Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Brands is duidelijk: 'Zelfs dan laten we hem niet gaan'

Laatste update:

PSV is bereid om mee te werken aan transfers voor Memphis Depay en Georginio Wijnaldum, maar een vertrek van Luuk de Jong is onbespreekbaar. De aanvaller is bezig aan zijn eerste seizoen in Eindhoven en heeft met negentien competitietreffers een groot aandeel gehad in het kampioenschap. Marcel Brands maakt duidelijk dat De Jong absoluut niet mag vertrekken.

/

De technisch manager van PSV laat weten dat hij de kampioensselectie zo veel mogelijk bij elkaar wil houden en dat De Jong een erg belangrijke speler is. "Het valt tegenwoordig niet mee om een spits te vinden die én veel scoort én ook nog eens het elftal goed laat spelen. Wij willen hem absoluut niet laten gaan", zegt Brands tegen FOX Sports.

Maar wat als er een 'Depay-achtig'-bedrag (circa dertig miljoen euro) wordt geboden? "Zelfs dan niet", zegt Brands resoluut. "Wij willen Luuk komend seizoen hier houden. We gaan Champions League spelen en we kunnen hem daar erg goed in gebruiken. Hij heeft daarnaast een belangrijke rol in de groep en in de kleedkamer." De 24-jarige De Jong heeft nog een contract tot medio 2019.

Luuk de Jong is onmisbaar voor dit PSV

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha en dan komt er een 30 mil bod op Luuk de Jong en dan weet Brands niet hoe snel hij zijn handtekening moet zetten.

2 mei 2015 om 12:34

Tuurlijk, maar anderzijds, er komt genoeg geld in het laatje bij PSV dit jaar. Ik denk dat we voor Gini en Memphis toch wel een totaalbedrag van 50 kunnen verwachten. Mocht Jetro weggaan wordt dat echt de absolute hoofdprijs, daar vertrouw ik Brands blind op. Oftewel, ik geloof hem nog wel. Met deze drie spelers kan er zo maar 60 of 70 miljoen binnenkomen, hoezo zou je dan nog geld willen beuren. Kan je beter je spelers behouden.

2 mei 2015 om 12:41

Dat er veel geld wordt geboden op Depay ben ik het mee eens, Wijnaldum daarentegen totaal niet. Depay 25 miljoen en Wijnaldum 15 miljoen zie ik als maximale bedragen. Vergeet niet dat voor Strootman het bedrag pas boven de 20 uitkomt na verschillende bonussen en doorverkoop. 50 miljoen is echt te ver gezocht, laat staan 60 of 70 miljoen.

2 mei 2015 om 12:54

Scrumptiouz, je denkt toch te behoudend. Depay gaat voor minimaal 25 miljoen de deur uit en een realistisch bedrag zal 30-35 miljoen zijn. Zijn prijs in engelse media wordt 25 miljoen pond genoemd. Vergeet niet dat ten opzichte van vorig seizoen, de euro gigantisch is gedaald waardoor engelse clubs nauwelijks meer hoeven te betalen in hun valuta om de prijs voor depay enorm te doen laten stijgen. het bod van de spurs van vorig jaar is omgerekend naar vandaag al bijna 25 miljoen geweest. Kortom, die gaat echt records breken! Ben het wel eens met wijnaldums inschatting overigens. Maar samen gaan ze wel tegen de 50 miljoen opleveren en Willems erbij gaat zeker 15 miljoen meer opleveren. En dat doet Brands geweldig, aldus een ajacied

2 mei 2015 om 12:55

Depay staat over het algemeen dat ze toch tegen de 30 aangaan. Overigens, indienj de bedragen die jij noemt voor Depay en Wijnaldum waarheid zouden worden verwacht ik alsnog niet dat Willems voor maar 10 miljoen zou laten gaan. Bedenk nu maar zelf, welke haalbare talenten voor Willems' positie zijn er uberhaupt die de potentie van hem benaderen? Vrijwel alle echt grote talenten ballen al bij een topclub of een subtopper met geld.

2 mei 2015 om 13:16

Ik moet oppassen met het maken van vergelijkingen, maar in dit geval wil ik het graag doen.
Strootman heeft PSV 20 miljoen euro voor gevangen. Dat bedrag moet dus haalbaar zijn voor Wijnaldum. Aanvoerder van een kampioenselftal en bovendien aanvallende middenvelder. Als Clasie 15 moet kunnen opleveren en Blind 17, moet 20 toch haalbaar zijn voor Wijnaldum gezien zijn positie.

Depay wordt enorm gehypt in Engeland. Dat in combinatie met de valutakoersen, is 30 best realistisch. Bovendien kan het ook 32 voor Depay zijn en 18 voor Wijnaldum. Ik denk dat PSV gewoon rond die 50 moet kunnen uitkomen en ik denk ook dat jij dat wel met mij eens bent.

Daarnaast noem ik 60 a 70 voor Depay Willems en Wijnaldum, niet voor die andere twee samen. Voor Willems minimaal 10 miljoen vangen lijkt mij heel normaal. Ik denk zelfs dat je met een bluf 20 kan vangen, maar dat is mijn mening.

Noem eens één linksback in Europa die al meer dan 100 wedstrijden gespeeld heeft, een EK in de benen en 12 assists geeft. Noem eens één waardige vervanger voor Willems die PSV kan halen. Oh, en tel daarbij op dat hij niet eens weg hoeft gezien het geld dat PSV al binnen gaat krijgen. Kortom, van PSV hoeft het niet en op de linksback positie, waar kwaliteit vrij schaars is, behoort hij tot de top(talenten). 10 was wellicht wat laag inderdaad, ik zou als ik PSV was naar 20 streven.

2 mei 2015 om 14:29

Ttibor, sorry dat ik even moest lachen om jouw blinde clubliefde.

Ik heb het iedee dat heel eindhoven wijnaldum overschat. Niet dat hij niet goed is, maar niet zo goed zoals jullie willen doen geloven.
Daarnaast verslikte ik in me koffie toen je je verhaal deed over willems!
Die jongen is hooguit 10 a 12 miljoen waard.
Je komt met prima argumenten, maar vergeet dat dit allemaal micky mouse competitie duels zijn waar hij 0 tegenstand krijgt. zo kijken ze in het buitenland ook.

Depay ben ik t mee eens. Ik denk tussen 25 en 30 miljoen. Uitzonddrlijk talent die het mis wel kan redden.

2 mei 2015 om 14:48

20 voor Willems? 20 voor Wijnaldum?

Zit je in euro's te rekenen of in Indiase roepie?

2 mei 2015 om 15:32

Blinde clubliefde? Ik denk dat dat redelijk meevalt. Bovendien overschat ik volgens mij niemand. Zoals ik zeg, welke linksback is op 21 jarige leeftijd beter momenteel? Welke was het überhaupt? De laatste jaren krijgt Nederland terecht steeds meer geld. Je zal geen 35 krijgen zoals je voor een Coentrao krijgt, terwijl die een klasse minder is dan Willems en nog jaren ouder ook. Daarom heb ik dat toch al in de prijs meeberekend? Hij is jonger en beter en toch levert hij de helft op, wat is daar nog blinde clubliefde aan.

Daarnaast noem ik nergens dat Wijnaldum het talent van de eeuw is. Ik noem enkel de feiten dat die aanvoerder is van een kampioenselftal en een aanvallende middenvelder, waar vaak wat meer voor wordt betaald. Ik kan ook zeggen dat die al heel wat Europese (geen CL natuurlijk) duels in zijn benen heeft. 9 jaar eredivisie. Tuurlijk, het is mickey mouse hier, maar daar houd ik dan toch prima rekening mee. Als ik zou zeggen dat die makkelijk mee kan bij Psg, dan verkondig ik een mening en overschat ik hem. Daarom zeg ik dat ook niet

Je hoeft je niet te verslikken in je koffie, ook niet om duidelijk te maken dat je denkt dat mijn verhaal belachelijk is. Gewoon een verschil van mening. Echter neem ik al in mijn verhaal mee dat we in de Nederlandse competitie spelen, terwijl jij niet echt rekening lijkt te houden met het feit dat PSV ze helemaal niet hoeft te verkopen.

Over die clubliefde. Een Ajax moet ook gewoon 15-20 miljoen vragen voor Klaassen en Feyenoord kan makkelijk 15 krijgen voor Clasie. Overschat ik ze? Nee, de spelers hebben langlopende contracten, er is geen noodzaak ze de deur uit te doen en half Nederland onderschat deze jongens.

2 mei 2015 om 12:34

Ja hij heeft makkelijk praten, wie gaat er ooit nog 30 miljoen voor Luuk de Jong betalen. Ik vraag me zelfs af of er nog iemand ooit bereid is meer dan 10 miljoen voor hem te betalen, aangezien hij zo gefaald is in Duitsland, desalniettemin een prima speler voor PSV in de eredivisie

2 mei 2015 om 17:27

Beperkte voetballer die alleen maar kan scoren met zijn hoofd. Die man flopt direkt in het buitenland.

2 mei 2015 om 12:35

Ik denk dat er geen enkel team zo gek is om 30 miljoen te betalen voor De Jong. Voor eredivisie begrippen een geweldige spits, maar zodra hij over de grens gaat lijkt het nergens meer op. Kijk maar bijvoorbeeld naar PSV-Zenit. Onzichtbaar

2 mei 2015 om 13:47

Als je zenit erbij haalt, dan heeft hij gewoon gescoord hoor en een mooie goal ook. Dat de scheids dan een fout maakt kan hij niks aan doen..

2 mei 2015 om 13:48

Of wacht dat was in de uitwedstrijd, excuses..

2 mei 2015 om 15:21

PSV-zenit is niet over de grens..

2 mei 2015 om 12:45

Bij zo'n bod kan geen enkele NL club nog een transfer weigeren..
Geweldige aankoop van Psv, hadden wij maar zo'n speler bij Ajax..!
Fijne gast ook, net zoals Siem.
Je kan zien dat deze jongens goed zijn opgevoed, blijven lekker normaal doen

2 mei 2015 om 13:12

Zeker. Iemand al bij stil gestaan dat een De Jong al zes jaar kampioen is geworden? Grappig feitje

2 mei 2015 om 13:22

Nee eerder raar. Want ik neem aan dat je Siem dan ook bedoeld? Maar Nigel en Jean Paul weer niet of zo?

2 mei 2015 om 13:23

Of bedoel je zes jaar op rij? Dat is wel grappig inderdaad

2 mei 2015 om 13:29

Siem en Luuk samen 6 jaar op rij.

2 mei 2015 om 13:35

Dat is een feitje dat ik al in elke krant vijf keer heb gelezen.

2 mei 2015 om 14:54

Ik heb het maar 1 keer gelezen in 1 krant

De jong was belangrijk maar niet onvervangbaar. Ben ervan overtuigd dat locadia in een heel seizoen net zo goed zou renderen. Een hoog bod op de jong zou ik dan ook gewoon accepteren.

2 mei 2015 om 12:37

Locadia heeft bewezen een echte killer te zijn. Betere afmaker dan Luuk, 100 procent van overtuigd. Echter strooit Luuk ook met assists en andere nuttige passjes. Bovendien laat hij andere spelers beter spelen, creëert hij ruimte voor ze en is hij slim/geniepig. Ideaal voor de rest van het team dus, waar Locadia vooral met zijn goals bruikbaar zal zijn.

In het team van afgelopen jaar had Locadia er wel meer dan zijn 13 van vorig jaar gescoord. Eigenlijk al knap dat hij vorig jaar aan 13 kwam. Hij was in het begin niet eens eerste spits en speelde in een slecht draaiend elftal. Ik denk dat hij dit jaar, met de kansen van Luuk, toch al gauw aan 25 was gekomen. Misschien zelfs wel 30. 13 schoten 6 doelpunten dit jaar, zegt eigenlijk al genoeg. Luuk heeft simpelweg meer kansen nodig, maar is op andere manieren gewoon te waardevol.

2 mei 2015 om 13:15

Klopt hij heeft aardige wat assists ook. Maar ik vond locadia als voetballer ook groeiende vorig jaar, maar het is jammer dat we nu niet zien wat die jongen allemaal te bieden heeft. Ik zie hem er ook wel 25/30 maken en ook wat assists geven en dan is zijn potentieel rendement toch hoger dan dat van de jong, denk ik.

2 mei 2015 om 13:20

Wat gaat er eigenlijk met Locadia gebeuren? Weer een heel seizoen op de bank? Ik denk trouwens dat Locadia voetballend tekort komt. Een heel seizoen is te lang voor hem.

2 mei 2015 om 12:51

Die Locadia schiet echt met scherp. Ik vind hem een goede spits. In de combinatie is Luuk wel de betere. Wel ben ik ervan overtuigd dat Locadia een betere afmaker is (met de voet dan, zeker niet met het hoofd).

2 mei 2015 om 13:18

Precies hier sluit ik mij dus bij aan. Een killer. Eigenlijk wel grappig dat de Jong en Locadia dan wel op dezelfde positie staan, maar deze zo verschillend invullen dat ze niet te vergelijken zijn.

2 mei 2015 om 14:22

Maar Locadia kan echt geen bal vasthouden en verliest bijna ieder duel. Veel verdedigers zeiden dat LdJ een plaag was voor de verdediging en heel lastig verdedigen. Dat heb ik niemand ooit over Locadia horen zeggen. Locadia viel ook vaak door de mand tegen de betere tegenstander. De Jong was heel belangrijk in wedstrijden tegen Feyenoord en uit naar AZ. Niet de makkelijkste wedstrijden. Locadia miste vorig jaar ook uit bij Ajax absurd veel kansen. Als je in zulke wedstrijden je kansen niet afmaakt, ben je niet een waardige spits voor de top van de eredivisie.

Grootspraak. Als iemand 30 miljoen voor De Jong zou bieden zou je werkelijk krankzinnig moeten zijn om hem niet onmiddelijk te verkopen. Overigens gaat niemand dat ooit bieden voor De Jong omdat deze jongen gewoon zwaar tekort komt voor de grote competities. Ik denk ook dat het belang van De Jong overschat wordt. Het is een degelijke spits maar Psv kan gemakkelijk zonder. Spelers als Guardado, Depay, Wijnaldum en Willems zijn beter, belangrijker en meer getalenteerd.

2 mei 2015 om 13:01

Onzin zoek jij maar een spits die 19 doelpunten maakt en 11 assists afgeeft, als je dan al niet belangerijk bent voor het team weet ik het ook niet meer. De jong is gewoon een belangerijke teamspelers van PSV en niet voor niets MVP van de eredivisie. Ik zie ook geen reden om hem weg te doen PSV heeft gewoon een goede spits en zwaar tekort is wel heel erg overdreven.

De ideale spits voor een NL club. Gefaald in het buitenland, maar een topper in NL. Laat PSV beter spelen en scoort veel.

Lijkt me niet dat hij snel vetrekt.

Lekker stoere praat van Brands. Geloof mij maar dat als er een bod van 30 miljoen euro komt, dat hij niet weet hoe snel ie moet tekenen.
Over de grens delen ze het aantal eredivisie-doelpunten door 3 of misschien zelfs 4. Leuke spits voor de eredivisie, en zolang verdedigers niet mee springen in een kopduel zal hij ook zeker volgend seizoen zijn doelpunten gaan maken.

Nou voor 20 miljoen verkopen ze hem ook wel. Je kunt wel betere spitsen kopen voor dat bedrag.

2 mei 2015 om 13:50

Wie dan?

2 mei 2015 om 14:20

Traore

Als je nu nee zegt tegen een hoog bod krijg je er later misschien spijt van. Stel je voor dat hij volgend jaar een minder jaar draait. Zou zo maar kunnen als andere spelers weggaan. Mogelijk heeft hij geprofiteerd van Depay, waar door een verdediging erg op gefocust wordt zodat hij gemakkelijker vrijloopt. Daarbij is hij ook afhankelijk van voorzetten, je weet niet of die er volgend jaar nog zo veel komen. Hij is voetballend niet sterk genoeg om eigen kansen te creëren. Met andere woorden: ik moet het nog zien.

Chery waarschijnlijk de opvolger van Wijnaldum. (geluiden hoorde ik hier in noord nl) voor de Jong kun je moeilijk n vervanger krijgen, ik zie ze niet in ieder geval zo 123.

2 mei 2015 om 12:55

Moet hij wel verkocht worden, ik die het nog wel gebeuren dat de belangstelling van clubs tegenvalt en het vervolgens niet van een transfer komt.

Ik blijf het zeggen dat het oliedom is geweest van Ajax om deze jongen te laten lopen. Ik denk dat, als hij de keuze had gehad, hij voor Ajax had gekozen. Ajax speelde CL en zijn broer was ongetwijfeld op hem gaan inpraten. Zonde, past perfect in het Ajax spel.

2 mei 2015 om 13:04

Vind De Jong echt geen topper, maar achteraf gezien had ik hem toch wel liever gehad dan Milik. Waar ik echt helemaal niet kapot van ben, De Jong kan iig een bal vasthouden tot de middenvelders aansluiten.

2 mei 2015 om 13:32

De Jong is niet alleen n goede spits die de rest beter laat voetballen en belangrijke doelpunten maakt op het moment dat t moet. Hij is ook niet vies van verdedigend werk. Deze man zie je tegen degradatiekantidaten nog verdedigen tot t eigen doelgebied. Dit is een ware held gebleken dit jaar. Hij zou heel ajax beter laten draaien, om jou even van repliek te dienen.

2 mei 2015 om 13:52

Yesir

Goh, is dat van repliek dienen? Lachwekkend, wat ik heb aangegeven op deze website is dat Luuk de Jong een spits is die niet Oranjewaardig is en alleen in Nederland kan presteren. Daar sta ik nog steeds achter kan ik je verzekeren, maar alleen wat ik net aangaf.

Ik ben niet zo kapot, en hij kan geen bal vasthouden. Dus in dat kader zou hij waardevoller zijn geweest.

2 mei 2015 om 15:32

Ajax had ook interesse alleen PSV handelde sneller en slimmer!

2 mei 2015 om 17:10

Ajax twijfelde ook teveel, als Ajax echt had gewild hadden ze hem gekregen, denk ik. Blunder.

Nou ja voor 30 miljoen kun je een mooi alternatief halen hoor..

Leuke speler voor de eredivisie maar meer ook niet. Heeft dit jaar in de EL weinig voor PSV kunnen betekenen en in de CL zal het niet beter gaan vrees ik.

Luuk de Jong is een goede spits. Ik had hem graag bij Ajax gehad in plaats van Milik. Maar 30 miljoen is een beetje overdreven.

2 mei 2015 om 14:17

Psv had haller voor een prikkie kunnen halen. .

Een Depay-bedrag voor De Jong zal je niet eens ontvangen uit de olielanden, dus makkelijk praten van Brands. Ze mogen al blij zijn als een club 15 miljoen euro biedt, meer is die naar mijn mening echt niet waard. Prima spits voor de Eredivisie, maar in het buitenland heeft hij er weinig van gebakken.

2 mei 2015 om 14:34

Is het soms "ernie brands" week????

2 mei 2015 om 14:34

Marcel bedoel ik haha

Misschien iets voor BMG nu die waarschijnlijk Kruse verkopen?

Ik denk dat als er alleen al 15 of 20 wordt geboden PSV maar wat graag hem zal verkopen. Locadia zal denk ik niet lang meer genoegen nemen met de bank en hij is in potentie een topspits, enorm doeltreffend. Hij is voetballend misschien minder, maar voor tien miljoen winst in een jaar tijd op De Jong neem je dat voetballende gedeelte maar even op de koop toe.

Hansie Hansie met een correcte voorspelling ( alweer). Nadat Pelle een sensatie bleek in Rotterdam, voorspelde hij 20 goals voor Luuk en die reeg er 19 goals aaneen in 29 wedstrijden. Dit zegt hij natuurlijk vanuit de club belangen, want die willen geen totale leegloop bij de club hebben, tenzij er een bod wordt gedaan die niet te weigeren is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren