Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Busquets lonkt: 'Premier League wil ik zelf ervaren'

Laatste update:

Sergio Busquets wordt regelmatig in verband gebracht met een transfer naar de Premier League en de middenvelder ziet het zelf ook wel zitten om ooit in Engeland aan het werk te gaan. Dat zegt de controleur van Barcelona in een interview met the Guardian. Busquets neemt het dinsdag in het kader van de Champions League met zijn club op tegen Manchester City.

/

“Ik bewonder de Premier League om de kwaliteit en de stijl van het voetbal. Als je een aantal jaar dezelfde voetbalstijl speelt kun je er moe van worden, het voetbal in Engeland is compleet anders. De stadions zitten vol, de velden zijn altijd goed, de media zijn anders, de mensen zijn anders, de cultuur is anders. Iedereen geeft hoog op over Engeland en op een dag wil ik dat zelf graag meemaken.”

“Er is meer ruimte op het veld, meer kans om te voetballen. Het is meer fysiek, intenser, maar ik denk dat het mij wel ligt. Ik kan niet zeker zeggen dat ik op zeker ooit in Engeland speel, want dingen veranderen en ik heb altijd gezegd dat ik nog lang bij Barcelona wil blijven. Het lijkt me in ieder geval een mooie ervaring.”

Sergio Busquets zou goed passen in de Premier League

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou, kom maar naar Noord Londen, Sergio.

23 februari 2015 om 15:12

Zou inderdaad bij Arsenal passen, spelen toch een beetje als hij gewend is bij Barca

23 februari 2015 om 15:45

Dat zeker, maar hij gaat pas rond 2017-2018 verwacht ik.
Pas dan komt het geld van de miljardendeal in Engeland waardoor meneer niet alleen de sfeer kan meemaken maar ook even goed kan cashen

23 februari 2015 om 16:53

Hij zegt juist dat hij er moe van kan worden om heel de tijd dezelfde stijl te spelen. Dan lijkt Arsenal mij geen goeie optie

23 februari 2015 om 16:56

Touché

Alleen speelt Arsenal natuurlijk veel directer dan Barca, het is wel het meest vergelijkbaar binnen de PL.

23 februari 2015 om 15:18

Ideale speler voor ons spelletje inderdaad. Maar Barcelona zal hem toch niet laten gaan. En anders bieden City/utd 3x het loon wat wij bieden en lopen we hem toch mis.

23 februari 2015 om 15:33

Dat begint nu wel het verhaal van Arsenal te worden.. Spelers komen alleen als United, Chelsea of City diegene niet nodig hebben, OF als spelers écht naar Arsenal willen. Helaas.

23 februari 2015 om 15:36

Zo kan je het idd ook zien, maar vergeet niet dat salaris ook een heel grote rol speelt.

23 februari 2015 om 15:52

Maar heel veel spelers willen ook wel echt naar Arsenal denk ik. Kijk naar Alexis, hij heeft echt de juiste keuze gemaakt vind ik.

23 februari 2015 om 15:56

Mjah, Busquets kan bij Arsenal pakweg 140.000 per week verdienen en bij Utd misschien wel zo'n 300.000, dan is de keuze snel gemaakt.

Naar de concurrenten moet hij ook niet echt kijken, want dat zijn maar Coquelin en Blind.

23 februari 2015 om 16:34

Alexis was de ideale vervanger voor Suarez bij Liverpool geweest. Maar Arsenal past ook.

Arsenal heeft idd een probleem en dat is een gebrek aan aantrekkingskracht (naast het verschil in financiële mogelijkheden tov iig ManC en Chelsea). Busquets zou ook naar mijn mening het beste bij Arsenal passen. Echter zal hij ook om de prijzen willen spelen en die tijd ligt achter Arsenal. Er is een nieuw tijdperk aangebroken. Dat gebeurd keer op keer. Kijk naar Milan en Inter, het is nu Juve, Roma en Napoli.

23 februari 2015 om 16:48

Hahaha, ja want als je op de juiste posities versterkt maak je nog steeds geen kans op prijzen.... Sommige mensen blijven hetzelfde plaatje maar herhalen.

23 februari 2015 om 16:52

Maar Manchester City en Chelsea spelen niet het spel wat Busquets graag wil. Hij is 26 heeft al genoeg geld en prijzen gewonnen. Hij zou best voor het sportieve aspect kunnen gaan.

23 februari 2015 om 16:56

Izzinho
Arsenal heeft minder aantrekkingskracht dan City? Nu misschien, maar enkele jaren geleden toch niet?

Ik dacht dat het 23/02 was, jij denkt blijkbaar dat het 1 april is? City stelde niéts voor toen ze al die toppers kochten, nou ja, ze waren een middenmoter.

Waarom zijn die toppers gekomen, denk je? Voor de mooie ogen van die sjeik? ...

23 februari 2015 om 18:01

Belgunner, waar lees jij dat ik dat zeg? Arsenal had meer aantrekkingskracht dan een ManC dat had maar nu is het andersom. Meer heb ik niet gezegd. En het verleden is leuk maar het gaat om het nu. Vind Arsenal een mooiere club dan ManC trouwens maar ben gewoon realistisch. Jammer dat je het verkeerd begreep, een rare opmerking over 1 april maakt en me dus niet serieus neemt. Maar goed, dit is voetbalzone.

23 februari 2015 om 18:04

75DaytonPark welk plaatje bedoel je? Als Arsenal instaat is om kwalitatief gerichte aankopen te doen dan kan het verschil met de nieuwe top idd rechtgetrokken worden. Alleen blijkt al jaren dat dit niet of zeer moeilijk gaat. Vind Arsenal (waar er jaren aan succes behalen gewerkt is) een mooiere club dan een opgekochte club als ManC trouwens.

Verder zou ik nog eens goed lezen wat ik zeg want je hoeft allerminst op je teentjes getrapt te zijn.

23 februari 2015 om 18:09

75DraytonPark (toevoeging) voordat Arsenal weer een echte kans wil op een echte prijs moeten ze heel veel veranderen. De glorietijden zijn iig voorlopig achter hen. Vind ze alles behalve een sterke selecte hebben. Wenger is ook uitgewerkt daar naar mijn mening. Deze selectie is echt Arsenal onwaardig en fat is al jaren zo (zelfde als bij ManU), vind ik.

23 februari 2015 om 18:11

Mja ik heb m'n reactie verkeerd aangepast. City is helemaal niet aantrekkelijker voor Busquets los van het geld, ze hebben er gewoon meer centen.

23 februari 2015 om 18:41

Arsenal is juist weer sterker aan het worden. De goede jaren komen er weer aan omdat er geen schulden meer zijn en er weer geld is. Toppers worden aangetrokken ipv dat toppers moeten vertrekken.

23 februari 2015 om 19:43

Dat help ik je hopen Gooner4, maar de huidige selectie vind ik weinig aansprekend en dat is al een aantal jaren zo. Ik vind het middelmaat. Hopelijk kunnen ze doorpakken maar naar mijn mening moeten ze (dan) afscheid nemen van Wenger.

Clubs waar een of andere rijke vent de macht heeft vind ik totaal niet aantrekkelijk. Of ze moeten er de tijd voor nemen om de door hen gekochte club op te bouwen. Een gedegen jeugdopleiding opzetten en gebruiken, gerichte aankopen doen en rustig naar succes toewerken.

23 februari 2015 om 20:20

@ Belgunner naast meer geld hebben ze ook gewoon een beter team. Dat zal ook wel een mee wegende factor zijn.

23 februari 2015 om 21:36

Pas sinds een paar jaar kunnen we echt investeren, dus ik vind 't niet gek dat er nu een achterstand is. Met Ozil, Sanchez zijn er goede versterkingen gekomen. In de zomer moet er een goede cvm bij en dan staan we al een stuk sterker. Er is geen topspits, maar die zal er ook niet komen. Met Sanchez heb je iemand die dat wel compenseert. Misschien nog een verdediger erbij, maar dat is wachten hoe Paulista zich staande houdt.

Deze selectie is zeer sterk. Kijk gewoon eens naar het aanvallende gedeelte achter de spits. Cazorla, Ozil, Wilshere, Ramsey, Rosicky, Sanchez, Ox en Walcott. Dat zijn 2/3 wereldspelers aangevuld met potentiele toppers en geweldige voetballers.

23 februari 2015 om 21:45

Verdediging en keeper is vooral het probleem idd

24 februari 2015 om 10:49

Een wereldkeeper die punten pakt zou idd weer eens mooi zijn.. Ospina en Szczesny zijn goed, maar geen top. Achterin hopen dat Paulista het enorm goed doet en uitgroeit tot een topper, mja geen idee of dat gaat gebeuren.

23 februari 2015 om 16:13

Klopt, betere optie dan Schneiderlin.

Hier mogen natuurlijk geen Wenger quotes, weliswaar van 3 jaar terug, aan ontbreken.

Arsenal boss Arsene Wenger has admitted his admiration for Barcelona midfielder Sergio Busquets.

But he also concedes he's unimpressed by the Spain international's play-acting.

"He is very smart and knows how to help the team," Wenger said.

"he's generous and tactically very strong. He knows how to speed the game with great and quick passes."

But Wenger also told Eurosport: "he's clever, he forces the ref to give yellow cards to the Spanish opponents. He pretends being hurt whereas he's the one who kicked. He has all the moral weaknesses that help in football. His intelligence really helps the team."

Eigenlijk gewoon een fraud, die Busquest, maar ja, what's new?

Genoeg teams waar hij terecht kan lijkt me. Logischerwijs zou ik hem het liefst bij Arsenal zien.

Bij arsenal zoudie perfect zijn. Ze hebben iemand nodig op die positie. Vraag me alleen af wie er dan bij Barca moet gaan spelen, aangezien ze geen aankopen mogen doen.

23 februari 2015 om 15:19

Mascherano en in de toekomst misschien Samper, maar hij gaat zeker niet binnen 2 jaar weg.

23 februari 2015 om 16:11

Hij gaat toch niet binnen nu en een jaar weg? Dat transferverbod is alleen nog komende zomer en daarna mogen ze weer los. Die hebben nu lekker 2 periodes kunnen sparen, reken maar dat ze dan uit zullen pakken. Ben blij dat Zubi weg is, heb je tenminste meer kans dat het geld goed besteed gaat worden.

Busquets is enorm belangrijk voor het spel van Barca, dat wordt nog door veel mensen onderschat. Die blijven maar roepen over die actie naar Motta die al 100 jaar geleden is.

Altijd al de perfecte middenvelder voor Wenger gevonden. Maar vond de kans nooit reeël. Als hij het ziet zitten zou Arsenal een mooi ploeg zijn.

Inderdaad is het fysieke aspect meer in Engeland en gaat het meer op en neer, maar voetbal technisch is het niet van het niveau Laliga...

Zou de ideale speler zijn voor Arsenal. Toch zie ik liever Schneiderlin ofzo, aangezien ik een schijthekel heb aan deze clown.

Gok dat City of Chelsea hem wel ophalen als het kan.

23 februari 2015 om 15:21

Haha kom op zeg. Schneiderlin kan nog niet de helft van wat Bussi kan. Daarbij denk ik dat die naar United of City gaat, mocht hij weggaan. Arsenal is wel een hele grote stap achteruit.

23 februari 2015 om 15:24

Busquets is ook beter, maar wel een verschrikkelijke toneelspelende clown.
Arsenal een hele grote stap achteruit? Een stap wel ja, maar geen grote. Er is geld genoeg, er hoeft niet meer verkocht te worden. Het ziet er rooskleurig uit.

23 februari 2015 om 15:32

Ik ben het met Gooner4 en jou beide eens. Vind Busquets echt een kwal qua gedrag, maar qua kwaliteit gewoon beter dan Schneiderlin. Ze zou bijna moeten kiezen tussen kampioenschap of zonder een eikel in je team spelen, dan kies ik uiteindelijk toch voor de titel.

23 februari 2015 om 15:33

Als je de kans hebt moet je zo'n speler natuurlijk binnen halen, maar met een Schneiderlin zou je ook gewoon kampioen kunnen worden.

23 februari 2015 om 16:17

United noemen en dan zeggen dat Arsenal 'een wel hele grote stap achteruit' is.

23 februari 2015 om 17:06

Ik blijf United zien als een grotere club met meer aantrekkingskracht en geld, Arsenal vind ik wel een mooiere club en spelen beter voetbal.

23 februari 2015 om 22:25

ik zei toch dat de obsessie groot is?

23 februari 2015 om 15:35

In de PL worden jongens mannen, dus er is nog wel hoop voor hem.

23 februari 2015 om 15:40

Misschien wel ja. In de BPL zal zijn beruchte acteerwerk niet geaccepteerd worden. Daar is voetbal nog steeds een mannensport.

23 februari 2015 om 16:03

Dit durf jij te beweren na die schwalbe van Rooney vorige week?

23 februari 2015 om 16:17

Jep, kijk maar naar Alexis.

23 februari 2015 om 18:02

MrMustard dat was geen PL

23 februari 2015 om 17:39

Gooner4.
Hahaha gruwelijke reactie.
Wat een baas.

23 februari 2015 om 15:47

Busquets zou inderdaad niet misplaatst zijn in de PL. Perfect voor het spel van Arsenal, maar zie het niet gebeuren dat Barcelona hem laat vertrekken.

Nou van Gaal , sla je slag.

Deze man zou natuurlijk perfect bij Arsenal passen, naar mijn mening de speler die Arsenal mist op het middenveld. Met zijn inzicht en vermogen om te tackelen 'the missing link' bij Arsenal

Zou prima passen bij elke topclub in de PL. Wat zou ik hem graag zien op het middenveld van United, zijn voetbalkwaliteiten zijn uitmuntend.

Die weet toch dat spelers in premier league geschorst worden voor duiken en duikers worden daar ook zwaar gehaat!

Naar Man U op de plaats van Blind.

Als deze man naar Man U zou gaan ipv Blind bijvoorbeeld zijn denk ik al Manu's problemen voorbij, blijft een geweldenaar dit. Wel een vervelend mannetje soms nog, maar dat leert hij in de BPL wel af gok ik.

VZ, typfout trouwens:

'ik kan niet zeker dat ik op zeker ooit in Engeland speel'

23 februari 2015 om 16:12

Inderdaad vervelend mannetje. Maar die heb je toch ook nodig. Zolang die ook goed kan voetballen, en dat kan Busquets, is een speler als hij een must.

Alleen al omdat ik hem zo'n vervelend mannetje vind heb ik hem het liefste niet in de Premier League, dus al helemaal niet bij Liverpool

Soms goed of niet, dit soort mannetjes verpesten het echte voetbal met hun schwalbes, kaarten vragen en imponeren van de scheids.....

23 februari 2015 om 16:14

Wacht. Liverpool-fan wil geen vervelend mannetje in de PL? Suarez vond je zeker ook niks? Stering ook niks? En grote held Gerrard is altijd een braaf baasje geweest?

23 februari 2015 om 16:24

Haha Suarez zijn gedrag was ik ook geen fan van en vond die 80 mil dus een welkome verassing. Sterling en Gerrard kun je voor mij niet vergelijken met hun ....punt.

Die laatste 2 staan niet bekend om schwalbes, eerder een snoeiharde tackle van Gerrard die gewoon fair is.

Kan dus totaal de link niet leggen waarom een 'Liverpool-fan' dit niet mag zeggen.

23 februari 2015 om 16:30

Oh een Liverpool mag dat zeker zeggen. Ik zeg het ook als Juve-fan en met Lichtsteiner, Chiellini, Marchisio en Tevez hebben wij ook paar "klootzakken"

Sterling en Gerrard zijn topspelers, echte top van de top zelfs. Maar als Gerrard niet vervelend is, hij heeft die gemene tackles op zijn eigen team wakker te maken. En trekt ook weleens zijn mond open. Gerrard is niet van de schwalbes e.d maar dat is niet het enige wat iemand vervelend maakt. Gerrard is heel vervelend om tegen te spelen weet ik zeker. En is dat niet gewoon wat hem nog beter maakt? Je hebt dat soort figuren nodig, zijn gewoon super belangrijk voor een ploeg.

Dan moet hij toch wat anders gaan worden, ligt nu al bij ieder tikje op de grond

@voetbalzone

Ik snap niet dat jullie nog steeds gebruik maken van moderators die niet eens een foutloos stukje kunnen schrijven. Ik snap dat het maandag middag is en vele een druk weekend hebben gehad. Maar om dan helemaal niet meer op de spelling te letten gaat me wat ver

On:

Busquets gaat voorlopig nog niet weg bij Barcelona en als die weggaat zou hij ook zeer zeker niet misstaan bij een Man City of een Man United. Ik hoop niet dat die naar Arsenal gaat alleen al voor dat kansloos lid hier op Voetbalzone die liever Schneiderlin heeft omdat hij Busquets maar een clown vindt.

23 februari 2015 om 16:22

Dus vanwege één lid hoop jij dat hij niet naar Arsenal gaat? Je weet dat elke club zulke kansloze fans heeft, zowel op vz als erbuiten?

23 februari 2015 om 16:29

Kan toch? Er zijn ook voorbeelden van mensen die Suarez liever niet zouden zien komen vanwege zijn gedrag.

23 februari 2015 om 16:50

Moderators hebben niets met de stukjes te maken. Dat is het werk van de redactie

24 februari 2015 om 10:55

Dat kansloos lid zal ik wel zijn dan. Toch denk ik dat dit kansloos lid gewoon een normale reactie geeft. Vrij normaal dat als je iemand niet moet (niet kan uitstaan), je hem niet in je team wilt hebben.
Komop, Busquets is toch om te kotsen. Staat helemaal los van dat het een topspeler is.

Ik denk dat hij, samen met een wereldspits, de ontbrekende schakel is bij Arsenal. Al moet ik toegeven dat Coquelin ( als ik het goed schrijft ) het momenteel ook super invult. Met Busquets en een spits a la Benzema, Lewandowski en wellicht een sterke CV zie ik Arsenal weer helemaal meedoen om de titel volgend jaar

Ik lees dat velen denken dat Busquets perfect zou zijn voor Arsenal. Daar ben ik het niet mee eens. Hij is een voetballer die gedijt in teams die dominant spelen. Arsenal speelt mijns inziens naïef aanvallend. Ik denk dat hij dus zeker niet perfect zou zijn voor Arsenal. Bij Bayern zou hij bijvoorbeeld beter gedijen, gezien zij net als Barcelona dominant op balbezit spelen. Van alle teams uit de PL zou ik hem wel het liefst bij Arsenal zien, maar ik hoop en verwacht dat hij nog een lange tijd bij Barcelona blijft.

23 februari 2015 om 17:57

Barcelona wordt zwakker zonder Busquets, wil je dat niet graag als Real-fan?

23 februari 2015 om 18:11

Ik wil het liefst gewoon kunnen genieten van voetbal dat ik graag zie en dat kan het best als Busquets bij Barcelona blijft.

23 februari 2015 om 18:18

Ah oké, ieder zijn mening natuurlijk.

23 februari 2015 om 19:50

lol.
We zijn net naïef omdat alle middenvelders spelverdelers zijn en er niemand voor de verdediging blijft. Busquets lost dat op, waardoor we ook 'dominant' kunnen spelen, zoals jij het graag noemt.

23 februari 2015 om 20:10

Daar doel ik niet per se op. Ik doel er vooral op hoe ze als team spelen. Ik heb de laatste jaren best vaak naar Arsenal gekeken en de speelstijl van nu is over het algemeen hetzelfde als die van een paar jaar terug. Het positiespel is altijd al een positief punt geweest van Wenger en Arsenal, maar als team wordt er mijns inziens niet goed verdedigd. Je moet kunnen verdedigen alvorens je wilt aanvallen. Arsenal laat in de omschakeling zeeën van ruimte achter en op die manier worden ze sinds jaar en dag gepakt door de tegenstander. Geen enkel nieuw individu zal daarvoor als remedie dienen. Het is namelijk geen kwestie van kwaliteit van individuen, maar eerder van kwaliteit van de coach. Ik bedoel hier niet mee te zeggen dat ik Wenger een matige coach vind, maar ik bekritiseer slechts het betreffende punt.

24 februari 2015 om 10:57

Helemaal mee eens. Ben ik ook al het hele seizoen over aan het klagen.
Verdedigen als team kunnen ze écht niet. Een voorsprong vasthouden en de wedstrijd op slot gooien? Nee, dat houdt in dat bijna iedereen terug zakt, maar gewoon wat blind achter de bal aan loopt. Er zit 0 idee achter en kansen krijgt de tegenstander genoeg.

En ja, mee eens dat dit de fout van de trainer is.

Hoop niet dat Chelsea na Fabregas (wat overigens goed is uitgepakt) nog een speler van Barcelona haalt, ze moeten niet te veel van hun normen en waarden afdwalen. Past het best bij Man U.
Chelsea moet op zoek gaan naar spelers met flair en eer, niet bij die Catalanen aankloppen.
Van Gaal koopt gewoon wat die kan krijgen, zal wel daar belanden als die echt graag naar de PL wilt.

Vraagje aan de barca fans: wie zien jullie het liefst als vervanger mocht busquets vertrekken?

23 februari 2015 om 20:07

Ze hebben mascherano al. Er moet dan alleen een goede centrumverdediger bij, maar dat moet eigenlijk sowieso al.
Ik denk alleen dat busquets voorlopig wel blijft.

Hij kan voetballen zeker mee maar ik denk dat hij de meest gehate persoon in Engeland word als hij zo blijft zoals hij nu is. In Engeland kan je niet vallen zodra er iemand boos naar je kijkt en dan net doen alsof je dood gaat. En in Engeland kan je niet altijd maar kaarten aannaaien. In Engeland is het, zoals hij zelf zegt, fysiek en daar kan meneer niet tegen. Hij kan zeker goed voetballen en heeft a die rare fratsen eigenlijk helemaal niet nodig maar ik denk dat het er niet zo 1,2,3 uit zal gaan bij hem

Kom maar naar City Busquets en neem dat kleine Argentijnse vriendje mee
Hij zou het goed doen in Engeland natuurlijk met zijn pass en techniek.
Hij mist net die fysieke box-to-box skills om een complete middenvelder te worden in Engeland.

23 februari 2015 om 21:12

Je bedoelt Mascherano zeker?

23 februari 2015 om 22:04

Hahahaha, nee was bijna vergeten dat hij ook klein is
Anyways, Mascherano is ook welkom!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren