Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ajax moet niet ‘nee’ blijven zeggen tegen ieder bod op Cillessen’

Laatste update:

Jasper Cillessen wordt deze zomer nadrukkelijk in verband gebracht met Manchester United. Louis van Gaal zou de keeper los willen weken bij Ajax, wanneer David de Gea verkocht wordt aan Real Madrid. In Amsterdam ziet men Cillessen het liefst niet weggaan en Frank de Boer zei dat een vertrek van de doelman als ‘een donkere wolk’ boven het seizoen zou hangen. Toch doet Ajax er goed aan niet pertinent vast te houden aan Cillessen.

/

Dat is althans de mening van de bezoekers van Voetbalzone. De voorbije dagen konden zij op de frontpage hun stem uitbrengen op de stelling Ajax moet ieder bod op Jasper Cillessen weigeren. Bijna tienduizend fans stemden en een meerderheid van hen (58 procent) vindt dat Ajax niet ‘nee’ moet blijven zeggen. Als er een onweerstaanbaar bod binnenkomt, zou Ajax er blijkbaar goed aan doen Cillessen van de hand te doen.

Een minderheid van 42 procent is wel van mening dat Ajax een ferm standpunt in moet nemen. Zij vinden dat de club hoe dan ook ‘nee’ moet blijven zeggen tegen Manchester United of andere clubs, als die echt bieden op de 26-jarige Cillessen. Hij heeft nog een contract voor drie jaar in Amsterdam en kostte bij binnenkomst zo’n drie miljoen euro. Frank de Boer zei zes dagen geleden dat hij Cillessen echt niet wil zien vertrekken.

“Wij willen hem hier houden en zelf wil hij ook blijven, maar als Manchester United met een zak geld komt, dan kan het wel lastig worden. We moeten het afwachten, maar de transferperiode duurt nog wel even”, zo zei de trainer van Ajax. In het geruchtencircuit gaat rond dat Ajax al heeft aangeklopt bij Arsenal (voor Wojciech Szczesny), Tottenham Hotspur (voor Michel Vorm) en Atalanta (voor Marco Sportiello) in de zoektocht naar een een opvolger van Cillessen.

Als Jasper Cillessen weggaat, levert hij Ajax minstens twintig miljoen euro op

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nee, natuurlijk niet.. Als het bedrag absurd hoog is (bijv 40 miljoen) dan kan je dat als Nederlandse club niet weigeren. Dat zou financieel onverantwoord zijn..

24 juli 2015 om 10:21

Max 25 miljoen? Dus als er meer geboden wordt moet Ajax hem niet laten gaan?

24 juli 2015 om 09:20

Precies. De Eredivisie is een verkopende markt. Dat kan je wel ontkennen, maar dan blijf je nergens. Als je de hoofdprijs kan krijgen kan je best ergens een aardige vervangers vandaan halen om te overbruggen. Je moet nou eenmaal het ijzer smeden als het heet is.

Duidelijk is dat het prettiger zou zijn als die situatie zich pas volgend jaar voordat. Maar als je alles kon plannen zou het spelletje er heel anders uit zien. Hoofdprijs is doorschakelen in de Eredivisie. Zo simpel.

24 juli 2015 om 10:32

De eredivisie is een verkopende markt? Dat slaat nergens op. Iedere speler is een ander geval en situatie. Cillessen moet je alleen tegen een exorbitant bedrag verkopen en dat is geen 25 miljoen maar 40 a 50 miljoen. Ajax hoeft niet te verkopen. Het zou dom zijn om te verkopen om te verkopen. Dat overdreven redelijke handelen mag de deur weleens uit wat mij betreft. Leuk dat het financieel goed gaat, maar je bent geen bank maar voetbalclub.

24 juli 2015 om 11:08

Het is dom om te verkopen om te verkopen?

Misschien moet je begrijpen, dat wanneer Ajax zijn spaarbankboekje laat vollopen het voor de hele Eredivisie goed is. Eigenlijk zou elke club nu gewoon 10 jaar lang lekker moeten oppotten, om straks te kunnen investeren in een goeie competitie. ZO hebben ze dat toen de tijd ook gedaan bij het Hockey en kijk wat je hebt, de sterkste competitie ter wereld en mede doordat sponsors erin geloofde. Alles wat Ajax nu oppot is dus goed, ook om straks tegenslagen te kunnen verwerken en kun je het een keer permitteren een seizoen rooie cijfers te draaien. Dus als je een goeie lichting hebt, eens goed te investeren. Met zowel talent uit de eigen comp als grote namen proberen aan te trekken met extra bonussen. Het toverwoord bij Ajax is geduld en let op, dat geduld kan volgend seizoen wel eens beloond worden, niet dit seizoen maar 2016/2017.

24 juli 2015 om 11:27

40/50 miljoen voor een keeper 1 april is al voorbij jongens

24 juli 2015 om 14:04

@ randje16

Je snapt toch wel wat "mentalist" bedoeld ? Het is al zo vaak bewezen dat wanneer je altijd maar makkelijk mee werkt met de verkoop van je sterktehouders dat dit vaak grote negatieve gevolgen heeft voor het daarop volgende seizoen. Je kunt niet alleen maar verkopen en denken dat je met jong grut wel je niveau kunt vast houden, het geld oppotten is wel het laatste wat je moet doen. Je moet een gezonde balans vinden tussen sparen en investeren, maar helaas schiet men in Nederland te vaak door in iets.

24 juli 2015 om 14:30

Ik snap hem wel, maar heeft ook een keerzijde. Laten we in Nederland nu eens geen rare Caraïbische aankopen doen, want het versterkt amper. Geef dan eigen jeugd een kans en bespaar het geld. Zie NEC 2 jaar terug, wereldelftal met veel buitenlanders en toch degraderen. Na mijn mening is de eredivisie best te redden, mits clubs eens gaan inzien, dat wat je van ver haalt niet altijd goed is. De jacht op een Braziliaans talent blijft maar groeien en zal je ook zeggen, dat het al doorslaat naar de amateurs. Hoever gaan we zinken?

24 juli 2015 om 09:24

Je bedoelt 20 miljoen, ik denk dat je type fout gemaakt hebt.

24 juli 2015 om 09:33

Hij noemt een absurd hoog bedrag. Ik vind 40 miljoen wel absurd hoog. Als jij denkt aan 20 miljoen vind jij 40 miljoen ook absurd hoog. Wat wil je nu eigenlijk zeggen? Je probeert een leuke cynische opmerking te plaatsen, maar je reactie komt nu ontzettend lomp over.

24 juli 2015 om 09:34

Nee helemaal niet. Ik bedoel 40 miljoen en precies zoals Sjaak wel snapt.. Een bedrag wat zo abnormaal hoog is moet altijd door elke club geaccepteerd worden.. Ik zeg niet dat Cilissen 40 miljoen waard is of dat het een reeel bedrag is..

Ik zeg notabene, indien het transferbedrag absurd hoog is.. Daarmee geef ik zelf toch al duidelijk aan dat het niet realistisch is..

Werkelijk waar.. Forums en begrijpend lezen.. Niet voor iedereen weggelegd..

24 juli 2015 om 09:35

Ondanks dat ik 20 miljoen erg hoog vind voor een NL keeper, zou ik zelfs bij dat bedrag niet direct verkopen. Hij zal het jaar erop ook nog erg veel waarde hebben.
Ajax moet dit jaar een keer niet zijn beste spelers verkopen zodat we weer kans maken op de titel. Zonder Cilissen wordt het een stuk moeilijker.

24 juli 2015 om 10:08

Overdrijven is ook een vak zeg.

20 mil is heel goed geld hij is ook niet een van de beste van de wereld hij komt echt niet in de top 5 keepers dus ajax moet blij zijn met deze bedrag als hij stel dit seizoen slecht draait kunnen ze wel vergeten 20 mil

24 juli 2015 om 10:44

40 miljoen is inderdaad absurd hoog en gaat natuurlijk ooit gebeuren.

20 miljoen is ook absurd hoog maar wie weet wil dat nog neergelegd worden door een club. Ik zou dan wel meteen verkopen als ik ajax Was, 20 Mil. Voor een keeper uit de eredivisie (die nog nooit een pingel gestopt heeft) is absurd maar geweldig voor Ajax.

Ik zou eerder gokken of 12-15 miljoen (ook zeer veel geld) en als je hem absoluut wil houden dan een jaar later voor hetzelfde bedrag (of iets minder, afhankelijk van zijn contract)

24 juli 2015 om 11:06

Haha klets niet man. 12 tot 15 miljoen voor een redelijk jonge keeper die veel punten voor je pakt en de onbetwiste nummer 1 van het Nederlands Elftal is, is extreem weinig. Als Ajax verkoopt, zal het bedrag boven de 30 miljoen zijn.

24 juli 2015 om 12:56

12 miljoen krijgen we waarschijnlijk nog voor hem in zijn laatste contract jaar.

Hij heeft er nu nog 3 te gaan en volgend jaar is er nog makkelijk 20 voor te krijgen.

Dus het zal inderdaad een veel groter bedrag moeten worden, wil Ajax hem nu al verkopen. En dan kom je bij een in eerste instantie genoemde 25 miljoen Pond.

24 juli 2015 om 14:20

Woooow, onbetwiste nummer 1 ?! LVG had stukken liever vermeer meegenomen naar Brazilie, was het niet dat die zijn wedstrijden op JL niveau speelde dat jaar.

24 juli 2015 om 14:37

Als Vermeer daadwerkelijk de betere keeper is, dan zal van Gaal hem wel gaan halen toch........?

26 juli 2015 om 14:25

Droom maar lekker verder dan.

24 juli 2015 om 14:46

Waarom? Wat moet Ajax met nog meer geld? Ajax is een voetbalclub, geen bank, he? Het kapitaal moet deels op het veld staan en Ajax is de laatste 4 jaar dermate uitgehold dat Cillessen aan zijn contract gehouden moet worden. Volgende zomer is hij net zoveel waard.

Desalniettemin snap ik dat als er inderdaad 40 miljoen wordt geboden hij zal vertrekken. Maar @ibo38 en @toss die vinden dat 20 miljoen absurd hoog is en dat Ajax hem absoluut moet verkopen vor dat bedrag kletsen uit hun nek. Ajax heeft gewoonweg geen geld nodig en kan dus zijn beste spelers behouden bij marktconforme aanbiedingen.

24 juli 2015 om 17:25

United heeft geen enkel bod gedaan volgens mij, alleen de kranten beweren dat. Ook zitten de United fans niet eens te wachten op Cillessen. Die zitten te denken aan Lloris, Romero en Oblak. Dit verhaal is alleen gebaseerd omdat Cillessen een Nederlander is die meedeed op het Wk..

Eerlijk gezegd zou ik hem dit seizoen nog niet verkopen, tegen wat voor prijs dan ook, want ik zou niet weten wie zijn plek zou moeten overnemen.

24 juli 2015 om 09:14

Eigenlijk niet heel goed van Ajax.... Zouden toch eigenlijk een goede vervanger hebben moeten klaar staan...

24 juli 2015 om 09:20

In Theorie heb je gelijk Henkyr. Echter had Ajax de afgelopen jaren 2 hele goede keepers (cillissen en Vermeer, waarbij men uiteindelijk voor Cillissen heeft gekozen waardoor Vermeer vertrok. Ajax heeft daarop een goede ervaren 2e man gehaald om jeugdige talenten niet te lang te blokkeren. En over een jaar of 2 had er best weer een goede vervanger gestaan. Alleen de vervangers die men voor ogen had hebben al een transfer gemaakt, dat is vervelend. Soms is iets niet slecht, maar kan het je overkomen als club. Vorm is zo ongeveer de enige overgebleven Nederlandse optie

24 juli 2015 om 09:38

Of je nu wel of geen vervanger hebt, het wordt altijd minder. Je kan alleen maar hopen dat de nieuwe keeper een beetje in de buurt van Cilissen komt.

24 juli 2015 om 10:31

Beetje hetzelfde als met Depay, wie er dan ook komt, je gaat er op achteruit

24 juli 2015 om 13:28

Ja dat is het lot van de nederlandse clubs nu eenmaal, je doet altijd een stapje terug

24 juli 2015 om 14:47

@henkr

Ajax heeft eerst het contract met Cillessen afgelopen jaar verlengt tot 2018 en daarna twee opvolgers geselecteerd die de komende jaren worden klaargestoomd. eentje uit de eigen jeugd en eentje weggeplukt bij de jeugdopleiding van Barcelona.

Dus heeft Ajax het goed gedaan, je kan niet jaren een Vermeer op de bank houden en JL laten spelen, dan krijg je onvrede.

24 juli 2015 om 09:25

Genoeg keuze, Room bijv, of Vorm.

24 juli 2015 om 14:48

Die keuze is er niet, Vorm is nu eerste keeper bij Tottenham Hotspur. Room mist de internationale ervaring om er nu meteen te staan in de voorronde CL.

Ik schat Cillessen op zo'n 10 á 12 miljoen. Maar met de schandalig hoge bedragen van tegenwoordig en de 'vermeende' interesse van United, moer er zeker meer dan 20 miljoen uit zijn te halen!

24 juli 2015 om 09:27

Dat is hij zeker wel waard hoor, voor keepers wordt niet altijd veel betaald, maar voor cillessen moet Ajax gewoon niet te laag gaan zitten. Als hij twaalf miljoen waard zou zijn, dan moeten ze gewoon twintig vragen hoor. Altijd dat onderwaarderen van eredivisiespelers, straks gaan we er zelf nog in geloven.

24 juli 2015 om 09:38

Met de gedachte die jij nu hebt gaat het Nederlands voetbal echt naar de knoppen. Onze clubs moeten meegaan met de rest, anders worden de clubs straks een discounter (voor zover dat nog niet zo is). 35 miljoen is niet veel voor Manchester United is maar gebleken.

24 juli 2015 om 09:56

Als United 40mil krijgt voor De Gea die nog een 1 jarige contract heeft, moet Ajax minimaal 30 miljoen vragen.die Engelse hebben geld zat. Dus leeg trekken die handel. Absurde prijzen vragen net als die Portugezen doen.

24 juli 2015 om 10:46

Nou hebben die Portugezen vaak te maken met derde partijen die een aandeel in die speler hebben, daardoor worden die prijzen ook verder opgedreven. Tevens betalen ze meer salaris waardoor je ook meer kunt vragen. Maar de gedachten achter jouw reactie vind ik wel goed, ga gewoon hoog in de boom zitten, dan kom je wel ergens halverwege uit met se transfersom.

24 juli 2015 om 11:37

@ Baardgrasmus

Cillessen is voor Ajax veel meer waard dan 20 miljoen. Zeker gezien het oog op de voorronde CL en de hele korte periode om een eventuele vervanger aan te trekken. Wanneer Ajax Cillessen verkoopt en daarmee met Boer de voorrondes in gaat ben je serieus ana het gokken met de CL gelden die je nog kan behalen.

Oftewel Ajax moet gewoon boven de 30 miljoen gaan zitten. Laat mensen maar bieden. En als er een bedrag boven de 25 miljoen komt, dan zal Jasper gewoon vertrekken. Maar 20 miljoen is simpelweg nog te weinig op het moment.

Als Ajax het geld nou nodig had, maar als je er toch niks mee doet, kan je hem net zo goed houden. Hij pakt echt punten voor Ajax, onmisbaar.

Cillesen leuke keeper hoor, maar ik vind het sentiment wat overdreven. Als je 20 miljoen krijgt moet je hem gelijk weg doen. Er zijn genoeg prima keepers als vervanger te halen. Onmisbaar is hij zeker niet, vervangbaar zeker wel.

24 juli 2015 om 09:55

Waarom bij 20 miljoen wegdoen? Ajax heeft het geld niet nodig en willen eens kunnen bouwen met een team dan moet je niet een van je topspelers wegdoen aan het einde van de transferwindow. Daarnaast denk ik dat je hem alleen moet verkopen voor een absurd bedrag en anders lekker houden. Hij ligt nog 3 seizoenen onder contract dus hij is na volgend seizoen nog genoeg waard. Ik ben het eens met die opmerking hierboven alleen verkopen bij absurde bedragen van 40 miljoen en anders hebben ze pech en blijft hij bij Ajax. Ajax heeft nu die macht om het te zeggen en dat is mooi.

24 juli 2015 om 13:45

Er zijn geen vergelijkbare keepers te halen voor Ajax. Ajax bulkt juist van het geld, 100+ miljoen op de bank maar heeft moeite spelers aan te kopen. Het domste wat je dan kan doen is een van je betere spelers verkopen zodat er 120+ op de bank staat maar je elftal achtergegaan is.

Anders Vermeer maar weer terug halen voor 2 mil ;-)

Als louis deze jongen haald dan snap ik hem ook niet. Kan me tijdens het wk nog heel goed herinneren hoe louis zich elke wedstrijd ergerde als jasper weer eens een doeltrap inleverde bij de tegenstander. De NOS pracht dat een paar keer prachtig in beeld. En daarom denk ik dat jasper niet naar manchester gaat. Het zou me verbazen want jasper is zeker geen kampioenen maker. En die 5 puntjes per jaar die hij hier pakt kan hij daar vergeten mocht hij gaan.

Als Ajax hem wilt verkopen dan is nu de tijd. Hij heeft een goed wk gespeeld en een sterk seizoen.
Dit kan eigenlijk alleen maar slechter voor hem en Ajax uitpakken.
Ajax loopt Champions league mis en Cillessen een groot podium om zich in de kijker te spelen.
Hij is dit seizoen niet zo bepalend als vorig seizoen. Allemaal redenen waardoor zijn prijs omlaag kan gaan.

24 juli 2015 om 09:59

Zijn de voorrondes al gespeeld dan? Gewoon houden en volgend jaar paar miljoen minder ontvangen. Ajax heeft geld zat dus dat boeit niet.

24 juli 2015 om 10:18

Nu jij dit zo zegt.. Als Cilessen de voorrondes heeft gespeeld mag hij dan nog in de champions league uitkomen voor United? Zo niet dan moeten ze haast maken..

Ik hoop overigens dat hij gewoon bij Ajax blijft..

24 juli 2015 om 10:22

Als Cillessen in de voorrondes gespeeld heeft, kan hij bij een eventuele transfer gewoon worden ingeschreven voor het grote toernooi.
Hij mag echter niet meer voor de voorrondes ingeschreven worden. Stel, hij keept deze voorrondes (rapid Wien geloof ik?) en wordt daarna verkocht aan United en zij moeten in de laatste voorronde tegen Fenerbahce bijvoorbeeld, mag hij niet voor United keepen.
Komt United alsnog tot de groepsronde, kan hij gewoon worden ingeschreven.

24 juli 2015 om 11:47

Staat toch duidelijk "dit KAN eigenlijk alleen maar slechter voor hem en Ajax uitpakken"
History wijst uit dat voor Nederlandse clubs het halen van de Champions League via de voor rondes 9 van de 10 keer niet haalbaar is!

Nog 3 jarig contract dus verkopen is geen noodzaak. Volgend jaar met een nog 2 jarig contract op zak en misschien weer een kampioenschap erbij kun je ook nog vasthouden aan 20 miljoen of meer, aangezien hij international is, europese ervaring heeft, jonge leeftijd heeft voor een keeper en dus nog jaren bij zijn volgende club mee kan.

Robin Ruiter en Sergio Padt zijn goeie vervangers dunkt me.

24 juli 2015 om 13:46

Dunkt me niet. Die zijn nog lang niet van het niveau Cillessen.

15 miljoen is max. Omdat hij bij Oranje op doel staat. Voor het overige is het nu niet een keeper die extreem goed is. een betrouwbare ballenvanger maar geen meerwaarde.

24 juli 2015 om 10:21

Geen meerwaarde? Zeer betrouwbare keeper, die zelden tot nooit blundert en altijd de rust weet te behouden. Dat is an zich al een meerwaarde. Daarnaast is hij al 2 seizoenen by far de beste doelman van de Eredivisie en redt hij regelmatig punten voor Ajax. Liet zijn klasse zien tegen de Polen in de EL. Daar pakte hij in twee wedstrijden een aantal onmogelijke ballen.

24 juli 2015 om 13:03

Dat krijgen we er in zijn laatste seizoen nog voor..

Dit wordt een nieuwe transfer record, of blijft gewoon nog een jaartje bij Ajax en gaat de transfermarkt op als kampioen van Nederland en hopelijk van Europa (zou een wonder zijn).

24 juli 2015 om 13:47

Jaar in jaar uit de minst gepasseerde keeper van de eredivisie. Mist gepasseerde keeper van het WK. Absolute meerwaarde voor Ajax.

Gewoon niet wegdoen dus, lekker nog minimaal twee jaar houden.

Zie niet in waarom Ajax Moet verkopen. Ook al is het bod absurd hoog. Ze hebben geld genoeg op de bank en de supporters zullen na afloop van het seizoen blijer zijn met een kampioenschap dan met een gigantisch eigen vermogen. Je bent een voetbalclub met als doel kampioen worden en geen bedrijf met een winstoogmerk. Zie het bij mijn eigen club nu ook. Leuk dat we heel veel geld voor Depay en Wijnaldum hebben gekregen, maar ik wordt liever nog een jaar kampioen. Nu hadden we weinig keuze want die jongens wilden zelf weg, maar ik krijg nergens het idee dat Jasper perse naar een andere club wil. Hij gaat hoe dan ook punten pakken voor Ajax t.o.v. welke andere vervangende keeper dan ook. Zou 'm heel graag willen ruilen tegen Zoet...

24 juli 2015 om 10:17

Denk je niet dat Jasper zelf ook wil als United komt? Het is een zeer verstandige jongen, dus hij zegt er nu nog niet veel over, maar als het er op aan komt wil hij echt wel op het allerhoogste niveau spelen hoor. Ook zal het beter zijn voor zijn portemonnee.
Als Ajax meer krijgt dan 20 miljoen gaan ze echt wel verkopen. Ben overigens wel benieuwd wie er dan als vervanger gehaald wordt.

Als ze rond de 10 miljoen kunnen krijgen voor hem is dat al absurd hoog voor deze beste jongen die nog niet alle aspecten can het keepen beheerst.
Een andere (goede) doelman is dan gerust te vinden voor de helft van de centen.
Je maakt dan gewoon winst en haslt er wellicht een completere keeper voor terug.
Een win-win situatie lijkt mij.

24 juli 2015 om 14:25

van Gaal : We willen Cilessen kopen

Oversmars: Sorry, die is niet te koop

van Gaal: Maar we willen hem echt heel graag hebben, de Gea gaat weg en we moeten nu een vervanger hebben, de PL staat op het punt te beginnen en ik heb al ruzie met Valdez.

Overmars: Sorry Louis, we spelen binnenkort voorronde CL, hij is heel erg belangrijk voor ons.

van Gaal maar Tinus45 zei dat hij voor nog geen tien miljoen te koop was en dat is al absurd hoog, haal je gewoon een andere keeper, is een win-win Hij weet er wel eentje voor de helft van de centen

Overmars: dag Louis, tuuut-tuuut.

27 juli 2015 om 15:42

Jij maakt er helemáál een mooi verhaal van
Mijn mening is dat Ajax al blij mag zijn met 10 miljoen euro voor Jasper.
Een andere keeper aantrekken zal niet binnen een uur rond zijn, maar ik denk dat Ajax voor rond de vijf miljoen best een redelijke andere keeper kan aantrekken.
Ze hebben die jongen van Barca toch ook nog voor op de kooi?

Veel domme reacties hier, waarom zou Ajax hem uberhaupt verkopen??

Het lijkt er op dat mensen hier vooral aan het trollen zijn..

Deze keeper is na genoeg foutloos en levert Ajax regelmatig punten op, en met oog op de komende belangrijke voorronde wedstrijden moet je wel knetter zijn deze jongen te verkopen.

Alleen bij onwerkelijke aanbiedingen het overwegen waard en dan denk ik aan minimaal 30 plus aanbiedingen anders is het domweg de moeite niet zo vlak voor aanvang van het nieuwe seizoen.

Aangezien een vervanger (als dat al mogelijk is) ook het nodige gaat kosten.

24 juli 2015 om 10:12

Oh ja, dus als mensen een mening hebben anders dan die van jou zijn ze dom of aan het trollen. Knappe reactie..

Als er een bod van 20 miljoen voor Cillessen binnenkomt, moet men dit gewoon accepteren. Zo'n jongen moet je ook een transfer gunnen.
Hij is mijns inziens niet de keeper die United moet gaan halen, maar daar gaat het nu niet om. Als United 20 miljoen biedt, Cillessen wil, dan heb je alledrie zwaar winst.

24 juli 2015 om 10:15

Welke winst heeft Ajax als ze vlak voor haar Europese wedstrijden op zoek moet voor een vervanger..

en wat betaal je voor een vergelijkbare keeper??

24 juli 2015 om 10:20

Ze hebben bijna 4 miljoen betaald destijds. Alleen daaruit kan je al opmaken dat je als club zijnde winst maakt.

Een vergelijkbare keeper? Qua kwaliteiten bedoel je? Daar kan ik er heel veel van opnoemen, maar dan goedkoper.
Cillessen is misschien wel meer waard omdat hij jong is, international en een meerjarig contract heeft. Maar Vorm is kwalitatief gezien niet slechter dan hem. Hij heeft meer ervaring dus staat er gelijk. Daarnaast hebben ze nog vd Hart als jeugdige keeper, dus 2 a 3 jaar Vorm in het doel en Mickey staat klaar..

24 juli 2015 om 10:27

Is Vorm beschikbaar dan, volgens mij niet en of hij kwalitatief vergelijkbaar is ?
Maar jij vind het wel een aanrader om een week voor de kwalificatie de gok maar te nemen?

24 juli 2015 om 10:49

Ik vind het zeker geen stap achteruit.als Vorm onder de lat staat bij Ajax. Hij zit op de bank bij Spurs, dus zie hem wel vertrekken naar Ajax. Een club die altijd om de prijzen mee doet en laatste jaren structureel CL speelt.

Die gok zou ik als Ajax zijnde wel durven nemen ja.

24 juli 2015 om 13:49

Vorm kan nergens heen, hij is eerste keeper bij Tottenham nu Lloris geblesseerd is.

Ajax heeft geen behoefte aan winst, Ajax heeft behoefte aan een sterk elftal om kampioen te worden. Dus nee, geen bod van 20 miljoen accepteren. Gewoon minimaal een jaar wachten.

Waarom neemt Ajax het risico niet om Valdés te nemen? Veel internationale ervaring, degelijke keeper die aardig kan meevoetballen en op zoek is naar een club. Is transfervrij en zal wel een hoger salaris gewend zijn, maar hij heeft ook lang niet veel gespeeld en de grotere clubs durven het niet met hem aan. 1 milj. salaris + 1 milj. tekengeld aanbieden en wie weet.. Is wellicht een tijdelijke oplossing, maar je haalt wel iemand binnen die zich al bewezen heeft en de jonkies wat kan bijleren.

24 juli 2015 om 10:29

Goed idee alleen denk ik niet dat Valdes daar zelf op zit te wachten. Na Barcelona &united overstappen naar Ajax is toch een flinke stap terug.

Ik denk ook dat Ajax niet moet overdrijven met Cillissen. Natuurlijk is hij een fantastische goalie, maar een goalie desalniettemin.. Maar ik denk dat de Boer & Overmars willen zien of Ajax de CL gaat halen... mochten ze dat mislopen, dan is Cillissen verkopen met een transferbedrag van +20 miljoen euro een alternatief voor Ajax om de inkomsten van de gemiste CL te compenseren.

Mocht Ajax de CL halen, denk ik dat ze Cillissen koste wat kost willen behouden.

Jezus he, doe even normaal. Cilessen is echt helemaal geen geweldige doelman. Het is meer dat er verder weinig rondloopt momenteel in Nederland. Alles boven 10 miljoen is al te veel

24 juli 2015 om 13:50

Prima dan blijft hij gewoon bij Ajax keeper. Komend seizoen weer de minst gepasseerde keeper van Nederland, net als afgelopen jaren.

Van Gaal is gek genoeg om 35 neer te leggen denk ik. Ik zou gewoon 35 blijven zeggen, graag of niet.

Maar heeft hij niet net Romero gehaald? Misschien heb ik dat verkeerd gelezen.

24 juli 2015 om 11:36

klopt, er zou ook met romero een akkoord zijn, al denk ik dat er een hoop gepraat wordt maar verder niets. hopelijk blijft cillessen gewoon, en anders proberen vorm te halen als je het mij vraagt.

Financieel misschien een reuzenklapper maar sportief gezien een aderlating en vooral voor dat laatste zou ik zeggen, hou hem nog voor een jaar.

Cillessen heeft Ajax vorig seizoen veel punten voor Ajax gepakt dus hoop dat hij nog een jaar blijft. Maar als United 30 of 35 miljoen biedt kun je natuurlijk geen nee zeggen.
Is die Timo Horn van Fc Köln niet een goeie opvolger?

Hoe goed Cillessen ook presteerd bij Ajax hij zal daardoor geen 30 miljoen extra oprengsten genereren en je kan wel koppig zijn en spelers niet verkopen maar dan lopen ze een jaar of 2 later voor niks de deur uit. neem aan dat Ajax elk bod boven 25 mil accepteert.

Weet iemand nog hoe met Ajax afliep toen wij Zlatan en Sneijder verkochten aan het eind van de transferperiode?

Er was toen geen tijd meet om een vervanger te halen. Vervolgens stortte Ajax in, trainers verdwenen via de achterdeur ( Koeman, ten Cate). En Ajax werd geen kampioen. Het heeft uiteindelijk ook veel geld gekost.

Ook afgelopen seizoen draaide Ajax bijzonder moeizaam. Ik vinf dat het gedeeltelijk te maken heeft met de verkoop van Blind. Hij paste goed in de rol van een Cmv.

Ik vind dat Ajax een keer een statement moet maken: een sleutelspeler niet verkopen als je geen volwaardige vervanger meer kan halen. Punt.

24 juli 2015 om 11:26

Mocht Ajax Cilessen op de laatste dag nog verkopen dan zie ik Ajax dezelfde dag nog wel Padt kopen van Groningen.

Ajax moet alleen akkoord gaan voor een bedrag van 25 miljoen of daarboven. Manchester United is toch wel bereid om zo'n bedrag te betalen voor hem.

Cillessen zal wel vertrekken, Ajax heeft toch ieder jaar wel meer dan 15 miljoen aan transfer inkomsten nodig om winst te maken.
Michel Vorm lijkt me kwalitatief wel goed voor Ajax, alleen meen ik me wel een interview te herinneren in de VI van vele jaren geleden toen Vorm nog bij FC Utrecht speelde dat hij zo zei dat ie niks van Ajax moest hebben.

24 juli 2015 om 13:53

Waar heb jij het over? Ajax hoeft helemaal geen winst te maken, Ajax moet kampioen worden.

Vorm is voorlopig eerste keeper bij Tottenham Hotspur, die komt sowieso niet naar Ajax.

Als de vraagprijs 35, dan zal hij inderdaad meer dan 20 miljoen opleveren. Slechte poll

Haha nee tuurljik niet. Keepers gaan normaal voor 5-15 miljoen dus daar vind je wel een vervanger voor. Misschien iets minder maar dat zijn details. Als de verdediging goed staat moet je met een redelijk goede keeper kunnen doen.

24 juli 2015 om 13:54

Nee hoor, niet zo laat in de voorbereiding, dan gaat een keeper vervanging je punten kosten, kan zelfs je de titel kosten en misschien wel de voorronde CL kosten. Totaal verlies kan zo oplopen tot boven de 40 miljoen euro.

Dus gewoon nee, Cillessen is niet te koop. Kom volgend jaar in mei terug.

24 juli 2015 om 14:17

Komop zeg, kijk een keeper mag geen jan doedel zijn maar oj nou Vorm, Ruiter or die jongen van Vitesse daar zitten geen drie punten verschil per jaar tussen. Punt bij Ajax was alleen vaak dat de verdediging niet stond en daardoor Cilissen te vaak beslissend was. Mocht Frank dat probleem oplossen dan wordt Ajax kampioen met een Ruiter oid

24 juli 2015 om 14:34

Veel meer dan drie punten verschil. daarom is Ajax nou kampioen of een keertje tweede en anderen niet.

En je kan wel de keeper van Tottenham Hotspur opnoemen, maar die gaat niet bij Ajax keepen. En die was overigens niet in staat om Cillessen uit het eerste van Oranje te krijgen.

De Ruiter zit geeneens bij Oranje, is zelfs geen derde keeper. Daar heeft Ajax geen interesse in. Opvolger wordt al klaargestoomd in jong Ajax. Zal nog twee jaartjes duren.

Verdediging versterken? Waarmee dan? Welke wereldverdediger komt er dan in de eredivisie spelen? Man, we zijn tegenwoordig al blij met Heitinga.

Het is eens tijd dat Ajax ook wat spierballen laat zien. De club heeft het geld niet nodig dus ze moeten een heel duidelijk signaal aan Utd afgeven: Of jullie komen nu of de tijd is op. Ajax begint volgende week hun seizoen tegen Wenen. Als fan zie ik het een regelrechte belediging van de clubleiding als ze daarna Cillissen nog verkopen. Kennende Ajax verkopen ze de keeper nog laat in augustus en zetten ze Boer of zo onder de lat...serieus, gun Jasper echt een mooie transfer naar Man Utd, maar het is eens tijd dat Ajax zich niet gedraagt als een goedkope stoephoer die hoe dan ook aan haar shot wilt komen. Helaas verwacht ik gewoon weer een mooie bedrag op de rekening en Ajax zal weer verzwakt het seizoen beginnen.

24 juli 2015 om 19:49

Je geeft pas eens duidelijk signaal af als je bij elk telefoontje uit Manchester direct de hoorn op de haak gooit, dát is een statement! Bord om z'n strot met de tekst 'not for sale, piss off!' Een ultimatum stellen is sowieso al toegeven dat hij verkocht wordt, net als het zoeken naar een vervanger (wat Ajax dan ook gewoon niet moet doen), want dan is alleen de prijs of een issue. Gewoon roepen dat je niet kijkt naar een vervanger omdat hij 100% níet verkocht wordt deze zomer! Sorry Jasper, volgend jaar misschien.. Misschíen!

20 milli of hoger? Gelijk verkopen. Hij heeft een chronische mankement. Hij kan niet penalty's tegenhouden en is niet klaar voor het onwaarschijnlijke. Check de goal van Red Bull en de goal van Saint..

Sted..

24 juli 2015 om 14:36

Als een Rotterdammer aanraad je keeper direct te verkopen, dan weet je dat je goed zit. De minst gepasseerde doelman van Nederland en het WK boezemt angst in. Tegenstanders weten, we gaan weer niet winnen, mogen blij zijn met een puntje. Die gozer is niet te passeren.

Cillessen blijft nog jaren in Amsterdam, de titel ligt weer voor het grijpen!

40 miljoen 20 miljoen voor een keeper ik weet niet onder welke steen jullie leven maar dat gaat echt niemand betalen voor een keeper uit nederland en al helemaal niet voor een keeper die nog geen strafschop kan stoppen

24 juli 2015 om 13:56

Onder een steen? Wij kunnen rekenen, de risico's om nu je top keeper te verkopen voor minder zijn veel te groot. De voorronde CL gaat om 20 miljoen. De komende landstitel is ook 20 miljoen waard. Dus verkoopt Ajax haar keeper niet, is niet te koop.

En een beetje flauw om over een strafschop te beginnen, je hebt het wel over de minst gepasseerde keeper van het WK en al twee jaar op rij de minst gepasseerde keeper van Nederland.

24 juli 2015 om 14:09

ja klopt allemaal hoor maar een landstitel is geen 20 miljoen waard hoe kom je erbij?
ten tweede heeft ajax niets in de cl te zoeken en ook in de voorronde verdien je geen 20 miljoen
ten derde zo goede keeper is het niet hoor slecht ook niet hoor maar zeker geen 20 miljoen waard dan kan je wel bijna drie jaar geen goal tegen krijgen in de eredivisie maar wat stelt dat nog voor tegenwoordig.
een keeper uit nederland levert hoogstens 6miljoen op en dan heb je de hoofdprijs

24 juli 2015 om 14:28

Ik zal het je uitleggen, dat verdien je nou met speels gemak met de Cl. Vaak kom je nog een stuk hoger uit, richting de 25-30 miljoen omdat je meestal de enige ploeg bent in de CL en de hele marketing poule pakt.

Ook met de voorronde CL kan Ajax twintig miljoen verdienen aan totale recettes , prijzen geld en de gedeelde marketing poule. Alleen al de kaartverkoop van de poule fase ligt al rond de tien miljoen en gaat jaarlijks omhoog.

Ajax verkoopt geen Cillessen. Ajax houdt Cillessen nog jaren vast en pakt daarmee echte hoofdprijzen.

ik zie bedragen als 25 ,,40 30 milioen

nou zoveel waard is hij niet mensen hij is niet eens 5 mil waard,waar hebben we het over,wat voor prijzen heeft hij gepakt dan 3e plaats met Nl

en kampioen met Ajax heb je hem wel is een Penalty zien stoppen??? nee ik ook niet,
tijdens de beker finale tegen Zwolle heeft hij een stuk of 7 doelpunten tegen gekregen.

tegen Rudbull kansloos,en op het wk liet hij ook niks goeds zien,dus mensen die hier denken dat hij goed is,ik zeg hij is geen goede keeper..maar wel weer een vriendje van Van Gaal..

24 juli 2015 om 15:22

Daarom blijft ook ook gewoon lekker bij Ajax. Als minst gepasseerde keeper van het WK en tweee jaar op rij de minst gepasseerde keeper van de eredivisie. Daar is Ajax heel erg blij mee en wij, de fans, ook.

24 juli 2015 om 15:26

ik hoop dat hij ook blijft voor jullie

24 juli 2015 om 19:58

Lieve knul, in die bekerfinale tegen PEC speelde dat knaapje die nu in het circus van Rotterdam Zuid acteert.. Wel je feiten kennen voordat je domme dingen gaat uitkramen.. O en een telraam kun je ook wel gebruiken zo te zien.. Je bent zelfstandig ondernemer, stuur jij je facturen ook met dat soort berekeningen de deur uit? Zullen er wel weinig klanten bij je terugkomen zeker?

Hij is 80 - 90 miljoen waard, misschien ietsje meer zelfs, echter zal Ajax eigenlijk wel moeten verkopen als er meer dan 40 miljoen geboden wordt omdat ze het Jasper zouden moeten gunnen. Hij heeft het fantastisch gedaan, heeft zich nooit verheven gevoeld boven niemand en is gewoon een meer dan prima persoonlijkheid en zo'n beetje de beste keeper ter wereld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren