Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax raakt Milik weken kwijt met ‘ernstig verrekte’ knieband

Laatste update:

Arek Milik kan Ajax de komende weken niet helpen in de Eredivisie. Zondag viel de Poolse spits uit in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Ierland: hij snelde op een bal af en zette zijn linkerbeen ernaartoe, maar tegenstander James McClean zette met twee benen een blok en ving de spits zo hardhandig op. Milik heeft een ernstige verrekking in de knieband opgelopen.

/

Ajax heeft hem dinsdag onderzocht en ontdekt daarbij de blessure aan de knieband. De nummer twee van de Eredivisie laat weten dat Milik ‘de komende weken’ niet inzetbaar zal zijn voor trainer Frank de Boer. Een exacte prognose van zijn herstel geven de Amsterdammers dinsdag nog niet. Komende zondag speelt Ajax tegen FC Utrecht en daarna ontmoet het nog Heracles Almelo (11 april), NAC Breda (19 april), PEC Zwolle (26 april), SC Cambuur (10 mei) en tenslotte FC Dordrecht (17 mei).

De 21-jarige Milik, die gehuurd wordt van Bayer Leverkusen, liet maandag al weten dat hij in spanning afwachtte hoe hij eraan toe was. “Ik heb een herhaling gezien van de overtreding, het zag er echt eng uit”, gaf hij aan via Twitter. “Mijn been doet pijn, het medisch onderzoek volgt morgen. Ik hoop dat alles in orde zal zijn.” Milik maakte in de competitie dit seizoen 11 goals in 20 wedstrijden. In de KNVB Beker, Champions League en Europa League was hij daarnaast goed voor twaalf doelpunten. Ajax heeft nog niet officieel laten weten of het Milik definitief in huis haalt.

Heb jij vertrouwen in Kolbeinn Sigthórsson als eerste spits bij Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een knakenseizoen hey

31 maart 2015 om 12:12

Misschien krijgt zivkovic nu eindelijk zijn kans. Ik hoop het een jaartje jupiler league is gewoon saai voor zo een spits. Maar de boer kennende zal hij wel schone in de spits zetten.

31 maart 2015 om 12:15

Helaas....wordt sightorson en anders schone dat weet ik zeker...snap die keuze totaal niet maar goed

31 maart 2015 om 12:56

Het is de ideale kans om Zivkovic eens te testen, en hem een paar wedstrijden te laten staan. Die jongen zal meer als ooit gebrand zijn op presteren.
Het zou mij echter niet verbazen als Frank voor die Sigthorsson kiest, die jongen moet in de etalage

31 maart 2015 om 14:06

Sigthorsson is altijd één van de lievelingetjes geweest van Frank. Die staat zondag gewoon in de basis. En als Sigi niet preseteerd? Dan zetten we gewoon een middenvelder die "omgebouwd" is tot rechts-buiten in de spits in de naam van Schone.

Nee, wat betreft spitsen blijf ik de keuzes van Frank raar vinden als hij geen beroep kan doen op Milik. Kolbeinn is het gewoon al jaren niet. In de Jupiler League hebben we een spits lopen die er daar ondertussen al 16 of 18 in heeft liggen, en zich bij Groningen toch ook al aardig had bewezen in korte tijd.

Het seizoen is eigenlijk al zo goed als klaar. De eerste plaatst is gewoon niet haalbaar meer, en de 2e plek moet toch prima te verdedigen zijn. Geef Zivkovic dan gewoon de kans. Ok, hij heeft misschien wat mentaliteits probleempjes, maar als die jonge met zijn mentaliteit er wel gewoon ballen in trapt: WHO Cares!

31 maart 2015 om 14:20

afca eric

geen speld tussen te krijgen, dat vind ik dus ook...zivkovic is voor de toekomst en het is belangrijk dat hij minuten maakt in het eerste, laat hem eens 4-5 wedstrijden in de basis beginnen

sightorson heeft al zoveel kansen gekregen of werd elke keer opgesteld omdat ze hem wilden verkopen...er is geen toekomst voor hem bij ajax, laat hem dan geen talenten meer in de weg lopen en pak je verlies voordat je dadelijk met een ontevreden zivkovic zit te kijken

31 maart 2015 om 14:39

Ik hoop op El Ghazi of Zivkovic in de spits. Siggi gewoon banken. En dan schone vanaf rechts en kishna vanaf links. Hopen dat Fischer ook weer speelminuten kan maken in de eredivisie. Milik kopen.

31 maart 2015 om 12:15

tsja dit is wel precies de reden waarom hij nog geen eigendom is van Ajax. Dit zag je gewoon aankomen. Ben benieuwd hoe de beslissing uiteindelijk genomen gaat worden over het wel of niet definitief aantrekken.

Als het inderdaad om 2 t/m 4 weken gaat is het leed nog tamelijk te overzien en heeft hij iig nog tijd om zich te herpakken.

31 maart 2015 om 12:45

Pure onzin! Als ze milik laten lopen dan mag die hele technische zijn ontslag indienen.

Alles is volgens mij allang in kannen en kruiken. Het moet alleen nog officieel gemaakt worden en dat zal de komende dagen wel gebeuren.

31 maart 2015 om 13:40

Okay. En waarom zou dat zo zijn?

31 maart 2015 om 13:41

Heeft ook te maken met het feit dat ajax beursgenoteerd is. Geruchten kunnen de prijs van het aandeel veranderen.

31 maart 2015 om 13:53

Dat zou dus een argument zijn om het al bekend te maken?

31 maart 2015 om 14:27

Nee juist om het niet bekend te maken. Daar moet je zo lang mogelijk mee wachten.

31 maart 2015 om 14:43

Arwinos, nou ik ben niet overtuigd hoor. Vooral voor zijn blessure, ik zie liever Zivkovic de kans krijgen.

31 maart 2015 om 14:45

Als zoals jij zegt de deal al beklonken is, en je wilt geruchten tegengaan, moet je zo lang mogelijk wachten met het bekend maken?

Noem mij gek, maar logica lijkt me ver te zoeken.

@sulej

dan nog heb je iemand erachter nodig. Voor die pakweg 2,5 die Milik moet kosten haal je niet zomaar iemand met meer kwaliteiten.

31 maart 2015 om 16:01

Ik denk dat Ajax eerder wacht met wat v.d Vaart wilt gaan doen.
Als hij terug wilt naar Ajax zullen ze hem wel als valse spits gebruiken met Zivkovic erachter en Milik niet kopen.

31 maart 2015 om 16:45

@afcfokke,

Nee dat heeft met de beurs te maken. Omdat Ajax op de beurs zit moeten ze heel zorgvuldig omgaan met informatie die bekent wordt gemaakt. Ze kunnen niet zomaar nieuws naar buiten brengen net als grote bedrijven bijvoorbeeld. Dat is heel normaal!

31 maart 2015 om 16:59

Het zou prettig zijn als je gewoon even uitwerkt wat je denkt. Dat Ajax op de beurs zit en precair omgaat met informatie is mij ook bekend.

Nu lijkt het alsof je het ook niet weet maar gewoon wat roept.

31 maart 2015 om 13:28

@clarkkent2. Ik heb begrepen dat je er het volgend seizoen niet komt met een paar knaken.

31 maart 2015 om 17:23

Hehe, had ie beter gebeten kunnen worden. Dan had ie nog kenne spelen.

Ben benieuwd of deze vent ook rood en een schorsing krijgt.

Liever zivkovic in de spits het seizoen is toch al afgelopen ( voor de eerste plaats is niet reeel en de 2 plek staan we redelijk save.)
Gewoon uitproberen!

Zuur voor Ajax. Kolbeinn in de spits wordt het gewoon niet, hij werkt hard, maar komt tekort voor het niveau Ajax. Zivkovic een kans geven lijkt mij een goede optie, maar die heeft nu ook wel eeen reputatie.

31 maart 2015 om 12:19

Die reputatie maakt mij eerlijk gezegd niet zoveel uit hoor. Bij Ajax geen problemen gehad. Dat te laat komen wordt heel groot gemaakt maar er waren meer te laat en daarnaast is op t laatste moment het tijdstip van wedstrijdbespreking veranderd zover ik het nu begrepen heb. Als ik het dan zo allemaal hoor vind ik niet dat er echt veel aan de hand is en kan je je afvragen of Aron Winter niet voor een deel schuldig is hieraan.
Ik zou die Zivkovic nu gewoon eens de kans geven. goede speler en die willen ze er volgend jaar bij halen dus waarom niet nu al de kans geven zodat die volgend jaar ook weer wat verder is. Eind van het seizoen afscheid nemen van Sightorsson. Heeft belangrijke doelpunten gemaakt maar gaat het gewoon niet worden. Geef hem de mogelijkheid bij een mooie club in de basis te spelen. Wij hebben volgend jaar dan Milik en Zivkovic voor in de punt. Voor de komende jaren potentioneel een hele goede groep. Met wat ervaring erbij kan het er best goed uit gaan zien komende jaren.

Ik hoop dat de Boer nu een keer gaat voor zivkovic en daar vertrouwen aan geeft. Ik denk dat we met z'n allen kunnen concluderen dat sigthorsson ernstig tekort komt.

31 maart 2015 om 12:48

Daar zijn we het al langer met z'n alle over eens. Er is alleen 1 persoon met een andere mening en laat dat nou net de coach van Ajax zijn. Ik zie dan liever Zivkovic in de spits of desnoods El Ghazi.

31 maart 2015 om 14:34

Ik vind Sightorsson absoluut geen Ajax materiaal. Ik zou het ook van harte toejuichen als Ajax hem in de zomer weet te verkopen tegen een aardig bedrag. Maar toch zie ik persoonlijk Zivkovic dit seizoen nog helemaal niet liever in de basis verschijnen.

A. Zivkovic overtuigt nog allerminst tijdens zijn invalbeurten bij Ajax 1.
B. Zivkovic is voetballend momenteel net zo belabberd als Sightorsson.
C. Indien Ajax nog iets wil vangen voor Sightorsson kunnen wat speelminuten absoluut geen kwaad.
D. Sightorsson heeft een veel betere arbeidsethos waardoor hij de verdediging van de tegenpartij onder drukt houdt.
E. De instelling van Zivkovic is matig. Zowel bij jong Oranje als bij Ajax zijn er kleine incidenten en irritaties geweest. Mijn inziens moet je hem dan nu niet belonen.

31 maart 2015 om 14:38

Valt zeker wat voor te zeggen maar mijn mening is meer gebaseerd op de gedachte 'alles beter dan Sigthorsson'.

31 maart 2015 om 16:42

Dat begrijp ik ook wel. Maar helaas is niet alles beter dan Sightorsson bij Ajax. Het is geen basismateriaal, maar ik denk dat iedere club in Nederland zich in de handen zou wrijven met een 2e spits als hij.

Goh dit wordt dus weer een paar weken genieten van de fluwelen techniek van Sightorsson. Hoop stiekem dat De Boer dan kiest voor El Ghazi als spits als hij van mening is dat Zivkovic er niet klaar voor is.

31 maart 2015 om 12:25

Is toch alleen maar gunstig voor Ajax? Kunnen ze 'm in de etalage zetten en nog geld verdienen aan een eventuele verkoop.

31 maart 2015 om 13:01

Elke minuut die Sightorsson speelt haalt hem verder uit de etalage. Elke bal die van zijn voet springt, kost ajax weer een paar duizend op de transferprijs. Gewoon afschrijven die man

Vraag me af of dit nog van invloed is op het lichten van de optie in zijn contract en hem definitief over te nemen. Wel goed nieuws voor Zivkovic, die wil ik nu weleens zien, eens kijken of hij zich heeft ontwikkeld tov vorig seizoen.

31 maart 2015 om 12:16

Persoonlijk vind ik ook dat hij een kans mag krijgen, maar de laatste keer bewees hij alleen dat de Boer gelijk had en zivko er niet klaar voor is.

31 maart 2015 om 12:18

Hoezo goed nieuws voor Zivkovic? Frank zet nog liever een middenvelder in de spits dan dat ie Zivkovic de kans geeft.

31 maart 2015 om 12:22

Misschien nu het seizoen vrijwel gelopen is dat Zivkovic een kans krijgt?

Zivkovic, grijp je kans.

31 maart 2015 om 13:02

Helemaal mee eens. Zivkovic in de spits, anders nog liever El Ghazi of Van der Hoorn. Bijna alles is goed, behalve Sigi... Oké, nu overdrijf ik. Sigi is nog altijd beter om in de spits te zetten dan Boilesen....

31 maart 2015 om 14:36

Volgens mij zit je regelmatig in het stadion. Dan heb je ook moeten zien dat Zivkovic voetballend ook nog zeer matig is. Ik zou de keuze voor Sightorsson de aankomende weken zeker begrijpen, ondanks dat die ook een techniek heeft om van te huilen.

Oh nee he niet die Houtenbeinn Siggy de komende weken in de spits....loop me nu al te ergeren!
Milik succes met je herstel en hoop dat die Overmars snel ff zaken gaat doen om je definitief voor een koopje aan Ajax te verbinden

De medische staf van het nationale elftal laat na contact met ajax weten dat het om 2-4 weken gaat.

Zivkooooooooooo...... of hopen dat Sigi een dostleving krijgt...

Sigthorsson zal wel starten de komende tijd om nog überhaupt wat transferwaarde te hebben om te kunnen verkopen deze zomer.

31 maart 2015 om 12:23

Nou tot nu toe helpt hij zelf daar niet aan mee en laat hij juist zien waarom clubs hem niet moeten nemen.

Het werkt alleen maar averechts.

Nou kom er maar in Zivkovic, hoop dat Frank hem de kans geeft nu!

Je zal maar een seizoenskaart hebben en keer op keer lezen dat Sigthorsson in de spits staat. Dan worden de prijzen in de Arena elk jaar nog hoger ook terwijl de spelers elk jaar slechter worden. 3 kwart van de aangetrokken buitenlanders die steken er ook niet bovenuit. Zet dan gewoon 11 Nederlanders neer. Kweek je veel meer goodwill mee.

Boilesen, Serero, Moisander, Sigthorsson, Andersen, Schone, Zimling. Ze voegen niets meer toe aan Ajax.

Alleen Fischer heeft er bovenuit gestoken maar het is nog maar de vraag of die nog op zn niveau terugkomt aangezien zn niveau voor zijn blessure ook om te huilen was.

31 maart 2015 om 12:47

Als je vindt dat serero niks toevoegd dan kan ik je niet eens serieus nemen

31 maart 2015 om 13:41

Lol Serero wat heb je daar nou aan. Waarom hevel je zo'n gast helemaal over uit Zuid Afrika? Ik snap totaal niet dat je al die geld en moeite steekt in een voetballer van 1.60 die 40 kg weegt. Serero is niet de slechtste nee maar hij voegt niets toe.

31 maart 2015 om 14:50

Helemaal mee eens! Alleen van nut op 6, voorwaarts echt waardeloos.

31 maart 2015 om 12:49

Jij zegt nou wel Fischer maar voor zijn blessure was hij ook niet best en deed continu hetzelfde naar binnen trekken en de bal verliezen omdat iedereen weet wat hij gaat doen....toen schreeuwde ook iedereen dat hij beter op de bank plaats kan nemen....maar mensen vergeten nog wel eens wat

31 maart 2015 om 13:41

Zie mijn laatste alinea

Tsja je mist er weinig aan. Ook Milik is geen echte Ajax spits, net zo min als Sigthorsson en Zivkovic. In het spel zelf heb je er echt weinig aan en hij moet het ook van momenten hebben. Gewoon El Ghazi maar in de spits met Schone en Kishna op de vleugels, lijkt me voor nu het beste.

31 maart 2015 om 12:35

Zolang de spits scoort, is het een echte Ajax spits. Over Huntelaar en Suarez heb ik ook nooit iemand horen klagen dat ze geen type 'Kluivert' waren.

31 maart 2015 om 12:49

Dat lijkt me toch ook. Om die reden vind ik het ook onbegrijpelijk dat ik mensen hoor zeggen dat Zivkovic geen optie is omdat hij het 'ajax spelletje' nog moet leren.

Hij schiet er verdorie 18 in 21 wedstrijden in bij jong Ajax, dat naar mijn weten toch echt hetzelfde spelletje speelt. Daarnaast ook 10 goals in 29 wedstrijden als 17-jarige in de Eredivisie bij Groningen.

Dan vind ik het echt onbegrijpelijk dat zo'n jongen geen kans krijgt omdat hij er nog niet klaar voor zou zijn of het spelletje nog niet kent.

31 maart 2015 om 15:14

Meh een spits die moet gewoon wat kunnen. Dat moet eigenlijk je beste speler zijn. Dat is die al niet sinds Suarez weg is. Sigthorson is gewoon een ramp dat Ajax het eigen publiek heeft opgezadeld. Al 4 jaar doffe ellende.

We hebben de diepe spits redelijk weten op te vullen met bv Pantelic en Siem de Jong die goed in de rol konden spelen zodat het team daaromheen wel aan voetballen toe kwam. Met Sigthorson heb je dat gewoon totaal niet. Met Milik wat meer en hij heeft bovendien een hele goeie linker.

Zivkovic die moet je nu gewoon de kans geven bij absentie van Milik. Of El Ghazi. Maar geen Sigthorson of Schone meer. Wat een narigheid is dat toch.

31 maart 2015 om 16:14

Waarom zou de spits de beste speler van je elftal moeten zijn? In de regel win je kampioenschappen vaak door een sterke verdediging.

Beter haalt Ajax Milik asap. Het zou gewoon heel erg dom zijn om hem niet te kopen.

Dat wordt weer genieten van Sigthorsson in de spits. Een betere optie hebben we ook niet echt. Zivkovic heeft het nog niet laten zien tijdens zijn invalbeurten dus die zal echt niet starten. Schone in de spits is al helemaal niks. Dan zou je er nog voor kunnen kiezen om El Ghazi in de spits te zetten, maar ik zie liever El Ghazi rechtsvoor dan Schone.

Het seizoen is toch al verloren.. Zet Siggy maar in de spits en Zivko op de bank. Laat de jongelui maar ervaring opdoen voor komend seizoen.

Jasper
Van Rhijn
Veltman
Viergever
Boilesen
Klaassen
Bazoer
Sinkgraven
El Ghazi
Siggy
Kishna
31 maart 2015 om 12:41

Hou op man
Waarom Boilesen?
Doe dan Riedewald linksback!
Bovendien als je geen Zivkovic basis zet dan maar El Ghazi spits en Menig op rechts!

31 maart 2015 om 12:52

Boilesen heeft zijn contract verlengd, laat hem dan maar veel wedstrijden spelen zodat die hopelijk wat op niveau gaat komen. Dit zijn toch nu redelijk onbelangrijke wedstrijden (ervan uitgaande dat je 2e wordt zonder al te veel moeite). Siggy wil je toch ook graag in e verkoop zetten, dan moet die nu veel gaan spelen. En misschien krijgt die wel een zelfde neusje als Dost heeft gekregen . Verder wel met je eens hoor, Riedewald volgend seizoen vaste linksback als er geen andere wordt aangetrokken! Milik Spits nummer 1 met daarachter Zivko.

31 maart 2015 om 14:01

Laat Boilesen dan maar in jong Ajax minuten maken als dat nog kan en anders maar heel hard trainen! Gun ik liever Riedewald minuten om zich te ontwikkelen... Siggy kan zich in etalage voetballen maar het is waarschijnlijker dat clubs die over hem twijfelen helemaal afhaken :P Dus dan ook maar liever een Menig of Zivkovic minuten laten maken We hebben toch geld genoeg dan maakt dat miljoen meer of minder dat je voor Siggy krijgt ook niet meer uit

31 maart 2015 om 15:17

Boilesen, Schone, Zimling, Moisander, Serero, Sigthorson, Andersen. Je moet al die lui lozen. Moisander gaat gelukkig al weg. Serero staat (en hoe is het in godsnaam mogelijk) in de belangstelling van Milan. Schone heeft t niet meer. Zimling was nooit goed genoeg. Sigthorson kan niet voetballen en is ook nooit fit. Boilesen is ook nooit fit en als hij fit is bakt hij er geen ene pepernoot van. Weet gewoon niet wat verdedigen is. Andersen moet verhuurd worden want nu heb je er niets aan.

Blessure of niet, Milik heeft dit seizoen aangetoond een vrij goede spits voor Ajax te zijn. Met nog behoorlijk wat potentie komt hij er wel dus naar mijn mening moet Ajax hem sowieso definitief overnemen. Nu mag ik wel hopen dat Frank Zivkovic een kans gunt. Sigi is het gewoon helaas niet en een Schöne moet je lekker op de flanken/het middenveld zetten. Maarja, of dat gaat gebeuren is de volgende vraag...

Jezus. Nu moet je dus met die halvegare van een Sigthorsson gaan spelen. Ik zou Zivkovic alles laten spelen en Siggi hooguit de laatste 15 minuten. Lekker met het oog op volgend jaar. Dit jaar word je toch toch geen kampioen en volgend jaar is Sigthorsson, mag ik dan verdomme een keertje hopen, weg.

31 maart 2015 om 12:54

Niet mij vergelijken met sigthorsson aub

31 maart 2015 om 13:11

Sorry, mijn welgemeende excuses. Had ik niet moeten doen.

Ik hoef die Zivkovic echt niet te zien in de spits. Arrogante blaaskaak met zijn gedrag. Dan 10 maal liever Sigthórsson. Die Zivkovic is niks en wordt nooit iets. Hij komt mentaal gewoon zwaar te kort.

31 maart 2015 om 13:21

Want?

31 maart 2015 om 13:30

Nee, Sigthorsson is iets en zal ooit wat worden? Die faalt al vier jaar bij ons.

Yes nu die sigluierson in de spits. Maak je borst maar nat voor de doelpunten. Pff hopelijk zet de boer die tiener erin zivkovic ofzo ondanks de problemen. Is toch topscorer bij jong ajax dacht ik

De boer kennende gaat hij 100 % zeker voor sigthorsson nu. Zivkovic is geen optie voor de boer.

Oh nou gelukkig hebben wij Sigthorsson! Want Zivkovic gaat ook zeker geen eerste keus zijn. Hoe lang staat Siggi nog onder contract? Als die verbintenis nu afloopt gaat Frank tegen z'n eigen principes in..

31 maart 2015 om 13:20

Gelukkig staat sigthorsson nog een jaar onder contract dus we kunnen nog een extra jaartje van hem 'genieten'.

Zivkovic is nu de enigste juiste keuze, Siggi mag invallen

31 maart 2015 om 13:22

Jij kent de boer nog niet zeker? De boer is koning vreemde keuzes.

Het wordt tijd voor het afschaffen van deze rare wedstrijden puur en alleen om het volklore van een land! Stel nou dat Ajax nog vol in de kampioensrace had gezeten?? Uefa en Fifa moeten voortaan maar in de zomerstop de voorronde organiseren als een soort mini tournooitje of competitie zodat spelers niet geblesseerd raken gedurende het seizoen en zouden ze tijdens deze voorrondes geblesseerd raken is er genoeg tijd in de transferwindow om iemand aan te trekken! Maar ik zech afschaffen dat interlandvoetbal!!

Dat zet dus de deur wagenwijd open voor onze grote vriend Sightorsson. De Boer gaat echt niet meer minuten aan Zivkovic geven zeker niet omdat de jonge spits te vaak in de negatieve aandacht stond. Kan alleen maar hopen dat we Milik dit seizoen nog in actie zien.

gewoon spelen met zivko en laten we niet vergeten dat Fischer terug is ik zou zo gaan spelen

cillesen
v.rhijn
veltman
moisander
viergever
Sinkgraven
Bazoer
klaassen
El Ghazy
zivkovic
Fischer

Haha love the 'zwerver'- part

Ik heb ook een keer mijn knieband verrekt gehad mijn fysio zei dat je dan pas na zes weken weer kan spelen misschien is dit voor Milik anders want het is anders einde seizoen

Ik zie Siggi niet beter worden dan wat hij nu kan. Zivko daarin tegen wel dus dan maar Zivko. Hij zal ook wel een balletje kunnen scoren toch. En voetbalt denk ik wel wat makkelijker dan die stijve Siggi

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren