Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ten Hag en Manchester United grijpen mis: toptalent gaat verlengen in Bundesliga

Laatste update:

Mathys Tel gaat zijn contract bij Bayern München openbreken en tot medio 2029 verlengen, zo melden diverse gerenommeerde bronnen wereldwijd woensdagochtend. Volgens onder meer Fabrizio Romano, Florian Plettenberg en Le Parisien krijgt de achttienjarige aanvaller uit Frankrijk in de Allianz Arena een aanzienlijk verbeterd contract, waarmee der Rekordmeister het volle vertrouwen in Tel uitspreekt.

Gadiri Camara, de zakelijke vertegenwoordiger van Tel, is momenteel in München om de laatste plooien glad te strijken. Het is onduidelijk hoeveel meer de Franse jeugdinternational gaat opstrijken bij Bayern München, al kan hij vermoedelijk een flinke salarisverhoging tegemoet zien. De Duitse grootmacht ziet in Tel nog altijd een absolute topspits voor de toekomst.

Naar verluidt hoopte Manchester United Tel komende zomer naar Old Trafford te halen. Manager Erik ten Hag ziet in de rechtspoot een veelzijdige goaltjesdief die als spits, maar ook op de flanken wat kan toevoegen aan het aanvalsspel van the Red Devils. Die plannen gaan met de naderende contractverlenging van Tel in München dus niet door.

Plettenberg vroeg zich in een eerder stadium al af of Tel openstond voor een vertrek bij Bayern München, waar hij momenteel nog tot medio 2027 vastligt. Het toptalent wil in Beieren uitgroeien tot een clublegende, al is hij wel van mening dat hij meer kansen hoort te krijgen. Of Tel naast zijn nieuwe contract ook toezeggingen heeft gekregen wat betreft speeltijd, is vooralsnog onbekend.

Tel speelt sinds de zomer van 2022 voor Bayern München, toen hij overkwam van Stade Rennes. De Duitse grootmacht telde destijds 20 miljoen euro voor hem neer. Hoewel Tel het in de Allianz Arena vaak moet doen met invalbeurten, is zijn marktwaarde volgens Transfermarkt al gestegen naar 50 miljoen euro.

Sinds zijn vertrek naar Duitsland speelde Tel slechts 1.462 minuten in de hoofdmacht van Bayern München, verdeeld over 59 optredens. Daarin was het Franse toptalent goed voor dertien doelpunten en vier assists.

Na de overname door INEOS wil Manchester United zich richten op het binnenhalen van jonge talenten, die kunnen uitgroeien tot wereldsterren. De clubleiding is van mening dat Tel die potentie heeft, maar grijpt dus mis. De jonge aanvaller werd in Manchester gezien als de ideale opvolger van een landgenoot, daar het contract van Anthony Martial over ruim vier maanden afloopt.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo te zien hebben ze bij Man U de nieuwe Martial op het oog.
Pak hem beet 83 miljoen neer tellen voor deze Tel. En dan nog verliezen van Brentford en co.

Ze gaan het nooit leren daar. Die club is gewoon het symbool van kapitaalvernietiging.

17 februari 2024 om 09:44

En hoe kom je tot de conclusie dat hij 83 miljoen moet kosten? Met de komst van Ineos gaat er hopelijk een andere wind waaien in Manchester. Liever dit soort jonge spelers dan "over the hill" vedettes als Ronaldo, Varane of Casemiro. Kijk eens hoeveel jonge talenten Real Madrid heeft gehaald de afgelopen paar jaar, en voor fikse bedragen. Daar rolt iedereen over elkaar om te roepen dat het goed beleid is. Geef de nieuwe beleidsmakers eens de kans i.p.v. het direct weer af te branden.

17 februari 2024 om 10:13

Deze jongen is wel echt speciaal hoor, keek toen een paar jaar geleden naar de EK U17 finale Nederland-Frankrijk en ik wist niet wat ik zag. Kreeg echt het gevoel dat de nieuwe Mbappe al was opgestaan, zo goed speelde hij.

17 februari 2024 om 15:30

Sanogo was bij de jeugdtoernooi van Frankrijk ook een aantal keren de beste man, leek ook een geweldige speler te worden. We weten allemaal hoe het geëindigd is.

17 februari 2024 om 16:56

Alleen heeft Sanogo het niet weten door te trekken bij Arsenal. Terwijl Tel bij Bayern toch laat zien dat hij echt wel kan ballen. Ik zou het echter als United zijnde het niet doen. Hojlund is maar 2 jaar ouder dan Tel (wordt 19 in april). Dus waarom zou je weer een jonge spits halen terwijl je al een toekomstige spits in de selectie hebt? Kun je beter een spits halen zoals een Saha in het verleden. Iemand die genoegen neemt met een rol als tweede spits, maar wel impact kan maken in goals en assists. Dan denk ik aan spitsen zoals een Gerard Moreno en Wilson. Ik denk als je een van de twee benaderd, dan zouden ze niet zo snel nee zeggen tegen Manchester United. Daarnaast zijn het jongens die alles geven op het veld. Moreno is misschien basisspeler, maar die is ook op een leeftijd waar die denk ik genoegen neemt met minder. Ook al moet hij zijn jeugdliefde inruilen, die tevens nu in de middenmoot staat van Laliga.

17 februari 2024 om 10:59

Wat moeten ze dan van jou leren, MarekHamsik17

Wie zegt dat dit de nieuwe Martial is? Nergens op gebassserd.
Blijkt echt een groter talent te zijn dan Martial ooit was. Martial die altijd geblesseerd is, dat is deze jongen vooralsnog niet. En waar haal ke die 83 miljoen vandaan.

Al die dure ster aankopen hebben al die jaren niks gebracht. (Maguire, Pogba, Sanches, Lukaku, Sancho) Laat het nou net zijn dat op dit moment juist de jonkies (Mainoo, Garnacho en Hojlund) diegene zijn die het beste presteren bij United.

United wilt juist , nu met de nieuwe mensen aan de top, anders pad bewandelen door jonge hongerige spelers te halen die nog van alles moeten bewijzen en moeten bereiken. Maar zeker wel potentie hebben om een grote speler te worden. Dus ze leren het dan juist wel om een ander pad te bewandelen, dan zo maar van alles kopen

17 februari 2024 om 14:30

Ik hoop dat ze inderdaad doorgaan met het huidige beleid en kijken naar spelers als joao neves, reijnders, summerville, neto, soule, todibo, de ligt, zirkzee, guirassy. De enige ervaren spelers die ik graag zie komen zijn kimmich en barella al wilt laatstgenoemde niet weg volgens mij.

Wacht maar tot Erik hoort dat Rijkhoff twee keer heeft gescoord.

17 februari 2024 om 09:52

Ik verwacht eigenlijk dat Man U na dit seizoen 80 miljoen voor Brobbey gaat bieden haha

“Tel wilt een clublegende worden bij Bayern”

Dan is het toch op voorhand klaar? Speler wilt blijven en gok dat Bayern ook niet dom is, lekker in Duitsland laten. 1 club spelers zijn zeldzaam, moet je ook respecteren

Conclusie Tuchel moet snel de laan uit!

Ook wel het beste voor Tel denk ik. Spelers van zijn leeftijd moeten nu niet naar Manchester United vertrekken en bij Bayern München moet hij geduld hebben, dit is een jongen die er echt wel zal komen bij Bayern. Voor iemand van zijn leeftijd maakt hij tot nu toe bij een club als Bayern al aardig wat minuten, al hadden dat er onder Tuchel op bepaalde momenten wel wat meer kunnen zijn. In de minuten die hij krijgt maakt hij altijd een goede indruk en is hij ook best efficiënt.

De nieuwe technisch directeur Eberl heeft blijkbaar ook serieuze plannen met Tel, die graag een trainer wilt hebben die Tel ook veel beter kan gaan maken.

Krijgt voldoende speeltijd bij Bayern en lijkt mij ook als tweede of zelfs derde viool te fungeren bij Manchester United. Al gezien met het thema blessureleed bij United kan je zomaar 1e keuze worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren