Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Belgische bond reageert met persbericht na niet selecteren Nainggolan

Laatste update:

Radja Nainggolan is door bondscoach Roberto Martinez niet opgenomen in de voorselectie voor het WK in Rusland en dat leidde tot veel negatieve reacties in België. De Belgische voetbalbond KBVB voelde derhalve de noodzaak om te reageren middels een persverklaring. "De Rode Duivels hebben de steun van alle fans nodig”, aldus de Belgische bond.

Martinez laat Nainggolan vanwege ‘tactische redenen’ thuis. Het besluit leidde tot veel onbegrip bij zowel de supporters als de middenvelder van AS Roma zelf. Hij heeft direct een punt gezet achter zijn interlandloopbaan. "De preselectie van bondscoach Roberto Martinez werd niet door iedereen op applaus onthaald", schrijft de bond. "Als KBVB hebben we hier begrip voor. Het is het beste bewijs dat de fans van de Rode Duivels gepassioneerd zijn en zich betrokken voelen bij hun team.”

"Tegelijk hebben we afgelopen week het contract van onze bondscoach verlengd. Dat hebben we gedaan omdat we hem de juiste persoon vinden om de Rode Duivels te leiden”, gaat de verklaring verder. “Dat wil zeggen dat hij de strategische en tactische keuzes maakt qua begeleiding, training en vanzelfsprekend ook selectie van het elftal voor interlands. We rekenen dan ook op zowel de technische staf als de Rode Duivels om in Rusland te gaan voor het allerhoogste.”

In aanloop naar de oefenwedstrijden tegen Portugal, Egypte en Costa Rica hoopt de KBVB op de steun van de supporters. “Meer dan ooit roepen we onze twaalfde man op om zich als één blok achter de Rode Duivels te scharen. Zowel spelers als technische staf zijn bijzonder gemotiveerd om van dit WK een groot succes te maken. Toch kunnen zij dit alleen maar realiseren met de steun van alle fans. Alleen op die manier kunnen we onze gemeenschappelijke ambitie waarmaken: een uitstekend WK spelen in Rusland.”

Begrijp jij het besluit van de bondscoach?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geeft al aan dat de bond ook onzeker is over het niet selecteren van Nainggolan. Waarom zou je anders zo'n persbericht afgeven. Kan best het begin van een hoop onrust zijn.

22 mei 2018 om 22:04

De Belgische bond is hard op weg met het verneuken van deze geweldige lichting. Eerst Wilmots die er geen pepernoot van kan (en die zelfs 4 jaar mocht zitten) en nu weer deze Martinez. Zet een top coach voor de groep en je hebt serieus kans op een titel. Als Van Gaal derde kan worden op een WK met een team dat op bijna elke positie minder is dan die van Belgie...

Ik heb het idee dat het een beetje ontbreekt aan topsport mentaliteit. Als ze de groepsfase overleven vinden ze het wel mooi, daar lijkt het op.

Het vorige EK was ik een wedstrijdje kijken in Lommel, en werd er geroepen na de poulfase 'mooi, doen we in iedere geval niet voor niets mee'. Doodzonde van alle pareltjes van spelers. Ik denk dat het voor Belgie ook nu weer vlug na de poulefase voorbij is.

22 mei 2018 om 22:28

Ongelofelijk, wat een heisa om niets. Je stelt een bondscoach aan die eindverantwoordelijke is voor het resultaat. Als hij vindt dat dit de selectie moet zijn, so be it. Je mag hem na afloop van het WK erop afrekenen. Als je meerdere keuzes hebt, dan zijn er altijd mensen teleurgesteld. En als je niet gekozen wordt en je vindt jezelf belangrijker dan je land wat je vertegenwoordigd, dan zegt dat ook wat over de speler.

22 mei 2018 om 22:33

@Ajax 111: Je zegt hier wel heel leuk: "Zet een top coach voor de groep en je hebt serieus kans op een titel. Als Van Gaal derde kan worden op een WK met een team dat op bijna elke positie minder is dan die van Belgie...". Maar je vergeet intussen dat het Nederland ook alles mee zat op het WK, he? Nederland is vooral dankzij Arjan Robben zo ver gekomen op het WK. Niet dankzij Van Gaal. Ajan Robben was de belangrijkste schakel dat Nederland reactie voetbal kon spelen en kon counteren. Verder zat het Nederland gewoon erg mee op het WK toen. Veel draait om: geluk, vorm van dag, teamspirit, blessures en scheidsrechter. En bij Nederland zat alles toen mee. Verder vind ik Martinez al een betere keuze dan Wilmots. Roberto Martinez is iemand die gedurfder speelt dan Wilmots en gedurft voetbal spelen is cruciaal bij deze selectie die Belgie heeft. Verder maakt Martinez wel een enorme fout door Nainggolan niet mee te nemen. Nainggolan hoort er minimaal bij voor de breedte ook.

22 mei 2018 om 22:35

Daar ben ik het zeker mee eens. Ook ik vind Naingolan een fantastische speler maar hij schijnt ook niet echt voor de sport te leven en zichzelf erg belangrijk te vinden. Ik snap dat een trainer kan botsen met zo'n mentaliteit, maar vind nog steeds dat een speler voor het grootste deel afgerekend moet worden op zijn prestaties.

Kortom, ik vind dat Martinez pas moet worden afgerekend na het Wk, maar ik vind ook zeker dat de Belgische bond er een potje van heeft gemaakt wat betreft het aanstellen van bondscoaches.

22 mei 2018 om 23:35

Martinez was degene die voetbal heeft geintroduceert bij Swansea, het begin van dat sprookje van onze haagse investeerder. Daarna met Wigan 4 jaar lang degradatie ontlopen met minimaal materiaal en toch aanvallend voetbal en daarna beter gepresteerd met minder geld als de coaches die na hem kwamen bij Everton.

Sorry 'deze martinez' gaat er bij mij niet in. Deze man heeft visie en weet hoe hij voor cohesie moet zorgen bij teams. Onwetendheid van diegene die oordeelt lijkt mij hier op zijn plaats.

Kuyt op de linksback werd ook afgeschoten door heel Nederland en kijk waar dat ons gebracht heeft. Om even je voorbeeld te gebruiken en begrip te geven voor een beslissing die in het begin misschien niet logisch lijkt.

23 mei 2018 om 03:07

@romarky

Ik kon het niet beter verwoorden. De selectie is de keuze van de bondscoach, die wil een elftal bouwen rond zijn twee sterren, de Bruyne en Hazard. Dan selecteerd hij de spelers waarvan hij verwacht die hun zullen doen, die de Bruyne en Hazard laten excelleren. Dan kan een individu wellicht goed spelen bij zijn eigen club echter als hij niet in het tactische plaatje past dat de bpondscoach voor ogen heeft, dan valt hij af.

Het is de bondscoach die de verantwoordelijkheid heeft gekregen. Laat hem die dan ook nemen en beoordeel hem na het toernooi op zijn prestaties.

23 mei 2018 om 08:40

Eens. Wij hebben jarenlang Seedorf ook niet meegenomen. Dat was de best clubspeler die we ooit hebben gehad. Belgie heeft genoeg kwaliteit over.

23 mei 2018 om 12:14

Oh oh, Zermatt, wat sla je de plank toch weer volledig mis. Dat Robben een spil was in het reactievoetbal van Nederland is waar, maar de reden dat Nederland reactievoetbal speelde is Louis van Gaal. Geen andere bondscoach durfde het aan om af te wijken van 4-3-3, terwijl Van Gaal zag dat er in die formatie niets te halen valt. Dat Robben in het systeem, op de manier van Van Gaal, fantastisch rendeerde, is dus ook gewoon te wijten aan Van Gaal. Het mooie in deze is, dat als Guardiola deze beslissing had gemaakt, je nu aan het choken was omdat je hem weer eens gigantisch ophemelde.

24 mei 2018 om 18:58

@romarky

Leuk en aardig allemaal, maar ik vind dat je als bondscoach ook een morele plicht heb richting je spelers. Als je het hele jaar je stinkende best doet en één van de dragende spelers bent in een top competitie verdien je gewoon een plek boven spelers die in een mindere competitie actief zijn en nog erger voetballend minder kwaliteit hebben. Een oproep van Witsel zou ik nog kunnen begrijpen, ondanks dat hij voor financiële veiligheid heeft gekozen is hij nog steeds een topper. Maar als je Fellaini verkiest boven Naingolan , dat ben je gewoon niet geschikt voor je functie dat is het zelfde als een politie agent onterecht iemand neerschiet en dat iedereen daarna zegt hij doet gewoon ze werk. Gtfoh

ongelooflijk hem thuis laten alleen omdat Martinez hekel aan die jongen heeft na Hazard beste Belgisch speler.. Martinez moet niet zo achterbaks doen van tactisch reden hij moet hem niet punt.

22 mei 2018 om 21:58

Vindt Kevin de Bruijne anders ook beter als Naingolan maar dat kan natuurlijk ook persoonlijke voorkeur zijn.
Verder had ik Naingolan ook mee genomen.
Maar mocht hij wereldkampioen worden (wat ik niet verwacht) dan hoor je niemand meer.
Dit persbericht is ook een zwaktebod, waarom dit bericht twijfelen ze zelf ook een beetje?

22 mei 2018 om 22:04

Als red devil én rode duivels fan moet ik wel zeggen dat de beste speler van de selectie KDB is, geen twijfel over mogelijk.
On: Radja had idd geselecteerd moeten worden en deze artikel geeft aan dat de KBVB dit ook vindt.

22 mei 2018 om 23:43

Kun je me uitleggen uit welke woorden je die boodschap van de bond haalt?

Ze hadden die martinez meteen moeten ontslaan joh. Lachwekkend dit.

22 mei 2018 om 22:05

Of ze hadden hem thuis moeten laten 😂

Een andere reactie verwacht je eigenlijk ook niet. Denk dat de hoge heren van de KBVB ook wel weten dat Nainggolan haast onmisbaar is, maar zoals ze zelf aangeven kan je een trainer niet in een zwakke positie stellen door te zeggen dat hij een foute keuze maakt. Helemaal na zijn recente contract verlenging. Het is al vaker gezegd op dit forum, maar België verpest hun gouden generatie op een verschrikkelijke manier. Zet een tactisch meester voor de ploeg waar zelfs spelers als Hazard, de Bruyne en Courtois naar op kijken en je bent een zeer, zeer gevaarlijke outsider voor het wk winst.

22 mei 2018 om 21:53

De beste trainers willen een club trainen. Naar mijn mening heeft Duitsland een goede trainer.

22 mei 2018 om 21:53

Als enige land bedoel ik. De rest vind ik maar matig.

22 mei 2018 om 22:05

Wij hebben toch wel Koeman! En Argentinië Sampaoli.

22 mei 2018 om 22:19

De Kbvb heeft Van Gaal de job aangeboden maar die moest zo nodig wraak nemen op Man Utd. Toptrainers kunnen ze nu eenmaal niet betalen

22 mei 2018 om 22:24

KDB is sinds na het WK toch niet zo sterk bij de rode duivels. Heeft meerdere malen slechte prestaties afgeleverd.

22 mei 2018 om 22:56

@daveyajax4 Martinez zal toch wel eerste de selectie hebben doorgegeven aan de Belgische bond voordat hij er mee in de media trad lijkt mij. anders werken ze wel heel amateuristisch in Belgie.

de bond had dus intern allang kunnen ingrijpen zonder dat Martinez zijn naam dan door het slijk had hoeven te worden gehaald. nu baalt heel Belgie dat Naingolan er niet bij is en de bondscoach zijn integriteit en kwaliteiten worden ook gelijk zwaar in twijfel getrokken. tel uit je winst

23 mei 2018 om 07:23

Was dit het hele persbericht? Wat een nietszeggend bericht dan zeg. Durf dan in te gaan op het specifieke geval van Nainggolan.

"We are all #Redtogether" aldus de KBVB. Waarom communiceert deze bond met dit soort slogans in het Engels? Blijf lekker bij jezelf. On: Ik vond het eerlijk gezegd een nietszeggend persberichtje die ze net zo goed achterwege hadden kunnen laten, wat schiet je er nou eigenlijk mee op vraag ik me af. De keuze is gemaakt, hoe belachelijk ook. Nu weer verder richting de eerste oefenpot zou ik zeggen.

22 mei 2018 om 21:55

Omdat Belgie een drietalig land is en drietalige slogans nu eenmaal niet zo lekker bekken?

Haha ‘tactische redenen’ en zijn hond had zeker ook zijn huiswerk opgegeten

Weg met die coach. Hopelijk krijgen ze slaag van Portugal. Radja thuislaten is een no go. Onbekwame trainer. De interesse in het WK is een stuk minder nu. En onze bond, tja... bende dommeriken. Het WK zal zo verlopen: 7-0 tegen Panama, 2-1 Tunesie, Engeland onbelangrijk en spelen op basis wie de tegenstander wordt in de 2de ronde. En dan Polen of Colombia met de hakken over de sloot. Vervolgens Duitsland of Brazilie, uitschakeling.

22 mei 2018 om 22:32

Als het tegen Colombia al niet fout loopt.

Wat heeft zo'n bericht voor nut. Eerst domweg het contract verlengen. Spelers en supporters geven aan dat Nainggolan er altijd bij moet zijn. Maar domme Martinez selecteerd hem niet en komt met een verklaring wat nergens op slaat.
Vervolgens roept de bond dat we redtogether zijn, diezelfde bond die alleen zij coach steunt en niet zijn spelers en supporters.

Gewoonweg schandalig

22 mei 2018 om 22:12

Ben ik het niet mee eens. De bondscoach selecteert de spelers en is daar verantwoordelijk voor en niet de supporters. Ik weet niet zijn exacte reden maar zou best eens kunnen dat hij naar het team kijkt en risico ziet om deze speler wel te selecteren. Als bond moet je daar natuurlijk achter staan en hem afrekenen op het resultaat ipv sentiment van supporters. De bond ziet wel de consternatie en roept op om eenheid en daar is niets schandalig aan.

22 mei 2018 om 22:40

@thamike

daar ben je lekker mee dan. als Martinez volgende keer De Bruyne en Hazard thuis laat dan komt hij daar dus gewoon mee weg. als dit soort dingen kunnen in het hedendaagse voetbal is het einde echt zoek.

natuurlijk mag een trainer zijn selectie samenstellen tot het moment waarop een selectiebeleid ongeloofwaardig word. een absolute sterspeler thuis laten en dan wel een paar eenheidsworsten mee nemen voor die positie dat kan gewoon niet.

een bondscoach dient ook het landsbelang en niet alleen zijn eigen belang en in dat belang hoort iemand met de kwaliteiten van Naingolan gewoon bij de selectie te zitten

22 mei 2018 om 22:52

@Japie, we hebben het hier over 1 speler en niet over een hele rits spelers. Nogmaals weet ik niet zijn precieze reden maar stel dat Naingolan zorgt voor disbalans in de groep of de selectie inn2 kamoen verdeelt dan zou ik hem ook thuis laten. Jij doet net alsof dat onmogelijk is maar dat kan alleen als jij weet wat deze trainer al heeft meegemaakt in deze groep. Daarom dient de bondscoach ook het landsbelang en volgens mij wint het beste team en niet de beste spelers maar ik hoor jou alleen over spelers praten.

22 mei 2018 om 23:03

@thamike

daar ben ik het niet mee eens. wat als Sampaoli vind dat Messi als enige speler disbalans brengt in de Argentijnse selectie? wat als de bondscoach van Portugal vind dat Ronaldo te oud is? gewoon maar thuis laten dan?

ik geloof daar niet in. ik geloof dat kwaliteit bepaald of je een toernooi wint. ik zie de logica er niet van in dat een mindere speler op een bepaalde positie beter is dan de sterspeler die je zou verwachten op die positie. dat vind ik echt de grootste nonsens die er is.

dat is ongeveer net zo logisch als dat Brazilie Neymar thuis laat en Fred mee neemt omdat het elftal dan zogenaamd meer als een team speelt en beter gaat presteren. ik geloof daar echt totaal niet in in die theorie.

waarom denk je dat het altijd de grote landen zijn die de eindrondes winnen? omdat die de beste voetballers hebben in hun selecties

Nainggolan is idd een goede speler maar is echt niet onmisbaar en behoort zeker niet tot de absolute top anders speelt hij nu voor Real of Bayern, ik vind ook dat hij bij hoort maar is ook geen ramp zonder hem en de coach is uiteindelihk degdne die selecteert en weet ook heel goed waarom hij bepaalde spelers wel oproept en anderen niet.

22 mei 2018 om 22:42

@etcheverry

dan horen volgens jou theorie spelers als Dybala, Messi, De Bruyne, Kante, Chiellini etc ook niet tot de wereldtop. ik vind Salah in zijn huidige vorm ook wereldtop en die speelt ook niet bij die clubs die jij nu aanhaalt

nou, zover ik weet is Martinez de enige ter wereld die snapt dat Naingolan er niet bij zit dus of het een verstandige keuze is gebaseerd op sportieve gronden is uiterst discutabel en een bondscoach die niet selecteert op sportieve gronden is ongeschikt voor zijn vak

22 mei 2018 om 22:57

Ook hier ga je weer aannames doen en denk jij dat Martinez het niet doet om sportieve reden of teambelang en dat maakt jouw oomerjing uiterst discutabel. Jij gaat dus uit van het slechte en niet vanuit de reden waarom deze bondscoach is geselecteerd en dat is ook discutabel. Maar een bondsciach us dus pas geschukt als hij spelers selecteert die de supporters willen hebben oo basis van wat ze zien op tv en horen in de media? Dat zou discutabel zijn. Je stelt een trainer aan dus moet je daar ook in vertrouwen.

22 mei 2018 om 23:07

@thamike

een bondscoach is pas geschikt als hij gewoon zijn beste voetballers meeneemt naar een eindronde en Naingolan is een van de beste voetballers van Belgie.

op sportieve gronden selecteren betekend oproepen op basis van hun sportieve prestaties en dan heeft Naingolan echt een veel beter seizoen gespeeld als Dendonker en ook nog eens op een veel hoger niveau. ook op een veel hoger niveau als een Witsel die er wel bij zit

22 mei 2018 om 23:47

@ Japie, een bondscoach is past geschikt als hij niet luistert naar de mening van supporters maar op basis van een uitgebalanceerd team. Als Naingolan de sfeer, of voor bv een 2 deling in de groep zorgt dan moet hij hem niet selecteren maar die info heb jij niet maar wel een simpele oordeel op basis van dat jij hem een topspeler vind en dus moet hij maar mee. Zo werkt het niet altijd.

23 mei 2018 om 00:04

@thamike

dat kan maar dan moet hij dat eerlijk naar de speler en de buitenwereld toe communiceren als Naingolan idd de sfeer verpest, waar ik mijn vraagtekens bij heb. nu is het voor iedereen onduidelijk waarom hij gepasseerd word

23 mei 2018 om 00:14

Anders speelt hij nu bij Barca of Juve of Man. City of Liverpool, Real en Bayern waren gewoon een voorbeeld hoor maar het verbaast me nog steeds zoveel ophef om een een speler van met alle respect van AS Roma die niet geselecteerd is, het is geen Messi of Ronaldo hoor!

23 mei 2018 om 00:24

Wat een onzin zeg. Hij is meermaals genoemd bij Engelse toppers aar zou gewoon altijd bij Roma blijven. Ik als Madrid fan zie hem al jaren dolgraag naar Madrid komen. Nu wellicht niet meer wegens zijn leeftijd, maar geen topper? Maak je niet belachelijk

Het lijkt me dat de Belgische pers toch geen genoegen neemt met de uitleg: tactische keuze.. wat is dan de afweging? Wordt hier naar gevraagd? Of is er nog geen persmoment geweest?

22 mei 2018 om 22:49

@feelngood dit is een persoonlijk iets van Martinez en heeft niets met tactiek te maken. waarschijnlijk heeft Martinez niet de personality om met personalities om te kunnen gaan wat ik echt heel zwak vind voor iemand die bondscoach is.

naar mijn mening is hij totaal ongeschikt voor zijn vak maar wie weet maakt hij Belgie kampioen en bewijst hij mijn ongelijk. hij heeft er zeker het materiaal voor maar ik zie het niet gebeuren met deze man aan het roer

23 mei 2018 om 10:52

Ja, dat het persoonlijk is roept iedereen, maar hij geeft zelf aan dat het tactisch is.. wordt er dan niet doorgevraagd door de media? Wat voor tactische keuze is dat dan, als je beweerd dat het tactisch is moet je dat kunnen uitleggen ook..

Denk dat Martinez een goede keuze gemaakt heeft, net als die bondscoach van Zweden inzake Zlatan. Op een WK heb je niets aan spelers die het groepsproces kunnen verstoren. Niet voor niets komen de Duitsers altijd zover.

de Belgische bond had beter Martinez tot de orde kunnen roepen ipv hun energie te steken in dit doelloze persbericht

22 mei 2018 om 23:01

Nee Japie. Als de bond Martinez op het matje had geroepen was zijn positie meteen omhoudbaar en de bond ongeloofwaardig. Volgens jou theorie mag een bondscoach voor spek en bonen zijn selectie selecteren want als de bond het niet eens is moeten ze ingrijpen? Wow dat zou goed passen in Rusland..

22 mei 2018 om 23:10

@thamike

niet mee eens zoiets kan je samen intern oplossen zonder dat het in de media komt.

een bondscoach mag zeker selecteren wie hij wil, zolang hij maar zorgt dat de beste spelers die de kwaliteit van je elftal naar een hoger niveau tillen gewoon bij de selectie zitten en Naingolan hoort bij die beste spelers. dat kan je niet zeggen van een Dendonker dus dan had je die moeten thuis laten.

laat je een Jordan Lukaku thuis voor een andere linksback ook prima, dat is namelijk niet een van de sterspelers maar Naingolan hoort gewoon bij de selectie te zitten met zijn kwaliteiten

22 mei 2018 om 23:45

@ Japie, De bondscoach bepaalt of het team in de best mogelijke samenstelling speelt en nogmaals niet jij of de bond. Als Martinez denkt dat het selecteren van Naingolan het team, prestaties, tactiek verstoord dan is het zijn taak hem niet mee te nemen.

Jij weet toch niet wat er allemaal speelt? Jij gaat van het slechte uit maar ook Martinez wil dit toernooi winnen en zal hij niet doen om bewust een kwaliteitsspeler thuis te laten? Strootman is ook waardeloos in Oranje gebleken.

23 mei 2018 om 00:52

@thamike
Dan zou je die redenen toch noemen. Hij maakt er om "tactische redenen" van en veroorzaakt zo heel wat chaos door gebrek aan uitleg vlak voor het WK. Iedereen kon zien dat Radja een fantastisch seizoen beleefde en dat hij goed bij de groep past.

Ze zullen toch echt wel een reden geven.

Gemeenschappelijke ambitie van België is een uitstekend WK-spelen? Ze doen wel aan gewaagde ambities daar in België! Maar goed, zij staan tenminste op het WK......

Buiten het feit dat martinez nainggolan niet mee neemt, hoe komt het in het hoofd op van een voetbalbond om vlak vóór een wk, een contract te gaan verlengen.

Waarom wachten ze niet eerst de resultaten op het wk af?

Ik zie België echt niet verder komen dan de kwartfinale. Dit zal wel wat spanningen veroorzaken binnen de selectie, lijkt me namelijk ook dat de meeste spelers niet begrijpen waarom Naingolan niet is geselecteerd. België is geen eenheid, het land zelf niet en het elftal daardoor eigenlijk ook bijna nooit. Eenheid is ontzettend belangrijk op eindtoernooien, dat bepaalt bijna de helft voor een team of het succesvol gaat zijn, ben ik van mening. Deze soap zal het de Belgen nog lastiger maken om een eenheid te worden..

De rode duivels hebben Radja harder nodig dan fans...

Dat de Belgische bond met een pers bericht als dit komt is heel begrijpelijk. Geen onrust voor het WK. Helaas voor de bond zullen deze woorden op terechte dove oren vallen. De Belgen zouden hoe dan ook achter hun club staan. Maar de trainer kan weinig meer goed doen. Het enige wat hem nog kan redden is het winnen van het Wk.

Een speler als Radja heb je nodig in je team. Ik ben dus ook donders benieuwd wat deze "tactische redenen" wel niet zijn. Na de Bruyne en Hazard de beste man die ze hebben. Iemand die pit in de ploeg gooit en blijkbaar goed past in de groep, niet te vergeten in topvorm is. Het is echt onbegrijpelijk dat hij er niet bij is.

Een speler voelt zich groter dan zijn land..
En zeggen dat je betere kwaliteiten hebt, is denigrerend tegenover je medespeler imo

Hebben ze eindelijk een goeie lichting voetballers maken ze hier zo een puinhoop van.

Tja, wat mij betreft is hij de missing link in een middenveld met De Bruyne en Dembele.
Maar stiekem is België toch niet veel beter geworden dan 2 of 4 jaar geleden. Met name op de back posities ontbreekt kwaliteit. Vertonghen wordt daar nu vaak misbruikt. En enkele spelers hebben gekozen voor het Chinese geld, Carrasco, Witsel, wat ook niet altijd goed is voor de kwaliteit van je spel. Desondanks een team dat ver kan komen. Maar een halve finale of zelfs meer, dat denk ik niet.

Courtois
Meunier
Kompany
Vermaelen
Vertonghen
De Bruyne
Naing/fellai
Dembele
Mertens
Lukaku
Hazard

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren