Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax maakt half dozijn goals tegen armoedig Roda JC

Laatste update:

Zonder ook maar een moment bedreigd te worden heeft Ajax de leidende positie in de Eredivisie geconsolideerd. In de eerste helft mocht het frank en vrij aanvallen tegen een zwak Roda JC en bij rust stond het al 3-0. Erna maakte het er nog eens drie bij en dus kende Ajax een goede generale repetitie (6-0) voor de ontmoeting met Fenerbahçe, die over een paar dagen wacht. Roda JC won sinds 30 augustus (!) al geen competitieduel meer en speelt hierna thuis tegen ADO en PEC.

/

Ajax begon sprankelend en scoorde in een minuut tijd twee keer. Na een hoekschop vanaf de linkerkant kopte Joël Veltman de bal richting de tweede paal, waar helemaal niemand stond. De bal ketste af tegen het aluminium en kwam terug het veld in, waarna Viktor Fischer er sneller bij was dan Daryl Werker en van een meter afstand zijn eenvoudigste doelpunt van het seizoen maakte. De goede start kreeg een minuut later een goed vervolg toen Arek Milik ook scoorde en Ajax in een uitermate comfortabele positie manoeuvreerde.

De Poolse spits profiteerde optimaal van een strakke en lage voorzet van Fischer en mocht onbewaakt de 2-0 in het dak van het doel mikken. Ajax voetbalde gretig en getergd en leek vastberaden sportieve revanche te nemen voor de verloren bekerwedstrijd van deze week tegen Feyenoord. Dat lukte uitstekend, want halverwege de eerste helft tilde aanvoerder Davy Klaassen de score verder omhoog met een derde doelpunt voor Ajax. Hij schoot van twaalf meter binnen uit een voorzet van Milik, die er hard voor werkte na voorwerk van Fischer.

/

Na die drie doelpunten van Amsterdamse makelij probeerde Roda JC iets terug te doen, maar Jasper Cillessen stond goed in de weg bij de spaarzame keer dat Tomi Juric hem testte. Na rust tekende zich een vergelijkbaar scenario af en kwam Ajax andermaal tot scoren, zij het wat later dan in de eerste helft. Anwar El Ghazi en Fischer lieten prima mogelijkheden liggen en Veltman moest zijn meerdere erkennen in Benjamin van Leer bij een kopbal op doel. Toch kon Roda JC niet standhouden en na een kwartier viel de 4-0.

Fischer, die voor rust al simpel had gescoord, had nu weer de bal voor het intikken en maakte na een mooie actie van Milik zijn tweede van de avond en zijn vijfde van het seizoen in de Eredivisie. De laatste keer dat de Deen dat aantal bereikte, was in zijn debuutseizoen bij Ajax. Teamgenoot Milik maakte vervolgens ook zijn tweede tegen Roda JC met een rake vrije trap en zette Ajax voor het eerst dit seizoen op een voorsprong van vijf goals. Het slotakkoord was voor Klaassen, die net als Fischer en Milik voor twee doelpunten tekende en in minuut 87 het halve dozijn volmaakte.

Darije Kalezic krijgt Roda JC er wel weer bovenop, de komende weken

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat was ik blij dat Ajax niet na 6 minuten de rem erop gooide en het wel best vond. Prima wedstrijd, mooie goals. Ook goed om weer eens aan het doelsaldo te werken. En wat een prachtige aanval bij de 6-0! Het is zo nu en dan genieten geblazen met deze spelers.

Een verbeterpuntje: de eindpassing mag wel beter. Vooral Fischer leverde de bal vaak op een knullige manier in, terwijl er genoeg spelers vrij stonden. Ook tegen Feyenoord zag je het op het laatste moment fout gaan. Ondanks dat toch genoeg kansen gecreëerd en genoeg goals gemaakt.

El Ghazi was de enige die vandaag ongemotiveerd rondliep. Vertoonde gedrag wat je niet zo snel bij hem ziet, namelijk het koppie laten hangen. Al met al een leuke wedstrijd gezien. Een goede voorbereiding op Fenerbahce.

31 oktober 2015 om 22:30

He he mooi spel en gewoon met lef gevoetbald, 343, lang heel.lang geleden lang. En dan ook nog eens spelen met 2 aanvallende middenvelders. Zou frankie met iemand gesproken hebben? Eindelijk weer eens goede partij van Klaassen. Younes mag trouwens wel eens een basisplek ipv fischer.

31 oktober 2015 om 22:43

Fischer scoort 2 keer en geeft 2 assists..

31 oktober 2015 om 22:54

Younes is beter in de eindpassing. Fischer zijn doelpunten waren intikkertjes.

31 oktober 2015 om 22:56

Fischer speelde fenomenaal vandaag, waarom zou je die er dan juist nu uit gaan halen? Haal dan El Ghazi eruit die al weken totaal uit vorm is.

1 november 2015 om 08:54

Je hebt alleen naar de cijfertjes gekeken dat kan niet anders.
Fischer speelde heel matig, zoals al weken.
Constant balverlies, wilt alles alleen doen, geen oog voor Milik vooral.
Enige goed was het hakje op de 6-0

1 november 2015 om 11:41

Ajax speelde dit jaar in de beker tegen De Graafschap ook 3-4-3 dus valt wel mee hoe lang ze er niet mee hebben gespeeld.

31 oktober 2015 om 22:31

Speelde Ajax 3-4-3 zag ik?

31 oktober 2015 om 22:48

Klopt! Fan123

1 november 2015 om 06:44

Ik vind Ajax de laatste weken zeer scherp en geconcentreerd spelen met vandaag 1 van hun betere duels. Op deze manier gaan ze kampioen worden.
Wat ik echter nog leuker zou vinden is wanneer Ajax deze vorm, deze resultaten ook in Europa kan boeken. Hopelijk te beginnen donderdag tegen Fenerbahce.

Lekker hoor Ajax. Het was 90min genieten!!

Enorm blij vooral met het spel van Ajax, het was bij tijd en wijlen gewoon genieten. Natuurlijk zorgde Roda ook niet voor de meeste weerstand maar toch.
Fischer eindelijk weer laten zien waarom hij als zo’n enorm talent werd beschouwd, speelde echt geweldig met als hoogtepunt voor mij die laatste assist op Klaassen, die vandaag volgens mij wel 8 longen had. Wat een meters maakt die jongen toch. Het hele team speelde prima op El Ghazi na naar mijn mening.
Daarbij wil ik toch even zeggen, ik heb al eerder verkondigd dat ik verwacht dat Bazoer bij de absolute top terecht komt, maar als je dan Riedewald ziet spelen… Man man wat een monster wordt dat, voetballend sterk, verdedigend sterk, fysiek compleet op zo’n jonge leeftijd. Ik vraag me bij deze 2 spelers af waar hun plafond ligt, ik denk persoonlijk dat ze beiden bij een club als Madrid/barcelona/bayern terecht komen en daar ook nog een van de beteren zullen zijn. 2 absolute goudmijntjes.

Verliezen bij Ajax kan, maar op deze manier. Ik snap gewoon niet dat je aan dezelfde opstelling vasthoudt waarmee je vorige week verloor van Excelsior. Dijkhuizen en Van Son opstellen aan de rechterkant is gewoon vragen om problemen. Snap niet dat Kalezic dat niet in heeft gezien. Echt hopeloos. Volgende week een paar drastische veranderingen. Boakye, Dijkhuizen en Van Son eruit.

31 oktober 2015 om 21:43

HELEMAAL mee eens. Echt om te janken. Van Son kan ten eerste het niveau niet aan, waar Dijkhuizen uit vorm is. Boakye twijfel ik nog aan.

31 oktober 2015 om 21:52

Ik weet ook niet wat ik van Boakye moet denken. Bij zijn eerste wedstrijd tegen Feyenoord was ik onder de indruk, maar daarna heeft hij niet bijster veel meer laten zien.

31 oktober 2015 om 21:53

Boakye ben ik met je eens, maar hij presteert nu al weken niet en dat is niet fair t.o.v. Gyasi die het helemaal niet verkeerd deed. Maar ja zoals ik al zei en zoals jij ook al geconstateerd hebt was de rechterkant echt een parodie op het voetbal vandaag. Als je met 1-2 van Excelsior verliest en dan vasthoudt aan de basis 11 dan vraag je hier om.

31 oktober 2015 om 21:53

Is dijkhuizen die blonde rechtsback van Roda? Hahaha, die was echt dramatisch. Die kop toen hij uitgleed na z'n fout waar de 3-0(?) uitkwam was echt legendarisch

31 oktober 2015 om 21:57

Ja, dat is onze Henkie Dijkhuizen.

6 goals is lekker. Weer ff aan het zelfvertrouwen gewerkt na afgelopen woensdag.

Wat een gezeik armoedig Roda.
Ajax speelde gewoon heel erg goed Punt. Uit!

31 oktober 2015 om 21:44

Het was toch ook gewoon heel slecht wat Roda liet zien?

31 oktober 2015 om 21:49

Je hebt altijd de ruimte nodig van een ploeg in mindere vorm om zo te kunnen spelen.

31 oktober 2015 om 21:48

Zo goed was Ajax ook weer niet. Ze waren vaak heel erg slordig. Roda was gewoon heel erg droevig. Maar 6-0 is lang geleden dus wel lekker

1 november 2015 om 02:01

Pfff zo Nederlands, het lag weer aan de tegenstander, ajax met 13-1 moeten winnen, zo een naïef roda om te huilen

1 november 2015 om 12:33

Klopt helemaal, Ajax was erg slordig. Hadden met gemak uit kunnen lopen naar inderdaad 10-0 als ze wat secuurder waren in de eindpass.

2 goals van Fischer maar man man man, die heeft egt geen overzicht. Verder mooi wedstrijd van ajax.

31 oktober 2015 om 21:46

Toch wel een lekkere assist op klaassen...

31 oktober 2015 om 21:52

Ik wilde net zeggen, gewoon goed gezien. Die jongen komt langzaam wel weer in vorm.

31 oktober 2015 om 21:58

Geen overzicht maar wel 2 goals en 2 assists haha.. Roda was zo dramatisch of Fisher kan het dus af en toen toch. 6-0 is een prachtige overwinning

Niet slecht tegen een niet aansprekende tegenstander in een reeks belangrijke wedstrijden.

Wat een waardeloze en kansloze wedstrijd van ons Roda! Helemaal van de mat weggespeeld in Amsterdam, waar op z'n minst nog één doelpunt voor de eer gemaakt had kunnen worden. Waar het seizoen o zo goed begon, dreigt het nu o zo slecht te gaan. Volgende week Moeten er 3 punten gepakt gaan worden, want dit kan niet langer zo doorgaan. Van Son had weer een waardeloze rol in deze wedstrijd, maar dat geldt eigenlijk voor wel meerderen. Ik kan niet meer zeggen, als dat er 'verdiend' verloren is. Darije moet wat gaan veranderen in zijn ploeg, want dit kan gewoon Niet langer. Hervormingen in het hele elftal, en snel weer de draad oppakken waar we bij Feyenoord geëindigd waren.

31 oktober 2015 om 21:50

Begrijp die frustratie. Roda heeft veel meer in hun mars dan ze laten zien, denk ik. Toonden alleen totaal geen inzet deze wedstrijd. Zuur voor de Rodasupporters die helemaal naar Amsterdam zijn afgereisd om zo een partij van hun club te zien.

Ajax uit mag je verliezen, maar dit was gewoon beneden alle peilen, misschien ten dele door de twee vroege tegentreffers. Dijkhuizen en van Son met uitstek de slechtsten aan de kant van Roda. Dijkhuizen staat al een tijd gewoon heel slordig te spelen en is vandaag ook weer de hoofdschuldige aan twee treffers (2-0 en 3-0). Van Son heeft het in invalbeurten tegen mindere tegenstanders aardig gedaan, maar was tegen Excelsior slecht en heeft vandaag alleen maar ballen staan inleveren. Van Leer en Juric zijn de enigen die in de buurt van een voldoende komen.

Deze wedstrijd snel vergeten en volgende week thuis tegen ADO punten pakken, anders kan je nog wel eens een hele vervelende reeks tegenmoet gaan.

31 oktober 2015 om 21:51

Tegen Excelsior las ik al dat je daar niet van mag verliezen,nu is het beneden alle peilen. Roda is gewoon een degradatie kandidaat,hebben ze vandaag weer bewezen. Blijkbaar kunnen ze alleen tegen Feyenoord wat extra's maar verder gewoon een erg matig elftal,wat net iets beter is dan de Graafschap.

31 oktober 2015 om 21:57

Uhh, Roda heeft in het begin prima wedstrijden gespeeld, niet alleen tegen Feyenoord. Ze zijn alleen hopeloos uit vorm nu. Roda staat nog steeds in de middenmoot nu.

31 oktober 2015 om 22:01

Alleen tegen Feyenoord iets extra's? De grotere ploegen hebben het bijna altijd lastig hier. PSV verloor vorig seizoen zelfs nog bij Roda. Verder is Roda zeker beter dan de Graafschap. Met dit materiaal moet je zelfs in de middenmoot kunnen eindigen. Ze hebben aan het begin van het seizoen laten zien dat ze goed kunnen voetballen, maar bij Twente uit zat er opeens zand in de motor en sindsdien loopt het minder.

31 oktober 2015 om 22:03

Ik weet niet waar jij voetbal kijkt, of de stand eens bekijkt, maar volgens mij staan wij gewoon nog 10e. Beetje laf om nu opeens weer te gaan schreeuwen, nadat het 5 wedstrijden niet goed gaat, degradatiekandidaat zus, degradatiekandidaat zo. Niet doen jongen, dan ben je een hele grote meeloper. Woensdag was je zeker voor Feyenoord, en vandaag ben je voor Roda?

31 oktober 2015 om 22:11

We gaan het zien ik denk dat ze in het begin wat boven hun kunnen hebben gespeeld. NEC,Willem II,Excelsior,ADO,Twente,Az schat ik allen toch hoger in maar ja we gaan t zien. Ik ben helemaal niet voor Roda maar vind t wel fijn als Ajax punten laat liggen ja,lijkt me logisch neem aan dat jij dat ook hoopt van Feyenoord

Geweldige wedstrijd, heb het gevoel dat het team langzaam begint te komen. Het zal toch niet de invloed van de focus coach geweest zijn

Dit is denk ik wel een goed middel om de kater van afgelopen woensdag weg te spoelen. Revanche volgende week zondag is natuurlijk het beste middel.

Ajax liet leuke dingen zien. Goed dat we een nieuw systeem uitproberen, om op meerdere manieren te kunnen spelen. Vond Milik, Fischer en Klaassen wel sterk spelen. EL Ghazi speelde erg ongelukkig. Hopen dat hij zijn kop erbij kan houden voor de komende week.
Wedstrijd van volgende week zondag kunnen we zien of de jongens zich echt kunnen herpakken na een grote tegenslag.

PS: Nathan Rutjes is een held. Speelt bijna een helft met een dooie kat in zijn nek, zonder het te weten. Best knap.

31 oktober 2015 om 22:52

@ajaxcitizen, een 10 voor je ps!! Kwam niet meer bij😂😂

On
Goede wedstrijd, met goede instelling! Dat geeft vertrouwen

Heerlijke wedstrijd van Ajax, blij dat ze niet na de 2-0 dachten we gaan nu rustig aandoen. Prima aanvallen, mooie goals en lekker aan t doelsaldo gewerkt!

Wat een geweldenaars gaan Tete, Riedewald en Bazoer worden. Die kunnen wel eens de Europese top gaan halen. Zo jong nog en nu al zo ijzersterk.

Armoedige titel... Roda was inderdaad een gatenkaas maar dat kwam mede door het spel van Ajax. Veel positiewisselingen en veelal de diepte gevonden.

Onbegrijpelijk dat wanneer je 3-0 voorstaat er nog steeds sommige mensen gaan fluiten bij een slechte pass.

Ajax speelt hier echt een hele goede en vooral super leuke wedstrijd en je zag aan alles dat ze bleven proberen om meer te creëren. Dan vind ik het onbegrijpelijk dat je als supporter gaat fluiten.

On: eindelijk het sprankelende voetbal wat al jaren nagestreefd wordt. Echt leuk om te kijken. Zo veel kansen ook.

31 oktober 2015 om 23:19

Ik snap je helemaal. Laatste paar keer in het stadion heb ik me ook helemaal kapot geërgerd aan dat ondankbare, verwende volk. Ik schaam mij tegenover de spelers voor dat soort mensen die bij elke verkeerde pass hun eigen tekortkomingen op de club en spelers afreageren. Totaal de realiteit verloren.

Aan eenieder die het nodig vindt spelers uit te gaan fluiten, voel je aangesproken, want je belichaamd de veelgebruikte term 'ajaxpubliek' en daar is niets positiefs aan.

31 oktober 2015 om 23:29

Ze floten omdat sommige supporters vinden dat El Ghazi te egoistisch is en die bal had moeten afleggen. Ik ben het wel met je eens dat die jongen ook gewoon voor zijn kans mag gaan, hij heeft er tenslotte als zes in liggen. Het ging niet om het spel van Ajax, dat was vandaag gewoon ouderwets goed.

1 november 2015 om 04:17

ja maar dan nog steeds, in plaats van dat je El Ghazi steunt en hem vertrouwen geeft als achterban. wordt er nu weer gefloten, wat nooit echt positief werkt.
Als hij de steun heeft van het publiek dan zit je al snel lekkerder in je vel en lukken de acties vanzelf al wat beter.

1 november 2015 om 09:18

Ik denk dat het meer met zijn inzet te maken heeft. Hij liep de hele wedstrijd een beetje te sjokken en deed niet echt mee. En daar mag je als supporter best wat van zeggen. Een mooi voorbeeld daarvan was Suljemani. Geen inzet publiek reageerd en hij werd boos gaat zich inzetten en scoort. Dus was het terecht. Als je dan gisteren de inzet ziet van Fischer dan hoor je ook niemand als je wat verprutst.

Prima overwinning die niet heel veel kracht heeft gekost tegen een Roda dat niet best was.

Schandalige vertoning. Van Son en Dijkhuizen zijn absoluut geen Roda waardige spelers. En Kalezic geen Roda waardige trainer. Hij maakt de club kapot met zijn anti-voetbal, wat niet werkt. Week op week blijft hij dit doen. En ook de spelers opstellen die het niveau niet aankunnen. Paulissen maakt hij mentaal kapot en dit gaat natuurlijk te kosten van zijn zelfvertrouwen en spel. Plum heeft hij weggepest. De eerste 4 wedstrijden heeft hij beginners geluk gehad. Maar de laatste 8(!) wedstrijden lijkt het nergens op, en zijn er 4 punten behaald, met onder andere Cambuur en Exelcior thuis (1punt), en is er ook niks verandert. Steeds hetzelfde verhaal ''weten waren we vandaan komen''. Inhoudelijks heeft hij niks te melden. Er moet drastisch worden ingegrepen, want dit wordt de ondergang van Roda.

Sommigen hadden verwacht dat Ajax een mokerslag gehad zou hebben van het ongelukkige verlies woensdag, maar ik had echt verwacht dat ze zich daardoor niet uit het veld laten slaan en gelukkig stonden ze er vandaag. De laatste weken zat er al een stijgende lijn in (ook al willen sommigen dat niet inzien) en ik ben blij dat ze die lijn doorzetten. Serero viel me vandaag in zeer positieve zin op. Speelde veel meer vooruit dan ik gewend was.

Armoedig Roda? Ik vind het altijd zo leuk als Ajax gespeeld heeft. Vorige week speelde Feyenoord de eerste helft slecht (volgens de commentator) en nu speelt Roda armoedig. Kan er nou nooit gezegd worden dat Ajax gewoon goed speelt of is dat nou te moeilijk? Zodra Ajax wint, ligt het altijd maar aan de tegenstander. Ik wordt er een beetje moedeloos van.

Het lijkt wel of de haat en/of afgunst naar Ajax te groot is dat er geen complimenten uitgedeeld kunnen worden.

31 oktober 2015 om 22:00

Ajax was goed, Roda armoedig. Zo? Het een kan best met het ander in verband staan.

31 oktober 2015 om 22:05

Misschien kan het ook best dat er geen compliment naar jullie uitgedeeld kan worden, ''wij zijn Ajax, wij zijn de beste''. Naar mijn gevoel vraag je er dan ook best wel een beetje om hoor.

31 oktober 2015 om 22:10

Hoezo? Als je jezelf de beste vind, mag daar toch gewoon voor uitkomen?

En als je gewoon keurig met zes - nul wint, mag je ook stellen dat Ajax uitstekend gespeeld heeft. En dat dat best een knappe prestatie is na zo'n doordeweekse wedstrijd die normaal altijd wel even nadreunt.

31 oktober 2015 om 22:49

Hoezo er om vragen? Een echte voetbalkenner kijkt naar de wedstrijd en weet heus wel wie er goed speelt en wie er slecht speelt. "wij zijn Ajax, wij zijn de beste" is dan ook totaal niet relevant.

31 oktober 2015 om 22:11

Och, ajax heeft fijn drie punten in de tas. Daarnaast is het doelsaldo opgekrikt, iedereen heel en vol vertrouwen en hebben we bovendien een zeer vermakelijke wedstrijd gezien. Waarom zou je dan nog malen om wat een ander loopt te kniezen?

31 oktober 2015 om 22:51

Ik maal wel degelijk erom wat een ander loopt te kniezen, want wat er ook in de media komt te staan, het wordt bijna altijd gelooft.

31 oktober 2015 om 23:32

Je kan het beste gewoon voor jezelf denken, als je vindt dat je een leuke wedstrijd hebt gezien van een goed ajax met prima resultaat, dan is dat toch prima? Mijn mening is niet van een ander afhankelijk.kan jou het schelen wat de media, die betaald krijgen om een beetje stennis te schoppen,wel of niet schrijven.

Ik herken Ajax niet eens. Goed gevoetbald, mooie goals, snelheid, veel duels gewonnen. Is dit het begin van iets moois? Man ik hoop het.

Prima pot, sinkgraven leek zich aardig herpakt te hebben. Hij leed weinig balverlies, iets dat hij met name in de europese wedstrijden een paar keer met vervelende gevolgen wel had, en bracht creativiteit. Goed wegdraaien, snelle passing. Goede pot van hem.

Ik baal overigens dat Kuipers vandaag floot want dat betekend dat ze volgende week Nijhuis (alweer) gaan aanstellen voor een lastige uitwedstrijd van Ajax.

31 oktober 2015 om 22:13

Ja dat is inderdaad minder, had ook voor volgende week gehoopt op Kuiper. Maar goed, misschien wordt het gewoon Blom.

31 oktober 2015 om 23:21

Zolang het geen van Boekel is ben ik allang tevreden. En dat staat even los van de wedstrijd van afgelopen week. Die man is echt een schande voor het voetbal. Ik krijg zelfs last van plaatsvervangende schaamte als ik die man zie fluiten. Ik kijk heel wat eredivisie wedstrijden, maar ik kan me niet herinneren ooit een goede wedstrijd van van Boekel heb gezien.

In plaats de koppies laten zakken na een bittere uitschakeling tegen de aartsrivaal in de beker begon Ajax scherp aan de wedstrijd. De twee snelle treffers waren te veel voor Roda, maar goed dat Ajax niet achteruit ging leunen. Juist tegen dit soort tegenstanders is er niks te winnen, maar nu krijg ik tenminste het gevoel dat groep iets wil gaan rechtzetten tegen Fenerbache en Feyenoord. Beide teams zijn beter, maar zeker in de eerste helft in de Kuip had Ajax Feyenoord echt veel pijn moeten doen. Het is nu aan Ajax om met deze overwinning onze wraak te nemen in de komende wedstrijden.

Nog een ding. Doelsaldo 30-5 na elf wedstrijden....

Roda speelde echt amateuristisch af en toe. Bij hoekschoppen wordt de tweede paal helemaal niet gedekt (is blijkbaar zo afgesproken, want het gebeurt bij elke hoekschop). Met deze keeper is dat echt vragen om moeilijkheden. Als er bij de eerste goal iemand bij de tweede paal had gestaan was hij er niet in gegaan. Roda gaat het moeilijk krijgen de komende weken.jammer want ze waren de competitie goed begonnen.

Dit type spel is het spel dat het publiek wilt zien. Gewoon de tegenstander vastpinnen op hun eigen helft.

Dit roda deed voor spek en bonen mee vandaag. Na 5 minuten al 2 goals tegen. Leuke overwinning voor ajax maar laten we eerlijk wezen dit Roda deed echt nix en ondanks dat kregen ze nog paar grote kansen.

31 oktober 2015 om 22:54

Na mijn weten heeft Ajax zeer vaak tegenover een tegenstander gestaan die met z'n negenen aan het verdedigen waren, maar hoe vaak was het 6-0 geworden?

Ajax speelde vandaag gewoon goed, vandaar die 6 doelpunten.

1 november 2015 om 00:33

Ajax maakte inderdaad goed gebruik van de mogelijkheden die geboden werden en dat verdient een compliment! Laat je aub niet verblinden door de zwakte van de tegenstander die gigantische gaten liet vallen tussen de linies. Dit is gewoon een uitschieter tegen een matige tegenstander maar donderdag en zondag, als het weer op power en wilskracht aankomt, zullen we helaas het ware ajax weer zien. Maargoed, gewoon een heerlijke pot gezien sinds tijden!

Wat was die keep van roda skecht zeg

Milik speelde erg sterk vandaag! Die break heeft hem goed gedaan zo te zien! Lekker laten staan zonder teveel instructies en de goals gaan blijven komen!

Toch vind ik het bijzonder dat er zo getwijfeld wordt over Milik. Ik vind het oprecht een goede spits. Maar het lijkt wel of ze in Amsterdam vinden dat iedere nieuwe spits een reincarnatie van Kluivert, Petterson en Bergkamp moet zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren