Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bazoer komt met meer details; Elfrink acht overstap in januari uitgesloten

Laatste update:

Riechedly Bazoer bevestigt in de belangstelling te staan van PSV. De verdediger van Vitesse vertelt aan Omroep Gelderland dat zijn broer en zaakwaarnemer Irchandly met PSV heeft gesproken. Een overstap is een serieuze optie, al weet Bazoer niet op welke termijn: hij zou deze maand kunnen vertrekken, maar ook pas na het seizoen. Volgens clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad is een winterse overstap echter 'geen optie'. Dinsdagochtend sijpelden de eerste berichten door over de mogelijke terugkeer van Bazoer in Eindhoven.

"Ik was ook wel verrast toen ik het in de media zag", erkent Bazoer. "Je probeert het stil te houden, maar dat is moeilijk. Na dit gesprek met jullie ga ik direct mijn broer bellen, die ook mijn zaakwaarnemer is. Dan hoor ik wel wat de stand van zaken is." Op dit moment weet Bazoer dat er contact is geweest. "Ik ga er niet omheen draaien. Twee weken geleden heeft mijn zaakwaarnemer met de technisch directeur van PSV gesproken. We hebben met elkaar van gedachten gewisseld. Het was een goed gesprek. Zowel in de zomer als nu in de winterperiode is het een optie."

Volgens journalist Elfrink, clubwatcher van PSV, is een transfer in januari echter niet realistisch. "Bazoer is voor deze winter bij PSV geen optie, voor alle duidelijkheid", schrijft hij op Twitter. "Er is wel gesproken tussen agent en club. Een vacature is er nu niet en of er in de zomer iets zou kunnen gebeuren, is dus speculatief. Op dit moment staat hij niet op de scoutingslijsten van PSV."

Een eventuele terugkeer van Bazoer bij PSV ligt gevoelig. De voormalig jeugdspeler vertrok in 2012 tegen de zin van toenmalig technisch directeur Marcel Brands naar Ajax, waar hij zijn doorbraak beleefde. Hij maakte tussen 2006 en 2012 onderdeel uit van de jeugdopleiding van de Eindhovenaren, maar tekende er nooit een profcontract. Ajax besloot hem daarop naar Amsterdam te halen, waarna hij via VfL Wolfsburg en huurperiodes bij FC Porto en FC Utrecht in 2019 terugkeerde in Nederland in het shirt van Vitesse.

"Ik woon zelf nog altijd in Eindhoven, ken daar ook nog steeds veel mensen van de club. Ik heb de ambitieuze plannen inderdaad ook meegekregen. We gaan het zien. Alles moet wel kloppen. Voorlopig zit ik hier en heb ik ik het goed naar mijn zin bij Vitesse", maakt Bazoer duidelijk. Mocht Vitesse nog iets aan Bazoer willen verdienen, dan zou hij deze winter verkocht moeten worden. Komende zomer loopt hij uit zijn contract in Arnhem. Trainer Thomas Letsch is zich daarvan bewust en houdt dan ook rekening met het vertrek van zijn sterspeler.

"Iedere speler heeft zijn prijs. Als PSV dat concreet zou willen en Bazoer ook zullen we praten. Maar ik zou dat wel jammer vinden. Het liefst houden we Bazoer tot het einde van dit seizoen. We werken nu al anderhalf jaar heel prettig samen", maakt Letsch duidelijk. Het lijkt op dit moment realistischer dat PSV zich deze winter alleen vertrekt met Joey Veerman en ervoor kiest om te wachten tot Bazoer in de zomer gratis op te halen is. In dat geval kan hij het seizoen afmaken bij Vitesse, dat nog op drie fronten actief is en zijn diensten dus goed kan gebruiken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Reacties

Lijkt me een leuke match met Schmidt. Ik zet mijn geld op een clash in week 4. Wat denken jullie?

4 januari 2022 om 15:49

Haha ja dacht precies hetzelfde. Ben ook benieuwd hoe het gaat vallen bij de PSV supporters, hij is daar toch op een vervelende manier weggegaan.

4 januari 2022 om 16:05

Dat is alweer meer dan 10 jaar geleden. Je merkt in de onderlinge wedstrijden ook niet veel meer van die onrust. Alles wat ttt opgefokt door het leven ging, is ook alweer ouder geworden. En alles dat nu opgefokt leeft heeft heel die periode niet bewust meegemaakt. Persoonlijk denk ik (net als Berghuis bij Ajax) dat hte voor de eigen supporters al snel prima is zo lang je maar presteert. Als het hommeles gaat worden daarentegen, dan heeft hij waarschijnlijk iets minder krediet.

4 januari 2022 om 17:48

Zou hier echt niet aan beginnen. Dit is echt een mafkees eerste klas die alleen maar problemen veroorzaakt. Kan prima voetballen maar zo geweldig is ie nou ook weer niet hoor. Doet het nu goed in een vrije rol maar dat krijgt ie bij psv natuurlijk niet, en dan wordt ie boos en gaat ie rare dingen doen. Veerman-gotze-sangare is een prima middenveld.

4 januari 2022 om 19:24

Blaugrana11 Bazoer is het betere van allemaal wat jij daar noemt waarom altijd zo negatief denken shit man.

4 januari 2022 om 15:58

Haha, ik verwacht ook dat het nog wel eens best kan gaan botsen. Schmidt eist veel op tactisch en conditioneel gebied, terwijl Bazoer toch veel intuïtief doet. Hij heeft nu een enorm vrije rol. Dat zal bij PSV een stuk anders zijn, waarbij veel meer wordt gevraagd.

4 januari 2022 om 18:25

Dit vind ik zelf echt een k*tmanier om het jaar mee te starten. Wat een waardeloze actie van John de Jong. Bazoer kan zich beter voor 200% inzetten wilt hij ooit nog een beetje krediet bij de supporters krijgen.

4 januari 2022 om 16:01

Schmidt staat bekend als een vriendelijke man, dus weet niet waar jij op doelt.

4 januari 2022 om 16:05

Ik geloof zeker dat Schmidt een vriendelijke vent is maar hij is ook zeer rigide in zijn ideeën. Zijn Duitse degelijkheid laat weinig ruimte voor de vrijheid die een creatieve denker nodig heeft. Dus dat kan best nog wel eens gaan botsen.

4 januari 2022 om 16:09

Gakpo krijgt alle ruimte om creatief te zijn, Götze ook.. Schmidt weet dat volgens mij prima. Hij eist echter ook ‘gewoon’ volledige toewijding, dat is voor sommigen een beetje moeilijk.

4 januari 2022 om 16:16

Dat ben ik wel met je eens. Maar vergis je niet. Volledige toewijding en creativiteit gaan lang niet altijd goed samen. Met Gapko en Götze noem je twee echte uitzonderingen volgens mij.

4 januari 2022 om 16:16

Hij werd door letsch al uit de selectie gezet en daar mocht hij doen en laten wat hij wilde. Schmidt zal best een toffe peer zijn, maar hij eist wel discipline en dan vooral van de achterhoedespelers. Ik heb dan ook best wel vertrouwen in Schmidt, maar niet in Bazoer. In de wedstrijden tegen Ajax kon je al zien dat hij gewoon nog een tienerjochie is in zijn gedrag.

4 januari 2022 om 17:04

Schmidt staat ook bekend als een hele professionele man, en Bazoer allesbehalve. Dus het zal (zoals altijd) van Bazoer zelf afhangen. Maar dat zou hetzelfde zijn bij eigenlijk alle andere clubs, dus dat ligt meer aan Bazoer dan aan Schmidt.

4 januari 2022 om 18:08

Bazoer is nog steeds een megatalent en waarom Vitesse meetelt in Europa en goed draait heeft vooral met hem te maken. Als die weg gaat dan is Utrecht en AZ gelijk 3 klasses beter. Zo een geweldig team heeft Vitesse ook niet. Zelfs in zijn tijd bij Ajax kon je zien dat hij een geweldige stofzuiger was, hij had het in zich om een voetballer als Casemiro en Kante te worden als die nooit naar Wolfsburg was geweest en dat voor een habbekrats dan was die vandaag misschien wel in Barcelona of City.

4 januari 2022 om 16:04

Bazoer is wel veranderd de afgelopen jaren qua mentaliteit, voorbeeld prof

4 januari 2022 om 16:07

Men vergeet wel eens dat je in 10 jaar ook gewoon kan groeien op persoonlijk gebied. Die jonge 'lastige' jongens worden natuurlijk ook gewoon volwassen. Je kan niet heel je leven het onbegrepen kind blijven.

Of je moet je haar roze verven en Babel heten.

4 januari 2022 om 16:27

Juist ja.. Maart 2021: "vitesse zet Riechedly Bazoer uit selectie na misdraging"

4 januari 2022 om 16:27

Voorbeeld prof die niet zo lang geleden nog uit de selectie is gezet en vorig jaar naar ik meen meer dan eens rood heeft ontvangen vanwege stoppen die doorsloegen

4 januari 2022 om 16:42

Ik moet altijd oppassen wat ik zeg omdat ik geen vrienden maak in Amsterdam, maar op de Nederlandse velden lopen toch wel meer spelers waar de stoppen van doorslaan ? Ik noem o.a. Kramer, Anthony, Berghuis of Tagliafico. De laatste 3 voetballen toevallig allemaal bij Ajax. Dus dit hoeft geen reden te zijn om op hoog niveau te voetballen.

4 januari 2022 om 17:12

Het probleem bij Bazoer is niet dat hij snel een kaart pakt/er te hard in vliegt (zoals Tagliafico) of natrapt en theater maakt (zoals Antony). Het probleem bij Bazoer is dat hij te weinig inzet zou tonen of ruzie maakt met ploeggenoten en zijn eigen trainers, of zich gewoonweg niet professioneel op zou stellen. Dat maakt het moeilijker, zeker als het je eigen trainer is. En dat maakt het ook moeilijker (maar inderdaad zeker niet onmogelijk) om op topniveau te voetballen. Het zal uiteindelijk van Bazoer zelf afhangen, als je goed genoeg bent kan je veel maken, en als je geleerd hebt van het verleden en het achter je kunt laten is het geen punt.

4 januari 2022 om 17:13

Door zijn kift met Ihattaren wordt Schmidt neergezet als Duitse dictator wiens wil wet is. Onterecht, want hoewel de man veel van zijn spelers verwacht is hij een uitstekende people manager waar binnen de selectie van PSV iedereen, van de eerste aanvoerder tot de derde keeper, mee wegloopt en voor door het vuur gaat. Het mag onderhand duidelijk zijn dat Ihattaren zichzelf onmogelijk heeft gemaakt. In hoeverre Bazoer gaat clashen met Schmidt heeft die jongen dus zelf in de hand.

Waar ik echter wel benieuwd naar ben is hoe zijn nieuwe collega's erop zouden reageren als Bazoer tussentijds al zou komen. Ook al ben ik het niet eens met de komst van de Volendammer, is het aantrekken van Veerman tegenover het vertrek van Proepper te billijken. Maar als Bazoer als tweede middenvelder wordt de bewering van Schmidt dat PSV niet tussentijds spelers haalt en hij vindt dat hij moet vertrouwen in de huidige groep wel wat ongeloofwaardig.

Overigens denk ik niet dat Veerman en Bazoer een succes worden. Kortzichtige bord-op-schootscouting die geen enkele blijk geeft van sportieve ambities of een financieel groeiplan. Maar als het de prijs wordt voor de val van John de Jong moet het maar even.

4 januari 2022 om 17:33

Maar nu denk je wellicht dat ik die toekomstige clash aan Schmidt wijt, maar ik heb vooral weinig vertrouwen in Bazoer.

4 januari 2022 om 17:21

Tja, je zou zeggen dat ook Bazoer eens verstandig wordt. Vind het echt een prima speler en had ook stiiekum gedacht dat die wel weer terug naar Ajax zou komen toen er geruchten waren dat Alvarez naar Frankrijk kon vertrekken voor veel geld.

4 januari 2022 om 17:32

Zoals Elia ook eens verstandig zou worden? Ik zie werkelijk 0,0 verbetering bij die jongen

4 januari 2022 om 17:49

Hoef deze jongen echt nooit meer in een ajax shirt te zien. En Alvarez is echt 10 keer beter dan hem, alleen al door zijn geweldige mentaliteit.

Persoonlijk verrast door de belangstelling van PSV in Bazoer. Iedereen in Nederland weet wat voor persoonlijkheid hij heeft en zeker iedereen kan veranderen. Maar ik zie de match niet. Allereerst niet op welke positie hij dan zou moeten gaan spelen? En nog meer de vraag die bij mij komt. Hij en Schmidt...? Droomkoppel of.... Ik ben bang van totaal niet namelijk en PSV heeft de wens om door te gaan met Schmidt als ik met niet vergis.

4 januari 2022 om 15:54

Ik vind echt dat hij wel stappen heeft gemaakt in z’n gedrag hoor. Dit is echt een andere Bazoer die we de afgelopen maanden / laatste jaar hebben gezien.

4 januari 2022 om 16:18

Wat voor mij opmerkelijk is, dat hij bij PSV in de jeugd door kon stromen als CV naar het 1e elftal. Omdat Ajax hem meer zag als middenvelder, en het dichterbij utrecht was waar hij nog woonde. Maar verhuisd naar Ajax. Na dat het overal mislukt is, maar terug naar PSV als CV..

Beste halen ze hem gelijk binnen - wat zou die moeten kosten? Miljoentje?

Brengt toch wel een felheid en drive buiten zijn technische kwaliteiten. Perfect naast Sangare.
Zou zomaar een voltreffer kunnen zijn hoor!

Als bazoer zich nu gewoon een keer gedraagt en zichzelf niet boven het team zet kan psv hier veel plezier aan beleven

4 januari 2022 om 16:05

Ik mocht het fout hebben, maar dat gaat toch steeds beter? Hij pakt meer verantwoordelijkheid en staat redelijk genuanceerd voor de camera. Als je het vergelijkt met Tannane lijkt hij wel de goede kant op te gaan.

4 januari 2022 om 18:14

Als je zijn spel hebt bekeken dan is hij juist met de meeste verantwoordelijkheid en loopt hij iedereen de fouten te corrigeren op het veld. Er is geen betere stofzuiger als hem in Nederland. Hij is 12 x beter als de Roon.

Vind dit een hele lastige. Voetballend gezien kan hij zo mee met PSV en is multifunctioneel inzetbaar, maar er hangt wel van alles omheen. Is vies weg gegaan en dat is hem echt niet in dank afgenomen, heeft daarna bij zijn clubs ook voor opschudding gezorgd. Als ie komt zal ik hem steunen, zoals je elke speler van je club hoort te doen, maar dat is in eerste instantie lastiger dan bij een gemiddelde andere speler zonder 'historie'.

4 januari 2022 om 16:03

Dat vies weggaan valt ook wel mee. Hij heeft in de jeugd een overstap gemaakt. Ik denk dat als Depay ooit terug zou gaan naar Sparta niemand zou zeggen dat ie daar ooit vies is weggegaan.

4 januari 2022 om 16:10

Ik vond het met Bakkali toen veel erger. Aisatti net zo. Bazoer was me een beetje om het even. Er was in die periode sowieso wat mis binnen de selectie volgens mij. Heel veel onrust.

4 januari 2022 om 16:11

Of laten we Labyad anders ook even noemen

4 januari 2022 om 16:12

Van PSV naar Ajax is wel een ander type overstap natuurlijk. Maar goed, lang geleden én in de jeugd.. Als ik het Ooijer niet kwalijk neem, wie dan wel? ;-) OT: ik vind het echt een vreselijke vent en zie hem liever niet komen.

4 januari 2022 om 16:20

Puur op basis van z'n voetbalkwaliteiten zou ik hem graag het voordeel van de twijfel geven. Maarja die historie ben je niet gelijk vergeten, aan Bazoer om te laten zien dat hij dat kan 'wegvoetballen'.

4 januari 2022 om 16:27

"dat vies weggaan valt ook wel mee."

Daar dacht PSV destijds toch anders over. Ik meen me te herinneren dat Psv's kant van het verhaal was dat Bazoer de directie en zijn trainers in de waan hield dat hij zou gaan tekenen bij PSV en intussen stilletjes een akkoord bereikte met Ajax.

5 januari 2022 om 05:47

@cabinessence, hij was min of meer rond totdat hij overstapte naar Forza die destijds geen zaken met PSV wilden doen vanwege hun van voor de Herdgang. Nazomer koos destijds voor Forza overigens omdat zij zijn broer dan binnen zouden halen. De familie was er veel aan gelegen om die van de straat te halen. Is wel een nuance natuurlijk.

Voor welke positie ga je Bazoer halen? Het middenveld lijkt me bij PSV het meest logisch maar Bazoer heeft al heel lang niet meer op het middenveld gespeeld. En als centrale verdediger kan hij denk ik alleen maar uit de voeten als je met 3 centrale verdedigers speelt. Hij is in een systeem met 4 verdedigers veel te kwetsbaar als centrale verdediger. In dat systeem heeft hij ook nog nooit als CV gespeeld. En je haalt natuurlijk wel een risico in huis. Bij PSV is hij niet zeker van een basisplaats, zeker niet met Veerman erbij en bij Schmidt weet je nooit wie er speelt. En het is gewoon bekend dat Bazoer lastig kan worden als hij niet speelt

Bazoer denkt als het buitenland te hoog gegrepen is dan pak ik lekker Psv. Slim
Wat zal hij doen? Vitesse wat geld bezorgen nu of transfervrij weglopen en een fors extra bedrag in zijn zak stoppen. Hij is natuurlijk aan het eind van het seizoen veel gewilder
Anderzijds zou Vitesse zonder hem behoorlijk achteruitgaan en niet alleen in de Conference league
Mijn advies aan Bazoer is wacht rustig , hou alle opties open tot het eind van het seizoen.
Hier heeft Vitesse toch ook profijt van

Tja, we spelen bij PSV niet met een 5 man verdediging zoals bij Vitesse, maar als je die positie van Bazoer bij Vitesse bekijkt is het eigenlijk gewoon een CV die een beetje naar voren staat, een soort CVM dus. Ben benieuwd of hij dat bij PSV ook zou kunnen, maar dan als CVM in een 433, wat dus eigenlijk gewoon dezelfde rol is als die CV die hij nu bij Vitesse is. Zijn mentaliteit is wel echt een dingetje, maar Letsch heeft hem wel aan de praat gekregen (dat is diezelfde man die niet overweg kon met Tannane), ik wens Schmidt alvast succes.

Ben er niet heel blij mee. Het verleden vergeten is makkelijk maar het is ook gewoon niet de meest fijne gast om er bij te hebben. Overal hommeles.

4 januari 2022 om 16:08

Heeft hij nu hommeles dan? Gaat toch vrij stabiel de laatste jaren?

4 januari 2022 om 16:21

Nou ja stabiel.. Heeft ie niet al te lang geleden een aantal wedstrijden op de tribune moeten toekijken omdat er tijdens de training uit de hand liep?

4 januari 2022 om 18:17

Als beste speler van Vitesse uit de selectie gezet voor een aantal wedstrijden.

Van 2 kanten verrassend als hij naar Eindhoven verkast. Voor ons een behoorlijke aderlating als hij deze maand al vertrekt. Maar goed, toen hij afgelopen zomer niet vertrok had ik me al ingesteld op een transfervrij vertrek. Verder vraag ik me af of hij wel in het keurslijf van Schmidt past. Daarnaast had hij ambities in het buitenland, dus dan is een vertrek naar Psv minder logisch tenzij hij zijn ambities heeft bijgesteld heeft en tevreden is met een carriere in NL.

Het klinkt misschien raar maar ik zou hem bij dit psv als rechtsback wel is willen zien en daar dan een beetje in een vrije rol want ik ben net heel overtuigd van teze en mwenen is ook niet geweldig en met doan voor je heb je iemand die ook mee terugverdedigd en met 3 centrale gaat psv denk niet spelen of je moet doan als wingback willen en als middenvelder is sangare en veerman beter

4 januari 2022 om 16:08

Hij is niet snel genoeg voor een back.

4 januari 2022 om 17:20

Mwene en teze zijn ook niet supersnel k vindt bazoer zijn snelheid meer dan oke maar k denk dat het te link is met ruimtes in zn rug

Wil PSV serieus de strijd aan gaan met Ajax door spelers als Veerman en Bazoer aan te trekken?

4 januari 2022 om 16:16

Als je in verdedigend opzicht al stabieler kan maken heb je als PSV zijnde veel gewonnen, het balletje kan nog te vaak in het netje vallen op net verkeerde momenten.

4 januari 2022 om 16:17

Denk eerder dat PSV in december te horen heeft gekregen dat Propper ging stoppen en vervolgens binnen Nederland is gaan kijken naar opties. Dan kom je in Nederland uit bij Veerman en Bazoer. Keuze nu dus op Veerman gevallen. En we kunnen makkelijk praten over dat Veerman te ligt zou zijn om bij PSV op het middenveld te spelen, maar wie had verwacht dat Pasveer het zo goed zou doen bij Ajax.

4 januari 2022 om 16:17

Als dit breedte versterkingen zijn vind ik ze beter dan bijvoorbeeld Schuurs of labyad(puur als reserve, niet als type spelers). Dus dat kan toch prima?

4 januari 2022 om 16:25

Zeker beter dan een Labyad. Labyad is precies de categorie als Bazoer en Veerman imo: goed bij de subtop, te licht voor de Nederlandse top. Schuurs heeft trouwens wel potentie zat in elk opzicht. Bazoer maakt je echt niet stabieler defensief. Die is opgebloeit in systeem waarin hij als libero een vrije rol had. In een 2 mans centrum / op het middenveld vind ik hem maar matig. Is bij Ajax destijds door de mand gevallen. Is ook een lastige gozer snap niet waarom je die binnen zou willen halen.

4 januari 2022 om 20:45

Garrincha. Ieder individu is er 1 op zich wat mij betreft het heeft weinig zin om te categoriseren. Waarom zou Bazoer niet via een zijstap bij Vitesse nu alsnog in de nl top kunnen slagen bij PSV. Beetje out of the box denken is juist mooi. Was ook nog wel heel erg jong in zijn tijd bij Ajax. Weet jij veel wat er allemaal speelde. En voor Veerman is het zijn eerste serieuze test, dus kan Alicante op 😉

4 januari 2022 om 16:50

Als je de strijd met Ajax aan wil gaan moet je toch met spelers komen die niet goed genoeg voor Ajax zijn.... Bazoer werd bij Ajax uit de basis gespeeld en Veerman werd eerder al bij Ajax aangeboden. Geldt overigens ook voor Doan...

4 januari 2022 om 17:42

Joey is 23 en heeft nog nooit voor een topclub gespeeld. Knap dat jij nu al weet dat dat gaat mislukken

Heb geen zin om wéér een heel relaas over John de Jong te typen. Maar als ik het voor het zeggen had had ik hem per direct uit zijn functie ontheven. Sterker nog, ik had hem ontoerekeningsvatbaar laten verklaren en hem in een dwangbuis laten stoppen. Lijkt me toch gerechtvaardigd en dan hoeft hij ook geen afkoopsom.

Bazoer en Veerman... echt, John? Echt?!

4 januari 2022 om 16:18

Kom dan eens met oplossingen? Wie zou PSV dan moeten halen om Propper op te vangen? Mag nu toch wel duidelijk zijn dat slechts een van beide gehaald wordt. Keuze is dus gevallen op Veerman

4 januari 2022 om 16:23

Ihataren schijnt nog een club te zoeken??

4 januari 2022 om 16:26

Aan de ene kant: je hebt gelijk door te stellen dat een ander maar met de oplossing moet komen. Altijd klagen op John de Jong maar nooit met een beter alternatief komen. Aan de andere kant: er zijn scouts die je overal de hele wereld naar wedstrijden en toernooien laat kijken om goeie spelers te vinden. Waarom dan een vrij voor de hand liggende keuze als Bazoer of Veerman waarbij je geen zekerheid hebt dat ze het gaan waarmaken? Het is ook wel eens leuk als men met een konijn uit de hoge hoed komt. Een beetje als Sangaré, vroeger Farfan, Dzsudzsak, Toivonen.

4 januari 2022 om 16:31

Eens met je PSV-Mark, die opmerking van MT87 slaat nergens op. Alsof de wereld open ligt voor PSV qua aankopen. Deze 2 zijn prima spelers, al wordt het wel wat druk dan op het middenveld. Goed, Proper gaat weg, maar van Ginkel is er ook nog en of die nou zoveel minder is. Dan heb he Dohan nog die het de laatste tijd goed doet en toch wel beter is nog dan Veerman. En dan Guti, Mauro Junior, Gotze in bepaalde mate.... Erg druk allemaal. Maar met name Bazoer in goede doen is wel echt een versterking denk ik, mits constant...

4 januari 2022 om 16:34

@ PSV - Mark , ja en ik vind dat een enorm slechte keuze. Nu zit je vast aan een slechte speler. Straks twee, waarbij één een notoire onruststoker is. Veerman is een zeikerd en daarbij ruggengraatloos. Ik heb serieus nog liever niks dan deze twee. Het is pure geldverspilling. Daarbij, ik hoef niet met oplossingen te komen, ik word niet rijkelijk betaald om de selectie van PSV op orde te krijgen. Ik heb geen scoutingsapparaat die mij raad geeft, en geen zicht op onze financiën. John ook niet, lijkt het. Maar goed, die wordt wél betaald en levert baggerwerk af.

4 januari 2022 om 16:37

@ Giannini , het zijn gewoon paniekaankopen. Angst is nooit een goede raadgever. Ik vind hen níét prima voor het niveau dat PSV wil nastreven. De wereld ligt niet open voor PSV qua aankopen, maar hoger dan Eredivisie subtop moeten we wel mikken, in potentie dan toch. Deze jongens zitten aan hun plafond en komen te kort.

4 januari 2022 om 16:41

Ach met supporters zoals jou is volgensmij sowieso niet te praten. Jij zal vast en zeker, en je zal het nu ook wel weer ontkennen, Sangare vorig jaar een miskoop hebben genoemd en nu de hemel in prijzen. Dan is het achteraf natuurlijk altijd wel makkelijk praten.

4 januari 2022 om 16:43

@rubentje13 Eens hoor, maar we zitten in een winterstop en de meeste aankopen die je dan in het buitenland doet voor een bedrag tussen de 5-10 miljoen zal geen jackpot worden. Dat zijn vaak altijd mindere alternatieven.

4 januari 2022 om 16:58

@ PSV Mark , dus eerst kom je met het ridicule voorstel dat ik John de Jongs werk moet gaan doen en anders niks mag zeggen. En nu dan maar met een insinuatie (mislukte jij-bak) dat ik standaard negatief ben over spelersmateriaal. Daar kan ik dus niks mee. Als je niet op een fatsoenlijke manier wil discussiëren, ga die discussie dan niet aan. Ik zeg namelijk niets vreemds als ik zeg dat Bazoer en Veerman tekort voor PSV komen. Dat het paniekaankopen zijn. En dat het een nieuw hoofdstuk in flaters van John de Jong is.

Pröpper is niet pas vandaag bij John op kantoor is gekomen om zijn afscheid aan te kondigen. Dit speelt al veel langer. En ik mag toch hopen dat PSV met schaduwlijsten werkt... dan kan je niet met Veerman en Bazoer aan komen kakken.

Met een vanGinkel ,Thomas die niet voldoen, Propper die stopt,een Sangare die weken weg is laat maar gelijk komen idd. Wel zo handig. Guti is ook maar gebrek aan beter.

Die jongen heeft niks bij PSV te zoeken.. wou met alle geweld naar Ajax vanuit de jeugd. Is voor de rest overal lastig geweest. Dat soort jongens gaan alleen maar etteren in de selectie.

Zouden die kerels die een iphone naar hem gooide hem nu wel aanmoeidigen?

Nou dat wordt geen europees meer voor vitesse volgend seizoen. We gaan langzaam afzakken naar plaars 6/7 ben ik bang

Zullen we Labyad ook gelijk maar terughalen? Ongelooflijk zulke spelers hoef ik nooit meer in Eindhoven te zien

Wat zegt die clubwatcher nu eigenlijk? Er is wel
Gesproken maar hij staat niet op de scoutingslijsten? Dat lijkt me nogal tegenstrijdig niet of spreekt PSV met alle spelers die niet op hun scoutingslijsten staan.

4 januari 2022 om 20:16

Wat Elfrink zegt is 100% onzin denk ik omtrent dit berecht. Klopt totaal niet met de geluiden vanuit kamp Bazoer en de eerdere berichtgeving.

Als Vitesse zijnde zou ik hem nu niet laten gaan. Je vangt toch niks meer voor hem. Met Bazoer kan Vitesse zich nog plaatsen voor Europa League of Conference League en dat brengt meer geld in het laatje.

bazoer en obispo centraal achterin is de defensie van PSV de komende jaren

4 januari 2022 om 21:21

Sambo uit eigen jeugd rechtsback. Veerman op middenveld, het nieuwe PSV krijgt al vorm

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren