Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester City kan het karwei zondag afmaken dankzij heldenrol Ortega

Laatste update:

Manchester City heeft dinsdagavond de voorlaatste horde richting de landstitel weten te doorstaan. De ploeg van Pep Guardiola was op bezoek bij Tottenham Hotspur met 0-2 te sterk. Matchwinner werd Erling Braut Haaland, die beide treffers voor zijn rekening nam. Ook was er er een glansrol voor reservedoelman Stefan Ortega. City, dat nu een voorsprong heeft van twee punten op achtervolger Arsenal, kan het karwei komende zondag afmaken op eigen veld tegen West Ham United.

Guardiola moet enigszins gespannen zijn afgereisd naar het Tottenham Hotspur Stadium, daar geen enkele club beter presteert tegen zijn ploeg dan the Spurs. De ploeg uit Noord-Londen verloor echter vier van de laatste vijf wedstrijden en verkeert niet in de beste vorm.

Micky van de Ven werd opnieuw als linksback opgesteld bij Tottenham. Aan de kant van Manchester City was er geen basisplaats voor Nathan Aké. Hij viel afgelopen weekend uit tegen Fulham en begon op de reservebank.

Hoewel beide ploegen niet voor het gewenste spektakel wisten te zorgen in het eerste bedrijf, vielen er toch wat kansen te noteren. Rodrigo Bentancur zag Ederson redden na zes minuten spelen na een schot vanaf de rand van de zestien.

Ook City kreeg kansen om de score te openen. Kevin De Bruyne zag zijn inzet voorbij caramboleren, terwijl Phil Foden moest toezien hoe Guglielmo Vicario op fabelachtige wijze redde na een inzet van dichtbij.

Ook na rust viel er in eerste instantie weinig te beleven voor beide doelen. Heung-min Son kwam net te kort bij de eerste paal om een voorzet van Brennan Johnson af te ronden. Bij het eerste gevaar van City was het wel raak.

Na een afgeslagen aanval kwam de bal aan de rechterkant bij De Bruyne terecht, die een piekfijne voorzet in huis had en Haaland in staat stelde om van dichtbij de 0-1 binnen te lopen. Voor de Noorse spits betekende dat competitiedoelpunt nummer 26 van het seizoen.

De fase die daarop volgde verliep rommelig. Eerst ging De Bruyne kermend van de pijn naar de grond na een trap op de achillespees, waarna niet veel later Ederson buiten westen raakte na een botsing met Cristian Romero. De doelman kon niet verder en moest vervangen worden door Stefan Ortega.

De Duitse reservedoelman zou in het laatste kwart een hoofdrol opeisen, daar hij invaller Dejan Kulusevski twee keer van scoren wist te houden. Alsof dat nog niet genoeg was hield hij zijn ploeg vijf minuten voor tijd nogmaals op de been.

Na een gigantische ketser van Manuel Akanji genoot Son een vrije doortocht richting het doel van City. Ortega kwam zijn doel uit om het de Zuid-Koreaan zo lastig mogelijk te maken en slaagde daarin. Met een uiterste krachtsinspanning hield hij het doel schoon.

Het was pas in de blessuretijd toen aan alle onzekerheid een einde werd gemaakt door City. Na een snelle uitbraak werd Jeremy Doku naar de grond gewerkt in de zestien door Pedro Porro. De bal ging op de stip en Haaland bracht City met zijn tweede van de avond op matchpoint: 0-2.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Pff Son had die bal er toch ingeschoten zeg. Ik heb niet echt een club waar ik echt 'fan' van ben in Engeland, maar ik heb vooral een afkeer tegen City.

Had het Arsenal zo gegund maar ja, het is wel echt een machine dat Manchester City. Phil Foden vooral, wat een fantastische speler is dat.

14 mei 2024 om 23:03

Het was vooral goed gekeept door Ortega! Wat een goede keeper is dat zeg! Dit is het verschil tussen een top keeper en een middel matige keeper. Deze keeper red zijn team vandaag, waardoor ze een goede kans hebben op de titel. Bijvoorbeeld Neuer vorige week maakt een enorme blunder op een cruciaal moment. Dat maakt toch het verschil tussen een top keeper en een middelmatige keeper.

Toevoeging /nuance, hiermee wil ik niet zeggen dat Neuer een slechte keeper is, naar mijn mening was hij vroeger zelfs de beste. Alleen dit jaar is hij naar mijn mening niet meer zo top als vroeger.

15 mei 2024 om 00:08

Dat heb je goed opgemerkt HeinAzijn, ik waardeer je voetbalinzichten en oog voor details. Ik zie je graag wat meer posten op dit forum en niet enkel wanneer Herr Thomas Tuchel opdraaft, al blijven dat wel je beste stukken. Over de beste man gesproken, waar zie je hem volgend seizoen coachen? Ik zou hem wel bij Juve willen zien, denk je niet dat hij van Bremer en Vlahovic absolute wereldtoppers kan maken?

Ik heb net als Bentancur een gat in mn bankstel getrapt bij die misser van Son.

Wat een kans voor Son pfff jammer
City blijft wel een machine

14 mei 2024 om 23:01

City was allesbehalve een machine vandaag. Tottenham is ze vergeten pijn te doen.

14 mei 2024 om 23:03

Hoe zou jij City dan omschrijven? Gaan voor 99% de 4e opeenvolgende titel pakken. Nog nooit gebeurd en echt bizar knap.

Ongekend hoe goed de teams van Guardiola het met name in de nationale competities doen. Volgens mij heeft Liverpool al 2/3x meer punten gehaald dan Ferguson ooit heeft gedaan, en toch maar 1 titel. Real ook al 2x niet genoeg aan 90+ punten. Bizar knap.

14 mei 2024 om 23:25

Guardiola is de koning van domestic league consistency. Ik durf wel te zeggen dat hij daarin de beste ooit is. Als cupfighter heb je nog een aantal andere legends die daarin misschien beter zijn

15 mei 2024 om 07:50

Yes hij is in that opzicht wel really goed.

Ik vind dat Tottenham het nog aardig geprobeerd heeft, speelde zo slecht nog niet.

Maar goed, dit was ook wel te verwachten City gaat ook dit jaar weer kampioen worden, en ik ben bang volgend jaar ook. Gaat beetje de Bayern worden van de PL heb ik het idee.

Balen, balen en nog eens balen. Publiek was serieus voor City nog eens dus Spurs fans boeit het niet dat ze CL hier mislopen. Spurs was dichtbij met die enorme kans van Son. Die is altijd dodelijk tegen City maar vandaag lukte het niet. Ook Kulusevski was dichtbij maar het mocht niet baten. Ortega motm met zijn invalbeurt, die wint de league hier even voor City

15 mei 2024 om 00:13

Dit is dus echt de waarheid oneer aandoen. Je hoorde het stadion constant hun ploeg aanmoedigen en juist City uitfluiten. Zelfs Ederson moest eraan geloven na zijn blessure. Tottenham heeft haar sportieve en morele plicht (ook uit eigenbelang) nagekomen, zowel spelers als publiek.

15 mei 2024 om 00:51

Een deel sowieso hoor maar een groot deel was ontzettend opgelucht bij de goal van Haaland hoor. Zoals hieronder gezegd is Ange er ook niet blij mee en die stond naast het veld. De spelers zeg ik niks over overigens, die deden wat ze konden natuurlijk.

15 mei 2024 om 00:19

Het hele stadion was tottenham aan t pushen om te winnen. T idee dat spurs fans niet wilde dat tottenham zou winnen is zo’n onzin.

15 mei 2024 om 00:50

Notabene Ange zat erover te klagen in de interviews na de wedstrijd. Je hoorde ook de fans liedjes zingen zoals "When the spurs go marching in" na de goals. Bij Sky stonden er ook even bij stil

15 mei 2024 om 01:01

Ik denk dat Ange dannde aandacht wil verschuiven of van polemieken houdt, want dat zal dan juist een kleine minderheid zijn geweest. Het gejuich vóór Spurs en het gefluit tégen City overtrof echt het omgekeerde.

15 mei 2024 om 01:10

Dan ben jij een van de weinige die het zo zag hoor maar dat terzijde. Denk dat je het niet doorhad dat ze ook de hele tijd over Arsenal zongen.

15 mei 2024 om 07:53

Dat ook inderdaad. Arsenal werd echt vaak genoemd in de chants. ''are you watching?'' & ''if you hate Arsenal (nou is dat wel prima).

15 mei 2024 om 09:09

Ik heb de Spurs fans niet hard horen juichen bij de goals. De reacties van Spurs fans die ik heb gezien was ook niet enthousiast

15 mei 2024 om 09:58

Bij de 0-2 wel, maar dat was in de extra tijd. Maar maakt ook niet uit.
Vind de Spurs fans (niet allen hé) redelijk schaamteloos.

Ze gunnen Arsenal niks (logisch), maar ze verliezen daardoor zelf de hoop op CL voetbal en extra inkomsten.

Denken ze nu echt dat ze veel stappen vooruit gaan maken? Wie wil nu naar Spurs als ze weer geen CL spelen?

Er moet aardig gesleuteld worden aan de selectie hoor. Zeker voorin moet er wat bij (spits en buitenspeler) en daarnaast ook echt creativiteit vanuit het middenveld.

Maddison werd afgeschilded als een topaankoop, maar heeft na 1 maand presteren al weer geen zin erin lijkt het. Speelt alleen maar balletjes breed en eist ballen op, om ze vervolgens weer risicoloos zijwaarts te passen.

15 mei 2024 om 10:11

Nou je eigen manager staat op het punt van opstappen omdat hij zich kapot schaamt voor mensen binnen de club en de fans. Ik zie Ange vertrekken na deze beschamende vertoning van de Spurs fan. Toont gewoon aan dat deze club 0 ambitie heeft..

Phil Foden bijna 24 en heeft al 16 titels en daar komen waarschijnlijk nummer 17 en 18 erbij deze maand. Wordt toch wel een aardig carrière zo

14 mei 2024 om 23:11

Trofeeën bedoel je toch, bij titels denk ik toch alleen aan landskampioen

14 mei 2024 om 23:35

Het is maar waar je je druk over maakt

15 mei 2024 om 00:16

Bekers bedoelt hij denk ik.

15 mei 2024 om 08:10

Hopelijk worden daar dit kalender jaar flink wat titels van teruggenomen. Financiële doping mag niet beloond worden.

Hij staat niet op het scorebord maar Foden is bij beide doelpunten zo verschrikkelijk belangrijk. Voor mij de man van het seizoen.

14 mei 2024 om 23:11

Echt een geweldenaar.

Al bij al een best leuke pot. Spurs heeft echt wel hun best gedaan.

Nu zullen we waarschijnlijk naar een commentsectie mogen kijken waar er een paar Spurs fans trollen en daar enorm hard op ingegaan wordt.

14 mei 2024 om 23:05

het valt eigenlijk nog wel mee! ben zelf ook spurs fan en moet eerlijk bekennen dat ik ook gewoon blij ben dat city heeft gewonnen. Spurs heeft ook niets in de CL te zoeken, zijn ze gewoon weer een nummertje. Hopelijk met wat versterkingen dat ze een leuke campagne in de EL kunnen hebben. Dat is momenteel ook gewoon hun niveau. Uitendelijk heeft spurs het na al die ellende van vorig seizoen gewoon redelijk goed gedaan!

14 mei 2024 om 23:21

@Mathew Ik denk eerlijk gezegd dst chelsea spurs nog gaat inhalen..jullie gaan de conference in

15 mei 2024 om 00:05

Denk niet dat zowel newcastle en chelsea nog beide twee keer winnen en dat spurs niet minimaal een punt pakt tegen sheffield. Maakt voor spurs toch ook niet of ze nou 5de of 6de worden, betekend beide EL. Maar als je er zeker van bent zou ik hier zeker op inzetten, kan je behoorlijke bedragen mee winnen denk ik zo

Son had m op zijn voeten maar Ortega is de held van de dag, geweldige reddingen. King Haaland prikt er weer twee in.

14 mei 2024 om 23:12

Mwah. Ortega deed ‘t goed. Maar Son schiet hem vooral heel erg zwak in zeg. Zeker voor een speler van zijn kaliber.

Ik had dit jaar echt mijn bedenkingen over City. Deze spelersgroep heeft letterlijk alles gewonnen. Guardiola kent ook geen sentiment en verplaatst spelers als hij het gevoel heeft dat de koek op is. Ik kijk daarom ook uit naar deze transferperiode. Het zou mij niets verbazen als City De Bruyne en Silva van de hand doen. Guardiola is toch een genie ondanks dat hij voor een criminele organisatie werkt.

Arsenal heeft ook echt uitzonderlijk gepresteerd. Eigenlijk hetzelfde businessmodel: extreem veel geld uitgeven en hetzelfde type voetbal spelen. Dat heeft nog in niets geresulteerd. Het was ook beschamend wat Arsenal dit seizoen allemaal aan voordeel mee kreeg. Vooral in de laatste wedstrijden.

Foden, die kan van mij de prijs van beste speler in ontvangst nemen. Is net een ballerina aan de bal.

14 mei 2024 om 23:03

Ik heb ook het idee dat Bernardo dit seizoen gaat vertrekken ja. Misschien dat Doku uiteindelijk wel op rechts gaat belanden.

14 mei 2024 om 23:06

Verschil is dat arsenal had met legale inkomsten doet waar je bij city kan afvragen waar ze het geld vandaan halen. Die krijgen vaak het stadion niet eens vol en daar liggen alweer plannen klaar om het Etihad uit te breiden.

Over dat stukje dat Arsenal alles mee kreeg slaat natuurlijk nergens op.

14 mei 2024 om 23:12

Tegen Liverpool de handsbal, tegen Tottenham (deze was echt ongelooflijk) en tegen Bournemouth. Dit waren echt discutabele grote beslissingen. Ik heb het dan niet over kleine overtredingen.

14 mei 2024 om 23:14

En neem je dan alle tegens niet mee?
Villa, newcastle en zo kan ik nog wel even verder gaan

14 mei 2024 om 23:17

Newcastle, Villa, West Ham. Zo kan ik het ook wel. Bournemouth kwamen we inderdaad goed weg. Spurs? Als je dat met kulisevski bedoeld die struikelde gewoon over zijn eigen benen heen.....

14 mei 2024 om 23:17

Benoem ook even die rode kaart die bournemouth moest krijgen. Of kovacic die rood moest krijgen. De goal van Newcastle? De afgekeurde goal tegen villa. Makkelijk he 1 kant opwijzen.

14 mei 2024 om 23:18

Plus het enorme verschil in salaris. City kan alles kopen wat los en vast zit, kan iedereen vrijwel onbeperkt salaris aanbieden. De enige reden waarom spelers naar City gingen was het absurde salaris dat ze aanboden. Inmiddels ook omdat ze goed voetbal spelen maar er valt ook niet tegenop te concurreren.

14 mei 2024 om 23:27

Arsenal heeft inderdaad een jong team. Ze presteren ook erg consistent sinds dit seizoen. Ik ben het niet eens met je laatste opmerking over de budgetten. Arsenal heeft de afgelopen vijf jaar (tijdens de periode van Arteta) dubbel zoveel geld uitgegeven. Arsenal koopt een middenvelder voor 120 miljoen en een spits voor 80 miljoen, wat wil je nog opbouwen?

14 mei 2024 om 23:30

Wel leuk dat je het zo probeert over te brengen. Neem dan ook mee hoeveel geld ze hebben uitgegeven sinds de overname van city waar ze enorm veel erin gepompt hebben zonder grote inkomen. Accepteer dat je club het gebotteld heeft dit jaar en city gewoon weer kampioen is.

14 mei 2024 om 23:31

Je kijkt er veel te kortzichtig naar merk ik. De opbouw begon sinds Arteta aan het roer kwam in een COVID seizoen waar transfers een stuk lastiger waren dan normaal. Hoelang staat Arteta aan het roer? 4,5 seizoen. Hoelang duurde het bij Liverpool en city met een bijna ongelimiteerd budget om te komen waar ze zijn? Ik denk dat wij het bij Arsenal dan erg goed doen.

14 mei 2024 om 23:36

@Ajax United geeft qua transfers en salaris een vergelijkbaar bedrag uit. Is daar wel tegenop te concurreren? Arsenal heeft zeker geen onaardige begroting. De tijd dat de Arsenal toppers naar City en United gingen is voorbij. Saka, Odegaard, Rice, Saliba etc zullen over een paar jaar ook veel verdienen als ze elk jaar CL blijven spelen

15 mei 2024 om 00:57

@laudrup

Je vergeet weer het salaris en agent fees. City heeft dit seizoen al 35 miljoen meer aan agent fees uitgegeven dan Arsenal en betaald ook iets van 30 miljoen per jaar meer aan salaris. Als je dat ook ff erbij optelt dan zul je zien dat er amper verschil in zit tussen de uitgaven van beide clubs. En ik denk ook als je dan die uitgaven van voorgaande jaren erbij pakt dat city dan zelfs meer betaald dan Arsenal doet.

Phil Foden is zo'n fantastische speler, echt ongekend.
Naar mijn mening kandidaat nummer 1 voor Ballon d'or

14 mei 2024 om 23:07

Ondanks dat het niet zou misstaan heeft hij geen schijn van kans. Ek zal grote invloed hebben, waar Bellingham een grote streep op voor zal hebben als Engeland / Southgate een keertje niet choked op moment surpreme. En dan hebben we ook nog een Wirtz op datzelfde EK lopen, die mogelijk een treble ongeslagen wint. Vinicius hoe erg ik ook van hem walg als persoonlijkheid, draait ook een uitmuntend seizoen en zie ik als grote kanshebber...

14 mei 2024 om 23:22

Vinicius gaat met Brazilië denk ik helemaal niks presteren.
Foden/bellingham zijn wel grote kanshebbers ook voor winnaar van het EK.
Wirtz zie ik hem niet winnen, is Bundesliga, daar kijkt men toch over het algemeen minder naar. Wel fantastische speler ook.

14 mei 2024 om 23:37

Ik vind ze allemaal niet veel voor elkaar onder doen. Vini, Bellingham, Foden, Wirtz, Rodri, Mbappe. Dat lijken we de topkandidaten. Odegaard/Rice zijn ook zeker niet verkeerd.

Ik baal als een stekker, hier zal ik vannacht nog lang van wakker liggen. Helaas maar we gaan voor volgend seizoen onder Ange, COYS!

15 mei 2024 om 00:00

Arsenal knalt volgend seizoen weer rustig verder en wint op een gegeven moment de titel wel als ze zo doorgaan.

Wat vind jij ervan wat Ange zei?

Ange Postecoglou: “Unfortunately in the last 48h I saw that the foundations are really fragile”.

“It's inside the club, outside the club”.

Hij was verder ook niet blij met de steun van het publiek.

15 mei 2024 om 08:01

Naja... zolang city er is vrees ik het ergste.

15 mei 2024 om 09:13

Zolang Pep er is.. Iedereen doet alsof hun oma met deze spelers een treble zou winnen en 4x achter elkaar kampioen in de PL zou spelen, maar dat zal ze nog vies tegen vallen hoe groot de invloed van Pep is.

Gaat Pep weg dan zal er een hoop werk aan de winkel zijn om dit zo vol te houden. Hetzelfde geldt voor Liverpool die met Klopp gelijke tred konden houden met City een aantal jaren, die zullen ook even pas op de plaats moeten maken verwacht ik.

Son had de titel beslisser op zijn schoen liggen en besloot deze aan Man city te schenken. Helaas maar had niks anders verwacht. EDIT: hier bedoel ik natuurlijk niet mee dat Son opzettelijk mist maar dat City gewoon zou winnen.Denk dat we hier mee ook wel kunnen stellen dat city helaas weer kampioen gaat worden tenzij onze andere Londense buren nog een verassing voor ons in petto hebben.

14 mei 2024 om 23:13

Met dat eerste deel ben je sarcastisch, toch?

Het wil er bij mij echt niet in dat een speler op dat moment denkt aan City of Arsenal. Son deed daar niet zoveel fout, Ortega had echter een geweldige redding.

14 mei 2024 om 23:22

Zie mijn edit. Bedoelde dat ik niet verwacht had dat Spurs zou winnen omdat city gewoon enorm goed is

14 mei 2024 om 23:25

Son had die normaliter gemaakt hoor, gewoon slecht geschoten.

14 mei 2024 om 23:28

Jaricho,
Oh dus toch express gemist of wat?

14 mei 2024 om 23:33

Nee, daar geloof ik niet in.

Wat was Tottenham er dichtbij met Son. Wat een ontknoping en fatale redding van Ortega. Dit gaat City natuurlijk afmaken thuis tegen West Ham. De Spurs fans in de stadion konden in ieder geval een feestje vieren gezien de prestaties van Arsenal (of boven hen eindigen) vaak een hoogte punt is. Ik ben benieuwd hoe ze zullen juichen als ze een prijs winnen.

4x oprij de PL winnen is ongekend. Wat hebben Arteta en Klopp toch pech dat zij concurreren in een tijdperk met Guardiola.

14 mei 2024 om 23:40

Arsenal en Liverpool hadden in bijna elk ander jaar kampioen geworden. Ik vind de prestatie van Arsenal echt heel erg knap nu ze ook CL spelen. Het team is ook nog enorm jong

15 mei 2024 om 06:08

Ja ik las gister nog dat Arsenal meer punten heeft dan het United onder Ferguson in 7/13 titels. Ongekend wat voor punten je nu moet halen om kampioen te worden.

Man City was erg nerveus vandaag. Spurs had genoeg kansen. En had gelijk moeten spelen. Wat jammer zeg. Son in normale doen zou dit scoren maar vandaag niet.
Man City heeft de doelsaldo niet ingehaald en dat kan erg belangrijk zijn. Kleine kans. Maar als zij gelijkspelen en Arsenal wint dan is Arsenal kampioen. Weinig vertrouwen maar je weet het nooit. Ik heb Griekenland het EK zien winnen. En Deportivo la Coruna dat met grote cijfers won van Milan in de CL.
Man City 2-2 West Ham. Doelpuntjes van Bowen en Kudus. Wie weet.

Volgend seizoen staat Arsenal er weer klaar voor. Geen journalisten meer en voetbal podcasts die Arsenal buiten de top 4 voorspellen.

14 mei 2024 om 23:17

Laatste resultaat van WHU uit bij City is uit 2015…
Nee, zie City dit niet meer weggeven.

Al heeft WHU met Kudus Bowen en Antonio prima spelers voorin om te counteren…. Zie het echt niet gebeuren.

14 mei 2024 om 23:40

West Ham heeft met Kudus en Bowen wat meer stootkracht dan Spurs. En Spurs bezorgde al genoeg hoofdpijn. Niemand verwacht iets van ze. Gelukkig won Arsenal van United. Die kleine kans is aanwezig.

Misschien wel de allerslechtste wedstrijd van Manchester City sinds december 2016.. 0,0 overtuiging en heel matig voetbal. Ze winnen op basis van Belgische individuele klasse.

Son laat zien dat hij de ultieme Tottenham speler is, want wat laat hij het afweten als hij 1-op-1 mag gaan.. Overigens was het wat mij betreft een regelrechte schande dat Romero de wedstrijd vol mocht maken, hij is met afstand de smerigste speler in de Premier League.

14 mei 2024 om 23:10

De bruyne ooit bij chelsea maar ja ene jose zag het niet in hem en kijk. Jose the saint niet de slimste.

14 mei 2024 om 23:23

De Bruyne had geen geduld en wilde na een wedstrijdje banken al weg, prima toch? Het is jammer maar helaas, dit zou onder andere coaches ook zo gelopen zijn..

14 mei 2024 om 23:21

Belgische klasse? Wat mij betreft wint City hem vooral dankzij de onkunde van Spurs.
Prima actie van Doku en voorzet van KDB. Maar als je hij de 0-1 ziet hoe Romero gewoon niet verdedigd. En erna Hojberg kijkt en niet meeloopt met Haaland, maar ook hoe van de Ven de hele wedstrijd op 5 a 10 meter afstand verdedigd.

De pingel is ook oerdom, maar doet er niet toe zo laat.

Vooral Son en Kulusevski die 1 op 1 niet weten te scoren. Zo ontzettend matig ingeschoten van Son. Typerend voor Spurs wel.

En dan de fans. Ze zien dat het uiteindelijk niet lukt en dan maar juichen voor City, ofja, tegen Arsenal. Kleinzerig, maar te verwachten haha

City fans: gefeliciteerd!

14 mei 2024 om 23:28

Spurs is “gewoon” minder dan City, dat lijkt me wel correct om te zeggen. Uiteindelijk kan dit ook zomaar 0-0 eindigen, want ik vond vooral City vandaag als team echt heel matig spelen. Zo heb ik ze echt in jaren niet zien spelen!

Bij Spurs ging ook veel niet goed, maar zij hebben meer naar hun mogelijkheden gespeeld dan City vind ik. Son krijgt de bal er natuurlijk niet in op een belangrijk moment (surprise, surprise), Romero begint weer te trappen en in de tweede helft verliezen ze de focus en laten ze een pover City toch 2 keer aan de aandacht ontsnappen!

Dat die Spurs fans gaan pesten als het ze niet lukt om van City te winnen was te verwachten natuurlijk, zij weten niet wat echt juichen is. Daarvoor moet je eerst eens wat winnen..

15 mei 2024 om 00:24

Wat heeft romero precies verkeerd gedaan dan?

15 mei 2024 om 07:40

De aanslag op Ederson gemist?

15 mei 2024 om 07:56

Tsja. Romero gaat net als Ederson voor de bal. Het is zeker een gele kaart, die kreeg hij ook. Maar om het nu een aanslag te noemen? Kom op zeg. Het is gewoon een duel waarbij Ederson er eerder bij is.

15 mei 2024 om 08:33

Iedereen ziet toch dat hij voor de bal gaat.

15 mei 2024 om 09:55

Dat was zeker waar. Het was wel des Romero's. Onbesuisd en aardig lomp natuurlijk. Maar hij gaat gewoon vol voor de bal en is te laat. Gele kaart terecht en het werd aardig groter gemaakt dan het was.

De kans is heel klein maar Chelsea en Newcastle kunnen nog over Tottenham heen als beide teams hun wedstrijden winnen en Tottenham op wonderlijke wijze verliest van Sheffield. Als Chelsea fan heb ik zo'n ongelofelijke heke aan de Spurs en met name aan die kwal van een Romero. Hoe dan ook, het is jammer voor de Arsenal fans, ze hebben gewoon pech dat dit City gewoon zo ongelofelijk dominant is. De titel komt vast wel een keer de aankomende jaren, echter weet je nooit wat er zondag kan gebeuren.

Volgend jaar Champions League op Villa Park. Dat had ik nooit durven dromen. Wat een fantastisch seizoen. UTV

14 mei 2024 om 23:13

Gaat leuk worden voor jullie. Mogen meteen in het nieuwe systeem spelen. Gefeliciteerd.

15 mei 2024 om 18:47

Ik had Emery met Villa graag de EL in gezien, omdat ik Villa best kans zie maken op EL winst met Emery aan het roer die daar specialist in is. In CL zie ik ze kansloos tegen City, Bayern, Real etc, maar misschien dat ze met gunstige loting tot halve finale kunnen komen.

Pfff echt jammer dit. Hopen dat Kudus ze een beetje pijn kan doen zondag.

De dag dat ik voor het eerst naar voetbal keek, was de dag dat ik de grootste fout van mijn leven maakte. Ik vervloek mijn vader voor zijn slechte invloed op mij en ik vervloek de goden die besloten dat ik geboren moest worden alleen maar om te kijken hoe ik door deze lijdensweg heen zou komen.

15 mei 2024 om 00:14

Kansloos ja, eerste wedstrijd die ik zag van Arsenal was als kind tegen Chelsea in de CL jaren geleden. Arsenal vloog eruit, geen idee waarom ik daar wat in zag als ik eraan terug denk.

15 mei 2024 om 11:26

Die van mij was Arsenal tegen Aston Villa in 2001. Villa kwam 2-0 voor, maar Arsenal won uiteindelijk met 3-2.

ALS ZE DAT NOU DIT JAAR OOK VOOR Elkaar Kregen, DAN Waren WE Kampioen, maar ja, soit, allez allez

Dat gelul over geen traditieclub begint je toch ook de keel uit te hangen. Er groeien kinderen op die man utd nog nooit een titel hebbenzien winnen en man city alles.. Waar denk je waar die voor gaan zijn. Tijden veranderen.. De manier kan je misschien niet leuk vinden maar leer er mee leven zou ik zeggen.

14 mei 2024 om 23:32

Dan ben je geobsedeerd door prijzen. Je weet niet wat clubliefde betekent had mansour everton overgenomen waren het allemaal everton fans.

14 mei 2024 om 23:37

Ah en dat bepaal jij. Toevallig ben ik zelf fan van city toen ze nog een divisie lager speelden... Maar goed er zijn er hier vast ook veel voor arsenal vanuit "clubliefde"

14 mei 2024 om 23:46

Had Bergkamp voor Liverpool gespeeld dan hadden we hier veel meer Liverpool fans gehad. Had United niet zoveel gewonnen dan hadden we wereldwijd niet zoveel United fans gehad. Dat is met Ajax en Feyenoord voor een groot deel ook zo. Elke fan heeft een eigen reden om fan te worden. Toen ik fan werd van City werden er nog geen prijzen gewonnen

14 mei 2024 om 23:49

Nee man, ik ben Arsenal gloryhunter geworden door alle FA Cups die ik heb mogen meemaken!

14 mei 2024 om 23:53

Daar gaat het niet om. Het gaat erom dat iedereen mag zijn voor wie die wil ongeacht historisch geleuter

15 mei 2024 om 10:11

Dat vind jij gelul, maar jij bepaalt niet hoe anderen naar City kijken. Mensen van boven de 30 zullen over het algemeen niet veel met City hebben, met uitzondering van hun echte supporters. Ik zal nooit wat met Citrly hebben, dat is voor iedereen anders.

15 mei 2024 om 10:19

Dat zeg ik ook helemaal nie dat dat niet mag haha

15 mei 2024 om 10:32

Toch begint het je wel allemaal de keel uit te hangen, dus met andere woorden...leer er mee leven zou ik zeggen! 😉

Eigen schuld dikke bult arsenal en liverpool allebei verloren in dezelfde week tegen aston villa en crystal palace en in eigen stadions notabene zelfs zwakke united heeft aston villa verslagen op old trafford en uit. Win thuis tegen aston villa en je bent gewoon kampioen tja je verliest 0 2 en hoopt op stadsrivaal om je the helpen ging nooit gebeuren

Gefeliciteerd Man City met jullie Premier League titel.
Verdiend want jullie hebben de minste verliespunten.
Volgend jaar komen we hopelijk weer terug en nemen we revanche.
Ooit wonnen wij de league bij onze aartsrivaal Tottenham dat was 20 jaar geleden en dat krijgen ze tot de dag van vandaag nog steeds te horen.
Gelukkig kunnen we dat blijven zingen en van blijven genieten want jullie zullen de league nooit winnen.

Nogmaals gefeliciteerd aan alle Man City fans
4 keer achter elkaar is echt wel een knappe prestatie!!

15 mei 2024 om 09:15

Thanks Willshere. Arsenal en City hebben een vergelijkbaar doelsaldo. Ze verdienen het allebei om kampioen te worden

15 mei 2024 om 10:17

Het zuurste is dat 99% van het internet nou doet alsof Arsenal het gebotteld heeft en een kut seizoen heeft gespeeld. Zelfs al ben je bijna perfect dan win je titel nog niet van City. Jullie inderdaad gefeliciteerd, als je niet verliest in rond de 30 potten dan valt daar ook amper tegen op te boksen..

15 mei 2024 om 14:46

Als je 89 punten haalt heb je niet gebotteld. Je kunt niet alles winnen en je moet het geluk van de kampioen hebben

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren