Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Horrorscenario voor PSV-target Couhaib Driouech: ‘Dit is echt waardeloos’

Laatste update:

Couhaib Driouech komt dit seizoen mogelijk niet meer in actie voor Excelsior, zo meldt journalist Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad. Volgens de nieuwtjesjager stond de 21-jarige buitenspeler bij PSV ‘de afgelopen weken nog altijd op de nominatie voor een transfer in de zomer’. Driouech moet volgens het Algemeen Dagblad zelfs vrezen voor het einde van zijn seizoen, zijn deelname aan de Olympische Spelen én een gewenste zomerse transfer.

Driouech, die in Kralingen nog vastligt tot medio 2025, was afgelopen winter dicht bij een transfer naar PSV. Volgens Elfrink is de vleugelspits nog steeds in beeld bij de koploper van de Eredivisie. “Driouech is mogelijk de rest van het seizoen uitgeschakeld. Dat is pure pech voor hem en Excelsior. Hij stond bij PSV de afgelopen weken nog altijd op de nominatie voor een transfer in de zomer.”

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

De gretige Driouech moest zich dinsdagavond tegen PSV al na dertig minuten laten vervangen. “Het was een acuut hamstringmoment”, verklaarde trainer Marinus Dijkhuizen na afloop. “Het is nog vroeg, maar dit is echt waardeloos en zowel een persoonlijk drama als een drama voor het team.”

Driouech was ontroostbaar na zijn noodgedwongen wissel, zo zag ook een aanwezige journalist van het AD. “Een half uur na de wedstrijd strompelde Driouech naar buiten. In interviews had hij (logischerwijs) even geen trek. Aangeslagen liet hij zich net buiten het stadion omringen door familie en vrienden. Het seizoen zit er naar alle waarschijnlijkheid op voor de Marokkaan die onlangs met technisch directeur Nigel de Jong gesprekken voerde over (Jong) Oranje.”

De buitenspeler moet zelfs vrezen voor een nog slechter scenario. “Niet alleen zal hij Excelsior waarschijnlijk niet kunnen helpen in de strijd om handhaving, ook is het onzeker of Driouech zich in de Olympische ploeg speelt. En welke club pikt Driouech in de zomer nog op? Het is niet alleen een persoonlijk drama voor Driouech, maar de nieuwe blessure treft heel Excelsior in het hart.”

Driouech is volgens Elfrink dus nog altijd in beeld bij PSV. Transfermarkt schat de huidige marktwaarde van de rechtspoot op zo’n 3 miljoen euro. Indien Driouech daadwerkelijk zijn laatste wedstrijd voor Excelsior dit seizoen heeft gespeeld, eindigt hij op 4 doelpunten en 5 assists in 27 officiële wedstrijden.

In het Philips Stadion wordt Driouech gezien als de mogelijke opvolger van Yorbe Vertessen, die de deur bij PSV afgelopen winter achter zich dichttrok. De Eindhovenaren wisten in januari echter geen deal te sluiten met Excelsior, waardoor een transfer van Driouech naar de top van de Eredivisie nog niet plaatsvond.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat heeft hij dan, staat nergens vermeld. Is het de knie, enkel of een spier. Dat zegt namelijk meer dan de hele inhoud van dit artikel, wat alleen speculaties zijn.

3 april 2024 om 13:56

Even beter lezen. “Het was een acuut hamstringmoment”.

3 april 2024 om 14:00

Helemaal gelijk, overheen gelezen, bedankt!

3 april 2024 om 15:14

En helaas is het ook nog eens zijn andere hamstring, niet de kant waar hij al een keer pittige blessure aan overhield.

3 april 2024 om 15:52

Hoezo helaas? Dit betekent dat die andere kant iig goed genezen is.

En dit is precies de reden dat er ook spelers zijn die een transfer naar een grotere club kost wat kost forceren. Het is dan ook extra zuur als een jongen die zich zeer netjes opstelt tegenover zijn werkgever en geduldig afwacht dit overkomt. Hopelijk maakt ie alsnog een mooie transfer!

3 april 2024 om 17:32

Ja idd. Wat ontzettend zuur voor deze pure jongeman. Wens hem veel beterschap en een tijdig herstel. De OS missen.., wat ontzettend zonde. Los nog van een eventuele transfer, dat was afwachten.

Excelsior heeft gegokt en verloren! Jammer dat het ten koste van een persoon gaat!

3 april 2024 om 14:49

Vooral de speler zelf. Dit is de reden dat veel jongens in de positie, waarin hij in Januari zat, een overgang forceren. Komt wel over als een verstandige jongen. Hopelijk kan hij de knop gewoon weer omzetten. Dan komt er vanzelf weer een kans.

3 april 2024 om 17:44

De wijze waarop hij met de teleurstelling (mislopen psv transfer) is omgegaan spreekt enorm voor het karakter van Driouech. Als ik beleidsbepaler van Psv was had ik alsnog bij hem aangeklopt, al snap ik heel goed dat dit zakelijk gezien (in geval van blessa) niet te verantwoorden is.

Wat sneu voor die jongen zeg. Net nu hij zo'n lekker seizoen draait en waarschijnlijk een transfer kon gaan maken komende zomer. Hopen op een snel herstel voor hem.

3 april 2024 om 16:06

Nou een lekkere paar maandjes sinds de winterstop heeft die zeer wrinig laten zien

3 april 2024 om 17:09

als hij echt zo goed is, laat hij het weer zien. Verder idd sneu, maar helaas hoort dit ook bij voetbal.

Erg vervelend voor hem zeg. Kon naar een topclub en had wellicht minuten in de CL kunnen maken. Hoop voor hem dat hij alsnog een transfer kan krijgen.

Voor Excelsior is dit ook erg zeg. Je beste speler kwijtraken en zijn transferwaarde zal ook wel zakken hierdoor. Hoop voor ze dat ze erin blijven anders extra zuur.

3 april 2024 om 15:56

Erin blijven moet wel anders raak Je heel je selectie kwijt en kost het meer geld natuurlijk aangezien je dan een niveautje lager speelt

3 april 2024 om 17:12

Excelsior mag eruit, hetzelfde geld voor een RKC/ Volemdam. Als daarvoor een Willem2, Roda JC en ADO terug komen.

Verder hij had nooit minuten gemaakt tegen Dortmund. Misschien in het nieuwe seizoen dat je bedoeld?

4 april 2024 om 08:09

Groningen?

5 april 2024 om 15:27

@leeds01

Hij had toch best kunnen invallen?

Zelfs spelers die niet naar PSV komen raken meteen geblesseerd, die medische staf van PSV is niet te vertrouwen.

Even on topic; heel sneu voor die jongen, hopelijk is het een kwestie van beter (op) trainen, want anders lijkt me een grote carrière als voetballer niet mogelijk, als je op die leeftijd al meerdere zware hamstringblessures hebt gehad. Kan me niet herinneren of dat met Robben ook zo snel gebeurde in zijn carriere.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren