Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Viktor Fischer duikt met gedaanteverwisseling op bij nieuwe club in Zweden

Laatste update:

Viktor Fischer speelt het komende jaar voor AIK. De voormalig Ajacied komt over van Royal Antwerp FC, dat met de Zweedse club een huurdeal overeen is gekomen voor twaalf maanden. Fischer kwam onder Mark van Bommel amper aan spelen toe en kiest nu eieren voor zijn geld. Op internet is men vooral verbaasd over de gedaanteverwisseling die de Deen heeft ondergaan. Beelden van een rondleiding door het stadion van zijn nieuwe club gaan inmiddels het internet over.

Op de beelden lijkt Fischer, die veelvuldig wordt vergeleken met Kurt Cobain, in de verste verte niet op de speler die ze vermoedelijk in Amsterdam nog op hun netvlies hebben staan. "Fischer lijkt tegenwoordig meer op iemand die je vlakbij Amsterdam Centraal om een euro vraagt dan op een profvoetballer. Zonde dat hij zo is afgegleden", luidt een van de reacties. Een ander vindt het juist mooi. "Iemand is niet per definitie afgegleden omdat zijn kapsel niet jouw stijl is." Weer iemand anders kan het ook wel waarderen. "Ik vind het juist wel top. Een lekker alternatief type die je op een goed technofeestje kan tegenkomen of een uit de hand gelopen after."

Zelf is de buitenspeler vooral blij met zijn nieuwe club. "Ik kijk er naar uit om deel uit te maken van een club die de afgelopen weken echt heeft laten zien dat ze willen dat ik deel uitmaak van hun elftal", aldus de aanvaller op de clubsite. "Het geeft me veel vertrouwen om het veld te mogen betreden in zo'n prachtig stadion met deze fans." Manuel Lindberg, sportief directeur van AIK, stelt dat 'een speler van het niveau Fischer doorgaans niet in de Allsvenskan speelt'. "Als hij zijn oude vorm weet te herpakken, zou hij het uitroepteken in de Zweedse competitie kunnen worden."

Fischer doorliep de jeugdopleidingen van Lyseng IF, Aarhus en Midtjylland, alvorens hij in 2011 bij Ajax terechtkwam. In de voorbereiding op het seizoen 2012/13 maakte hij indruk op toenmalig trainer Frank de Boer, waarna hij hem bij de selectie hield. In totaal zou hij in Amsterdamse dienst tot 111 wedstrijden komen, waarin hij 33 keer wist te scoren en 18 assists noteerde. Hij werd twee keer landskampioen en veroverde de Johan Cruijff Schaal. Via Middlesbrough, FSV Mainz 05 en Kopenhagen kwam hij in 2021 bij Antwerp terecht, waar hij dus niet meer verzekerd was van een basisplaats.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij heeft zijn haar laten groeien? Wat een gedaanteverwisseling. Overschatte speler destijds bij Ajax. Die zou volgens velen nu bij Barca moeten spelen.

5 februari 2023 om 09:56

Leuke start had die inderdaad, maar zag er ook geen topper in. Vond hem veel te wild

5 februari 2023 om 09:57

Voor zijn zware hamstringblessure, welke verkeerd behandeld werd, was hij zeker niet overschat. In de jeugd en in zijn debuutseizoen echt weergaloos.

Na de blessure helaas niet meer in de buurt gekomen van dat niveau.

5 februari 2023 om 09:58

Ben de eerste die op staat tegen over verheerlijking/overdrijving van met name Ajax spelers, want vanuit daar de hardste geluiden komen qua ophypen, logisch omdat Ajax de meeste fans heeft, maar bij deze knul zag ik het ook wel zitten. Fischer had echt wel wat speciaals, geen wereldtopper, maar wel wat. Althans in mijn ogen. Was precies explosief genoeg, scoorde redelijk, had leuke bewegingen. Zonder alle blessures en als hij bleef ontwikkelen had hij wellicht niet prime Barca gehaald maar wel de subtop.

5 februari 2023 om 09:59

Is het je weleens opgevallen dat de meeste grote talenten het vooral niet redden? Er zat ongetwijfeld potentie in, daar zegt men dan wat over. Het komt er niet uit en hij komt dus ook niet bij een Barca ofzo terecht.

Maar ik denk dat jij en ik alleen maar kunnen dromen van het verdienen van ons geld door te voetballen, of dat nou bij AIK is of waar dan ook. Ik zou graag met hem ruilen, al zou ik m'n haar wat korter houden.

5 februari 2023 om 10:00

Zo, als je verder nog wat ruimte nodig hebt om frustratie te uiten, neem die dan gerust. Misschien kan je Boilesen er ook nog uitlichten? Fischer was briljant in zijn begintijd, maar na zijn zware blessure is hij nooit meer teruggekomen op niveau. Kan me nog herinneren dat hij Feyenoord helemaal zoek spelde als broekie. Jammer dat het zo gelopen is.

ON: bizar dat mensen zo los kunnen gaan op iemands stijl/uiterlijk, zo onbelangrijk. Dat je je druk kan maken over een kapsel of kledingstijl van iemand, nooit begrepen. Leven en laten leven.

5 februari 2023 om 10:19

Wat heeft dit met frustratie te maken, of Boilesen? Totaal andere spelers. Fischer had zeker talent, maar dan kan je nog steeds overschat worden. Talenten worden over het algemeen natuurlijk al snel de top in gepraat na een paar goede wedstrijden, en zeker bij Ajax. Maar bij Fischer vond ik dit echt extreem. Vandaar dat ik hem destijds overschat vond.

5 februari 2023 om 10:28

Tegen Feyenoord en Psv in zen eerste jaar was ie machtig zeg!

5 februari 2023 om 10:01

@Benzema; ik begrijp de commotie wel een beetje. Als je zou zeggen dat het een mode ontwerper was had je het ook kunnen geloven haha.

5 februari 2023 om 10:36

Volgens velen nog wel. Velen gaven aan dat die jongen potentie had. En daar was niets aan gelogen. Wel weer opvallend dat uitgerekend jij als eerste in de rij staat om een ex-Ajax speler af te zeiken. Dat is dan weer niet vreemd.

5 februari 2023 om 12:18

Dit heeft niets met afzeiken te maken. Fijn dat jij al mijn reacties ziet, maar ik denk dat ke leest wat je wil lezen. Er zijn ook genoeg ex Ajacieden waar ik voornamelijk positief over ben.

5 februari 2023 om 12:44

Ik lees gewoon wat er staat. Niet meer niet minder

5 februari 2023 om 12:49

Dan zal het met je interpretatie te maken hebben. Iemand overschat noemen heeft niets met afzeiken te maken.

5 februari 2023 om 10:53

Ik ben normaal gesproken ook niet iemand die gauw iemand veel talent toedicht, maar bij Fischer deed ik dat destijds wel. Was toen in de jeugdelftallen bij Ajax al heel goed en maakte toen eigenlijk zonder al teveel moeite de stap van de jeugd van Ajax naar Ajax 1 en was daar meteen ook vaak beslissend.

Ook in de topwedstrijden. Weet nog wel dat hij toen net een handjevol wedstrijden beslissend was tegen PSV, waar Ajax toen met 3-1 won mede dankzij een goal en een assist van Fischer en speelde hij een goede wedstrijd. Datzelfde seizoen had hij dat ook tegen Feyenoord, waar Ajax toen met 3-0 won en de verdediging van Feyenoord met o.a. Janmaat, de Vrij, Martins Indi en Mathijsen weinig grip op hem kregen en zeker de eerste drie hoorde toen tot de veelbelovende talenten van Nederland en hadden al aardig wat wedstrijden en ervaring opgebouwd.

Weet wel dat Mathijsen toen in die wedstrijd ook gruwelijk in de fout ging bij de 2-0 van Fischer. Maar verder liet Fischer in die wedstrijd ook echt wel dingen zien waar de klasse en kwaliteit ervan afdroop.

Helaas heeft hij pech gehad met blessureleed. Want volgens mij raakte hij het seizoen daarop ergens in de voorbereiding al geblesseerd en kreeg hij daarna een terugval in zijn blessure. Toen hij weer fit was, raakte hij weer geblesseerd en zo is dat toen een paar keer gegaan en uiteindelijk werd hij toen voorbijgestreefd door Amin Younes in de pikorde en vertrok Fischer een beetje via de achterdeur bij Ajax.

5 februari 2023 om 11:29

Fisher werd helemaal niet overschat. Hij scoorde ook in zijn eerste paar wedstrijden tegen PSV en Feyenoord geloof ik. Alleen hebben een paar langdurige blessures zijn ontwikkeling gestopt. Hij heeft heel lang niet of nauwelijks kunnen voetballen, en dat doet geen enkele speler goed.

5 februari 2023 om 12:45

Das lekker makkelijk ja, hem nu overschat noemen. Speelde wel zo ongeveer de hele Europese top weg in de A1, samen met iemand die ook volgens velen overschat wordt...

5 februari 2023 om 13:13

Het is immers ook maar 6 jaar geleden dat Fischer bij Ajax vertrok natuurlijk. Niet normaal dat je niet 6 jaar lang hetzelfde kapsel houdt. Maarre, daarbij heeft hij dit voor zover ik weet ook al vrij lang. 😅

5 februari 2023 om 21:50

Overschat is hij totaal niet. Ontzettend talentvolle speler die jammer genoeg tegen zware blessures aan is gelopen en daarnaast mentaal ook niet sterk genoeg was.

"Internet gaat los" Gezien de kwaliteit van de artikelen op VZ vandaag de dag heb ik sterk de indruk dat het letterlijk deze drie geciteerde reacties waren waarop ze dit artikel baseerde.

Wat een onzin bericht.heeft ze haar laten groeien voor de rest prima kleding..

Het enige wat echt los is gegaan is z’n haar, met die reacties valt het allemaal wel mee. Het internet gaat los…

Gaat helemaal nergens over dit..
Internet gaat wel heel erg snel los hè tegenwoordig, komt omdat iedereen zo op elkaar let.

15 mensen hebben reageert op de twitt van aik. VZ vertaalt het als het internet gaat los. Niets toevoegend. Puntje eraf halen van jullie account VZVond Fischer bij Ajax wel een leuke speler

Ja hij heeft zn haar laten groeien. En?
Een paar mensen reageren en het internet gaat los Voetbalzone?

Voegt niets toe: -1 VZ

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren