Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barcelona juicht na derby tussen Atlético Madrid en Real Madrid

Laatste update:

De kraker tussen Atlético Madrid en Real Madrid in LaLiga heeft geen winnaar opgeleverd. De stadsderby van zondag in het Wanda Metropolitano eindigde in 1-1: Luis Suárez opende al vrij snel de score voor de koploper, die niet kon voorkomen dat Karim Benzema in de slotminuten de eindstand bepaalde. Barcelona, dat zaterdag met 0-2 van Osasuna won, is zodoende de grote winnaar van het weekend. Atlético heeft nu drie punten meer én een wedstrijd minder dan de Catalanen, terwijl Real Madrid met een wedstrijd meer een achterstand van vijf punten op de stadsgenoot moet goedmaken.

Atlético startte met veel meer intensiteit aan de wedstrijd en de bal bleef dan ook niet lang in het bezit van Real Madrid. Na veertien minuten spelen kreeg het team van Diego Simeone loon naar werken. Marcos Llorente had vrij baan aan de rechterkant toen Nacho Fernández met een sliding nét te laat bij de bal was: de aanvaller gaf de bal precies op het juiste moment aan Suárez, die simpel bij Raphaël Varane was weggelopen en de bal vervolgens diagonaal langs Thibaut Courtois schoot. Het was voor el Pistolero alweer zijn twaalfde treffer in achttien ontmoetingen met Real Madrid: 1-0.

Zinédine Zidane keek noodlijdend toe hoe Real Madrid moeite had om het doelgebied van Jan Oblak te bereiken én gevaarlijk te zijn. De doelman hoefde in de eerste 45 minuten amper in actie te komen: alleen een schot van Casemiro van afstand bracht de Sloveen in problemen. Het venijn zat in de minuten voor de pauze toen Real Madrid een strafschop claimde na een handsbal van Felipe. Scheidsrechter Alejandro Hernández Hernández weigerde naar de stip te wijzen, ook niet na het bekijken van het moment op het beeldscherm. De arbiter stelde dat de handsbal van de verdediger niet bewust was. Het leidde tot woede bij de spelers van Real Madrid en zelfs tot een vreugdedans bij Simeone.

De stadsderby ging na rust op en neer: Nacho kopte de bal uit een voorzet van Casemiro recht in de handen van Oblak en Courtois redde in een één-tegen-één-situatie met Yannick Ferreira Carrasco, waarna Llorente het leer over het doel schoot. Een minuut later was de Belg opnieuw belangrijk toen hij een schot van Suárez keerde en net iets eerder bij de bal was alvorens de Uruguayaan de rebound had kunnen verzilveren. Simeone en Zidane kozen rond een uur spelen voor de eerste wijzigingen: Saúl Ñiguez en Joao Félix in de plaats van Thomas Lemar en Ferreira Carrasco aan de kant van los Colchoneros , terwijl bij het bezoek Rodrygo en Marco Asensio plaatsmaakten voor Vinicius Junior en Federico Valverde.

Real Madrid werd sterker naarmate de tweede helft vorderde. Oblak keerde een schot van Valverde en zag daarna hoe een inzet van Karim Benzema maar net naast ging. Een minuut later kreeg de Fransman de kans om zich te revancheren, maar Oblak stond met twee geweldige reflexen een gelijkmaker in de weg. Oblak bleef Atlético op de been houden toen hij ook een vrije trap van Benzema keerde, maar uiteindelijk moest hij zich toch gewonnen geven. Na een heerlijke combinatie met Casemiro tekende de Fransman voor de 1-1 en dat was ook meteen de eindstand.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een wereldactie van Benzema. En Modric neemt die vrije trap in blessuretijd ff nonchalant met buitenkant rechts alsof ze al 5-0 voor stonden, nog nooit gezien zoiets En sinds wanneer klinkt Kuyt alsof er permanent een aardappel in z'n keel zit?

7 maart 2021 om 18:18

Hahahaha heerlijk dat over Kuyt 😂😂

7 maart 2021 om 18:21

Hay Liga! Mooi voor de rest van het seizoen. Nog een beetje spanning. Ik geef Atleti nog altijd ruim het voordeel, maar hoop dat Barcelona er toch nog overgaat in extremis.

7 maart 2021 om 18:58

Eindelijk eens een keer iemand anders bovenaan ipv InsideRMadrid. On: Dit maakt de competitie toch wel weer wat spannender. Atletico moet nog heel wat verspelen maar je ziet gewoon dat de vorm wat afneemt. Dit terwijl bij Barca ik juist het idee krijg dat het steeds beter begint te draaien.

7 maart 2021 om 19:09

@consy: Het Goddelijke Real verdiende de zege vanmiddag als je zag hoe de perfectie van Zidane's strategie afspatte, Mbappe zal nu zeker binnen bereik liggen zodat Perez zijn Magic kan laten werken en kan zorgen voor een onverslaanbaar maagdelijk wit leger. Zo, je zondagse dosis Insiderm bij deze . On: Atletico verdient die titel toch echt, het is ze gegund en Suarez al helemaal dit seizoen

7 maart 2021 om 19:16

Insidermadrid post alleen om de positieve punten te belichten wanneer Real een dramatische prestatie heeft neergezet. 1-1 is geen schande tegen Atletico, het is Insidermadrids stijl niet om dan te reageren.

7 maart 2021 om 21:31

Ik denk dat InsideRMadrid een tijdelijk ban heeft? Nog nooit gezien dat hij niet aanwezig is bij een wedstrijdverslag van Real. (Edit: Correctie, even zijn profiel gecheckt: hij heeft een definitieve ban zelfs. Zat er wel een beetje aan te komen met dat mallote postgedrag van hem ook natuurlijk..) OT: Leuk voor de spanning in de competitie dit gelijkspel. Ik zie Atleti nog altijd als topfavoriet maar Koeman met zijn Barca toch wel stiekem op het vinkentouw. Het zou wel episch zijn als hij in deze enorme chaos en na die dramatische start alsnog de dubbel wint hahah.

Blij aan de ene kant maar hoe konden we geen strafschop krijgen?!?!?!? Hernandez wat een clown en nee er is geen Vardrid en ook geen Varcelona daar geloof ik niet in wat ik wel zie is dat de slechtste scheidsrechters in Spanje fluiten en er al jaren niks tegen gedaan is.....

7 maart 2021 om 18:19

Hij zag de bal niet eens komen. Ik ben blij dat we dit soort penalties niet meer zien. Als je een bal niet eens ziet aankomen terwijl je je arm niet op een vreemde plek houdt en er ook ook nog geen voordeel van hebt dan moet het geen penalty zijn. Zelfs Marca vindt het geen pingel. De scheids was misschien wel de beste man op het veld vond ik.

7 maart 2021 om 18:23

Qua gevoel geef ik je gelijk, het was niet de bedoeling en niet te ver van het lichaam. Alleen dacht ik dat het volgens de momenteel geldende regels wel een penalty moet zijn. Het was toch duidelijk op de onderarm namelijk. Geen voordeel is ook discutabel. Dit is zo een gevalletje dat er voor zowel het niet geven als het wel geven iets te zeggen valt.

7 maart 2021 om 18:24

Atletico had hier wel voordeel aan want doordat de bal de arm raakte kon Casemiro niet binnen schieten, 100% penalty dus.

7 maart 2021 om 18:26

Aan de andere kant ontneemt hij Casemiro een duidelijke scoringskans want die bal kwam recht in zijn voet. Het was onbewust, maar hij verdedigd die bal met zijn arm.

7 maart 2021 om 18:31

Ik kan uit de norm ook niet opmaken dat dit een penalty zou moeten zijn. De regels laten wat ruimte voor interpretatie zo lijkt het.

7 maart 2021 om 18:33

Hoezo geen voordeel??de bal kon gewoon bij casemiro terecht als het niet van richting veranderde

7 maart 2021 om 18:34

Moeilijk te zeggen vind ik. De bal week toch minimaal af (afgaande op de beelden) en hij ging toch al een stuk achter Casemiro door. Het is dus zeker niet dat Casemiro hem maar voor het intikken had. Maar dit is een van de redenen dat er voor beide kanten wat te zeggen valt, het is namelijk nogal speculeren of er een grote kans door verhinderd wordt of niet.

7 maart 2021 om 18:36

Haha is toch mooi, als Barca fan heb je bij zo'n wedstrijd een heel ander spelregelement dan een Real supporter.

7 maart 2021 om 18:47

Ik heb de norm er op na geslagen. Volgens de norm is dit geen pingel volgens mij.

7 maart 2021 om 19:52

Is het wel (helaas). Ik vind het ook een kutregel hoor en ik hoop dat ze hem aanpassen maar volgens de regels is dit 100 procent een penalty. Wat me nog erger stoort dan zo'n idiote regel is het gebrek aan consistentie bij de spaanse refs. Ieder houdt er zijn eigen regels/lezing op na

7 maart 2021 om 18:23

Hernandez Hernandez is natuurlijk een gekend anti madridista. Wat een clown en een ‘verrassing’ dat die uitgerekend vandaag mag fluiten. Dat is zoals Sierd op wedstrijden van Real zetten: je weet op voorhand al hoe het gaat lopen.

7 maart 2021 om 18:38

Serieus. Madrid fans die een scheidsrechterlijk complot zien.

7 maart 2021 om 20:02

Weer eens wat anders he dan Vardrid reacties die alle beslissingen in het nadeel van Madrid lijken te vergeten.

7 maart 2021 om 20:22

Komende van een Barcelona fan waar Koeman op kop sinds dag 1 aan het zeuren was. Verder zie ik geen complot, wat Koeman wel naar hintte, maar is het gewoon een algemeen bekend dat deze specifieke scheids Madrid niet kan hebben.

7 maart 2021 om 18:25

Je rekent er al op dat Barcelona wel even wint van Atletico en Real terwijl ze dit seizoen alle toppers de boot ingingen.

7 maart 2021 om 18:47

Pep Guardiola zegt het, dus ik geloof hem wel. Barcelona ging de boot in toen het nog niet zo denderend liep.

7 maart 2021 om 18:47

Pep Guardiola zegt het, dus ik geloof hem wel. Barcelona ging de boot in toen het nog niet zo denderend liep.

7 maart 2021 om 18:59

Ze hebben net deze week nog twee keer van Sevilla gewonnen dus hoezo elke topper de boot in?

7 maart 2021 om 19:08

Nu ja misschien werd er wel wat overdreven over de sterkte van Sevilla.

7 maart 2021 om 20:19

En voor de wedstrijd tegen PSG waren ze ook zo fantastisch bezig, en dacht iedereen dat het wel meer gelijkopgaand ging gaan om er dan niet aan te pas te komen.

7 maart 2021 om 22:18

Gelukkig speelt psg in frankrijk en niet in spanje.

7 maart 2021 om 23:13

Real en Atleti wel en daar wonnen jullie niet van als ik mij niet vergis?

7 maart 2021 om 23:53

Je snapt toch ook wel dat dit barca kans heeft tegen dit real madrid en atletico. Maar dat psg een maat te groot is?

8 maart 2021 om 15:40

Mijn punt was enkel dat we voorlopig nog niet echt weten hoe goed Barcelona echt is omdat ze in de grote affiches dit jaar redelijk teleurstellend waren. Uiteraard zijn ze veel beter aan het spelen dan in het begin van het seizoen. Maar als ze morgen weer kansloos verliezen plaatst dat hun goede reeks wel in perspectief.

Heerlijke resultaat natuurlijk, maar Atletico heeft dit aan zichzelf te danken. Vooral tweede helft jeetje wat voor kansen hadden ze. Eerste helft was Real bij nergens, maar hebben zich tweede helft laten gelden. Prima niveau tweede helft en leuk voor ons Barcelona fans.

7 maart 2021 om 18:24

Toch knap van Barcelona dat ze zich ondanks de slechte start zo hebben kunnen terugknokken in de titelrace. Ik geef hen (helaas) een goede kans om de competitie te winnen ook nog eens.

7 maart 2021 om 18:27

Zolang Messi daar zit zullen ze elke keer meespelen voor de titel (al zal er ooit een bovengrens komen door zijn leeftijd uiteraard).

Als ze nou eens Suarez niet hadden laten gaan hadden ze vast nog harder kunnen juichen. Die man zorgt straks voor het kampioenschap voor Atletico. Een beetje vergelijkbaar hoe Cruijff Feyenoord kampioen maakte.

7 maart 2021 om 18:22

Hij had anders 5 wedstrijden niet gescoord voor goal van vandaag. Als atletico kampioen wordt is het omdat Barca en Real een matig seizoen draaien.

7 maart 2021 om 18:24

Eerder een matige start voor barca, nu toch 16 la liga wedstrijden ongeslagen

7 maart 2021 om 18:38

We hebben het toch ook niet over de CL. Ik vergelijk hem met Cruijff, die had ook geen doelpunten in de CL voor Feyenoord :P

7 maart 2021 om 19:40

Hij heeft wel tegen Bayern gescoord. Je kan dat ook als een uit wedstrijd zien...

Ik baal hiervan, nou helpen we barca ermee dat kan niet de bedoeling zijn. Had dan liever verloren dan wij barca helpen. Enige wat telde was winnen gelijkspel hebben we niets aan. We gaan barca toch niet helpen kom nou zeg....

7 maart 2021 om 18:15

Lekkere supporter dan. Je zou op het einde maar 1 punt tekort komen..

7 maart 2021 om 18:18

Had je liever verloren,jij bent geen supporter van je club,als real had verloren zouden ze geen kans meer maken,nu kan het nog al is de kans niet groot...

7 maart 2021 om 18:19

Ja, helpen doen jullie ons hiermee, maar dit zegt nog niet veel hoor. Jullie zijn net zo kansrijk als Barcelona momenteel, maar Atletico heeft het nog in eigen handen. Wij moeten nog tegen elkaar en Barcelona moet de return nog tegen Atletico spelen. Het kan echt nog alle kanten op en deze punt is super belangrijk voor jullie.

7 maart 2021 om 18:19

"3-0 voor Real". Ik ben nu genoodzaakt je samen met Blink te scharen als long-term voetballiefhebbers die hun kennis van het spel volledig in diskrediet brengen.

Blink voorspelde een 5-2 voor Barca tegen Bilbao in Supercopa finale lol.

7 maart 2021 om 18:19

Wat boeit dat nou weer. We moeten niet op Barcelona letten maar op ons zelf. Wat Barcelona doet hebben we geen invloed op. Ons eigen spel is helaas ook niet best maar dat komt mede doordat we aanvallend erg zwak zijn.

7 maart 2021 om 18:20

Hahaha wat sneu zeg... in het galatico gedeelte van Madrid zien ze liever Barcelona kampioen worden dan Atleti hoor😅

7 maart 2021 om 18:22

Denk dat je liever niet ziet dat Messi kampioen wordt ipv Barcelona. Kan toch niet zo zijn dat je baalt dat je hier nog gelijkspeelt omdat anders Barcelona eventueel kampioen wordt.

7 maart 2021 om 22:19

Haha dit rijmt wel met de reacties die hij plaatst.

7 maart 2021 om 18:22

Barca moet nog tegen Atletico en Barca moet ook nog naar Real komen, het gat is maar 2 punten. En dit zal mentaal ook lekker zijn voor Real om een late gelijkmaker te maken in plaats van te verliezen. Het is nog lang niet klaar.

7 maart 2021 om 18:23

Is toch allang bekend dat aqua een clown is die mensen opstoken belangrijker acht dan drie punten voor zijn club

7 maart 2021 om 18:25

Het verschil met Barcelona is maar 2 punten en Barcelona moet nog naar Madrid...

7 maart 2021 om 19:17

Tja.. dit zegt heel veel over jouzelf, je zet jezelf echt voor schut nu. De haat voor Barcelona is groter dan de liefde voor Real. Het glas is half vol he, niet half leeg.

7 maart 2021 om 19:25

Hahahaha wat een figuur ben jij zeg, liever verloren omdat er anders een kleine kans is dat Barca profiteert?! Koekoek. Wat een nep 'supporter' ben je dan joh. Rijmt wel met je gedrag wat we vaker in zowel Real- als Barca-topics en live meepraten zien inderdaad, dat wel!

Mooi dit voor de titelstrijd. Wie had verwacht dat barca nog mee zou doen. Atletico leek zo stabiel.

7 maart 2021 om 18:58

Real doet anders ook nog gewoon mee.

Zuur dat barca hier optimaal van kan profiteren. Real heeft in de toppers niet teleurgesteld dus als we geen kampioen worden komt het door de potjes tegen de kleintjes echt zo zo zonde want dit jaar had je voor atletico kunnen staan als je niet zo raar deed tegen Alaves en Cadiz

Jammer, we hadden de wedstrijd gew kunnen winnen in de tweede helft, na de dramatische eerste helft. En weer geen penalty!

7 maart 2021 om 18:17

Penalty? Wat is dat ook al weer? Agh ja, hoe duidelijk wil je het hebben zeg. Case kon gewoon de bal erin tikken anders, wellicht nog met een aanname.

7 maart 2021 om 18:25

Ja precies. Het is toch absurd!

7 maart 2021 om 18:28

Als Hernandez Hernandez een wedstrijd van Real fluit is het eerder te verwachten dan absurd. Is algemeen bekend dat hij antimadridista is. Clown is het.

7 maart 2021 om 18:25

Zelfs jullie huiskrant Marca vond het geen penalty

7 maart 2021 om 18:29

Wie? LolRafa Guererro ex spaanse scheids zegt dat het een penalty was!

7 maart 2021 om 19:56

" According to Marca's refereeing expert Juan Andujar Oliver, this was the correct call.

"it was an involuntary handball by Felipe, who didn't even see the ball," he said on Radio Marca.

"it would have been unfair for a penalty to be given." "

7 maart 2021 om 20:24

Je weet dat er in Madrid twee ploegen zijn? Er zitten dus ook een heel pak Atletico fans. In tegenstelling tot Mundo en Sport.

7 maart 2021 om 18:48

Het zag er juist lange tijd uit dat er 0 punten overgehouden zouden worden. Gelukkig vond Zidane dat Benzema fit genoeg was om 90 min te spelen.😉

7 maart 2021 om 19:37

Benz was alles behalve (wedstrijd) fit en dat had je ook kunnen zien toch? Het was niet zn beste wedstrijd ondanks die goal. Het is meer dat Benz op 60 procent beter is dan alle aanvallers bij elkaar. Zidane had Benz echt niet laten spelen als we bijv over een cr7 kon beschikken. Mijn punt was dat je onnodig risico neemt door hem zolang te laten staan, zeker gezien de blessure golf van dit seizoen.

7 maart 2021 om 19:19

Real heeft al meer dan voldoende onterechte penalty's gehad. Tis wel even goed zo.

7 maart 2021 om 19:37

Ja? Noem maar een dit seizoen dan ? Zou niet heel moeilijk voor je moeten zijn. Succes met googlen.

7 maart 2021 om 20:07

Hahah jij dacht lekker goedkoop punten te kunnen scoren met een compleet uit de lucht gegrepen reactie. Ben benieuwd of je ook mans genoeg bent om het te onderbouwen want ik zou wel willen weten over welke penalties jij het hebt.

Real voetballend beter, Atleti had meer kansen, maar al bij al is een gelijkspel verdiend voor beide ploegen.

Zonder Carrasco is Atletico Madrid een stuk minder. Jao Felix wordt met de tijd minder als speler helaas. Die Llorente is wel een fenomeen. Dat Madrid die heeft laten gaan. Die kun je bijna overal neerzetten en hij doet het altijd goed.

Poeh kon toch alle kanten op. Je kon em verliezen dus iig top dat de goal nog viel. Geef Benzema een top aanvalspartner en we zullen nog meer van hem genieten. Goed, enige positieve is dan toch maar dat het onderling resultaat iig voor Real is nu. Maar de winnaar van dit weekend is duidelijk barca. Dit gaat nog leuk worden zo, en de andere 2 moeten nog tegen elkaar. Het wordt iig lekker spannend zo.

7 maart 2021 om 18:31

Dringend Asensio richting bank verwijzen. Ik zie veel liever Vini, die tenminste zich kapotwerkt ipv die flauwe nonchalante houding van Asensio. Vini is de laatste tijd ook veel beter aan het spelen, dus zou opteren voor Vini en Rodrygo op de flanken.

7 maart 2021 om 20:26

Barcelona speelt met kinderen en dat gaan hen heel goed af, omdat die beter presteren/meer gemotiveerd zijn dan gevestigde waarden zoals bv Pjanic. Asensio bewijst in niets dat hij meer speeltijd verdiend dan een van die jongeren. De CL verwacht niemand te winnen, ook niet met Asensio. Dan kan je beter de spelers laten spelen die het verdienen en die groeien. Asensio staat, mede door zijn blessure, al een tijdje stil. Heeft te weinig actie/snelheid op de flank. Kan mogelijk nog renderen in centralere rol, maar niet in het huidige systeem.

Eerste keer dat we als barca fans konden juichen dat Real een doelpunt scoorde.

Atletico gaat het met deze manier van spelen denk ik niet nog 13 wedstrijden volhouden.

Casemiro,wat een topspeler is dat dit seizoen

Atletico is nog steeds de favoriet maar wie had in december gedacht dat Barcelona mee zou doen voor het kampioenschap...zou wat zijn als ze la liga winnen op de laatste speeldagen,waar ze het vorige jaar weg gaven op de laatste speeldagen..

7 maart 2021 om 18:22

Een Cruijffiaanse ontknoping zoals 2 x met Real op Tenerife en 1 x Deportivo tegen Valencia behoort nog steeds tot de mogelijkheden. Atletico speelt de laatste wedstrijd uit bij Valladolid.

Een gelijkspel waarmee je alleen Barca hiermee helpt. Tweede keer op rij dat je een nederlaag weg speelt in de 88e minuut. Om eerlijk te zijn, is dit toch al een verloren jaar voor Real Madrid. Dit is misschien wel het slechtste Real Madrid ooit in me leven, al 2 a 3 jaar lang trouwens. Je speelt met vleugelspelers die geen eens 5 goals kunnen maken in de competitie, om je dood te schamen. Benzema redt je dan op het eind, maar dit is echt zo spits die gruwelijk veel kansen nodig heeft om te scoren, om ook je dood te ergeren. Achja, nog altijd ongeslagen weg uit Wanda Metropolitano, wetende dat je Ramos, Carvajal en Hazard mist. Dit Atletico was echt zwaar te pakken, en als ik ze zo zie, dan denk ik dat ze het op eind niet gaan redden want Atletico krijgt nog genoeg lastige wedstrijden en ze moeten nog naar Camp Nou. Dan zie ik eerder Barca ervandoor gaan. Vertrouwen groeit daar en Koeman speelt nu in een systeem wat nu perfect past bij Barca. Helaas, de verliezer van het weekend is Real, ondanks dat je nog erg laat de gelijkmaker maakt. Ik kijk al sinds januari uit naar de zomer.

7 maart 2021 om 18:22

Dat is precies het probleem inderdaad. We hebben Casemiro en Benzema nodig om te scoren. Ondanks dat Benzema best veel mist scoort hij wel nog. Vinicius, Rodrygo, Vazquez, Mariano en Hazard hebben nog amper wat gedaan. We kunnen wel zeiken op Mendy of op het middenveld maar het probleem is dat we geen goeie doelpuntenmakers hebben. Het is al belachelijk dat we proberen te scoren met onze verdedigers. Mendy moet linksbuiten staan omdat niemand voorin ook wat doet.

7 maart 2021 om 18:31

Snap je? Verdomme een verdedigende middenvelder is je tweede topscorder op dit moment. Dat kan toch niet voor een club als Real Madrid? Kom op jonges. Perez moet ook echt wakker worden. Kappen om Braziliaanse tieners naar Real te halen omdat je nog altijd over de zeik bent dat je ooit Neymar hebt laten lopen. Ik vind het echt zielig ook voor het huidige middenveld. 2 spelers met 4 Cl's en eentje met 3 Cl's, en die hebben dan voor zich ene Vinicius en Asensio die bij elkaar geen eens 10+ goals kunnen maken in alle competitie's. Daarom wordt het ook een interessante zomer. Perez kan het simpelweg niet maken naar Zidane en naar de fans om voor de tweede keer op rij geen aankopen te doen. Voor nu, na het gelijkspel tegen Atletico, moet je gewoon zorgen dat je de resterende wedstrijden nu ff een hoop gaat winnen en dan zien we wel waar het eindigd. Geldt hetzelfde voor de CL.

7 maart 2021 om 18:38

Nu ja als je regelmatig naar wedstrijden van Real Madrid kijkt dan zie je wel dat Benzema te vaak momentjes zoals vlak voor de 1-1 heeft (die bal van Vinicius waar oblak dan twee reddingen op maakt). Verder wel gewoon een absolute topspits.

7 maart 2021 om 18:35

Wat ik grappig vind, is dat Zidane dan niet gaat kijken voor een andere formatie. 433 kan je niet spelen als de buitenspelers niet vaker dan vijf keer scoren. Tegen Getafe werd hij gedwongen om een andere formatie te spelen en toen vond ik ze best prima spelen. Dat zie je ook nu bij Barcelona en Koeman. Begin van het seizoen een 4231, maar dat liep niet goed. Nu kiest hij ook voor een 532 en staat het een stuk beter.

7 maart 2021 om 19:00

Benzema veel kansen nodig? Dan denk ik aan Ronaldo die door jullie wordt gedragen als beste Real speler ooit.

Benzema is redelijk efficient.

7 maart 2021 om 19:09

Nu ja Ronaldo scoorde veel meer dus dan boeit het niet dat hij minder efficiënt is.

7 maart 2021 om 19:27

Ronaldo scoorde meer omdat hij bijna alle kansen kreeg en de aanval rond hem gebouwd was, met Benzema constant in dienst van hem. Punt is dat Benzema vrij efficient is in vergelijking met zn concurrentie. Probleem van Real is niet Benzema, maar dat ze nog een goede aanvaller missen.

7 maart 2021 om 19:48

Lekker relevant. Ik heb liever een spits die meer goals scoort dan dat hij wedstrijden speelt dan een spits die dat niet doet maar wel “efficiënter” is.

Weet iemand wat voor camera ze gebruiken in La Liga? wat een prachtige beelden alsof je naast de spelers staat

7 maart 2021 om 19:18

Dat waren 8K camera’s. Gaven inderdaad een prachtig beeld.

7 maart 2021 om 20:18

Die gebruiken tegenwoordig inderdaad 8k camera's. Zag het ook al paar keer bij Barcelona voorbij komen. Is een hele andere ervaring. Wel leuk en hopelijk dus ook langzaam te zien in andere competities.

Asensio gaat hem niet meer worden. Hij heeft geen snelheid, kan geen assists geven en zijn schot is ook niet meer wat het was. Ging stukken beter toen Valverde en Vinicius erin kwamen. Daarvoor vond ik het echt 10x niks. Asensio gewoon verkopen deze zomer.

7 maart 2021 om 18:24

Ik heb Asensio altijd verdedigd, maar ik ga dat niet meer doen. Die man is echt dramatisch geworden! Al een jaar gewoon! Vorige wedstrijd redden Vini en Valverde ons. Dus wat mjj betreft mogen ze blijven staan (tot Hazard weer fit is).

7 maart 2021 om 18:27

Het is vervelend, hij is na de blessure nooit meer dezelfde. In Spanje is zijn nickname op internetfora al best lang Ausensio. Toch ben ik als we tegen Madrid spelen wel het meest bang voor zijn afstandsschoten.

7 maart 2021 om 18:31

Ausensio.. dat is best hard eigenlijk, maar niet minder waar.

Heel goed nieuws voor Barca, als Atletico ook nog een punten laat liggen tegen Bilbao dan word het nog spannend tot de laatste speeldag.

Atletico heeft het hier wel laten liggen, hadden makkelijk 2 of 3 doelpunten kunnen/ moeten maken. Afijn Visca Barca

Hele saaie wedstrijd, topper onwaardig. Madrid valt mij echt tegen, ja het is geen absolute top meer, maar voetballend konden ze maar weinig creëren.

7 maart 2021 om 19:42

Wat is dan wel absolute top El Fenomeno?

7 maart 2021 om 20:23

Op dit moment City, PSG en Bayern. Deze ploegen zijn op dit moment zoveel beter dan ploegen als Real, Barca, United, Chelsea, Juventus en ga maar door.

7 maart 2021 om 21:04

Je haalt in vorm zijn en absolute top door elkaar denk ik. Barca en Real zijn absolute top. Iedereen wilt wel voor een van die twee spelen. Daarna komt de rest.

Goede wedstrijd gezien. 1e helft was voor Atletico, 2e helft overduidelijk voor Real. Geen liefhebber van Benzema, maar dat deed ie echt wel knap. Atletico vergat verder te voetballen in de 2e helft, dat is het schijterige van Simeone. En Real gaf niet op, ondanks dat het echt een saaie ploeg is om naar te kijken. Wordt nog een spannende race om de titel zo tussen die drie.

7 maart 2021 om 18:25

Waarom eigenlijk geen fan van Benzema? De laatste seizoenen echt geweldig aan het spelen, prachtige statistieken en een dito erelijst en het is nu ook niet dat hij een lastig mannetje of een vuile speler is.

7 maart 2021 om 19:08

@lierse1997, inderdaad helemaal geen vuile speler of lastig mannetje. Heel sober en respectvol op het veld, niet zijn ding om lastig te doen ofzo. Kijk mijn reactie op Lukamodric.10 waarom het niet mijn ding is.

7 maart 2021 om 19:10

Ik kan zeker volgen wat je zegt. Al ben ik het er niet volledig mee eens 😉.

7 maart 2021 om 18:38

Als je geen liefhebber bent van Benzema, dan ben je ook geen liefhebber van voetbal. Die man wordt altijd onderschat helaas.

7 maart 2021 om 19:07

@lukamodric.10, dat ga jij niet voor mij bepalen maar dankuwel voor je mening. De voetballer Benzema is zeker van een hoog niveau, maar ik zie graag meer killers voorin. Als ik een speler wil zien die goed aan de bal is, dan kijk ik wel naar spelmakers a la Riquelme, Ronaldinho, Zidane, etc. Voor mij is een 9 iemand die de bal genadeloos erin legt. En daar wringt het schoentje wel bij Benzema. Het lijkt soms alsof ie niet wil bij cruciale momenten, kan echt opgelegde kansen de nek omwringen. Daar waar Suarez of een Lewandowski veel gretiger zijn in doelpunten maken. Ik ga ook niet roepen dat ie er niks van ofzo he, dat zou echt absurd zijn. Maar goed, is mijn opinie over het spelletje.

7 maart 2021 om 19:25

Critical10 Robert Lewandowski tot dusver: 689 wedstrijden, 473 doelpunten. Luis Suarez tot dusver: 674 wedstrijden, 435 doelpunten. Karim Benzema tot dusver: 710 wedstrijden, 346 doelpunten. Conclusie: Suarez en Lewa zijn klinischer dan Benzema en jij hebt geen flauw idee waarover je praat. En je mag nog zoveel statistieken er bij halen als je wil, feit is hoeveel ballen ze erin leggen. Nog veel gil plezier vanavond.

7 maart 2021 om 19:52

@millonario Ben het helemaal met je eens. We moeten niet aan doen alsof Benzema de techniek of de passing heeft van creatievelingen zoals jij ze opnoemt. Dan heb ik ook inderdaad liever een killer (ala Van Nistelrooy) voorin en een echte creatieveling op 10. Let verder niet op Critical, die jongen heeft afgelopen jaar wat frustratie opgebouwd volgens mij.

7 maart 2021 om 19:53

@critical10 Aha, ik wist wel dat je dat ging gebruiken als tegenargument. Maar dat interesseert uiteindelijk niemand hoeveel pogingen je hebt ondergaan. Die conversion rate mag je bij je houden, het gaat om de gemaakte doelpunten. Alsof dat de doorslag geeft waarom Benzema minder scoort dan Suarez en Lewandowski. Gewoon flauwekul om interessant over te komen. Feit is dat die twee gewoon meer afwerkers zijn, en zoals jij aangeeft is Benzema meer van het creã«ren. Prima hoor, maar ga niet interessant doen. Probeer dus zelf uit jouw dal te kruipen waar jij denkt dat je de Verlichting bent van de voetbalstatisitieken.

7 maart 2021 om 20:21

Ik moet hier toch millonario gelijk geven. Leuk die percentages maar Karim heeft uiteindelijk toch in 710 wedstrijden 346 doelpunten gemaakt. Suarez en lewa hebben veel minder wedstrijden nodig en hebben al 100 doelpunten meer gescoord. Kan je wel leuk kijken naar de aantal schoten maar misschien is Benzema zelf niet goed in de juiste positie kiezen of slimme loopacties maken zoals Suarez en Robert. Karim is een 9 dan moet je gewoon doelpunten scoren en dat doet ie gewoon weinig in vergelijking met de andere top spitsen in Europa de afgelopen jaren.

7 maart 2021 om 20:26

@critical10, jouw argument zou enigszins waarde hebben als we het hier hadden over een verschil van minder 30 doelpunten tussen beide spelers. Maar we hebben het hier over 100(!) doelpounten man. Maar je blijft zo koppig als een ezel en beweert dat Benzema klinischer is. Blind staren op statistieken, echt belachelijk gewoon. Nonsens wat je verkondigt, maar het is je recht.

8 maart 2021 om 00:35

Wat millionairo hier zegt heeft mourinho ook ooit gezegd. Hij zei het in andere woorden hij zei “benzema is te lief” Benzema is klinischer.
En toch scoort hij per wedstrijd minder. En dat heeft zeker ook te maken met wat millionairo zegt. Hij mist een killer instinct om net die loopactie te maken om te schieten. Ik vind lewandowski en suarez betere spitsen en hun statistieken laten dit ook zien. Meer dan 100 goals in minder wedstrijden. Misschien schieten suarez en lewa vker, maar ze scoren ook veel vaker.

Beetje vreemde titel. Barca zou sowiezo profiteren. Real winst zou misschien het beste zijn.

7 maart 2021 om 18:28

Een gelijkspel is toch per definite gunstig voor de derde partij in de strijd? De meeste Barcelona fans willen hoe dan ook niet dat Madrid wint en op gelijke hoogte zou komen met Barcelona.

7 maart 2021 om 18:38

Koeman hoopte op verlies van Atleti....

7 maart 2021 om 19:06

Koeman is een professional en geen fan.

7 maart 2021 om 19:13

Dat Atleti verliest of dat ze gelijkspelen, voor beiden zijn argumenten te bedenken waarom het beter zou zijn.

Real verkeert in hele slechte toestand. Misschien inderdaad beter dat Atleti hier verloor omdat zij de huidige nummer een zijn en prioriteit is dat zij zo snel mogelijk punten laten vallen.

We mogen niet klagen. Ja geen penalty, maar die krijgen we toch al niet, daar moeten we dan voetballend wat tegenover stellen en we hebben gewoon te weinig gecreëerd op dat vlak. Als Llorente, Suarez en Carasco wat doortastender waren geweest hadden we er zo nog 3 om onze oren gehad. We scoren dan een mooie goal, maar gaan dan uitgebreid een feestje vieren terwijl we moeten winnen. Niet slim. Gelukkig geen blessures erbij gekomen, zoals het eruitziet. Op naar de volgende pot.

Zonde van al die gemiste kansen aan het begin van de 2e helft, daar hadden er eigenlijk 2 van moeten zitten. Maar goed, het was al een heel stuk beter dan de afgelopen weken en met deze inzet ga je de titel wel binnen slepen. Met Trippier en vooral Carrasco terug liep het al een stuk beter.

7 maart 2021 om 18:36

Sja, ik weet nou niet of ik je moet feliciteren met het punt AMadrid, jullie hadden er ook gewoon 3 kunnen hebben.

Geschrokken van vooral het middenveld van Real. Kroos was nooit de meest lichtvoetige speler, maar zijn handelingssnelheid is wel echt achteruit aan het hollen waardoor hij het zelf soms ook nu niet meer weet, terwijl Casemiro en Modric met een ongepast nonchalance spelen waar je u tegen zegt, met die vrije trap op het eind als absolute dieptepunt. Ik weet wat ze hebben bereikt, en wat voor fantastisch trio ze zijn geweest, maar die hebben echt een boost nodig om weer wat focus te krijgen. Misschien in de vorm van concurrentie, want buiten Valverde ontbreekt deze momenteel gewoon.

Vinden jullie dat Carrasco veel beter geworden is ?

7 maart 2021 om 18:38

Jammer genoeg kan hij niet scoren. Anders was het een heel goede speler.

Het best denkbare resultaat voor een Barcelona-fan, al hadden beide teams gewoon kunnen winnen. Vond Atletico de eerste helft onzorgvuldig, want Real was enorm zwak. In de tweede helft lieten ze meer zien, maar het was toch net niet. De titelrace wordt veel spannender dan ik had gedacht, maar Atletico blijft maar averij oplopen.

Man man man... Valverde wat een speler! Als hij de aankomende jaren niet meer geblesseerd raakt dan is hij 100% de beste middenvelder. Zijn rust aan de bal, zijn snelheid, zijn inzicht, zijn schot, zijn pass, zijn onderschepping...

Belangrijkste speler bij Real samen met Ramos en Benz.

Forza real Madrid, ze gaan terug komen en ze worden kampioen. Real Madrid is de club can Spanje.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren