Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fraaie Barcelona-combinatie tussen Messi en Alba bezorgt Inter Miami een punt

Laatste update:

Inter Miami sleepte er zondagnacht in extremis een punt uit op bezoek bij Los Angeles Galaxy: 1-1. Een fraaie combinatie tussen Jordi Alba en Lionel Messi werd in de 92ste minuut afgerond door de Argentijnse superster. Voor Messi betekende dat zijn eerste doelpunt van dit seizoen in de Major League Soccer.

Bijzonderheden:


Bij Inter Miami startten Alba, Sergio Busquets, Messi en Luis Suárez allen in de basis. Zij zagen na 13 minuten hun doelman, Drake Callender, een penalty van oud-teamgenoot Riqui Puig keren. In het tweede bedrijf opende LA alsnog de score, toen Dejan Joveljic van dichtbij trefzeker was: 1-0. Na een tweede gele kaart voor Marco Delgado wist het overtal uit Miami alsnog de gelijkmaker te vinden. Messi was het eindstation van een heerlijke combinatie met Alba en verschalkte doelman John McCarthy met een schot in het dak van het doel: 1-1.

Los Angeles Galaxy - Inter Miami 1-1


13' gemiste penalty Riqui Puig (Los Angeles Galaxy)
75' 1-0 Dejan Joveljic (assist: Marco Delgado)
87' tweede gele kaart Marco Delgado (Los Angeles Galaxy)
90+2' 1-1 Lionel Messi (assist: Jordi Alba)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Messi zou 5 goals per wedsrijd moeten maken in de MLS, die is vele malen slechter dan de NL competitie, zelfs nederlandse amateurs zouden het goed doen daar. Niveau is om te huilen. Inter Miami doet commercieel wel goede zaken , maar als Messi gewisseld loopt 60 percent weg. dus messi supporters ipv Minter miami supporters

26 februari 2024 om 07:25

@ManCity_1970; ik denk dat Messi het langzaam aan wel best vind, hoeft er geen 5 per week te maken zoals jij zegt. Die zit daar lekker z’n nadagen uit en als die zin heeft schiet ‘ie er inderdaad wel een paar in. Heeft ie eens wat minder zin neemt ‘ie wat gas terug en produceert ‘ie waarschijnlijk ook nog wel een goaltje of assist. Hij zal er iniedergeval niet minder om slapen. En ja… dat 60% weggaat is typisch Amerikaans, zijn er alleen voor de grote sterren en de sensatie, niet omdat ze het voetbal nu zo geweldig vinden.

26 februari 2024 om 08:04

Niveau zal wel om te huilen zijn maar overdrijven is ook een vak. Een van de Water, Leerdam, Vermeer en Marsman speelden die competitie ook niet kapot. Zijn in Nederland toch redelijke namen

26 februari 2024 om 08:06

@mancity_1970

Sorry maar Miami wint echt wel van Volendam, RKC en consorten -.- Ik ga niet roepen dat ze beter zijn dan de subtop/top in Nederland, dan heb ik het over PSV, Feyenoord Twente, AZ maar als ik Ajax zie spelen dan doen ze ook echt niet onder voor Ajax. Ik snap echt niet waar je het vandaan haalt dat amateur teams wel even zullen winnen van Miami, Je hebt ook nog een Keukenkampioendivisie die allemaal niet beter zijn dat dit Miami, je doet alsof hun Miami helemaal weg doen spelen.

26 februari 2024 om 09:18

De meeste MLS clubs kunnen al prima rond de 10 miljoen aftikken voor een speler. Dat kunnen AZ en Twente niet hoor. Zo slecht is de MLS niet. Het verschil in de selectie is alleen groot.

26 februari 2024 om 12:09

Wat maakt het nou uit joh. Messi zit daar gewoon om te genieten van het leven in Miami. Niet om competitief te zijn zoals hij was in Europa. Waarom denk je anders dat hij daar naar toe is gegaan. Ook wordt die kerel al 37 over 3 maanden. Hij zit in zijn allerlaatste fase van zijn voetballoopbaan.

Volgens mij is het duidelijk wie de Ballon d'Or wint over 2024.

26 februari 2024 om 08:24

Ruben van Bommel?

26 februari 2024 om 09:40

7 penalty's nemen op het WK en dan kan je blijkbaar Ballon d'Or winnen. Krankzinnig

26 februari 2024 om 10:29

Klopt voor de rest helemaal niks laten zien op het WK. Maar het is al duidelijk dat jij niet in een Messi pyjama naar bed gaat🥲

26 februari 2024 om 20:22

Goal tegen Mexico (cruciaal belang), goal tegen Australie (cruciaal belang), assist tegen NL (splijtende pass), assist tegen Kroatie (1 van deMooiste acties van het toernooi). En hey, penalties moet je altijd toch nog maar erin schieten he? Zeggen bepaalde mensen altijd.Los daarvan 7 penalty’s? Vertel?Sommige spelers hebben nog nooit tijdens de KO fase van het WK kunnen scoren..

Over het algemeen is het niveau niet echt kkd ofzo hoor zoals meeste denken. Er zitten natuurlijk wel een aantal clubs bij met echt 3x niks maar de meeste clubs hebben in aanvallende opzicht grote namen rondlopen waardoor het dus wel leuk is om naar te kijken. Dit wedstrijd was het zeker leuk om naar Puig & Paintsil vs Messi en co te kijken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren