Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp

Laatste update:

Mark van Bommel stopt na dit seizoen bij Royal Antwerp, zo bevestigen Fabrizio Romano en De Telegraaf in navolging van eerdere berichtgeving van het Algemeen Dagblad. Bronnen binnen Antwerp hebben tegenover De Telegraaf bevestigd dat de 47-jarige oefenmeester na dit seizoen vertrekt bij the Great Old. Romano weet dat het nieuws 'binnen enkele dagen' naar buiten wordt gebracht door Antwerp.

Van Bommel kende een indrukwekkend debuutseizoen in België. Antwerp pakte de landstitel, de beker en kwalificeerde zich voor de groepsfase van de Champions League. Dit seizoen vallen de sportieve prestaties echter tegen.

Antwerp verloor vijf van de laatste zes wedstrijden, waardoor de landstitel definitief uit zicht is. Van Bommel ligt nog tot volgend jaar zomer vast in het Bosuilstadion, maar gaat dus eerder dan gepland vertrekken.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

De Nederlandse trainer kan de campagne nog enige glans geven door volgende week in de bekerfinale af te rekenen met Union Sint-Gillis. Valentijn Driessen gaf onlangs in de podcast Kick-off van De Telegraaf al aan dat Van Bommel het niet meer naar zijn zin heeft bij Antwerp. Ook Marc Overmars zou in zijn kielzog vertrekken.

"Van Bommel gaat weg, en volgens mij Overmars ook", zei Driessen. "Die zijn klaar daar. Die voorzitter (Paul Gheysens, red.) heeft zoveel financiële problemen, die kan zijn afspraken niet meer nakomen."

"Bij Duitsland - Nederland kwamen Mike (Verweij, red.) en ik een verslaggever van Het Laatste Nieuws tegen en die zei al dat dat in de pijpleiding zat. Van de week hoorde ik dat het einde verhaal is", aldus Driessen.

Genoemd bij AC Milan


Tuttosport meldde enkele weken geleden dat Van Bommel op de nominatie staat om het stokje van Stefano Pioli over te nemen bij AC Milan. De 79-voudig international van het Nederlands elftal speelde tussen 2011 en 2012 exact vijftig wedstrijden voor de Italianen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit kwam vorige week of eerder deze week toch al voorbij hier? Hij zal wel een volgende stap willen zetten en door de voordeur willen vertrekken (na eerdere ontslagen bij PSV en Wolfsburg). Ben benieuwd wat hij in gedachte heeft en welke club bij hem uitkomt. Zie hem niet snel in NL trainer worden, maar hij heeft een naam opgebouwd in Duitsland, Italië en mindere mate Spanje. En met een kampioenschap op zak komt hij vast wel ergens aan een club.

3 mei 2024 om 14:43

Hij schijnt in beeld te zijn bij Ajax. Dat zou ik wel een mooie stunt vinden!

3 mei 2024 om 15:40

Terug naar het stadion waar hij furore heeft gemaakt ;p

3 mei 2024 om 16:06

Nee haha, hij schijnt nadrukkelijk in beeld te zijn bij Feyenoord. Ik zie de link daar wel gezien zijn schoonvader. Potter wordt de nieuwe trainer van Ajax.

Deze gast is gewoon echt niet veel beter dan Pioli, dus hopelijk komt hij niet. Gelukkig worden de geruchten rondom Motta en De Zerbi steeds sterker. Al is het bij Motta ook maar afwachten met pas zijn eerste succes.. maar Motta speelt integendeel tot van Bommel stuk aanvallender en dan is tactisch sterk zijn, knapper.Ideale trainer zou Conte zijn alleen te duur en opweg naar Napoli

3 mei 2024 om 13:20

Geen Conte aub, Motta halen

3 mei 2024 om 15:33

Mouro je bent altijd beter ingevoerd dat VZ. Zeg me alsjeblieft dat de gerucht over lupetigui niet waar zijn. Motta zou super zijn. De Zerbi kunnen we miet betalen toch?

3 mei 2024 om 16:42

De Zerbi kunnen we betalen, maar willen we niet. Voorlopig staat Lopetegui aan de zijkant, kijken ze naar andere opties zoals Motta.

3 mei 2024 om 16:56

Wat zou jij er van vinden als ten hag na ontslag het eventueel zou worden? ik weet dat het bij united niet best is maar ik vind milan wel een stabielere ploeg met meer potentie op leuk aanvallend spel waar die bij past waar reijnders ook goed in uitkomt. met een spits als zirkzee er bij bijvoorbeeld.

3 mei 2024 om 17:46

Motta komt naar Juve.

3 mei 2024 om 19:51

Van Bommel een betere trainer noemen dan Pioli, oke dan. Jij zit dus duidelijk in het anti-Pioli kamp.

Oprechte vraag dan voor jou: Wat had Pioli beter kunnen doen dan?
Tegen alle verwachtingen werd hij Serie A kampioen
Tegen alle verwachtingen bereikte hij CL halve finale.
Dit jaar uitgeschakeld in CL ("poule des doods" door PSG die in groepsfase match PSG - Newcastle in 98ste minuut een belachelijke (onterechte) strafschop toegediend kreeg en zodoende genoeg had aan een gelijkspel op Dortmund. Zo geschiede.

Moest hij de Europa League winnen dan, met een team die 0,0 motivatie heeft om in de 'B-competitie' te spelen? Klopp kreeg zijn spelers ook niet gemotiveerd tegen Atalanta, dat is dan ook een koekenbakker...? Leao, Theo etc, dat zijn A spelers, wat kan hen die EL schelen.

Of moesten we Inter voorblijven en kampioen worden? Moeilijk he, Inter is beter, en nog geen klein beetje ook, die gaan de 100p tegemoet.

Waar reken je Pioli dan precies op af? De aanhoudende 0/6 tegen Inter? De bekeruitschakeling?

Ik vind een 2e plaats met mooie voorsprong op 3e met een ongenaakbaar Inter in de competitie gewoon keurig: Juve financieel sterker, Napoli met een Osimhen, Atalanta altijd gevaarlijk, Roma met Lukaku en Dybala, Bologna die prachtig speelt,....

Beetje meer respect voor Pioli zou wel op zijn plaats zijn, die de ploeg waar jij en ik voor supporteren na 10 jaar miserie weer een Serie A kampioenschap opleverde en ons zachtjes aan weer liet meebollen in de Champions League.
Met een management die Moneyball speelt en Pioli op de uitweg, lijkt een tijdperk à la Giampaolo me realistischer dan een tijdperk onder Ancelotti, dat iedereen denkt zo makkelijk te bereiken is.

We gaan de capaciteiten van Pioli nog hard missen, mark my words.

Toch wel knap wat Van Bommel met Antwerp gepresteerd heeft. Hij heeft vergelijkbare prestaties behaald als Slot met Feyenoord in de competitie en Champions League en dat met kwalitatief een veel mindere selectie. Ik zou hem graag bij Feyenoord zien, maar ik denk dat Van Bommel zelf op een grotere club mikt.

3 mei 2024 om 13:18

Totaal niet vergelijkbaar met Feyenoord. Antwerp eindigde 3de in de competitie en door die belachelijke kampioenspoule werd die met veel geluk kampioen. Ik zou deze matige coach echt niet bij Feyenoord willen zien.

3 mei 2024 om 13:42

Zeg er misschien ook bij dat Antwerp de smalste en misschien wel minst kwalitatieve kern van de hele poule had. Van Bommel heeft daar een mirakel verricht door kampioen te worden.
Heeft daarnaast de beker gewonnen door onder meer Union en Genk overtuigend uit te schakelen, de supercup gewonnen en zich gekwalificeerd voor de Champions League met een nog minder gestoffeerde kern dan het jaar voordien.
Dit jaar is de er nog weinig offensieve kwaliteit in de kern door de FFP, dus logisch dat het nu minder gaat.
Ik zeg niet dat het een Guardiola is, maar Van Bommels succes afdoen als "geluk" is echt onzin.

3 mei 2024 om 13:44

Ik zeg dat het kampioen worden geluk was, goed lezen is een kunst hè. Je wordt überhaupt kampioen omdat ze daar zo’n belachelijke kampioenspoule hebben. Dan scoor je met een geluk schot in de 94ste minuut waardoor je kampioen wordt.

Dat ga je toch niet vergelijken met een slot die overtuigend kampioen werd met 15 nieuwe spelers?

3 mei 2024 om 13:49

Een treble winnen is nooit geluk. Dat kan je gewoon niet beweren.

Beide prestaties zijn gewoon uitzonderlijk knap. Jij doet alsof Slot iets 100 keer indrukwekkender gedaan heeft.

3 mei 2024 om 13:52

Goed lezen is een kunst. Ik zeg kampioen worden was geluk. Als je in de competitie als 3de eindigt en dan met zoveel geluk in de 94ste minuut kampioen wordt is dat gewoon geluk.

Heeft slot geluk gehad met het kampioen worden? Nee niet bepaald maar die won het met overmacht.

3 mei 2024 om 14:32

Altijd maar weer dat gezeur over de kampioenspoule in België...

3 mei 2024 om 16:35

Wat arsenal890 probeert te zeggen is dat je in een 'normale' competitie nooit kampioen zou zijn geworden, aangezien ze op plek 3 waren geëindigd. Daarna is het je team motiveren voor een paar wedstrijden en uiteindelijk werden ze kampioen. Dat vind ik ook daadwerkelijk anders dan een competitie spelen van 34 wedstrijden en daarna bovenaan eindigen. Neemt niet weg dat het een prima prestatie is van Van Bommel. Qua speelstijl vind ik hem ook niet bij Feyenoord passen en ik hoop dat we het meer in de hoek van het voortborduren in de lijn van Slot gaan zoeken.

3 mei 2024 om 16:56

Amen Wazza

3 mei 2024 om 17:35

Het is en blijft gewoon raar. De competitie duurde niet 34 wedstrijden toen. Die duurde 40. Na 34 wedstrijden stond hij 3 punten achter de eerste plaats. Als City nu kampioen wordt dan zeggen we toch ook niet “maar na 32 wedstrijden stond Arsenal eerst” ?

En sowieso toont die beker en die super cup nadien gewoon aan dat die titel dus ook geen geluk was. Dat Antwerp was gewoon een sterk elftal dat die titel verdiende.

3 mei 2024 om 18:07

Je kan ook doen alsof je het niet wil begrijpen.

3 mei 2024 om 18:24

Maar het is gewoon een slecht punt. Je kan niet zeggen dat Union in een ‘normale’ competitie wel kampioen geworden was. In het huidige format ligt er namelijk niet zoveel druk op die laatste speelrondes in de reguliere competitie. Die verschuift naar de play-offs.

En ik denk dat iedereen kan erkennen dat druk gewoon een extreem relevante factor is in een titelstrijd. Die titel dus afdoen als ‘geluk omdat je maar even moet pieken’ is gewoon onzin.

Jammer dat het tijdens de derby niet kuijt vs van Bommel wordt, ben benieuwd waar hij dan aan de slag kan, milan lijkt me te hoog gegrepen

Zal wel naar Bayern Munchen gaan dan.

3 mei 2024 om 16:45

Van Antwerp naar Bayern? Dat lijkt me sterk! Alhoewel, als de ene naar de andere kandidaat blijft afzeggen voor Bayern komen ze misschien uiteindelijk nog terecht bij Van Bommel:-)

Deed het natuurlijk goed bij Antwerp maar dit seizoen lijkt de citroen een beetje uitgeperst en ook de kern is kwalitatief minder dan vorig seizoen.

Feyenoord zoekt toch eigenlijk nog een technisch directeur? Of is het plan gewoon de dubbelfunctie te blijven doen?

3 mei 2024 om 17:18

Te Kloese zei dat het met Slot unieke situatie was, en bij nieuwe trainer waarschijnlijk ook een TD nodig zou zijn ja, als het me goed bijstaat...

Tja, na zo'n succesvol eerste seizoen kon het alleen maar minder gaan. Lijkt mij ook het juiste moment om met enigszins opgeheven hoofd weg te gaan. Hij heeft het uiteindelijk 2 seizoenen volgehouden. Dat is in iedergeval al een persoonlijk record.

Al blijft het patroon van goed beginnen en langzaam in verval ook hier weer bij hem van toepassing.

Van Bommel en Overmars naar Ajax. Nee zonder gekheid hoop dat Van Bommel weer een mooie club krijgt misschien wel Feyenoord of Milan.

Vorig jaar geweldig gepresenteerd en totaal verrassend kampioen. Benieuwd welke vervolgstap hij gaat maken. Milan wordt genoemd, maar ik zie Mark daar niet slagen.

Logisch. Tweede jaar oprij 3de in de reguliere competitie. Dit jaar echt met veel punten verschil. Vorig jaar veel geluk gehad. Snel weggaan voordat het nog meer gaat tegenvallen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren