Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mark van Bommel zet vapende Radja Nainggolan uit A-selectie Antwerp

Laatste update:

Mark van Bommel heeft Radja Nainggolan uit de A-selectie van Royal Antwerp gezet, zo maakt de club maandag bekend op de officiële clubwebsite. De 34-jarige spelmaker zat zondag voorafgaand aan het duel tegen Standard Luik (3-0 verlies) te vapen op de reservebank en dat is hem nu duur komen te staan. De middenvelder is ‘voor onbepaalde tijd’ niet meer welkom bij het eerste elftal.

“RAFC heeft maandag een gesprek gehad met Nainggolan over zijn algemeen functioneren en over hoe bepaalde gedragingen afstralen op de club en de spelersgroep”, luidt de verklaring van Antwerp. “De club heeft beslist om Radja voor onbepaalde tijd uit de A-kern te zetten. Er zijn ook duidelijke afspraken gemaakt over wat onze club wel en niet van haar speler verwacht. Speler noch club zullen hierover verder commentaar geven.” Het is niet de eerste keer dat Nainggolan ‘rokend’ in het nieuws komt. In 2016 veroorzaakte hij een nationale rel toen bleek dat hij tijdens het EK in Frankrijk rookte.

De Pro League, de vereniging van alle Belgische profclubs, reageerde maandag ook op het incident van Nainggolan. “We hebben samen met Stichting tegen Kanker een totaal rookverbod geïnstalleerd in onze stadions in 2021, omdat we een gezonde omgeving willen creëren voor onze voetbalfans. Dat rookverbod geldt voor alle aanwezigen in het stadion. Ook voor spelers dus. We hebben hierover al contact gehad met Antwerp die het punt bespreken met de betrokken speler. De Pro League zelf kan geen straf uitdelen, dat is aan de werkgever of de uitbater van het stadion.”

Het is de tweede keer in korte tijd dat de dertigvoudig Belgisch international in opspraak raakt. Eerder werd hij door de Antwerpse politie namelijk opgepakt omdat hij rondreed zonder rijbewijs. Zijn club Antwerp liep afgelopen zondag op bezoek bij Standard tegen de tweede nederlaag in de laatste drie competitiewedstrijden aan. Twee weken geleden werd er verloren op bezoek bij Kortrijk (2-1), maar dat werd vorige week in eigen huis goedgemaakt tegen Sint Truiden (2-0 winst). De ploeg van Van Bommel moest door de nederlaag van zondag de koppositie wel afstaan aan Genk, dat nu één punt meer heeft dan Antwerp.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Om achteraf weer te zeggen hoe verkeerd hij begrepen wordt door de buitenwereld

Ik mis ineens heel erg Frits Korbach, Leo Beenhakker, Johan Cruyff, Wim v Hanegem. En ik rook zelf niet eens. Respect voor iedereen, maar rokers verketteren we.

17 oktober 2022 om 22:17

Rokers zijn de nieuwe staats vijanden, tegenwoordig wordt je bijna aan gekeken alsof je een crimineel bent als je ergens in de open lucht een peukie op steekt

17 oktober 2022 om 22:43

De nieuwe staatsvijanden samen met spelers die geen regenboog om hun arm willen dragen

18 oktober 2022 om 09:33

Dan zijn dat er helaas veel tegenwoordig. Op dit moment is schijnt het hoogste aantal rokers te zijn onder de jeugd. Waarschijnlijk een klein neveneffect van onze betuttelcultuur.

17 oktober 2022 om 23:27

"respect voor iedereen, maar rokers verketteren we."

Als je denkt dat dit gaat over pro- of anti-roken zijn, dan heb je het niet begrepen...

Een goed betaalde sportman hoort zich gewoon professioneel op te stellen als het er op aan komt. Uitstralen dat je het maximale uit je potentie wil halen en bewust zijn van je voorbeeldfunctie. Thuis in je vrije tijd een sigaret roken, een biertje drinken of een broodje kroket eten is tot daar aan toe. Maar zodra je het vlak voor de wedstrijd in de dugout gaat doen, dan heb je gewoon een ernstig gebrek aan professionaliteit, discipline en waarschijnlijk ook intelligentie.

17 oktober 2022 om 23:50

Ik rook zelf, en ik moet zeggen toen ik die foto zag van hem met die enorme rookpluim moest ik in eerste instantie lachen maar als je daarna leest dat de club zich inzet voor een rookvrije gezonde levensstijl dan is dit natuurlijk echt zoooo not done.. Echt fout dit van Nainggolan

Lachwekkend dat hij uit de A-kern is gezet wegens het overtreden van het geldende rookverbod.
Je kan al sportman toch gewoon niet roken tijdens je werk hoe onsterfelijk belachelijk maak je je dan.

18 oktober 2022 om 02:43

Je zegt net dat ie het geldende rookverbod overtreedt en daarna kom je met 'je mag niet eens roken tijdens je werk', zou het een misschien met het ander te maken hebben? Denk je dat hij misschien wel heel goed wist waar hij mee bezig was en gewoon een statement wilde maken dat het hem allemaal niet boeit? Denk je dat Radja zichzelf belangrijker vindt dan de toeschouwers die (niet eens indirect) zijn salaris betalen?
Je kunt wel gaan huilen maar er is een reden waarom mensen het nog altijd over volgevreten vedettes die nergens een fuck om geven hebben en dit soort gedrag onderschrijft dat weer mooi

18 oktober 2022 om 09:46

Dit is een reactie met heel veel tegenstrijdigheden.🤔

18 oktober 2022 om 19:36

Ik snap niet wat je bedoelt met je reactie, dus ik heb je maar een duimpje gegeven voor de zekerheid

Vab Bommel: 'Radja, warmlopen!' Radja: 'Ik ben al warm coach, ik heb net een peukie op...'
Ik kan hier niet eens meer met ongeloof en verbazing op reageren, zo'n ondoordachte actie van deze 34-jarige speler. Ik zou haast denken dat hij het bewust doet om een breuk te forceren.

18 oktober 2022 om 11:41

Ik geloof niet dat hij probeert een breuk te forceren, hij weet gewoon niet beter.
Sinds hij terug in België is is hij daarnaast al tig keren tegengehouden door de politie voor overdreven snelheid of papieren die niet in orde zijn.
En zijn reactie is telkens dat iedereen wel eens te snel rijdt. Dat het van hem uitvergroot wordt. Hij mag dit riedeltje dan geregeld ook nog eens op talkshows gaan vertellen. Echt compleet onverantwoordelijk.

18 oktober 2022 om 13:27

Dat wist ik niet. Dank je wel voor deze toelichting.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren