Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chaos in Barcelona: supporters dringen Camp Nou binnen

Laatste update:

Supporters van Barcelona hebben zichzelf woensdagavond toegang verschaft tot het Camp Nou, de thuishaven van de Catalaanse grootmacht. Volgens onder anderen journalist David Ibáñez eisen de Culés het vertrek van voorzitter Josep Bartomeu, een dag nadat bekend werd dat Lionel Messi te kennen heeft gegeven Barcelona te willen verlaten.

Enkele tientallen supporters van Barcelona verzamelden zich gisteren en vandaag bij het Camp Nou als reactie op de vertrekwens van Messi. De meesten spraken hun steun uit aan de Argentijnse vedette en vroegen om het vertrek van Bartomeu. Omstreeks 20.45 uur ging het mis bij ingang veertien van het Camp Nou.

Volgens verslaggever Víctor Navarro van Deportes Cope werd de ingang geopend om een vrachtwegen de gelegenheid te geven het Camp Nou te verlaten. De aanwezige fans zagen hun kans vervolgens schoon en stormden het stadion binnen. Volgens aanwezigen is sprake van een gespannen sfeer en moest de Catalaanse politie hard ingrijpen. Volgens Gerard Romero van RAC1, het belangrijkste radiostation van Catalonië, was Bartomeu vandaag overigens de hele dag niet aanwezig in het Camp Nou.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha wat een chaos daar.. Ik lach er weliswaar om, maar eigenlijk is het zó droevig wat een rotzooi het daar is. Een gigantische club waar ze hun zaken al langere tijd niet op orde krijgen. Hopelijk komt Barca erbovenop (olv Koeman), vrees alleen dat dit nog wel even gaat duren.

26 augustus 2020 om 21:19

Vanaf zomer 2021 zal het gaan veranderen denk ik. No way dat Bartomeu en zijn directie opnieuw verkozen worden

26 augustus 2020 om 21:27

Al zou dat zo zijn, zal Barca echt niet gelijk weer als vanouds zijn. Koeman lijkt al bezig te zijn met een grote schoonmaak, maar zulke dingen hebben tijd nodig. Tegen de tijd dat het bestuur daar vervangen is, zal er echt nog wel een tijdje nodig zijn om goed op gang te komen zoals vaker te zien is bij grote bedrijven (want dat zijn de grote clubs toch wel). Maar goed, liever vroeg dan laat als neutrale voetballiefhebber

26 augustus 2020 om 21:55

Bartomeu en zijn bestuur kunnen zich ook niet opnieuw verkiesbaar stellen. Beetje vergelijkbaar met Amerika, na een X aantal ambtsjaren of termijnen is het gewoon klaar en wordt er hoe dan ook een nieuw bestuur verkozen.

26 augustus 2020 om 22:02

Bartomeu kan ook helemaal niet gekozen worden

26 augustus 2020 om 21:22

Dit zijn we gewoon niet gewend in Nederland. Wij laten alles maar gebeuren en achteraf gaan we dan zeuren. Ik geef de fans groot gelijk dat ze in op stand komen. Het is ook niet echt handig van Koeman om gelijk binnen een week zo hard te zijn tegen bepaalde spelers. Deze spelers zijn Barcelona jarenlang trouw geweest en worden nu in een telefoongesprekje even aan de kant gezet. Dit zijn ook maar mensen en hebben een bepaalde trots, zeker bij de zuid Amerikanen. Toen Real Madrid zomaar afscheid nemen van clublegendes zoals Casillas, Raul, CR7 vonden we het ook belachelijk van Real Madrid en de coach die er zat. Nu Koeman de trainer is, is het ineens allemaal logisch.

26 augustus 2020 om 21:24

Nou, ik zie ze nog staan bij het Maasgebouw in Rotterdam. On: Heeft Messi dan toch nog bereikt wat ie wilde met zijn bericht van opstappen?!?!

26 augustus 2020 om 21:28

Die spelers zijn onderdeel van het Barcelona waar Bartomeu nu voor heeft gezorgd. Trots koop je niks voor, FC Barcelona dient gewoon haar doelstellingen te halen.

26 augustus 2020 om 21:28

Ja en als ze er dan staan, noemen we ze halve zolen of doorgesnoven...

26 augustus 2020 om 21:30

Natuurlijk dient Barcelona haar doelstellingen te behalen, maar je kan als club en als trainer op een gepaste manier afscheid nemen van spelers. Wat er alleen al in de Nederlandse media over bepaalde spelers is geschreven is echt absurd, laat staan de Spaanse media.

26 augustus 2020 om 22:31

Ik heb eerder vanavond geschetst dat Bartomeu op zal stappen en dat Messi “toch” zal blijven en gewoon weer z’n jaarlijkse loonsverhoging krijgt. Chantage werkt. We gaan het meemaken maar het zou mij niet verbazen.

26 augustus 2020 om 22:32

Ik heb eerder vanmiddag (15:31) geschetst dat Bartomeu op zal stappen en dat Messi “toch” zal blijven en gewoon weer z’n jaarlijkse loonsverhoging krijgt. Chantage werkt. We gaan het meemaken maar het zou mij niet verbazen.

26 augustus 2020 om 22:36

Bij roda flikkeren ze de des betreffende persoon gewoon écht het stadion uit

26 augustus 2020 om 21:26

Als ik morgen lees dat Bartomeu is opgestapt doe ik daar een paar drankjes op maar ik vrees van niet helaas.

26 augustus 2020 om 21:41

Dit is toch te ziek voor woorden er is een pandemic aan de gang dus het is al twijfelachtig wat die mensen daar allemaal doen maar dan stormen ze ook nog het schone stadion in dit verzin je niet

26 augustus 2020 om 22:03

Gelukkig kan het niet veel slechter meer en zal het snel (hoop voor zomer 2021) veel beter worden.

26 augustus 2020 om 22:30

ManU, AC Milan, et cetera.., er zijn zoveel clubs die die meer zij wat ze waren of dat lange tijd niet zijn geweest. Wat is het toch dat met voetbal dat het mensen massaal tijdelijk hersendood maakt?!

26 augustus 2020 om 22:30

Barcelona heeft meet Dan 100.000 socios en enkele tientallen doen raar. Valt wel Mee met die chaos, de media blaast dit soort dingen giga op.

26 augustus 2020 om 21:13

Het doet er allemaal niet meer toe. Barcelona is afgezakt, zal komend jaar echt niet ineens weer met de top meedoen. Messi wil gewoon naar een club die er wel toe doet, wie er ook voorzitter is. Het publiek kan zich beter afvragen waarom ze zelf al die jaren op Bartomeu gestemd hebben.

26 augustus 2020 om 21:23

Waarom niet? Als er bijvoorbeeld 50 miljoen te bedsteden is op dit moment, je verkoopt Messi en Suarez voor in totaal 170 miljoen ik noem maar wat. En je krijgt bij de transfer van Messi García er nog voor terug ook (als hij naar City gaat). Plus al dat salaris wat er vrij komt. Met een Ter Stegen, García, Frenkie, Griezmann, Dembele en Coutinho heb je voor de komende paar jaar toch gewoon echte toppers rondlopen? Coutinho en Griezmann zijn het vast niet verleerd. Koop van die 200 miljoen gericht 3/4 jonge potentiële toppers en je kan zo weer mee doen imo. Ik zeg het nu heel makkelijk, maar voetbal is een raar spelletje en het kan zo verkeren.

26 augustus 2020 om 21:24

@speedyafc ''club die er wel toe doet'' En dan wil ie naar Manchester City..... Beetje tegenstrijdig, vind je niet?

26 augustus 2020 om 21:25

Man City heeft een goed elftal, eentje die kan strijden om de CL. Met Messi erbij maken ze gewoon een goede kans. Barcelona moet gaan herbouwen en zal de komende tijd niet om de CL spelen.

26 augustus 2020 om 21:27

Haha Messi en Suarez samen voor 170M Maar on topic, eens, genoeg potentieel en met wat geld kun je wel wat wijzigingen door voeren.

26 augustus 2020 om 21:30

Dan moet Manchester City alleen wel haar kansen afmaken en eigen spel blijven spelen, je team kan nog zo goed zijn maar als je kansen voor open doel mist of de keeper maakt twee fouten (Lyon) ga je niks bereiken (ook met Messi niet).

Lekkere werkomgeving voor Ronald. Hier doe je het toch niet voor. Had hij toch veel beter bij Oranje kunnen blijven en zijn karwei kunnen afmaken op het EK. Zonde zonde

26 augustus 2020 om 21:36

Tja, als je bij Barcelona tekent onder deze omstandigheden, weet je dat dit soort problemen erg reeel zijn. Koeman moet zich hier verder ook buiten houden en zich gewoon focussen op de selectie en de bouw van een nieuw Barcelona, of dat nou met of zonder Messi is.

Dit krijg je ervan als je de club kapot maakt en jarenlang wanbeleid hanteert #Bartomeuout!!!!!!!

26 augustus 2020 om 21:17

Precies dit. Zou het heeeeerlijk vinden als hij wordt gedwongen te vertrekken maar ben bang dat hij koppig blijft zitten totdat de club helemaal de afgrond in is gegleden.

26 augustus 2020 om 21:23

hij riskeert zijn bankwaarborg van 75 miljoen te verliezen als hij stopt met rode cijfers in de boekhouding

26 augustus 2020 om 22:01

Eens maar Messi laat ook wel zien totaal geen waardige leider te zijn van dit Barca.

27 augustus 2020 om 00:03

Het is te triest voor woorden dat je dit krijgt als je slecht beleid voert. Dit soort droevige figuren moet je de maatschappij uit zien te pleuren. Het gaat hier niet om een of ander misdrijf, maar om het spelletje waar zij graag naar kijken.

Klasse! Het heft in eigen hand nemen dan maar. Ik vind dit een uitstekende actie. Voor de moraalridders onder ons: je mag wel een club compleet naar de vernietiging brengen, maar als supporters iets eisen mag niet.

26 augustus 2020 om 21:14

Het zijn wel de supporters geweest die deze man als voorzitter hebben gekozen en al die jaren hebben ondersteunt. Maar ja, bij succes is het een grote vrienden club, bij verlies ligt het allemaal aan de voorzitter.

26 augustus 2020 om 21:21

Clubleden kiezen de nieuwe president. Ik denk niet dat alle barca supporters leden zijn vriend. Maar dit verschuift het schuld gewoon naar de leden.die zaten gewoon te slapen terwijl bartomeu de club van achteren nam

26 augustus 2020 om 21:23

Stemmen alle fans dan? Ik dacht dat enkel de socio's stemmen. En bovendien: alsof 100% van de stemmen naar Bartomeu zijn gegaan..?

26 augustus 2020 om 21:23

Velen zijn socio en hebben dus stemrecht. Barcelona heeft tienduizenden leden met stemrecht. Zij hebben deze voorzitter met meerderheid gekozen en gehandhaafd. Totdat het een jaartje tegen zit, nu ligt het allemaal aan de voorzitter.

26 augustus 2020 om 21:26

De supporters hebben helemaal niks te vertellen over wie de voorzitter wordt, was het maar waar, wat ze nu doen is volkomen terecht ze zien hun club met de dag verder naar de kloten worden geholpen en tonen nu hun liefde voor de club dus ken de feiten voordat je iets plaatst

26 augustus 2020 om 21:28

Dus er is gekozen voor een president met zijn ideeën, maar het gaat - niet volgens plan - volledig de mist in en dan moet die minderheid die al tegen hem was (en de meerderheid die nú tegen hem is) zich maar niet laten horen? Vreemde redenatie.

26 augustus 2020 om 21:31

Ik ken de feiten, de echte supporters zijn socio's en hebben stemrecht. Dat zijn er tienduizenden. Die kiezen de voorzitter.

26 augustus 2020 om 21:38

@speedyafc - Je hebt verder volledig gelijk, maar ik denk dat we allemaal wel tot de conclusie komen dat Bartomeu er een grote puinhoop van heeft gemaakt. Ja ze hebben op 'm gestemd, maar we kunnen het vergelijken met de politiek. Als je op de VVD hebt gestemd vanwege hun verkiezingsplan, kom je er ook zeer bedrogen uit.

26 augustus 2020 om 21:51

@mgmw Natuurlijk mag men kritiek hebben maar dat kan volgens de normale weg verlopen. Men kan een motie indienen en vragen om vervroegde verkiezingen. Het stadion bestormen is echt nergens voor nodig. Geloof dat de eerste motie die om het vertrek van de voorzitter vroeg zelfs al ingediend was?

26 augustus 2020 om 22:01

Ja, helemaal eens hoor dat dit bestormen nergens op slaat. Maar ik bedoel maar; niet 'alle' supporters/socio's hebben natuurlijk op hem gestemd maar op een ander. En ik begrijp volledig dat de meerderheid nu ook niet (meer) achter Bartomeu staat. Dus ik vind, gechargeerd, het wat simpel van; ''ja, jullie hebben 'm gekozen, dus je mag er niks van zeggen''.

26 augustus 2020 om 22:12

Ze kunnen hem zo naar huis sturen als ze dat echt willen. Barcelona wordt democratisch bestuurd. Het enige wat ik zeg, het wordt allemaal wel erg op de voorzitter gespeeld momenteel. De selectie die het ook heeft laten afweten, blijft aardig buiten schot.

27 augustus 2020 om 00:08

@Realmezut als je iets van fatsoen in je hebt dan ben je moraalridder. Het zijn gewoon volwassen mensen die de wet overtreden om een spelletje. Het heft in eigen handen nemen is erg gevaarlijk, want ik vraag me af waar de grens wordt getrokken. Jij noemt het klasse en daar kan ik met mijn kop niet bij. Triest.

Oh jeej Ronald, waar ben je aan begonnen?

Echt een heksenketel, dit had ik niet verwacht. Koeman kan wel even achter zijn oren krabben, dit is geen eenvoudig project waar hij nu aan begonnen is. Dat was natuurlijk al van tevoren bekend, maar blijkbaar escaleert het nu allemaal. Het zou me niet verbazen als Messi gewoon blijft overigens, we kennen dit verhaal ondertussen. Die supporters zijn ook beïnvloed door die (fake) news bronnen.

dit zijn de echte voetbaliefhebbers. die supporters zijn zo enthousiast over het nieuwe Barca onder Koeman dat ze nu al het stadion binnen stormen om geen minuut te missen

Dit gebeurt er dus wanneer een speler groter gemaakt word dan de club. En wanneer de club geen fatsoenlijk beleid voert, de jeugd volledig verwaarloosd. En er voor honderden miljoenen top spelers gekocht worden. Die volledig in dienst moeten spelen voor 1 man. Er geen plan-B is en er middelmatige paniek aankopen worden gedaan omdat jeugdspelers niet het gewenste niveau hebben. Helaas maar waar, Barcelona is jaren blijven stil staan waar andere clubs zijn gaan innoveren en doorselecteren.

26 augustus 2020 om 21:19

En daar heb je helemaal gelijk in, jarenlang werd het salaris van Messi verhoogd tot astronomische hoogte, werden trainers op zijn voorspraak aangetrokken, kregen zijn vrienden dikke salaris verhogingen. Maar als er dan een jaar niets gewonnen wordt, wil Messi weg en ligt het allemaal aan de voorzitter. Notabene zelf gekozen door de fans.

26 augustus 2020 om 21:35

Jij bent toch wel een goede insider dat je dit allemaal weet, weet je ook al of de president ontslagen wordt? Of waar Messi volgend seizoen speelt? dan weet ik dit alvast omdat je doet alsof je het allemaal weet

26 augustus 2020 om 21:41

Hij constateert min of meer wat er gebeurt. Daar hoef je geen glazen bol voor te hebben. Nergens heeft hij het over de toekomst overigens...

26 augustus 2020 om 22:33

19messi33. Zijn reacties zijn ander prima onderbouwd en het is te merken dat hij weet waar die het over heeft. Jouw reactie daarentegen voegt geen ene moer toe en laat duidelijk zien dat je het deze dagen niet makkelijk hebt.

ik zie voornamelijk mannetjes van 16 jaar oud die lekker aan het rellen zijn maar of dit nou symbool staat voor de gehele aanhang van Barca daar twijfel ik aan

26 augustus 2020 om 21:21

Die kleine groepen die het nieuws halen staan gelukkig nooit symbool voor de gehele aanhang van een team, bij Feyenoord niet, Ajax niet en Barcelona ook niet.

26 augustus 2020 om 21:49

Het frappante is dan weer wel dat voor deze fans begrip is.. maar bij Ajax en/of Feyenoord zijn het altijd ‘tokkies’, ‘randdebielen’ of ‘hersenlozen’

26 augustus 2020 om 22:05

Jerooney88, het begrip voor deze fans komt waarschijnlijk van de zelfde leeftijd genoten die het stadion zijn binnen gedrongen. Voor meerderheid zijn het gewoon randdebielen

Ik dacht idd al waar blijven de protesten. Vanmiddag zag ik al beelden langs komen van protesten voor het stadion Denk dat het de komende dagen onrustig blijft en uit eindelijk de kop van de president gaat kosten.

26 augustus 2020 om 21:44

Dat denk ik inderdaad ook. Als fans zich meestal op deze manier gaan roeren, wordt zo'n situatie explosief en dat leidt eigenlijk (bijna) altijd tot een vertrek. Dat is overigens ook wel nodig, want deze Bartomeu heeft er werkelijk waar een enorme puinhoop van gemaakt.

Nou! Zit net op Duitse zender te kijken. Die zijn het echt zat. Supporters zullen het niet accepteren dat hun held door bestuurlijke chaos en waarschijnlijk nieuwe coach weg zal gaan. Gaat wel een vervelende vervolg krijgen. Wordt wel heel erg erg ingewikkeld dit. Zie Messi alsnog weggaan.

Wat een kinderachtig gedoe zeg! WALGELIJK! Als die man weg wil dan wil hij gewoon weg. Dat je het moeilijk vind te accepteren dat je beste speler vertrekt snap ik zeer zeker. In het begin vond ik het ook vreselijk toen Cristiano vertrok bij Real Madrid, maar besef nu dat het de perfecte moment was om afscheid te nemen van Cristiano en Cristiano heeft nog een hoop geld opgeleverd! Het vertrek van Messi bij Barca kan alleen maar positief uitvallen op de langere termijn. Ik zie het zelfs gebeuren dat Messi voor Real tekent hahahaha! Herhaling van toen Figo van Barca naar Real ging hahaha

26 augustus 2020 om 21:45

Messi is een kind van de club. Ronaldo speelt voor de hoogste bieder. Het zijn onvergelijkbare situaties. Ronaldo ging niet weg middels een brief na 20 jaar.

26 augustus 2020 om 22:04

Nou Messi laat aardig zien geen waardige leider te zijn van dit Barca, tsja.

26 augustus 2020 om 22:17

@viscacatalunya Messi gaat nu toch ook voor de hoogste bieder spelen als hij vertrekt? een kind van de club laat zijn club niet in de steek in slechte tijden. een Maldini en Totti zullen ook niet altijd met goede bestuurders te maken gehad hebben maar ze hebben hun club nooit in de steek gelaten

Ik snap deze supporters wel. Bij deze voorzitter is zijn ego veel groter dan de liefde voor zijn club. En het ligt altijd aan iedereen behalve aan hem. Dit seizoen is mislukt door Valverde,Setien en Abidal. Maar Bartomeu valt uiteraard niks te verwijten. Als we niet oppassen gaat hij het zelf nog geloven ook

Naar mijn mening is het beste dat Messi naar City gaat, en dat we dan een paar jonge talentvolle spelers en wat geld ervoor terugkrijgen. Ik begrijp de supporters natuurlijk wel, want Bartomeu heeft er een enorme puinhoop van gemaakt door niet te hebben doorgeselecteerd. Het aanblijven van Messi zal niks aan de huidige situatie van de club veranderen. De volgevreten vedetten zullen immers gewoon blijven zitten. Met Messi weg zullen die misschien sneller weggaan.

Tja, de supporters van de ene club wacht bussen op, de andere dringen een stadion binnen en de andere sturen dreig berichten via sociale media. Al deze handelingen zal de club altijd schaden. Het is beter om je club aan te moedigen.

26 augustus 2020 om 21:47

Tja, "liefde" voor de club moet gezond blijven en geen obsessie worden. Op het moment dat je bussen kunt slopen, spelers op kunt wachten, het stadion(terrein) binnen kunt vallen en als een gek kan lopen protesteren, je persoonlijk aangevallen voelt bij kritiek over 'jouw' club, ben je wellicht wat te emotioneel verbonden met een voetbalclub. Maar goed, dat is mijn mening erover. Wat jij voor een voetbalclub doet, zal een voetbalclub nooit voor jou doen.

26 augustus 2020 om 22:01

Helemaal mee eens Sirius. Ik denk ook wel dat het vaak leeftijd gebonden is. Als ik naar mij zelf kijk hoe ik 15 jaar geleden als een debiel regelmatig op of aan de zijlijn stond en dat het voor mijn gevoel toen normaal was denk ik daar nu heel anders over. Naarmate je ouder wordt ben je minder emotioneel betrokken, in dit geval bij een situatie bij een voetbalclub.

26 augustus 2020 om 23:34

Ik denk in veel gevallen wel, maar ik denk dat het ook wel te maken heeft met het inzicht van een mens. Sommigen hechten nou eenmaal te veel waarde aan zaken die in relatieve zin lang niet zoveel lading horen te hebben.

Dit zag ik wel aankomen, sterker nog vond dat het te lang stil bleef aan de kant van de supporters. Messi heeft in 15 jaar tijd de harten gestolen van alle Barcelona fans, daar waar Bartomeu de afgelopen 6 jaar bezig is geweest de hele club af te breken. De fans accepteren niet dat Messi op een schandelijke manier de club dreigt te gaan verlaten, en terecht. Over bestuurlijk wanbeleid gesproken... Het is een wonder dat die Bartomeu daar nog zit.

Supporters zien ook wel dat het zonder Messi een hels karwei gaat worden om de komende jaren een rol van betekenis te spelen. Ik lees hier dan reacties dat Messi paase is of een verwend kind etc. Maar je moet begrijpen dat hij altijd alles heeft gegeven, geblesseerd of niet. Verder heeft hij ALTIJD het verschil gemaakt en ja omdat andere het vuile werk voor hem opknapte. Maar je moet niet vergeten dat er geen enkele andere speler op deze arrdbol rondloopt die kan wat Messi kan. Dus dan is het niet meer als logisch dat andere voor hem werken.

26 augustus 2020 om 21:40

Mensen kunnen niet accepteren dat er ook een tijd ná messi is. Dat ze nu willen verjongen is alleen maar goed, maar dat wil messi niet. Nou dan lijkt me het duidelijk, messi eruit. Wat wil je nu dan? dat hij blijft? kan niet .

Chaos compleet. Ik snap deze supporters aan de ene kant wel. De club wordt de vernieling in geholpen door Bartomeu en dan zijn er ook nog verhalen dat je sterspeler gaat vertrekken door o.a. wanbeleid. Ja, dan zou ik ook pissig zijn. Ik hoop voor Koeman dat de rust snel wederkeert, want hij komt nu wel in een wespennest terecht waar koppen gaan rollen binnenkort. Toch niet op het juiste moment de trein genomen..

Ach wat zijn ze zielig. Gewoon teveel gewend geraakt aan al dat recente succes, en nu gaat het even wat ‘minder’ en krijg je gelijk dit soort taferelen. Ik zou zeggen Barca fans praat even met Wigan fans, die zeer waarschijnlijk binnen enkele weken geen club meer hebben, omdat hun eigenaar er alles aan heeft gedaan om onder curatele te komen en zo een puntenmindering van 12 punten te krijgen om te degraderen uit de Championship. Wat die rare Thai ook nog gelukt is...

Belachelijk dat Messi zoveel macht heeft. Koeman wilde alleen dat suarez vertrekt. Iets dat gewoon nodig was voor een betere lijn (speelt laatste jaren echt niet meer heel geweldig) en dan is Messi geraakt op z'n ziel. Mijn respect voor hem is drastisch omlaag gegaan. Bah, net een klein kind die gaat janken als zijn vriendjes niet mogen blijven.

Ach, Messi krijgt er gewoon weer een paar miljoen bij en staat er straks gewoon weer als de competitie start

Aan het eind van deze smerige poppenkast is Messi gewoon nog de nummer 10 van Barça. Het is net VI eerst is er ruzie en verraad maar vervolgens gaan de heren in september weer een 'TOPSHOW' maken.

Nou, Koeman bedankt! Hahaha! Koeman komt binnen en wilt even laten zien dat hij de man is met de visie. Gaat in gesprek met de buurman van Messi, welke hij niet meer nodig heeft. Buurman van Messi huilt zn tanden uit zn ogen en Messi komt op voor buurman. Ik kan het bijna niet geloven dat Messi daadwerkelijk vertrekt bij Barca, zeker niet op deze manier.

Zou Koeman zich al afvragen waar hij aan begonnen is? Hij mag zometeen puinruimen en als de resultaten niet uitmuntend zijn dan vliegt hij er binnen de kortste keren weer uit. Het is een ondankbare opdracht.

Als ik het goed begrepen begint a.s maandag de training onder Koeman. Dan moet hij dus op het veld gaan staan met al die mensen tegen wie hij gezegd heeft dat er geen toekomst meer is voor ze. Zal een lekkere training worden. Ook lees ik dat het slechts enkele tientallen supporters en dat valt me eigenlijk tegen. Is Barca ook niet een beetje teveel een touristenclub geworden?

Ik denk dat Koeman nu diep vanbinnen spijt heeft dat hij het Nederlands elftal heeft verlaten voor Barcelona. Hij had denk ik gedacht ' het zal mij zeker lukken om Messi te overtuigen'

Messi heeft alles te danken aan barcelona. Zijn carriere, zijn prijzen , zijn geld, zijn leven. Om op je 33ste en op zijn retour zich zo te gedragen. Tjaa je kunt ook gewoon loyaal zijn die 2 a 3 jaar die je nog hebt als voetballer

27 augustus 2020 om 07:07

Ik heb er geen problemen mee dat hij weg gaat, dat is zijn goed recht na wat hij heeft gepresteerd. Maar niet op deze wijze met een clausule die al verlopen is. Hij had als captain ook zijn gezicht moeten laten zien na de 8-2. Hij geeft blijk geen echte captain te zijn en zet zijn teamgenoten te kijk nu. Hij zegt min of meer dat hij ze niet bijster goed vindt. En hij weet natuurlijk allang dat hij naar City gaat, terwijl hij nu een club achterlaat die over een paar dagen de competitie moet beginnen zonder nog te kunnen plannen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren