen en mogelijk kampioen te worden.

30 januari 2024 om 16:02

Zie het nergens staan, zeg ook niet dat ik dat lees toch?
Maar als ze 5 miljoen veel vinden, en aan de andere kant moeten speler 50 mil+ opleveren noem ik dat een vrienden prijsje. Voor een duppie op de eerste rij zeg ( staat trouwens ook nergens in de tekst ).

Logisch toch op de enalaatste dag van de transfermarkt. Wat denkt Psv dan dat ze iedereen voor een habbekratsje kunnen ophalen? Zo werkt het niet en anders zoeken ze maar een ander

Er was vantevoren afgesproken dat als hij zou verlengen hij deze zomer weg zou mogen voor een redelijk bedrag. Dat we dan meer vragen als jij tussendoor weg wil lijkt me normaal. Het vertrek van Driouech maakt handhaving natuurlijk een stuk lastiger

Hazard en Lingard zijn transfervrij. Daarnaast jeb je nog linksbuiten spelers met aflopende contracten: Mbappe (grapje), Kouame en Promes.

30 januari 2024 om 14:31

Haha promes. Die komt de douane niet eens door.

Staan mensen er wel bij stil dat het de winter transferperiode is en wat de waarde die jongen heeft voor Excelsior? Alles kan in elkaar donderen door het vertrek van een van je beste spelers. Ik snap wel dat ze hoog in de boom gaan zitten.

Ik had nooit gedacht dat ik dit ooit nog eens zou schrijven maar misschien is het een idee om Anwar El Ghazi terug te halen voor de rest van het seizoen.

30 januari 2024 om 14:51

Hahahahaha, dat is een goeie. Je hebt een grote lach op mijn gezicht getoverd.

Even serieus, El Ghazi traint al een tijdje niet meer. Is omstreden met zijn gedoe en zijn laatste verblijf bij PSV was nou niet bepaald een succes.. Zou er niet aan beginnen.

Gewoon de portemonnee trekken en Emil Hansson halen bij Heerenveen. Dat is echt een toppertje en heb je jaren plezier van.

Hoe dichter je bij de deadline komt hoe duurder spelers worden.
Da's nog te begrijpen ook

Die hoort natuurlijk in Rotterdam te blijven. Zou hem graag in de Kuip zien

30 januari 2024 om 14:54

Waarom hoort ie in Rotterdam te blijven? Omdat ie in Haarlem geboren is of omdat hij zijn hele jeugd bij Heerenveen gespeeld heeft?

30 januari 2024 om 15:04

Omdat hij bijna 3 jaar in Rotterdam speelt? Omdat Rotterdam de mooiste stad van Nederland is? 😁



Natuurlijk gaat Excelsior profiteren van de situatie bij PSV. Een situatie die PSV voor het grootste gedeelte zelf hebben gecreerd. De oude schoenen waren/zijn op weg naar de uitgang, maar de nieuwe schoenen zijn nog niet gearriveerd.
update kijk eens aan ook Feijenoord is geinteresseerd, alleen nog mooier voor Excelsior

In de prijs die Excelsior vraagt, zit natuurlijk ook een opslag bij voor het mogelijk niet direct handhaven, wat zonder die speler een stuk lastiger wordt. Dus dat er meer gevraad wordt dan de transferwaarde + een beetje opslag, vind ik niet zo gek.

Wordt wel druk aan de linkerkant dan. Ivanusec, Driouch, Sauer.. dan kun je er donder op zeggen dat dit ten koste gaat van Sauer en we hem de komende 1.5 jaar niet meer gaan zien in 1.

30 januari 2024 om 15:29

Ik moet het nog maar zien of Ivanusec volgend seizoen nog wel bij Feyenoord speelt.

30 januari 2024 om 16:23

Voorlopig staat hij in de pikorde achter de materiaalman zo ongeveer.

30 januari 2024 om 16:36

Haha precies, daarom juist.

Goh, een speler die bij een topclub op de radar staat, staat ook bij een ander op de radar. Heeft Feyenoord wel een eigen scouting? Hebben ze weer een speler op hun lijst die 30 andere clubs op hun lijst hebben. Dat is toch niet normaal?

^oftewel een aantal Feyenoorders hier op het forum aangaande interesse van PSV in een aantal spelers.

Lijkt me overigens dat deze speler helemaal niet meer verkocht gaat worden met die bizarre vraagprijs om zijn nek.

Alle spelers met beetje talent in NL staan op lijst PSV Feyenoord en Ajax. Vraag is hoe hoog , ik denk dat ze voor elke positie wel lijst van 10 namen hebben die ze evt willen volgen afhankelijk van ontwikkeling. Dus dergelijke berichten kun je van bijna iedere speler maken.
Niet erg verder.

Ik zou proberen om Driouech te halen maar het seizoen bij Excelsior te laten afmaken. Dat lijkt me voor alle 3 de partijen een win situatie. Driouech heeft zijn gewenste transfer naar de Nederlandse top, Excelsior zekerheid wat betreft de centen en Feyenoord alvast een vleugelspeler als vervanger voor de vertrekkende Dilrosun (waarschijnlijk), Jahanbakhsh en Minteh.

Het is een goede ontwikkeling dat Excelsior nu eens hoog inzet. Het moet gewoon eens afgelopen zijn dat een kleine club als Excelsior spelers voor een appel en een ei moet laten gaan. Spelers als Wieffer, Dallinga en Schouten hebben bewezen dat ze prima meekunnen op een hoger niveau.

Misschien beter sahraoui van Heerenveen , moet wel zeggen dat er veel mooie Marokkaanse talenten opkomen! Waar ze eerst veel talent hadden , breken ze nu echt door ! Mooi om te zien ! Het zijn toch echt technische en mooie voetballers om naar te kijken.

30 januari 2024 om 15:52

Sahraoui is niet te betalen. Gister heeft Heerenveen een bod van € 7m excl. bonussen van Lille afgewezen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren