Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea en AS Roma delen punten na spektakelstuk met zes goals

Laatste update:

Chelsea heeft aan een enerverend duel met AS Roma één punt overgehouden. De formatie van Antonio Conte richtte zich vooral op het tegenhouden van de bezoekers, maar de Italiaanse topclub wist net als the Blues drie keer tot scoren te komen: 3-3. Eerder op de avond bleef Atlético Madrid tegen Qarabag FK steken op een doelpuntloos gelijkspel, waardoor Chelsea er in Groep C het beste voorstaat om de volgende ronde van de Champions League te bereiken.

David Luiz zorgde na tien minuten voor de 1-0 na slecht verdedigen van Juan Jesus: de verdediger kraakte halfslachtig een poging van zijn landgenoot van Chelsea, waarna de verdediger van the Blues bij poging twee wel trefzeker was met een heerlijk afstandsschot. Daarna beperkten the Blues zich vooral tot counteren en was de thuisploeg vaak gevaarlijker dan de Italianen. Waar Radja Nainggolan en Diego Perotti Thibaut Courtois niet konden passeren, was het Eden Hazard die aan de andere kant van het veld na een counter de 2-0 binnenschoot.

Edin Džeko knalde AS Roma net op GRUWELIJKE wijze naast Chelsea Football Club! 😱

Geplaatst door voetbalzone op woensdag 18 oktober 2017

Chelsea leek met een comfortabele voorsprong de rust in te gaan, maar Aleksandar Kolarov dacht daar anders over, stoomde vanaf de linkerkant op en via Andreas Christensen belandde het schot van de Serviër achter Courtois. In het tweede bedrijf verrichtte Courtois wederom enkele goede reddingen, maar de Belg kon niet voorkomen dat Edin Dzeko op formidabele wijze de 2-2 tegen de touwen werkte. De Bosnische spits tekende even later ook voor de 2-3 door krachtig binnen te koppen, maar Hazard deed even later ook met het hoofd van zich spreken en bracht de thuisploeg langszij. In de hectische slotfase kwamen beide teams ondanks goede mogelijkheden niet meer tot scoren.

Een terecht gelijkspel?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ondanks dat het een geweldige wedstrijd was heb ik wel een hoop aan te merken hoor! Na het uitvallen van Luiz stortte het hele elftal in en was het wachten op de goals van Roma..

Pedro, David Luiz en in mindere mate Morata vond ik erg goed spelen, maar de rest (met name Christensen en Hazard) vond ik niet overtuigen. Hazard scoort weer twee keer maar verder vond ik hem maar afwezig, totaal niet zoals tegen Atletico!

Uiteindelijk een prima resultaat en heb ik vooral medelijden met de mensen die veroordeeld zijn tot Veronica en dit soort geweldige wedstrijden moeten missen door een onbegrijpelijke “Barcelona-fetish”

18 oktober 2017 om 22:49

Christensen en Hazard niet goed? Naar mijn mening was Christensen een van de betere. Hazard deed het samen met Morata gewoon goed!

18 oktober 2017 om 22:54

Als hij een keer meedeed dan was het wel goed ja! Dat is eigenlijk een beetje het probleem dat ik met Hazard heb, hij lijkt nog niet de energie te hebben om 90 minuten topvoetbal te kunnen spelen.. Af en toe is hij gewoon ruim een kwartier afwezig! Christensen vond ik vandaag erg twijfelachtig in defensief opzicht. Pas toen Rudiger naast hem stond vond ik het wat beter staan. Dat vind ik echt een topper, die Rudiger, en ook echt een stuk verder dan Christensen op het moment!

18 oktober 2017 om 23:04

Ik ben echt een fan van Rudiger, wat een speler! Christensen is nog erg jong, dus met hem komt het wel goed. Hazard was naar mijn mening de beste van het veld vandaag, maar je hebt wel gelijk over zijn energie. Net terug van een zware blessure, dat moet je ook niet vergeten!

18 oktober 2017 om 22:49

Gelukkig zijn er genoeg wegen om toch nog deze topper Chelsea-Roma te kunnen zien.. In Hilversum zijn ze nou eenmaal gek van barcelona dan moet echt alles wijken..

18 oktober 2017 om 22:55

Ik neem aan dat het nog te maken had met die blessure uit de eerste helft? Luiz speelde een dijk van een wedstrijd, die haal je er toch niet zomaar af?!

18 oktober 2017 om 22:56

Laten we hopen dat kante snel terug is. Christensen viel opzich mee. Wat wel opvalt is dat azpi de laatste tijd wat minder is helaas. Verder idd een redelijk resultaat als je naar onze vorm kijkt.

18 oktober 2017 om 23:15

Hazard kan niet meer doen in zn team, alleen fabregas is technisch, rest is alleen maar tegenhouden. David luiz op t middenveld doet meer fout dan goed, domme keuzes.

Chelsea kwam nog goed weg. Maar bij de 2-3 zag je dat Chelsea wel degelijk kon voetballen en maakte snel de 3-3. Jammer dat Conte met deze mindset in de wedstrijd was gegaan. Er viel meer te halen vandaag als Chelsea aanvallender was gaan voetballen.

Edit:

Ik zie mensen klagen over de Nederlandse keuzes voor CL wedstrijden. Ik ben allang al blij dat ik al jaren de mogelijkheid heb om zenders uit het buitenland kan ontvangen via een schotel. Teveel Barca obsessie als je het mij vraagt. En ene gebrek aan fatsoenlijke analisten.

18 oktober 2017 om 22:55

Ja maar dit is AS Roma geen Hull City met alle respect. Bij een 2-0 moet je een wedstrijd 'dood' maken. Voor een team is het vaak lastiger om terug in de wedstrijd te komen dan de (favoriete) ploeg de 3-0 te maken. Onnodige punten verspilling.

18 oktober 2017 om 22:54

Je kunt ook gewoon ziggo aanschaffen. Bijna alle Live CL wedstrijden op te zien

18 oktober 2017 om 22:58

Nee aan die Nederlandse zenders begin ik niet meer aan. Ik kan tijden herinneren dat zij voor flut teams kozen ipv van Chelsea of een andere top team omdat daar een Nederlander zat en je niet de mogelijkheid had om andere wedstrijden te kijken. Met de schotel die ik heb ontvang kan ik de meeste kanalen uit de UK, Usa, France, Spanje etc kijken voor heel weinig per maand. Bovendien zijn die analisten en commentators ook een aantal klassen beter vergeleken met die lachertjes van Ziggo, Fox Sports NL, Veronica etc.

Ik vind het schandalig dat we naar een saai Barcelona moeten kijken tegen een ploeg die er helemaal niks van kan, terwijl je weet dat vooraf gezien Chelsea-Roma de absolute kraker is. Ben zo klaar met dat eeuwige gegeil op die Spaanse ploegen die in de poule nooit interessant zijn om te zien..

18 oktober 2017 om 22:47

Dat zei ik ook voor de wedstrijd kennelijk is men Barcelona gek in Hilversum, anders kan ik dit niet verklaren. Ronduit belachelijk.

18 oktober 2017 om 22:57

En bij roma liep zelfs een Nederlander rond dus dat zou nog een extra reden moeten zijn voor Hilversum om te kiezen voor Chelsea-Roma.

Heb verder genoten van deze wedstrijd. Roma was veel sterker dan ik vooraf had verwacht. Kregen wel het balbezit cadeau van Chelsea, maar wisten daar zeker in de tweede helft wel raad mee. Verder vooral genoten van de solo's van Perotti die was echt lekker op dreef. Dzeko ook twee knappe goals en Strootman speelde ook verdienstelijk. Ga volgende speelronde zeker weer Roma-Chelsea kijken.

18 oktober 2017 om 23:13

Gwoon ziggosport totaal go aanschaffen voor maar een tientje per maand. Je kunt kiezen dan. Persoonlijk pak ik altijd t switch kanaal. Je krijgt er ook meteen formule 1 en PL en PD bij. Is toch geen geld maat voor zoveel.

18 oktober 2017 om 22:57

Ahum.... jij denkt serieus dat Chelsea veel gezien wil worden? Chelsea? Met hun defensieve spel.

18 oktober 2017 om 23:01

Volgens mij heb jij de wedstrijd niet gezien het ging op en neer.

18 oktober 2017 om 23:04

Ik zeg ook niet dat Barca uitgezonden moest worden. PSG leek mij het leukst vanavond, verfrissend.

18 oktober 2017 om 23:05

Ik wil een wedstrijd zien, gee 'n trainingspartij waar 1 van beide ploegen werkelijk niets anders doet dan met 11 man voor de 16 hangen.

18 oktober 2017 om 23:07

Als men dat niet wilde zien dan konden ze genieten van het aanvallende spel van roma he

18 oktober 2017 om 23:05

Je 'moet' helemaal niks, je kan ook zelf ervoor kiezen om Chelsea - Roma te kijken maar die is niet op de gratis zenders. Het is toch te verwachten dat Barcelona er op komt? Ze kiezen gewoon voor de meeste kijkers en blijkbaar is dat bij Barcelona - Olympiakos

18 oktober 2017 om 23:20

Het is helemaal niet logisch dat Barcelona erop komt, alleen het subjectieve argument dat Barcelona de leukste club is. Objectief gezien was deze wedstrijd de logische keus, ook vraag ik me af of er meer mensen Barcelona willen zien, iedereen die niet voor Barca is kijkt wss liever een andere wedstrijd dan een nietszeggend potje in een saaier poule.

18 oktober 2017 om 23:53

Reken er maar op dat de meeste mensen met Ziggo deze wedstrijd hebben gekeken.

19 oktober 2017 om 00:05

Veronica is gewoon een commerciële zender, die zenden dus de wedstrijd uit die commercieel het meest interessant is. Kennelijk was dat in hun optiek deze wedstrijd van Barca. Het is echt onzin om te denken dat men dit doet vanwege een vermeende 'Barca-obsessie'.

19 oktober 2017 om 07:05

Dat komt omdat de meeste mensen die Ziggo sport kijken ook wat meer into het voetbal zijn, en dus weten dat dit voor de kijker een leukere pot is

19 oktober 2017 om 07:07

Je hebt echt een probleem als je zo denkt. Waarom zou Barcelona de leukste club zijn? Dat verzin je nu zelf. Het enige wat Veronica interesseert is kijkcijfers, en geef ze eens ongelijk. Je denkt toch niet echt dat ze om een andere reden deze beslissing maken? Lijkt haast of je denkt dat de directeur van Veronica Barcelona fan is. Bizar

19 oktober 2017 om 09:51

Ik vind Barcelona niet de leukste club Rhynocerops, ik stel juist dat de mensen die de keuze maken voor de uitzending Barcelona als favoriete club hebben. Daarnaast beweer ik dus ook dat elke niet Barca fan liever deze wedstrijd kijkt, kan ik misschien niet geheel bewijzen, maar volgens mij zien veel neutrale fans liever een echte wedstrijd dan een poppenkast. En er zijn altijd nog meer niet Barca fans dan Barca fans in Nederland. De Boer ook doodleuk op tv 'oeps verkeerde keuze gemaakt', ja hallo je had van tevoren al kunnen weten dat deze wedstrijd veel dichter bij elkaar zou liggen. Die kijkcijfers waar jij het over hebt kan je alleen eerlijk vergelijken en beide wedstrijden even toegankelijk zijn voor alle mensen, wanneer je maar 1 wedstrijd aanbied en dan de kijkcijfers erbij haalt, ben je algauw spekkoper. De rest is niet op open kanalen te zien en heeft dus een veel mindere markt om aan te spreken. En je laatste zin mag jij bizar vinden, ik vind het helemaal niet zo raar. Er zijn wel meer mensen op tv fan van Barcelona, heel de NOS bijvoorbeeld, als je dan met elkaar om tafel zit om te bespreken welke wedstrijd je moet gaan uitzenden, dan krijg je nogal een gekleurde argumentatie. Snap je m'n gedachtegang? Zo bizar is dat helemaal niet hoor.

18 oktober 2017 om 23:17

Achteraf altijd makkelijk praten natuurlijk, maar je hoeft niet te kijken natuurlijk. Zelf keek ik naar de switch van Ziggo (mag dit of wordt mijn reactie nu verwijderd), krijg ik alles mee en ik vond voorafgaand toch niet één pot het meest interessant. Chelsea-Roma was op een van de kanalen van Ziggo wel gewoon te zien. Als je geen Ziggo hebt, is dat een keuze die je maakt. Je beperkt jezelf (waarschijnlijk voor goede redenen, je wil of kan het niet betalen), maar dan zijn dit de nadelen.

18 oktober 2017 om 23:20

Keuze die je maakt? Ik woon in een studentenflat en heb gewoon analoge tv, het spijt mij.

18 oktober 2017 om 23:41

toen ik op kamers ging wonen heb ik direct digitale tv en alle voetbal abonnementen aangeschaft. Medebewoners ( voornamelijk vrouwen) konden mee profiteren van mijn digitale tv maar dat interesseerde me niks. Ben van huis uit gewend om alle abonnementen te hebben en kan echt niet meer zonder. Het is eten en drinken en daarna komt het voetbal

19 oktober 2017 om 11:40

Je kan ook op internet kijken, al weet ik niet of Ziggo daar een specifiek abonnement voor heeft. Je kan toch ook 'gewoon' digitale tv aanschaffen? Ik weet niet wat daar allemaal bij komt kijken, ik heb zo'n decoder staan net als mijn ouders beneden en that's it. Eenmalige investering, daarna komen nog wel de abonnementskosten natuurlijk. Dus ja, een keuze die je maakt.

18 oktober 2017 om 23:47

Alles aan Veronica is toch slecht? Waardeloze presentatoren, waardeloze analisten, een lachwekkende studio met publiek waarvan ik me afvraag wat ze daar in hemelsnaam doen, constant reclames, slechte presentatoren bij wedstrijden, keuze van wedstrijden. Het is allemaal vreselijk. Het is beter om via Ziggo te kijken.

Want hoe haal je het in je hoofd om deze wedstrijd uit te zenden en niet twee topploegen uit twee grote competities?

Op papier een topaffiche en kwam op het veld nog tot uiting ook wat een mooie wedstrijd heb ik gezien het ging open neer en wederom onbegrijpelijk dat Veronica deze topper niet uitzend.

Deze wedstrijd niet gezien maar gevolgd op live-meepraten. Echt knap dat Roma hier gelijkspeelt. Ze gooien hogere ogen dan Napoli en dat had ik echt niet verwacht.

Roma kan zelfs van Chelsea thuis winnen.

Goed bezig

18 oktober 2017 om 22:51

In theorie zal het allemaal kunnen. Dit wordt een interessante poule. Met name Atletico vs AS Roma zal een kraker gaan worden. Ik zie Chelsea in deze poule nog wel doorgaan. Ik ben alleen heel benieuwd wie de tweede team zal worden.

18 oktober 2017 om 22:57

Chelsea heeft momenteel een mini-crisis. Kijk er niet raar van op dat ze tweede worden. Mocht het heel gek lopen kunnen ze zelfs derde worden.

Atleti-Roma gaat echt knallen worden. Helaas zal ik dan Juve-Barca moeten kijken, maar dat is ook geen straf haha.

Teleurstellende wedstrijd van Chelsea... Het gaat de laatste weken niet zo goed. De felheid en durf van vorig seizoen lijkt een beetje vervaagd. Willian ,Cesc spelen heel matig en onze verdediging is echt om te janken bij vlagen. Dit moet echt veel beter. We moeten betere aankopen doen net zoals City en United deze zomer hebben gedaan. Maar misschien pullen we een 15/16 Seizoentje en gaat het opeens uit het niets veel beter. We zullen zien.

Klinkt als een fantastische pot. Erg jammer dat ze er in NL weer voor kiezen om Barca uit te zenden, tereijl je van tevoren al weet dat ze gemakkelijk gaan winnen. Nja, zo op naar de samenvatting dan maar

Ondertussen zat ik naar Barca te kijken vanwege het geweldige Veronica..

Jammer voor iedereen die deze wed heeft gemist. Meest vermakelijke cl wedstrijd van dit seizoen. Heerlijk!

Mooie wedstrijd gezien, alleen jammer dat Chelsea heel erg aan het wachten was en AS Roma vooral liet spelen...

Lekkere actie van Kolarov zeg, blijft een topspeler.

Een sterk Roma met veel lef gezien ! Maar je ziet dat spelers als Jesus en Peres gewoon door de mand vallen op dit niveau. Maar uiteindelijk wel tevreden met ons spel en de score!!

En dan zenden ze die zaadpartij van Barcelona uit....

Geweldige wedstrijd tussen 2 topteams. Mocht Roma thuis winnen van Chelsea is het gedaan met Ateltico denk ik.

heerlijke wedstrijd en dzeko geweldige goal! en ja ik ben het er ook mee eens dat veronica deze wedstrijd gewoon had moeten uitzenden. chelsea 6 pt roma 4pt en atletico 1pt dan weet je toch dat het spannend gaat geworden en dat roma en chelsea allebij niet voor een gelijk spel willen spelen. ik ben blij dat ik ziggo totaal heb maar niet iedereen heeft die luxe. stel je voor je bent onder de 12 je hebt een kranten wijk van 20 in de maand en mama en papa willen dat niet betalen kut toch? dan hang je gewoon. Maar volgens mij kunnen we aan het aantal reactie's er wel een beetje uithalen welke wedstrijd het meest bekeken word.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren