Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Als mij dat niet lukt, dan is vertrekken bij Ajax zeker een optie’

Laatste update:

Mike van der Hoorn wil dit seizoen definitief doorbreken bij Ajax. De 21-jarige verdediger heeft geen trek in nog een mager seizoen en erkent dat hij overweegt op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging als hij ook deze voetbaljaargang niet voldoende aan spelen toekomt.

/

Van der Hoorn ging vorig jaar zomer van FC Utrecht naar Ajax en beleefde een teleurstellend eerste seizoen. “Sommige spelers staan er meteen, andere jongens moeten wat meer geduld hebben. Dat laatste geldt ook voor mij. Alleen kan ik niet eeuwig blijven wachten.”

Het moet dit jaar anders, zo benadrukt Van der Hoorn in gesprek met Voetbal International. “Lukt dat niet, dan is vertrekken zeker een optie. Je moet eerlijk zijn tegen jezelf.” Vorig seizoen kwam de verdediger niet verder dan drie Eredivisieduels, evenveel als dit seizoen. In de laatste twee competitieduels deed hij slechts negen minuten mee.

Heeft Mike van der Hoorn toekomst bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan duidelijk het niveau niet aan was een leuke speler bij Utrecht maar heeft geen toekomst bij Ajax

8 september 2014 om 21:50

Hoe zo geen toekomst bij Ajax?

Is Veltman zo onomstreden dan? Ik denk dat VD Hoorn echt niet zoveel minder is dan Veltman.
We zullen hem sowieso nog nodig hebben.

8 september 2014 om 21:58

hij is net zo slecht als Veltman maar als de boer eenmaal een voorkeur heeft dan stapt hij daar niet snel vanaf. Het is dus verstandiger als hij een andere club zoekt, voor een subtopper als Heerenveen of AZ zou het een prima speler zijn.

8 september 2014 om 21:59

Vind hem meer potentie hebben dan Veltman eigenlijk. Veltman is maar een iel, mager mannetje. Vind ik dan.

8 september 2014 om 22:04

Moet die jongen dan in een hoekje gaan zitten janken?
Gewoon borst vooruit, schijt aan al die mensen die je het liefste in de grond zien zakken, in jezelf blijven geloven, alles geven en kijken hoe ver je kunt komen.

8 september 2014 om 22:20

Net zo slecht?
Veltman is 2 klassen beter, verdedigen gaat niet alleen maar in de lucht, maar ook over de grond, de VI had een mooie tabel met stats een tijdje terug, Veltman was in alles beter, behalve kopduels dan.

8 september 2014 om 22:24

Een iel mager mannetje?
Zeker 2 jaar terug voor het eerst en meteen laatst gezien?
Die jongen heeft zoveel meer body gekregen.
Hij heeft minder potentie dan Veltman.

Veltman kan een 2e Heitinga worden, en een Heitinga in zijn toptijd was een uitstekende verdediger... Heitinga is zelfs kleiner.
Body komt met de jaren en dat is ook hier het geval.

Iemand die onder verschillende bondscoaches is opgeroepen is een prima verdediger, hij is nog jong en komt er wel.
Nee geen Real Madrid of Barca, ook geen subtop zoals Tottenham etc.
Maar zeker een leuke speler voor de Nederlandse top.

Er is geen verdediger die er meteen staat, waar die gedachte opeens vandaan komt hier.

Ik volg die jongen nog voordat hij in de B'tjes zat.
Weet wel even meer van hem af dan de gemiddelde, wat zeg ik? de meeste Vz'ers hier.

Die jongen zat dagelijks in de gym in zijn 1e seizoen in de winterstop en zomerstop.

8 september 2014 om 22:46

NDisdenaam, ik ben het vaak met je eens aan nu totaal niet. Als het aan het mij lag, had Van der Hoorn lekker blijven staan. Heeft dit seizoen prima stappen gemaakt, Veltman vind ik ook maar iel en slap en te klein. Doe mij maar een sloper achterin, Moisander is de voetballende verdediging. Wat mij betreft speelt Viergever daar, voor zijn ervaring blijft Moisander te veel fouten maken vind ik.

8 september 2014 om 22:50

Ik vind joel wel beter dan vd hoorn, echter vind ik joel inderdaad ook niet geweldig. Vandaar dat ik denk dat vd hoorn een goede concurrent is voor joel. Beiden maken beginnersfouten en zullen denk ik geen 50 wedstrijden kunnen spelen per seizoen.

9 september 2014 om 00:25

Jaspersj, fysiek zegt ook niet alles. Cannavaro en Ricardo Carvalho vond ik bijvoorbeeld ook niet echt de twee breedste beren, maar het waren toch echt topverdedigers.

9 september 2014 om 00:36

Ga toch fietsen met je Veltman, is een meisje in vergelijking met een Chiellini of Lovren

9 september 2014 om 00:43

Op Ron Beton na is elke Nederlandse verdediger een klein meisje vergeleken met die namen ja....

9 september 2014 om 01:36

Virgil van Dijk

8 september 2014 om 21:59

Hij heeft echt stappen gemaakt, van mij mag hij dit jaar wel een aantal wedstrijden mee pikken. Verdient deze jongen en houdt Veltman ook scherp en fit.

8 september 2014 om 22:35

Wat een onzin. Ik had Van der Hoorn er echt niet uitgehaald, voor die slappe Veltman. Mike was met een prima opmars bezig, en had duidelijk stappen gemaakt. Ik geloof nog wel in Mike, en verdiend een behoorlijke kans.

Vind niet dat Ajax erop vooruit is gegaan sinds Veltman zijn plek heeft ingenomen dus verdiend wat mij betreft eigenlijk nog wel een kans.

8 september 2014 om 22:06

Speelde tegen NEC gewoon een aardige pot.
Als Veltman zo blijft spelen moet hij gaan uitkijken inderdaad.

8 september 2014 om 22:22

Veltman gaat de top ook gewoon niet bereiken. Vorig jaar een paar aardige potjes gespeeld maar nou niet echt het niveau dat je voor de champions league/nederlands elftal nastreefd...

8 september 2014 om 22:28

Wie zegt dat Veltman de top haalt?
Er speelt geen enkele verdediger in Nederland die de top gaat halen.
Veltman zal ook gewoon weer zijn goede vorm vinden.
Het feit dat hij bij de wedstrijdgroep meetrainde, door Louis en Hiddink gewoon weer is opgeroepen zegt genoeg.

Tegen Vitesse was Mike ook een paar keer gigantisch in de fout gegaan.

8 september 2014 om 22:37

Ben ik het mee eens, zie geen een verdediger in de eredivisie de top halen. Maar als ik toch iemand zou moeten noemen dan is dat bruma, is groot, sterk, goeie trap en is redelijk snel voor z'n lengte. Zal zich wel op tactisch en voetballend gebied moeten verbeteren.

8 september 2014 om 22:40

Joost van Aken held!

8 september 2014 om 23:25

Moeten Ajacieden is proberen, om een speler na 5 potjes in het eerste een mooie toekomst toe te dichten! Dus pas maar op met dat soort uitspraken Hatsikidee! ;-)

Hij heeft het goed gedaan de eerste wedstrijden.
Ik denk dat hij wel aan zijn minuten komt dit jaar.

Hij moet zich ook concentreren op de spits positie, verdedigen kan hij toch niet

8 september 2014 om 22:32

Is een slechte verdediger, maar dat geld eigenlijk ook wel voor moisander die veel fouten maakt en veltman die ook niet uitblinkt. Dus denk dat het voor vd hoorn wel mogelijk is om in de basis te komen bij de zwakke verdediging van ajax.

Hij kan niet opbouwen. Op zijn leeftijd is het heel moeilijk om van hem nog een goede voetballende verdediger te maken.
Je ziet dat onder druk hij geen voorwaartse oplossing kan bedenken. Ik denk dat hij gewoon tekort komt.

Mike heeft het wel in zich om een redelijke centrale verdediger te worden, maar niet bij een club als Ajax. Daar moet je snel kunnen opbouwen en dat kan hij gewoon niet. Maar als je van de Hoorn nu vergelijkt met Veltman is veltman juist (vaak)sterk en snel in opbouwen maar mist de power om een aanvaller te stoppen, juist waar van de Hoorn weer sterk in is.

Ik vind ook dat veltman eruit moet. Centrale verdedigers onder de 1.80 kan helemaal al niet meer tegenwoordig. En straks tegen Zlatan al helemaal niet.

8 september 2014 om 22:24

Veltman is 1,82, oftewel boven de 1.80 die jij noemt. Als je constant mis zit als lange speler, heb je ook niks aan je lengte. Als je kijkt naar bijvoorbeeld Thiago Silva, die is 1,83. Oftewel 1 cm langer. Daarnaast is Veltman minder zwak dan hij lijkt.

Echter ben ik het wel met je eens dat Ajax een sterkere verdediger nodig heeft. En aangezien Moisander beter is dan Veltman dan zal ik kiezen voor Veltman op de bank.

8 september 2014 om 22:50

Superpeet, ja maar dan noem je ook iemand. Silva is maar 1.83, maar dat is wellicht de beste cv verdediger. Die compenseert zijn lengte, met al zijn andere kwaliteiten.

8 september 2014 om 22:26

Tegen zlatan kan je net zo goed geen verdedigers opstellen, heeft toch geen zin. Kan je mooi meer spelers in de aanval zetten om nog wat goals proberen te maken. Haha

Even serieus, van der hoorn is een goede mandekker en stopper maar voetballend niks, veltman is voetballend aardig maar geen goede stopper en mandekker,

Als moisander weggaat zou de boer dan is niet van der hoorn naast veltman kunnen zetten?

8 september 2014 om 22:26

Hij is dan ook groter dan 1.80 m

9 september 2014 om 00:24

Puyol was kleiner dan 1,80. Maar wel een van de beste verdedigers, zonder twijfel.

Je merkt dat hij zenuwachtig wordt als het spannend wordt. Hij maakt veel beslissende fouten en maakt een onzekere indruk. Wellicht had hij nog een jaartje Utrecht moeten pakken of naar een club moeten gaan die wat warmer is (minder hard).

Jammer dat vd Hoorn na een redelijk tot goed begin niet verder de kans heeft gekregen, Veltman vind ik de laatste tijd toch wat tegenvallen. Veltman is misschien de betere voetballer maar vd Hoorn de betere verdediger. Zou Veltman anders misschien niet in aanmerking komen voor de rol als Defensieve middenvelder?

8 september 2014 om 22:31

De betere verdediger in de zin van kopkracht en op papier duelkracht.
Maar over de grond is Veltman een prima verdediger.

Tijdens VI TV gingen die mafkezen ook hem weer belachelijk maken, terwijl Veltman misschien wel een van de betere verdedigers was, was ook hier te zien aan zijn rating, 1 na hoogste rating.
Speelde een prima pot.
Die jongens zien liever een houten klaas van 1,98 die een draaicirkel heeft van een tanker(schip)en kopduels wint... maar alles over de grond verliest omdat hij te traag en lomp is.

8 september 2014 om 23:00

Veltman is ook niet de snelste en tegenover sterkere/slimmere spitsen is hij nagenoeg altijd de klos. Zijn passing is ook nog eens verslechterd (zal vast aan zijn belabberde vorm liggen maar okay). Ook vind ik hem te lief. Af en toe stevig erin gaan kan geen kwaad. Maar ja vooralsnog is hij onze beste rcv....

Ik vind het jammer dat hij niet wat meer krediet krijgt van De Boer. Ik begrijp dat hij de voorkeur heeft voor een voetballende verdediger, maar met Van der Hoorn, staat er toch meer een man en echte verdediger. Ik vond hem ook best prima spelen tegen Vitesse. Daarnaast zal het meer toeval zijn, maar de twee wedstrijden met Veltman in de basis verloor Ajax van PSV en Groningen.
Van der Hoorn vult ook de missende kwaliteiten van Moisander beter op. En daarmee doel ik op lengte en kracht.

9 september 2014 om 00:09

Superpeet, ik denk eerder dat De Boer ziet dat Van der Hoorn het niveau gewoon niet aan kan. De Boer ziet ook dat Van der Hoorn op alle onderdelen van het voetbal geen Ajax verdediger is en dat je niets hebt aan lengte en kracht wanneer een verdediger niet mee kan voetballen! Tegen Vitesse liet Van der Hoorn weer de nodige steken vallen en stond hij als een kip zonder kop te verdedigen. Van der Hoorn heeft genoeg kansen gekregen van De Boer, twee maanden geleden beweerde De Boer nog dat Van der Hoorn enorme stappen had gemaakt en probeerde hij recht te praten wat krom is. De scouting van Ajax heeft zich compleet belachelijk gemaakt door een bedrag van ongeveer 4 miljoen € te investeren in een verdediger die niet mee kan voetballen en bij jong Oranje tegenwoordig ook al tweede keus is.

9 september 2014 om 06:47

Idd je kan niet met 4 schone verdedigers een wedstrijd beginnen. Je moet er ook één hebben die wat brute kracht met zich meebrengt. Die een keer durft in te grijpen. Op het middenveld hebben we met Zimling (naar vermeend een type Wouters) erbij gekregen, wat ook nodig was.

Dus ik zou gaan voor de koppels:
Van der Hoorn - Moisander/denswill of anders Veltman - Viergever

Gewoon lozen en kabouter veltman ook gelijk mee .het word tijd voor een verdediger met een beetje power die ook kan opbouwen , Mijn advies scout is wereldwijd inplaats van alleen in denemarken .

8 september 2014 om 22:34

Kabouter veltman?
Riep je dat ook over Heitinga die 1,80 is?
Riep je dat ook over Thiago Silva die welgeteld 1 cm groter is?
Lengte zegt niet alles.
Maar prima, lekker die clowns nalullen van voetbal international, als je 1 TV show niet moet geloven is het die wel.

Het is allebei geen top nee maar ik vind dat Veltman wel iets extra's heeft. Hij moet alleen nog wat beter zijn momenten uitkiezen wanneer hij mee naar voren kan of wanneer wel of niet hij de bal weg moet trappen. Ik vind Veltman vooralsnog niet echt een ramp. Als ik van der Hoorn was en hij komt dit seizoen nog steeds niet aan voetballen toe in het 1e dan zou ik weggaan ja. Zo jong moet je wel spelen wekelijks.

Makkelijk op te lossen. Veltman is een goede mandekker en heeft een goede pass, maar komt lengte en kracht te kort. Misschien proberen een linie door te schuiven met hem, als DMV.
Vd Hoorn centraal achterin en het liefst zie ik Denswil naast hem. Die jongen heeft veel meer potentie dan Moisander z'n niveau, en dit wordt toch een verloren jaar. Lekker die jongens ervaring centraal achterin op laten doen en we hebben een sterk blok volgend jaar.

9 september 2014 om 06:42

Van der Hoorn/ Denswill zou het ideale koppel zijn.

Ik ben benieuwd of Moisander tegen Heracles erin staat. Want hij heeft een aflopend contract en die worden na 1-sep meestal niet opgesteld. Maar voor deze slappe Tinus zullen straks wel ontbindende voorwaarden gelden....

Als ik mijn huiswerk goed heb gedaan, stond vd Hoorn de eerste 2 wedstrijden in de basis, en de laatste 2 op de bank.. 1e 2 werden gewonnen, die andere 2 verloren. 1 1=2 toch...? Correct me if im wrong

Ik hoop dat Van der Hoorn zich toch nog in het elftal gaat spelen. Wat fysieke kracht kan Ajax altijd goed gebruiken. Veltman heeft nu de voorkeur, maar die kan zich niet een heel seizoen lang allerlei foutjes permitteren.

Nu wordt hij afgerekend op het voetballende gedeelte. Maar geen enkele CV voldoet bij Ajax hierin. Wie er ook staat, de opbouw is tergend langzaam en veelal breed. Dus het is niet fair om Vd Hoorn hier wel op af te rekenen en Veltman/moisander niet.

Laten we hopen dat Van der Hoorn zich in het elftal gaat spelen. In de voorbereiding kreeg hij het vertrouwen van De Boer, maar niet voldoende om hem te handhaven nu Veltman terug is. Hij verdient nu eens een reeks van zo'n 10 wedstrijden om zich echt te bewijzen !

11 september 2014 om 15:09

mee eens!

Ik snapte al niet dat Ajax hem van Utrecht kocht. Ik vond hem niet zo goed dat hij naar Ajax kon. Had beter bij Utrecht kunnen blijven.

Word is tijd dat hij opgesteld word! Slechter dan dat het nu al is de verdediging kan het toch niet en veltman is veel te overschat!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren