Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht

Laatste update:

Rodrigo Bentancur heeft weinig plezier beleefd aan het Premier League-duel met Manchester City dinsdagavond. De middenvelder van Tottenham Hotspur ging met zijn ploeg niet alleen met 2-0 onderuit, maar moest ook nog vroegtijdig naar de kant.

Tottenham Hotspur weerde zich kranig in een poging Manchester City dwars te zitten op weg naar de landstitel. Vijf minuten na rust was het echter Erling Braut Haaland die de ban brak. Later zou de Noorse spits ook nog de 0-2 maken.

Vijf minuten na de openingstreffer greep Ange Postecoglou in door Bentancur naar de kant te halen en Dejan Kulusevski voor hem binnen de lijnen te brengen. Wat volgde was een woede-uitbarsting van de Uruguayaan.

Bentancur liep zwaar gefrustreerd van het veld en molesteerde, eenmaal bij de bank aangekomen, zijn stoel in de dug-out. Tot frustratie gooide hij tot slot ook nog een bidon tegen de grond met flinke kracht.

Ploeggenoot Bryan Gil probeerde Bentancur tot kalmte te manen, maar slaagde daar slechts gedeeltelijk in. Uiteindelijk nam de Uruguayaan toch plaats op de bank, waarna hij zijn schoenen uittrok.

Het is niet bekend of de woede van Bentancur zich richtte op zijn eigen optreden of op Postecoglou. De ingreep van de Grieks-Australische coach sorteerde weinig effect, daar Tottenham er niet in slaagde een nederlaag af te wenden.

Door de overwinning staat City op matchpoint. De ploeg van Pep Guardiola heeft een voorsprong van twee punten op achtervolger Arsenal en kan het karwei zondagmiddag afmaken in eigen huis tegen West Ham United.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Wat een lijpo. Houd deze vent maar eens een stuk of 5 wedstrijden aan de kant.

15 mei 2024 om 00:28

Hahaha, voor wat? Het slaan van een dug-out? Daar is nog nooit een schorsing voor uitgedeeld en dat zal ook niet gebeuren. Ederson misdroeg zich ook, ook 5 wedstrijden aan de kant?

15 mei 2024 om 00:44

Daar was dat niet Simons bij psv overkomen?

15 mei 2024 om 06:53

Betancur verdient sowieso een straf hiervoor. Wat een complete idioot is dat blijkbaar. Bizar...

15 mei 2024 om 07:40

Daar is nooit een straf voor uitgedeeld en dus blijven we deze mafkezerij ook zien

15 mei 2024 om 09:13

Bedoel je niet Erik Pieters? Die sloeg ooit na een rode kaart een ruit in en is daarna geschorst door de aanklager betaald voetbal.

15 mei 2024 om 09:41

Mourinho kreeg een paar seizoenen terug nog een schorsing voor het omver schoppen van een setje bidons.

15 mei 2024 om 11:21

Mwah, ik snap best dat de frustratie enorm hoog kan zitten op zo'n moment. Maakt het natuurlijk niet goed, maar zie gewoon niet in hoe dit een zaak van de FA is. Het speelt zich buiten het veld af en het enige wat hij vernielt is eigendom van de club, als er een instantie is die dan een straf uit mag delen lijkt het me dat dat de club is.

15 mei 2024 om 12:09

Erik Pieters sloeg een ruit kapot en kreeg 3 wedstrijden schorsing. Dat was toch ook buiten het veld? Je hebt toch ook onsportief (of debiel..) gedrag waarop je straffen mag? Paar weken terug nog bij Kenzo Goudmijn, toen zijn moeder een wilde avond in het verschiet lag. Dat was ook buiten de wedstrijd. Ook schorsing.

In Italië vierde een speler zelfs eens uit vreugde een doelpunt door een dug out doormidden te rennen. Hij kreeg ook een rode kaart.

Het komt dus vaak genoeg voor. De FA (of KNVB of de Figc) kunnen gewoon ingrijpen wanneer een speler zoiets doet.

15 mei 2024 om 00:46

Nou niet overdrijven hoor, het is buitengewoon idioot wat hij doet, maar 5 wedstrijden kom op zeg?

Waarom alleen Bentancur laten zien? Ederson deed zo ongeveer precies hetzelfde.

15 mei 2024 om 00:25

Het trappen van een gat in een stoel en tegen een flesje vind ik niet echt ongeveer hetzelfde, vooral vanwege de oorzaak. Ik vind het begrijpelijk dat Ederson gefrustreerd is over de timing van zijn wissel, waarom nog even laten doorspelen en niet gelijk wisselen. Bentancur stond op het randje van een tweede gele kaart en er moest ook aanvallend gewisseld worden vanwege de achterstand.

15 mei 2024 om 09:55

Bentancur bracht als enige middenvelder wel diepgang en dreiging bij Spurs.
Dat hij net voor die wissel bijna een tweede had kunnen krijgen klopt, maar hij kan zich ook netjes inhouden erna.

Hij werd echt direct gewisseld...

Snap de frustratie. En als je dit benoemt, kan je net zo goed een artikel over Ederson maken. Die bleef ook maar misbaren maken.

15 mei 2024 om 13:29

Ederson zat ook een paar keer ergens tegenaan te trappen en ging daarna nog even door op zijn stoel. Dat vind ik wel vergelijkbaar. Bentancur was prima, had eerder Hojbjerg eruit gehaald die telkens naar voren ging maar veel te traag was.

Weer zo'n zuid amerikaans heethoofdje. Lekker een paar wedstrijden disciplinair schorsen. Wat een voorbeeld weer voor anderen. Frustratie/boos mag best, maar kom op zeg... moet je dan echt een stoel aan diggelen trappen

15 mei 2024 om 07:39

Je racisme spat er van af! Want andere etniciteiten tonen dit soort gedrag niet?

15 mei 2024 om 08:04

Racisme nog wel? Sinds wanneer is Zuid-Amerika een ras? Misschien een vooroordeel, gebaseerd op legio voorbeelden uit het verleden, maar verre van racisme. Terug de geschiedenisboeken in om uit te zoeken wat racisme echt is.

15 mei 2024 om 08:07

Is hij een Zuid Amerikaan? Ja. Is hij een heethoofd? Ja. Volgens mij benoemt hij alleen de feiten en zegt hij nergens dat dit alleen toebehoort aan Zuid Amerikanen.. Overigens is Zuid Amerikaan geen ras, dus racisme kan er niet afspatten want dat is dit niet...

15 mei 2024 om 09:12

Rassen bestaan niet volgens de huidige biologie.

15 mei 2024 om 10:13

Je vergeet voor het gemak even het woordje ‘weer’. Daarmee impliceert hij dat andere Zuid-Amerikanen ook heethoofden zijn. Zegt hij dat ook over Europese voetballers? Pepe, Sergio Ramos, Cantona, Ibrahimovic, Barton, Keane, Quaresma?

Tja Paredes mocht de bal keihard in de NL dugout schieten

Heerlijk dat Zuid-Amerikaanse temperament. Missen wij m.n. in NL. Oké, dit ging te ver met slopen van materiaal maar wij kunnen leren om wedstrijden te winnen. Passie!

Hoe komt het toch dat er een hele generatie aankomt die niet om kan gaan met een tegenslag?!?

Ik krijg mijn zin niet. Ik ga iets slopen. Ik krijg mijn zin niet. Ik geef een grote bek.

Weer zo'n heerlijk voorbeeld voor de jeugd dit.

Betancur had in deze wedstrijd dubbel geel verdiend, voor grove overtredingen op Foden in de eerste helft .. die man flipt gewoon....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren