Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Marcel Keizer verwelkomt grote naam uit LaLiga na akkoord van 15 miljoen

Laatste update:

Yannick Carrasco vervolgt zijn carrière in de Saudi Pro League. Transfermarktexpert Fabrizio Romano weet te melden dat Al-Shabab FC en Atlético Madrid een akkoord hebben bereikt over een transfersom van bijna 15 miljoen euro. De Belg gaat zodoende onder de hoede van Marcel Keizer werken, die sinds eind juli de eindverantwoordelijke is bij Al-Shabab.

Dat Carrasco naar de Saudi Pro League trekt, lag eerder deze zomer niet in de lijn der verwachtingen. FC Barcelona toonde namelijk interesse in de Rode Duivel, en na de verkoop van Ousmane Dembélé aan Paris Saint-Germain leek Carrasco andermaal op pole position te staan om naar het Spotify Camp Nou te trekken. De transfer kwam echter nooit van de grond.

Afgelopen weekend deed Carrasco nog 67 minuten mee in het duel met stadgenoot Rayo Vallecano. Los Colchoneros wonnen met liefst 0-7 in de Madrileense wijk Vallecas, al had Carrasco daar zelf geen bijdrage in. Nu volgt dus een avontuur in het Midden-Oosten voor de 29-jarige aanvaller. Carrasco reist in de komende uren naar Riyad, waarna hij een driejarig contract ondertekent in het Prince Faisal bin Fahd Stadium.

Al-Shabab is het nieuwe seizoen in de Saudi Pro League matig begonnen. Na vier wedstrijden wacht de club nog altijd op zijn eerste overwinning en sprokkelde het twee punten bij elkaar. In de meest recente wedstrijd, afgelopen dinsdag, ging Al-Shabab met liefst 4-0 onderuit bij het Al-Nassr van onder meer Cristiano Ronaldo en Sadio Mané. Ronaldo maakte twee treffers, Mané één en Sultan Al Ghannam ook één. De bekendste speler van Al-Shabab, Éver Banega, pakte bovendien een directe rode kaart.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die jongen had al bakken met geld verdiend in China maar kon weer de verleiding niet weerstaan van de Saudiërs, geef hem eens ongelijk, het ga je goed en vaarwel Yannick!

1 september 2023 om 00:36

Geld geld bakken met geld

Had deze geldwolf ook niet al in China gespeeld? Gaat zeker voor de winst voor het onethische monopolie. Noord Korea next!

1 september 2023 om 00:01

Denk dat de MLS wat beter bij hem past

1 september 2023 om 00:03

Zet je Westerse propaganda bril af.., geen land en natie is zonder zonde en het Westen is alles behalve heilig. Laat die man spelen waar hij wil, daar heeft niemand last van. En er gingen er hem heel veel voor.

1 september 2023 om 00:08

"het westen" is geen land

1 september 2023 om 00:26

Niet vrij van zonde zijn betekent niet dat je net zo'n walgelijke, gore staat bent als SA.

Heeft niets te maken met westerse propaganda.

1 september 2023 om 07:56

Ongekend dat mensen zo'n reactie liken. Dit soort relativisme is absurd. Saoedi-Arabië is een absolute monarchie waar je levenslang kan krijgen voor homoseksualiteit en waar een totale onderklasse bestaat van uitgebuite slavenarbeiders. Je mag er best een oordeel over hebben als je direct je zakken laat vullen door die mensen.

1 september 2023 om 08:59

Saudi zorgt voor minder doden dan Amerika.
Amerika valt zonder reden landen binnen en vermoord miljoenen mensen onder het mom van kernwapens.
Maar goed, Amerika is een kei in propaganda, dus we vergeten voor de lol hun wandaden.

Heb moreel gezien liever dat een land een kleine bevolkingsgroep “benadeeld” dan dat een land zich politiek overal mee bemoeit en oorlogen stookt voor eigen gewin.

1 september 2023 om 07:58

En wij Nederlanders zijn het morele kompas zeker? Of ben je vergeten wat we de Surinamers, Zuid-Afrikanen, Papoea’s en Indonesiërs hebben aangedaan? Of iets minder ver de geschiedenis in, weet je wat we in Irak hebben geflikt? Op illegaal schoolreisje gegaan omdat Amerika, onze andere heilige vriend zo heilig is. Het is niet alsof zij de helft van de wereld plat hebben gebombardeerd. Zoek maar eens op hoeveel kinderen in Irak nu met verschrikkelijke afwijkingen worden geboren omdat ze daar zo nodig nucleaire wapens moesten inzetten. Duitsland en de Holocaust. Spanje heel Zuid-Amerika geplunderd en vermoord. Wat dacht je van de Engelsen? De Fransen zitten nog steeds in Afrika. Maar nee alleen de landen in het Oosten zijn gemeen. Hier zijn we allemaal heilig.

En wat betreft de term geldwolf: werk jij gratis dan? Ken jij voetballers die vrijwilligerswerk doen bij clubs? Iedereen is uit op geld.

1 september 2023 om 09:26

De voorbeelden die je aanhaalt zijn opzich terecht, maar wel allemaal uit het verleden. En dat terwijl je als voetballer in SA nu gewoon een propagandakanon bent voor een vreselijk regime wat nog steeds de macht heeft.

En nee, ik wil het verleden niet bagatelliseren, maar de holocaust is natuurlijk niet erg relevant als een speler naar Frankfurt vertrekt, terwijl het huidige regime in SA dat uiteraard wél nog is (aangezien ze bij sommige clubs flink geld vanuit de staat erin steken, en ook de andere clubs op z'n best een propagandamiddel zijn van de staat om de donkere kanten van SA te verbergen).

1 september 2023 om 10:00

Ik vind dat zwarte bladzijden in de geschiedenis geen houdbaarheidsdatum hebben. En al helemaal iemand niet de positie geven om andere landen te oordelen. Amerika is nog steeds landen aan het ontregelen en bombarderen. Nederland heeft burgers in Syrië, Irak en Libië omgelegd. En wat dacht je van China die vandaag de dag een Holocaust aan het uitvoeren is. Elk land heeft bloed aan z'n handen, vind het gewoon apart dat wij westerlingen andere landen gaan oordelen terwijl de helft van de wereld nog steeds in abnormale armoede leeft omdat ze nog steeds hun onafhankelijkheid afbetalen.

1 september 2023 om 10:58

Als zwarte bladzijdes in de geschiedenis geen houdbaarheidsdatum hebben is iedere speler die voor de Bundes Liga kiest een misdadiger.. ElRompeLineas haalt niet voor niks dit voorbeeld aan. Dat is niet om te ridiculiseren. Iedereen die in de kramp schiet met het verdedigingsmechanisme: "ja maar zij deden/doen het ook" wil niet inzien wat voor achterhaalde 'regels' er nog in SA van kracht zijn. Dan heeft discuseren geen zin. Laten we maar stoppen met deze misstanden benoemen.. Als je niet kan inzien dat vooruitgang en mensenrechten geen prioriteiten genieten in SA dan is alle kritiek slechts een schreeuw in de woestein..

1 september 2023 om 13:45

Dat zeg ik toch? Dat wij in het westen niet in de morele positie zitten om anderen een lesje menselijkheid te leren. In 1945 stopten de Duitsers nog Joden in kampen en die gaan een paar decennia daarna aan Saudi's uitleggen dat ze geen regels mogen opstellen? En daarbij mochten vrouwen in de 20e eeuw in westerse landen niet stemmen, geen bankrekening openen, niet scheiden. Wat dacht je van Amerika waar je in veel staten geen abortus mag plegen? Weet je waar dat wel mag? Saudi-Arabië.

1 september 2023 om 08:53

Dus stel, jou baas vraagt je om voor een nieuwe opdrachtgever 4 weken naar SA te gaan om een hotel op poten te zetten tegen een betaling van 5 miljoen euro...dan zeg jij "ik blijf thuis" en laat je collega Hendrik die 5 miljoen pakken.

1 september 2023 om 08:58

Google anders even wat wij uit SA importeren. Je kan vanaf nu ook niet veel meer doen in je dagelijks leven. Hendrik komt ondertussen met z'n nieuwe Porsche aanrijden.

Al shabab en keizer kunnen hem goed gebruiken. Tegen al nasr kansloos en daarvoor gelijk gespeeld. Gun Marcel keizer wel een goed seizoen. Een sympathieke trainer

1 september 2023 om 00:43

Tja, tegen de 'grote 4' wordt het moeilijk voor de andere ploegen in Saudi. Toch is het ook gek om zien hoeveel bekende spelers bij die kleine ploegen spelen.

Monaco - Atletico - China - Atletico - Saudi. Toch wel een vreemde carrière van deze speler. Vond hem bij Monaco en vooral zn eerste periode bij Atletico echt goed! Gescoord in de CL finale ook tegen Real, had meer in zn carrière gezeten.

Dat scheelt...speelt dat ventje in elk geval niet tegen Feyenoord

Carrasco durft niet meer terug naar de Kuip, ik begrijp hem wel

Het blijft een vreemde openbaring dat er zoveel voetballers zonder enig moreel besef gewoon in het vliegtuig stappen en voor de centen naar SA gaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren