Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez: ‘Hij doet stoer, maar irriteert iedereen en zijn uitstraling is slecht’

Laatste update:

Kenneth Perez ergert zich mateloos aan arbiter Joey Kooij, zo maakt hij duidelijk tijdens Dit was het Weekend van ESPN. De scheidsrechter had de leiding over het duel tussen PSV en FC Twente (1-0) en nam daarin enkele opmerkelijke beslissingen. Perez stelt dat Kooij bij ‘werkelijk iedereen in de voetballerij’ voor irritatie zorgt.

Kooij viel onder meer op door een geldig ogend doelpunt van Myron Boadu af te keuren. De spits van FC Twente kopte binnen na een duel met Walter Benítez in het vijfmetergebied, maar de arbiter vond het een duwfout van de aanvaller. Het doelpunt werd afgekeurd.

“Denken jullie dat er een scheidsrechter is die méér irritatie opwekt bij alle spelers op het veld dan Joey Kooij? Het is niet een ploeg, maar het is iedereen die zich ergert aan zijn handelen”, merkt Perez na afloop van de wedstrijd op.

“Het is echt een héle slechte scheidsrechter. Daarbovenop heeft hij ook een hele slechte uitstraling. Joey Kooij irriteert gewoon alles en iedereen rondom het voetbal. Hij maakt hele gekke beslissingen.”

“In de blessuretijd van de tweede helft ging hij nog heel stoer doen. Gijs Smal kreeg een gele kaart, omdat hij iets langer deed over het nemen van een inworp. Daar telde hij een minuut voor bij. Dat is echt stoerdoenerij.”

Vervolgens zijn er beelden van het moment te zien waar Smal een gele kaart krijgt voor tijdrekken. “Eén minuut erbij! Even de aandacht op mezelf”, reageert Perez cynisch. “Een scheidsrechter is er om een wedstrijd in goede banen te leiden.”

“Het liefst onopvallend, maar dat gebeurt allang niet meer. Als je bij allebei de ploeg irritatie oproept… Je ziet alles en iedereen denken: Jezus, man! Wat loopt hij weer te doen?”, aldus de analyticus.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Perez heeft duidelijk iets tegen deze scheidsrechter. Hij haalt zelfs z’n uiterlijk erbij, kom op zeg. Bovendien floot hij niet eens zo slecht, aan beide kanten maakte hij foutjes. Verder ben ik nog steeds aan het nagenieten van deze wedstrijd!!! Heerlijk!! Eindelijk is een beetje een spannende wedstrijd dit seizoen in de eredivisie. Verder vind ik dat PSV alleen geluk gehad met die kans van Van Bergen. Voor de rest was het vandaag de betere, ondanks de midweekse deceptie. Meer kansen, meer balbezit, en grotere wil om de wedstrijd te winnen. Niets op aan te merken dus. Ook goed dat de scheidsrechter eens een keer consequent is met betrekking tot de blessuretijd. Er had wel 9 minuten blessuretijd bijgetrokken kunnen worden.

17 maart 2024 om 22:38

Die goal van Boadu hebben we ook enorm veel geluk mee gehad. Eerste instantie vond ik t een overtreding maar hoe vaker ik t terugzie hoe meer ik het wel een goal vind. Dat gezegd hebbende, gelijkspel was terecht geweest maar de gelukkigste heeft gewonnen. Van Bergen en Bruns zijn niet de schuld van Kooij

17 maart 2024 om 22:40

Boadu springt richting de keeper in de 16. De keeper heeft daar een beschermde status. Terecht afgekeurd, hoe licht het ook is. Als Boadu niet richting de keeper springt, is het een ander verhaal.

17 maart 2024 om 22:42

Nou eindelijk een objectieve Feyenoorder! Goed om te lezen. Daar kunnen een aantal hier een voorbeeld aan nemen in plaats van met vuur spuwen.

17 maart 2024 om 22:45

Boadu springt richting de bal...die keeper komt als een waslap naar de bal toe. Zelfs Peter Bos moest hier om lachen...

17 maart 2024 om 22:46

Objectieve supporters bestaan niet. Maar er zijn juist heel veel redelijke Feyenoorders op dit forum. En daar ben ik echt niet de meest 'objectieve' van. We hebben het allemaal weleens goed gezien, en ook weleens fout.

Ik vind vooral de manier waarop forumleden met elkaar omgaan dikwijls wat kinderachtig. Bij elke wedstrijd is er in een livetopic van een topclub wel een trollenleger aanwezig. Ik vind dat vooral jammer.

17 maart 2024 om 22:47

Boadu springt richting de keeper en duwt hem de goal in. Hij belemmerde daarmee Boadu, hoe licht dan ook. Terecht afgekeurd.

17 maart 2024 om 22:48

De keeper springt ook naar Boadu.
Wat mag een speler niet richting de bal gaan? Hij maakt geen duw fout, hij maakt geen overtreding, Boadu doet werkelijk niks fout.
Gaan we nu net doen alsof elk contact met de keeper een fout is in het keepers gebied?

17 maart 2024 om 22:48

Helemaal mee eens!

17 maart 2024 om 22:49

Objectief is wat anders dan het juist hebben. Zelfs peter bosz beaamde dat het een duel om de bal was en dus eigenlijk een tegen doekpunt. En dat voor iemand die niet objectief is....

17 maart 2024 om 22:49

@Feye88, dat zou kloppen als Benitez er al stond, maar Boadu kopt en vervolgens springt Benitez naar hem toe maar is te zwak.

17 maart 2024 om 22:51

Wanneer zelfs de PSV spelers er om lachen en het belachelijk vinden..
Nee, dit was een 100% goal, niemand aan tafel, commentators en zelfs journalisten en voetbal experts snappen deze afgekeurde goal.

Dat gebied betekend niet dat er nooit contact mag zijn met een keeper.. Beide gingen voor de bal, niemand werd gehinderd.

17 maart 2024 om 22:54

Ik als zeker geen objectieve Ajacied benoem Feye_88 dan maar even tot superfijn en allerredelijkst VZ-persoonlijkheid haha. Het viel me de laatste tijd al op dat in zware tijden voor de Ajacieden in het bijzonder Feye_88 alles behalve olie op het vuur aan het gooien was en dat wordt zeer gewaardeerd.Specifiek over dit onderwerp: ik vond het heel weinig en vrees dat de grotere clubs vooral dit voordeel meekrijgen.En tipje: skip de livetopics.

17 maart 2024 om 22:56

@victor, dus hij is objectief omdat hij het met jou eens is?

17 maart 2024 om 23:01

Wat is toch die rare obsessie met objectief zijn. Voetbalsupporter zijn staat haaks op objectiviteit. Veel vervelender zijn de mensen die andere betichten van niet objectief zijn zonder af en toe in de spiegel te kijken.

17 maart 2024 om 23:05

Eens Migi. Ik pleit er voor om alle woorden die "objectiviteit" als betekenis hebben even zo te verbieden als het woord "calimero" op dit forum.

17 maart 2024 om 23:08

Feye_88 brrrr ik krijg rillingen vh belerende karakter van je reactie. Alsof jij het hier alleen bij het juiste eind hebt zeg. Zoals je ziet zijn er ook vrij veel lieden die het wel een doelpunt vonden, waaronder enkele medesupporters v je. Ik ben niet objectief maar vond het wel een doelpunt. Boadu staat nl voor benitez en kopt die bal erin. Benitez komt juist naar Boadu toe maar was gewoon te laat. Overigens heb jet over forumleden die kinderachtig gedrag vertonen. Daar ben ook jij niet vrij van geweest ih verleden dus cut the act en doe niet alsof jij de Ghandi vd lage landen bent 🤮

17 maart 2024 om 23:45

Ik ben best weleens bevlogen en soms ook weleens zuur, maar kinderachtig kun je me niet echt noemen. Trollen doe ik ook niet. Wellicht kun je het onderbouwen, dan wil ik mn mening graag herzien.

Overigens geef ik netjes aan dat ik echt niet de meest objectieve supporter ben. Waar je die Gandhi act vandaan haalt weet ik niet zo goed.

Ik geef alleen mijn mening. Wat daar belerend aan is ontgaat me ook.

Ik probeer mijn mening altijd te onderbouwen en daar ben ik af en toe wat fanatiek in. Daarom draaf ik nog weleens lang door in discussies. Dat mag je best irritant vinden hoor, maar het past mijns inziens niet echt in de verwijten die je maakt.

17 maart 2024 om 23:46

Met je eens Migi, zeker bij leden die erom bekend staan zelf toch weleens zwaar uit de bocht te vliegen over de concurrentie in de live-topics. Niet een geweldig sterk punt dat je maakt als je je daarna gaat uiten over het gebrek aan objectiviteit bij fans van je concurrent

Myvision: mag ik dan het woordje 'verlosser' in de context van Ajax ook nog even toevoegen aan je lijstje. Gewoon 1 punt in mindering bij gebruik van 1 van die drie termen.

Ik snap de aanval op Feye_88 hier niet zo. Ben het verder helemaal niet eens met zijn lezing maar we lijken objectiviteit hier nog weleens te verwarren met nuance. Sommige leden hebben gewoon iets meer neiging tot nuance ondanks dat ze vanwege hun status als voetbalsupporter nooit helemaal objectief kunnen zijn. Feye_88 is daar m.i. een van.

18 maart 2024 om 02:16

Zoals jij redeneert Feye_88 kan je beter als regel stellen dat spelers niet in het 5metergebied van de tegenstander mogen komen. Want hier was werkelijk niets aan de hand

18 maart 2024 om 09:18

Op het moment dat Benitez springt, springt Boadu tegen hem aan. Daarna kopt Boadu de bal pas en is Benitez al uit balans gebracht en valt hij achteruit de goal in. Dat is gewoon het hinderen van de keeper en daar moet voor gefloten worden.

Je mag best in de 5 meter komen, maar weet dat een keeper daar altijd meer bescherming geniet.

17 maart 2024 om 22:39

Geluk of was het gewoon goed gekeept van Benitez? Daarnaast vind ik het juist goed dat er wat strenger wordt opgetreden tegen tijdrekken. Daar was Twente al vanaf minuut 30 mee bezig.

17 maart 2024 om 22:39

Je kan in de extra tijd geen hele minuut extra tijd bijtrekken voor een voorval dat nog geen minuut duurt. De extra tijd duurde nog niet eens een minuut. De scheids heeft dus de wedstrijd oneigenlijk verlengd. De reguliere extra tijd was namelijk al bepaald.

Overigens was de goal terecht afgekeurd. Boadu sprong tegen de keeper aan.

18 maart 2024 om 01:01

Maar Pepi raakte de bal op 95:59, bal was nog binnen die initiële extra tijd geschoten. Dus die +1 minuut was dan wel gek, maar heeft geen invloed gehad op de wedstrijd

17 maart 2024 om 22:41

Gestopt met lezen bij "Bovendien floot hij niet eens zo slecht" man man man

17 maart 2024 om 22:41

Alle twijvelgevallen werden in het voordeel van PSV gefloten. Oa Propper op de achterlijn in de 16 meter van PSV met twee spelers van PSV in zijn nek. Ook de vrije trap waarbij Luuk de Jong in buitenspelpositie scoorde had net zo goed andersom kunnen zijn. PSV had niets te klagen over de scheids vandaag!

17 maart 2024 om 23:01

Klopt helemaal psv heeft niks te klagen maar blijf er wel bij dat die goal van boadu terecht word afgekeurd er zijn veel nieuwe regeltjes maar de keeper heeft in het 5 meter gebied een beschermde status altijd al geweest hij spong tegen de keeper aan het was licht maar hij raakt hem aan en over de extra tijd hoeven ze ook niet over te klagen er werd al vroeg in de wedstrijd tijd getrokken eigelijk lag het toch meer aan twente zelf alleen op de keeper af en niet scoren en bij die goal moet hij hem weg rammen

17 maart 2024 om 22:42

Jij ziet duidelijk nooit wedstrijden waar Joey Kooij fluit.

17 maart 2024 om 22:56

Voor zijn doen floot hij inderdaad niet slecht, en nog steeds is hij dan met afstand de slechtste scheidsrechter in de eredivisie. Die kneus hoort niet thuis in het betaalde voetbal. Hij heeft het niveau voor de 2e reserveklasse, maar is wonderbaarlijk genoeg ooit verdwaald geraakt in de eredivisie (en wordt daar door de KNVB de hand boven het hoofd gehouden). Als ik toch wekelijks zo bedroevend zou presteren, dan zou ik de eer aan mezelf houden.

Echt een meesterzet van Feyenoord om Stengs te kopen, wat een waardeloze scheids is dit.

17 maart 2024 om 22:55

Dat is collateral advantage

17 maart 2024 om 23:13

De relatie tussen Kooij en Stengs is me natuurlijk bekend, maar ik zie even niet wat de invloed op deze wedstrijd is. Zou Kooij dan zogenaamd pro-psv fluiten om de pro-Feyenoord schijn te counteren? Of is het gewoon zo simpel dat Feyenoord een voordeel heeft dat Kooij hen niet kan fluiten? Zo ja, hoe heft psv of Twente daar dan last van?

Die Boadu mogen ze ook wel ff aanpakken. Wat een dwaas om die bal zo hard in het publiek te trappen.

17 maart 2024 om 22:39

Bood toch gelijk zijn excuses aan? En het was van een meter of 20. Niet groter maken dan het ia.

17 maart 2024 om 22:40

Hij gebaarde meten sorry daarna. Kan gebeuren, prima hersteld.

17 maart 2024 om 22:47

Ik vond Twente sowieso een wat onsportieve indruk maken, dat moment waar Boadu op de grond lag en ineens opstond toen de bal in zijn buurt kwam was ook potsierlijk. Om nog maar te zwijgen over Sadilek die als een zwaan naar de grond gaat als Til hem een klein zetje geeft (klasse hersteld van Propper trouwens). Verder vond ik het tijdrekken van met name Unnerstall en Smal echt buitenproportioneel en ook onnodig, want Twente had dat helemaal niet nodig. Maar goed ik kijk met een PSV-bril en snap 100% dat Twente-supporters de wedstrijd anders ervaard hebben en zich bestolen voelen. Los van alle momenten die ik opsom heeft Twente een sterke wedstrijd op de mat gebracht

17 maart 2024 om 22:53

Je doelt op het Lozano gedrag van Sadilek?

17 maart 2024 om 22:54

Daar doel ik op inderdaad en in wedstrijden waar Lozano dit doet erger ik me daar ook aan. Nu hebben de twee nog samengespeeld bij PSV dus misschien heeft Sadilek het goed afgekeken

17 maart 2024 om 23:24

Grap is idd dat hij het waarschijnlijk juist bij PSV heeft geleerd. Redelijk veel minuten gemaakt onder van Bommel . Overigens kennen Unnerstall, Brenet en Kjolo dit gedrag niet, dus het zal meer aan de trainer of speler dan aan de club liggen.

17 maart 2024 om 23:29

Helemaal eens Davilla. Twente speelde een puike pot en er had iets ingezeten voor ze, maar dat fans er aan voorbij gaan dat ze echt probeerden opzichtig tijd te rekken, boadu en ook Sadilek vanalles veinsden, unerstall minuten pakte bij spelhervattingen…ik snap dat ze het doen, maar kom dan niet af met een scheidsrechter die te veel bij telt

17 maart 2024 om 22:52

Dit gebeurd in bijna de helft van de wedstrijden.
Hij bood gewoon netjes zijn excuses.

17 maart 2024 om 23:18

Ja, dwaze actie, maar niet ongebruikelijk toch? In de MLS zag ik een tijdje terug een actie als deze, werd een kind geraakt, wilde de speler z’n excuses aanbieden, werd die pa boos. Ik vond dat dan ook weer een vreemde reactie.

Bij basketbal krijg je soms ook een bal t publiek in. Bij baseball vliegt er zelfs wel eens een een bat t publiek in. Zoals Boadu het deed zou je het wel kunnen scharen onder een gele kaart, maar zolang het ongericht is lijkt meer me niet nodig.

Met zijn alleen een petitie starten om Kooij nooit meer te laten fluiten. Denk oprecht dat je bijna elke fan van elke club wel meekrijgt. Zelden zo'mn slechte scheids gezien, nog erger dan Higler. Zal best een aardige jongen zijn hoor, en hij kan vast wel wat. Maar zijn fluitje kan hij beter inleveren. Ik heb hem letterlijk nog nooit een goede pot zien fluiten.

Wat ik overigens wel opvallend vond is dat er een moment was waarop Propper vol tegen de grond geduwd werd in de 16 van PSV in een soort omhelzing door... Tillman? En hij kreeg een overtreding tegen zich gefloten. Niet eens een herhaling van gezien. Beetje flashback naar een vreemde handsbal van Boscagli bij PSV - Ajax vlak voor de 4-2 die ook niet in de nabespreking zat en ook niet in de samenvatting te zien was. Misschien was er in beide gevallen niks aan de hand maar juist door het niet te behandelen en niet te laten zien krijg je een beetje de schijn tegen.

Ik geloof absoluut niet in complottheorieen, maar het zit PSV dit seizoen qua arbitrage wel vaker mee dan tegen, dat heb je soms. En ja ja, ik weet het jullie hadden een pingel moeten krijgen in de beker en zagen twee goals makkelijk afgekeurd worden de afgelopen weken, maar toch, over het algemeen zat het wel vooral mee. Het geluk van de kampioen, hebben Ajax en Feyenoord ook weleens.

Ik zie dat ik weer eens een paar Psv'ers onbedoeld op de kast heb gejaagd. Jullie zijn heer en meester in de ED, spelen geweldig voetbal en staan meer dan terecht bovenaan. Dat heeft niks te maken met de scheidsrechters. Mijn analyse staat dan ook helemaal los van jullie verdere prestaties waar ik alleen maar zeer veel respect voor kan hebben.

17 maart 2024 om 22:49

weg

17 maart 2024 om 22:51

Wat bedoel je Mutsaers? Verkeerde post?

17 maart 2024 om 22:53

Ach hou toch op. Psv heeft afgelopen jaren continu de scheids tegen gehad in beslissende wedstrijden tegen ajax en feyenoord. Voor dit moment fluit elke scheids gewoon. Verder hebben we meerdere goals afgekeurd gehad waar niets aan de hand was dit seizoen. Wanneer zou psv de scheids mee gehad hebben dan?

17 maart 2024 om 23:12

Maar het een sluit het ander toch niet uit? Dat je de afgelopen jaren de scheids misschien wat minder mee had wil toch niet zeggen dat je dit jaar de scheids niet mee kan hebben.

Het valt mij op dat er (behalve dat beker moment) geen enkele echt grote beslissende VAR blunder in het nadeel van PSV is gemaakt dit seizoen waar je voor letterlijk elke club wel 2 of 3 momenten kunt opschrijven in de competitie die echt een grote fout waren en punten hebben gekost. Bij Ajax kan ik er zo een paar voor je noemen, maar ook PEC, Sparta, Almere onlangs, Feyenoord een aantal keer (en ja klopt, daar zit het ook weleens mee).

Voor mijn gevoel valt elke 50/50 beslissing dit seizoen zo ongeveer in het voordeel van PSV. En het maakt mij verder niet uit, Ajax doet toch niet mee om de titel. Het komt mij juist goed uit als jullie punten afsnoepen van concurrenten van ons (top 10 t/m top 6 😂). Ik denk dat het je zou sieren als je kunt toegeven dat je zowel nationaal als Europees gezien echt niks te klagen hebt over de arbitrage dit seizoen. Alleen in de beker was het 1 moment wel heel slecht en bepalend, maar toch.

18 maart 2024 om 00:11

@JtjeVtt Eh, de bekerwedstrijd tegen Feyenoord gemist? De overtreding op Lang? Ik vind je relaas erg kort door de bocht en nergens gebaseerd op feiten, maar vooral jouw onderbuik gevoel. Uiteindelijk en zo vaak bewezen krijgen alle clubs een aantal beslissingen mee als tegen.

18 maart 2024 om 00:19

Mag je vinden. Maar als je mijn post leest en zelf iets minder op onderbuikgevoel reageert kun je zien dat ik ook gewoon benoem dat jullie dat ene moment zeker tegen hadden in de beker

17 maart 2024 om 23:01

Of heel misschien is dat jouw kijk er op? Ik bedoel deze zelfde scheid floot tegen PSV paar weken terug echt een drama pot. Bij psv valt het alleen niet vaak op dat de scheidsrechter tegen ze is omdat ze vaak die wedstrijden toch wel op eigen kracht winnen. Aan het eind van de streep geloof ik niet dat de ene club meer de scheids mee heeft gehad dan de andere clubs.

17 maart 2024 om 23:10

Ik geloof daar wel in.

Voor mijn gevoel had Feyenoord dat vorig jaar en er zijn ook zeker weleens recentelijk seizoenen geweest waarin Ajax echt niks te klagen had over de arbitrage. Ik vind het bijzonder dat het zo moeilijk is om daar gewoon realistisch naar te kijken. Zowel in de competitie als Europees gezien zit het veel vaker mee dan tegen bij jullie, alleen vlieg je op 1 moment de beker uit. Ik snap persoonlijk niet zo die drang om maar altijd te moeten roepen dat het niet mee zat, maar zal aan mij liggen. Laten we het erop houden dat jullie veel minder vaak benadeeld worden dan andere teams in een nogal turbulent VAR seizoen

17 maart 2024 om 23:33

Toch geloof ik niet dat het bij psv dit jaar aan de orde is. Nu we toch aan het speculeren zijn.

17 maart 2024 om 23:52

Laat ik het dan vooral op houden dat de VAR bij jullie altijd wel zijn werk doet, en bij de rest maar 50 procent van de tijd. Ik kan me best voorstellen dat het dan helemaal niet voelt alsof je beslissingen mee krijgt, maar het zou mooi zijn als de VAR net zo effectief en objectief was bij de rest, als bij jullie. Want de meeste VAR beslissingen (muv vandaag) in jullie voordeel vind ik wel terecht, maar er zijn heel veel potten waarin vergelijkbare situaties niet eens worden bekeken (zoals jullie zelf in de beker ook eenmaal mee hebben gemaakt).

Uiteindelijk is het gewoon een extreem warrig seizoen qua scheids en VAR beslissingen en mag de KNVB zich wel even flink achter de oren krabben deze zomer wat er nou allemaal wel niet fout ing.

Voor mijn gevoel hebben jullie in dat opzich wel vaak het 'geluk van de kampioen' mee. Maar goed, het maakt uiteindelijk ook niks uit.

17 maart 2024 om 23:07

Als wij de scheids al vaker mee hadden hadden we nu ook in de finale knvb beker gestaan dat was echt een scheidsrechterse dwaling rest van de wedstrijden met veel doelpunten gewonnen dus denk dat je ons verward met Feyenoord

17 maart 2024 om 23:16

Voor mijn gevoel is het bij Feyenoord iets meer in balans qua grote fouten mee maar ook weer grote fouten tegen. Wat natuurlijk ook raar is, maar dat balanceert het wel een beetje uit.

Het doet verder helemaal niks af aan het feit dat PSV heer en meester is, geweldig voetbal speelt en los van scheids momenten alsnog gewoon bijna altijd meer dan terecht wint dus neem het vooral niet zo persoonlijk. Het is een analyse van mij die verder niks uitmaakt voor het verloop van de competitie.

Maar ik vind het wel bijzonder om te zien hoe veel fouten er worden gemaakt dit seizoen, en hoe weinig van die fouten in jullie nadeel zijn. Zoals ik zeg, ik denk absoluut niet dat dat daar iets achter zit. Het gebeurt gewoon soms in een seizoen. Net als dat wij dat ook weleens mee hebben gehad.

Volledig eens met Perez, waardeloze scheidsrechter. Denkt dat hij het mannetje is, terwijl iedereen zich aan hem ergert.

Terechte overwinning, en die scheids deed vandaag echt niet zoveel verkeerd. Afgekeurde goal terecht (keeper hinderen in 5m gebied is gewoon fluiten)

17 maart 2024 om 22:41

Dan moet er een regel komen dat er geen veldspeler meer in de 5 meter mag komen. Hier was niks aan de hand.

17 maart 2024 om 22:43

Zelfs Bosz zei net in een interview dat hij het gewoon een goal vond..

17 maart 2024 om 23:14

Op basis waarvan vond je de overwinning terecht?

17 maart 2024 om 23:14

Als hij hem zou hinderen wel ja, maar hij kopt gewoon

Wat zullen ze bij Feyenoord blij zijn dat ze deze amateur van een scheidsrechter niet krijgen zolang Stengs bij Feyenoord speelt.

Ik snap de frustratie over scheidsrechters, maar we draven ook weer flink door. ESPN is nu al een half uur druk om te klagen over die afgekeurde goal ipv over voetbal te praten. Dat is toch triest. Hoeveel beslissingen in een seizoen zijn wel niet discutabel? Maar hebben we een oplossing, je kan moeilijk zonder arbitrage en zoveel mensen staan ook niet te springen om te fluiten. Daarnaast is dit probleem niet alleen in Nederland, dus dat geeft de problematiek wel aan. Gaat het spel te snel? Is de opleiding niet goed? Voorlopig zullen we ermee moeten dealen. Ik ken ook nog genoeg momenten waar je flink baalt van een scheidsrechter, maar uiteindelijk over een heel seizoen zal het wel in balans zijn.

17 maart 2024 om 22:44

Na Feyenoord in de beker ging het ook (terecht) om die niet gegeven strafschop. Prima hoor, dat jullie daar allemaal ziedend over waren. Maar als het dan eens meezit is het ook logisch dat het daar dan ook om gaat. Het is niet zo dat je enkel de arbitrage kan bespreken wanneer die voor PSV tegen zit..

Is er eindelijk een scheidsrechter die optreedt tegen tijdrekken, is het weer niet goed. Los van de potjes die Kooij af en toe gierend uit de klauwen laat lopen, is dit dan in ieder geval nog een positief punt.

Het komische aan dit hele verhaal vind ik toch vooral dat als je Kooij en scheidsrechter vervangt door Perez en analist, het ook nog allemaal klopt. Wat een engnek blijft deze vent.

Een pedante racist die andere personen de maat neemt over hun uitstraling. Kan het nog enger?

17 maart 2024 om 22:47

Toch is vrijwel iedereen het nu eens met Perez en ik denk dat Kooij dat zelden voor elkaar krijgt in z'n leven als scheidsrechter. Perez een racist noemen na een voorval van 20? jaar geleden is ook vrij triest.

18 maart 2024 om 00:53

Joey is nu ongeveer even oud als Perez toen was. Het zou Perez dan ook sieren niet zo hard over andermans persoonlijkheden te oordelen. Verder was hij toen ook al ongeveer 30/35 jaar oud. En sindsdien bewijst hij ook nog wekelijks maar een triest mannetje te zijn.

Verder zou Kooij net zo veel steun krijgen vanuit het land als hij een dergelijke mening zou uiten over Perez. Ik vind je opmerking dan ook maar vrij simpel. Bij Joey (30 jaar) komt het door zijn non-verbale houding en slechte fluiten. Bij Perez (50 jaar) door zijn acties en woorden. Dan kies ik toch veel liever voor een Kooij.

Joey Kooij is by far de slechtste scheidsrechter in hele lange tijd. Het niveau van scheidsrechters is sowieso genant.. ze denken meer respect te krijgen als ze heel stoer praten en kijken.

Dan krijgen ze juist het tegenovergestelde effect. Want alles en iedereen irriteert zich daaraan.
Stoer kijken, zeggen dat je op moet rotten. Dat werkt niet.

Denk je niet dat een scheids veel meer respect krijgt als hij bijv zegt: Luister jongen, ik zag echt dit en dit.. maar misschien zit ik ernaast.

Voor zover ik weet is het binnen de 5 meter verboden om überhaupt een duel aan te gaan met de keeper, dus dit lijkt mij een terecht afgekeurde goal. Daar hoef je niet eens een "echte" overtreding voor te maken.

17 maart 2024 om 22:55

Je mag een keeper niet blokkeren.
Duel mag je wel aan gaan. Zou werkelijk te gek zijn als dat niet mocht. Dan kan een keeper gewoon als een stervende zwaan neer gaan en zal er altijd worden gefloten.

Ik denk dat veel scheidsrechters die goal wel afkeuren. Het is wat flauw en vooral erg matig gekeept, maar Boadu springt toch een beetje tegen em aan.

Zou Perez het over zichzelf hebben? De narcist in kwestie!

Ik ben zelf ook scheidsrechter voor de KNVB en ben het met deze beslissing van Kooij niet eens, zie geen overtreding hierin.

Ben het eigenlijk nooit met Perez eens en hij hoeft echt niet perse over de uitstraling en het uiterlijk van Kooij te beginnen, maar ben het wel met hem eens dat hij één van de aller slechtste scheidsrechters is in het Nederlandse Betaalde Voetbal.

Heb toch te doen met de boer, aan de ene kant zal hij denken aardige jongen die schoonzoon van me , maar de voetballer de boer zal waarschijnlijk denken wat een vreselijke waardeloze scheidsrechter is die schoonzoon van me. Zal gezellig zijn aan de eettafel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren