Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Burnley kent geen twijfels na Feyenoord - Benfica en wil toeslaan in De Kuip’

Laatste update:

Quilindschy Hartman lijkt over interesse niet te hoeven klagen. Nadat de Daily Mail de linkervleugelverdediger van Feyenoord maandag in verband bracht met West Ham United, lijkt nu ook Burnley in de markt voor zijn diensten. 1908.nl meldt dat de promovendus Hartman graag naar de Premier League haalt. De verdediger moet als opvolger dienen van Ian Maatsen, die terugkeert naar Chelsea.

Het doorgaans goed geïnformeerde clubkanaal meldt dat scouts van Burnley afgelopen zondag op de tribune in De Kuip zaten om Hartman van dichtbij in actie te zien tegen Benfica. The Clarets zijn dusdanig onder de indruk geraakt dat het miljoenen over heeft voor de diensten van de linksback. Om welk bedrag het exact gaat wordt niet duidelijk.

Feyenoord verlangt naar verluidt minimaal 20 miljoen euro voor Hartman, hetgeen Burnley niet van plan is om te betalen. De in Zwijndrecht geboren jeugdinternational heeft nog een contract tot medio 2025 bij Feyenoord, waardoor de club sterk in de schoenen staat in de onderhandelingen. Een verkoop behoort in eerste instantie niet tot de plannen van de Stadionclub.

Hartman werd in de aanloop naar vorig seizoen bij de eerste selectie gehaald door Arne Slot. In plaats van een huurperiode bij Excelsior beleefde hij zijn doorbraak in de hoofdmacht van zijn jeugdliefde, met de landstitel als ultieme bekroning. Ook in Europees verband hield hij zich makkelijk staande. De teller staat tot dusver op 33 wedstrijden, waarin Hartman goed was voor 2 goals en 4 assists.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk dat hij voor 12-15 miljoen uiteindelijk toch naar Burnley zal trekken. Stap omhoog voor hem en voor Feyenoord een prima bedrag

1 augustus 2023 om 10:58

Er staat minimaal 20 miljoen dus hij gaat niet weg voor 12-15 miljoen

1 augustus 2023 om 11:00

Bij Sangare staat ook 37,5 miljoen, maar als er 33 miljoen geboden wordt is hij ook weg.

1 augustus 2023 om 11:02

Nee hoor, dan blijft Sangare gewoon. Sangare heeft contract tot 2027 dus.

1 augustus 2023 om 11:04

Nieuwe technisch directeur bij PSV?

1 augustus 2023 om 11:05

Niet nieuw. ben het al jaren.

1 augustus 2023 om 11:07

Verschil is hierbij wel dat ik 12 miljoen voor Hartman erg weinig vind en 33 miljoen voor Sangaré alsnog veel geld vind.

1 augustus 2023 om 11:09

Dan ben je heel slecht in je werk.

1 augustus 2023 om 11:18

Daar zijn de meningen over verdeeld

1 augustus 2023 om 11:34

Wat in de denken met kont en praten met mond voor opmerking is dit?

1 augustus 2023 om 11:51

Nou dan denk ik dat de PSV supporters maar blij zijn dat jij niet echt de TD bent. Als je 33 miljoen kan vangen voor Sangare dan is dat een mooi bedrag.

Maar los daarvan, het was maar een voorbeeld om aan te geven dat niet alles wat geroepen wordt ook daadwerkelijk het bedrag gaat zijn wat betaald moet worden.

1 augustus 2023 om 12:42

Jij moet niet zoveel denken want je blijft maar domme shit zeggen.

ALS de marktwaarde geschat wordt op 35m en er een verkoopclausule in zijn contract zit van 37m die tot 2027 loopt dan is het niet slim om hem te verkopen voor 33m.

Wat in de ezel op twee benen voor logica gebruik jij?

1 augustus 2023 om 12:53

De vraag is natuurlijk of de marktwaarde schatting van 35 miljoen voor Sangare reeel is. Vooralsnog niet, want geen enkele club wilt het betalen (en de clubs zijn de markt en bepalen de waarde). Wat betreft Hartman. Als Burnley 20 miljoen biedt moet je het altijd accepteren. Volgend jaar heeft hij nog maar een contract voor één jaar. Er is een kans dat je dan alsnog 20 miljoen krijgt omdat nog veel beter is geworden. Echter is er ook een kans dat hij een minder tweede seizoen heeft (zie je vaker) en dan vang je er pardoes nog maar 10 miljoen voor (LB met nog maar 1 jaar contract na een kleurloos seizoen. Dat is dus ook de reden dan Feyenoord 20 miljoen vraagt. Prima gedaan. Voor 12 miljoen zou ik hem idd niet verkopen. Het wordt pas lastig als iemand 16-17 miljoen gaat bieden.

1 augustus 2023 om 13:02

Percentueel wel een klein verschilletje he.

1 augustus 2023 om 13:43

Gelukkig doet wat jij vind er niet toe

1 augustus 2023 om 13:47

AmmoBaba

Ik denk dat je het zelf ook al zegt; ‘als’ de marktwaarde 35 mil betreft. Volgens mij is het al langer bekend dat die clausule er is en bij echte interesse had een club hem nu inmiddels we gehaald voor dat bedrag. Maar kennelijk is die interesse er niet.

1 augustus 2023 om 11:04

Die gaat echt niet voor dat bedrag weg hoor. Overigens ook geen stap omhoog maar die opmerking negeer ik verder maar

1 augustus 2023 om 13:01

Jammer dat men haar/zijn clubvoorkeur laat blijken en zo in de mening zet.

Voor 10-12 mln kunnen ze mooie schoenen van Hartman ontvangen. Je vult niet zomaar even een positie op.

Als ze hem voor 20 verkopen vind ik het nog steeds slechte deal. Feyenoord hoeft nu niks te verkopen meer. Volgens mij zijn er aardig wat schulden ingelost. Hartman lijkt me daarnaast hele nuchter persoon. Die wilt volgens mij liever knallen met zijn feyenoord dan ipv een club te gaan die zomaar weer kan degraderen.

1 augustus 2023 om 11:08

Als je echt denkt dat 12 miljoen een goed bedrag is voor Hartman dan heb je hem niet vaak zien spelen. Enorme potentie. Zie hem gewoon blijven trouwens

1 augustus 2023 om 11:09

We hoeven hem niet te verkopen en hij gaat echt niet zeuren dat ie nog een jaar de CL in moet bij ons. Voor minder dan 20 gaat ie helemaal nergens heen.

1 augustus 2023 om 11:38

Zeuren gaat hij zeker niet, dat zal het probleem niet zijn. Nog een jaartje Feyenoord met CL voetbal is voor hem prima. Goed voor zijn ontwikkeling en CL voetbal wil iedere speler wel een keertje ervaren en dat gaat bij Burnley nooit gebeuren.

Alleen de kans dat hij volgend jaar wil vertrekken, die is wel erg groot. En dan wordt het lastig om hem nog te laten bijtekenen. Dus ontstaat er wellicht zelfs de noodzaak om hem volgend jaar te verkopen.

1 augustus 2023 om 11:45

Ja dat zou kunnen, maar dat zal toch altijd ons lot zijn, onze betere spelers niet kunnen behouden. Maar goed, wellicht dat je hem een jaar laat bijtekenen en hem toezegt een stap te gunnen als de juiste club komt.

1 augustus 2023 om 21:02

@Migi

Ik heb wat vervelends. ik kan vz niet bereiken sinds de middag via internet. Door cookies ofzo. hoe los ik dat op ?

2 augustus 2023 om 07:36

eh, geen flauw idee, sorry

1 augustus 2023 om 11:13

Ben je nou echt serieus of zit je gewoon te narren? Ik vind dat ze hem namelijk voor 20m niet eens moeten laten gaan. Ik geloof ook eigenlijk niet dat ze dat zullen doen.

1 augustus 2023 om 11:23

Dat moet wel een troll post zijn van Bundy_sr.... Feyenoord zit nu in de positie dat ze 'm echt niet gaan verkopen voor 12-15 miljoen. Daarbij is het maar de vraag of Hartman naar Burnley zou willen i.p.v. CL spelen.

1 augustus 2023 om 11:33

Burnley zou ik ook niet direct doen wanneer ik Hartman was, maar West Ham zou ik geen seconde aan twijfelen. En die 6 potjes CL zouden me gestolen kunnen worden. In de PL speel je iedere week een CL-wedstrijd. En vanuit West Ham zou de stap naar de echte top ook veel makkelijker te maken zijn dan vanuit Feyenoord.

1 augustus 2023 om 12:13

Ik hoor steeds 6 potjes CL alsof het onmogelijk is voor Feyenoord om te overwinteren.

1 augustus 2023 om 12:47

@jason: overwinteren in de Champions League is alleen mogelijk voor de godenzonen. Je weet toch dat Feyenoord kampioen is geworden door het falen van Ajax en dat alleen Ajax spelers meer dan 30 miljoen euro waard kunnen zijn?

1 augustus 2023 om 12:56

We missen Santi wel in 2 van die potjes,das echt balen. Al kan Ueda hem hopelijk adequaat vervangen. Potverdikkeme ik heb zin de CL.

1 augustus 2023 om 12:59

Zit je wel hoog heah dat Ajax spelers voor meer verkocht worden zelfs na een slecht seizoen? Bij de Ajax artikelen zag ik ook altijd 6 cl wedstrijden staan dus is niet zo raar dat ze het hier over Feyenoord ook zeggen . Je hebt altijd kans op meer maar 6 cl wedstrijden zijn der sws voor de Feyenoord spelers dit jaar

1 augustus 2023 om 11:29

Denk echt niet dat hij zomaar weg gaat dit jaar, champions league met feyenoord is echt een droom voor die jongen helemaal na zijn grote blessures waar het profvoetbal ineens heel ver weg leek. Daarnaast zei hij vorig jaar al bezig te zijn met proberen het hele team bij elkaar te houden en zei hij pas in een interview dat hij vind dat hij dit jaar nog een veel wil ontwikkelen en vind dat hij nog constanter moet worden. Lijkt mij alleemaal niet echt dat hij een vertrekwens heeft en al helemaal niet voor een burnley, dan moet hij toch echt wel een grotere stap kunnen maken denk ik

1 augustus 2023 om 11:33

Misschien hebben ze voor de helft van het jou benoemde bedrag wel de beste linkback van de hele eredivisie! Zijn ze idd mal om 20 mil te betalen voor hartman

1 augustus 2023 om 11:37

Waarom zou je als 21 jarige met een basisplaas bij Feyenoord naar Burnley willen? Mocht je bijv zoals een Brenet aan het einde van je carriere zitten en toch nog graag een keer in de PL spelen dan zou ik het begrijpen. Of misschien zelfs een Wijndal die het afgelopen seizoen niet heeft gehaald bij een ajax, waarschijnlijk niet terug wil naar een andere ED club, dan zou een club als Burnley een oplossing zijn als nieuwe start. Of zoals een Bassey nu naar Nothingham.
Maar een basisspeler bij Feyenoord, goede kans weer kampioen te worden, CL te gaan spelen voor het eerst, kan nog genoeg leren/doorontwikkelen bij Feyenoord en beoogd basisspeler dan ga je toch niet naar Burnley toe??

1 augustus 2023 om 11:38

Zoveel fouten in deze post (naar mijn mening).
Tegenwoordig krijg je voor 12-15 miljoen niet eens de materiaalman mee bij Fey. Dat laatste is natuurlijk een grapje, maar ik denk dat Feyenoord Hartman veel hoger inschat. Verder vind ik dat Burnley, die net weer komt kijken in de Premier League, niet echt een club is waar je nu onverhoopt naartoe zou moeten willen als je Quincy bent, als je Champions League kan spelen met Feyenoord.

1 augustus 2023 om 11:38

Ik denk dat Hartman hier zelf ook nog wat over te vertellen heeft en als hij nog een jaar bij Feyenoord blijft en wederom goed presteert kan hij naar een grotere club dan Burnley en krijgt Feyenoord misschien wel die 20 miljoen.

1 augustus 2023 om 11:42

Je moet wel in ogenschouw nemen dat hij volgend jaar zijn laatste contractjaar in gaat. Dan kan 20 miljoen euro voor hem krijgen wel eens lastig blijken te zijn.

1 augustus 2023 om 11:59

SpeedyAFC als iemand hem echt wil lijkt 20m niet onoverkomelijk. En clubs proberen in dit soort situaties natuurlijk ook altijd een contract een jaartje (of beter nog 2) te verlengen met een flinke opwaardering erin en wat afspraken over toekomstige transfer. Dat lijkt me met zo'n verstandige clubjongen ook niet een onmogelijkheid

1 augustus 2023 om 12:29

Afspraken in een contract gaan dan over de maximale transfersom dus dat is dan wat je voor hem gaat krijgen.

Bij Ajax hakken we natuurlijk al wat langer met dit bijltje. Jonge spelers die doorbreken zijn zeer geliefd en lastig te behouden. Toen we voor Justin Kluivert 17 miljoen euro en voor Gravenberch 18,5 miljoen euro kregen, vond iedereen dat heel goed gedan van Ajax. Echt mega bedragen voor een eenjarig contract.

Bij Mazzraoui en Brobbey ging het fout, gesprekken duurde lang, gingen moeizaam en uiteindelijk gingen ze gratis de deur uit.

1 augustus 2023 om 12:34

SpeedyAFC ja soms mislukt het. Maar dat wil niet zeggen dat het nooit lukt. Hij lijkt niet (per se) weg te willen, dus dan is er altijd ruimte om te praten. En afspraken over een transfersom is toch ook niets mis mee. Als je als club en speler maar het gevoel hebt dat de ene deal beter is dan de andere. Maar omdat zijn contract nu tot 2025 loopt, wil dat niet automatisch zeggen dat zijn contract volgend jaar nog maar 1 jaar loopt

1 augustus 2023 om 12:36

Ja maar als hij naar burnley vertrekt en een topseizoen draait dan zijn de topploegen in Engeland eerder bereid te knip te trekken.ik zou ook PL boven cl met Feyenoord kiezen alleen wel een goede clausule in het contract dat als je degradeert dat je wel voor een prikkie weg kan.

1 augustus 2023 om 11:38

Hartman staat amper een seizoen basis. Laat hem gewoon nog een seizoen consolideren. Kan nog genoeg groeien. Dus na een goed seizoen (ook in de CL) in de etalage en 30+ ontvangen.

1 augustus 2023 om 12:30

Je gaat volgend jaar echt niet zomaar 30 miljoen euro of meer voor hem vangen. Dan zal je eerst nogmaals zijn contract moeten verlengen. Dan moet hij ermee akkoord gaan dat hij geen gelimiteerde transfersom krijgt en een aantal jaren bijtekenen.

1 augustus 2023 om 12:53

30 plus voor een lb met weinig eredivisie ervaring? Gaat nooit gebeuren. Leuke speler maar geen toptalent

1 augustus 2023 om 11:40

En waar baseer je hetgeen je zegt op, Bundy_sr? Dit is een jong talent, die tegen het Nederlandse elftal zit, het vorig seizoen erg goed heeft gedaan, die nog voldoende potentie heeft en dit seizoen CL kan spelen, waar hij zich nog meer in de kijken kan spelen. Daarnaast is Feyenoord niet meer in die positie dat ze elke speler voor een appel en een ei hoeven te verkopen en is Burnley nou niet echt een club waar hij wakker van zal liggen als dat niet door zou gaan, want dat is zeker geen stap omhoog. Echt een ongefundeerde reactie van jou.

1 augustus 2023 om 12:24

Stap omhoog? Wat drink jij?

1 augustus 2023 om 13:07

@bundy
In de kelder van de Premier League voetballen vindt jij een stap omhoog t.o.v. bovenin de eredivisie en Cl???

Of bedoel je alleen financieel?
Of....probeer je te trollen?

Stap omlaag. Niet laten gaan. Voor het bedrag wat je kunt her-inversteren ga je nooit een betere vinden.
Hartman moet dit zelf ook helemaal niet willen.

1 augustus 2023 om 13:23

Gaat niet weg en al helemaal niet voor zo'n schijt bedrag. Hartman is beter dan Malacia en meer waard dan Malacia. Hij is een veel modernere verdediger.

1 augustus 2023 om 13:56

Gelukkig ben jij de TD niet. Lol, waarom voor maar zo weinig? Lang contract, komt net kijken, ook nog eens een redelijk intelligente jongen. Voor minder dan 25 lekker houden.

Toch wel grappig dat we vorig jaar net Ian Maatsen misliepen en de linksback een achilles hiel leek. Nu heeft Hartmann dat uit het niets gevuld en is 20M+ waard. Dat is waarde creëren.

1 augustus 2023 om 11:01

Feyenoord vraagt 20m, dat maakt hem geen 20m waard. Maximaal 10 op dit moment.

1 augustus 2023 om 12:25

Hou toch op... Kerkez is net voor 18 mln naar Bournemouth gegaan en Hartman is wel wat beter dan dat en speelt bij een grotere club. Voor minder dan 20 moet je hem nooit laten gaan en eigenlijk pas bij 25 gaan nadenken, want als hij zijn progressie doorzet en international wordt dan is hij nog veel meer waard. Bovendien gaan we hem hard nodig hebben in de CL. Lopez is prima voor de eredivisie, maar niet voor CL ben ik bang en we gaan ook geen vervanger halen met de kwaliteiten van Hartman.

1 augustus 2023 om 12:54

Hartman is zeker niet beter dan Kerkez. Op basis waarvan?

1 augustus 2023 om 13:25

Op basis van zijn prestaties. Qua statistieken liggen ze dicht bij elkaar, maar scoort Hartman net iets beter op de meeste punten. En hij presteert het bij een grotere club.

1 augustus 2023 om 11:01

Overdrijven is ook een vak, hij is denk ik rond de 10 miljoen waard. Super harde werker, niet de meest technische speler, maar je kan hem in elk team gebruiken. Wel credits voor de club Feyenoord dat ze hoog in de boom gaan zitten, gewoon omdat het kan.

1 augustus 2023 om 11:06

Lol, dan heb je hem nog nooit goed bekeken. Zit behoorlijk wat gif in die jongen. Werkt zoals je zegt hard, maar heeft ook nog eens een splijtende pass in zijn benen. Wijndal was blijkbaar 12 mil waard, dan kan je zeker zeggen dat hartman het dubbele waard is. Let maar op, die gaat een uitstekend seizoen draaien !

1 augustus 2023 om 11:10

Wijndal was bij AZ ook gewoon erg goed hoor, zeker niet minder dan Hartman.

1 augustus 2023 om 11:12

En Malacia ging voor 15 miljoen naar United. Terwijl hij meer heeft laten zien dan Hartman

1 augustus 2023 om 11:17

Vooral in het voetballende gedeelte is Hartman zoveel beter dan Malacia, die vooral goed kon verdedigen.

1 augustus 2023 om 11:19

Hartman is echt heel compleet. Verdedigend ijzersterk maar aanvallend ook. Vind hem een betere linksback dan malacia.

1 augustus 2023 om 11:19

Ik vind Hartman niet slechter dan Malacia om eerlijk te zijn. Hartman ook veel meer potentie

1 augustus 2023 om 11:35

Malacia, Haps en Wijndal zijn allemaal middelmaat. Malacia heel agressief met een geweldige tackle, Haps enorm energiek en allround prima, Wijndal aanvallend en verdedigend prima. Voor de top komen ze allemaal te kort. Bij Hartman zie ik het net als bij Malacia door zijn agressieve stijl van verdedigen wel goed komen, alleen aan de bal wordt echt enorm veel meer verwacht bij de Europese top. Hartman moet nog een jaar of twee blijven en zich in de basis knokken bij NL. We hebben een hele hoop backs die net niet zijn, of alleen in een bepaalde formatie maximaal renderen.

1 augustus 2023 om 11:45

AjaxNL: Je moet geen appels met peren vergelijken. Feyenoord zit momenteel in een hele andere positie. Ajax ook, die verkopen hun spelers ook niet meer voor de bedragen die ze de afgelopen seizoenen voor hun spelers kregen. Daarnaast heeft Hartman nog een lang lopend contract en had Malacia dat niet. Dat is nou eenmaal de marktwerking.

1 augustus 2023 om 17:00

Het is meer dat het grotendeel van het Feyenoord legioen de situatie niet realistisch bekijkt. Hartman is publiekslieveling maar als je de reactie zo leest is het the next big thing. En technisch heeft hij wel goede punten, maar op dit punt kan hij nog duidelijk stappen maken.

Ten eerste kijk je naar het aantal wedstrijden, 23 eredivisie wedstrijden is nog behoorlijk weinig voor een 21 jarige speler. Hij is geen international, heeft pas 6 wedstrijden Europese ervaring en slechts 5 u21 oranje interlands, zijn salaris is ook nog niet top want Feyenoord wil zijn contract alweer opwaarderen.

Om een voorbeeld te geven, Wijndal die ik persoonlijk minder dan Hartman vind, heeft op zijn 23e al 125 wedstrijden ervaring, 25 wedstrijden Europees waaronder CL, heeft al 12 interlands bij oranje achter zijn naam en verdiend een topsalaris.

Beide spelers worden ingeschat op 10 miljoen, Hartman heeft een topseizoen achter de rug, maar 1 seizoen is erg kwetsbaar. Dat zie je precies bij Wijndal, die zijn waarde is in 1,5 jaar van 18 naar 10 gezakt, die 10 is meer gebaseerd op zijn verleden dan afgelopen seizoen. Ik denk zelf dat Hartman meer potentie heeft, maar moet nog wel het nodige bewijzen om 20 miljoen waard te worden.

Zou minimaal nog zeker 1 seizoen hier blijven, die gaat het niet overleven in de PL nu.

1 augustus 2023 om 10:59

Eens, uren maken in de CL. Met alleen Eredivisie ga je kopje onder in Engeland en fysiek heeft die (nog) een lange weg te gaan.

Doet Feyenoord prima, hoog in de boom zitten.

Terechte prijs. Hopelijk blijft bij gewoon. Hele belangrijke speler voor Feyenoord en een absolute meerwaarde.

1 augustus 2023 om 15:59

Dat zeker. Al zit je wel met het probleem dat na dit jaar Geertruida, Bijlow en Hartman nog maar een 1 jarig contract hebben dus voor een stuk minder geld gaan vertrekken waardoor het lastig is om gelijkwaardige vervangers te halen.

Als deze jongens niet willen verlengen moet je 1 van deze jongens voor de hoofdprijs verkopen deze zomer.

Hartman moet je nu zeker niet weg doen.
En als die gaat minimaal voor 25-30 miljoen. Het is een PL club, dus die mogen 20-30% extra betalen zoals ze altijd doen.

Buiten dat is Lopez natuurlijk goed, maar tegen Benfica zag je dat Hartman wel echt verder is dan Lopez.

1 augustus 2023 om 11:02

Ik zou hem inderdaad niet verkopen. Het team wat er nu staat met de beoogde versterkingen is echt het sterkste Feyenoord wat ik in jaren heb gezien. Je kan dan met een gunstige loting overwinteren in Europa en wederom kampioen worden.

1 augustus 2023 om 11:03

dat bedrag is echt compleet gestoord. Laten we ook niet doen alsof deze jongen de kwaliteit bezit om in de premier league te voetballen. Laat hem eerst maar is nog een jaar zo draaien voordat die aan zulke stappen kan denken, hij zal toch ook wat rustiger moeten worden qua spel.
Als er echt een bod van 15 tot 20 mil komt dan mag je echt in je handen wrijven.

Beetje in de realiteit blijven allemaal, of is het nu 1 jaar goed gedaan dat jullie gelijk ook die arrogantie gaan krijgen waar feyenoorders toch zo verschrikkelijk tegen zijn.

1 augustus 2023 om 11:12

Je hebt helemaal gelijk, dat bedrag is veel te hoog, laat hem dan maar gewoon nog een jaar blijven als Burnley dat ook vindt.

1 augustus 2023 om 11:19

KarelzonderG waarom is het arrogant om voor je sterkhouders gewoon serieuze bedragen te vragen. En als andere clubs hem dat niet waard vinden blijft hij gewoon en moet je als club gaan proberen zijn contract zo lang mogelijk te houden. 12-15 miljoen schiet je weinig mee op. Een goede vervanger kost minimaal de helft. Dan hou je met aftrek van andere kosten gewoon heel weinig over, en moet je hopen dat de vervanger niet teleurstelt.

1 augustus 2023 om 11:30

ik had het over die 25-30 miljoen die mikeyduff noemt.
nee aan dit bedrag zie je gewoon dat ze hem niet kwijt willen, en dat is hun goed recht. dit bedrag is hij ook nog zeker niet waard, ja en als ze het wel betalen lach je even hard dat ze dat hebben gedaan.
maar aan alle reacties te lezen van wat ik vermoed feyenoord supporters die praten over 30 miljoen, ja dan denk ik dat je een vrij arrogante houding heb. want die denken dus echt dat die dit waard is. dan ga je richting de geertruida prijs, ja sorry als je die nu echt al richting hetzelfde niveau vind gaan dan moet je toch is realistischer naar voetbal kijken, of je clubbril afzetten.

1 augustus 2023 om 11:31

@migi

lijkt me zeker voor hemzelf ook de beste keus

1 augustus 2023 om 11:48

"jullie doen gelijk arrogant" ... die conclusie trek je meteen door richting het hele legioen wanneer je een anonieme post op VZ leest van iemand waarvan je niet eens weet welke club hij support. Dan ben je wat mij betreft af tijdens deze discussie hoor.

1 augustus 2023 om 11:57

jullie kan ook gewoon de mensen zijn die hier reageren? zijn er best veel.
maar toch reageer je ook al ben ik af

1 augustus 2023 om 12:27

KarelzonderG arrogant is gewoon niet het juiste woord.
En spelers gaan vergelijken is nooit slim. Bassie is net voor 20m verkocht (zonder het vaste stokpaardje cl ervaring), dus dan is elke verdediger bij feyenoord sws 50m waard.
Maar laat feyenoord en zn supporters lekker hopen op veel geld. Kun je het mee oneens zijn, maar dat maakt het niet ineens arrogant.

Nu hopen dat Feyenoord niet alle spelers waar interesse voor is verkoopt. Als je Geertruida, Hartman en Hanscko nog kwijtraakt denk ik dat je het onnodig lastig gaat krijgen volgend seizoen.

1 augustus 2023 om 12:11

Ja hehe, wat een opendeur man. Als je 3 van de 4 verdedigers uit je basisopstelling krijg je het moeilijk, dat lijkt me nog al wiedes he.

1 augustus 2023 om 12:27

Ik heb het over onnodige lastig. Dat ze het lastig krijgen is inderdaad nogal logisch he. Ik doel hiermee meer op het feit dat ze bijna de selectie op orde hebben. Mochten deze 3 allemaal vertrekken kunnen ze daarmee weer opnieuw beginnen. Oftewel doel ik het op het woord onnodig.



Feyenoord moet gewoon hoger inzetten. Je hoeft niet te verkopen, Hartman wilt niet (perse) weg, dan moet je gewoon zeggen 25 miljoen en niks minder.

Burnley kan nog verassen, met akompany aan het roer is het niet meer het Orc team zoals voorheen. WHU moet hij niet doen, de club wordt het slechts gerunt van de hele PL als het gaat om transfers.

20 miljoen moet ook niet genoeg zijn, zit nog veel rek in en heeft alles van een moderne vleugelverdediger.

Als deze jongen zich doorontwikkelt is ook de genoemde 20 mln niet meer voldoende. Als een komeet gekomen, maar een extra jaartje Slot zal hem goed doen.

20 miljoen voor deze wildebras? Dat is een topdeal voor Feyenord. Genoeg backs van dat niveau die je wel ergens voro 5 miljoen kunt ophalen. Kun je dan nog 10 miljoen spenderen aan een top buitenspeler.

1 augustus 2023 om 11:10

Bijzonder weinig kijk op voetbal als je Hartman alleen als wildebras wegzet. Heeft een hele goede techniek en is erg goed in de passing. Daarnaast is hij erg fel en zit hij altijd kort op ze tegenstander. Echt een heel groot talent op zijn positie. Heeft Malacia moeiteloos vervangen.

1 augustus 2023 om 11:24

Hij heeft zeker kwaliteiten, maar ik zie ook veel mankementen. en die jongen is 'al' 21 en heeft zich nu net pas in Feyenoord 1 gespeeld en is nog niet eens A international. Als je daar 20 miljoen voor kunt krijgen op dit moment moet je dat altijd doen.

1 augustus 2023 om 11:30

Om aan toe te voegen: hij wordt dit jaar 22. Heeft nog niet slaten zien op CL niveau of in A interlands. Om dan 20 miljoen te krijgen voor een speler die nog geen 50 potjes in Feyenoord 1 heeft gespeeld... Dat is een topdeal voor Feyenoord.

1 augustus 2023 om 11:36

@achternman, Maar Sergino Dest verkopen voor 25 miljoen aan Fc Barcelona vond je zeker wel een marfconform bedrag of niet? die had zelfs nog minder potjes als Hartman achter zijn naam en ook geen CL ervaring.

1 augustus 2023 om 11:57

Dat was ook een topdeal voor Ajax. Ook een jonge speler die eigenlijk nog helemaal niets had laten zien op een serieus niveau. Dat ze daar 25 miljoen voor kregen was helemaal top voor hun. Zeker omdat ze ook nog een betere back hadden in Mazroui.

Ik weet niet waarom je 'marktconform bedrag' in je reactie noemt? Ik heb het nergens over een marktconform bedrag.

1 augustus 2023 om 12:57

Dest was al international en cl gespeeld. Wel even een verschil he?

1 augustus 2023 om 13:02

International van de USA is natuurlijk een stuk makkelijker te bereiken. Karim Dermane is ook international van Togo, maar daardoor niet ineens meer waard dan iemand die nog geen international is bij Nederland.

Dest op dat moment hooguit een handje vol CL wedstrijden gespeeld. Lijkt me ook wel meevallen.

1 augustus 2023 om 11:21

Dat Burnley die backs dan niet zelf ophaalt... raar zeg ...

1 augustus 2023 om 11:28

Dat doen ze ook. De huidige linksback hebben ze enkele jaren geleden trasnfervrij overgenomen van Leeds. Goede investering lijkt me.

1 augustus 2023 om 14:00

Noem dan ook welke backs van 5 miljoen met hetzelfde niveau? Makkelijk roepen dit.

1 augustus 2023 om 16:14

Wat is dit nu weer voor domme opmerking? Alsof ik fulltime scout ben. In het verleden hebben we gezien dat er hele goede verdedigers gekocht kunnen worden voor bedragen rond de 5 miljoen, zoals Tagliafico, Hancko, Arias, Kerkez, etc. Allemaal spelers die net zo goed of beter zijn dan Hartman.

Denk dat hij het niveau zeker aankan maar is geen domme jongen, die gaat echt niet zomaar weg!

Ja jongen van de club etc. Maar.. 20 mil voor een linksback? Altijd doen. Mits hij zelf wil natuurlijk.

Sorry hoor.. maar is 20 miljoen euro niet te weinig voor een speler als Hartman? Ik vind hem echt een heel groot talent en nog erg jong. Zit nog veel rek in. Die moet je sowieso überhaupt niet eens van de hand willen doen op dit moment. lekker nog minstens 2 jaar blijven ballen bij Feyenoord en dan voor de absolute hoofdprijs verkopen! Maar dit zou wel weer een roddel zijn.. Hartman naar Burnley.

1 augustus 2023 om 11:42

Over twee jaar loopt zijn contract af, dan krijg je niet de hoofdprijs, dan is hij gratis af te halen.

1 augustus 2023 om 11:45

Ik neem aan dat hij wel gaat verlengen. Hij is nog jong en afgelopen seizoen was zijn échte doorbraak. Die voetbalt nog 1 a 2 jaar bij Feyenoord en wordt dan gewoon voor de hoofdprijs verkocht.

1 augustus 2023 om 12:03

Hij heeft afgelopen november nog verlengt. Hij weet nu dat er interesse voor hem is uit de Premier League. Waarom zou hij nu wederom willen verlengen als dat voor hem een toekomstige transfer bemoeilijkt en zijn toekomstig tekengeld limiteert? Tenzij Feyenoord natuurlijk een Kocku constructie met hem afspreekt met een gelimiteerde transfersom.

1 augustus 2023 om 12:29

SpeedyAFC omdat het zijn salaris per direct verdubbeld (of zo)?

1 augustus 2023 om 12:34

Hoe lager een transfersom, hoe meer tekengeld een speler kan krijgen. Dat gaat al snel om vele miljoenen euro's bij transfers naar de Pl.

Ik kan me niet voorstellen dat hij over een paar maanden wederom zijn contract gaat verlengen tegen een paar ton meer salaris. Zijn zaakwaarnemer zal dan toch wel zo slim zijn om ministens een miljoen extra te vragen?

Bij Ajax hebben we inmiddels al een hele rits spelers uit de opleiding die niet meer wilde verlengen en daarmee relatief goedkoop weggingen. Sommige zelfs gratis.

1 augustus 2023 om 14:03

Omdat Hartman een intelligente jongen is met een verstandige vriendin en een echte Feyenoorder is? Hoeft nog niet erg en zie hem nog wel verlengen. Bij Feyenoord geven ze tegenwoordig ook prima salarissen.

1 augustus 2023 om 14:10

Juist een intelligente jongen begrijpt dat het lastiger wegkomen is met een langdurig contract. Die snapt heel goed dat een hogere transfersom, een lager salaris en minder tekengeld bij zijn nieuwe club betekend.

Wat het verstand van zijn vriendin er veel me te maken heeft, begrijp ik wat minder. Hij heeft toch de Forza Sports Group als zaakwaarnemer? Die hebben al aardig wat internationale transfers gedaan en snappen heel goed hoe het werkt.

Dat ie een echte Feynoorder is kan uiteraard wel in het voordeel van Feyenoord werken. Wellicht dat hij Feyenoord wel wat extra's gunt, ook als dat ten kostte van zijn eigen centjes gaat.

1 augustus 2023 om 14:10

Sterker nog, Feyenoord is sinds een paar weken in gesprek over nog een verlenging van zijn contract. Hartman is een slimme gozer, die gaat dat echt wel ondertekenen.

1 augustus 2023 om 14:14

Als hij een nieuw contract gaat ondertekenen, zijn tweede verlenging in goed ene half jaar tijd, dan is dat zeer loyaal naar Feyenoord toe maar of dat in deze fase slim is, dat betwijfel ik ten zeerste.

1 augustus 2023 om 14:39

Speedyafc jij lijkt erg begaan met de persoonlijke financiele situatie van hartman. Wat lief van je.
Feyenoord is niet een club die extreem moeilijk doet over uitgaande transfers. Volgens feyenoorders zelfs zeker niet moeilijk genoeg. Voordeel daarvan is dat bijtekenen niet een enorme belemmering is voor een transfer.
En hij lijkt van buitenaf iemand die het niet erg vind als feyenoord een paar centjes extra verdient. En of hij nou nu (bijv) voor 20 miljoen vertrekt of volgend seizoen voor 20 (of iets meer als het een goed seizoen is) zal geen extreme invloed hebben op zijn volgende contract.

1 augustus 2023 om 14:44

Ik ben er wel een beetje jaloers op. Bij Ajax hebben we veel last van Raiola en andere zaakwaarnemers gehad. Die legde die jonge gasten uit hoe ze zo veel mogelijk in korte tijd konden verdienen. En daarmee wilde veel van die gasten niet meer bijtekenen om zo vroeg in hun carrière vele miljoenen euro's extra te cashen.

Feyenoord schijnt daar minder last van te hebben. Spelers gunnen Feyenoord wel wat extra's en vinden het kennelijk geen probleem om zelfs wat miljoenen minder te verdienen.

Voor 5 miljoen kunnen ze de 50% van de beste linker kant van Europa halen in Amsterdam.

Feyenoord moet nog de Champions League in. Gewoon vasthouden aan 20 miljoen. Hartman toont veel potentie en is echt een goede linksback!

1 augustus 2023 om 16:04

Precies. Lees vele opmerking dat ze hem te wild vinden en dat hij niet kan voetballen.

Dat zijn de mensen die hem alleen uit tegen Ajax hebben zien voetballen( toen was hij idd te wild maar fel speelt hij altijd wel. Een beetje zoals Martinez )want in de overige potjes was hij echt erg goed. Voetballend beter dan malacia puur verdedigend niet maar Hartman zit er echt fel boven op. Heerlijk om te zien.

misschien zeg ik iets raars, maar ik vind hartman nu al beter dan malacia in zijn laatste jaar feyenoord.
of in ieder geval gelijkwaardig.
dus een vraagprijs van 20mil, ja is aan de hoge kant. maar als een club met 15mil komt (zelfde bedrag als malacia dacht ik?) is dat toch mooi?

back posities vind ik sowieso altijd de plek waar je eigen jeugd neer moet zetten.
want vooral vanuit de jeugd kan je makkelijk iemand omvormen tot die positie.
1. je buitenspeler is niet goed genoeg in aanvallen? maak er een back van
2. je centrale verdediger is te klein? maak er een back van
3. dan heb je nog categorie spelertjes die wel kunnen voetballen maar niet ergens in uitblinken, maak er een back van.

ja ik weet dat dit makkelijk gedacht is, maar over het algemeen hoef je als back "alleen" maar een goede fysiek te hebben, en dan bedoel ik uithoudingsvermogen en een redelijke snelheid.
als je vervolgens dan ook nog eens pluspunten kan scoren in, passing, mee opkomen en positionering+duelkracht... ja dan ben je een toekomstige wereldback

1 augustus 2023 om 14:41

De gemiddelde mening in zowel rotterdam als manchester lijkt toch wel te zijn dat malacia voor te weinig vertrokken is. Ik weet dus niet of 15 genoeg gaat zijn.

En ja dat is inderdaad makkelijk gedacht.

Dan zouden er vast bovengemiddeld veel wereldklasse backs zijn tov andere posities.

Met Lopez heb je een gelijkwaardige, zo niet betere, vervanger in huis.

Voor 20+ miljoen zou ik toch niet twijfelen. Van dat geld kan je je team een verdere kwaliteitsimpuls geven.

1 augustus 2023 om 11:37

Lopez de betere? Wat heb jij toch een bijzonder kijk op voetbal...

1 augustus 2023 om 11:45

Kijk jij überhaupt voetbal? Hartman de beste linksback op de Nederlandse velden. Heeft zich staande gehouden in de topduels en kan zich alleen maar verder ontwikkelen.

Hoe komen jullie erbij dat burnley dat niet wil betalen? Er staat juist wel dat ze dit willen neerleggen?



Raar dat ze het bericht overnemen van een feyenoord site, en dan zelf nog even wat dingen erbij toevoegen of wijzigen, bijvoorbeeld bij 1908 en Fr12 staat dat burnley wel degelijk rond de 20 wil betalen maar feyenoord wat meer verlangd

Feyenoord moet dit seizoen helemaal niemand meer verkopen. Stel ze draaien een top jaartje in de CL dan kunnen ze veel hogere bedragen vragen en krijgen voor deze spelers.

Ik begin langzaamaan toch wel een beetje moe te worden van mensen die constant prijzen naar beneden proberen te praten en benoemen hoe spelers van Feyenoord toch eigenlijk niet zo erg goed zijn. We weten allemaal dat het in de voetbalwereld zo werkt dat één partij een flinke som vraagt (en waarom niet) en dat de andere partij altijd minder wil betalen. De waarheid ligt altijd in het midden en het is maar wat de gek er voor geeft. Ik zie spelers weggaan die minder hebben bewezen zouden hebben voor bedragen die hoger waren. Nou zo werkt het nu eenmaal. Bepaalde dingen kunnen je blind maken.

Blijf nog een jaartje om lekker CL te spelen zou ik zeggen. Clubs als Burnley komen volgend jaar ook nog wel, al verwacht ik dat Hartman ook een stukje hoger kan mikken.

Hartman niet laten gaan, kijk naar Ajax dat je met een zak geld niet altijd wat i handen hebt.

1 augustus 2023 om 18:10

Van de andere kant is Hartman wel een 13 in een dozijn speler die gemakkelijk te vervangen is. Dus als je daar een mooi bedrag voor kunt krijgen zou ik hem altijd verkopen.

Hartman zal dit denk ik niet willen. Nog een jaar Feyenoord om te rijpen met als kers op de taart CL is aantrekkelijker. We hebben met hem wel een pareltje in handen. Ik gun hem volgend jaar een schitterende transfer, sympathieke vent is het.

Mocht trouwens een echt grote club komen die 20 miljoen biedt, dan hoop ik wel dat het doorgaat. Met Lopez staat er al een prima vervanger.

20 miljoen? Nog een jaartje presteren, plus CL ervaring, dan volgend seizoen lekker naar een veel betere club gaan.

1 augustus 2023 om 16:05

Dan heeft hij alleen nog wel een 1- jarig contract. Dat is niet zo voordelig.

1 augustus 2023 om 18:23

Die gaat wel verlengen hoor. Echte Rotterdamse jongen

20 miljoen voor Hartmann, het moet niet gekker worden. Zeg dan gewoon dat hij niet te koop is.

Niet om een Feyenoord bericht teniet te doen, maar wat zou het toch mooi zijn als er meerdere Nederlandse clubs talenten weten door te breken bij hun clubs zoals bij Feyenoord dit jaar. Wieffer en Hartman hadden niet veel mensen zien aankomen. Ajax en PSV hebben ook van die groeibriljanten in Vos en Babadi, hopelijk gaan we ze dit jaar veel aan het werk zien

1 augustus 2023 om 14:52

@bierello

Wieffer is natuurlijk wel gewoon een aankoop die bij Excelsior al 77 wedstrijden in het eerste gespeeld had. Wel in zeer korte tijd enorm gegroeid bij Feyenoord uiteraard.

Strik erom en weg ermee. Maar als ik Hartman was zou ik een jaartje Champions League meepakken met Feyenoord.

Het gebruikelijke liedje: club biedt de speler een megasalaris maar moet daarvoor beknibbelen op de transfersom. Resultaat: verkopende club moet genoegen nemen met een lage transfersom of blijft zitten met een speler die de pest in heeft dat hij een megasalaris misloopt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren