Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Arsenal bereidt bod van 45 miljoen euro voor op spits van rivaal’

Laatste update:

Arsenal hoopt zich deze zomer naar verluidt te versterken met Alexandre Lacazette van Olympique Lyon en Kylian Mbappé van AS Monaco, maar laatstgenoemde lijkt gezien de hoge vraagprijs sowieso niet haalbaar. Als alternatief voor de Fransman denken the Gunners aan een landgenoot van Mbappé: Anthony Martial.

De 21-jarige aanvaller vertrok in de zomer van 2015 voor een initiële transfersom van vijftig miljoen euro van AS Monaco naar Manchester United, maar afgelopen seizoen had hij niet altijd een basisplaats onder José Mourinho. Martial kwam tot acht doelpunten en acht assists in 42 officiële wedstrijden en Arsène Wenger schijnt hem dus meer speeltijd te willen beloven.

De manager is volgens de Daily Mail bereid om ruim 45 miljoen euro te betalen voor Martial, maar het is onduidelijk in hoeverre Man United openstaat voor een verkoop. Ondertussen doet Monaco er alles aan om Mbappé te behouden, want Journal du Dimanche claimt dat hij een verbeterd contract kan tekenen. Hij verdient 18.000 euro per week en kan straks 162.000 euro per week verdienen in het Stade Louis II.

Denk jij dat Anthony Martial haalbaar is voor Arsenal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Daily Mail.

Toch zou ik hem best graag zien komen, hoe klein die kans ook is. United haalde hem volgens mij voor het dubbele, en Mou laat een speler echt niet snel naar een 'concurrent' gaan, zeker niet naar Wenger (cech als uitzondering).

25 juni 2017 om 12:40

Daily Mail gooit 100 geruchten (die ze zelf verzinnen) de lucht in en er zal altijd een tussen zitten die wel echt werkelijkheid word. Snap ook niet waarom VZ hier artikels over maakt. Maar om on topic te blijven, ben het met je eens. Martial met vertrouwen en speeltijd kan alleen maar meevallen.

25 juni 2017 om 12:51

Juan Mata

Ga dan voor Rashford...

25 juni 2017 om 12:34

Spart

Rashford is nooit haalbaar, ook nog eens homegrown. Zou wel uitstekend passen denk ik!

25 juni 2017 om 14:22

Dat hij niet haalbaar is zou kunnen. Maar dat ligt niet aan het feit dat hij homegrown is. Welbeck was ook homegrown en ging alsnog naar Arsenal

25 juni 2017 om 12:37

Want die is haalbaar wil je zeggen? Zelfs voor geen 100 miljoen laat United die naar Arsenal gaan.

25 juni 2017 om 12:40

Rashford is inderdaad denk ik niet haalbaar. Ik denk dat de fans van united zich tegen het bestuur zouden keren indien rashford wordt verkocht.

ON: Martial + Lacazette zou echt geweldig zijn. Enkel Martial voor de spits positie is dan weer minder. Ik zag zelf liever arda turan komen omdat Arsenal dat soort type vurige spelers nodig heeft, maar snap met het oog op de toekomst dat martial een betere keuze is. Wenger kan door toch weer echt de Golden Boy van maken.

Martial+sanchez+lacazette en we hebben een succesvolle tranferszomer gehad. Maar waarom duurt het allemaal zo lang? Waarom kunnen wij niet eens een keer de selectie helemaal rond hebben voordat de trainingskampen beginnen.

25 juni 2017 om 12:53

Ga dan voor Messi. Je maakt even veel kans, namelijk 0,0.

Sorry dat ik hardop droom, maar Martial, Sanchez, Ozil en Mbappe samen....
Man, wat zou dat fantastisch zijn, geweldig!
Gaat nooit gebeuren, maar wat hoop ik dat in elk geval Mbappe of Martial komt.

25 juni 2017 om 12:37

Nou lacazette in plaats van mbappe, klinkt ook niet super verkeerd hoor. Daar krijgt menig voetbal liefhebber een natte droom van. Zoveel techniek klasse en talent in 1 voorhoede. Denk dat het dan zeker genieten geblazen wordt !!!

25 juni 2017 om 12:55

Veeeeel liever Lacazette. Allereerst vanwege het bedrag, ten tweede is Lacazette een bewezen nummer 9 en hij zit zo goed als in zijn prime. Hij wordt enkel onderschat omdat die coach van Frankrijk hem er zowat naast laat liggen. Ik neem iig geen coach serieus die Gignac boven een Lacazette kiest.

25 juni 2017 om 13:04

Coco, 100 procent mee eens kerel! Lacazette maakt iedere club beter, we hebben zijn grote klasse met vlagen ook kunnen zien tegen Ajax.😊

Als United-fan hoop ik eerlijk gezegd niet dat Martial verkocht wordt. Het afgelopen seizoen presteerde hij inderdaad minder en Mourinho gebruikte hem meestal ook als wisselspeler, maar desondanks ben ik erg gecharmeerd van hem.

Meestal speelt hij bij United vanaf de zijkant en ik heb het hier al vaker aangegeven: ik blijf erbij dat hij als diepe spits het best tot zijn recht komt. Hij heeft in mijn ogen alles om een zeer goede diepe spits te worden: is snel, sterk, heeft genoeg scorend vermogen in zich, kan goed meevoetballen en heeft nog genoeg potentie om zich door te ontwikkelen.

25 juni 2017 om 13:48

Omdat hij goed kan meevoetballen als spits. Enkel omdat hij snel is en dribbel bezit wil niet zeggen dat hij meteen een vleugelspeler is. Ja hij kan er spelen, maar zal daar nooit zo goed zijn als in de spits. Grappig dat Manchester bijna 70 miljoen betaalt voor een jonge spits en hij dan op de bank beland omdat hij moet genoeg brengt op de linksbuiten positie.

Ben niet echt onder de indruk van hem, wisselt hele matige wedstrijden af met goeie wedstrijden. Was echt onder de indruk van hem eerste periode, maar lijkt wel of hij een enorm dip heeft. Die jongen kan fantastisch ballen maar hij is af en toe te vaak afwezig. Al denk ik met de juiste begeleiding dat het een gewelsige aankoop is voor Arsenal

Eerlijk gezegd niet aangedacht maar zou wel een versterking zijn voor Arsenal, hij zou prima passen en vooral samen met Lacazette voorin. Doen !!

Zou echt een wereldtransfer zijn. Wenger weet wel raad met hem, maar dit lijkt mij een broodje aap. Sowieso gaat Mou nooit zaken doen met Wenger.

25 juni 2017 om 13:59

Blijft een Daily, ze zeggen ook dat de transfer op hoger niveau besproken wordt, dus buiten Mourinho om. Dat geeft alleen maar meer aan dat het een verzinsel is imo.

25 juni 2017 om 14:07

Absoluut. Sowieso weet je het met Arsenal gewoon totaal niet tot het op de website staat. Laten we eerst Lacazette binnenhalen, dan is meer dan de helft al gedaan.

Indien dit uberhaupt klopt, toch weer een flink gebrek aan creativiteit. Zo'n fantastisch indruk heeft Martial niet achtergelaten. Talentvolle speler, maar nog altijd zeer wisselvallig.

En als dit ook niet zou lukken allemaal, op wie gaan ze dan bieden, Vincent Janssen? Arsenal moet eerst nog maar eens die Welbeck zien te lozen. Is toch ook weer niet echt de oplossing gebleken die men had gehoopt dat het wel zou zijn.

Ik zou Aubameyang graag bij Arsenal zien, dat is echt een speler waarvan ik denk dat het enorm goed past met de rest van de huidige aanval.

25 juni 2017 om 18:06

Welbeck hoef je absoluut niet te lozen. Homegrown, geeft altijd alles en kan zowel in de spits als op de vleugel. Zijn blessures hebben het een beetje verpest, maar hij is zeker een toevoeging. Ik zie Welbeck liever dan Giroud, puur om het feit dat Arsenal toch niet naar de kwaliteiten van Giroud speelt en je daardoor dus minder aan hem hebt.

Ik betwijfel ten zeerst of Mourinho een speler naar een rechtstreekste rivaal laat gaan. Hij liet Demba Ba niet eens te huur naar Arsenal gaan.

Dus in plaats van de nieuwe Henry, haal je de oude nieuwe Henry.

Okee, ook goed, heb hem veel liever dan Lacazette.

ik zou het niet doen. ik denk arsenal beter vol voor lacazette en James moet gaan.
Ik denk dat arsenal meer aan james heeft omdat je dan meer creativiteit hebt naast die van ozil want ozil kan het simpel weg niet alleen en alexis moet zich bezig houden met scoren en niet de assist mannetje gaan spelen.
en je kan dan met de blok xhaka en coq spelen of als ze een nieuwe cvm kopen.

cech
bellerin
mustafi
koscielny
kolasinac
coquelin
Xhaka
James
ozil
Sanchez
Lacazette

Qua bedrag is het een realistisch artikel. Arsenal weer ah lowballen xD

Dacht dat united martial voor 80 miljoen had gekocht?
Correct me if I'm wrong

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren