Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bruggink ziet interview van Klaassen: ‘Dat horen de fans natuurlijk graag’

Laatste update:

Volgens Arnold Bruggink heeft Davy Klaassen met zijn interview na Ajax - Go Ahead Eagles (1-1) ingespeeld op het gevoel van de fans. De middenvelder van de Amsterdammers zei zich 'kapot te schamen' vanwege het puntenverlies. Ajax kwam in eigen huis niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Een hard gelag voor de ploeg van Alfred Schreuder, daar door de nederlaag van PSV bij SC Cambuur (3-0) de koppositie overgenomen had kunnen worden.

"We moeten wel beter dan dit ja", concludeerde Klaassen bij ESPN. "We kregen wel wat mogelijkheden. Als je daarna 1-0 voor staat, mag je dat nooit meer weggeven. Ik denk dat de veldbezetting niet helemaal perfect was. De verkeerde spelers hielden het veld breed", doelt Klaassen op Kenneth Taylor en Florian Grillitsch. Volgens de Oranje-international had de nederlaag van PSV als doping moeten werken. "Maar dat was het achteraf niet. Het is leuk als je scoort, maar als je 1-1 speelt tegen Go Ahead thuis, dan schaam je je kapot eigenlijk."

Klaassen was zelf verantwoordelijk voor de openingstreffer, toen hij op slag van rust een voorzet van Dusan Tadic tegen de touwen werkte. Volgens Bruggink speelde Klaassen met zijn woorden in op het gevoel van de fans. "'Schaam je kapot' hoor je natuurlijk wel graag. Als fan zijnde", aldus Bruggink in De Eeretribune. "Je moet de volgende wedstrijd (aanstaande dinsdag tegen Napoli in de Champions League, red.) winnen om het goede gevoel terug te krijgen. Dit kan een keer gebeuren. Dat PSV verliest bij Cambuur, dat is wel iets om je kapot voor te schamen."

Kenneth Perez, eveneens aangeschoven in het praatprogramma, erkent zich ook weleens geschaamd te hebben. "Toen wij met Ajax werden uitgeschakeld door Kopenhagen in de Champions League", aldus de Deen. "Ook omdat dat in mijn eigen land was, denk ik. Maar dat was ook beschamend. En hier ook, om de zondag", lacht Perez. "Het probleem is dat je iets in jezelf moet oproepen, zeker als PSV net verloren heeft. Dan moet je het eerste half uur het verschil maken, dan is de wedstrijd klaar. Zo goed is Go Ahead nou ook niet. Maar ze laten het gebeuren."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
2 oktober 2022 om 10:18

Ga lekker voetbalinhoudelijk analyseren in plaats van specifieke zinnetjes in interviews eruit pakken, is gewoon een normaal interview na een teleurstellend gelijkspel, hij gaat niet lachend voor de camera staan en ook niet de verslaggever verrot schelden en je moet ergens mee komen dus prima gedaan.

2 oktober 2022 om 10:21

Blind liep weer als een oude man mee terug en kon op snelheid de voorzet er niet meer uithalen. Hij is oud en versleten. Je ziet het gewoon aan zijn bewegingen. Het piept en het kraakt. Niet voor niets dat zijn mannetje weer de goal maakt.

2 oktober 2022 om 11:13

Ja of Ajax - Go Ahead daar kun je ook hard om lachen.

2 oktober 2022 om 11:14

Ja, blij dat series 14 van Taskmaster begonnen is, kan me geen beter begin van het weekend voorstellen

2 oktober 2022 om 12:17

Ik loop nog achter en ben net klaar met 11 (en fan van Wozniak), dus im heb nog even te gaan! Gelukkig maar ook

Klaassen is gewoon de Dirk Kuyt van Ajax ….

2 oktober 2022 om 10:01

Daar doe je Dirk Kuyt toch echt tekort mee

2 oktober 2022 om 10:04

Dat is een belediging voor Kuyt

2 oktober 2022 om 10:30

Nog zo'n ideale schoonzoon

Dit kan een keer gebeuren…
Dit is al wedstrijden lang het geval.
Schreuder heeft 0 toegevoegde waarde. Juist in top wedstijden als tegen Liverpool en AZ kan een trainer het verschil maken. Hij doet echt maar wat. Tegen Liverpool was het voor mij al duidelijk met wat voor een trainer we te maken hebben. Als je 90 minuten totaal niet aan het voetballen komt en niks probeert om het om te zetten of meer in de wedstrijd te komen dan ben je gewoon zeer onbekwaam om trainer van dit Ajax te zijn. De wedstrijden erna hebben dat alleen maar bevestigd.

2 oktober 2022 om 10:04

Bij sparta uit, fortuna uit , utrecht uit was het voetbal ook 3x niks dus dit is geen incident. Ik ben klaar met Daley Blind. Hoeveel goals moet hij nog weggeven? En ook aanvallend zeggen ze ja hij heeft een goeie inspeelpass. Een back moet over de buitenspeler heen denderen. Dan wordt de wedstrijd dynamisch. Blind is zowel verdedigend als AANVALLEND een grote stoorzender. Op de andere.kant brengt Rensch aanvallend ook 0.0

2 oktober 2022 om 10:06

De goal op Blind afschuiven? Waar was de rechtsback op het moment ? Zelfs opa Tadic was sneller terug. Rensch moet vervangen worden en wel heeel snel.

2 oktober 2022 om 10:13

Ben het met je eens hoor. Maar je kan niet ontkennen dat Blind ook niet meer helemaal lekker gepositioneerd stond. Had die bal gewoon uit moet tikken bij zo moment.

2 oktober 2022 om 10:15

Rensch is ook 3x niks, maar als Blind gewoo blijft oplettten valt die goal nooit. Hoevaak gaan mensen Blind nog verdedigen??

2 oktober 2022 om 10:21

Niet te filmen he. Het is elke keer Blind die te laks verdedigd maar net zoals Blind zelf krijgt altijd iemand anders de schuld. Blind kan nooit iets verkeerds doen. Elke keer komen die tegengoals bij hem weg. Dan kan je nog zo goed aan de bal zijn....maar dit soort acties kosten je gewoon punten.

2 oktober 2022 om 10:27

Met Rensch en Blind ben je op de backposities gewoon uitermate zwak bezet. Het vervelende is dat wij supporters al in Juli riepen dat Ajax een fatsoenlijke vervanger voor Mazraoui moest halen. Ik hoop dat onze Mexicaan dat in zich heeft en snel op de plek van Rensch komt. Ik zie werkelijk niets bijzonders in die jongen. Blind verbloemt dan nog veel met zijn voetballend vermogen en inzicht maar ook dat wordt met het jaar minder. Bij Tadic begon de slijtage er langzaam aan al op te komen maar dit seizoen is het opeens wel hard gegaan. Alvarez oogt gefrustreerd (wellicht mede door het mislopen van zijn droontransfer) en Taylor is een leuke voetballer maar ik zie in hem nog geen speler die echt het verschil gaat maken in topduels.

2 oktober 2022 om 11:30

Vond bij deze goal eigenlijk nog irritanter om te zien hoe er nog voor de voorzet 4 ajacieden om de aanvaller heen staan, en geen van allen aanpakt, waardoor hij meters kon maken. Die aanval had al in de kiem gesmoord kunnen worden voordat hij gevaarlijk werd.

2 oktober 2022 om 12:08

Nu ophouden met het "bashen" van Blind.
Hij is het beste wat wij in Nederland hebben en dat zal nog minimaal tot en met de WK ,o zijn. In de verre verste komt er niets in de buurt van hem...anders was er allang een andere keus gemaakt.

Ik zie Ajax met deze 2 backs nog wel vaker tegen dit soort puntverlies aanlopen. Dat Blind het voor elkaar krijgt dat die vent em kan intikken is echt lachwekkend en waar Rensch was weet ook niemand. Hopelijk ziet Louis dat je hem tegen de sterkere landen absoluut niet meer kan opstellen.

2 oktober 2022 om 10:29

Hopelijk ziet hij ook dat Rensch nog niet eens in de buurt komt van het niveau dat nodig zal zijn op het WK. Je moet er toch niet aan denken dat je bij een eventuele blessure van Dumfries straks met Blind en Rensch op de backs staat... brrr

2 oktober 2022 om 10:46




Zag op gegeven moment Blind rechts voorin. Rensch ook altijd veel te ver naar voren. Heeft een afschuwelijk slechte passing, maar lijkt er zelf wel in te geloven. Timber ms te bescheiden en Bassey net binnen. Kan je je voorstellen dat een ervaren man van naam dit accepteert ? Koeman of rijkaard zouden nooit accepteren dat de backs liever shinen in de aanval ? Zullen ws de trainer er op aanspreken of de backs helemaal verrot schelden. Tadic lijkt het wel lekker te vinden die ondersteuning door backs. Zou ook kunnen ingrijpen .lijkt nu niet te gebeuren, dan zal je als trainer keihard moeten ingrijpen. Dan maar een keer een boze Danny Blind. Hoe kan het zijn dat je voetbalt bij de ploeg waar je vader in het bestuur zit. Een van de Blindjes had dit moeten vermijden ! Scholletje had gewoon een andere zee moeten zoeken.



Als je in de rust met 1-0 voor staat en je speelt niet de beste wedstrijd van het seizoen en je weet dat zojuist Psv punten heeft verspeeld. Hoe naïef ben je dan als club dat je gewoon lekker blijft door spelen ipv gewoon de punten proberen te pakken. Dan maar half Nederland over je heen dat het anti voetbal was. Nu geef je gewoon weer 2 punten weg. Wat een slechte gezapige wedstrijd zeg. Dat publiek in de Arena moet zich ook kapot schamen. 0 steun gehoord! Met de supporters van Feyenoord had je hier gewoon gewonnen. Zij weten wel hoe je achter je club gaat staan. Geen idee wat de Ajax supporters aan het doen waren. Lekker jointjes roken ofzo. Het begon al bij het omroepen van de namen. Normaal hoor je gejuich maar wat een dooie bende zeg. Treurig wel dat zo'n grote club zulke waardeloze supporters heeft. Daar schaam ik me nou echt voor kapot! Ajax supporters snappen gewoon niet dat zij het verschil kunnen maken. Of het in ieder geval een stuk lastiger kunnen maken voor de tegenstanders. Nee de Ajax supporters beginnen liever na 30 minuten hun eigenspelers uit te fluiten. Pure arrogantie als je het mij vraagt. Iedereen die zit te klagen en daar in de Arena zat. Kijk naar jezelf! Jullie zijn mede de oorzaak van dit puntverlies door jullie laffe steun en jullie komt wel goed mentaliteit

Was geen voorstander van de aanstelling van Schreuder, maar gaf hem ergens nog de voordeel van de twijfel. En natuurlijk is het seizoen nog vroeg, maar ik denk dat Ajax onder Schreuder eerder achteruit zal gaan qua niveau dan dat ze op hetzelfde niveau blijven dat ze onder ten Hag hadden of misschien nog iets beter worden.

Ajax heeft tot dusver zeker een aantal goede wedstrijden gespeeld tegen FC Groningen, SC Heerenveen en Glasgow Rangers, maar dat was het eigenlijk wel. Tegen bijvoorbeeld Fortuna Sittard won Ajax met veel moeite en werd het toch bibberen, tegen FC Utrecht was Ajax gewoon heel effectief en tegen bijvoorbeeld Cambuur won Ajax gewoon ietwat geflatteerd en won Ajax vooral dankzij twee bevliegingen van Bergwijn. Tegen Sparta was het heel slecht, tegen AZ was het om te huilen en tegen Liverpool ging Ajax de wedstrijd heel angstig in waar ten Hag zo'n wedstrijd nog inging met het idee dat er zeker kansen waren om er een goed resultaat uit te halen.

En niet dat alle wedstrijden onder ten Hag zo oogstrelend en fantastisch waren en die maakte wat betreft opstellingen ook weleens rare keuzes. Maar ten Hag kwam in ieder geval binnen bij de spelers, en dat idee heb ik veel minder bij Schreuder. Blijf Schreuder meer een goede assistent-trainer vinden dan een goede hoofdtrainer en dat is ook absoluut geen schande.

Het zal mij in ieder geval niets verbazen als Ajax dit seizoen geen kampioen wordt. Heb het idee dat Ajax het vooral zal laten liggen in de topwedstrijden in de Eredivisie en ook in dit soort wedstrijden als tegen Go Ahead Eagles en dat zijn gewoon dure en belangrijke punten. Zelf zie ik Feyenoord als de grootste kanshebber als Ajax geen kampioen wordt en Feyenoord heeft dan weliswaar een hele lading met nieuwe spelers, maar daar zit nog een lijn in het spel en kunnen ze nog wat creëren en het ombuigen als het nodig is zoals ze bijvoorbeeld eerder dit seizoen tegen Go Ahead Eagles deden, maar ook tegen Vitesse.

Denk dat Schreuder aan het einde van dit seizoen dan meteen klaar is bij Ajax en als Ajax zo blijft spelen en presteren zoals de laatste 3 wedstrijden, dan zal de druk ongetwijfeld snel toenemen op Schreuder.

2 oktober 2022 om 10:24

Ben er ook klaar mee met Schreuder en zn eigenwijsheid maar dan komt er ook een stemmetje naar boven met ja zo ging het met Ten Hag ook het eerste half jaar. #tenhagout kan ik me nog goed voor de geest halen. Die man moet snel leren van zn fouten anders is het echt klaar na dit seizoen. Tadic op rechts moet hij mee kappen. Dat Angstige gedoe moet hij mee kappen. Hij heeft verdorie dat geweldige CL seizoen mee gemaakt en weet wat er nodig is om die clubs te overrompelen. En wat doet hij. Angst angst angst. Dit Liverpool is gewoon te verslaan maar Schreuder gaat de wedstrijd in om hem maar niet te verliezen. Ja dan ben je klaar he.

2 oktober 2022 om 11:18

Kan snel veranderen. Na de wedstrijd tegen Rangers was het spel nog beter dan onder ETH etc. Maar dit was toch ook allemaal eigenlijk te verwachten? Schreuder stond nooit bekend om zijn aanvallende speelstijl en dan sta je dus eigenlijk al met 1-0 achter. Koos dan bijv voor Reiziger. Moet ook wel zeggen dat er niet echt veel keuze was voor een goede coach.

2 oktober 2022 om 11:37

Heb na de wedstrijd tegen Rangers ook wel geschreven dat Ajax bepaalde dingen anders deed onder Schreuder dan onder ten Hag en toen speelden ze ook heel goed, maar niet dat het spel veel beter was dan onder ten Hag.

Ten Hag was gewoon veel beter. Die staat natuurlijk bekend als een goede tacticus en hij heeft op dat gebied dan weleens rare keuzes gemaakt (o.a. Labyad in de spits, Promes op 10 maar ook goede keuzes zoals Tadic in de spits) maar hij drong wel door tot de spelers en ging zoveel mogelijk van de eigen krachten van Ajax uit. Ook in de topwedstrijden en dat lijkt Schreuder niet te doen.

Zelf heb ik altijd al aangegeven dat ik in Reiziger een goede trainer zie. Maar ik denk dat hij dan wel een assistent naast zich moet hebben die de boel op kan peppen, want dat mist Reiziger dan wel weer een beetje. Maar in principe is Reiziger gewoon een goede trainer die tactisch goed is, maar ook spelers voor zich kan winnen en een soort type trainer is die ook een soort vaderfiguur voor spelers kan zijn.

Gaf bij het vertrek van ten Hag weleens aan dat ik Reiziger zeker zou overwegen als hoofdtrainer van Ajax 1. Dan was Bogarde waarschijnlijk gebleven en had je iemand die de boel kon oppeppen als het nodig is, maar ik gaf toen ook weleens aan dat ik graag iemand als Henk ten Cate had gezien als assistent. Heeft als assistent-trainer veel ervaring, maar ook als hoofdtrainer, is tactisch gewoon goed maar ook iemand die de boel kan oppeppen, een soort vaderfiguur voor spelers kan zijn en kan dus met zijn ervaring Reiziger ook bijstaan.

Dat lijkt mij echt een hele goede combinatie. Maar dat zal waarschijnlijk niet gebeuren, want ten Cate gaf een paar weken terug bij Rondo op Ziggo Sport aan dat hij gestopt is en geen functie meer zal bekleden bij een voetbalclub. Maar Reiziger als hoofdtrainer met types als Bogarde en ten Cate om zich heen, zie ik graag bij Ajax.

2 oktober 2022 om 14:54

Samenvatting van Rochester: SchreuderOut!




Als zo doorgaat, hoop ik niet dooremmeren tot eind vh seizoen. Zo wordt de CL level kapot gemaakt wat we laatste jaren bereikt hebben.

Ben verder trouwens bang, dat Ajax weer fout gaat maken. Ipv Reiziger de kans geven, zie ik Ajax gewoon Heitinga de kans geven... Wordt komende jaren afzien

Met ideale schoonzonen als Davy Klaasen, Danny Blind en Taylor ga je niets klaarspelen in het topvoetbal als de rest van het elftal ook verzaakt. Een strijdend Eagles kon zich redelijk staande houden tegen de Galacticos in Amsterdam en dit is niet de eerste keer dat Ajax het moeilijk had tegen een kleintje. Het lijkt wel alsof de spelers zijn verzadigd met egoisme en gemakzucht. AZ, Feyenoord en PSV zullen dit seizoen ook gewoon meedoen om de titel en dat is een heel groot gevaar voor de Amsterdammers. Ze hadden Ron Jans of Pepijn Lijnders moeten nemen ipv die Alfred Schreuder. Die hadden de verwende snotapen in Amsterdam wel aan de praat gekregen. We gaan zien wat ze ervan gaan bakken.

#ajax #groteproblemen

2 oktober 2022 om 10:53

Je gaat goed met de tijd mee Klaas, hashtagjes gebruiken.

2 oktober 2022 om 11:44

Ik vraag me af waarom je altijd zo met Ajax bezig bent Klaas? Ik zie je verder weinig reageren op VZ behalve in topics van Ajax. Je "haat" richting Ajax steek je ook niet onder stoelen of banken net als je uitgesproken mening. Daarbij snap ik dat hashtags cool zijn, maar heeft op VZ geen zin.

Ron Jans zou ik nog wel een aardige optie vinden, maar puur omdat het een leuke kerel is. Tactisch weet ik niet of hij met die druk om kan gaan. Heeft nog nooit een topclub getraind dus weet niet of hij daar klaar voor is. Daarbij is het seizoen nog vroeg en zijn er nog voldoende kansen om er wat van te maken. Aanstaande dinsdag zal een belangrijke confrontatie zijn tegen Napoli. Die kan je opzich verliezen, maar het ligt ook aan de manier waarop... Laten we hopen dat Schreuder ook Tadic wat vaker wisselt zodat er wat meer creativiteit en snelheid voorin komt. Ik heb nog wel vertrouwen en ga niet mee in de waan van de dag.

Klaassen, Tadic en Ocampos is ook een hele trage combinatie als ze samen spelen. En als je Rensch en Blind erbij voegt dan gaat het al helemaal niet. Voor Eagles was het heel makkelijk om stand te houden. Klaassen is sowieso gewoon een bankspeler. Leuk als wissel maar komt als basisspeler veel tekort. Je hebt liever iemand die wel de bal wil hebben. Klaassen is iemand die liever verstoppertje wil spelen.

Schreuder is maar een matige man manager. Hoe hij de boel managed gaat niet werken. Je kan ook niet zomaar de boel omgooien, denken dat het wel even werkt. Je verliest het vertrouwen van de andere die je eruit haalt. En als de andere die je erin gooit niet presteren heb je dus 2 issues. Maar ja, zijn begin is al matig, Brobbey moet gewoon altijd spelen. Dan offer je maar Berghuis. Of afwisselen met Tadic. Bergwijn is logischerwijs nr 1 op de LW. En tsja Klaassen, leuk gebrabbel beetje de coach onder druk zetten maar daar moet je niet voor wijken alsdus Schreuder.

Mijn club nota bene met een odd van 1,09 doet me de das om op mijn toto blaadje. Is toch om gek van te worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren