Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern heeft in thriller niet genoeg aan overwinning op PSG

Laatste update:

Paris Saint-Germain heeft zich geplaatst voor de halve finale van de Champions League. De regerend kampioen van Frankrijk verloor dinsdag met 0-1 van Bayern München, maar dat was voldoende om door te bekeren na de 2-3 overwinning in Duitsland van zes dagen eerder. Het werd opnieuw een aantrekkelijke wedstrijd met een moordend tempo, maar de Champions League-winnaar van vorig seizoen wist het bevrijdende tweede doelpunt niet te maken. PSG neemt het in de halve finale op tegen Manchester City of Borussia Dortmund.

Mauricio Pochettino voerde ten opzichte van vorige week één wijziging door in zijn basiself: Leandro Paredes keerde terug van een schorsing en verving de geblesseerd geraakte Marquinhos. Op de bank was plek voor Mitchel Bakker. Bayern moest het stellen zonder het geblesseerde tweetal Niklas Süle en Leon Goretzka, waardoor David Alaba vanuit de defensie opschoof naar het middenveld en Alphonso Davies en Jérôme Boateng hun entree maakten. Spelers als Robert Lewandowski en Serge Gnabry waren nog altijd niet inzetbaar.

De verwachtingen waren hooggespannen na het spektakelstuk van vorige week. Ditmaal had de wedstrijd even nodig om op gang te komen, maar vanaf minuut 25 volgden de hoogtepunten elkaar in rap tempo op. De eerste grote kans was voor Leroy Sané, die vanbuiten het strafschopgebied hard naast schoot. Vervolgens zocht PSG onder aanvoering van de uitblinkende Neymar de aanval. De Braziliaan stuurde geregeld tegenstanders het bos in en kon na 26 minuten zelf scoren, toen hij vlak voor het doel werd bediend door Kylian Mbappé. Hij stuitte echter op de uitgekomen doelman Manuel Neuer.

Het was de eerste van vier serieuze kansen voor Neymar. Hij probeerde het daarna met zijn linker; Neuer bracht in de korte hoek redding. Even daarna stuurde hij Kingsley Coman het bos in, alvorens de bal op de lat te plaatsen. Drie minuten later stuitte Neymar na voorbereidend werk van Mbappé op de paal. 43 seconden na die mogelijkheid opende Bayern de score via Eric Maxim Choupo-Moting. In het strafschopgebied legde Thomas Müller de bal klaar voor Alaba, wiens inzet werd gepareerd. In de rebound was Choupo-Moting alerter dan verdediger Presnel Kimpembe en kopte hij raak.

Navas voorkwam dat Alaba er 0-2 van maakte met een afstandsschot en klemde daarna nog een inzet van Sané, voordat het rustsignaal klonk. De tweede helft begon met een schot van Alaba dat naast ging, waarna een fabelachtige passeerbeweging van Ángel Di María ertoe leidde dat Neymar een teenlengte tekortkwam om de bal binnen te tikken. Na iets minder dan een uur kwam Bakker binnen de lijnen bij PSG, dat de tijd in zijn voordeel zag wegtikken. Een doelpunt van Mbappé na een rappe counter leek de wedstrijd te beslissen, maar werd afgekeurd wegens buitenspel. De wanhopige Hansi Flick liet Javi Martínez invallen als spits, maar het mocht niet meer baten.

Verdient Paris Saint-Germain het om door te gaan naar de halve finale?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Blijft toch heel dubbel om naar PSG te kijken. Kan enorm van Mbappé, Neymar en Di Maria genieten voetballend gezien. Dat theater is alleen wel echt verschrikkelijk en hebben ze niet nodig. Neymar, Paredes en Di Maria waren echt belachelijk. Toch jammer van al die blessures (met name Lewandowksi). Vond dit al een geweldig tweeluik, laat staan met Gnabry, Lewandowksi, Verratti en Marquinhos. Al met al wel terecht dat PSG doorgaat. Deze pot de beste kansen en vorige wedstrijd heel effectief. Ik denk wel dat Bayern door was gegaan als Lewandowski er was, maar dat blijft speculatie.

13 april 2021 om 22:55

Al met al niet terecht natuurlijk, maar wel eens met je eerste stuk. Zo goed kunnen voetballen, maar altijd dat aanstellen, jammer zullen we het maar noemen. En de scheidsrechter die er telkens maar in blijft trappen, die kon het niveau duidelijk niet aan.

13 april 2021 om 22:57

Niet terecht? Over 2 wedstrijden was het gewoon zeer gelijkwaardig. PSG had vandaag gewoon 4-0 kunnen winnen

13 april 2021 om 22:59

Psg was gewoon veel effectiever. Had vandaag minder het gevoel dat bayern het zou flikken (natuurlijk door blessures). Psg is ook veel minder in de problemen gekomen dan vorige week, toen ze wel dodelijk waren.

13 april 2021 om 23:01

Bayern had vorige week met 9-3 moeten winnen, dus wat is je punt. Over 2 wedstrijden gezien was Bayern terecht doorgegaan. Psg alleen dodelijk effectief vorige week en Bayern dodelijk met het missen van kansen.

13 april 2021 om 23:04

Lewandowski en Gnabry zouden ervoor zorgen dat ze 9-3 hadden gewonnen. Voorin nu minder kwaliteit dan PSG en dus was PSG effectiever en terecht door imo.

13 april 2021 om 23:18

PSG expected goals 1.86, bayern 1.53. Hoezo had PSG Dan 4-0 moeten winnen? Overigens vorige wedstrijd had Bayern een expected goals van boven de 4 en PSG onder de 2, had eigenlijk gewoon 6 of 7-3 moeten zijn voor Bayern dus over 2 wedstrijden gezien.

13 april 2021 om 23:21

Neymar is terecht de #3 beste speler vd wereld. Mbappe is goed maar nu nog niet op t niveau van die grote 3 de afgelopen jaren.

13 april 2021 om 23:23

De kansen die PSG vandaag kreeg, kreeg Bayern volgende week. PSG is gewoon terecht door. Als Bayern had gewonnen waren zij terecht door. Het was een gelijk opgaande tweeluik die door allebei gewonnen kon worden. PSG vorige week dodelijk effectief en vandaag hadden ze de wedstrijd dik moeten beslissen. Hopelijk morgen City door en we kunnen weer van een nieuw tweeluik genieten PSG-City. Hoop wel dat Real de finale haalt, want dat Chelsea vind ik echt afgrijselijk om te zien.

13 april 2021 om 23:37

@Ac Kaka. En “als” verratti, florenzi, marquinhos, icardi, bernat en kurzawa (want de linksbacks die vandaag speelden zijn C en D keuze) speelden dan ja. Als als als. Vorige week mistte Paredes ook nog. Beide kanten bekijken he.

13 april 2021 om 23:50

Vandaag 7-1 PSG?

14 april 2021 om 00:15

Ik benoem verratti en marquinhos toch? Een florenzi, bernat, kurzuwa vind ik net als een sule en goretzka, die ik ook niet benoem. Icardi misschien wel, al heb je er goede vervangers voor (ook een kracht van psg). Vind met name lewa en marquinhos onmisbaar en daarna gnabry en verratti.

14 april 2021 om 09:10

Hoort goretzka ook in dat rijtje? Ik vind hem een hele goede middenvelder hoor.

13 april 2021 om 22:57

Di Maria viel toch wel mee? Neymar is Neymar en Paredes krijgt het als enige voor elkaar om net een tikkeltje erger dan Neymar te zijn.

13 april 2021 om 23:03

Was vooral 1 theathermoment waar ik me echt aan ergerde, waarbij hij deed alsof hij een doodschop kreeg. Voor de rest viel het inderdaad mee. Voetballend was hij wel geweldig vandaag.

13 april 2021 om 22:57

Exact. Je ziet soms zo een fantastische acties, die voor mij dan compleet worden overschaduwd door belachelijk gedrag. Het doel is om de scheidsrechter zoveel mogelijk te misleiden om zo kaarten aan te naaien. En wie krijgt er nadien alle sh*t over zich heen voor een verkeerde beslissing? De scheids. Nu ja, het had geholpen moest hij al sneller met kaarten beginnen strooien voor tijdrekken, zelf in de eerste helft als het moet. Hoevaak hoorde je hem niet zeggen "come on Di Maria/dagba/... play". Trek gewoon een gele kaart. Letterlijk elke bal werd weggetrapt in de tweede helft als er een fout gefloten was, en regelmatig gooide de bank van PSG een tweede bal in het spel. Kan je wel zeggen dat Madrid hier en daar geluk had bij hun CL overwinningen, zo een kermispraktijken hadden ze gelukkig niet nodig. Die Paredes is de personificatie van anti voetbal. Positief is dat de CL winnaar zichzelf niet opvolgt :D

13 april 2021 om 23:10

Als scheidsrechter weet je dat je een enorm slechte wedstrijd hebt gefloten als je iedere valpartij aan Paris kant op je fluitje blaast. Neymar, Mbappe bij vlagen, Di Maria en Paredes, stuk voor stuk met van alles bezig waarvoor voetbal niet bedoeld is, het wordt toch eens tijd hier sterk tegen op te gaan treden voordat het nog erger uit de hand loopt.

13 april 2021 om 23:28

Paredes en Di Maria waren 2 van de besten op het veld! Die lancering van Paredes was een slimme manier om zelf een aanslag op zijn lijf te voorkomen.

14 april 2021 om 09:38

Slimme lancering, dat hij daarbij gilde als een keukenmeid is minder te billijken. Paredes is gewoon een enge speler die anderen kaarten aan smeert

13 april 2021 om 23:21

Als Neymar even goed kon afmaken als dat ie kon dribbelen dan had hij inmiddels 3x de Ballon D'Or gewonnen. Echt jammer dat ie de afronding mist, want daar draait het immers om bij het voetballen. Mbappe daarentegen zie ik echt als opvolger van Ronaldo. Mocht die jongen naar Real gaan, dan is het over en uit voor de rest van Europa.

13 april 2021 om 23:23

Doordat Paredes zichzelf lanceert bij die tackle voorkomt hij een aanslag op zijn benen. Als je zelf op niveau hebt gevoetbald begrijp je dat.

13 april 2021 om 23:29

Was gewoon een schwalbe van Parades, kon namelijk gewoon over Müller heen springen maar zag niet meer bij de bal kon dus laat hij zich maar vallen. Als je regelmatig voetbal kijkt zie je dat.

14 april 2021 om 00:43

Een aanslag op zijn benen als de tackle letterlijk voor hem gebeurd. Jep. Daarbij is er nog een verschil met 'slim vallen' of doen alsof die aanslag plaats heeft gevonden en het uitkermen van de pijn. Pijn die er niet is. Of is dat ook preventief?

Di Maria motm. Man man man.. wat is die toch eens goed geweest zeg.

13 april 2021 om 22:56

Vond Paredes technisch beter en indrukwekkender

13 april 2021 om 23:11

Vooral die duik bij de gele kaart van Muller was technisch perfect uitgevoerd.

13 april 2021 om 22:57

ik zie die hernandez als de motm. Die had neymar en mbappe en in z'n broekzak

13 april 2021 om 22:58

Neymar en Mbappe in zijn broekzak??? Hahaha gaat het nog helemaal goed?? Hernandez werd compleet maar dan ook echt compleet voorschut gezet door Neymar. Als Ney niet zo slecht afmaakte had ie er 4 gehad

13 april 2021 om 23:01

Hernandez heeft minimaal 4x cruciaal ingegrepen.
Dat ie af en toe werd weggespeeld door Neymar , die praktisch gezien elke verdediger helemaal zoek kan spelen , betekent niet dat ie slecht heeft gespeeld.
Gewoon een uitstekende wedstrijd gespeeld hoor en heeft zijn ''fouten'' meer dan recht gezet.

13 april 2021 om 23:01

Als het er niet meer dan 4 waren...

13 april 2021 om 23:02

Laatste paar minuten gezien?

13 april 2021 om 23:06

Neymar liet Hernandez in de eerste helft lijken op een c klasse amateur door hem keer op keer compleet zoek te spelen. Snap dat er hier veer Neymar haters zijn maar om te zeggen dat Hernandez hem in zijn broekzak had is absurd

13 april 2021 om 23:10

@vegitosan maar er wordt niet gezegd dat hij een uitstekende wedstrijd had. De claim was dat neymar en mbappe in de broekzak zaten. Wat niet waar was

13 april 2021 om 23:12

Broekzak gaat te ver ja, maar Hernandez vond ik geweldig spelen vandaag.

13 april 2021 om 23:12

Je hebt duidelijk de wedstrijd niet gezien. Ja neymar en Mbappe hadden een paar leuke acties, maar Hernandez was de motm. Laat alweer zien waarom hij altijd op de centrale verdediger positie moet spelen. Zou de nummer 1 moeten zijn boven Alaba, Sule en Boateng.

13 april 2021 om 23:12

Niemand haat hem om zn voetballende kwaliteiten en niemand zal ontkennen dat die jonge geweldig kan voetballen.
Ik geef zelfs nog aan dat ie elke verdediger ter wereld zoek kan spelen.
Hernandez is een aantal keer mooi uitgespeeld door Neymar ja , is geen schande tegen hem... maar heeft zich ook geweldig herpakt en grote kansen voorkomen.
Is ie 80mln waard? Nee vind ik niet, maar zeker geen slechte verdediger hoor.

13 april 2021 om 23:18

Beste verdediger die Bayern heeft in mijn ogen. Probleem is dat die bijna nooit wordt opgesteld en als die speelr dan speelt die op linksback.. Upamecano volgend jaar erbij en dan zou er nog een top verdediger gehaald moeten worden + een spits en Vleugelaanvaller, want Sane is het toch net niet elke keer.

13 april 2021 om 23:24

Als Neymar de kansen had afgemaakt was het 4-1 geeindigd voor Paris.

13 april 2021 om 23:36

Dat Neymar als motm is gekozen terwijl hij meerdere 100% kansen om zeep hielp zegt al genoeg. Ongrijpbaar

Dit is waarom je Champions League kijkt. Ik heb genoten

13 april 2021 om 22:56

Precies dat! Wat een fantastisch tweeluik was dit. Reclame voor de sport.
Ik als neutrale toeschouwer heb er ook enorm van genoten.

13 april 2021 om 23:27

Dit was een topwedstrijd. Ging over en weer met genoeg kansen. Zie je niet vaak.

13 april 2021 om 23:34

Ik zie liever een Champions League met kampioenen waarbij bij de laatste 8 niet bijna altijd teams zitten die er haast honderden miljoenen voor uit moeten geven om zover te komen maar het met eigen opleiding moeten doen. Dat is pas reclame voor de sport. Deze wedstrijden waren wel goed inderdaad, maar zo bijzonder is het ook niet meer. Het zijn altijd dezelfde clubs die je ziet op het eind en af en toe komt er eentje bij door iemand die het op zijn heupen krijgt door honderden miljoenen te investeren en valt er eentje af omdat het net die speler voor honderd miljoen niet kon kopen. Maar ieder jaar is het hetzelfde dieseltje dat bovenaan staat, haast zonder eigen binnenlandse talenten. Bayern doet het wat dat betreft beter, maar het houdt voor de rest niet over. Ik zie niet zo snel weer een Zweedse of Roemeense ploeg zo ver komen, en als ze ooit in de buurt komen zullen alle spelers weer weggekocht worden.

14 april 2021 om 01:12

Maar het blijft wel krom dat het toernooi de naam Champions League heeft, maar dat er van de grote competities vier ploegen mogen meedoen en dan heb je nog de winnaar van de EL erbij. Dat worden nu vaak Engelse ploegen omdat die honderden miljoenen aan transfers kunnen betalen en 2/3 ton aan salarissen per week tegenover clubjes tegenover clubjes als Slavia Praag en Zagreb. Ik denk dat de opzet zeker anders moet en kan zijn, nu is het gewoon geld regeert.

14 april 2021 om 01:05

Klopt, al is het wel jammer dat dit de kwartfinale was. Nu heb je een matig Chelsea en een matig Madrid of Liverpool in de halve finale.

Had toch vooral het idee dat Bayern tegen zichzelf aan het voetballen was. Jammer, het spel van vorige week zat er geen moment in.

13 april 2021 om 22:56

Klopt een Sane heb je echt niets aan (Coman ook niet trouwens vandaag) en kost je gewoon 2 of 3 goals met zijn waardeloze spel. Snap wel dat City niet te moeilijk deed. Je kan er maar vanaf zijn. Zonde dat het theater wint naar is niet anders.

13 april 2021 om 22:59

Coman niks? Ga tafeltennis kijken. Geweldige speler

13 april 2021 om 23:01

Vandaag heb je er niets aan gehad en dat geef ik aan en is niks aan gelogen. Misschien je ogen even uitspuiten en voetbal kijken inplaats van in je droomwereld blijven hangen.

13 april 2021 om 23:05

Het probleem van Sane is dat die de verkeerde keuzes maakt. Als die moet schieten geeft hij een pass en als die moet passen, schiet hij. Als die gaat leren de goede keuzes te maken weet ik zeker dat hij een hele gevaarlijke speler gaat worden.

13 april 2021 om 23:05

Coman heeft de effectiviteit van een regionale 6e elftal speler, het ziet er leuk uit maar er komt bijna nooit een kans of doelpunt uit.

13 april 2021 om 23:06

Wat moest Coman nog meer doen dan? Hij gaf genoeg voorzetten en dan heb je een Choupo moting die totaal geen idee heeft waar die moet lopen. Sane heb je wel gelijk in, ik snap nu ook steeds meer waarom city die man zo makkelijk liet gaan. Heeft totaal geen overzicht en houdt een bal ook heel lang vast, past niet in het spel van Bayern.

13 april 2021 om 23:14

Als je iets met een voorzet van Coman wilt doen, dan heb je de meeste kans op de plek van de keeper of achter het doel.

13 april 2021 om 23:14

Vond Coman echt niet zijn niveau halen kan wel veel voorzetten geven maar kwam bijna niets aan (gleed ook regelmatig weg net als Davies). Trouwens de aannames op de 16 meter van Bayern was ook echt schandalig 8 van 10 spatten een meter of 2 van de voet. Kan echt niet op dat niveau.

13 april 2021 om 23:20

Je bedoelt Davies. Davies gleed continue uit samen met Coman. Vraag me af of dat stuk van het veld gewoon een stuk gladder was. Misschien problemen met de schoenen.

13 april 2021 om 23:26

Ja sorry je hebt gelijk mijn fout (aangepast) maar leek wel dancing on ice.

Duidelijk dat de scheids zijn fout probeerde goed te maken, man wat floot die slecht zeg.

13 april 2021 om 23:17

Waar heb jij het nou over? Er zijn toch praktisch geen controversiële momenten geweest? Wat deed hij volgens jou fout?

13 april 2021 om 23:21

Mbappe geen buitenspel, fluiten voor een duw terwijl het twee spelers van PSG betrof. Fluiten en gele kaarten geven voor spelers die een schwalbe maakten. Slechte scheids. Erg slecht.

13 april 2021 om 23:31

Je vergeet ook nog de grote kans randje 16 toen choupo moting zogenaamd zou hebben geduwd. Het was enorm dramatisch waar die gast mee bezig was, daar mag Paris zich in hun handjes knijpen. Op Bayern spelers werden veel meer overtredingen gemaakt, maar die vergeten dan te schreeuwen en duiken, die wilde liever voetballen en dan ben je de klos bij dit soort scheidsrechters.

Wauw wat waren Paredes en Di Maria geweldig zeg. Neymar had hier ook tussen gestaan als hij een doelpunt gescoord had. Heb ook genoten van Lucas Hernandez. Die jongen verdient een vaste basisplaats en hopelijk krijgt hij die volgend seizoen nu Alaba weggaat.

13 april 2021 om 23:10

Die twee waren echt fenomenaal!!! Di Maria is een kunstenaar, wat laat hij ongelofelijke dingen zien zeg! Had hem graag nog bij Madrid gezien, echt zonde!
En die paredes, ik wist eerlijk gezegd niet dat die zo goed was, holly shit! Heerlijke en spannende wedstrijd gezien. Terecht door psg, neymar had deze wedstrijd allang kunnen afmaken. Hun voorhoede is echt een probleem. Zowel voor de tegenstander als zichzelf haha (egoïsme) viel me direct op dat mbappe neymar niet had gegroet op het einde, omdat hij die laatste bal niet aflegde haha

13 april 2021 om 23:34

Een kunstenaar als Di Maria is niet zo consistent, maar prachtig om te zien wanneer hij in zijn element is.

Prachtige wedstrijd verpest door een schandalig slechte scheids.
Tom Hanks is jaloers op het acteerwerk van Paredes hoorde ik trouwens.

Dik en dik verdient niks in te brengen. Neymar en mbappe zijn fenomenaal

13 april 2021 om 23:04

Absoluut, PSG zou m zomaar kunnen pakken dit jaar; in dat geval misschien een voorhoede met Messi erbij volgend seizoen?

13 april 2021 om 23:07

Verdient op basis van deze wedstrijd. Over 2 wedstrijden gezien natuurlijk niet.

Waarom wissel je een spits als je een doelpunt moet maken...

13 april 2021 om 22:57

Omdat die spits met nog 90minuten geen doelpunt ging maken, bij Bayern hadden ze nooit op blessures voor lewandowski gerekend, anders haal je deze clown niet.

13 april 2021 om 23:01

Je bedoeld die spits die vandaag en ook vorige week scoorde, toch? Nee die had hem vast niet meer gemaakt.....

13 april 2021 om 23:01

Hij had al gescoord in minder dan 90 minuten hoor

13 april 2021 om 22:58

Choupo-Moting bakte er buiten z'n goal niet veel van vond ik. Ik snap dat je dan met een lange en sterke speler in de vorm van Martinez dan nog wat probeert te forceren.

13 april 2021 om 23:10

Ik snap Martinez ook wel hoor maar Chiupo Moting heeft ook wel lengte en kracht. Pomp dan alle ballen op beide en hoop dat die bal een keer goedvalt.

13 april 2021 om 23:23

Je had ze beide inderdaad voorin moeten hebben. Dan had je muller, moting en Martinez voorin.

Dik en dik verdient niks in te brengen. Neymar en mbappe zijn fenomenaal

Had gehoopt dat Bayern doorging maar wat hebben we een fantastisch tweeluik gezien. Win voor voetbalfans

Ik had eigenlijk wel verwacht dat die Duitsers in de laatste minuut nog zouden scoren.

13 april 2021 om 22:59

De voorhoede van de Duitsers houdt niet over wanneer Gnabry en Lewandowski er niet zijn.
Ik kijk niet genoeg Bayern, maar vind Sané en Coman allebei niet geweldig wanneer ik toevallig eens een keer kijk.
Ben normaal gesproken wel fan van Kimmich, maar vond hem vandaag niet zo goed als anders.
Bij PSG viel Di Maria mij in positieve zin op. En Paredes speelde ook sterk.

13 april 2021 om 23:37

Powerman Goretzka misten ze. Daarnaast speelden ervaren spelers als Thiago, Perisic en Coutinho vorig jaar in de eindfase van de CL een goede rol.

Voetbal van het hoogste niveau, mijn hemel wat een pot. Bayern dankzij Neuer enigzins op de been gebleven maar ook Navas stond heerlijk te keepen. Die Di Maria is ook wel een legend hoor, 33 jaar en Davies alle hoeken van het veld laten zien, pfft.

Jammer, maar wel fantastisch tweeluik dit. Zou psg het nou eindelijk winnen? Hoop et niet overigens te veel engnekken voor mijn smaak. Die arme Bakker werd trouwens echt helemaal kleurenblind gespeeld.

13 april 2021 om 23:01

Lijkt er toch op dat een sjeik zijn speeltje dit jaar zijn zin zal krijgen. Zie Chelsea en Real niet echt opboksen tegen die teams. Schat City iets hoger in, maar het voetbal van PSG is wel zowat het antidote op Pep.

13 april 2021 om 23:06

Wordt inderdaad een sjeikjaar denk ik ook. Die moeten ook wel aangezien ze nu wel ongeveer aan hun piek zitten denk qua inkomsten.

13 april 2021 om 23:12

Dan hoop ik op Psg. Lijkt mij dat Mbappe dan wel helemaal klaar is bij PSG en in de euforie van Nasser laat die hem vertrekken voor een zacht prijsje

13 april 2021 om 23:01

Hahaha inderdaad, Bakker was net een overenthousiaste puppy. Die laatste tackle, toen Sané de bal had moeten afspelen op Müller, belandde Bakker op stoeltje 34 van Vak C.

Ik vind het toch raar dat Navas een minuut op de grond ligt in blessuretijd en dat er daarvoor geen extra tijd voor geteld wordt. Het wordt echt tijd voor zuivere speeltijd want dit is niks

14 april 2021 om 01:04

Scheidsrechters belonen tijdrekken altijd. Daarom dat het ook nooit zal verdwijnen

Genoten van de wedstrijd. Met name Di Maria was leuk om te zien en Paredes

Mis je toch Gnabry en Lewa, als je ziet hoe vaak de bal op een gevaarlijke plek kwam in de 16 van PSG

13 april 2021 om 22:56

Vergeet Goretzka ook niet, zonde zonde. Wat heb ik toch een hekel gekregen aan die Paredes en man man wat was Sané ongekend slecht. Wissel hem en Coman nou toch eens om en gooi die ballen een keer wel voor de goal met Müller daar.

13 april 2021 om 23:05

Ja wel. Kimmich , Goretzka en Muller vormen het middenveld als iedereen fit is.

13 april 2021 om 23:05

Goretzka staat er juist wel in, die is enorm goed geworden.

13 april 2021 om 23:05

@Hangover96, zeker wel hoor. Vormt altijd een koppel samen met Kimmich.

13 april 2021 om 23:09

Bij mij zou het dan: Neuer; Pavard, Sule, L. Hernandez, Davies; Kimmich, Goretzka; Gnabry, Muller, Sane; Lewandowski zijn. Alaba niet nee, speelt niet denderend dit seizoen. Lijkt het heilige vuur te missen.

13 april 2021 om 23:39

Nee hoor , Alaba wordt niet geslachtofferd omdat hij weggaat, Alaba heeft misschien wel het meeste speeltijd gekregen van iedereen.
Goretzka is een van de beste (b2b) middenvelders momenteel , fysiek een beest , voetballend goed , verdedigend degelijk en aanvallend is ie regelmatig bij een goal betrokken. Bovendien voelen Kimmich en hij elkaar uitstekend aan.

Spannend potje. Scheidsrechter absoluut verschrikkelijk in veel kleine fouten. 4 minuten extra tijd, minuut blessure faken door de keeper en dan niks meer bijtrekken. Psg countert lekker, jammer van het acteren. Bayern solide, maar te veel spelers maken het verschil niet.

Denk wel dat PSG City pakt. Ik hoop het iig

13 april 2021 om 23:06

PSG - City is momenteel de absolute wereldkraker van dit moment, wat een pot om te smullen zal dat dan wel niet worden zeg

Jammer dat een voetballend bij vlagen fenomenale ploeg zo veel galbakken in de selectie heeft dat je er als neutrale kijker 0.0 sympathie voor kan opbrengen. Voorin is het by far de beste ploeg van Europa. En de rest van het elftal bestaat uit werkers en zuigers. Jammer dat Sane zo weinig overzicht heeft, met Gnabry en Lewa was dit echt een walkover geworden.

13 april 2021 om 23:21

Ja bizar hoe Sané bij geen enkele bal het overzicht wist te bewaren en ging voor eigen kansen of de onlogische / lastige optie. Terwijl hij veel gevaarlijke momenten zelf had gecreëerd

Jammer maar helaas. Bayern heeft het aan zichzelf helaas te danken. Maar ben benieuwd hoe psg dit jaar gaat presteren verder. Hopelijk zonder al dat theatraal gedrag. Want daar wordt ik bij met Neymar zo moe van..

Wat was dit een mooi tweeluik zeg. Echt weer een keer flink kunnen genieten van wat CL avondjes zonder NL clubs. Dit is waarom je voetbal kijkt

13 april 2021 om 23:22

Om het maar even af te zetten tegen Chelsea Porto. Dat was toch Europa League niveau

Niet zo vermakelijk als vorige week, maar PSG verzuimd zichzelf vandaag te belonen. Je geniet zo erg van het voetballend vermogen van Neymar. Als hij die trekjes toch eens niet had en niet zo blessure gevoelig was.. Ik zie PSG als kanshebber voor de CL. Finale tegen City? Ik kijk er al naar uit!

13 april 2021 om 22:59

Finale tegen city kan niet. Als City doorgaat is de halve finale City-PSG

Zou Neymar expres met Paredes voor het gezicht van Kimmich gaan staan juichen en waarom nog ff "puta madre" er achteraan? Wat heeft Kimmich en/of Bayern Neymar aangedaan? Maar misschien zoek ik er teveel achter. Verder blij dat PSG door is. Ik hoop dat PSG of City dit keer de CL wint

13 april 2021 om 22:57

“Puta madre” is een term dat heel vaak gebruikt word in landen als Spanje/Brazilië als ‘blijschap’ denk dat er verder niks achter zit. Neymar ging knuffelend met Alaba weg.

13 april 2021 om 23:00

Ja zag m wel paar Bayern speler omhelzen, dus het zou wel meevallen, maar het viel me op

13 april 2021 om 22:59

Aangezien beide niet vies zijn van een beetje provoceren sluit ik het niet uit, al verward een camerastandpunt nog wel eens

13 april 2021 om 23:06

Ik sluit niet uit dat ze straks lepeltje lepeltje bij elkaar in bed kruipen en elkaar complimenteren met hun acteerwerk vanavond.

13 april 2021 om 23:07

Ja je zoek te veel erachter. Dat is iets wat wij gewoon naar elkaar roepen als we iets hebben gepresteerd. Ik snap niet waarom er biet over de mooie prachtige wedstrijd gepraat kan worden. Neymar kan nooit iets goeds doen he. Het is gewoon bizar hoe erg deze man gehaat wordt.

13 april 2021 om 23:08

En dat komt ook zo uit de lucht vallen natuurlijk.

13 april 2021 om 23:12

Geen idee. Sommige spelers hebben dat gewoon. Ibra is nog “erger” maar iedereen vind hem geweldig. Dus ja.

13 april 2021 om 23:15

blink , iedereen hier vond het een prachtige wedstrijd , je wilt gewoon weer zomaar opkomen voor Neymar.
Prachtige wedstrijd met een grote smet door de scheids die overduidelijk verliefd is op Neymar.

13 april 2021 om 23:24

@blink182 relax, het was maar iets wat me opviel... en dat heeft niet met haten te maken. Niet meteen zo in de verdediging, is namelijk nergens voor nodig. Neymar laat zien voeten vaak genoeg spreken

13 april 2021 om 23:40

Heb ergens gelezen dat met name Muller het er vorig jaar na de overwinning nog even lekker ingewreven heeft, eerst bij Messi en later bij Neymar.

14 april 2021 om 01:15

Dat zijn ook gewoon twee kleuters. Die kennen geen normen en waarden. Dat hele PSG oogt ook onvolwassen terwijl ze nog nooit de CL hebben gewonnen.

Iemand al gehoord of Paredes inmiddels genezen is? Wat een gek is dat

Psg speelde echt heel leuk, maar sorry met Lewandowski zou Bayern hier 100% doorgaan. Mbappe, Neymar en Di Maria werelds gewoon. Ik acht Real Madrid favoriet voor de Champions league. Maar goed eerst kijken hoe zij het morgen doen.

13 april 2021 om 22:58

Vooral dichthouden en omschakelen. Dat doen ze fantastisch bij vlagen, maar ik kijk liever naar een ploeg die het spel steeds wil maken.

13 april 2021 om 23:03

Met een scherpe neymar had psg ook wel 4x gescoort.

13 april 2021 om 23:10

@cmg: Op basis waarvan acht je dat? Want met alle respect op basis van prestatie en niveau spelers zijn dat toch echt PSG of City

13 april 2021 om 23:17

Dat is jouw mening. Wij hebben een coach die hem al 3 keer heeft gewonnen, een selectie waarvan sommige spelers 4 keer hebben gewonnen, wij hebben de kwaliteit, ervaring, jeugdigheid, en vooral de wil bij de oude garde is er nog steeds om hem nog is te winnen. Om de CL te winnen heb je vooral ervaring en rust nodig en dit heeft Real Madrid. Wanneer Real in de finale staat zullen zij dit niet verliezen.

14 april 2021 om 00:21

Helemaal mee eens. City en PSg zijn gewoon beter en in een tweeluik acht ik Madrid kansloos. Een finale is echter iets helemaal anders. Dat is sluw, slim en berekend zijn. Momenten kiezen, geduld hebben en een goed koppie. Daar heeft dit Madrid gezien alle ervaring gewoon een heel groot voordeel tegenover die twee teams. Daarom zou ik Madrid ook als favoriet zetten als ze Liverpool voorbij komen

Echt 0 sympathie van al dat theatrale gedoe van de PSG spelers... Over 2 wedstrijden had Bayern het zeker verdient, maar het gemis van Lewa was erg te voelen. Heb qua voetbal wel van Neymar genoten de eerste helft maar de tweede helft zag je hem meer op de grond aan het janken zoals altijd, zeer zonde. Parades was al helemaal eng bezig vandaag

Kan iemand me uitleggen waarom de uitgoal-regel nog steeds geldt, terwijl alle stadions leeg zijn?

On: Niet verwacht dat PSG het zou volhouden, maar Bayern zette in mijn ogen te laat aan om die tweede te maken. En daarnaast had Neymar de wedstrijd al veel eerder moeten beslissen

13 april 2021 om 22:57

Sterker nog, waren er niet teams die niet eens in hun eigen stadion mochten spelen? Dan is dat voordeel helemaal weg..

13 april 2021 om 22:58

Ook al zouden de stadions vol zijn, die uitgoal regel is zo’n bullshit. Je speelt toch beide een keer uit en een keer thuis? Ga gewoon verlengen man, dit is gewoon een 3-3 net zoals Ajax Spurs ook gewoon 3-3 was.

13 april 2021 om 22:58

Denk met Lewandolski erbij dat Bayern hier echt wel gewonnen zou hebben, maar zonder hem merk je gewoon dat voorin te weinig kansen benut worden. Kerel als Lewandolski sleept ook verdedigers naar zich toe en dat kan zijn vervanger niet.

Wat een geweldige wedstrijd en wat een geweldenaren heeft PSG voorin lopen. (vooral Mbappe)
Bayern mist Lewandowski heel erg deze wedstrijd. Met hem had ik ze zien winnen.
Sane is wel echt een renpaard met weinig inzicht. Wat doet hij Bayen te kort. De enige die slechter was op het veld was de scheidsrechter.

Die is hoe de CL hoort te zijn. Wat een genot en spanning tot de slotfase. Echt zat kansen voor beide ploegen om vanavond te winnen. Wel enorm knap dat Bayern zonder Lewandolski toch PSG zo moeilijk maken.

Denk dat PSG nu echt nog een geweldige wedstrijd van tweeluik tegemoet gaat als ze tegen City spelen. Wel enorm zuur dat juist die twee mekaar in halve finale kunnen loten, beide hebben een geschiedenis om de CL te winnen en het zou naar mijn mening de ultimate finale geweest zijn.

Lewandowski.. wat wordt je toch gemist man. Over beide wedstrijden was bayern zeker de winnaar geweest als hij er bij was. Totaal geen vastigheid voorin met een lompe muller.

13 april 2021 om 23:03

Bayern liet het zelf afweten achterin vorige week. Het heeft bij Flick heel lang geduurd om te begrijpen dat Alaba dit seizoen niks is in de centrale verdediging.

13 april 2021 om 23:44

Het ligt zo dicht bij elkaar allemaal. Vorig jaar bracht Bayern in de hete fase van de CL nog ervaren spelers als Thiago, Perisic en Coutinho die toen ook alle drie een goede bijdrage leverden.

14 april 2021 om 17:34

Het klopt dat Bayern vorig seizoen in de breedte nog sterker was. Maar dat is niet de reden waarom Bayern uitgeschakeld is. De huidige statistieken in de Bundesliga hebben zich vertaald in de Champions League. Komt er nog bij dat Bayern minder doelpunten maakt bij afwezigheid van Lewandowski.

Absoluut geen thriler als je het mij vraagt. Tweede helft maar 1 schot op doel gezien en PSG maar 1 a 2 x max op de counter. Dit had ik niet verwacht van Bayern.

Eigenlijk jammer dat een club als PSG in de ligue 1 speelt omdat we er weinig van meekrijgen. Man man man wat een aanval hebben zij. Hoe hebben zij niet kunnen scoren? Neymar, mbappé en Di Maria speelde echt heerlijk. Paredes ook echt sterk weer. Ik zou het PSG wel gunnen als ze de CL een keer winnen. Bakker werd btw echt zoekgespeeld door Sane.

Helaas maar ik was er al bang voor dat dit enorm onsympathieke PSG Bayern zou uitschakelen zonder Lewandowski erbij. Slechtste man op het veld was bij uitstek Orsato, en dat wil wat zeggen aangezien Choupo-Moting ook speelde vanavond. Je weet dat veel spelers van PSG zich constant schreeuwen laten vallen en deze man liet zich telkens daardoor foppen. Dat zegt mij dat hij totaal niet zijn huiswerk heeft gedaan voor deze wedstrijd. Om maar te zwijgen over de blessuretijd. Zo'n 2 van de 4 bijgetelde minuten werden verspild door PSG en er kwam niets extra's bij.

Om toch nog iets positiefs over PSG te melden heb ik wel genoten van Di Maria vandaag. Speelde een heerlijke wedstrijd en was eigenlijk vergeten hoe goed hij is in de schaduw van Mbappe en Neymar. Davies speelde een van zijn slechtste wedstrijden tot nu toe tegenover hem.

Di maria is echt fenomenaal heel underrated, jammer dat bayern eruit ligt hoop echt dat psg city in de halve finale tegen komt dat wordt een mooie weddie

13 april 2021 om 23:46

Di Maria is geweldig maar meer een kunstenaar, dus erg grillig en weinig consistent. Maar vandaag had hij weer van die fantastische staaltjes die je bijna alleen van hem ziet. Zeer originele speler.

14 april 2021 om 18:01

Inderdaad echt een top speler is hij bij real was ie wel echt op zijn best

Het is balen over 2 wedstrijden. Enerzijds scoorde Bayern te weinig door het gemis van Lewanodowski en Gnabry. Anderzijds heeft het bij Flick heel lang geduurd om Alaba niet meer te posteren in de centrale verdediging. Het laatste deed Bayern eerder de das om.

13 april 2021 om 23:05

Dat Alaba veel beter is op het middenveld ben ik het helemaal mee eens, maar je laatste zin ben ik het niet mee eens. Hij heeft over de 2 wedstrijden bijna zeker 150 min als middenvelder gespeeld en heeft niet echt fouten gemaakt als cv. Maar 100 procent dat het veels te lang heeft geduurd dit seizoen om Alaba uit de cv positie te halen.

13 april 2021 om 23:10

sorry maar dit seizoen vielen er te veel tegendoelpunten met hem achterin. Het gebeurt al bij het storen op balbezit.
Vorige week heeft hij de cruciale fout gedaan door te hoog en te wild te verdedigen waardoor een snelle Mbappe gebruik kon maken van de ruimte om de 0-1 te scoren.

13 april 2021 om 23:13

Zeker mee eens en geef ook aan dat het te lang heeft geduurd dat hij als cv heeft gestaan. Vond de 0-1 vorige week meer een collectieve fout van Bayern. Overigens speelt hij als CM zeer sterk, maar als cv zeer matig dit seizoen

Fantastische wedstrijd. Heb genoten, prachtige aanvallen, mooie looplijnen, goed verdedigend werk gezien, veel kansen en bovenal spannend. Echter, moeten we zo snel mogelijk af van die uitgoals. Wat een dramatische regeling is dat. We konden anders nog een half uur langer genieten van dit spektakel.

Dit waren 2 prachtige wedstrijden en reclame voor het voetbal. Het is jammer dat dit al een kwartfinale was. Op basis van beide wedstrijden vind ik het niet verdiend dat PSG door is. Ze zullen tegen City ook echt uitgeschakeld worden verwacht ik

Hogeschool voetbal meegemaakt vandaag wauw. Ney was lit!! De motm. Wat een speler is dat zeg bizar gewoon. Wel heel erg pech met 1x lat plus paal. Di Maria was ook fantastisch. Ook een topper! En nu snappen mensen hoe belangrijk Paredes is? En besef, Verratti is nog belangrijker en die speelde niet. Verder vond ik sommigen bij Bayern echt super matig (als team waren ze wel goed). Met name Sane. Wat was hij toch slecht vndg. Geen eindproduct gewoon. PsG toch wel verdiend door denk ik toch?

13 april 2021 om 23:08

Wel oh zo jammer dat iz weer zo irritant egoïstisch is op het laatst. Mbappe kon het ook niet geloven

13 april 2021 om 23:11

Ja dat klopt. Neymar was gefrustreerd door zn 100 procent gemiste kansen. Vndr denk ik. Ze (psg) waren net niet scherp voor het doel.

Bayern mag Sane danken voor de uitschakeling en als Psg eruit lag mochten ze Neymar danken. Jammer voor Bayern maar ze missen teveel spelers. Maar om eerlijk te zijn als Neymar zijn kansen afmaakt dan was het niet zo spannend geweest.

13 april 2021 om 23:18

En Psg mistte geen spelers? Die mistten veel meer. Je zag hoe goed PSG opbouwde vandaag dankzij Paredes (die vorige week niet speelde). Verratti speelde niet. Bernat speelde niet. Florenzi, Marquinhos. Mitchel is standin van de standin van de stand in van de stand in. Letterlijk.

13 april 2021 om 23:44

Ja gelijk heb je maar ik denk dat als ze beide geen geblesseerde spelers hadden Bayern door zou gaan.

Het lijkt er sterk op dat dit het jaar van Mbappe en PSG wordt. Zou ook vrij logisch zijn, omdat de tijd van de oliesjeiks nu wel hun piek begint te bereiken. Verder hoop ik dat dit ertoe leidt dat Mbappe naar Real gaat, Neymar bij PSG blijft en Memphis naar Barca gaat.

Sane wat is die aan het doen in cruciale momenten in de wedstrijd.lewa
Simpele bal terug geven naar medespelers
Kan die niet eerste helft muller helemaal vrij
En ook in de laatste minuten van de wedstrijd muller opnieuw helemaal vrij maar sane doet maar wat.lewandowski zwaar gemist door bayern.

Wat een nare ploeg dat psg, liggen constant op de grond en weigeren te voetballen.

13 april 2021 om 23:09

Vandaag vondt ik psg iets beter spelen dan vorig week.maar dank zij sane ligt bayern er uit.

Vindt die Sane een matige voetballer hoor, krijgt niet eens een bal voor het doel

13 april 2021 om 23:11

Voor het doel misschien nog wel maar niet bij zijn medespelers.ongeloofijk muller paar keer
Helemaal vrij maar sane doet maar wat.

13 april 2021 om 23:13

Heb me kapot geërgerd aan hem zo'n simpele terug speel paas niet geven.

13 april 2021 om 23:13

Hij heeft totaal geen inzicht. Hij kan een man briljant uitkappen en is dan in staat om de bal direct in de voeten van de tegenstander te spelen terwijl er 3 man vrij voor de goal staan.

13 april 2021 om 23:16

Precies kan alleen uitkappen maar een bal voorgevel pfff en dat speelt bij Bayer München

Wat een leuke wedstrijd. Denk dat Bayern vooral Gnabry en Lewy missen, zonder die 2 is de voorhoede echt mager. Mbappe speelde echt geweldig vandaag, Neymar ook. Ik zie PSG eigenlijk als de favorieten om de finale te halen. Hopelijk tegen Real, zou leuk zijn.

Overigens moet ik dit als Real fan zeggen, wat Real deed van 2016 tot 2018 zal niemand herhalen de komende 30 jaar

Ik kan voor dit Psg geen enkele sympathie opwekken. Een aantal hele leuke spelers, maar ik kan dit niet los zien van al dat theater en zuigen.

Ik blijf het jammer vinden dat we tot april moeten wachten om dit soort wedstrijden te zien. Wat mij betreft weg met de poulewedstrijd en terug naar knock-out vanaf september.

Niets is leuker dan wedstrijden op het scherpst van de snede.

Overigens Psg volledig verdiend door.

PSG heeft echt een prachtige ploeg en als straks Veratti, Marquinhos en Florenzi weer meedoen wordt het alleen maar beter. Maar hoe kun je zulke spelers hebben maar dan ook 2 voetballers die werkelijk niets kunnen met een bal zoals Bakker en Danilo, Danilo is letterlijk niet in staat om een bal over 5 meter naar de goede kleur te spelen. Mbappe en Neymar zijn natuurlijk geweldig maar voor di Maria heb ik echt een zwak wat een fantastische voetballer blijft dat toch.

Worden nog een paar zware weken voetbal kijken zo aan het einde van het seizoen. Beter dan deze 2 potten gaan we niet meer krijgen. Wat een genot!

We wachten nog steeds op de lijnen van de buitenspel goal, beetje discutabel als je het mij vraagt maar ja PSG gewonnen dus t zal wel in een doofpot gaan.

13 april 2021 om 23:33

cr7_arsenal
Inderdaad, verbazingwekkend dat er geen herhaling te zien was, in de eerste helft verkeek die grensrechter zich ook al op de snelheid van Mbappe.

14 april 2021 om 00:05

2 buitenspel die het niet waren. Echt belachelijk slecht. En de scheids floot voor elk licht contact. Ook irritant.

Jongens ik heb toch echt 4x geknippert in de 20ste minuut. Wat heb ik gemist? Wat een prachtwedstrijd.

Gaat het psg dan eindelijk lukken om de cl te winnen? Het lijkt erop

Geweldige pot zeker om als neutrale toeschouwer naar te kijken. Neymar: echt geweldig ondanks al zijn theater.

14 april 2021 om 00:11

Inderdaad fantastisch om te zien. Alleen lijkt hij niet echt geïnteresseerd in simpele goals. Ik snap dat wel vanuit zijn perspectief van kunstenaar, maar het kan je tegen een in de regel zeer efficiënte ploeg als Bayern snel opbreken. In de finale miste hij toen ook al een paar goede kansen.

Ik ben diep teleurgesteld in Sané. Er waren zeker 3 momenten dat hij een assist kon geven. Ik vind hem ook maar niks op rechts, hij moet elke keer op die linker komen en dan naar binnenkomen. Op links bij City was hij echt gevaarlijk.

Ik weet niet of ik hier zo gelukkig mee ben
Aan de ene kant gun ik her psg aan de andere kant kan ik hun spel niet uitstaan en had ik liever Bayern gezien maar goed het is niet anders en zullen zien hoe ze het ervan af gaan brengen in de halve finale en eventuele finale

Heerlijk afgetroeft die duitsers!!! Wat een wedstrijd weer! Bayern kwam al heeeel goed weg in de 1e helft na ballen op de lat en paal van neymar. Zit al klaar voor de heerlijke finale Real - PSG. Ben eigenlijk real fan maar toch gun ik hem PSG een keer, die verdienen het echt om hem een keer te winnen na jaar op jaar genaaid te worden door scheidsrechters enal.

Hoe is het afgelopen met Di Maria? Het zag er ernstig uit in de 1ste helft. Als ik hem zo zag hoop ik, dat hij dit kalenderjaar nog in actie komt

Wat mij betreft is Neymar vanaf nu de allerbeste voetballer die er op deze planeet loopt. Zo enorm lang van Messi genoten, en dat doen we nog steeds, maar die raakt langzaam zichtbaar op leeftijd. Wat ik gisteren zag van Neymar... Zo monsterlijk veel voetbal in zijn poten. Kappen, draaien, hakjes, scharen, die flair. Dat speelse gemak, alsof hij nóg veel beter zou kunnen. Natuurlijk, los van zijn jammerlijk acteerkunsten, is hij een voetballende geweldenaar.

Wat een wedstrijd. Ongelofelijk hoog tempo, kansen en spannend tot de laatste minuut. De twee beste ploegen van het moment. Zonder twijfel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren