Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barcelona betrekt Messi mogelijk in megadeal voor nieuwe spits

Laatste update:

Luis Suárez is op weg naar de uitgang bij Barcelona. De 33-jarige spits heeft van trainer Ronald Koeman te horen gekregen dat hij mag uitkijken naar een nieuwe werkgever. De Uruguayaan werd eerder al gelinkt aan onder meer Inter Miami FC en volgens The Independent praat de aanvaller momenteel opnieuw met de Amerikaanse club. Volgens Globo Esporte en AS denkt Barcelona nu aan Gabriel Jesus van Manchester City als directe vervanger.

Suárez wil eigenlijk in Europa blijven voetballen, maar de club van mede-eigenaar David Beckham denkt dat men vanwege de sterke financiële positie de spits meer kan bieden. Inter Miami FC had eerder ook gesproken met Lionel Messi, maar deze mogelijke transfer is niet voor in de nabije toekomst. Barcelona werd eerder gelinkt aan Lautaro Martinez (Internazionale) en Memphis Depay (Olympique Lyon) als opvolgers van Suárez, maar nu zou Jesus in beeld zijn.

Koeman: 'Ik weet niet of ik Messi moet overtuigen te blijven'

Barcelona nam volgens AS onlangs contact op met the Citizens om een overgang van de 23-jarige spits te bespreken. De Braziliaan reageerde enthousiast op de mogelijkheid om voor Barcelona te spelen, zo klinkt het. Jesus is een van de aanvallers die door Koeman is aangewezen in de operatie om de selectie flink te verjongen. Jesus, die nog tot medio 2023 vastligt in Manchester, zou bovendien voor meer veelzijdigheid zorgen binnen de selectie.

Volgens Globo Esporte is Manchester City bereid Jesus naar Barcelona te laten verkassen in de mogelijke megadeal inzake Messi. De 33-jarige Argentijn heeft aangegeven te willen vertrekken en naar verluidt wil de aanvaller herenigd worden met Josep Guardiola in Engeland. De grootmacht staat open voor het idee om Jesus plus een bepaalde transfersom naar Barcelona te sturen om ervoor te zorgen dat Messi voortaan in het Etihad Stadium speelt.

‘Messi kent geen twijfels en heeft nieuwe club al uitgekozen’

Lionel Messi heeft naar verluidt al bepaald dat hij zijn loopbaan wil vervolgen bij Manchester City.Lees artikel

Verwacht jij dat Lionel Messi naar Manchester City verkast?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hahah hopelijk niet waar.... Jesus en Depay straks bij Barca vs Aguero en Messi bij City. Koeman wil gewoon een Feyenoord maken van Barca.

26 augustus 2020 om 10:20

Als Messi daadwerkelijk weg wil dan is dit juist een erg mooie optie. Vraag als Barcelona Jesus, Garcia en een mooie transfersom voor Messi en je staat er als club in een paar jaar een stuk sterker voor. Barcelona krijgt de financiële ruimte om de club verjongen en kan misschien in enkele jaren weer meedoen om alle prijzen. In misschien wel 2 jaar kan je Messi afschrijven en in die 2 jaar deed je toch al niet mee om alle grote prijzen omdat je in een overgangsfase zit. Misschien lever je er een kampioenschap en beker op in, maar doe je in enkele jaren weer mee om de Champions League.

26 augustus 2020 om 10:33

@viswoestijn Met paar versterkingen zou Barca gewoon weer meestrijden incl Messi. Jongens als Jesus zijn geen mooie optie. Met het botte gedrag kan je nu ook een streep zetten door de naam van Neymar. Die wilde graag nog met Messi en Suarez spelen. Die krijgt vanuit die jongens ook alles mee. Verder door zo bot mensen weg te jagen kan je fluiten naar transfersommen voor Messi, Suarez, Busquets, Vidal, Alba en Pique. Je bespaart ontzettend op salariskosten ja, maar met spelers als Depay, Jesus, vd Beek gaat dit Barca het niet redden. De overgang gaat langer duren want Koeman gaat het niet lang volhouden zo.

26 augustus 2020 om 11:07

Het is ook schandelijk als de spelers werkelijk zo bot aangesproken zijn. Maar als je deze zomer financieel geen ruimte hebt om spelers aan te trekken door Corona en het nog niet eens duidelijk is of volgend jaar er nog een financieel zwaar jaar aan komt.. dan is het best verstandig om deze spelers uit je salarishuis te krijgen. Met een beetje pech heb je anders 2 jaar lang geen geld om grote transfers te doen terwijl een groot deel van de selectie vervangen moet worden. Ik zou zelf het mooier vinden als Messi zijn carriere afsluit bij Barcelona, maar als je er puur rationeel naar kijkt is het niet een al te gekke beslissing. Met Coutinho en Griezmann heb je spelers die het liefst spelen in dezelfde ruimte als Messi die misschien wel weer kunnen opbloeien.

26 augustus 2020 om 11:59

Neymar is ook al lang een gepasseerd station. Die wordt in februari ook al 29 en daar zal je dus een enorm bedrag voor moeten betalen en alleen op gaan afschrijven. Die had vorig jaar moeten komen en nu is dat wel te laat zeker omdat er nu geen geld is voor zo'n grote aankoop. Die streep is na vorig jaar al gezet en ook Neymar lijkt het nu prima te vinden om in Parijs te blijven.

26 augustus 2020 om 12:04

Messi kan toch gratis weg? Als het klopt heeft hij een clausule in z’n contract dat hij gratis weg kan.

26 augustus 2020 om 12:51

Ja maar dat had hij voor 10 juli moeten activeren

26 augustus 2020 om 11:08

De beste speler ter wereld - wel langzaam op zijn retour - ruilen voor een B-spits. Dat was mijn eerste gedachte bij deze suggestie. Koeman kan wel eens eerder dan een jaar zijn biezen moeten pakken. Als de huidige voorzitter toch, onder grote druk, moet vertrekken, gaat Koeman hem direct achterna. Met het stempel, de man die Messi verjoeg uit Barcelona. En ondertussen heeft van Gaal het bij Oranje van hem overgenomen, dus die route is ook geblokkeerd;-)). Het verhaal van de rijdende trein die veranderde in een stoptrein....

26 augustus 2020 om 11:41

Wat wil je dan? Soms moet je even 2 stappen terug doen om er weer 3 vooruit te kunnen zetten. Wie je ook gaat halen, niemand zal in de buurt van Messi komen dus je gaat hoe dan ook achteruit omdat je kwaliteit verliest. ik zou het prima vinden als ze met Jezus als vervanger aankomen.

26 augustus 2020 om 13:33

Een ruildeal met Juventus zou geweldig zijn. Dybala naar Barca en Messi naar Juve. Ronaldo en Messi in 1 team al ziu het voor 2 jaar zijn. Dat is een ieders droom denk ik om dat ooit mee te maken.

26 augustus 2020 om 14:27

Om dan als Juve compleet overlopen te worden door teams als Liverpool en Bayern omdat je voorin twee van die luie gasten hebt

Ik vind dit geen slechte deal als ik heel eerlijk ben. Beter dan dat messi transfervrij wegloopt, probeer dan hem te ruilen voor iemand als Jesus ja, die is jong en heeft veel potentie, maar goed in hoeverre zal City hiervoor open staan.

26 augustus 2020 om 10:23

Volgens Globo staat City er wel voor open, dit om de transferprijs wat te drukken. Ook Garcia wordt genoemd om in de deal op te nemen om dezelfde reden.

26 augustus 2020 om 10:51

Miss Eva / Juist, als er een som betaald moet worden dan kunnen ze op deze creatieve manier bij City hem misschien ruilen, maar de advocaten van messi en city zijn nu aan het bekijken of messi gewoon transfervrij de deur uit kan lopen

26 augustus 2020 om 10:56

Dat lijkt me een kort onderzoek, want die kans is nihil.

26 augustus 2020 om 11:04

Messi moet gewoon voor geld weg hoor? De transfervrije datum is verlopen en zijn afkoopsom is 700 miljoen. Ik wens ze veel succes.

26 augustus 2020 om 11:18

Maar even hypothetisch, stel Barcelona vraagt 100 miljoen en niemand wilt dat betalen. Ga je Messi dan tegen zijn zin houden?

26 augustus 2020 om 11:21

tsja, zo kunnen we alles wel beredeneren. In principe is dit zo voor elke speler die weg wil bij een club.,,

26 augustus 2020 om 11:38

Maar is het nog wel zo hypothetisch? Ik denk dat iedereen wel weet dat het een slecht idee is Messi tegen zijn zin bij de club te houden. Dus wie gaat er dan nog veel willen betalen?

26 augustus 2020 om 11:48

Zoals jij het schetst wordt het een soort veiling waarbij de prijs afloopt. Clubs zullen in dat geval bang zijn dat een concurrent er met Messi vandoor gaat. Niemand wil (Inter, PSG, City en voor minder dan 100 miljoen ook ManU en nog wat anderen) zullen Messi niet willen op 10 miljoen euro. Dus denk dat het wel meevalt.

26 augustus 2020 om 11:52

Er zijn allereerst meerdere gegadigden en Messi heeft gewoon een contract. Wie wint er in dit geval? Juist, de club die het meeste biedt. Het is een slecht idee Messi te houden, maar jij doet net of er niet van hem af te komen valt zonder hem gratis weg te sturen. Dat is niet waar.

26 augustus 2020 om 12:08

100 miljoen krijg je er niet voor lijkt me toch want iedereen weet dat Messi en Barcelona momenteel einde verhaal is (zeker zolang Bartomeu er zit). En daar betaalt niemand de hoofdprijs voor lijkt me. Zeker als het juridisch team van Messi nog een uitweg zoekt om gratis weg te mogen. Al kan het natuurlijk dat PSG of City het probeert, maar sommige bedragen die hier vermeld worden zijn totaal onrealistisch.

26 augustus 2020 om 12:13

Nu nuanceer je je statement al van transfervrij vertrekken naar ‘er gaat echt geen 100 miljoen betaald worden’. Dat is al een heel groot verschil. Er zal echt wel een overeenkomst zijn tussen de vraag- en aanbodprijs. Verder heeft Messi geen poot om op te staan. 10 juni is voorbij en de datum waarop het verlengde seizoen eindigde ook.

Jesus bij Barça zou wel leuk zijn maar denk niet dat hij überhaupt 20% van Messi's productie kan leveren. Aan de andere kant zie ik Messi wel weer topschutter worden met een Kevin en Bernardo achter hem. Ben benieuwd hoe dit transfergeweld vorm gaat krijgen.

26 augustus 2020 om 10:57

20% is 5 doelpunten en 4 assist. Speel 3de klasse maar ik denk dat mij dat als ik een jaar voorin bij Barca mag spelen misschien nog wel lukt (als ik de penalties mag nemen).

26 augustus 2020 om 11:31

Stop maar met dromen, dat zou jou never nooit lukken

26 augustus 2020 om 12:17

Zie dat Barca 6 penalties heeft gekregen afgelopen seizoen (minder als normaal). Als ik daar de helft van scoor hoef ik nog maar 2 goals. Als ik iedere wedstrijd 90 minuten mee doe kan er zomaar een bal voor mijn voeten vallen die ik erin frommel. Zeg niet dat het makkelijk wordt maar het kan.

En als mij dit met wat geluk zou kunnen lukken dan denk ik dat Jesus die 20% ook wel moet kunnen halen.

26 augustus 2020 om 13:38

@scummy jou lukt het niet, maar jesus moet het wel lukken. 5 goals en 4 assists. Moet toch lukken bij een prof.

Lijkt me een prima deal voor Barca. Of City Messi moet willen hebben, heb ik mijn vraagtekens bij. Moet hij wel veel gemotiveerder zijn dan de afgelopen jaren.

26 augustus 2020 om 10:23

Nieuwe omgeving kan prettig op iemand werken. Met de juiste mensen om hem heen kan je Messi nog wel laten schitteren, want ik zie Messi niet mee verdedigen zoals een Lewandowski dat bijvoorbeeld wel doet. Daarom flikkerde dat Barcelona ook behoorlijk om. Suarez en Messi doen niets behalve voorin lopen.

26 augustus 2020 om 10:28

Ja, het kan werken. Ik hoop ook dat Messi weer op bloeit. Maar de Messi zoals hij de afgelopen tijd was moet je gewoon niet in je team willen hebben.

26 augustus 2020 om 12:20

Nee joh, wie wil nou een speler hebben die in 44 wedstrijden over alle competities in totaal 31 keer scoort en 26 assists geeft? Niemand toch? Natuurlijk moet Messi meer werk verzetten, maar zonder zijn goals/assists is het team helemaal niks.

26 augustus 2020 om 10:51

Idd Hakkie2 de motivatie bij Barça van Messi was ver te zoeken de afgelopen 2 jaren. Ondanks 2 jaar op rij topscorerstitel in la liga, meeste assist (dit seizoen), kampioenschap (2 seizoenen) lijkt het net of Messi is opgebrand. Helaas!

26 augustus 2020 om 11:10

Maar Anton, Messi wordt gerund door een stel sjeiks die City als speeltje gebruiken om hun ego een boost te geven. Natuurlijk zullen dat soort mannen Messi graag bij hun club zien spelen.

De link tussen City en Messi zal voor heel veel potentiele spelersruilen volgen.... Zullen we maar gewoon afwachten wat er allemaal gaat gebeuren?

Jesus voor Messi??? Ik breng Jesus persoonlijk weg met de fiets als dit waar is. Zijn we eindelijk van hem af. Zou een talent moeten zijn maar heeft er niks van gebakken tijdens de blessure van Aguero.

Het klinkt misschien vreemd maar ik zou dit zo slecht nog niet vinden. Er zijn momenteel gewoon echt weinig jonge wereldspitsen (in wording) in de markt en zeker al niet met een beetje 'Barca-dna'. Niet dat Jesus dit is, maar wie anders?? Enkel Lautaro is eventueel nog een optie.

26 augustus 2020 om 10:59

En ze hebben net Griezmann natuurlijk zelf al een wereldspits in huis. Met Ter Stegen een wereldkeeper. Met Fati en De Jong Wereld talenten. Als je met Garcia nog een potentiele topper achterin haalt en aanvult met nog een of 2 spelers die het niveau aankunnen doe je zomaar met alle prijzen mee hoor.

26 augustus 2020 om 12:29

Inderdaad! Moesten Griezmann, Coutinho, Dembele, Fati, Frenkie etc. volgend jaar beginnen te renderen in een nieuw systeem is er 'geen probleem'. Natuurlijk kan het vertrek van Messi niet opgevangen worden, maar ik zie de toekomst (mits enkel goeie aankopen zoals Garcia) niet immens somber in.

26 augustus 2020 om 12:54

Zonder dat alle ballen op Messi gaan kunnen onze dure aankopen laten zien wat ze echt waard zijn. In een 4231 zie ik Coutinho wel schitteren. Koeman lijkt hier voor te gaan kiezen.

26 augustus 2020 om 11:54

Geloof me ik zie in Gabriel Jesus hetzelfde potentieel als Lautaro Martinez. Eric Garcia + Gabriel Jesus + 100m voor Messi? Tja altijd beter dan dat Messi transfervrij weggaat. Ben benieuwd of Leo echt weg wil of dat hij Bartomeu wil weg hebben. Hij bij City met De Bruyne, Bernardo Silva, Foden, Sterling, Aguero en Mahrez om hem heen... dat kan weleens een absurde Messi tevoorschijn halen.

26 augustus 2020 om 12:37

Inderdaad! Ik zou Barca zijnde gewoon zijn vertrek aanvaarden en ervan proberen profiteren nu het nog kan. Bij City zitten er nog zeker een aantal jongere spelers die bij Barca kunnen aarden. Jesus + Garcia + 100 mil zou geen slechte deal zijn. Wat Manchester City betreft, ik denk dat elke neutrale voetbalfan wel een Guardiola team wilt zien met Messi, Kdb, Sterling, Aguero... gaat vonken geven

Als Barcelona slim is proberen ze Kevin de Bruyne in de deal te betrekken... Een middenveld met De Bruyne, De Jong en Busquets is pas om te water tanden #kwijl. Een voorhoede met Fati/coutinho/griezman/dembele is ook niet slecht.

26 augustus 2020 om 10:25

Inderdaad, maar denk dat Kevin nu zeker niet naar Barca wil vertrekken.

26 augustus 2020 om 10:35

@D-Bergkamp om de goals en assists te vervangen van Messi zal Barca moeten vragen om Aguero, Jesus, Sterling en de Bruyne.

26 augustus 2020 om 10:47

je vergeet dan even dat bij Barca de afgelopen jaren alles om Messi moest draaien. Door het spel zonder hem te gaan spelen zullen andere spelers opstaan en die gaan ook wel doelpunten maken. Je hoeft niet 1 op 1 een speler te halen die in zijn eentje evenveel doelpunten maakt. Als je toch een speler hebt die het hele team beter laat spelen en er daardoor als team meer doelpunten gemaakt worden, dan is dat beter toch?

26 augustus 2020 om 11:33

Een middenveld met de Bruyne, de Jong en Puig bedoel je denk ik.

Nee, ik zeg niemand halen een opvolger voor Messi vind je niet zeker niet nu. Doelpunten moet je kopen, een goalgetter. Dan zou ik in 2021 voor Haaland gaan als hij dan 75 miljoen moet kosten. Zeker als je Messi voor 100 miljoen kunt verkopen en zijn astronomisch salaris uit de boeken is. Helaas het gaat gebeuren hij gaat weg. Wie had dat ooit gedacht? 2020 word als maar krankzinniger.

26 augustus 2020 om 10:31

Ben hier echt kapot van. Had altijd gedacht dat Messi zijn Carrière zou afsluiten bij Barca. Nu gaat hij weg na een 8-2 nederlaag. Echt pijnlijk dit.

26 augustus 2020 om 10:43

Is toch juist leuk, man! Messi wordt weer uitgedaagd en wij als supporters kunnen hem aan het werk zin in een andere competitie! Geweldig dit!

26 augustus 2020 om 10:36

@el_gua Barca gaat geen 100 mil krijgen voor Messi. Die gaat gratis weg zodat andere club wat kan bieden. Niemand gaat 50 mil salaris per jaar kunnen betalen

26 augustus 2020 om 12:53

ik denk dat tie wel gewoon bij zal tekenen hoor

26 augustus 2020 om 16:18

Waarom niet Lautaro halen? Als 9, Griezmann erachter, Coutinho vanaf links, Dembele rechts. Frenkie erachter met Pjanic bijv.

Jesus Garcia en de Bruyne en dan dat Barcelona 30 miljoen betaald. Dat lijkt mij pas ideaal. Alleen gaan zulke ruildeals uiteindelijk bijna nooit door omdat clubs vanwege de financial fair play en boekjaren altijd verschillende datas willen aanhouden. Ben heel benieuwd naar het vervolg maar ik ga pas weer lezen als er iets definitiefs is. Geen zin in Frenkie/mathijs taferelen en 100 berichten per dag.

Barcelona moet stoppen met semi-goede spelers kopen en gewoon echt goede spelers kopen. Die hebben ook veel meer slagingskans dan jonge spelers. Alhoewel jonge spelers wel goed zijn voor de toekomst, wordt Jesus waarschijnlijk te duur voor zo'n situatie als je het mij vraagt.

Alsof we niet nog dieper kunnen zakken. Jesus was een paar jaar terug wereldtalent, maar onderhand heb ik het gevoel dat hij nooit zijn potentie gaat waarmaken. Dit moet dan vervolgens de opvolger worden van Suarez...

Voor mij zou het heel pijnlijk zijn als Messi weg gaat maar goed snap hem wel het bestuur is gewoon de club aan het kapot maken en het ziet er niet naar uit dat Barca de komende 2 seizoenen de cl gaat pakken. Laat Messi lekker naar city gaan hopelijk heeft ie daar nog 2 a 3 goeie seizoenen. Misschien is hij net dat gene wat city mist voor de cl en misschien pakken ze weer het kampioenschap. Als hij dan nog betrokken is bij 30 a 40 doelpunten dan heeft ie het ook weer laten zien in Engeland en kan iedereen zijn mond houden over dat hij het alleen in Barca laat zien. Het geld dat Barca kan krijgen is mooi maar het bestuur zou dit zou weer uit geven aan 1 speler die mislukt. Hopelijk gaat Bartomeu weg en kan barca met het geld van Messi Grimaldo, Garcia/upamecano, Alaba en een goeie spits. Maar goed we gaan het zien allemaal, wat een vreselijke tijd om barcafan te zijn. maar goed ook dit hoort erbij

26 augustus 2020 om 10:33

Inderdaad kan het nog steeds niet geloven dat Messi echt weg gaat. Ik wens hem het allerbeste en hopelijk speelt hij de premier League helemaal aan flarden.

26 augustus 2020 om 10:36

Ik hoop gewoon dat het een manier is om het bestuur onder druk te zetten en dat zij uiteindelijk weg gaan. Messi gun je gewoon een xavi of iniesta afscheid. Met wat prijzen en niet op deze manier

26 augustus 2020 om 10:57

Een aderlating dat de GOAT Barça verlaat!! Alleen jammer dat dit op zo een manier gebeurt en niet met een prijs.Enfin de beleidsbepalers hebben dit gedaan en Messi doen besluiten om na 16 jaar de club te verlaten. De club die hij alles heeft gegeven toen hij op zijn hoogtepunt was.Hopelijk komt hij terecht bij een club waar hij nog 1x zijn kunsten kan laten zien en tot op het bot gemotiveerd is!

Off: Zou Messi weten dat het altijd regent in Manchester? On: wat er ook gaat gebeuren, meewerken aan een vertrek is altijd beter - voor alle partijen - dan verwikkeld raken in een juridisch conflict. Zou ook geen recht doen aan twintig jaar samenwerken.

Ik denk en hoop dat Messi dit alleen gebruikt om Bartomeu weg te krijgen uit Barcelona. Ik hoop dat hij blijft, hij is en blijft "een kind van Barca".

26 augustus 2020 om 10:59

Ik hoop dat Messi dit politiek spelletje beter beheerst dan dit achterlijke bestuur!

Jesus doet het bij vlagen best goed bij City, maar is natuurlijk niet van Barca kwaliteit, die ze nodig zullen hebben als zowel Suarez als Messi weg gaat.ik zou dan eerder een Mahrez of Bernardo Silva proberen te betrekken in de deal; topspelers van City die op de positie van Messi bij City zouden spelen.

Ik ben bang dat Messi een gevangene is van zijn eigen salaris. Hij kan wel weg willen maar wie gaat het betalen?

Lijkt me nog best een prima deal. Als City dan ook nog Garcia naar Barcalona stuurt plus +/- 75 miljoen, dan heb je er als Barcelona zijnde een prima deal aan. Mijn eerste keuze voor de spits zou Lautaro zijn, maar als hij niet haalbaar is heb je met Jesus een prima alternatief. Is erg technisch en bewegelijk en heeft nog de juiste leeftijd om stappen te maken. Ik zie Griezmann de komende jaren nog wel de rol van Messi op zich nemen, door in een meer vrije rol rondom de spits te spelen. Daarnaast hoop ik dat ook Coutinho blijft, die voegt toch de nodige creativiteit toe aan de ploeg.

Griezmann piqué dembele umtiti raketic braiworth Suarez en dan Messi verkopen voor dat geld García Wijnaldum en thiago kopen. Samen met frenkie puig fati ter stegen en nog wat jongelingen heb je een mooie basis voor de toekomst. Zit alleen te denken wie je nog meer kunt aantrekken want nog een goeie cv en spits is wel noodzakelijk. Mocht er geld zijn zou ik kijken na Sancho, vind ik een hele goeie voetballer en een mooie actie.

Ik ben er nu zeker van dat koeman na 1 seizoen wordt ontslagen. Misschien al voordat het seizoen is afgelopen. Ik dacht in het begin nog dat messi wel zou blijven met koeman maar die heeft andere gedachten

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren