Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Quilindschy Hartman zet ruim 5.000 kilometer verderop eerste stappen in herstel

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor Feyenoord-verdediger én Oranje-international Quilindschy Hartman, die vanuit Dubai de eerste stappen in zijn herstel deelt.

Hartman liep op 31 maart opnieuw een zware knieblessure op tijdens het thuisduel van Feyenoord met FC Utrecht (4-2). De 22-jarige linksback kon daardoor een streep zetten door de rest van dit seizoen en het EK in Duitsland. Via Instagram laat Hartman woensdag zien dat hij samen met staflid Jasper van Kempen in Dubai is om te werken aan zijn langdurige herstel.

Op zijn Stories toont Hartman onder meer een aantal video’s waarop hij in actie is. Zo doet hij onder begeleiding meerdere loop- en stabiliteitsoefeningen. Daarnaast deelt de linkspoot een selfie en een foto van zijn maaltijd.

Voorafgaand aan het duel met FC Volendam (0-0) liet Feyenoord-trainer Arne Slot onlangs al blijken dat de blessure van Hartman ernstiger lijkt dan in eerste instantie gecommuniceerd werd. Voor de camera van ESPN liet de succescoach onder meer vallen dat hij hoopt dat Hartman in het kalenderjaar 2024 nog in actie komt namens de Rotterdamse landskampioen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat de zorg zo slecht geworden is dat je nu al fysio in ander land moet uit voeren.

10 april 2024 om 15:05

*uitvoeren......
Waarschijnlijk heeft hij zijn eigen fysio "mee genomen" (meegenomen).

10 april 2024 om 15:18

Dat dit uitgelegd moet worden en jezelf Superman noemen…

iemand enig idee waarom dit in dubai moet gebeuren? lijkt me dat feyenoord (of ergens anders in nederland) ook revalidatie spullen heeft

10 april 2024 om 13:44

Waarschijnlijk gewoon in een heerlijk klimaat aan je herstel werken moet toch poosje kunnen. Je hebt zoiets als internet waarin overleg plaats kan vinden.

10 april 2024 om 13:45

Klopt! Enige wat ik kan verzinnen misschien mentaal welzijn. Andere (fijnere) omgeving. Hotel dus geen huishoudelijke zorgen, mooi weer, strand etc. zou het anders ook niet weten. Ik zou wanneer mogelijk mijn herstel ook deels liever in Portugal of iets dergelijks uitvoeren.

10 april 2024 om 17:53

Lijkt mij ook. Mentaal welzijn en even weg van de dagelijkse sores.

10 april 2024 om 13:45

Denk dat dit niet moet, maar dat hij dat gewoon graag wil. Even andere omgeving en wellicht volledige focus op het herstel.

Hoop dat hij snel revalideert in ieder geval. Topspeler voor Feyenoord geweest afgelopen twee jaar.

10 april 2024 om 13:46

Enig idee waarom dit in Nederland moet gebeuren? Lijkt mij dat er in Dubai (of ergens anders in een lekker klimaat) ook revalidatie spullen staan.

10 april 2024 om 13:54

Beetje interessant willen doen. Je ziet dat de echt grote voetballers naar een ander land gaan. Voorheen gingen die gasten terug naar hun land van herkomst van familie etc, maar nu zie je dit soort figuren die een beetje interessant willen doen. Overigens niets tegen Hartman. Uitstekende voetballer en leuk in interviews.

10 april 2024 om 14:41

Denk niet dat interessant doen het juiste woord is, dan ga je er vanuit dat hij het voor anderen doet. Denk juist dat een andere omgeving hem helpt om zich te focussen op de revalidatie. En ja, ik zou het ook wel fijner vinden om na zo'n revalidatiedagje te chillen aan het water in de zon

10 april 2024 om 14:52

Je bent al depri dat je een jaar eruit ligt. Lekker in Dubai herstellen, zodat je je in ieder geval top voelt. Had ik ook gedaan.🤣

10 april 2024 om 14:55

Niks met interessant doen te maken. Je snapt toch zelf ook wel dat daar ook gewoon de faciliteiten zijn en dat het Hartman zijn keuze is om daar (voor nu) te revalideren? Even weg uit je vaste routine en volledig de focus op herstel kan ook gewoon een reden zijn. Behoorlijke aanname van je om het puur op "interessant doen" te gooien.

Daarnaast draai ik de opmerking van Oreely gewoon om. Want waarom moet het in Nederland? Laat mensen gewoon lekker zelf die keuze maken. Als Hartman zich fijner voelt of het fijner vindt om daar te revalideren hoeft toch helemaal niks uit te maken.

10 april 2024 om 13:47

Faciliteiten en de specialisten die daar beschikbaar zijn vind je nauwelijks ergens op het aardbol. Alle top fysios zitten daar tegenwoordig aangezien daar het grote geld belasting vrij is te verdienen.

10 april 2024 om 14:01

Hij traint daar met Feyenoord fysiotherapeut Jasper van Kempen. Het kan aan mij liggen maar volgens mij heeft die beste meneer weinig met Dubai of de VAE an sich van doen.

10 april 2024 om 14:29

Je kunt je knie afscheuren en revalideren in Dubai, Nederland of kies een land waar je op geilt.. Overal duurt het herstel 9 maanden.

10 april 2024 om 15:27

Lichamelijk herstel kan letterlijk bevorderd worden door je mentale gesteldheid maar oke..

10 april 2024 om 17:11

Wat een onzin. De top fysios op voetbalgebied zitten gewoon bij de grote clubs, of iig in de buurt van die clubs. Zo'n Hartman die neemt gewoon lekker z'n fysio mee uit Rotterdam omdat hij het in Dubai lekkerder toeven vindt. Heeft niks te maken met het niveau van de fysios in Dubai.

10 april 2024 om 13:49

Gewoon een heerlijke locatie zeker als je het geld ervoor hebt. Ook omdat je daar in alle rust kan revalideren. Van Dijk zei dat ook al toen die zijn kruisband afscheurde.

10 april 2024 om 14:08

En voetballers hebben wel vaker aangegeven dat revalideren op de club frustrerend is, omdat je de rest van de groep hele tijd ziet trainen e.d.

In dat opzicht logisch dat je liever ver van de rest revalideert in het zonnetje.

10 april 2024 om 13:50

Dat hoeft niet maar zolang hij toch niks met een bal kan, kan hij net zo goed elders dit doen als hij dit fijn vindt en veel voetballers zitten graag in Dubai.

10 april 2024 om 18:16

@Primetime niet alleen voetballers hoor. Wij (mijn collega's gezin en ik)zitten er ook graag.

10 april 2024 om 19:40

@rikf, oh ik zelf zeker ook hoor. Heerlijk om in Dubai te chillen. Lekker quad rijden in de woestijn. Fantastische waterparken voor de kids. Gigantische malls. Lekker eten. Ben er zelf ook meerdere keren heen geweest. ik dacht laat ik het even bij voetballers houden voordat half vz komt reageren dat ze Dubai zelf maar niets vinden.

10 april 2024 om 14:18

Dichter bij de evenaar wat positief is voor het herstel. Meer zonlicht wat bijdraagt aan vetverbranding.

Waarom zou hij in Nederland moeten blijven hiervoor, als hij ook op spannendere bestemmingen aan zijn herstel kan werken? Ik geef hem groot gelijk.

10 april 2024 om 17:09

Ik gok omdat het daar lekkerder weer is en het allemaal ook veel luxueuzer is. Heeft geld genoeg, dus kan lekker doen wat hij wil. Ik zou wat dichter bij huis blijven, maar hij wil graag naar Dubai blijkbaar.

Tsja, dat krijg je nou met al die personeelstekorten in de zorg, voor je het weet moet je het vliegtuig pakken naar Dubai om in beweging te komen. Al die oefeningen daar vallen nog niet mee in die verzengende hitte na een karige maaltijd. Met een beetje pech loopt Quilindschy in Dubai een boze Greta Thunberg tegen het lijf die hem voor eens en altijd duidelijk maakt dat al dat vliegen voor nog hogere temperaturen gaat zorgen. De gruwel....

10 april 2024 om 14:32

Hij zit daar gewoon met een fysio van Feyenoord en heeft dus niets met de personeelstekorten in de zorg te maken. Denk overigens dat Feyenoord zelf genoeg fysiotherapeuten in dienst heeft om hem te kunnen helpen bij zijn herstel.

10 april 2024 om 14:47

Misschien had ik mijn reactie moeten besluiten met een smiley.

10 april 2024 om 15:05

Misschien is hij wel niet gevlogen, maar met de auto gegaan.

Zou ook die kant op gaan als ik de tijd en het geld had.

Het verschil tussen innerlijk en uiterlijk blijft toch iets fascinerends bij onze Q. Vooropgesteld dat je lekker zelf moet weten hoeveel tattoos en Calvin Klein boxers je hebt, verwacht je gewoon niet dat het zo'n lieve zachtaardige gozer is als je zo'n foto ziet.

Succes met je herstel Q (je leest dit vast).

Iedereen heeft het erover wat hij in Dubai doet dit dat.. maar niemand verrast dat hij zo kort na zo een zware knieblessure al deze oefeningen doet?!

10 april 2024 om 17:16

Heeft vooral te maken met het soort blessure dat je hebt. Iemand uit mijn vriendenteam had zijn kruisband gescheurd en heeft voor zijn operatie nog weken mee kunnen trainen, zolang hij maar uit de duels bleef. Kon ook vrij snel na zijn operatie alweer zelfstandig lopen en dergelijke, alleen duurt het gewoon enorm lang tot je weer volle bak kan voetballen. Uiteindelijk moet je ook een beetje blijven bewegen om het herstel te bevorderen en moet je ook je spieren sterk houden. Anders moet je die na je blessure weer vanaf 0 optrainen en dat is ook geen pretje.

10 april 2024 om 18:18

helemaal mee eens.
ik vraag me nog steeds af of die een kruisband heeft gescheurd. Er is alleen gecommuniceerd een zware knieblessure, volgens mij nergens kruisband. Afgescheurde knieband zou ook kunnen maar volgens mij mag je dan 6 weken niet buigen.. Vind dit al vrij vlot na een operatie gezien eigen ervaringen...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren