Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Atlético ontvangt eerste concrete bod uit Londen op populaire ex-Ajacied'

Laatste update:

Toby Alderweireld is hard op weg naar Londen. Atlético Madrid, waar de Belg nog altijd onder contract staat, bevestigt zondag aan AS dat het een officieel bod heeft binnengekregen van Tottenham Hotspur. The Lilywhites willen de stopper overnemen na zijn uitstekende debuutjaar in de Premier League, in dienst van Southampton.

/

Volgens diverse media in Engeland gaat het om een bedrag van zestien miljoen euro, plus twee miljoen aan bonussen. Los Colchoneros nemen dat aanbod in overweging: de club twijfelt echter of het de ex-Ajacied nu al van de hand moet doen. Alderweireld mislukte weliswaar in zijn eerste jaar in de Spaanse hoofdstad, maar revancheerde zich in de Premier League. Coach Diego Simeone overpeinst dan ook of hij de speler niet alsnog wil terughalen.

Er liggen overigens nog meer kapers op de kust. Naast Tottenham Hotspur en Atlético zou ook Chelsea interesse hebben, terwijl Southampton Alderweireld graag definitief zou willen overnemen uit Spanje. De voorkeur van de speler zou uitgaan naar Tottenham, waar landgenoten Jan Vertonghen, Nacer Chadli en Mousa Dembélé ook voetballen.

Waar past Toby Alderweireld het beste?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Aldeweireld moet lekker bij atletico blijven, als miranda weggaat heeft hij eindelijk kans op een basisplaats

5 juli 2015 om 15:14

Als ik Toby was zou ik naar Tottenham gaan. Daar kan hij een centraal duo gaan vormen met Vertonghen en dat was bij Ajax zeker geen slechte combinatie. De Premier League is natuurlijk niet de Eredivisie, maar ik ben ervan overtuigd dat de combinatie ook in de Engelse competitie resultaat gaat opleveren.

Daarnaast heeft Toby geen enkele garantie, mocht Miranda weggaan, dat hij een basisplaats krijgt. Ik heb sowieso het idee dat Atletico hem gebruikt als back-up en weggaan zou in mijn ogen dan ook de beste keuze zijn.

5 juli 2015 om 15:24

Ik heb nog mijn twijfels of Alderweireld wel een basisplaats krijgt bij Spurs. Ondanks de transfersom schat ik Dier hoger in en heeft meer potentie.

5 juli 2015 om 16:13

Dier beter dan alderweireld? Echt niet man. Alderweireld was vorig jaar een van de betere cb's uit de competitie.

5 juli 2015 om 16:16

Kleine kans dat Toby dan basisspeler wordt, aangezien Miranda de laatste tijd al reserve was. Gimenez gaat daar gewoon een basiskracht worden volgend seizoen.

5 juli 2015 om 17:31

@ Lucasandersen

Ik ben erg benieuwd op basis van welke criteria Alderweireld beter is dan Dier.

5 juli 2015 om 21:27

Iedereen zijn mening Mason. Ik denk dat jouwe in deze verschilt van de mening van 90% van de rest van de BPL volgers.

5 juli 2015 om 15:21

Hoop je dan maar.. als Atletico gewoon weer een verdediger haalt.

5 juli 2015 om 16:09

Dat vraag ik me af. Hij is populair bij de het spurs team met meerdere ex-ajacieden en belgen. Ik denk dat dat wel een rol speelt.

5 juli 2015 om 15:28

Miranda zat de laatste wedstrijden op de bank. J.M. Gimenez kreeg de voorkeur boven Miranda van Simeone. Ik snap dat Atletico hem wil behouden om zo de concurrentie achterin nog sterker te willen maken, toch denk ik dat Aldeweireld

5 juli 2015 om 15:29

Weg wil*

6 juli 2015 om 00:39

Simeone zal met Giminez en Godin spelen, hij zal toch weer op de bank zitten. Zijn voorkeuren ligt vaak in verdedigers die sterk in lucht zijn, juist Aldeweireld mist dat. Dat Miranda ging banken komt doordat hij eind van seizoen zou vertrekken. Giminez kon dan warmdraaien.

Tottenham lijkt mij prima club voor hem, ook doordat hij oude ploeggenoten en internationaal ploeggenoten erbij zijn.

5 juli 2015 om 15:49

Chelsea heeft hem niet nodig

Past beter in Engeland dan in Spanje. Dus kan hij beter in Engeland blijven. Bij de spurs uitgroeien naar een betere verdediger. Al ben ik meer fan van spaans voetbal.

Dat is nog niet eens zo'n hoog bedrag, vraag me af waarom Southampton dat zelf niet eens wil betalen voor Alderweireld. Ze willen hem graag houden en Alderweireld zelf heeft ookal aangegeven dat hij het niet erg vind om te blijven..maar toch lijkt hij naar Tottenham te gaan.

5 juli 2015 om 15:16

16 miljoen euro geen hoog bedrag? Vind het nogal wat hoor. Zo goed is Alderweireld nou ook weer niet. Liever zie ik Veltman voor waarschijnlijk een kleinere transfersom komen.

5 juli 2015 om 15:20

Veltman lol
Costa hoeft 1x te blazen en Veltman ligt al op de parkeerplaats.

5 juli 2015 om 15:23

Veltman? Meen je die nou of loop je te trollen??? Dat is toch totaal niet het niveau premier league op dit moment (op dit moment) die kan beter nog een paar jaar bij Ajax blijven en dan de stap maken, beter voor zijn ontwikkeling m.i.

5 juli 2015 om 15:25

Veltman? Hoe moeten wij je nog serieus nemen? Haha

5 juli 2015 om 15:27

@ Ballout. Hij bedoelt volgens mij als ballenjongen. Haha

5 juli 2015 om 15:28

Veltman? Ik schat Alderweireld toch een heel stuk hoger in.

5 juli 2015 om 15:35

Ik zie wel dat jullie niet zoveel verstand van voetbal hebben

5 juli 2015 om 15:40

Voor hoeveel zie je Veltman dan komen?
Voor letterlijk een appel en een ei?
Die is toch niet te vergelijken met Alderweireld die een goed en solide seizoen in de BPL erop heeft zitten, dan Veltman die bij Ajax in de Eredivisie nog loopt te schutteren.

5 juli 2015 om 15:44

Ja hoor. Wij hebben het helemaal mis en jij zit goed. Veltman is nog lang niet goed genoeg voor PL: Hij is kort, fysiek ook niet wat er gevraagd wordt in de PL en hij kan niet goed koppen. Je kan ook niet zeggen dat hij het spel zo goed kan lezen om het allemaal te compenseren.

5 juli 2015 om 15:46

@geert vs

Volgens mij ben jij diegene die helemaal geen verstand heeft van voetbal. Alderweireld schat ik al niet hoog in maar Veltman kan alles behalve verdedigen.

5 juli 2015 om 15:47

Kom zeg.

Ik steek mijn hand in het vuur dat Alderweireld in elk team van de wereld zijn wedstrijd zal spelen en niet door de mand zal vallen.

Ik durf dat absoluut niet zeggen van Veltman.

En hiermee beweer ik niet dat Alderweireld wereldtop is. Gewoon een hele goede en betrouwbare speler.

5 juli 2015 om 15:51

Hij heeft al moeite genoeg in de eredivisie en jij denkt hij kan PL aan? Kongolo, van Beek, botteghin en Isimat zijn allemaal beter. Jullie zeggen altijd dat hij zo goed kan meevoetballen, misschien moet hij op DM spelen.

5 juli 2015 om 16:00

@geert vs

Op het moment dat je de naam Veltman liet vallen nam niemand je nog serieus.

Alderweireld heeft dit seizoen laten zien dat hij een uitstekende CV is voor de PL Dat jij dan liever Veltman ziet komen zegt genoeg over je "verstand van voetbal"

5 juli 2015 om 17:28

Aangezien Ajax met Van der Hoorn en Heitinga al 2 rechtsbenige centrumverdedigers heeft denk ik niet dat ze het onderste uit de kan willen voor Veltman. Anders was Veltman nog wel duurder geweest denk ik. Maar denk dat Tottenham zich een aantal miljoentjes kan besparen en een betere verdediger haalt. Voetballend en koppend acht ik Veltman beter. Alderweireld heeft meer zijn fysiek mee maar ik vind Veltman absoluut niet te licht.

5 juli 2015 om 17:42

Ik denk dat Ajax liever vd Hoorn kwijtraakt en ik denk dat men in Engeland ook liever vd Hoorn ziet komen.. Als Mike iets kan is het ballen wegkoppen, dat kun je in de PL naar hartelust. En Veltman is niet zo slecht in de lucht Qidas ons wilt doen geloven, hij heeft een goede timing en een neusje voor positie kiezen, maar beter koppen dan Toby doet hij niet. Met de bal aan de voet is hij wel beter, maar dat in Engeland veel minder belangrijk..

5 juli 2015 om 17:52

Alderweireld is in alle opzichten beter dan Veltman en zeker al koppend. Je maakt het alleen maar erger door nu non argumenten erbij te halen die nergens op slaan in poging om je hachje te redden.

Veltman al koppend beter dan Toby... Veltman verloor zelfs een kopduel van Messi. Ik zie hem in de eredivisie al weggeblazen worden door spelers als Kramer.

En voetballend is Veltman echt niet beter dan Alderweireld hoor.

5 juli 2015 om 18:16

Veltman niet koppen? Sorry hoor maar hij kan echt wel koppen.

5 juli 2015 om 19:47

@ België

Je kijkt vast geen Eredivisie, dat neem ik je ook niet kwalijk. Maar misschien kan je nog wel beelden opzoeken van wedstrijden van Ajax tegen Feyenoord toen Alderweireld Pelle moest dekken. Alderweireld verloor alle kopduels. Veltman deed het veel beter in het jaar daarna.

Vidic en Ferdinand verloren ook een kopduel van Messi. Dat was in hun glorietijd en ik heb het over de Champions League finale van 2009.

5 juli 2015 om 22:19

Ja en toen Toby debuteerde tegenover Zlatan won hij ook alle kopduels. Dit is geen bewijs voor wat dan ook. Maar er is wel wat voo te zeggen dat de mensen hier helemaal niets van voetbal snappen. Dezelfde mensen die nu lachen om Veltman vonden Alderweireld toen hij in de eredivisie speelde ook niets. En zo zaten ze er bij nog vele andere ex-eredivisiespelers ook naast. Veltman is prima en gaat nog wel een stap maken. Toby zou overal overeind blijven.

5 juli 2015 om 15:22

@ Therosepetal,

Ik had eens 'n keer gelezen dat Southampton Toby Alderweireld van Atlético Madrid kon overnemen, als hij dus zou bevallen en dat zou dan voor een bedrag van negen miljoen euro zijn en als Atlético hem zou verkopen of definitief bij Atlético zou houden, dat Atlético dan twee miljoen aan Southampton moest betalen.

Of dit echt waar is, zou ik niet weten, maar als Southampton Alderweireld daadwerkelijk voor negen miljoen kan of kon kopen, dan had ik dat sowieso gedaan. Ik denk wel dat als Alderweireld bij Southamtpon zou blijven, dat hij daar zou uitgroeien tot een belangrijke kracht en als ik eerlijk ben dan zie ik Alderweireld veel liever bij Southampton, dan bij Tottenham Hotspur.

5 juli 2015 om 18:10

Southampton wil juist het clubrecord breken voor Alderweireld, ze zijn bereid om te gaan voor een bedrag rond de 18 miljoen pond

Tottenham zou een mooie club voor hem zijn dat is zijn niveau. Jammer dat hij niet wil vechten voor zijn plek bij Atletico. Begrijpelijk met Gimenez in het team.

Heeft de clubs dus redelijk voor het uitkiezen.
Voor de hand liggend is inderdaad dat hij zelf graag naar Tottenham wil, een hereniging met Vertongen en nog meer bekenden van de nationale ploeg.
In sportief opzicht zal hij bij zowel Chelsea als Atletico geen basisplek hebben, en dat is ook bij Tottenham afwachten. Bij Southampton heeft hij zich al bewezen en kan daar zo mee en een basisplek verwachten.

Hoeveel procent krijgt Ajax van dit bedrag? Staat me iets bij van een 0,5 per jaar tussen de 16 en 24 jaar.

Hij zou natuurlijk een kans maken op een basisplaats bij Atletico nu Miranda weg is maar het liefst zie ik hem centraal staan samen met Fonte bij Southampton

Southampton is een mooie club voor hem.

Weet iemand of dit nog een leuk zakcentje voor Ajax oplevert?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren