Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘AZ voert positieve gesprekken over mogelijke transfer Myron Boadu’

Laatste update:

Myron Boadu speelt volgend seizoen mogelijk voor AS Monaco. Volgens RMC Sport is AZ momenteel in onderhandeling met de club uit de Ligue 1. Vanuit Frankrijk wordt bericht dat de onderhandelingen tussen beide clubs positief verlopen. In de komende dagen wordt gehoopt op een akkoord, zo klinkt het. In Monaco wordt Boadu gezien als opvolger van Stevan Jovetic.

Het aflopende contract van Jovetic werd niet verlengd. Monaco is derhalve op zoek naar een aanvallende versterking en kwam zodoende uit bij Boadu. Vorige week meldde Nice-Matin al dat Monaco interesse heeft in de twintigjarige spits, wiens contract in Alkmaar doorloopt tot aan de zomer van 2023. De Franse krant schreef vorige week over een transfersom van minstens vijftien miljoen euro.

Ondanks het vertrek van Jovetic beschikt hoofdtrainer Niko Kovac over genoeg aanvallers in zijn selectie. Mocht de overgang doorgang vinden, dan krijgt Boadu te maken met concurrenten als Wissam Ben Yedder en Kevin Volland. Ook de talentvolle Italiaanse spits Pietro Pellegrini staat onder contract bij Monaco. Hij werd begin 2018 voor ruim twintig miljoen euro overgenomen van Genoa.

Over de toekomst van Boadu, goed voor 38 doelpunten in 88 wedstrijden bij AZ, wordt al enige tijd gespeculeerd. Sport1 meldde in mei dat Julian Nagelsmann de aanvaller naar Bayern München zou willen halen. Twee maanden later echter lijkt de interesse vanuit Duitsland te zijn bekoeld. Boadu werd in de wandelgangen ook in verband gebracht met Ajax, AC Milan, Juventus, Liverpool en Paris Saint-Germain.

Myron Boadu doet er goed aan om naar AS Monaco te gaan

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wow! Dit zou een geweldige transfer zijn voor die jonge. Monaco de club waar bijna elk talent beter wordt, juich dit als Oranje supporter ook zeker toe. Dit wordt na alle waarschijnlijkheid een van onze spitsen. Prima transfer voor alle 3 de partijen. Wel stevige concurrentie tot nu toe, maar wie weet komt daar verandering in. Prima trainer ook Niko Kovac.

13 juli 2021 om 14:45

Pellegri heeft nog helemaal niks gepresteerd. "toptalent" noemde men hem 4 jaar geleden ja.

13 juli 2021 om 14:07

Maar hij gaat toch denk ik niet aan spelen toekomen bij Monaco? Of hij moet heel geduldig zijn, want Volland en Ben Yedder kunnen nog wat jaren mee. Voor zijn eigen ontwikkeling is het beter als hij nog een jaar blijft bij AZ om echt een goed seizoen te draaien. Vorig seizoen heeft hij de eerste seizoenshelft te weinig laten zien, tweede seizoenshelft ging het wel beter. Maar hij moet echt werken aan zijn consistentie.

13 juli 2021 om 16:47

Niet doen alsof Volland en Ben Yedder een soort halfgoden zijn. Als hij wat wil bereiken in z'n carrière zal hij dat soort spitsen eruit moeten spelen bij een club als Monaco.

13 juli 2021 om 16:55

@consy - Dat zeg ik toch niet? Waar lees je dat ik dat zeg of insinueer? Maar Boadu is toch nu bij lange na nog niet goed genoeg om hun uit te spelen, lijkt mij? Of vind je van wel. Boadu heeft al lastig om de net te vinden in de Eredivisie met goeie spelers om hem heen, laat staan bij Monaco waar de verdediging van een gemiddeld Ligue 1 team toch wel echt beter is. Maar wat is dat toch met geforceerde stappen omhoog? Hij kan toch best een tussenstap nemen lijkt mij. Zie hoe goed het heeft uitgepakt voor Wijnaldum en Van Dijk. De spelers die falen zijn spelers zoals Janssen naar Spurs, Memphis naar United, etc.

13 juli 2021 om 14:11

Vrij optimistisch om hem naar alle waarschijnlijkheid een van onze beste spitsen te noemen. Zijn snelheid is een wapen, maar zijn techniek en rust voor de goal zijn niet beter dan 3 jaar geleden. De makkelijkste ballen springen van zijn voet en dat met grote regelmaat, mocht hij dat nog kunnen ontwikkelen dan heeft deze transfer kans van slagen.

13 juli 2021 om 14:56

Ik heb het eerder ook gezegd, Boadu is de grootste talent van de Eredivisie als je ziet watvoor topclubs geïnteresseerd zijn, dat betekent dat ik het wel goed heb gezien. Ik zeg het weer zijn intelligentie compenseert wel met zijn techniek en rust. Hij is in mijn ogen iemand van de buitencatogerie en ik denk dat een groot talent als hem wel Volland of Ben Yedder eruit ken spelen maar ik had hem het allerliefst bij Ajax of PSV willen zien.

13 juli 2021 om 15:10

Ik schat persoonlijk Gravenberch en Gakpo hoger in de talenten categorie dan Boadu..
Ook zijn ploeggenoot Wijndal hoort nog bij dat groepje.
Toevallig zijn dat precies de 3 die wel mee gingen met Oranje en Boadu thuis bleef t.o.v. Malen die zijn concurrent is.

13 juli 2021 om 15:54

Nou en waar heeft dat ons gebracht? Boadu is een killer eersteklas met snelheid in zn benen, je zou kunnen zeggen Nistelrooy of Makaay met snelheid en een dribbel. Als je niet ziet dat Boadu buitencatogerie is dan kijk je al die jaren voor niets naar voetbal. De enige ding wat hem en zijn potentie in de weg zou zitten, zijn zware blessures en meer ook niet. Dat Oranje killers heeft is eens in de zoveel tijd, heel schaars terwijl er ieder jaar wel een LB leuk doet of een goeie CM naar bovenkomt. Als Veerman volgend seizoen bij Fey of PSV uitblinkt dan is Gravenberch vergeten. Ik ken geen killers als Boadu wel schele kikkers als Malen.

13 juli 2021 om 16:45

Oké Rambo, die boadu he, wanneer heeft die de absolute wereldklasse laten zien dan? In welke top wedstrijd? Hou toch op man met je beweringen. Boadu is een leuk talent, maar hij zal nog heel veel stappen moeten zetten om een Europese subtopper te worden. Nu nog veel te wisselvallig. En dat ligt niet alleen aan zijn blessure.

13 juli 2021 om 23:42

@atlenico Oke dus je wilt interessant doen met statistieken?Die spelletje speel ik wel met je mee. Op 20 jarige leeftijd had Malen uit 31 weds. 10 goals en 5 assist. Boadu is nu ook 20 en heeft uit 31 weds 15 goals en 1 assist. Volgens mij zegt dat genoeg of niet? Hij is bij 16 goals betrokken Malen was bij 15 goals betrokken. Doelpunten zijn ook 2x meer waard dan een assist. Dus met statistieken maakt die Malen met de grond gelijk. Dan heb ik het niet eens over zijn statistieken van vorige jaar maar over zijn voetbal IQ en die is gewoon veel hoger dan die van Malen hoe je het wend of keert. Boadu heeft ook geen gotze gakpo of een Zahavi omzich heen die even zijn assists hadden afgerond. Dan nog heeft die betere statistieken. Kijk mij niet aan jij kwam met statistieken dan moet je ze ook eerlijk vergelijken.

13 juli 2021 om 23:59

@flamengo je hebt gelijk het zijn hele grove beweringen, heb heel veel grote talenten voorbij zien gaan en ik zeg jou dat Oranje nog nooit zo een goeie spits als hem heeft gehad sinds Kluivert. Kijk maar naar de beelden op YouTube hard in de korte hoek en strak in de verre hoek. Het is een absolute killer, wees gewoon niet koppig en neem het maar aan van mij. Hij is echt van buitencatogerie en ben overtuigd dat hij een topspeler word en absoluut de missing link van Oranje is.

13 juli 2021 om 14:36

@deen

Ik zie het niet zo in Boadu, sluit me aan bij baradona.

Malen is dé spits voor Oranje voor de komende jaren. Verder hoop ik dat Zirkzee zijn draai gaat vinden, en op termijn zie ik meer in talent Hansen van Ajax.

Lammers blijft ook veelbelovend.

13 juli 2021 om 15:16

Over Lammers ben ik het er mee eens, vind hem ook veelbelovend en bij Ajax schrijven ze 2 talenten hoog aan Unuvar en Hansen maar Malen is geen spits en hij zal ook nooit een goeie spits worden, als rechtsbuiten komen zijn kwaliteiten wel heel goed boven water dat hij die assist gaf aan Bruma tegen Basel is een heel goed voorbeeld van. Zirkzee weten we niks van maar zelfs ik zou een paar scoren bij Bayern München als spits dus gewoon afwachten wat die waard is,die doelpunten van hem zeggen mij niks.

13 juli 2021 om 15:37

Ik vroeg me laatst nog af waarom Feyenoord niet weer een poging waagt voor Zirkzee. Die is echt op een dood spoor geraakt namelijk. Zelfde geldt voor Lammers. Hoewel ik van Lammers niet zo onder de indruk ben.

Verder vond ik Hansen een paar jaar geleden ook nog een hele interessante naam. Die zag ik liever dan Brobbey. Alleen heeft die het afgelopen jaar volgens mij niet zo denderend gedaan in Jong Ajax. Komt tot nu toe (als ik me niet vergis) ook nog niet in de plannen voor bij Ten Hag in de voorbereiding en speelt eigenlijk ook op zo'n beetje alle posities voorin, waardoor je je afvraagt of het nou wel een echte spits is.

word een mooi seizoen zo : Berghuis weg bij Feyenoord, Boadu weg bij Az , Malen misschien nog weg bij Psv.

Had liever een Boadu bij PSV gezien net een stapje hoger

13 juli 2021 om 13:56

Zou een mooie tussenstap zijn geweest maar ja AZ ziet zichzelf op gelijke hoogte als PSV en Ajax ( belachelijk natuurlijk ) dus dat zou nooit gebeuren.

13 juli 2021 om 14:00

Resultaten liegen er niet om laatste jaren. Met een veel kleinere begroting zo presteren is gewoon heel goed. Ik denk dat AZ wel aan PSV/Ajax zou verkopen, maar dan moet de hoofdprijs wel gewoon neergelegd worden. Ajax zou dat nog kunnen ophoesten, maar voor PSV is dit niet mogelijk.

13 juli 2021 om 14:15

Welke resultaten? Laatste schaal dateert sinds van Gaal. Vitesse wou van Ginkel niet aan directe concurrent Ajax verkopen, Twente wou Elia niet aan directe concurrent Ajax verkopen want zij waren de bank niet. Ken gewoon je plaats man, een paar goede seizoenen maakt je niet beter dan de traditionele top drie.

13 juli 2021 om 14:23

Lekker provoceren Soccerfan. AZ supporters zijn in het algemeen nuchtere mensen. Het zijn voornamelijk andere supporters die zeggen dat 'AZ supporters denken dat ze een grote club zijn terwijl ze dat niet zijn".

13 juli 2021 om 14:24

Oja, ze moeten zich natuurlijk ondergeschikt opstellen tov het grote Ajax.

13 juli 2021 om 14:33

AZ is ook Max Huiberts bijv. Niet alleen supporters…

13 juli 2021 om 14:38

Helemaal eens Nr.11. Ik lees bijna elke keer hier hoe supporters van andere clubs AZ-supporters betichten om AZ op gelijke hoogte als een Ajax en PSV te zien, terwijl dat echt totaal niet aan de orde is. Ik zie dat eigenlijk nergens, dus ik snap niet dat dat zo vaak benadrukt wordt.

AZ is ook gewoon een kleinere club dan de traditionele top 3, daar hoeven we niet moeilijk over te doen. Máár: de club maakt goede stappen en straalt ambitie uit. Die ambitie is om wél in de buurt te komen van de traditionele top 3 en dat gaat de goede richting op de laatste jaren. Het niet-verkopen aan die clubs is daar onderdeel van en dat is een prima beleid als je het mij vraagt. Dat betekent niet dat AZ (of supporters) zich nu al als gelijke zien, maar wel dat je die kant op wilt als club. Of moet AZ altijd maar schikken in de rol dat het altijd op moet blijven kijken naar de anderen?

13 juli 2021 om 14:43

Neen mijn beste kerel.
Az ziet zichzelf helemaal niet op gelijke hoogte, Az wilt graag het gat verkleinen en verkoopt daarom liever hun spelers duur naar het buitenland dan voor weinig aan clubs die ze op termijn willen bijhalen.
Elke keer maar dat verhaal dat Az zich als gelijke ziet is onzin en puur de wereld in geslingerd door journalisten en gebaseerd op jalousie van anderen omdat Az probeert met goed beleid het gat te verkleinen met de top 2.

13 juli 2021 om 14:53

Voetbal is vooruit kijken, 5 jaar geleden stond AZ mijlen ver achter en dat gat is financieel natuurlijk nog steeds gigantisch. Je kan niet ontkennen dat AZ het met de middelen die ze hebben het heel goed doen. 'Suurbier' ik hoop niet dat je zo ook bent in het dagelijks leven 😉

13 juli 2021 om 16:44

@AzChelsea Je hebt gelijk hoor maar van waar de verontwaardiging bij de andere fans van de klassieke 3 en met name Ajax en Feyenoord? Vele van hen zijn pas erg joh. Of arrogant of niet realistisch of hoogmoedig. Agh helemaal prima joh. Maar vind de opstelling van Az gewoon top. Lekker als de kleinere van de rest, je moedig opstellen, laten zien dat je de uitdaging aandurft, kom maar op! En Az doet al vele zaken beter dan de anderen dus tsja. Enkel Ajax is echt goed weg lopen van de andere topclubs. Maar neem de transfers van Az en die van Feyenoord, tsja. Zegt al veel.

13 juli 2021 om 14:46

@dzwanziger: begrijp ik goed dat je vindt dat als alle beste spelers van elke club weggaan, het een mooi seizoen wordt? Een iets objectievere blik zou je sieren. edit: Wellicht mis ik het sarcamse.

Mooie stap voor Boadu, mits hij aan spelen toekomt. Monaco speelt aanvallend voetbal. Maar met Volland en Ben Yedder al wel twee spitsen die het goed hebben gedaan. Afgelopen seizoen heeft Jovetic nog wel redelijk wat minuten gehad. Ongeveer 29 competitie wedstrijden waarvan wel maar 6 basisplaatsen. Boadu zal flink aan de bak moeten om een basisplaats te veroveren. Al heb je aan Kovac een prima trainer. WK volgend jaar komt voor Boadu wel vroeg denk ik maar jaar daarop moet hij toch wel aan de deur kloppen. Minuten maken is dan wel belangrijk. 15 miljoen is voor AZ prima bedrag, met doorverkooppercentage hoop ik voor ze.

Zou wel heel jammer zijn als Boadu en Stengs vertrekken uit Nederland. De competitie word er zo niet aantrekkelijker op.

13 juli 2021 om 14:06

Gelukkig is Berghuis voor de Eredivisie behouden, anders zou het inderdaad wel een behoorlijke kaalslag worden direct. Hoewel Stengs het natuurlijk wel behoorlijk heeft laten afweten de laatste anderhalf jaar.

13 juli 2021 om 14:12

Aan Stengs mis je niets, die lukt het niet eens om aan te haken bij Heracles met zijn spel de afgelopen 1.5 jaar.

13 juli 2021 om 14:22

Anderzijds bloeien er dan altijd wel weer spelers op. Wellicht bijvoorbeeld hun vervangers alleen al. Zie bijvoorbeeld Karlsson die smaakmaker Idrissi al snel liet doen vergeten nu we toch bij AZ zitten.

13 juli 2021 om 16:24

@mgmv precies Karlsson doet het nu al super goed daarbij gaat ook Zakaria Abloukhal zijn waarde tonen op het veld en Poku komt er ook aan verder heb je Thijs Oosting, Reijnders, Peer Koopmeiners, en nog wel wat talenten die er aan komen. Maar let vooral op Poku komend seizoen dat word er eentje!

13 juli 2021 om 19:32

Aboukhlal had ik vorig jaar al afgeschreven, beter kwijt dan rijk. Blind paard en niet productief, heb je wekelijks niets aan!

Hij kan nog genoeg leren bij AZ maar als hij dan toch naar het buitenland gaat lijkt me Monaco wel een mooie stap. Beter dan Bayern of Juve zoals in de tekst staat. Daar mag hij bij het tweede aansluiten en/of word hij verhuurd. Dan kun je net zo goed nog even bij AZ blijven

13 juli 2021 om 14:15

Ik denk dat hij bij Monaco ook gewoon de bank gaat warmhouden. Moet zeggen dat ik hem (mede door zijn blessure) de afgelopen 2 jaar niet echt stappen heb zien maken. Vind hem aan de bal erg matig, en denk dat zijn fysiek hem parte gaat spelen daar in Frankrijk. Ik laat mij graag aangenaam verrassen, maar ik zie hem daar mislukken. Jammer genoeg

Ik ben heel benieuwd hoe ver Boadu gaat komen. Was laaiend enthousiast over zijn eerste seizoenen, maar toch afgelopen seizoen wel heel druistig in het afmaken van de kansen, en toch ook wel veel slechte wedstrijden ertussen. Gelukkig is ie natuurlijk pas 20, en hij lijkt wel een goeie mentaliteit te hebben. Hopelijk groeit ie enorm, en krijgen we eindelijk weer een internationale topspits voor Nederland. Denk dat een stap maken voor hem in ieder geval goed is.

Het wordt een aardige leegloop zo. Voor Boadu kan het misschien geen kwaad om nog een jaartje te blijven, maar als zijn boezemvrienden Wijndal en Stengs vertrekken snap ik dat het verleidelijk is om ook te gaan. Monaco is een club waar talenten goed kunnen ontwikkelen, maar ik vraag me af of dat nu de juiste keuze is. Met Volland en Ben Yedder hebben ze 2 toppers en dan ook nog talenten als Pellegri en Diatta (en in mindere mate Onyekuru) achter de hand waar veel geld voor betaald is. Als Boadu daar bijvoorbeeld op de flank zou belanden kun je hem gelijk afschrijven.

13 juli 2021 om 14:50

We vangen wel weer een bak geld en Az kennende staan de volgende alweer te dringen om de vrij gekomen plekken over te nemen. Gerichtte aankopen kunnen ook he, wie weet nog dat Idrissi nog geen jaar terug nog links buiten speelde en die is praktisch 1 op 1 vervangen door Karlsson. Nu een Pavlidis, die ook nog eens kopsterker is ook, goed toch. De verdediging is sinds jaren weer eens voor het begin van de competitie compleet. Gaat er 1 weg ben ik er van overtuigd dat er al ruimschoots is nagedacht over de opvolging.

13 juli 2021 om 15:16

Wie is er als eventuele vervanger voor Wijndal ?
Stroomt er iets moois door vanuit de jeugd of hebben ze iemand op het oog als aankoop ?

13 juli 2021 om 15:35

Klopt, maar als je een stuk of 6 basisspelers (inclusief sterkhouders) in 1 zomer moet vervangen zal het knap lastig om een draaiend team te creëren, zeker in het begin. Het opvangen van Idrissi was erg knap, maar wel maar 1 speler. Ik heb wel erg veel vertrouwen in Pavlidis. Hij is zoveel handiger met de bal dan Boadu, dat kan erg prettig zijn in het voetbal van AZ.

13 juli 2021 om 16:01

Anderzijds is het rendement van Boadu een stuk hoger dan dat van Pavlidis. Het is goed mogelijk dat het allemaal tegen gaat vallen. Maar goed, voor 2,5 miljoen euro is een speler al snel nuttig. Als hij er 13 in schiet, stijgt hij al flink in waarde.

13 juli 2021 om 16:13

Zijn waarde zal mij worst zijn, of je moet amusementswaarde bedoelen?
Ik als trouwe kaarthouder wil graag vermaakt worden met aantrekkelijk voetbal.die geldzaken geloof ik wel, daar komt toch niets van in mijn knip terecht.

13 juli 2021 om 16:15

Voor nu Gullit, maar ik ga er van uit dat er wel een iets waardiger vervanger zal komen mocht Owen vertrekken.
Het is overigens aardig stil rondom alle spelers, vooral Koopmeiners en Wijndal.

13 juli 2021 om 16:28

@tinus45, als Poku gaat scoren word Pavlidis geen eerste spits.

13 juli 2021 om 16:29

@nick428, Maxim Gullit en Thijs Oosting word omgebouwd tot linksback ik zou Sinkgraven graag zien er bij zien.

13 juli 2021 om 17:31

Indirect zijn die geldzaken (en dus de waarde van de spelers) wel relevant voor ons supporters, aangezien met dat geld weer spelers gekocht worden die het spel aantrekkelijk kunnen maken. Het is daarom ook een goede zaak dat AZ nu zoveel waarde in de selectie heeft met jongens als Koopmeiners, Wijndal, Boadu en Stengs.

13 juli 2021 om 19:34

Poku is van origine een rechtsbuiten, kan misschien in een 2 spitsen systeem als diepe man fungeren maar zie ik niet als een nummer 9 en dat is hij ook niet.

Zo, als dit doorgaat niet de eerste speler die naar de Ligue 1 gaat vertrekken. Wordt zo nog een halve Nederlandse competitie! Ik vind het wel heel leuk, kijk met enige regelmaat de Ligue 1 en wordt naar mijn mening te vaak door menigeen hier weggezet als een B-competitie wat echt niet zo is. Is natuurlijk geen Premier League of Laliga, maar is niet veel minder dan de Bundesliga of Seria A.

Boadu heeft niet echt een goed seizoen gedraaid, dus als ik AZ was zou ik voor een bedrag van 15 miljoen of meer meteen verkopen. Boadu zelf zou er alleen toch helemaal geen goed aan doen voor Monaco te kiezen? Prima competitie, dito club, beleid en trainer. Alleen hij komt gegarandeerd op de bank terecht en als spits van 20 is dat nou precies wat je niet moet hebben.

13 juli 2021 om 15:58

Het is wel een dingetje dat enkel bijtekenen dan een optie is, want Ajax en PSV gaan nooit 15+ miljoen euro aan Boadu spenderen. Voor dat geld koop je gewoon betere spelers. Boadu heeft talent, maar moet ook nog veel leren. De Belgische clubs gaan namelijk ook geen 15 miljoen euro voor 'm neertellen. Dan moet je al snel hopen op een mooie club in Portugal, maar die spenderen ook niet zomaar even 15 miljoen euro aan een 20-jarig talent waar twijfels over zijn.

Het zou wel weer typisch AZ zijn om spelers kwijt te raken en niet op tijd te vervangen voor de Europese campagne.

13 juli 2021 om 14:56

Hoezo,
Pavlidis is een spits, Beukema een CV, Martins Indi is overgenomen, Clasie is verlengt, Reijnders staat klaar voor het middenveld na vele vlieguren afgelopen seizoen.
Ik denk dat Az ook zeker een schaduwlijst heeft om direct te kunnen schakelen/kopen.
Zeker met 10 mln Stengs, 15 Boadu, en wat eventueel Koopmeiners en Wijndal gaan opleveren kan je aardig mee "shoppen" geloof ik.
Ik heb het volle vertrouwen in Az, dat hebben ze afgelopen jaren wel bewezen.

13 juli 2021 om 16:35

@rannio,

AZ heeft ook Poku nu door geschoven en daarnaast staan: Duin,oosting,abloukhal, ook nog voor op die positie. Weetje Poku laat het nu al wel zien dus we gaan het mee maken maar echt een leegloop zal mee vallen.

13 juli 2021 om 17:45

Je zegt net dat Oosting wordt omgebouwd tot linksback en nu gaat hij boadu in de spits vervangen, lijkt me dat hij gewoon op het middenveld blijft staan.

kwa belasting een mooie locatie maar kwa club zijn er denk ik betere opties voor Boadu, zie hem ook niet de concurrentie strijd winnen van Ben Yedder en zou dus met Volland moeten strijden om de 2e spits positie. terwijl ze ook al Pellegrini hebben een veel groter talent dan Boadu

Boadu mist technische bagage om in de top van de Ligue 1 mee te draaien. Hij is wel heel snel, maar dat is te weinig om het verschil te maken.

Boadu vind ik een overschat talent. Ik denk dat AZ met Pavlidis iemand heeft gehaald die hem uitstekend kan vervangen. Hij is veel balvaster en kan ook beter koppen. Ik ben benieuwd of Jelle Duin dan de tweede spits wordt. Die heeft het nog niet laten zien op het hoogste niveau. Dat zou wel een gok zijn dus.

Enerzijds een leuke uitdaging, maar Boadu is naar mijn mening nog lang niet uitgeleerd in Nederland. Als je al niet consistent kunt presteren in de Eredivisie en in het afgelopen seizoen 4 of 5 droogtes van ruim een maand hebt, hoe wil je dat dan doen bij een minder dominante ploeg in een betere competitie? In Europees verband heeft hij helemaal niets laten zien.

13 juli 2021 om 16:37

@siriius,

bij AZ lijkt hij ook niet meer echt vooruit te komen daarbij komen er nu jongens als Poku en duin door.

Vooropgesteld dat Boadu zelf wil gaan ze daar voor 17/18 miljoen wel uitkomen en zijn vervanger is reeds gehaald. Ik vind het prima want vind hem nog behoorlijk ongecontroleerd voor de goal. Sowieso AZ beleid om niet te veel te hechten aan individuele poppetjes. Als men biedt wat ze er in Alkmaar voor willen hebben mag vrijwel iedereen vertrekken, alles om vanuit onderop verder in de breedte te kunnen groeien.

Lekker ballen in Monaco tussen de jet set van de Cote d'azur. Goed voor je bankrekening, en of het de beste stap is die Boadu kan maken moet nog blijken.

Toch zet ik er een tientje op, dat we over 4 jaar moeten zoeken op wikipedia waar hij ergens uithangt.

Hoewel ik hem liever naar een subtopper in een grotere competitie zie gaan denk ik niet dat dit een slechte move is voor Boadu. Ik verwacht bijvoorbeeld dat Malen het behoorlijk moeilijk zal krijgen bij Dortmund of Liverpool, zoals Donny van de Beek en Ziyech ook niet al te fortuinlijk zijn met hun stap naar de absolute top. Dat ligt deels ook aan de omstandigheden natuurlijk, maar wetende dat AZ-spelers steevast tegenvallen na een carrierestap opwaarts, doet Boadu er goed aan zijn carriere rustig op te bouwen. Twee, drie jaar Monaco en dan naar Engeland of Duitsland is helemaal niet gek.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren