Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arsenal rondt langverwachte transfer van 30 miljoen euro eindelijk af

Laatste update:

Arsenal heeft de komst van William Saliba eindelijk afgerond, zo meldt de Engelse topclub donderdagavond via de officiële kanalen. De achttienjarige centrumverdediger komt voor maximaal dertig miljoen euro over van Saint-Étienne. Saliba heeft een meerderjarig contract getekend met Arsenal, maar zal komend seizoen nog verhuurd worden aan Saint-Étienne.

Saliba stond ook in de belangstelling van onder meer buurman Tottenham Hotspur, maar het zijn uiteindelijk the Gunners die de Franse verdediger hebben weten te strikken. De kersverse aanwinst van Arsenal tekende in 2017 zijn eerste profcontract bij Saint-Étienne en debuteerde een jaar later in de hoofdmacht van les Verts.

Het aantrekken van Saliba is een opsteker voor manager Unai Emery. “We zijn blij met zijn komst. Hij kon uit meerdere clubs kiezen maar gelukkig is zijn keuze op Arsenal gevallen. Hij zal komend seizoen in Frankrijk nog meer ervaring opdoen en sluit normaal gesproken over een jaar bij ons aan”, zo stelt Emery op de website van de Londense club.

Saliba is de derde zomeraanwinst van Arsenal, dat eerder deze donderdag de komst van Dani Ceballos wereldkundig maakte. De middenvelder wordt voor een seizoen gehuurd van Real Madrid. Voor aanvaller Gabriel Martinelli werd eerder deze zomer circa zeven miljoen euro overgemaakt naar het Braziliaanse Ituano.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik dacht dat ze eindelijk tierney binnen hadden

En nu nog een verdediger die dit seizoen wel meedoet.

25 juli 2019 om 18:14

Ja dat dus. Als ze het hierbij houden qua verdedigers, snap ik het echt niet meer

25 juli 2019 om 18:16

Inderdaad.. Echt top dit. Met een beperkt budget een speler halen die we dan vervolgens weer mooi ergens anders posteren. Had dat geld dan voor een directe versterking gebruikt.

25 juli 2019 om 18:18

Serieus die speler is gehaald van het geld voor volgend seizoen, die gaat helemaal niet af van het geld van dit seizoen.

25 juli 2019 om 18:18

Hij wordt pas volgend seizoen betaald.

25 juli 2019 om 18:21

Deze speler zal pas komende zomer betaald worden, en dat bedrag gaat dus niet van het transferbudget van deze zomer af.

25 juli 2019 om 18:27

Koscielny kan absoluut niet meer mee, snel cashen (pakken wat je kan) en een andere speler zoeken. Desnoods huren ze ook nog Vallejo en Reguilon of zo.

25 juli 2019 om 18:34

Oh dat wist niet. Thanks voor de info.

25 juli 2019 om 18:37

Waar staat dat? Heb nu 4 artikelen gelezen over deze transfer, maar nergens zie ik dat staan. Hij heeft getekend en wordt verhuurd.

25 juli 2019 om 18:58

Jovi/ Reguilon is al richting Sevilla, maar Vallejo zou niet misstaan bij Arsenal

25 juli 2019 om 19:03

Vallejo is nog slechter dan wat ze nu bij Arsenal hebben staan en slechter zijn dan wat ze nu hebben staan is bijna knap.

25 juli 2019 om 19:24

Engelse media.

25 juli 2019 om 19:56

Precies, zo heb ik het ook gelezen. Maar het bedrag wordt niet helemaal volgend jaar betaald, maar in stappen naar volgend seizoen. Dus wellicht gaat het alsnog ten koste van budget en eventueel van winter transfer(s)? Al lijkt me dat laatste sowieso niet echt te gebeuren.

Heheh, gaan ze eindelijk actie ondernemen of het vervallen team beetje omhoog te krikken naar een top 5 Premier League-waardig team

Daar hebben ze dit seizoen dus nog niks aan. Snap niet helemaal wat ze nu precies willen. Ze hebben juist behoefte aan directe versterkingen...

25 juli 2019 om 18:13

Salibi word ooj pas volgend seizoen gefinancierd. Prima gehandeld dus van arsenal, want ondanks dat ik m zelf niet goed genoeg ken schijnt dit volgens kenners een toekomstige topper te zijn

25 juli 2019 om 18:16

Nee maar het is wel beter voor zijn ontwikkeling om hem nog een jaar bij Saint-Etienne te stallen, hij moet gewoon spelen. Zijn transfersom wordt ook pas vanaf volgend jaar betaald, dus zijn transfer heeft geen invloed op de rest van de doelwitten deze zomer.

Hmm.. Dus dit is geen Tierney.. Achja, hopelijk kunnen The Gunners hiermee eindelijk rust in de defensie brengen. Ceballos en deze jongen op een dag moet voor de Arsenal fans een verademing zijn.

25 juli 2019 om 18:13

Ceballos is gehuurd en deze jongen wordt gelijk weer verhuurd. Denk dat de Arsenal supporters toch wel op iets beters hopen.

25 juli 2019 om 21:17

Hij sluit pas volgend seizoen aan en is 18. Ik verwacht niet dat hij rust gaat brengen in de defensie.

Goede investering voor de toekomst!
Dit gaat helaas wel van je transfer budget af(wat al een klein budget was).
Arsenal zal het echt moeten hebben van dit soort transfers. Aangezien ze al een aantal jaar geen CL spelen en voorlopig ook niet zullen spelen.
Ben benieuwd of Emery nog een cadeautje krijgt van het bestuur.

25 juli 2019 om 18:14

Gaat niet van t budget van dit jaar af!!!!!!

25 juli 2019 om 18:47

Waren alle zes die uitroeptekens echt nodig?

25 juli 2019 om 20:15

Nja, tis al de zoveelste x dat iemand dat suggereert zonder de feiten te kennen. Dus ja, misschien wel 7!

Mooi voor volgend seizoen dit maar we hebben echt een of twee nieuwe CV's nodig voor dit seizoen. Koscielny wilt weg en Mustafi kan echt niet meer. Voor dit seizoen heb ik alleen maar vertrouwen in Holding en Sokratis maar het liefst heb ik die als backup.

begrijp dit niet van Arsenal je hebt niet veel geld en dan koop je een verdediger die je meteen verhuurd , gooi er dan nog 30 miljoen op voor Umtiti denk ik dan.

25 juli 2019 om 18:14

Dit is toch pas volgend seizoen betaald.

25 juli 2019 om 18:53

Heb je daar een bron van? Als je een speler verhuurd is het aannemelijk dat hij eerst in jouw bezit is, oftewel gekocht hebt.

25 juli 2019 om 19:57

Wat ik heb begrepen wordt hij dit seizoen al betaald, maar in stappen. Dus zeg iedere maand een X bedrag. Maar of dat klopt, geen idee om eerlijk te zijn.

eigenlijk moet arsenal een vedette halen voor centraal achterin en tierney halen aangezien hij goedkopere optie is dan tagliafico die er ook wel bij past

Mensen, verdiep je nou eerst us voordat je reageert

25 juli 2019 om 18:17

Ook echt, moet toch niet gekker worden.

25 juli 2019 om 18:54

Als nergens staat vermeld dat deze speler niet dit jaar al betaald wordt, hoe kunnen mensen dat dan weten? Ik vind het aannemelijk dat je een speler die je koopt en verhuurt wel al hebt betaald.

25 juli 2019 om 20:16

Je zegt t zelf al, aannemelijk. Gissen, suggereren. Vragen of t ff opzoeken is tegenwoordig te lastig

25 juli 2019 om 21:32

@ArsenalNac Dan gaan we het vragen. Heb jij een bron dat het gehele bedrag volgend jaar pas wordt betaald? Ik vond het blijkbaar als zoveel hier ook aannemelijk dat als je iemand koopt dat je dan ook geld overmaakt.

25 juli 2019 om 23:45

Staat in nagenoeg elk engels artikel, dus geen hogere wiskunde om dat te kunnen vinden. Daar hoef je Stan niet persoonlijk over te appen

De nieuwe Varane boys!

Groot talent maar een speler die volgend jaar pas kan aansluiten... volgens mij hebben ze nu verdedigers nodig.

25 juli 2019 om 18:22

Het scheelt dat dit bedrag ook pas volgend jaar betaald moet worden.

25 juli 2019 om 18:27

Ik heb het niet over geld he. Jullie hebben nu verdedigers nodig. Voor de rest een onderschatte transfer, is een groot talent.

25 juli 2019 om 18:30

Dat weten we nu wel, MoTheSpur zegt in zijn reactie ook niks over geld. Het is gewoon ronduit frappant dat Arsenal geen verdedigers voor dit seizoen binnen haalt terwijl hier ontegenzeggelijk behoefte aan is.

25 juli 2019 om 18:37

Ja en nu heb je jezelf verzekerd van een enorm verdedigend talent zonder dat je daar nu een cent voor kwijt bent. Wat is daar nu zo slecht aan?

25 juli 2019 om 19:03

Er is natuurlijk niets slecht aan als deze speler daadwerkelijk zal slagen bij Arsenal. Kan een gouden zet blijken. Of een complete flop. Dat zien we later dan nog wel.

Dit doet echter niets af van het feit (!) dat Arsenal achterin een ruïne is en daar (al jaren) dringend versterking(en) nodig heeft, niet enkel deze Saliba op lange termijn, dus ik weet niet waarom jullie die spurs fan aanvallen. Hij heeft overschot van gelijk. Ik had gedacht dat ze na al die jaren kommer en kwel daar hun prioriteit zouden van maken maar het lijkt erop dat ze ergens goedkoop een nieuwe sukkel zoals Sokratis willen oppikken en hun geld voornamelijk zullen uitgeven aan een aanvaller als Zaha. Zorgwekkend.

25 juli 2019 om 18:22

leeuwendeel van het geld word ook pas volgend jaar overgeschreven

30 miljoen voor een 18-jarige verdediger. Die nog alles te bewijzen heeft.

En dan is 80 miljoen teveel voor Maguire......

25 juli 2019 om 18:35

30 miljoen is gewoon een normale prijs tegenwoordig voor grote talenten. Als de talenten al bekender zijn, krijg je zo'n absurde prijzen als die van Joao Felix.

25 juli 2019 om 20:10

Niet zomaar een willekeurige 18 jarige verdediger hoor. Deze jongen is een topper in wording en kan je nu nog halen voor een relatief laag bedrag. Wacht te lang en je betaald een veelvoud.

Allemaal leuk en aardig, maar ik vind dit alsnog een groot risico voor een club met toch al een beperkt budget. En ja, ze betalen hem volgend jaar pas, maar Arsenal moet het een keer betalen. Nu weten ze al zeker dat ze volgend jaar tientallen miljoenen van hun krappe budget al besteed hebben, terwijl je met jonge jongens nooit weet hoe zij er een jaar later voor staan. Kortom, een groot risico in mijn ogen en een te groot risico als je al niet zoveel te besteden hebt...

25 juli 2019 om 18:47

Tja, grote namen binnen halen lukt niet. Enige manier is om dan grote talenten binnen te halen en hopen dat ze uitgroeien tot toppers.

25 juli 2019 om 18:54

Dat snap ik en vind ik ook goed beleid. Het enige dat ik, maar wie ben ik, anders zou doen is spelers dan gelijk ook naar de club halen. Nu betaal je tientallen miljoenen, maar je hebt geen invloed op hoe je de speler over een jaar binnen krijgt. Als hij zo'n groot talent en dit geld waard is, zou ik hem nu al halen. Ik heb bij mijn club al zoveel talenten gezien die na 1 of 1,5 jaar echt de wereld zouden veroveren, maar een jaar later via de achterdeur vertrokken. Zo'n scenario kan ook bij deze jongen gebeuren, maar dan betaalt Arsenal er wel de volle mep voor. Dus ja, talenten kopen is echt uitstekend beleid van Arsenal en denk de manier om weer omhoog te krabbelen, maar deze constructie vind ik niet de slimste als er al een beperkt budget is.

25 juli 2019 om 19:55

Klopt idd. Het is een grote gok, aangezien deze jongen ook maar 1 seizoenshelft heeft gespeeld. Mocht je wederom geem Cl halen en Kroenke weigert te investeren, dan is je budget volgend jaar nog minder.

Erger me wel al jaren aan het feit dat Arsenal helemaal helemaal niets verkoopt.. ongekend. Jaag gewoon spelers weg, haal je makkelijk 50mln binnen en je maakt ruimte in het salarishuis.

Als we nu ook eens spelers gaan verkopen.. jezus man. Weg met Mhiki, Koscielny, Monreal, El Neny en Jenkinson. Liefst ook Xhaka mja zoveel hebben we niet op t middenveld. Hier moet je minimaal 50 mln aan over kunnen houden. Haal je Tierney en bv die Everton en klaar voor deze periode.

25 juli 2019 om 19:25

Klaar voor deze periode? En what about een CV die we dit seizoen daadwerkelijk kunnen gebruiken? Vooralsnog ben ik absoluut niet tevreden over deze transferperiode.

25 juli 2019 om 19:56

Ja, maar hoor daar niks over. Tierney en Everton lijken het eerder te worden, al hoor je daar ook weinig positiefs meer over.

25 juli 2019 om 20:07

Jackie, met alle respect hoor want ik vind je vaak realistisch in je comments, maar ik vraag me wel af wanneer jij dan wel tevreden zult zijn. Goed dat je altijd wilt verbeteren, maar we hebben nu 3 spelers binnen (waarvan 1 niet meedoet maar hoog aangeschreven staat als talent en we dus zeker goede zaken mee doen) en toch blijf je zeuren. De club is bezig met Tierney en Zaha/Everton, wat dus precies posities zijn waar we beter nodig hebben. Holding zal wrschl in sept al meespelen en Bellerin is ook op de weg terug. Wat wil je nog meer?

25 juli 2019 om 23:14

Ik zal tevreden zijn wanneer wij het geld investeren op de juiste plekken aan goede spelers. Dat mogen van mij best talenten zijn hoor, maar je moet ze wel kunnen gebruiken. We hebben nu 3 transfers: 1 speler kunnen we dit seizoen niet gebruiken, 1 is een vrij onbekend talent uit Brazilië (daarmee bedoel ik dat hij geen talent is van het niveau Vinicius of Rodrygo) en 1 huurspeler van Real zonder optie tot koop. Dat vind ik nog niet heel denderend. Ceballos kan zeker goed uitpakken hoor, maar dat is tot nu toe de enige 'aankoop' die wat zal toevoegen op dit moment. Tierney moet ik eerst zien voordat ik dat geloof, want het duurt gewoon wederom belachelijk lang voordat wij een transfer over de streep trekken. Daar erger ik mij aan. Alles komt weer aan op de laatste week van de transferperiode waarschijnlijk. En Zaha/Everton zijn verbeteringen inderdaad, maar als dat betekent dat ik Mustafi nog een heel seizoen veel wedstrijden moet zien spelen, dan hoef ik ze niet te zien komen.. Met name Zaha zou ik een belachelijke aankoop vinden gezien de genoemde bedragen. Ik snap dat Holding en Bellerin terugkomen, prima, maar wie zegt dat zij direct weer verder gaan waar zij gebleven waren? Hoe vaak zien we wel niet een periode na zo'n lange blessure waarin de speler het vertrouwen moet terugvinden? Ondertussen speel je dus centraal met alleen Sokratis die degelijk is en een makeshift rechtsback in AMN of een houten klaas a la Jenkinson.. Dat vind ik gewoon onacceptabel om heel eerlijk te zijn. Dus wanneer ik tevreden ben? Wanneer wij dit seizoen kunnen beschikken over Tierney en een CV die er daadwerkelijk staat. Om volledig tevreden te zijn had ik graag nog een rechtsback gezien, maar daarin snap ik best dat het lastig is.

Deze zaken vind ik zo omdat wij in de jeugd wel spelers hebben die op de aanvallende posities uit de voeten kunnen en potentie hebben (Nelson, Saka, Smith-Rowe, Nketiah), maar geen talenten die op de back posities kunnen of centraal kunnen spelen (misschien Medley, maar die acht ik nog niet klaar voor het eerste).

En dan mijn laatste punt: al ons Deadwood met topsalarissen zijn nog niet verkocht.. Dat betekent een kleiner budget met weinig salarisruimte.

De grootste aankoop van dit seizoen die verhuurd zal worden. "Are you excited".

Mooi aankoop voor onze club. Ook goed dat ze hem uitlenen en ook volgend jaar afbetalen zoals sky en BBC aangeven.

Arsenal heeft pijlen gericht op Rugani van Juventus. Ik ben dus benieuwd wat er gaat gebeuren. Tierney is gewoon een transfer soap dat gewoon afwachten is aan welke kant het valt.

25 juli 2019 om 19:25

Rugani en Tierney aantrekken zou Arsenal echt een stuk beter maken. Aan scoren ligt het niet, de verdediging is op het moment gewoon erg lek.

25 juli 2019 om 19:37

Eens. Ik laat mij graag verassen door kroenke met zn uitspraak. “ I would Be excited”.

25 juli 2019 om 19:37

Eens. Ik laat mij graag verassen door kroenke met zn uitspraak. “ I would Be excited”.

25 juli 2019 om 19:37

Eens. Ik laat mij graag verassen door kroenke met zn uitspraak. I would Be excited.

25 juli 2019 om 19:46

Altijd een slecht idee om zulke dingen te zeggen op die manier vooral. Zo kun je een gehele achterban gewoon teleurstellen en/of woedend krijgen als het een mindere speler is dan gedacht bijvoorbeeld.

Ik zou voor Everton gaan van Gremio , top speler

25 juli 2019 om 19:38

Zijn ze mee bezig. Alleen veel tegenstrijdige berichten over dat ze in onderhandeling zijn en de andere zegt bijna afgerond.

25 juli 2019 om 19:58

Arsenal wilt liever Zaha en daarna eventueel Everton als het niet lukt. Voordeel van Zaha is dat hij de competitie kent.

Fijn dat we eindelijk een goede jonge verdediger binnen hebben, tenminste wat ik heb gelezen - nooit zien voetballen. Volgensmij wordt hij in termijnen betaald, maar die constructie is niet echt bekend gemaakt zo te zien.

Maar voordat 'we' kunnen kopen moeten er eerst spelers verkocht worden. Misschien dat Ozil nog weggaat en Koscienly ook, maar met beide zijn eigenlijk met salaris/transferbedrag het grootste probleem. Maar dat kun je ook zeggen van de rest van onze selectie op een aantal uitzonderingen na.

Overigens verwacht ik wel iets van onze jeugd dit jaar met spelers als Willock en die Sakha.

25 juli 2019 om 20:08

Ozil zal echt niet vertrekken. Ik snap ook niet waarom vz dat elke keer blijft vermelden want er zijn niet eens geruchten in de Daily’s..

Vreemd allemaal. Arsenal heeft nu verdedigers nodig 30 mil is wel een koopje.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren