Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Balotelli staat open voor Ajax, maar wacht op Champions League’

Laatste update:

Het leek aanvankelijk een wild en onzinnig gerucht, maar het heeft er alle schijn van dat Mario Balotelli daadwerkelijk in de belangstelling staat van Ajax. Volgens de Daily Mail lijkt Balotelli open te staan voor Ajax, maar wil hij wachten of de Amsterdammers zich weten te plaatsen voor het hoofdtoernooi van de Champions League.

/

Balotelli komt bij Liverpool niet voor in de plannen van manager Jürgen Klopp en the Reds zoeken naarstig naar een oplossing. Volgens De Telegraaf had directeur voetbalzaken Marc Overmars van Ajax contact met Balotelli en diens zaakwaarnemer Mino Raiola, maar vervolggesprekken werden daarna niet meer gevoerd.

Het heeft volgens de Britse krant dus te maken met de mogelijke plaatsing van Ajax voor de Champions League. Ajax hoort vrijdag wie de tegenstander is in de play-offs en die wedstrijden worden op 16/17 en 23/24 augustus gespeeld.

Denk je dat Mario Balotelli het goed zou doen bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is de daily mail maar. Er moet in ieder geval versterkt worden voor de playoffs en niet erna.

5 augustus 2016 om 08:49

Ja, snap ook niet dat Ajax nog in verband gebracht wordt, terwijl alles erop wijst dat ze nog 10 andere spelers bovenaan het lijstje hebben staan.

5 augustus 2016 om 09:24

Helemaal mee eens!

5 augustus 2016 om 11:35

Hoezo ervoor versterkt worden?

5 augustus 2016 om 19:55

Klopt het dat dit voor 8 Augustus zou moeten gebeuren wegens het inschrijven voor de play-offs?

6 augustus 2016 om 20:48

Heb ik ook gehoord ja! Maar dat zou je even moeten checken.

Ik heb tevens vernomen dat we er voor de playoffs nog hoog uit een enkele speler bij mogen inschrijven. Dat zou ons ook beperken.

Zou het zo Arelaxed vinden als Balotelli naar Ajax komt.....

Laat dan maar zitten, hebben hem die wedstrijden nodig

5 augustus 2016 om 10:11

Precies!!! Als ie he zo belangrijk vind moet ie zijn steentje bijdragen aan plaatsing.
Wat een flutmentaliteit. Nu al!!

5 augustus 2016 om 13:00

Robert zou jij dan naar een club toe gaan in een niet-aansprekende competitie als je het risico loopt dat je na twee wedstrijden een jaar lang nikszeggende tegenstanders tegen gaat komen? Natuurlijk niet. Je maakt die afweging voor je eigen sportieve carrière, niet voor het belang van een werkgever waar je nog helemaal niet onder contract staat.

5 augustus 2016 om 13:15

De vraag is of Ballotelli nog wel een sportieve carrière heeft.

5 augustus 2016 om 14:54

Edo, Wat voor carriere? Hij krijgt de kans zijn sportieve carriere op de rails te zetten. CL is ook een mogelijkheid. Dan moet je er echter wel iets voor willen doen anders zal het nergens meer wat worden....

5 augustus 2016 om 16:24

Inderdaad, en anders mogen we sowieso nog mee doen met de EL, dus sowieso europees podium om zich te laten zien!!!

5 augustus 2016 om 11:41

Je weet dat hij niet kan worden ingeschreveb voor de playoffs? Pas bij plaatsing kan er een nieuwe lijst worden doorgegeven

5 augustus 2016 om 13:03

Betekent dat dat Davinson Sanchez ook niet mee kan doen?

5 augustus 2016 om 13:23

Volgens mij sluit de inschrijfdatum op 8 augustus. Het zal dus heel lastig zo niet onmogelijk worden om voor die tijd nog spelers vast te leggen en in te schrijven omdat het verkrijgen van een werkvergunning al een week duurt. Tenzij het een speler uit EG betreft, uiteraard. Die heeft geen werkvertgunning nodig.

Mario, als je dit leest, kom ons helpen dan om in de CL te komen, want dan heb je zekerheid. Gewoon nu komen en AS Roma (of een andere club) er uit gooien.

5 augustus 2016 om 08:38

Ja want de twee goals die hij de afgelopen twee jaar heeft gemaakt zullen je helpen Roma uit te schakelen...

5 augustus 2016 om 08:39

Als je al wil dat hij het leest moet je het niet in het Nederlands plaatsen; )

5 augustus 2016 om 09:08

Raiola vertaalt het wel

5 augustus 2016 om 09:37

Die is goed (;-)

5 augustus 2016 om 10:06

Alleen als je hem betaald

5 augustus 2016 om 10:17

Dit vertalen kan voor Raiola het verschil maken tussen geld verdienen aan Balotelli of niet.

5 augustus 2016 om 10:25

Humor jongens ! Haha :P

7 augustus 2016 om 18:25

Nou,zo'n driftkikkertje willen wij niet hebben en bovendien deze speler is niet echt een motivatie voor jonge jongens zoals Dolberg,Cassierra,el Ghazi,Sinkgraven en iedereen in het huidige team van Ajax.

Dit is niet de speler die Ajax verder gaat helpen. Liever Traoré.

5 augustus 2016 om 09:22

Waarom Traore? speelde 2 wedstrijden mee met Chelsea in het afgelopen seizoen en schoot er in zijn beste seizoen bij Vitesse er slechts 13 in.

Mario schiet er sowieso 15 tot 20 in maar zie ik liever niet bij ajax

5 augustus 2016 om 09:32

Ik heb geen hoge pet op van Balletelli, hij is de afgelopen jaren overal waar hij is geweest keihard gefaald. Waarom zou hij het bij Ajax dan ineens wel goed gaan doen?
Ik zie het niet gebeuren.
Traoré heeft ontzettend veel talent, dat je bij een club als Chelsea niet veel minuten krijgt is geen schande. Die jongen heeft in mijn ogen veel meer potentie en helemaal gezien zijn vorige samenwerking met Bosz weet hij ook wat er van hem wordt gevraagd in de Eredivisie.

5 augustus 2016 om 09:40

Als je het toch over 15-20 heb, in de huidige tijd is traore zon bedrag waard en gaat Chelsea zeker niet minder vragen verwacht ik. Tenzij het om huur gaat. Ze hebben nog altijd het idee dat hij met 1-2 jaar echt voor het 1ste kan gaan en speelt een sterke voorbereiding. Denk dat Ajax alleen kans maakt met huur. Zou echter een goede optie kunnen zijn om dolberg klaar te stomen maar ben dan liever een fan dan een 30+er voor 1 jaar

5 augustus 2016 om 09:50

Traore speelde 10 Premier League wedstrijden mee vorig seizoen, waarin hij ook 2x scoorde. Scoorde daarnaast nog 2x in 3 FA cup wedstrijden en speelde mee in 2 CL wedstrijden.

Traore scoorde er inderdaad 'maar' 13 in zijn beste seizoen bij Vitesse. Echter speelde hij in eerste instantie op de vleugels. Pas vanaf speelronde 14 werd hij als spits gebruikt en toen scoorde hij 12x in 16 wedstrijden.

Dat betekent een moyenne van 0,75 doelpunt per wedstrijd waarin hij in de spits stond.

5 augustus 2016 om 10:26

@dwanziger

Leuk dat je bij Traore verwijst naar het verleden en dat ie er in zijn beste seizoen slechts 13 in heeft geschoten. Bij Balotelli verwijs je niet naar zijn verleden en roep je dat hij er 15 tot 20 maakt. Laat juist een Balotelli er nog nooit 15 of meer gemaakt hebben in een willekeurige competitie. Dus waarom zou hij het nu wel doen en waarom zou een Traore dat niet kunnen. Beiden moeten ze het sowieso beter doen dan ze ooit gedaan hebben.

5 augustus 2016 om 13:03

@afcavosje, Balotelli heeft inderdaad gefaald, zeker voor een speler van tientallen miljoenen euro's. Maar hij faalde in zware competities.

Als Ajax hem voor een redelijk bedrag een jaar kan huren dan komt hij naar de eredivisie. Dat is minder makkelijk falen dan in de premier league of serie A. Misschien lukt het hier wel, en hij kost niet teveel. Dus zelfs als hij faalt, dan is het minder erg dan als hij 20 miljoen zou hebben gekost.

5 augustus 2016 om 14:58

omdat dit de eredivisie is, daar waar een speler uit de jl voor 5 ton gekocht word en de meeste goals maakt.

Hier schieten spelers als ballotelli er echt 15 want verdedigers in de eredivisie is een drama.

Dit is natuurlijk een leuk verhaal, maar ik zit te wachten op serieuze, realistische namen. Het is me al wat te lang stil en de dagen richting voorronde CL tikken weg.....

5 augustus 2016 om 08:45

Ga er nu maar vanuit dat er niks komt, of een of andere c-speler uit timboektoe.

Lijkt me niet dat dit serieus is. Als er sprake zou zijn van interesse van beide kanten, lijkt het mij logischer dat ook beide kampen zouden begrijpen dat het van groot belang is om voor de laatste kwalificatieronde bij Ajax te zitten. Zodat hij mee zou kunnen helpen aan kwalificatie voor de poulefase, ipv thuis af te wachten of dat gebeurt..

5 augustus 2016 om 13:04

Dat schijnt niet te mogen. Pas na de kwalificatie weer nieuwe spelers op de lijst. Dus er gebeurt niks raars nu.

Dat we wat terug moeten krijgen voor Milik, maar aub niet hem. Ze weten niet wat ze in huis halen, deze man heeft een karakter mee, die is nog erger dan m. e. hamdaoui.

5 augustus 2016 om 09:29

Gelukkig zie ik Bosz ervoor aan dat hij daar beter mee om kan gaan dan Frank de Boer.

Misschien heb ik een 'balotelli-bril' op. Ben al jarenlang fan van hem en zijn persoonlijkheid. Natuurlijk deed hij gekke dingen, maar die deed Zlatan ook. Tevens zijn de meeste verhalen in Engeland in het leven geroepen.

Negativiteit blijft hangen en de positieve berichten vergeet men. Balotelli is ook de persoon die het jongetje van de straat plukte en met hem mee naar school ging omdat hij gepest werd. Balotelli is ook de persoon die staat te tanken bij de benzinepomp en besluit om voor iedereen te betalen.

Iedereen kan zijn talent zien, met name tijdens het WK van 2010 was dit goed te zien. Zou het ook als positief zien voor hem om naar de eredivisie te komen, hier kan hij goed aan z'n vertrouwen werken m.b.t. het maken van doelpunten. Verdedigend gezien is de eredivisie niet zo bijzonder.

Echter is hij wel mijn 2de keuze achter Traore. Maar alsjeblieft geen Haller(scoort bijna alleen maar uit penalty's, en komt voetballend tekort) of Dost(heb je met onze vleugelspelers niets aan, is zelf voetballend ook niet te sterk)

5 augustus 2016 om 10:06

Zeker is Bosz anders dan F. de Boer en andere spelers zullen ook goede doelen doen en ja miss heb je een Baloteli bril op, ook ik zie de kwalteiten van hem, maar ook die gekke dingen en kwa karakter weet ik niet of Bosz dit aan kan. F. de Boer heeft in mijn ogen maar een ding echt fout gedaan bij El Hamdaoui en dat is zelf te zeggen dat die niet speelde, maar wel Suarez en dat kon Mehke niet hebben en zo is die zeik begonnen, de rest heeft hij zelf in de hand gehad. Je hoort niks meer van Mehke en dus in mijn ogen ligt de fout dan bij hem en ja ik heb dan een F. de Boer bril op, hij kan weinig fout bij mij doen. Zeker had hij met bepaalde personen gewoon geen klik, maar iedere coach reageert anders. Ik ben fan van CR7 en Suarez, alle twee hebben ook van die gekke manieren, die van Suarez zijn hopelijk nu echt gedaan, hij is op dit moment echt veranderd, zolang het voetbal maar het zelfde blijft, is dat goed. Iedere speler doet wel eens wat gek en dat is niet zo erg, maar Zlatan en Baloteli is daar zeker een uitzondering in. Maar dit gerucht kan ook weer een broodje aap zijn, dus afwachten maar.

5 augustus 2016 om 10:35

Haller scoort alleen maar uit penalty's?
Dan heb je niet echt op zitten letten de afgelopen twee seizoenen.
Voor een speler als Haller ga ik wekelijks naar het voetballen toe, voetballend was hij ook het afgelopen jaar superieur aan zijn medespelers.

En als je wil zien wat hij in zijn mars heeft, kijk dan ook maar eens naar de manier waarop hij de penalty's neemt.

5 augustus 2016 om 13:08

Probleem met dat talent is dat het te kort zichtbaar is geweest. Het komt er al jaren niet uit. Dus dat roept de vraag op wat zijn echte niveau is. Dat niveau van dat talent? Of het niveau dat hij de laatste jaren laat zien? Dat laatste ligt, nu het zo lang duurt, meer voor de hand.

Ik vind Balotelli een onvolwassen, rare figuur die zijn impulsen niet onder controle heeft. Soms komt dat er in positieve zin uit, soms ook in negatieve. Als sporter is dat echter een zwakte, omdat je niet op zo iemand kan bouwen. Dus ik vind het al jaren onbegrijpelijk dat clubs zoveel geld voor hem neer blijven leggen. Een stap naar Ajax vind ik voor het eerst een 'logische' stap, omdat het om minder geld gaat, en omdat het niveau hier lager is. Dus ik zou dit experiment wel aan willen gaan. Ik hoop dus dat het door gaat.

5 augustus 2016 om 12:43

Misschien kan hij helpen om van de jongentjes mannen te maken .

5 augustus 2016 om 13:49

Bossie,zal geen probleem zijn als het de goede manieren zijn en niet de negatieve dingen die hij laat zien.

Ik heb een gevoel dat hij zichzelf echt wilt bewijzen, want anders zat hij nu geld te verdienen in China. Maar Ajax heeft versterkingen nodig voor de playoffs, anders gaan ze zichzelf niet kwalificeren denk ik. De eredivisie lijkt mij een goede competitie voor Balo. Maar dit is de daily mail maar dus ik ga er niet veel van geloven.

Moet eerlijk zeggen dat ik niet op Balotelli zit te wachten.

Al knalt hij er 40 per seizoen in. Iemand die zo ongeinteresseerd en passieloos overkomt als hij scoort hoef ik niet in een Ajax shirt te zien.

Los van het mogelijke en verwachte wangedrag dat naar boven zal komen.

Dus zo graag wil hij niet naar Ajax komem. Beter komt hij ons helpen om in de cl te komen.

Leuk voor de extra publiciteit. Vraag me wel af of het sportief gezien een verstandige aankoop is.

Doorpakken dus Ajax. We kunnen niet gaan wachten tot eind augustus. Volgende week al een spits binnenhalen en Balotelli uit je hoofd zetten. Ik las gisteren dat Dost 8 miljoen moet kosten. Halen die man!

5 augustus 2016 om 09:21

Qua transferkosten zou het nog makkelijk kunnen!

Denk alleen dat Bas Dost niet in het salarishuis past met zijn huidige miljoenen. Geef hem dan maar een flink goal-bonus en topscoorder bonus, naast wat salaris inleveren.

Aan de andere kant waarom zou Dost weggaan, 2 concurrenten zijn al weg (schurlle en Kruse) bij Wolfsburg en zolang er nog geen nieuwe spits is zal Wolfsburg ook afwachtend zijn. Ajax heeft liever vandaag dan morgen een nieuwe spits nodig.

Ajax zou niet eens in verband moeten willen worden gebracht met zo'n figuur. Wat laat je dan aan je jeugd en achterban zien over je moraal als club. Natuurlijk moet je niet alleen koorknapen willen maar dit is echt het uiterste. Bovendien, als je CL zou halen heb je hem niet meer nodig. Wat mij betreft tien keer liever en Dost of een Haller, ondanks dat je ook daar je twijfels bij kunt hebben.

5 augustus 2016 om 12:36

Moraal? Ik begrijp dat meeste mensen Balo een apart figuur vinden, maar dat hem halen immoreel is, is wel echt bullshit. Wat heeft hij nou echt verkeerd gedaan? Meisjes verkracht? Mensen vermoord?

5 augustus 2016 om 13:13

Zo'n speler Is gewoon precies wat ajax nodig heeft. Er lopen al genoeg 'koorknapen' rond.

Een bizar gerucht !!! Je moet er niet aan denken, dat hij naar ons cluppie komt....

Verder blijft het uiterst rustig in Amsterdam omtrent een nieuwe 9 en 11... Weer eens een gebrek aan daadkracht bij onze directeur spelersbeleid. Het wensenlijstje was blijkbaar niet klaar...

5 augustus 2016 om 08:51

Ik zou het dus echt fantastisch vinden als hij komt. Betekent dat hij echt een stap terug wil doen om er weer twee vooruit te kunnen zetten. En om eerlijk te zijn, hij moet eigenlijk in de eredivisie direct topscorer kunnen worden.

5 augustus 2016 om 09:23

Spel technisch en voetbaltechnisch wil niemand hem bij Ajax hebben, en zie ik het ook niet gebeuren.

Maar het zou dit seizoen in ieder geval een stuk intressanter maken, 1) omdat hij Balotelli is en geen 2 seconden stil zit en 2) Balotelli = CL voetbal, en daar wordt ik sowieso blij van.

5 augustus 2016 om 11:49

Ja en Bojan ook. Mensen vergeten even dat onze competitie echt zo slecht niet is hoor. Natuurlijk doen wij niet meer mee in de echte top, maar dat is een geldkwestie. Je zult zien dat Balotelli 10 a 15x scoort, minder dan Milik (als hij al komt)

het is een luie spits maakt meer roem buiten veldt .als Ajax hem haalt zijn ze echt wanhopig. denk dat ze bang zijn voor psv die een sterk indruk maakt

5 augustus 2016 om 09:02

Lui?? Ik heb hem bij Milan gezien (vorig seizoen) en op het veld is hij juist niet lui, moet buiten het veld alleen meer trainen als hij weer in een topcompetitie wilt spelen. En dat kan prima bij ajax denk ik

5 augustus 2016 om 09:26

Zo sterk waren ze de 2e helft tegen Feyenoord niet hoor.. Sommige mensen op Voetbalzone zien alles te snel rooskleurig in.

En ja....we blazen het verhaal verder op.
Zijn salaris zal Ajax nooit en te nimmer betalen.
Ze kunnen het wel maar kunnen dat niet doen/maken ten iozichtte van de rest van de groepm

5 augustus 2016 om 09:03

Ajax kan fiks tekengeld geven nu er 32 miljoen uit Napoli komt, dat is financieel wel te verantwoorden, bij Balotelli zou ik dit deels onderverdelen in prestatiebonussen zowel qua aantalduels en goals.

5 augustus 2016 om 11:23

Prestatie beloning zetten op het aantal goals; dat zal de teamgeest bevorderen.

Deze speler heeft meer reputatie dan talent, ik weet ook niet of je deze bij je groep moet willen.

5 augustus 2016 om 09:07

Idd zo komt het bij mij ook over. Zo'n deja vu a la Eto'o

Marc denkt groot, maar hij blijft maar een kleine smurf...

5 augustus 2016 om 10:15

Inderdaad... Dan kan ie zeggen dat ie het geprobeerd heeft maar helaas niet gelukt....
Goed excuus als er weer niets komt.

Mino Raiola lijkt me nog een hele goede reden om dit niet te willen.

Zou geweldig zijn, ligt natuurlijk volledig aan zijn motivatie, als hij zegt: Why always me, they hate me and I want to make them love me again. Dan wil hij zich bewijzen, is geprikkeld en gemotiveerd dan zou ik er alles aan doen om hem aan te trekken. Als hij namelijk zijn best doet is hij in een klap de beste van de ED en een van de betere spitsen in Europa, bovendien denk ik dat 5-10 extra merchandise omzet hebt. Buitenkansje, maar ajax moet niet afwachten wat er er in de voorronde grbeurd, maar zsm handelen, dus als hij wilt wachten is er een kans dat het niet meer hoeft.

5 augustus 2016 om 09:06

Als dit, als dat ...

Wat moet Ajax met dit buitenbeentje ?

En maak jij je nu niet druk om de afschrijvingen bij Ajax, want dat lezen we overal terug bij jou...

5 augustus 2016 om 09:14

@fcbogarde

Er zijn natuurlijk voorwaarden, wat logisch is. Zo denk ik na over de fin. verantwoording bij transfers en kijk ik wat mij daar binnen haalbaar lijkt, stukje meer inhoud dan, koop die, koop dat, koop nu, ontslag die.. Oftewel als een kip zonder kop schreeuwen en onrealistische dingen verwachten, ofniet?

Wat moet Ajax ermee, ze zoeken spits en deze heeft kwaliteit en er lijken mogelijkheden te zijn om hem aan te trekken, zijn gedrag is het probleem, maar als hij gemotiveerd is om het anders te doen zou ik hem halen.

5 augustus 2016 om 09:34

Wat weet jij van de financiën (buiten de gepubliceerde jaarrekening) bij Ajax en de doelstellingen ?

Dit is een forum, dus hier mag een ieder 'schreeuwen', maar wel het liefst met onderbouwing.

Je zegt zelf over onrealistische dingen verwachten... Dat is nu precies het geval bij Balotelli. Zowel financieel als sportief onrealistisch en ook als teamplayer ongeschikt !

5 augustus 2016 om 10:22

Ik ken de jaarrekening tenminste en als je die kent weet je meer dan genoeg, ik lees ze altijd voordat ik verwachtingen heb, baseer mij liever op feiten. In de jaarrekening staat alles wat je moet weten. Verder is het beleid dat Ajax geen verlies wilt/mag draaien op een begroting zonder transfers en met EL voetbal.

Je mag schreeuwen, maar feitelijke kennis komt sterker over en is geen speld tussen te krijgen, iets waarmee ik jou blijkbaar irriteer, waarom maak je anders zon persoonlijke opmerking?

Als de voorwaarden goed zijn kun je hem nu wel halen denk ik, die kunnen zomaar veranderen als een meer vermogende club wat in hem ziet, dus ik heb er geen moeite mee als dat het geval is en ze hebben het geprobeerd. Sportief zou het goed voor Balotelli zijn, zijn carriere raakt nu in de slop.

5 augustus 2016 om 12:21

@ afcanats Dus jij denkt, gebaseerd op jouw voorkennis van de jaarrekening, na een verhaal van de daily something, dat Balotelli haalbaar is, en noemt dit een stukje meer inhoud dan roepen 'koop die' en 'koop dat'..? Ik noem dat precies hetzelfde, aan de hand van een (al dan niet door Ajax zelf gecreëerd) gerucht roepen dat ze iemand moeten kopen. Een zelfde verhaal als met Eto'o.

5 augustus 2016 om 19:36

@simon Says

Nee, ik kom niet met het verhaal over de jaarrekening, daarvoor moet je bij Fcbogarde zijn. Ik moest mij druk blijven maken over de afschrijvingen bij Ajax en leg uit waarom ik dat doe.

On topic over Balotelli, ik denk dat er gewoon een kans omdat zijn carriere in de slop is geraakt, Ajax zou een kans voor hem zijn om daar uit te komen en zich weer in de kijker te spelen.

5 augustus 2016 om 23:38

Kans is er zeker als Ajax zich plaatst voor de poulefase CL. Eerder een spits halen is niet van groot belang aangezien een nieuwe spits vaak niet klaar is om meteen in te zetten. Misschien dat het daarom zo lang stil blijft vanuit Amsterdam. Ik denk dat we het pas echt gaan zien na Rostov en er niet eerder een spits komt. Als je je kwalificeert dan mag je ook in een iets andere vijver vissen.

Het zou zo maar wat kunnen worden Maar als hij dit echt gezegd heeft, is zijn mentaliteit nog niets verandered en met je hem lekker bij Liverpool laten zitten. Als hij niet snapt dat hij in de NL competitie zo erg revanche kan nemen op zijn slechte jaren en in 1 of 2 seizoenen zoveel kan scoren dat hij weer als top wordt gezien, dan moet je er ook niet aan beginnen. Een goede coach gaat of Dolberg of Zivkovic of El Ghazi of Cassiera laten renderen in de spits. Je hebt er niet meer nodig.

Waarom zou je iemand willen die je een keer knetter hard genaaid heeft met die ippon tegen van der hoorn waar die een penalty voor kreeg in de laatste minuut.
En de kans dat ajax door gaat naar de CL is echt heel erg klein, minder als 10%

5 augustus 2016 om 09:07

Omdat we die kwaliteiten juist heel goed kunnen gebruiken, hij zit dan aan de goede kant, Ajax schiet vaak tekort als het aankomt op gogme en slim zijn.

5 augustus 2016 om 10:51

Omdat hij die naaistreek ook kan flikken in een Ajax shirt.
Ik zeg niet dat hij moet komen hoor, maar jouw argument vind ik raar.

Nooit aan beginnen.

Doe me een plezier zeg. Hij wil misschien komen als we CL voetbal spelen? Hij zou nu kunnen tekenen en samen met zijn nieuwe collega's er alles aan doen om dan in het hoofdtoernooi te komen. Sorry hoor maar we hebben NU een spits nodig. Next!

5 augustus 2016 om 23:40

Nu een spits nodig? Misschien wel maar als we vandaag nog een spits zouden kopen denk ik niet dat hij al klaar is om de 1e wedstrijd mee te doen. Een nieuwe spits zal altijd een paar weken nodig hebben om ritme op te doen en 100 procent te zijn.

Zelfs als hier een kern van waarheid in zit en Balotelli zijn instelling radicaal heeft omgegooid zou ik als Ajax zijnde hier niet op wachten. Hoewel Dolberg iemand met zijn ervaring niet slecht doet, heeft Ajax gewoon een nieuwe spits nodig. Zonder nieuwe spits zou het zelfs lastig kunnen worden om überhaupt die CL groepsfase te halen.

Dit moet Ajax niet willen, deze jongen is meer dan knettergek!!!

Lijkt mij een gevalletje Eto'o. Zeggen dat Ajax je een interessante optie lijkt, zodat je bij andere clubs een sterkere onderhandelingspositie hebt. Deze speler is niet haalbaar voor Ajax en moet je als Ajax ook niet willen. Te grote risicofactor en lijkt me totaal niet bij de huidige groep passen.

5 augustus 2016 om 09:16

Zou kunnen maar ik zeg altijd, de aanhouder wint!

5 augustus 2016 om 09:27

Dat is waar. Je kunt het altijd proberen. Ik hoop alleen dat Ajax zich nu niet blind staart op Balotelli en ze straks geen alternatief hebben als dit niet doorgaat.

5 augustus 2016 om 10:25

Daar ben ik het helemaal mee eens, je moet nu ook zeggen, liever hebben we je vandaag nog, maar als je werkelijk alleen CL wilt dan schakelen we nu door en praten we mogelijk na de CL kwalificatie nog eens. Wellicht dat hij dan ook aan het denken gezet wordt dat er wellicht een kans aan hem voorbij gaat.

Balotelli hoeft van mij niet te komen. Wat een slechte voetballer is dat zeg. Je brengt alleen maar ergernis en frustratie mee naar Amsterdam. Traoré vind ik een betere optie. Is er niet nog ergens in zuid amerika een leuke spits op te halen?

AUB geen Balotelli. Die gaat echt niet scoren voor Ajax

5 augustus 2016 om 09:34

Dat hij geen prof mentaliteit heeft is waar , maar een slechte voetballer ben ik niet met je eens . Deze man heeft de genialiteit van Zlatan met een bal en ook nog eens snelheid . Schud verdedigers van m af als vliegen . Ik zie ook liever een ander want het is een te groot verlies als t bij hem misgaat en hij in oude gewoontes vervalt . Met name voor de jeugd van Ajax die t verkeerde voorbeeld krijgen dan

Ja laten we wachten tot de deadline bijna is verstreken. Dan komt ie alsnog niet en hebben we niets. Er zijn betere spitsen met een betere mentaliteit te koop.

Ik zou het fantastisch vinden als zo' n grote ster naar de eredivisie komt. Als PSV supporter krijg ik daar misschien spijt van als hij er 3 tegen ons inlegt. Maar het is echt klasse van Ajax dat ze het proberen.
Al ben ik het ook eens met de mensen hier die zeggen: niet afwachten of ajax in cl komt maar kom meteen helpen met halen van cl.

Ik hoop toch niet dat Overmars hier intrapt!!
Is het nou zo moeilijk om een fatsoenlijke spits te presenteren??
Moet er nu echt gewacht worden, of Ajax zich voor het kampioensbal plaats??
Of dat een andere speler mag verkassen voor zijn club ja of nee??
En hoe zit het met die nieuwe flankspeler?

Zou ik meteen doen. Ja, de rep van Ballotelli is niet best. Maar who cares als ie er 30 voor je maakt en je de titel bezorgd?

Ik denk niet dat het erg verstandig zou zijn gezien het verleden van deze voetballer. Lijkt mij dat er betere kandidaten zijn maar waarom Ajax zo lang wacht is mij onduidelijk.

Dat zou mooi zijn, als hij komt.

Zou de amusementswaarde en het aanzien van het nederlandse voetbal verhogen.

Hoop dat hij komt, beetje de brave spelers van ajax uitdagen zou niet slecht zijn. Ajax kan wel wat pit gebruiken.

Deze gast hoort niet thuis in het voetbal , maar in Circus Renz daar kan hij niets kapot maken deze zijn al naar de klote , Ajax kan beter zonder spits dan met deze Clown .

Ik zou hem stiekem wel in het Ajax shirt willen zien. Deze jongen is een krachtpatser en kan echt wel voetballen, zou in de eredivisie zo maar 30+ kunnen scoren.

Maar als dit waar is, heb je er geen zak aan. Dan heb je hem pas eind augustus, gaat het alleen maar langer duren om aan het land, taal en teamgenoten te wennen. Daarnaast, als we weten te plaatsen voor de CL zonder hem, is hij dan nog wel echt benodigd?..

5 augustus 2016 om 14:40

Haha zie je Balotelli al Nederlands praten?
Wel vervelend inderdaad dat Ajax zo lang moet wachten, dat kunnen al dure puntverliezen worden in de competitie als Ajax zo lang wacht met een nieuwe spits.

Zonder grappen al komt ie wn hij denkt van oh laat ik ff scoren! En zo gaat hij het hele seizoen denken dan is mij een ding al duidelijk....

Denk ik ook. Hij is door die bescheidenheid ook realistisch gebleven en kent zijn kwaliteiten exact. Laten we bovendien niet vergeten dat hij 2 jaar terug (na de winter) gekozen werd achter Boateng als beste verdediger. Deze man, met zo'n werklust en ervaring is voor iedere Nederlandse club een aanwinst. Ik durf te beweren dat hij nog 3x de conditie van Westermann heeft.

Balotelli laten en Ziyech en Haller halen. Wordt Ajax kampioen.

5 augustus 2016 om 11:09

Breng ze nou niet op ideeen!

5 augustus 2016 om 13:51

Ziyech wil ik zo graag in het shirt van Ajax zien. Snap echt niet dat Ajax daar niet serieus werk van maakt, zeker nu Milik voor een vette pot is verkocht.

Dit is gewoon mega slecht vertaald? Of gewoon een eigen draai aan gegeven..
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-...
Dat is het originele artikel, waarin duidelijk staat dat Balotelli wel interesse zou hebben omdat er al de zekerheid van Europees voetbal is. Niet dat hij wacht op de Champions League.

Mijn god dit geloof je toch zelf niet die man is nog gekker als een deur , ik heb vertrouwen genoeg in Overmars en Bosch dat zijn mensen die volgens mij voldoende hersenen hebben dat je deze halve zool niet in huis haalt kijk even naar zijn geschiedenis dat moet voldoende zijn het is over en sluiten met deze psyg.

Hoe zei Derksen dat ook al weer over Raiola?
Iets met een drol verkopen en dat je er blij mee bent?
Ik herinner me de eerste wedstrijden bij Liverpool en dacht dat Balo zich werkelijk weer wilde bewijzen
Maar na een wedstrijd of 10 was dat er wel weer af.
Jammer van zo'n groot talent

Nieuwe media verhaaltje, let maar weer op straks krijg je balotelli is in gesprek met Ajax allemaal onzin zodat ze dit krijgen wat we nu doen. Ik zou hier niet teveel tijd in steken het gaat nooit naar Ajax met alle respect.

Ik snap niet dat mensen niet zouden willen dat balo naar Ajax komt, hier kan hij zich weer bewijzen en er 25 in schieten, hij heeft de capaciteiten omdat te doen maar niet altijd het vertrouwen en steun van de fans omdat hij buiten het veld wel eens wat doet so what ibra deed ook gekken dingen maar iedereen steunde hem wel altijd. En eerlijk is eerlijk vergeleken Engeland of Italië is de eredivisie een Flut competitie.

5 augustus 2016 om 11:22

Ik snap niet dat mensen wel zouden willen dat deze overal geflopte speler zou komen. Zo'n idioot is het mooie Ajax shirt toch niet waard. En als je dan toch moet wachten, wacht dan maar op Traore.

Dit voelt eigenlijk zo verkeerd om te zeggen, maar dan liever geen CL voor Ajax.
Ik hoef deze flapdrol echt niet bij mijn club te zien.

Ik ben wel met van Gijp eens dat je tussen de jongens van Ajax eens een heel andere type moet zetten maar dit is wel het extreme!
Ik kan mij gewoon niet voorstellen dat je als club zijnde je goede naam gaat krengen door een aso in huis te halen.

Als meneer denkt dat hij ook nog eisen kan gaan stellen om te komen moet je direct al het afsluiten.

Mijn eerste wens blijft Soriano.
Indien niet haalbaar dan maar proberen bij Haller

Verder ook gewoon het geld neerklappen bij Twente en Ziyech meenemen.

5 augustus 2016 om 11:23

Ziyech zou ik echt graag zien komen. Maar ook Balotelli kan echt wel wat toevoegen aan dit ajax. Zeker in de eredivisie zou hij veel goals moeten kunnen maken.

5 augustus 2016 om 11:31

Wees eerlijk....
Die jongen gaat vanaf minuut 1 lopen etteren en misdragen.
De stad Amsterdam nodigt ook uit om dingen te doen die niet als prof horen.
En ga je hem dan alsnog opstellen omdat hij zo goed is?

Hoe goed je ook kunt voetballen, je moet je wel kunnen vertonen naar de club, sponsors, supporters en jeugdleden.
Dit heeft hij nog nooit ergens laten zien.

Dan moet Ajax niet de illusie hebben dat zij het wel kunnen.

Daarbij:
Kun je Balotelli halen en betalen, dan kun je ook wel een andere topspits betalen

Ik denk dat Ajax beter Dolberg de kans moet geven in de spits en gewoon 20 miljoen op tafel leggen voor Ziyech. Kan wel uit na die 32 miljoen voor Milik en Ziyech kan elke spits laten scoren. 1+1 = 2. Ziyech doet het goed, Dolberg doet het goed en je verkoopt Ziyech en Dolberg voor in totaal 50 Miljoen. Mooi zakendoen...

Ik denk dat we net als andere jaren gewoon weer voor de gek gehouden worden €34 miljoen uit Napoli allemaal namen wie ze willen maar er komt niemand liever het geld op de bank dan op het veld

Van mij hoeft hij niet te komen. Hij zorgt alleen maar voor problemen en hij raaktal 2 jaar geen knikker meer. Op het EK was hij er niet eens bij...

Tja dan moet ie wel heel snel tekenen. Voor 8 augustus moet de cl lijst ingelevert worden.

Als Balotelli naar NL komt scoort hij 40 keer. Let op mijn woorden. Als hij fit blijft in ieder geval. Afgelopen jaar bij Milan ging het helemaal niet slecht was alleen een aantal keer geblesseerd. Qua gedrag ging het prima.

Maar goed uiteindelijk komt hij toch niet. Gaat toch ergens heen dat iedereen zal verbazen. Zal altijd een topclub zijn die hem een kans geeft

De beste jonge man Is geestesziek, duidelijk gevalletje borderline of bi polair. Kun je er best bij hebben, mits zeer goed begeleid.. Laat dat nou net een probleem zijn bij Ajax.. De begeleiding van de psyche..

Op calculerende spelers moet je niet zitten wachten. Dit soort spelers gaat niet naar Ajax, om de club, alleen maar om het geld. Ervaringen uit het verleden hebben bewezen dat een "dergelijk huwelijk" op een mislukking uitloop. Of je komt nu, of je komt nooit!

Eerst kijken of ze geplaats hebben in de Groep Fase Cl.
En dan gaat ons grote vriend Balotelli kijken naar zijn Jaar salaris.
Shit gaat weer niet door.

6 augustus 2016 om 02:03

Hij vermindert zijn salaris dus het zou wel te betalen zijn

7 augustus 2016 om 01:28

Ook zal hij die verminderen,dan nog is hij te duur.
Ajax sloeg Traore met een weeksalaris van 40.000 pond af.
En ik kan je verzekeren dat Balotelli een meervoud zo niet 3x zoveel verdiend dan Traore.
Stel dat Balotelli de helft wil inleveren komt hij nog op 50 a 60.000 per week.
En dat gaat Ajax nooit betalen.
Dus vergeet hem,laat Ajax maar achter Haller aangaan.
Technisch begaaf en verzekerd voor 25 goals per seiz.
En voor een schappelijke weekloon,in de Budged van Ajax.

Dit is wel de realiteit he mensen. Ajax zit in de 13e competitie van Europa. De spelers die Ajax echt verder helpen willen dan alleen komen bij Champions League voetbal. Zo was Spurs ook Hazard misgelopen. Als je een kleinere club bent, heb je CL nodig, anders willen de meesten niet.

Heel goede voetballer, wel wat probleempjes mentaal. Maar wie niet kan zien dat dit echt een klasbak is, die heeft volgens mij onder een stoeptegel geleefd. Je hebt een goede trainer nodig om hem in het gareel te houden. Zou wel een top naam zijn. Liefst ook Januzaj en Ziyech. En eventueel nog een talentvolle 18 jarige verdediger halen die centraal of op de vleugel kan spelen.

Kan Ajax hem dan nog inschrijven voor de CL na 8 augustus ?

Iedereen kan gerust zijn, bij Ajax wordt er niemand meer gehaald,
dus ook geen Balotelli. De buit is binnen, voorronde EL of misschien
zelfs CL, maar dan gaan de pannen van het dak en het deksel alleen
van de geldkist om de opbrengsten veilig op te bergen! Nog hogere
bonussen en een dikke vette middelvinger met knipoog van Marc O.
en de leden van de RVC voor de lankmoedige en brave supporters
van Ajax die dit allemaal nog pikken.....

5 augustus 2016 om 14:57

Ik moet helaas zeggen dat ik denk dat je gelijk hebt. Er worden nieuwe namen beloofd (en die zijn ook broodnodig) maar nu Rostov geloot is denk ik dat de hoge pieten het wel goed vinden zo. Met of zonder een nieuwe spits zullen ze ook wel denken dat Rostov te pakken is. Dan plaats je, je voor de CL en dan ga je verzuipen, maar er worden weer miljoenen toegevoegd aan de bankrekening om dan vervolgens volgend jaar weer een talent aan te trekken voor 3 miljoen euro. oh wat hoop ik dat Overmars ons gaat verassen.

5 augustus 2016 om 23:48

Ach wat een onzin. Er komt een spits en een buitenspeler echter niet perse voor Rostov aangezien een nieuwe speler vaak nog ritme op moet doen en waarschijnlijk nog niet 100% is. Lijkt wel of iedereen denkt dat voetballers geen mensen zijn maar statistieken en meteen ingezet kunnen worden. Ik zou het geweldig vinden als Balo komt en anders komt er een andere spits. Komt zeker goed.

Please Ajax neem Balotelli over,zijn wij er van af!
By the way,ajax schiet niks op met zo'n clown.
Als ie al interesse heeft is het vanwege het uitgaansleven,zal zich ongetwijfeld goed amuseren in Amsterdam.
En met welk salaris zal hij genoegen nemen denken jullie?!?

Mocht Ajax hem halen dan moeten ze hem eerst huren met eerste optie tot koop vind ik. Dan kun je het eerst een seizoen aankijken of hij wel geschikt is en dan kun je volgend seizoen zijn nog 1 jarige contract afkopen voor onder de 10 miljoen euro. Met Januzaj moet Ajax hetzelfde proberen te doen en natuurlijk moet er nog creativiteit bij op het middenveld met Ziyech. Investeer een keer in echte kwaliteit, actie Overmars!


Cillessen
Tete Veltman Sanchez Riedewald
Bazoer Ziyech Klaassen
Januzaj Balotelli Younes

Reserves:

Boer
Sanniez Westermann Viergever Dijks
Vd. Beek Nouri Gudelj
Cerny Dolberg El Ghazi

Eventueel extra opties:

Onana, Zeefuik, De Ligt, Frenkie De Jong, Schone, Sinkgraven, Cassierra, Zivkovic, Muric, enzovoorts.

Alles is financieel haalbaar om te bekostigen dus geen smoesjes meer!!

Als hij zn hoofd er bij kan houden, scoort hij met gemak 35 goals in de Eredivisie

Laat deze man alsjeblieft in Italie... Hij bakt er al jaren niks meer van en hoezo zou hij het nu opeens wel weer waarmaken. Dit past totaal niet in de filosofie van Ajax.

ongelofelijk zo vent gaat hem alleen om de champions league te spele als je echt wil spele moet je gewoon eerder gaan en dat te halen als hij open staat voor ajax
ik vindt hem redelijk speler als ik komt moet die zig echt laten zien

Ok ik ga me kapot lachen als hij bij Ajax komt en als ajax de cl haalt

Balotelli is een goede voetballer met een paar mentale problemen maar het beste voor balotelli en overigens ook Ajax is om balotelli zich te laten vestigen bij de basis selectie probeer zijn mentalisme te verbeteren en ook hem qua gedrag te verbeteren misschien is het juist een positief punt om een wat pittigere spits in te zetten die niet bang is voor een duel het is ook geen luie spits hij doet zijn best maar hij zal zich wel eerst mentaal moeten bewijzen bij de ploeg en de champions leauge is een verkoop praatje over zijn salaris als ze de champions leauge halen zou balotelli zijn salaris verminderen dus als je denkt hij doet het alleen voor het geld en de prijzen zit je niet juist want Ajax is een groot leerpunt voor vele spitsen geweest veel goede spitsen van Ajax hadden mentale problemen zoals Suárez ibrhimovic mido en enzovoort je moet ook wat agresiever zijn dan dat een milik was

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren