Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nainggolan haalt hard uit met uitspraken na Romeinse derby: ‘Hij is een idioot’

Laatste update:

Radja Nainggolan heeft heeft geen blad voor de mond genomen. De middenvelder, die een verleden kent bij AS Roma, haalde naar aanleiding van de ongeregeldheden in de Romeinse derby tussen AS Roma en Lazio hard uit naar Lazio-middenvelder Mattéo Guendouzi.

De Derby della Capitale werd afgelopen weekend nipt met 1-0 gewonnen door AS Roma. Het enige doelpunt werd vlak voor rust gemaakt door centrumverdediger Gianluca Mancini. Vooral na afloop van de wedstrijd sloeg de vlam in de pan.

Daarbij liepen de emoties bij met name Guendouzi hoog op. De Fransman greep Paulo Dybala vast bij de keel en haalde bovendien uit richting Leandro Paredes. Dybala had Guendouzi daarvoor al geprovoceerd door zijn scheenbeschermer aan hem te tonen, waarop de Argentijnse WK-winst te zien was. Guendouzi was met Frankrijk verliezend finalist in Saudi-Arabië.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Nainggolan verscheen afgelopen week in de Controcalcio-stream, die op YouTube en Twitch te bekijken is. Daarbij hield de voormalig middenvelder van AS Roma zich niet in richting Guendouzi.

"Guendouzi is nergens goed voor. Hij weet alleen hoe hij moet rennen. Hij is een idioot”, aldus de dertigvoudig Belgisch international. "Lazio gaf Sergej Milinkovic-Savic weg en verving hem door Guendouzi... Wat is het nut van hem? Hij is geen kwaliteitsspeler en hij zou niet eens in een team van het kaliber van Lazio mogen spelen."

"Ik had Alfred Duncan van Fiorentina genomen in plaats van hem. Guendouzi is geen sterke speler, hij is middelmatig. Ik kan minstens twaalf andere spelers opnoemen die beter zijn dan hij in de Serie A. Hij heeft geen kwaliteiten, hij weet alleen hoe hij het spel moet vertragen”, aldus Nainggolan tijdens de stream.

Nainggolan (35) is sinds november actief in de Indonesische Liga 1, bij Bhayangkara Presisi, dat op de voorlaatste plaats staat. Tot dusver kwam hij tot acht wedstrijden voor de club, waarin hij één keer scoorde. Tussen 2014 en 2018 speelde hij 203 wedstrijden in het shirt van Roma.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vind dat hij enigszins gelijk heeft.
Hij is de adelaar op de borst niet waard

11 april 2024 om 22:11

Radu overigens ook niet, maar daar heb ik hier niks over gelezen, of ik moet het gemist hebben.

Ondanks dat ik Nainggolan een dubieus persoon vind, geef ik hem hier wel gelijk. Guendouzi is een vreselijk matige voetballer.

11 april 2024 om 19:15

Heeft zo’n slecht schot, soort El ahmadi.
Positioneel verder wel heel sterk en goed in de combinatie maar nooit beslissend

Naast zijn gebrek aan kwaliteit is het ook een ontzettend misbaksel die Guendouzi, vreselijk

Hij heeft natuurlijk nog steeds een Roma hartslag dus begrijp zijn emotie.
Kom lekker terug naar Cagliari en ga daar een rol invullen

Volgens mij zegt hij toch hier helemaal niets anders dan de waarheid? Wat een engnek is die Guendozi

Heeft zijn ware aard wederom laten zien.

Enorm amateuristisch geschreven en verder is het me ook niet duidelijk waar de schrijver juist op doelt.

Tsja, grotendeels overigens wel met Radja eens. Guendouzi is een aardig povere middenvelder. Vooral erg irritant, kan verder veel lopen en inderdaad het spel vertragen.

Ben ook ontzettend blij dat Arsenal hem destijds heeft weggedaan...

Alleen is het niet nodig om dit zo te zeggen als Radja zijnde, maar goed. De beste man nam nooit ene blad voor de mond hé.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren