Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ajax presenteert nieuwe hoofdtrainer op zeer korte termijn’

Laatste update:

Ajax lijkt de opvolger van Peter Bosz te hebben gevonden. Voetbal International meldt dinsdagmiddag dat Marcel Keizer, de trainer van Jong Ajax, ‘op zeer korte termijn’ doorgeschoven wordt naar de hoofdmacht van de Amsterdammers. Beide partijen zouden op dit moment nog met elkaar in gesprek zijn om de laatste details af te ronden.

De waarschijnlijke aanstelling van Keizer komt niet als een verrassing, aangezien zijn naam, naast mogelijke kandidaten als Roger Schmidt en Jaap Stam, steevast voorbij kwam in het geruchtencircuit. Voor de 48-jarige oefenmeester zou de promotie naar de Amsterdamse hoofdmacht een mooie beloning zijn van een goed seizoen waarin hij met Jong Ajax op de tweede plaats in de Jupiler League eindigde. De club hoopt nog een ervaren assistent aan te kunnen stellen als rechterhand van de relatief onervaren Keizer en zal er anders voor kiezen om Aron Winter door te schuiven. Voor Jong Ajax is Michael Reiziger in beeld, terwijl John Heitinga de A1 onder zijn hoede krijgt.

Keizer kwam als voetballer tot een handvol wedstrijden voor Ajax en werkte als trainer bij Telstar, FC Emmen en SC Cambuur. In de Johan Cruijff ArenA wordt hij de opvolger van Bosz, die vorige week na één seizoen, met een tweede plaats in de Eredivisie en de finale van de Europa League als meest aansprekende resultaten, bij Borussia Dortmund werd gepresenteerd als opvolger van Thomas Tuchel.

Een goede keuze van Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

wat een topper.

ben blij met deze aanstelling ajax gaat voor 4 op een rij

13 juni 2017 om 16:17

4 op een rij wat? 2e plek?

13 juni 2017 om 16:51

Dat bedoelt hij toch ook? Ga ik vanuit tenminste.

13 juni 2017 om 18:15

4 jaar op een rij geen prijs ja

13 juni 2017 om 16:18

De kans dat Ajax weer een ploegje uit de Jupiler League onderschat in de beker is in ieder geval wel verkleind.

13 juni 2017 om 16:19

Dus van de Jupiler League naar Champions League?.......good luck

13 juni 2017 om 16:22

In België is dat al jaren zo...

13 juni 2017 om 19:41

Hij heeft al 3 maanden Eredivisie ervaring opgedaan bij Cambuur. 2 maanden en daarna vertrok hij naar jong Ajax. Hij echt wel verstand van voetbal. Ook zeer geschikt voor het samenstellen van een selectie. Dat heeft hij bij Cambuur wel bewezen als TD. Hij was verantwoordelijk voor het samenstellen van 2 selecties waarvoor Caambuur veel lof kreeg en waarmee het ook relatief makkelijk in de ED bleef. Daarna vrtrok hij voor ons helaas naar Emmen en kregen wij er een TD voor terug die er werkelijk helemaal niks van kon. Bij Emmen deed hij het echter wel weer zo goed, dat Cambuur besloot hem aan te stellen na het vertrek van de Jong. Dat hij het met dat zootje ongeregeld het niet redde in de ED kon hij dan ook weer niks aan doen. Cambuur wilde met hem door maar hij koos voor Jong Ajax, waar hij het met een 2e plak meer dan prima heeft gedaan. Nu achteraf helemaal een goede keuze nu het ernaar uit ziet dat hij hierdoor Ajax 1 mag gaan trainen. Ik vertrouw wel in hem als trainer, alleen moet blijken of hij de druk bij een top club aankan.

13 juni 2017 om 16:25

Gedegradeerd met Cambuur en 1 jaar met vaak dure/eredivisiewaardige selectie van Jong Ajax hoog geëindigd in de Jupiler Leauge. Technisch hart grijpt hiermee de macht. Hij kent Jong Ajax, maar daar ga je geen kampioen mee worden. Heeft ook geen uitstraling zoals De Boer, Bosz etc. etc. Kortom, snap al het enthousiasme niet. Wordt een crisisseizoen voor Ajax, zeker als Klaassen etc. vertrekken...

13 juni 2017 om 16:35

Wat een onzin. Toen Bosz werd aangesteld riepen er ook honderden dat het niks ging worden. Mensen riepen dat Bosz misschien wel kampioen had moeten worden met Vitesse. Verder had Bosz een Feyenoord verleden en alleen wat jaartjes bij Heracles en een half jaartje bij Macabi gezeten. Kijk hoe graag men (inclusief ikzelf) Bosz het liefste zag blijven.

Geef Keizer gewoon de tijd. Hij heeft een jaar met Jong Ajax kunnen spelen en kent Ajax ondertussen ook wel behoorlijk. Ik wacht het rustig af.

13 juni 2017 om 16:43

Wie zijn wij om die man neer te sabelen terwijl er dagelijks een hele lading oud-internationals bij Ajax rondloopt, die hun ogen ook niet in hun zak hebben zitten en die Keizer toevallig hoog inschatten?

13 juni 2017 om 16:48

Tuurlijk, misschien pakt het goed uit hoor in deze driehoek en intern zien de bestuurders deze Keizer elke dag aan het werk. Het zal dus zeker ergens op gebaseerd zijn.

Daarentegen is het toch niet gek dat veel mensen sceptisch zijn over het aanstellen van Marcel Keizer als hoofdtrainer van Ajax. Het cv van deze man is beperkter dan dat van Alphons Groenendijk, Maurice Steijn en Alex Pastoor, terwijl hij toch al een heel aantal jaren trainer is en ook als speler geen grote historie heeft. Een goed seizoen met Jong Ajax gedragen door spelers die ook bij Ajax 1 meedraaien weegt daarin niet zwaar vind ik. Dat vind ik toch wel heel anders dan bij Bosz, die het jarenlang goed had gedaan in de eredivisie met een herkenbare stijl en daarmee wel zijn sporen had verdiend.

13 juni 2017 om 16:51

Heb jij er meer verstand van als de beleidsbepalers bij Ajax ? zo op voorhand zeggen het wordt niets en nog zonder enige kennis van zaken of onderbouwing knap hoor , er was ooit iemand die degradeerde met Sparta en werd kampioen met Barcelona en won de CL maar dat is weer anders natuurlijk , is zou zeggen lekker op voorhand negatief blijven dan kom je er wel .

13 juni 2017 om 16:54

Wie zegt dat hij beperkter is dan Alphons Groenendijk, Maurice Steijn en Alex Pastoor , heb jij onder die getraind dan ? en moet je een goede voetballer geweest zijn om een goede trainer te zijn ? hou op met onzin die uitkramen dat is nl geen gegeven hoor en er zijn voorbeelden genoeg .

13 juni 2017 om 16:58

De Boer had hoeveel ervaring? Van Gaal had hoeveel ervaring? Koeman had hoeveel ervaring? Cruijff had hoeveel ervaring? Michels had hoeveel ervaring? Samen met Kovacs misschien wel de 6 meest succesvolle coaches uit de naoorlogse Ajax geschiedenis. Van Gaal was nog nooit hoofdtrainer geweest. De Boer niet. Cruijff niet. Koeman 2 jaar bij vitesse. Michels alleen bij AFC. Zeg niet dat het succesvol gaat zijn, maar zat succesvolle hoofdcoaches geweest zonder veel ervaring en Van Gaal en Michels waren als speler ook geen wereldsterren als spelers. Ook bij psv werd hiddink als nobody trainer zonder indrukwekkende clubs en dat was de beste periode uit de clubgeschiedenis van psv. Weinig ervaring zegt niet zo veel. Mourinho had ook niet veel ervaring en kijk wat hij presteerde met Porto. Zidane, Enrique en Guardiola pakte allemaal in hun eerste seizoen de CL nadat ze eerst het 2de van die clubs hadden getraind. Zoveel wil het allemaal niet zeggen.

13 juni 2017 om 17:02

Ik begrijp al die zure reacties niet zo goed. Louis van Gaal en Frank de Boer zijn destijds ook doorgeschoven. Frank Rijkaard is destijds met Sparta ook gedegradeerd en heeft het daarna toch aardig gedaan. Een Allegri bij Milan hetzelfde en zie daarna bij Juventus. Geef die man een kans en ga er als Ajacieden eens achter staan. Marcel welkom en doe je ding en laat Ajax weer mooi voetballen.

13 juni 2017 om 17:08

Doe niet zo overspannen sloep01, ik geef aan dat de aanstelling zeker ergens op gebaseerd zal zijn gezien het feit dat ze Keizer elke dag zien werken. Vervolgens zeg ik dat het echter niet zo vreemd is dat mensen nog wat sceptisch zijn en refereer ik aan het cv van Keizer, niet aan zijn kwaliteiten. Ik pik daaruit op dat Keizer juist wel ervaring heeft maar nog niet bijzonder heeft gepresteerd. Ik sluit helemaal niet uit dat hij het goed gaat doen namelijk, hij kent de groep en heeft sterke mensen om zich heen.

13 juni 2017 om 17:21

Echt zo hinderlijk.. geef die man dan op zijn minst een kans en dan kijken we in de winterstop wel of hij geschikt is of niet. Hij is met jong Ajax bijna kampioen geworden, dan kan dat op zich toch ook 'gewoon' met Ajax 1? En hou nou eens op met die Derksen propaganda (uitstraling). Het zijn voetbaltrainers, geen fotomodellen...

13 juni 2017 om 17:23

Begrijp die vergelijkingen met de Boer en van Gaal niet. Beiden assistenten van grote coaches geweest, Frank gespeeld op hoog niveau, international. Keizer is met alle respect een nobody. Heeft het leuk voor spek en bonen gedaan met het duurste JL elftal ooit. Voor de rest geen toonaangevende visie, resultaten of wat dan ook. En ziet eruit als een dorpscafehouder. En dat moet Ajax volgend seizoen sturen? Zwaar en zware twijfels bij deze aanstelling. Had dan Patrick Kluivert of Stam nog meer begrepen..

13 juni 2017 om 17:29

Weer zo 1 die Derksen papegaait. Het zijn trainers.. ze hoeven toch niet mee te doen aan de mister world verkiezingen? Die trainer van Gent (die volgens mij ook op het lijstje van opvolgers stond) heeft toch ook een uitstraling van een patatbakker, toch is dat een hele goede trainer

13 juni 2017 om 17:29

Crisisseizoen zegt die. Ik hoop dat je de afgelopen tijd wel wat wedstrijden hebt gezien van Ajax? Hebben zeker op dit moment verreweg de boel het best voor elkaar van alle clubs in de eredivisie.

13 juni 2017 om 17:31

Iedere trainer moet ooit ergens beginnen. Keizer heeft niet eens getekend en iedereen kraakt hem al af op basis van wat?

13 juni 2017 om 17:35

@falcao: betekent de status van oud international meteen dat iemand verstand heeft van wie een goede coach is en van het leiden van een club? Het is de afgelopen jaren toch wel gebleken van niet.
Of Keizer geschikt is als coach voor Ajax moet nog maar blijken. Maar het technisch hart heeft er met Keizer wel een nieuwe marionet bij. Hennie en Dennis mogen weer lekker op hun plek blijven zitten en er zal niet meer aangedrongen op versterkingen...
Ik wens de beste man veel succes, maar om de vreugde die Bosz in de JC Arena bracht te evenaren, wordt nog een pittige klus.

13 juni 2017 om 17:40

Ja ach vorig jaar deed ie t toch goed bij jong ajax overal? Zijn trainingsmethode en tactiek past dus bij ajax en werkt. Dan maakt eredivisie europa niet veel uit denk. Bosz kwam uit israel das ook vergelijkbaar met jupiler league dus ik zie niet zo een probleem in nivo verschil waarop het team acteert.

13 juni 2017 om 17:42

@mentalist: dus de nieuwe coach moet er goed uit zien en ervaring als international hebben? Misschien moeten we de voetbalvrouwen dan maar voortaan in het technisch hart plaatsen...

Patrick heeft verder een strafblad dat langer is dan zijn CV. Dus ik weet niet of dat de uitstraling is die Ajax moet nastreven.

13 juni 2017 om 19:03

Mr Eko, en Fc Ajx het zijn trainers en boegbeeld voor je club. Sorry hoor, maar Marcel Who keizer die de internationale pers te woord staat? Worden jullie daar vrolijk van dan? Een club als Ajax mag best mikken op een trainer met meer statuur.

13 juni 2017 om 19:47

In Duitsland is de afgelopen jaren wel bewezen dat ook jonge trainers zonder imposante carrière een uitstekende coach kunnen worden. Het mooiste is natuurlijk als iemand beide heeft, maar wat mij betreft gaat kwaliteiten als coach toch boven ervaring als speler.

13 juni 2017 om 20:04

FcAjx Duitsland is een vergelijking van niks. Want trainers als Tuchel, Klopp en die van Hoffenheim hebben het wel laten zien bij andere clubs op niveau. En die jongen van Hoffenheim schijnt het talent van af te spatten. Bij Keizer blijkt nog niets van dat.

13 juni 2017 om 20:18

Wat maakt dat nou uit? Serieus, dit is gewoon zoeken naar een stok om mee te slaan. Beetje triest hoor. Zolang hij Engels kan interesseert me dat echt 0,0 als de resultaten gewoon goed zijn. En als je van Ajax houdt dan geef je hem gewoon een kans want je draait het toch niet terug hoe lang je ook zeurt. Dus steun gewoon je club een keertje!

13 juni 2017 om 20:34

Zoeken naar een stok om mee te slaan? Wat jij wilt. Ik zie gewoon dat er een lichtgewicht wordt aangesteld. Dat is altijd jammer. Coach van Emmen, Cambuur en Jong Ajax.

13 juni 2017 om 20:35

Ik vind het criteria van uitstraling zo'n verschrikkelijke onzin. Het gaat er om hoe hij zijn team laat voetballen, niet hoe hij een interview geeft en er uit ziet. Wat maakt mij het uit wat een BBC verslaggever vindt van Marcel Keizer. Als hij maar goed voetbal op de mat legt. En Tuchel, Klopp en Nagelsmann laten het zien omdat zij de kans krijgen. Iets wat Keizer ook moet krijgen om te laten zien wat hij kan bij een club als Ajax.

Dat het bij Cambuur niet lukte zal mij een worst wezen. Zet daar Van Gaal of Guardiola neer en die zullen ook falen; je hebt daar gewoon verschrikkelijk materiaal. Hij heeft met Jong Ajax laten zien aanvallend voetbal te kunnen spelen en dat gaat gewoon makkelijker bij Ajax dan bij Cambuur. Daarnaast kan hij grotendeels de tactiek van Bosz overnemen aangezien dat er nu wel is ingeslepen.

13 juni 2017 om 20:53

Miccoli, weten waar je instapt is ook een kwaliteit. Wat heeft hij met jong Ajax laten zien? Met de duurste selectie 2e worden? Er is gewoon geen enkel fundament om aan te nemen dat dit een goede trainer is van Ajax. En dan hebben we het puur over zijn palmares. Nog niet eens over zijn uitstraling of andere zaken...puur op CV valt hij al af.

13 juni 2017 om 21:22

Hoe weet je of hij een lichtgewicht is als je hem nog niet eens als Ajax trainer aan het werk hebt gezien? Wie weet is het gewoon een goede match, en die kans is groter dan dat hij faalt omdat hij de spelers kent, de club en de clubcultuur. Geef hem dan gewoon een kans. Als je Ajax support, doe dat dan ook en heb een beetje vertrouwen. Als hij faalt heb je tenminste een reden om te klagen

13 juni 2017 om 21:23

Ok volgende keer dan maar proberen bij Mourinho? Zijn CV is tenminste goed

13 juni 2017 om 21:32

Leuk Eko. Er zijn ook wel trainers die realistisch zijn en een leuker CV hebben. Zoals ten Hag (die ik liever had gezien)

13 juni 2017 om 17:05

Ik denk dat hij bedoeld 4 jaar op rij geen prijzen in Amsterdam.

13 juni 2017 om 17:46

Gaan blijkbaar liever voor een interne ja-knikker dan een goede trainer...

13 juni 2017 om 18:15

Hahaha, wat een grap! Humor kun je Overmars niet verwijten. Dat gaat een lastig jaar worden met muitende spelers. Ik verwacht namelijk niet dat Keizer in staat is om deze ploeg op de juiste manier te raken als het even tegen zit. Brevet van onvermogen voor het technisch hart. Als de soldaten het voor het zeggen krijgen is de oorlog verloren ...

13 juni 2017 om 19:47

Ja fijn, Ajax..
Het was een leuk seizoen, en nu?
Een nieuwe trainer zonder noemenswaardig Cv.. Een nobody..
Laat Marc netto lekker naar Arsenal verkassen, het beleid wat daar gevoerd wordt past hem goed.

Die Marcel Keizer wordt door het merendeel van deze selectie toch gewoon uitgelachen?
Wat zou hij gaan verdienen? 2 keer modaal? Lekker cashen dus, als je bedenkt dat Bosz 8 ton verdiende en ook nog eens minimaal 3 mijo opgeleverd heeft. Gefeliciteerd aan de aandeelhouders, gefeliciteerd Overmars, er komt weer een mooie bonus aan.

Ik word kotsmisselijk van dit zuinige- en Ajax onwaardige beleid.

Schandalig wat ze ons weer voorschotelen

13 juni 2017 om 16:14

Hoezo? De beste oplossing denk ik, zeker nu Roger Schmidt naar China gaat.

13 juni 2017 om 16:14

Hoezo? Ik ben altijd groot fan van het doorschuiven van coaches van de beloftes. Die kennen de nieuwe lichting goed, de club kent hen goed en de talentjes weten dat ze hun kans gaan krijgen.

13 juni 2017 om 16:15

Louis van Gaal is het perfecte voorbeeld wat ajax betreft.

13 juni 2017 om 16:18

Zoals met Danny Blind en Van Basten?

13 juni 2017 om 16:21

Van Basten is niet doorgeschoven maar kwam van Oranje.

13 juni 2017 om 16:22

Zoals met Frank de Boer en met Louis van Gaal?

13 juni 2017 om 16:33

Van Gaal was wel eerst 3 jaar assistent...

13 juni 2017 om 16:42

Ik geef hem het voordeel van de twijfel. Heeft leuk voetbal laten zien bij Jong Ajax en vind het opleiden van eigen (hoofd)trainers wel een goede zaak. Nu Peerenboom of Winter bij Jong, zodat die op termijn het over kunnen gaan nemen.

13 juni 2017 om 19:11

En uiteindelijk wordt er niks bijgeleerd, dat is het voordeel van een vreemde trainer, dat er weer eens een andere wind waait...
Ajax wil toptalenten, maar de trainer mag iets minder zijn.

13 juni 2017 om 16:49

Pfffff nou lekker dan. Totaal niet met deze keuze eens! Geen ervaring als hoofdcoach behalve bij Cambuur waar hij gedegradeerd is. Ajax toont aan dat er geen plan B was bij vertrek van Bosz en heeft nu als noodgreep dan maar Keijzer aangesteld. Wat n brevet van onvermogen geeft t zogn technisch hart hiermee af. Totaal geen vertrouwen in.

13 juni 2017 om 17:17

@ajaxwastop: Hij was toch hoofdcoach bij Jong Ajax?

13 juni 2017 om 17:55

En dat hetzelfde als n hoofdcoach bij het eerste van n topclub als Ajax? Nee dus. Telstar en Cambuur waarmee hij slechte resultaten en voetbal haalde/voorschotelde..

13 juni 2017 om 16:55

Omdat ?

13 juni 2017 om 18:13

"ons weer voorschotelen"??
Spreek lekker voor jezelf, want ik ben er tevreden over.

Overigens zie ik jou post als een "troll". Aangezien ik je nooit inhoudelijk zie reageren bij artikelen die over Ajax gaan. Net als dat je dat nu ook niet doet..

13 juni 2017 om 18:17

Het enige wat hij hoeft te doen is hetzelfde middenveld neer te zetten als dat hij bij Jong deed, en dan komt het helemaal goed!

Ben benieuwd. Heb er wel vertrouwen in!

13 juni 2017 om 18:49

Waar baseer je dit op? Op zijn periode Cambuur? Of de speeltuin die Jupiler league heet? Ik vind het weer ens een onbegrijpelijke zet van het technisch hart

14 juni 2017 om 00:34

Op Michels, Van Gaal en Cruyff. En op Ajax. Of op mijn gevoel. Ik ben nu eenmaal geen doemdenker.

man man man, had dit niet iemand kunnen worden met meer ervaring? waarom iemand voor de leeuwen gooien terwijl er geld zat is om voor stabiliteit te zorgen? Nu is het afwachten of het goed gaat.

13 juni 2017 om 16:10

Iemand van buitenaf halen zorgt juist voor meer instabiliteit. Ajax kent deze man door en door, en deze man kent Ajax door en door.

13 juni 2017 om 16:13

Door en door? Hij is nu 1 jaar bij Ajax als trainer van het tweede elftal in de Jupiler League, geen enkele druk en de spelers die de doorslag gaven voor het geroemde spel zijn te goed voor de competitie. Dat vind ik wel een gok.

13 juni 2017 om 16:14

Is dat wel zo? Ik ken hem van zijn periode bij Cambuur (degradatie) maar als ik in zijn geschiedenis kijk dan zie ik dat hij in 1989 weg is gegaan bij Ajax en pas vorig jaar zomer is teruggekomen bij Ajax. Hij zal de talenten vast wel kennen, maar de club door en door? Ik vraag het me af.

13 juni 2017 om 16:14

iemand die de club kent en ervaring heeft zorgt imo voor meer stabiliteit. Iemand die alleen met Jong Ajax soort van gepresteerd heeft (had redelijk goed materiaal) zorgt voor minder stabiliteit. Beginnend op het hoogste niveau zorgt gegarandeerd voor fouten. En hoezo kent deze man ajax door en door? Heeft amper bij ajax iets gedaan behalve een jaartje jong.

13 juni 2017 om 16:42

Want de Boer had zoveel gepresteerd voordat hij hoofdtrainer werd?

13 juni 2017 om 17:02

De Boer was al langer coach bij Ajax en heeft nog veel recenter bij de club gespeeld en ook wat meer dan 4 wedstrijden. De Boer had ook wat meer ervaring met topspelers door zijn werk als assistent bij Oranje en zelfs dan is het nog een risico dat in dit geval goed heeft uitgepakt. Keizer kan goed uitpakken natuurlijk, alleen de kansen waren bij de boer natuurlijk wel wat beter. Komt ook nog bij dat hij dat half jaar bij Cambuur alleen maar onvermogen heeft laten zien.

13 juni 2017 om 16:11

Met een grote naam is het ook afwachten. Verder was Bosz ook niet echt een grote naam toch? Beter CV dan Keizer, absoluut, maar geen "zekerheid".

13 juni 2017 om 16:12

Welke trainer is een garantie voor stabiliteit? Je kan nooit met 100% zekerheid zeggen wat wel/niet gaat werken. Keizer loopt nu een tijdje rond op de club, heeft Jong Ajax (zeer) leuk laten voetballen, is bekend met het technisch hart en de rest van de structuur.

13 juni 2017 om 16:14

Afwachten zou het altijd zijn. En leuk dan je geld hebt, maar Ajax gaat geen trainers binnen halen die meer dan 1 mln per jaar willen verdienen. Denk dat het dan qua toptrainers snel ophoudt. Ervaring is natuurlijk wel een pluspunt, maar ook zeker geen voorbode voor succes.

Ik denk dat dit een goede keuze is. Keizer kent heel de club en de spelers en heeft geen tijd nodig om te aarden.

13 juni 2017 om 20:18

Laat ik het anders zeggen. Ik denk dat op het niveau trainers dat Ajax nastreeft niemand interesse heeft in deze job, omdat ze voor een karig loon met weinig armslag in een slangekuil terecht komen waar ze tegen kleine clubjes moeten spelen en zodra ze plaatsing CL verpassen hun uitdaging alweer voorbij is. Kortom ze kunnen niemand vinden voor deze job! Daarom maar terugkeren naar zeker.

13 juni 2017 om 20:25

Er zullen zeker trainers zijn die zo denken, maar lang niet allemaal. Ajax is en blijft een grote club en zeker afgelopen seizoen was gewoon reclame. Als trainer krijg je beschikking over een enorm jonge en talentvolle groep en dat is ideaal om jezelf als trainer (weer) op de kaart te zetten.

13 juni 2017 om 16:14

Uitstekende keus !!

13 juni 2017 om 17:00

Goed onderbouwd ook... ik vind t een waardeloze keuze!!! Waarom? Nauwelijks ervaring als hoofdcoach, niet gewend om te gaan met de druk van Ajax 1, staat niet bekend als n tactisch genie. Ja Ajax 2 speelde leuk voetbal maar dat lag meer aan de spelers dan aan de coach. Ik heb er totaal geen vertrouwen in.

13 juni 2017 om 17:31

Wel heel erg makkelijk om dat goede spel dan toe te dichten aan de spelers ipv de trainer. Straks word die beste man volgend seizoen kampioen en dan ga jij hier lopen verkondigen dat dat komt omdat Ajax verreweg de beste selectie heeft. Beetje naïef

13 juni 2017 om 17:58

Nee t is naïef van Ajax om n onervaren coach aan te stellen. Mijn mening is gebaseerd op de feiten zoals ik ze zie. Ik denk dat Ajax opnieuw moet gaan wennen aan deze coach en speelstijl

13 juni 2017 om 18:29

@ajaxwastop

Vanuit mijn perspectief vind ik dit een uitstekende keus.

maar ... Ik denk dat we op een lijn zitten

13 juni 2017 om 16:26

Als je er een ervaren assistent bij zet is het toch goed? Er loopt nog Spijkerman als assistent en als er nog een goede assistent bij kan zoals bv Winter heb je toch een prima staf zitten.

13 juni 2017 om 17:16

@MeneertjeB: Ik vind het een goede keuze en Ajax wil denk ik dat nog meer talenten uit Jong Ajax hun kans krijgen. Wie is dan een betere keus dan de trainer van Jong Ajax? Ik verwacht een snelle doorbraak van Nouri en de Jong.

Hopen dat hij het goed gaat doen. Ik snap de keuze, maar ga toch een beetje billenknijpen. Een slechte start kan voor een erg naar seizoen gaan zorgen...

13 juni 2017 om 16:11

Net zoals bij Bosz?

Maak het maar waar Keizer. Leuk voetbal gespeeld met jong Ajax afgelopen jaar en hopelijk kan hij dit doortrekken bij Ajax 1. Voordeel zie ik zeker dat hij de club al kent, de technische staf al kent en nog belangrijk de toppers van morgen al goed kent. Maak je naam waar en wordt voor Ajax een Keizer!

Verbaast me toch wel als Keizer echt de hoofdtrainer van Ajax wordt, dat is toch wel een gokje denk ik. Spijkerman en Bergkamp zullen in dit trio wel een prominentere rol krijgen dan onder Bosz.

13 juni 2017 om 16:16

Precies, Bergkamp en Spijkerman hebben zeker komende jaren veel meer te zeggen in de selectie. Jammer had op een topper gehoopt.

13 juni 2017 om 16:27

Bergkamp en Spijkerman zijn de mannen die echt de lijnen uitzetten, ze hebben geen zin in om verantwoording af te geven aan de media/supporters dus is er een stroman neergezet in de vorm van Keizer.
Kan dit niet anders verklaren.

13 juni 2017 om 16:51

Theoretisch is elke trainer een gokje

Weet niet wat ik hiervan moet vinden. We hebben nu een selectie waarmee je prijzen moet binnen slepen en zie dan liever een meer ervaren coach. Hij heeft het gewoon goed gedaan in de JL maar dat is toch wel even iets anders dan een eerste elftal runnen met bijbehorende druk.
Voordeel is dan wel weer dat hij de spelers die nu aan het doorbreken zijn goed kent en weet wat hij er aan heeft.

Afwachten, geen idee hoe hij gaat presteren terwijl heel Nederland meekijkt naar alles wat je doet met de daarbij horende druk. Jong Ajax was toch relaxter werken voor hem.

In het begin zat ik hier niet op te wachten, maar heb het nu even laten bezinken en het lijkt me toch de beste optie. Kent de club, de jeugd en de speelstijl. Heeft in de Jupiler League een leuk resultaat neergezet. Ja hij had af en toe Eredivise-waardig materiaal, maar hij moest ook vaak schuiven. Ik zie het wel zitten, ben benieuwd!

Ik weet het niet hoor. Na vorig jaar een nieuwe weg te zijn ingeslagen vind ik dat je door moet pakken op hoog niveau en daarbij hoort ergens ook een trainer van hoog niveau.

Echter heeft Keizer wel mooi voetbal laten zien in de JL. Maar het verschil tussen JL en Ajax 1 is gewoon gigantisch.

13 juni 2017 om 16:21

Maar welke trainer dan?
Volgensmij bijna alle namen die genoemd werden waren nieteens "groot ". En die welke wel "groot "zijn die zijn al, of bezet , of willen gewoon niet.
Het verschil tussen jl en ere is groot..maar de spelers van het eerste zijn dan ook verder dan Jong Ajax, dus wie weet kan hij zijn visie etc nu juist beter en sneller overbrengen etc.
Die jonkies moe(s)ten natuurlijk enorm veel leren dat is bij het eerste natuurlijk minder het geval.
Dus ja wie weet pakt het prima uit ?
FdB was ook geen trainer van hoog niveau vond ik..maar ja...

Opzich geen verkeerde keus, maar ik had toch wel een beetje op een grote naam gehoopt, zeker na het halen van de Europa League waarin we weer een beetje onze naam hersteld hebben. Aan de andere kant speelde hij goed spel met Jong Ajax en kent hij de spelers goed. Hoop alleen dat die zich wel aan zijn eigen visie houd en niet (teveel) laat beïnvloeden door o.a Bergkamp.
Erg zin in volgend seizoen met hopelijk (nagenoeg) dezelfde selectie.

Prima om hem een kans te geven. Bij een "grote naam" heb je ook geen garantie. En er zijn bijna geen grote namen die een reële optie zijn voor Ajax. Dan liever iemand die de aanwezige spelers goed kent.

Is in de voetbalwereld ook niet ongebruikelijk om iemand door te schuiven.

Ben erg benieuwd. Deed het hier als trainer niet zo erg goed, al viel er ook niet veel eer meer te behalen.

13 juni 2017 om 16:32

Zelfs Henk de Jong kon er niets meer van maken. Er was te weinig kwaliteit.

Ja het is een gokje, maar wat nou als hij de lijn van vorig jaar door kan zetten, dan hoor je niemand zeuren en is het weer een hele goeie keuze geweest. Dat wat met Bosz is gebeurt verdiend natuurlijk geen schoonheidsprijs.
Geef Keizer de kans en ook de tijd. Hopelijk gaan we door waarmee we zijn begonnen.
Overigens hoop ik dat Hakim lekker op 10 achter de spits komt te spelen.

Lijkt me een prima keus. Kent de club, kent de spelers en legde met Jong Ajax al eerder het pressievoetbal op de mat dan dat het bij Bosz lukte. Ben allang blij dat het geen buitenlander wordt. In Nederland zie ik momenteel ook geen potentiële toptrainers op ten hag na. Van het tactisch inzicht van jans, streppel, van der looi of fraser wordt je ook niet warm of koud. Stam, Seedorf of Kluivert hadden ook gekund, maar vooral die laatste 2 hebben nog niks bewezen als trainer en Stam wil blijven bij Reading. De oudjes als Van Gaal en Adriaanse hebben er waarschijnlijk geen zin meer in, dus dan kom je uit bij Keizer.

Blij zijn is een groot woord, maar ik had het wel verwacht. Het liefst zag ik iemand komen met meer ervaring voor de groep, al heeft hij een uitstekende prestatie geleverd met een wisselend Jong Ajax. Laten we hopen dat dit de juiste keuze is, het zal aankomend seizoen moeten blijken of ze hier goed aan hebben gedaan.

Dit lag in der lijn der verwachtingen. De meest snelle, gemakkelijke en goedkope oplossing voor Ajax.

Heeft het bij jong-Ajax goed gedaan. Maar verder is het de grote onbekende onder de trainers. Ben benieuwd wie ze dan naast Spijkerman nog als assistent aantrekken. Hij zal ervaring moeten hebben, een Ajacied is een pré en daarnaast zal hij goed moeten liggen bij Bergkamp e.a.

Volgens Mike Verweij zijn er namen afgevallen en was t de bedoeling dat hij 2e man zou worden en op termijn hoofdcoach. Maar vraag me ook af hoe serieus Stam en Schmidt bijv zijn geweest

Jammer gelijk weer pessimistische reacties.

Ajax is een opleidings club, maar waarom zou dit niet kunnen qua trainers. ik vind dit echt geweldig als Ajax spelers en trainers gaat opleiden voor de (sub)top. In Duitsland waren er ook een paar goede jonge trainers en daar jankt ook niemand over ervaring.

13 juni 2017 om 16:18

Het is volledig logisch als Ajax zijn trainers zou opleiden en uiteindelijk voor de groep zou zetten. Een unieke club waarbij je naast winnen ook andere verplichtingen hebt qua spel en attractiviteit. Maar deze man is net een jaar bij Ajax volgens mij? Je hebt trainers die via de jeugdelftallen, de A1, jong Ajax en dan de stap maken. Maar volgens mij is deze man vorig jaar bij Cambuur weggehaald en heeft hij verder bij Telstar en Emmen getraind. Hij is er wat dat betreft net zo lang als Bosz. Even afgezien van zijn jeugdperiode en debuut in het eerste als voetballer, want dat was nog ten tijden van het Ijzeren Gordijn.

Louis van Gaal had ook geen ervaring dus geef hem ajb een kans....

13 juni 2017 om 16:20

Die was al wel drie jaar assistent bij Ajax. Deze man is alleen maar trainer geweest in de JL. Verder was Van Gaal een natuurtalent waar deze man een modale trainer is die nog niets heeft bewezen, want Jong Ajax had dit jaar een overdreven goede selectie.

13 juni 2017 om 16:29

Maar dat maakt niet dat LvG meer ervaring had toen hij trainer werd dus op eigen benen staan bij/van Ajax één.

13 juni 2017 om 16:34

Met jou eens, deze man is juist al even bezig met trainen en heeft daarin nog niet veel noemenswaardigs gedaan. Dat is heel wat anders dan een clubman van Ajax die al jaren in de organisatie werkt. Hier zie ik een trainer die 14 en 15e met Telstar is geworden in de JL, bij Emmen driekwart seizoen oke heeft getraind en in 11 wedstrijden 5 punten heeft gehaald met Cambuur. Vervolgens een seizoen leuk Jong Ajax getraind, waarbij spelers die te goed zijn voor de competitie het verschil hebben gemaakt. Dit is niet te vergelijken met de start van de carriere van Van Gaal, De Boer, Cocu of Van Bronckhorst.

Succes Keizer.

Je hebt nog een geweldige selectie.
En een trainer is net zo goed als zijn beste 11 spelers.

Komt dus helemaal goed.

Ik ken hem niet goed genoeg om een oordeel te vellen, is als trainer van Jong-Ajax wel goed bezig geweest en kent de club nu wel. Belangrijkste is om voort te borduren op de zelfde speelstijl als Bosz en om kunnen gaan met Bergkamp en co.

Wat vinden de Ajacieden onder ons van deze aanstelling? En wie had als alternatief kunnen gelden dan.

13 juni 2017 om 16:20

Ik denk dat dit een van de weinige opties zijn die open lagen, de rest wilde of kon niet aangesteld worden, gewoon een kans geven meer kan Ajax niet.

Wat een kortzichtig beleid nu is het keizer word de volgende nieuwe trainer de trainer van afc? Wat een belachelijk beleid deze man straalt totaal niks uit en heeft niks gepresteerd alleen met een team waar niks te verliezen valt maar hij is wel te bespelen door vd sar overmars en bergkamp alleen daarom is hij het geworden!

Keizer is alleen nog maar trainer geweest in de JL en op basis van een seizoen met veruit de beste JL selectie is het blijkbaar ook ineens een hoofdtrainer voor het eerste elftal. Er komt voor een hoofdtrainer zoveel meer bij kijken. Qua people management bleek het in het verleden niet altijd even goed te zijn. Ik vrees dat Ajax zichzelf hier lelijk mee in de vingers gaat snijden en dat Feyenoord en PSV dit alleen maar toejuichen.

13 juni 2017 om 16:21

Nee hoor, hij is toen ook met Cambuur uit de eredivisie gedegradeerd nadat hij het stokje van Henk de Jong had overgenomen. Of dat aan Keizer lag betwijfel ik, waarschijnlijk had Henk de Jong het team al dusdanig ten gronde gericht dat er geen redden meer aan was.

13 juni 2017 om 16:47

Haha ja inderdaad, we weten hier allemaal dat jij dat hoopt met vele andere, daarom moeten we er ook altijd achteraf zo hard om lachen.

Vorig seizoen toen Bosz aan het roer kwam, was het ook zogenaamd niks, en daar zou Ajax aan onderdoor gaan... De rest is geschiedenis.

Uiteindelijk moeten de spelers op het veld het doen, niet de trainers.

13 juni 2017 om 17:09

grasveld,
Laat ik voorop stellen dat ik de komst van Bosz heb toegejuicht.
Als je het over de progressie hebt, Bosz faalde verschrikkelijk in de eindfase van de El.
Voor ED begrip was Bosz goed genoeg, maar als het erop aankomt vind ik dat Bosz heeft gefaald. De echte ervaring in de top had hij namelijk niet. Die finale was niet meer dan een kinderlijke afrekening in het hogere segment.

Ajax heeft de ambitie om door te groeien in Europa, met zo'n selectie en wat mutaties komende zomer zou het zomaar kunnen om in de CL wat te betekenen.

Dit zie ik dus niet gebeuren met Keizer. Precies hetzelfde verhaal. Waar Bosz zich via de middenmoot naar de subtop werkte heeft Keizer werkelijk niets in handen om dit Ajax naar een hoger plan te tillen. Die stap van JL naar CL is enkele niveau's te groot. Als fan word je moedeloos als je ziet hoe kapitaalkrachtig je club is maar al 3 jaar lang de plank misslaat. Op naar de 7 jaar dan maar.

13 juni 2017 om 17:40

Ik zei dat Bosz een hele goede keuze was en dat zijn directe speelstijl beter was dan het tikkie breed van De Boer. Dus helaas, je hebt hier geen gelijk.

Keuze voor Marcel komt niet als een verrassing, heeft met Jong Ajax een uitstekend seizoen gedraait.

Het is dat Peter Bosz ook al van aanvallend voetbal hield, anders zou ik gedacht hebben dat hij goed naar Marcel heeft gekeken.

Het is altijd afwachten of er chemie is tussen de spelers en de trainer, denk dat het wel goed gaat komen.

Net als Peter zal hij ook even moeten wennen aan de nieuwe situatie, heb er alle vertrouwen in.

We zullen zien of deze man om kan gaan met de druk als trainer van Ajax 1. Hopelijk betekent dit dat spelers als Tete en Cerny blijven en meer spelen in het eerste.

Ik heb totaal geen vertrouwen in deze man. Kon het bij Cambuur ook niet laten zien, alleen bij Jong Ajax waar totaal geen druk is. Nu krijgt hij het meeste druk van alle trainers in de ED op zijn schouders, ik denk dat hij er totaal niet mee om kan gaan.
Iedereen bij Ajax verwacht en eist dit jaar het kampioenschap, (is toch al weer te lang geleden) als het dan even tegen zit barst de bom.

Ik denk dat dit de beste tussenoplossing is aangezien er snel een trainer bekend moet zijn om jongens eventueel voor de club te behouden. Voordeel is dat hij weet wat er op de toekomst rondloopt, nadeel is dat het geen ervaren trainer is op dit niveau wat misschien wel gevraagd is bij een jonge groep. Maar daarvoor moeten ze misschien nog een ervaren speler zoals Nigel de Jong ophalen.

Kan me nog de jaren herinneren dat hij bij Telstar zat. De selectie was niet geweldig maar Keizer presteerde het om er ook echt helemaal niks uit te halen. 2 jaar lang grafvoetbal hebben we gezien, iedereen was blij dat hij weg ging. Ben benieuwd of hij bij Ajax het wel kan.

Aron Winter als assistent... te weinig mensen met een warme uitstraling / close waar je lol kunt hebben. Het zijn mensen die je voelt alsof je voor de klas zit / staat...

Iedereen heeft zijn commentaar, zowel negatief als positief, alweer klaar. Maar zoals altijd geldt: laten we het eerst maar even afwachten. Dat was op Bosz ook van toepassing. Garanties heb je niet en hoe groot was/is de keuze. Seedorf? Aub niet en kwa trainer ook een nobody. Stam? Heb je Reading zien spelen tegen Huddersfield? Dat was het zo gewraakte FdB spelletje.

En verder komen gelouterde trainers niet naar De eredivisie. Geef hem een kans; oordeel later

13 juni 2017 om 16:49

Alleen beloven zijn periodes bij telstar en cambuur niet veel goeds

Is er iemand die weet wat voor soort speelstijl hij hanteert. Bij Bosz was het vanaf dag 1 duidelijk : 5 seconde regel, hoog druk zetten, opjagen. Koos meestal voor een attractieve manier van voetballen.

Maar is er ook iemand die weet of Keijzer qua stijl een beetje aansluit bij de huidige door Bosz gevormde selectie ?

Aan de ene kant is het logisch dat Jong Ajax iemand met dezelfde visie als trainer heeft en dus doorgeschoven kan worden. Aan de andere kant verwacht je een grote naam bij een finalist van de Europa League en geen grijze muis.

Gaat het bestuur dan nu meteen op zoek naar een trainer die de hoofdtrainer van Ajax per 01-01-2018 gaat worden? Deze beste man heeft nog totaal niets bereikt en moet dan onze trainer worden, pfffff. Dat hij niet eens kampioen kon worden met Jong Ajax, ondanks veel (voor Jupiler League standarden) zeer goede spelers tot zijn beschikking.

13 juni 2017 om 17:09

Had Bosz ook niet... mensen keuvelen elkaar weer lekker na zie ik... goed bezig mensen!!

Wat een zuinige zet van Ajax weer. Het is compleet waanzinnig nu Ajax met zo'n selectie geleid moet worden door iemand die het goed heeft gedaan in de JL? Was er echt geen andere constructie te bedenken? Een duurzame tandem met Van Gaal/ Keizer, waarna Keizer het na 2 jaar het definitief kan overnemen eventueel? Dit is echt een onbegrijpelijke stap. Mag ik misschien doorschuiven naar Jong dan?

Ik ben er blij mee en wat de rest van de wereld ervan vindt boeit me weinig. Succes Marcel!

13 juni 2017 om 19:48

Inderdaad. Ik vind het een zeer moedige beslissing. Echt des Ajax zoals we Ajax van oudsher kennen. Brutaal en fris van de lever. Soms een beetje recalcitrant.

Tja, weet niet wat ik er van moet vinden. Heeft nog niet veel gepresteerd en de uitstraling heeft hij ook niet echt mee. Zal me verbazen als we prijzen halen.

Wel weer een trainer die ook geen prijzen heeft gepakt, en met het duurste Jupiler team 2e werd. Dus continuïteit zit er wel in bij Ajax.

Nog niks laten zien, tweede geworden met spelers die niet thuis horen in de Jl.

Eerst zien, dan geloven, maar ik ben er niet gerust op..

13 juni 2017 om 17:11

Niet thuis horen... wat een onzin weer. Over het algemeen was het gewoon jong Ajax. Alleen omdat Neres er ff gespeeld heeft om te wennen is het gelijk geen jong meer. Wat een kolder

13 juni 2017 om 20:28

Jong ajax. Plus casierra, een spits van een slordige 6 miljoen. Cerny die al een flink aantal wedstrijden in ajax 1 heeft gespeeld. Neres de man van 14 miljoen natuurlijk die een aantal wedstrijden heeft gespeeld. Frenkie de Jong die ajax een half miljoen heeft gekost volgens transfermarkt. Dit zijn allemaal bedragen waar de jupilerclubs alleen, maar van kunnen dromen.

Geen enkele trainer biedt garanties. Ze hebben hem van dichtbij aan het werk gezien, dus dan zullen ze niet zomaar bij hem uitkomen. Ik heb er vertrouwen in.

13 juni 2017 om 17:22

Nee, maar iemand met meer ervaring heeft wel meer krediet. Ook zou deze persoon weten hoe het is om onder druk te werken.

Ergens had ik toch graag Van Gaal zien terugkeren bij Ajax, maar dat was altijd al onrealistisch. Bij Jong Ajax heeft ie goede dingen laten zien. Intern zijn ze zeer over hem te spreken, dus waarom niet? Zeker met misschien nog een ervaren aanvulling in de technische staf hoeft Ajax er hiermee niet meteen op achteruit te gaan. Staat, afgaande op wat ik bij Jong Ajax zag, hetzelfde voetbal als Peter Bosz voor, maar kan blijkbaar beter door één deur met een aantal leden van het technisch hart dan bij Bosz het geval was.

Waarom een ervaren assistent zoeken als je Spijkerman en Bergkamp al hebt?

13 juni 2017 om 17:12

Bergkamp ging volgens mij wat anders doen spitsen beter begeleiden. Spijkerman zou ook een andere functie krijgen.

Ik had net als vele anderen het liefst Bosz zien blijven, maar het is niet anders. Dat de keuze nu op Keizer valt vind ik niet eens heel vreemd. Hij heeft Jong Ajax prachtig laten spelen en kent de talenten als geen ander. Het inpassen van jeugdspelers moet ook altijd prioriteit hebben bij een club als Ajax.


Een trainer van buitenaf had ongetwijfeld meer ervaring gehad, maar was ook geen zekerheid tot succes geweest. Voor de stabiliteit binnen de club kan ik niet ontevreden zijn met Keizer.

Aan de ene kant vind ik het positief dat het bestuur wel durft om intern dingen op te lossen, maar aan de andere kant ruikt dit wel een beetje naar een stroman-geval. Keizer als stroman voor het technisch hart, iemand die niet als Bosz (blijkbaar) in de weg gaat liggen puur omdat Keizer ook wel zal beseffen dat dit de kans van zijn carrière is. Ik laat me in ieder geval hopelijk positief verassen. Van de basis elf zie ik tot nu toe eigenlijk alleen Klaassen zeker vertrekken, dus de verwachtingen en druk voor Keizer zullen torenhoog zijn en terecht.

Deze vent is zo incapabel als wat. Overal waar die geweest is heeft die slecht gepresteerd. Gedegradeerd met Cambuur, tweede geworden in de jupiler league met spelersmateriaal waar een beetje trainer gewoon middenmoot eredivisie mee haalt. Dan kun je net zo goed Peter r de Vries trainer van ajax maken, dat wordt ook niks. Keizer weet niet wat het is om te Moeten presteren. Dit is meer zo'n trainertje die straks staat te Juichen als die europa league heeft veilig gesteld en dan denkt dat die het goed heeft gedaan.

Ik ben hier dus niet blij mee. Totaal geen ervaring zelfs niet als speler (frank de boer). Erg leuk dat jaartje met jong Ajax, maar bij het eerste kan de boosheid van de tribunes al na een verloren wedstrijd het tij doen keren. Deze stap is veel te risicovol. Gaat het fout dan mogen al de beleidsmakers ook hun koffer pakken.

In tegenstelling tot velen ben ik wel blij met keizer! Juist op dit moment, met de talenten die eraan zitten te komen of eigenlijk al zouden moeten spelen lijkt dit mij de beste keuze itt een trainer van buitenaf! Ik verwacht dat dit goed nieuws is voor enkele jonge spelers!
Uiteraard blijft het afwachten of hij een klik krijgt met de selectie en of het gaat draaien maar dat geldt voor elke nieuwe trainer en eigenlijk ook nieuw seizoen. Erg belangrijk dat bepaalde spelers blijven en hoop op enkele goede aankopen! Ik denk ook met het oog op stabiliteit de beste keuze! Succes Marcel! Hopelijk laat je Ajax 1 net zo voetballen als jong maar dan wel met een sterkere en minder naïeve verdediging/verdedigers! Tot halverwege 2e seizoenshelft speelde je veel beter voetbal dan Bosz met 1! Ook daarom ben ik positief, kan een hoop spelers gaan gebruiken die hij al kent! Ben echt benieuwd!!

'hij zal het misschien bij N A C niet redden,maar bij Ajax met deze spelers en mogelijk heden,,goede keus,wie had je anders moeten halen?? moet dit lukken.
Bekend met de speelstijl loopt al een poosje rond

Geef die gosah gewoon de kans. Hij kent de jeugd door en door. Veel hoeft hij niet te veranderen. Wat er op de toekomst is geleerd kunnen ze nu in de arena toepassen.
Of wil je trainert die het op zijn manier wilt doen zonder het potentieel uit de jeugd te gebruiken.
Feit is we kunnen nu wel gaan roepen over de nieuwe trainert maar dat deden ze ook over Bosz. 90% van de schreeuwerds over nieuwe trainerts huilen het hardst als ze weer vertrekken.

Een wilde gok van het Ajax bestuur. Kan deze man met "vedettes" omgaan? Tactisch zich wapenen tegen de grote clubs? Dat weet niemand, ook hij niet. Een foute beslissing, wanneer hij faalt, faalt het bestuur

13 juni 2017 om 18:25

Wat een azijnzeikers allemaal hier, geef de man een kans Als hij het volgend seizoen kampioen wordt dan is het gelijk een kei. Je hoeft geen gevestigde naam te hebben om een goede trainer zijn. Denk dat ze bij Ajax heel goed weten wat ze doen. Vergeef niet dat hij het grootste deel van spelersgroep kent is ook een enorm pluspunt plus 2 goede assistenten Spijkerman en Bergkamp. In mijn ogen niets mis mee.

Wat een argumentatie zeg. Hij heeft het goed gedaan met Jong Ajax in de juup. Je zou beter kunnen zeggen dat het een schandaal is dat hij niet afgetekend kampioen is geworden. Enig idee wat daar rondloopt? Gekkigheid.

Belangrijker is natuurlijk dat hij goed ligt bij Bergkamp, die als trainer niets heeft gepresteerd en alleen opvalt door iedereen weg te jagen. Uitermate dom om Bosz weg te jagen. Blijkbaar is het niet de ambitie/intentie van Ajax om CL te halen en kampioen te worden.

Bestuur krijgt zo zelf meer grip op de spelers wat Bosz niet toeliet. Deze man kan makkelijk worden bestuurd....maar of dat goed overkomt op de spelers? Denk 3e hoogst haalbare komend seizoen.

13 juni 2017 om 18:22

Als het lukt kan Ajax kampioen worden, genoeg kwaliteit. Als Keizer niet de juiste persoon is dan zou de derde plek een prestatie kunnen worden. Het mes kan zeker aan twee kanten gaan snijden...

13 juni 2017 om 21:18

Hahaha nu al een inschatting maken van hoe hoog Ajax gaat eindigen dit seizoen. En dan worden ze kampioen dan lag het natuurlijk aan de spelers en de talenten waar hij mee mocht werken net zoals nu gezegd wordt over Jong Ajax. Keizer kent de club beter dan bv een Bosz toen hij begon. Heeft afgelopen jaar close samengewerkt met het 1e elftal en heeft een prima trainingsmethode die past bij hoe Ajax wil spelen. Enige vraagteken die ik heb is hoe gaan de ervaren jongens op hem reageren. Maar oh wat hebben we tot nu toe een lekkere selectie die wel EL ervaring heeft. Dus blijf maar hopen dat wij 3e worden.

Deze keizer is nog helemaal niet klaar voor het grote werk, wordt weer een seizoen zonder prijzen...

Haha, zullen we gewoon lekker afwachten jongens? Bij de aanstelling van Bosz werd precies hetzelfde gereageerd. Hij wordt al afgeschreven voordat ie zelfs aangesteld is! Ik geef hem in elk geval het voordeel van de twijfel. Succes Keizer!

Geweldig. Keizer gaat Ajax nog beter laten voetballen dan het al deed. De talenten gaan nog meer een kans krijgen. Koning KEIZER admiraal gaat Ajax weer kampioen maken.

Van Cambuur naar jong Ajax naar Ajax 1 en hupsakee, over 2 jaar naar de PL. De onderschatting van deze man mag van mij nog wel even doorgaan. Overdreven gedoe altijd rond die trainers, het gaat om wat je op het veld kunt zetten en iedereen weet dat Ajax overloopt van talent en kwaliteit. Ik zie in voldoende reacties op VZ zelfs potentieel om met deze selectie Ajax kampioen te maken. Overmars bepaalt de kracht van Ajax!! Maak voetbal nu niet moeilijker dan het is. Real wint ook niet 3 van de 4 Cl's op basis van de coach. Het zegt overigens wellicht niet alles maar deze man heeft zeker zijn naam mee :-)

Heel goed van Ajax, deze zet verdient alleen maar respect, Keizer deed het goed bij de beloften en Ajax beloont hem en dat is een goede beslissing. Veel clubs raken meteen in paniek na vertrek van hun goede coach en gaan meteen rare acties ondernemen en gelukkig doet Ajax het verstandiger.

ik was ook niet voor de komst van Bosz en je hebt gezien wat de uitkomst is.
iedereen veel lof over Bosz nou ik niet, heeft drie maanden redelijk tot goed voetbal laten spelen.
Seizoen duurt langer dan drie maanden.
Ik kan me ook niet voor stellen, dat je met een bergkamp problemen krijgt. daar moet je toch alleen maar naar luisteren en inpassen als dit positief is voor de groep.

Maar goed als het waar is van M. keizer als hoofdtrainer van Ajax1. neem je wel een te grote gok.
Je hoeft alleen maar naar zijn C.V te kijken. dan word je volgens mijn echt geen trainer bij een eredivisie club. En dan hahaha word je trainer van Ajax1, is toch lachwekkend!!!!
Je zou Keizer aan kunnen stellen als assistent coach en in ieder geval een grote naam als hoofdtrainer. ik zie het al voor me, hij doet de opstelling en Huntelaar gaat de discussie met hem aan. geloof me dit gaat problemen in de groep geven en vervolgens op elk vlak.
Trouwens iedereen veel lof over, dat ie tweede is geworden met het 2e elftal. schei toch uit, heb je gezien hoeveel talent erin loopt.

Laten we het afwachten. Hij kent de meeste spelers natuurlijk van Jong Ajax, maar daar kon hij werken in alle rust. Nu krijgt hij te maken met de druk van het moeten presteren met goed voetbal. Maar het is toch onbegrijpelijk dat de invloed van een figuur als Dennis Bergkamp zo groot is bij Ajax. Niet geheel toevallig kunnen Keizer en Bergkamp heel goed met elkaar door een deur. Bergkamp had een conflict met Jonk. Jonk is weg. Bergkamp was het vaak niet eens met Bosz. Bosz is weg. Het wordt tijd dat iedereen bij Ajax eens in de spiegel kijkt.

Prima! Meest logische opvolger. Heeft het geweldig gedaan met Jong Ajax en kent de jongens goed. Nu ben ik heel benieuwd welke spelers nog aangetrokken gaan worden ik hoop vurig op een LB en een LV.

Prachtig, de man heeft nog geen stap op het trainingsveld gezet en wordt hier al door de meerderheid afgeserveerd. Zullen we nou niet eerst eens afwachten hoe het gaat en dan hem op zijn prestaties beoordelen? Mooi zo'n vraag om een gevestigde trainer, maar is dat wel een garantie op succes? Kost een vermogen en dan moeten we nog maar afwachten wat dat wordt. Ik geef hem voorlopig maar even de kans om te laten zien wat hij kan.

Aron Winter. Hij moet coach Ajax1 worden. Marcel Keizer blijft gewoon coach van jong Ajax. Let maar eens op.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren